11+ καλύτερες φτηνές υπηρεσίες Cloud Hosting 2020

12

Το Cloud hosting είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το περιεχόμενό σας προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο μέσω πολλών διακομιστών αντί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία CDN (Content Distribution Network). Καθώς αυτή η υποδομή έχει δημιουργηθεί με πολλούς διακομιστές και γι ‘αυτό είναι λίγο δαπανηρή από την κοινή φιλοξενία. Αν ψάχνετε για τη φτηνή φιλοξενία cloud, συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε την καλύτερη.


Το Cloud Hosting έχει σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχει τη μέγιστη και αδιάκοπη υπηρεσία. Και μαντέψτε πώς; Στο cloud hosting, πολλοί διακομιστές συνδέονται (παράλληλα) με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν σαν ένας. Η πιο απλή εξήγηση, σε αντίθεση με την κοινή υπηρεσία φιλοξενίας που βασίζεται σε έναν μόνο διακομιστή, το cloud hosting αποτελείται από περισσότερους από έναν διακομιστές.

Έτσι, αυτό μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες διακοπής λειτουργίας, χαμηλής ταχύτητας και απώλειας δεδομένων. Χρησιμοποιεί υψηλότερους πόρους από την παραδοσιακή φιλοξενία που το καθιστά πιο ακριβό και για να επωφεληθεί από αυτόν τον τύπο φιλοξενίας. πρέπει να πληρώσεις περισσότερα χρήματα. Αλλά εδώ μετά από τις μεγαλύτερες προσπάθειές μας, συντάξαμε μια λίστα με τους καλύτερους φθηνούς παρόχους φιλοξενίας cloud.

Η καλύτερη φτηνή φιλοξενία σύννεφων

Διαφορά μεταξύ Cloud και Shared Hosting

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σε ένα σύννεφο που φιλοξενεί πολλούς διακομιστές είναι συνδεδεμένοι που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Για παράδειγμα, αγοράσατε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cloud και κάποια στιγμή δυσλειτουργία διακομιστή. Τώρα, τι θα συμβεί; Ναι, το καταλάβατε, εάν κάποιος διακομιστής κατεβεί, ο ιστότοπός σας θα εξακολουθεί να είναι προσβάσιμος. Στην κοινή φιλοξενία, ο ιστότοπός σας κατεβαίνει σίγουρα.

Στην αρχή, αυτός ο τύπος φιλοξενίας ήταν πολύ ακριβός, και μόνο οι εταιρείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, αλλά από τα τελευταία 3 ~ 4 χρόνια, οι τιμές μειώνονται και τώρα οι φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας cloud είναι επίσης διαθέσιμες με υποσχόμενη ποιότητα. Έτσι, εάν αναζητάτε τον καλύτερο αλλά φτηνό πάροχο φιλοξενίας cloud, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή εταιρεία. Επειδή εδώ συγκεντρώνουμε την πιο πρόσφατη λίστα με τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud που προσφέρουν σχέδια σε χαμηλότερες τιμές.

Οι κορυφαίες μας προτάσεις

Πλήθος

Κατάλληλο για

Εκτίμηση

Τιμή

Καματέρα ♥

Ολοι οι χρήστες

Ελέγξτε τώρα

Vultr

Μικρά ~ Μεγάλα Έργα

Ελέγξτε τώρα

Α2

Bloggers, Webmasters

Ελέγξτε τώρα

Καλύτεροι πάροχοι Φιλοξενίας Cloud 2020

Ακολουθεί λοιπόν η λίστα με τις χαμηλού κόστους και φθηνότερες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud, με τις οποίες μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα. Σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει και πληροί όλες τις απαιτήσεις σας.

1. Kamatera – Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Kamatera

Η Kamatera ιδρύθηκε το 1995 και προσφέρει ικανοποιητικές υπηρεσίες cloud hosting μαζί με ευέλικτες και επεκτάσιμες λύσεις. Γνωρίζοντας το γεγονός ότι η απόδοση είναι κορυφαία προτεραιότητα για κάθε χρήστη, η Kamatera οπλίζει την υποδομή της με τεχνολογίες αιχμής, όπως μονάδες στερεάς κατάστασης, επεξεργαστή Intel Xeon E5 v4 και παγκόσμια σημεία παρουσίας.

Η Kamatera είναι ένας εξειδικευμένος πάροχος πλατφόρμας cloud που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με το όνομά του, όπως φθηνοί διακομιστές cloud, αποθήκευση μπλοκ, εξισορροπητές φορτίων, διαχείριση cloud hosting και πολλά άλλα. Και το πιο αξιοσημείωτο μέρος εκτός από λογικές τιμές, η εταιρεία προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό 30 ημερών.

Η ταχύτητα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση όχι μόνο της εμπειρίας των πελατών σας αλλά και της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Ο λόγος για τον οποίο το Kamatera μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς είναι ότι έχουν 13 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε το περιεχόμενο του ιστότοπου / της εφαρμογής σας κοντά στους πιθανούς χρήστες σας. Έτσι, αν το κοινό σας ανήκει στην Αμερική, την Ευρώπη ή την Ασία, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων.

Η υποδομή Cloud είναι ένας τέλειος τρόπος για να πάτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την άμεση επεκτασιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε ταχύτερα πρόσθετους πόρους και θα αποφύγετε τυχόν διακοπή λειτουργίας. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Kamatera, μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε είτε να απεγκαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα.

Επιτρέπεται να κάνετε χρήση οποιασδήποτε έκδοσης σχεδόν κάθε λειτουργικού συστήματος όπως το Ubuntu, το CentOS, το Debian, το FreeBSD και το OpenSUSE. Επιπλέον, ο διακομιστής τους υποστηρίζει επίσης όλες τις εκδόσεις των MS Windows. Από την άλλη πλευρά, το Kamatera περιλαμβάνει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου, που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε λειτουργίες και ρυθμίσεις δικτύου κ.λπ..

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός διακομιστή, η Kamatera σχεδίασε μια απλή διαδικασία, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των πόρων, όπως vCPU, RAM, αποθήκευση και τοποθεσία κέντρου δεδομένων. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα που προτιμάτε από μια τεράστια λίστα.

Η εταιρεία καθιστά επίσης πολύ πιο εύκολο να προσθέσετε μερικές προαιρετικές υπηρεσίες όπως το cPanel και τα εκτεταμένα αντίγραφα ασφαλείας. Επιπλέον, όταν το έργο σας αρχίσει να μεγαλώνει, δεν θα χρειαστεί να μεταναστεύσετε οπουδήποτε αλλού, καθώς διαθέτουν υποδομή με υψηλές προδιαγραφές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από 20 vCPU, 256 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο σε terabyte.

Η Kamatera διατηρεί ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική υποστήριξη και σύστημα email για τη φροντίδα των ερωτημάτων των πελατών τους. Η διαθεσιμότητα πολλαπλών καναλιών υποστήριξης είναι χρήσιμη για αρχάριους που θα βιώσουν το cloud hosting για πρώτη φορά. Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι η Kamatera είναι αναμφίβολα ένας αξιόπιστος πάροχος cloud που δεν προσφέρει μόνο επεκτάσιμη λύση αλλά και προσφέρει τις τελευταίες υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την υποδομή σε προσιτές τιμές.

2. Vultr

vultr

Το Vultr είναι ένας πολύ φθηνός πάροχος φιλοξενίας cloud που προσφέρει προγράμματα cloud ξεκινώντας από 2,50 $ το μήνα. Τα σχέδια Vultr είναι πολύ παρόμοια με το DigitalOcean, στην πραγματικότητα, προσφέρουν πιο προσιτά σχέδια cloud. Το πιο βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης SSD 20 GB, μνήμη 512 RAM, πυρήνα 1 CPU και εύρος ζώνης 500 GB μόλις 2,50 $ / μήνα. Και το επόμενο πακέτο προσφέρει 25 GB SSD, 1CPU, 1024 RAM και εύρος ζώνης 1000 GB μόνο στα 5 $. Έτσι, η Vultr συγκαταλέγεται μεταξύ των εξαιρετικά φθηνών παρόχων φιλοξενίας cloud.

Η Vultr διαθέτει ένα ευρύ φάσμα κέντρων δεδομένων. Προς το παρόν, προσφέρουν 15 διαφορετικές τοποθεσίες παγκοσμίως, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σύμφωνα με το κοινό-στόχο σας. Η εταιρεία παρέχει πολλές εφαρμογές εγκατάστασης με ένα κλικ, όπως WordPress, Joomla, PrestaShop κ.λπ. Εάν αναπτύξετε ένα παιχνίδι, τότε χρησιμοποιήστε τους διακομιστές cloud Vultr, σίγουρα θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας.

Η εταιρεία έκανε την ασφάλεια αυστηρή και πρόσθεσε ένα επίπεδο προστασίας από επιθέσεις DDOS. Τα συστήματά τους παρακολουθούν το δίκτυο σε συνεχή βάση και εντοπίζουν κακόβουλη δραστηριότητα το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε λειτουργικό σύστημα ό, τι θέλετε για Windows, Ubuntu, CentOS και άλλα. Το πλαίσιο είναι γεμάτο με επιλογές 1 κλικ, όπως επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση, εγκατάσταση εφαρμογών κ.λπ..

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της Vultr δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο θα έπρεπε. Δεν είναι συνεπείς, μερικές φορές η απάντηση είναι γρήγορη, αλλά μερικές φορές πρέπει να περιμένετε σχεδόν μια ώρα. Μπορείτε να τους στείλετε ένα εισιτήριο βοήθειας επειδή δεν προσφέρουν καμία υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας. Στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις, μπορείτε να λάβετε βοήθεια σχετικά με τις χρεώσεις και τις τεχνικές πτυχές. Διατηρούν επίσης ένα κοινοτικό φόρουμ που είναι γεμάτο από διαφορετικά θέματα.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες υποστήριξής τους και τουλάχιστον να προσφέρουν ζωντανή συνομιλία που θα είναι πολύ βολική. Η εταιρεία προσφέρει 100% χρόνο λειτουργίας, και εάν οποιαδήποτε στιγμή η εταιρεία δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αυτήν την εγγύηση, τότε θα είναι υπεύθυνη να εκδώσει την πίστωση SLA.

3. CloudWays

cloudways

Το Cloudways είναι διαχειριζόμενο φτηνή φιλοξενία cloud προμηθευτής. Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτά δαπανώντας μόλις 10 $ / μήνα. Το πρόγραμμα φιλοξενίας τους υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, bloggers, σχεδιαστές, ψηφιακές εταιρείες και προγραμματιστές. Προς το παρόν, προσφέρουν τη δωρεάν δοκιμή, οπότε μην χάνετε χρόνο και αρπάξτε το δοκιμαστικό λογαριασμό το συντομότερο δυνατό.

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, η Cloudways έδωσε επίσης προτεραιότητες στην υποστήριξη υπηρεσιών. Παρέχουν τις ζητούμενες λύσεις μέσω συνομιλίας και εισιτηρίων. Επίσης, υπάρχει ένα κατάστημα γνώσεων για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των Συχνών Ερωτήσεων. Όλες οι υπηρεσίες υποστήριξης παρέχονται χωρίς χρονικούς περιορισμούς, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με την τεχνική ομάδα ανά πάσα στιγμή.

Ένα πράγμα, το οποίο πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι χρησιμοποιούν την υποδομή DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr και KYUP για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πολλά κέντρα δεδομένων, καθώς η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει 25+ κέντρα δεδομένων. Η κλωνοποίηση δεν ήταν ποτέ εύκολη πριν. Το Cloudways προσφέρει δυνατότητα κλωνοποίησης με ένα κλικ. Η κλωνοποίηση δημιουργεί το αντίγραφο του περιεχομένου σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επαναφορά.

Εάν έχετε μια ομάδα αλλά δεν θέλετε να βλέπουν τον ιστότοπο κρίσιμες πληροφορίες ή δεν θέλετε να τους δώσετε πλήρη έλεγχο των πόρων, τότε μην ανησυχείτε ότι η CloudWays δημιούργησε έναν πίνακα ελέγχου ομάδας, ο οποίος περιλαμβάνει τους διαφορετικούς ρόλους με πρόσβαση περιορισμοί.

Ορισμένες εταιρείες όπως το GoDaddy δεν προσφέρουν καν το προεπιλεγμένο τείχος προστασίας, αλλά η Cloudways δημιουργεί αυτόματα ένα τείχος προστασίας και παρακολουθεί τους διακομιστές για τυχόν κακόβουλο για να σας κρατήσει ασφαλείς. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι διατηρούν ενημερωμένους διακομιστές με πρωτόκολλα ασφαλείας και διορθώσεις.

Η εταιρεία προσέφερε τη δική της τεχνική που ονομάζεται ThunderStack. Είναι ένα εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης που λειτουργεί σε NGINX, Apache και Memcached, κ.λπ. Επιπλέον, προσφέρουν κιτ ανάπτυξης Git, SSH & SSF και εγκατάσταση SSL με 1 κλικ. Δεν δοκιμάσαμε την εγκατάσταση SSL, αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι απλό και εύκολο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτά, επειδή προσφέρουν μια δέσμη χαρακτηριστικών όπως Cron Job, Project grouping, HTTP / 2 και μια μεγάλη λίστα δυνατοτήτων.

Οι τιμές του προγράμματος είναι φανταστικές. μπορείτε να πάρετε τις δροσερές και χρήσιμες λειτουργίες με μόλις $ 10, η οποία περιλαμβάνει 1 GB RAM, 1 πυρήνα CPU, 25 GB χώρο στο web και εύρος ζώνης 1 TB. Κάνουν επίσης μετεγκατάσταση ιστότοπου για εσάς χωρίς κανένα κόστος.

4. Host1Plus | Έντονα

Host1Plus Cloud Hosting

Η αναζήτηση αξιόπιστης φιλοξενίας cloud με ευελιξία εδώ είναι το Host1plus. Ο χρόνος λειτουργίας και ο χρόνος φόρτωσης είναι η προτεραιότητα όλων όσων αναζητούν web hosting. Με το Host1plus δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά. Επειδή μαζί τους ο ιστότοπός σας δεν εξαρτάται απλώς από τον μοναδικό διακομιστή. Η εταιρεία δημιουργεί τα διάφορα αντίγραφα του ιστότοπου και τα αποθηκεύει σε πολλούς διακομιστές και συνεπώς μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

Το καλό είναι ότι έχουν διαφορετικά κέντρα δεδομένων για καλύτερη απόδοση για την εξυπηρέτηση των πελατών παγκοσμίως. Ο χρόνος φόρτωσης είναι πολύ επιτακτικός, διότι κανείς δεν θέλει να παραμείνει σε έναν ιστότοπο και να περιμένει μέχρι να φορτωθεί πλήρως η σελίδα. Ο επισκέπτης θα φύγει απλώς από τον ιστότοπό σας και θα προκαλέσει μεγάλη απώλεια. Δεν έχει σημασία πού ανήκει το κοινό σας λόγω της επιλογής Host1Plus του κέντρου δεδομένων που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την πλησιέστερη τοποθεσία και έτσι να μειώσετε τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπου.

Το καλύτερο που μας αρέσει στο cloud hosting είναι η εύκολη επεκτασιμότητα. Μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας εύκολα και ανά πάσα στιγμή μπορείτε επίσης να αυξήσετε ή να μειώσετε το όριο των πόρων. Είναι ένα μεγάλο όφελος για όλους τους χρήστες που φιλοξενούν το cloud και βοηθά επίσης στη μείωση του κόστους. Το Host1plus προσφέρει διακομιστές Linux και Windows. Το πρώτο και βασικό σχέδιο «LIN1» παρέχει CPU 1 πυρήνα, χώρο αποθήκευσης 20 GB με μνήμη RAM 512 MB, η οποία είναι ιδανική για τη διαχείριση έργων αρχικού επιπέδου. Επιπλέον, όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν 1-δωρεάν backup, 1-δωρεάν IPv4, επεξεργαστές Intel Xeon, Decent API και πολλές άλλες δυνατότητες.

Προσφέρουν CentOS, Debian, Fedora και Ubuntu. Και αν είστε λάτρης του cPanel και δεν γνωρίζετε τη δουλειά της γραμμής εντολών, τότε γίνεται δύσκολο να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές ιστού όπως το WordPress. Έτσι, αν θέλετε cPanel, τότε θα κοστίσει 15 $. Υπάρχουν πολλά σεμινάρια διαθέσιμα μέσω του Διαδικτύου για την εγκατάσταση των εφαρμογών ιστού χρησιμοποιώντας εντολές που δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Δεν ξέρετε τι να κάνετε ή πώς να λύσετε το πρόβλημα. Μη διστάσετε να λάβετε βοήθεια από αυτούς. Δεν προσφέρουν ζωντανή συνομιλία, αλλά η απάντηση είναι αρκετά γρήγορη στο σύστημα εισιτηρίων. Και το πιο σημαντικό είναι πολύ φιλικοί. Για να παρακολουθείτε τους πόρους που παρέχουν πλήρη στατιστικά στοιχεία, ώστε ο χρήστης να μπορεί να αναλάβει δράση ανάλογα με την περίπτωση. Γι ‘αυτό μην χάνετε χρόνο γιατί προσφέρουν επίσης δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

5. Ψηφιακός Ωκεανός

ψηφιακή φιλοξενία cloud

Η Digital Ocean είναι μια αξιόπιστη εταιρεία και λαμβάνει μεγάλη εκτίμηση από τους χρήστες της. Το Digital Ocean είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά για τους προγραμματιστές. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα «σταγονίδια» σε ένα λεπτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στη διαχείρισή του, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του λειτουργικού συστήματος. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων ξεκινώντας από $ 5 / μήνα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα για τη μηνιαία συνδρομή ή να μεταβείτε σε ωριαία συνδρομή.

Το πολύ βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθήκευση SSD 25 GB, μεταφορά δεδομένων 1 TB, μνήμη 1 GB και επεξεργαστή 1 πυρήνα με μόλις $ 5 / μήνα, δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία φιλοξενίας cloud; Εάν ο χώρος ιστού είναι πρόβλημα για εσάς, τότε μην ανησυχείτε ότι υπάρχει επίσης διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης SSD με δυνατότητα κλιμάκωσης. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στα 0,10 $ / GB. Η εταιρεία προσφέρει επίσης σχέδια σε επίπεδο επιχειρήσεων. Αυτά τα σχέδια είναι πλούσια σε πόρους όπως αποθήκευση, μνήμη RAM και επεξεργαστής κ.λπ..

Κατά τη γνώμη μας, ένας πολύ καλός τρόπος για να ζήσετε τη φιλοξενία cloud είναι να αγοράσετε μερικά από τα φθηνά πακέτα cloud τους, όπως 5 $ / μήνα. Αφού βιώσετε όταν αισθάνεστε ότι έχετε αρκετή κατανόηση και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποια σοβαρή δουλειά τότε υπάρχει μια εύκολα επεκτάσιμη λύση. Θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε περισσότερους πόρους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι διακομιστές είναι διαθέσιμοι με 99,99% χρόνο λειτουργίας με τον αριθμό κέντρων δεδομένων. Εάν αποτύχουν σε οποιοδήποτε μήνα, θα εκδώσουν την πίστωση. Η εταιρεία συντήρησε κέντρα δεδομένων στο Σαν Φρανσίσκο (2), Τορόντο (1), Νέα Υόρκη (3), Λονδίνο (1), Άμστερνταμ (2), Φρανκφούρτη (1), Μπανγκαλόρ (1) και Σιγκαπούρη (1). Υπάρχουν επίσης τόνοι εφαρμογών εγκατάστασης με ένα κλικ, όπως WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails και Horizon κ.λπ..

Το Digital Ocean προσφέρει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για υποστήριξη. Χτίζουν επίσης μια τεράστια βάση γνώσεων όπου μπορείτε να λάβετε βοήθεια αμέσως. Κάτω από την κοινότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά σεμινάρια και να κάνετε ερωτήσεις. Δεν προσφέρουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας.

Ψάχνετε για παρόμοια υπηρεσία όπως DO; Ακολουθούν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις DigitalOcean.

6. InterServer

InterServer Cloud

Η εύκολη επεκτασιμότητα είναι η ομορφιά του cloud hosting και αυτό που παίρνετε από το Interserve. Σκεφτείτε ότι ο ιστότοπός σας κερδίζει τεράστια κίνηση. Έτσι, για να χειριστείτε τέτοιου είδους επισκέπτες, χρειάζεστε μια επεκτάσιμη φιλοξενία Ιστού. Το πρόγραμμα ξεκινά από 6 $ / μήνα. και περιλαμβάνει 1 GB RAM, χώρο 25 GB και εύρος ζώνης 1000 GB (1 TB). Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα σχέδιο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αυτό το καθιστά μια οικονομικά αποδοτική επιλογή.

Φιλοξενώντας τον ιστότοπό σας στο Interserve, θα έχετε πολλά πλεονεκτήματα, όπως μονάδες SSD, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, έως 16 επιλογές λειτουργικού συστήματος κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διακομιστή Linux και Windows. Εδώ σημειώστε ότι εάν θέλετε το cPanel, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 10 $ επιπλέον ποσό. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει πολλαπλά κέντρα δεδομένων για να εξασφαλίσει την υψηλότερη διαθεσιμότητα υπηρεσιών με μέγιστη ταχύτητα. Ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας είναι επίσης ικανοποιητικός, αλλά μερικές φορές βλέπουμε ότι χρειάζονται σχεδόν 765 ms για τη φόρτωση των σελίδων. Αλλά αυτό συνέβη σπάνια.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι διαθέσιμες 24/7. Αλλά τα θλιβερά νέα είναι ότι δεν προσφέρουν ζωντανή συνομιλία. Πιστεύουμε ότι η ζωντανή συνομιλία είναι ο καλύτερος τρόπος για την ταχύτερη επίλυση προβλημάτων. Έτσι, εάν θέλετε γρήγορη υποστήριξη, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα συστήματα email και εισιτηρίων για να βοηθήσουν τους πελάτες. Επιπλέον, η εταιρεία διατηρεί επίσης ένα κοινοτικό φόρουμ και πολλές συμβουλές.

Οι διακομιστές υποστηρίζουν πολλές γλώσσες όπως PHP, Perl και Python, κ.λπ. Οι άλλες σημαντικές λειτουργίες περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, στιγμιότυπα, διαχείριση DNS, IPV6 και πολλά άλλα. Επίσης, προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες μετανάστευσης. Δεν προσφέρουν καμία δοκιμαστική περίοδο που επιθυμούμε αν το κάνουν τότε θα είναι υπέροχο για τους νέους χρήστες. Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι το Interserver δεν παρέχει καμία μοναδική δυνατότητα, αλλά οι υπηρεσίες τους αξίζουν να χρησιμοποιηθούν όταν πρόκειται για καλά χαρακτηριστικά, αλλά σε χαμηλές τιμές φιλοξενία ιστοσελίδων.

7. A2Hosting [99,99% Uptime]

a2 φιλοξενία αποθήκευσης

Η A2Hosting κέρδισε τεράστια φήμη με την πάροδο των ετών, εξυπηρετώντας τώρα χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως. Δεν διαθέτει μόνο 300% ταχύτερη αλλά υψηλή απόδοση και εξαιρετικά αξιόπιστη υποδομή για την ομαλή λειτουργία των ιστότοπων / εφαρμογών σας. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες SSD που παρέχουν γρήγορες υπηρεσίες. Μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιό σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και αυτό θα αποτρέψει τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

Και φυσικά υπηρεσίες υποστήριξης, πολλές φτηνή φιλοξενία cloud δεν προσφέρει καν την επιλογή Ζωντανή συνομιλία. Το A2Hosting συμπληρώνει αυτό το κενό και παρέχει 24/7/365 υπηρεσίες υποστήριξης. Εξυπηρετούν τους πελάτες μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, εισιτηρίου και γνώσης. Θα πρέπει επίσης να επισκεφτείτε το ιστολόγιό τους καθώς δημοσίευσαν διαφορετικά άρθρα, τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα σε διαφορετικές πτυχές. Ένα πράγμα που θέλουμε να πούμε, η ομάδα υποστήριξής τους είναι πεπειραμένη και φιλική.

Μέσω του A2 QuickInstaller ένας χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα να εγκαταστήσει οποιοδήποτε σημαντικό CMS. Μαζί με την εγκατάσταση οποιουδήποτε CMS, μπορείτε να ρυθμίσετε εργαλεία ανάπτυξης ιστού όπως Node.js κ.λπ. Η βελτιωμένη τεχνολογία, όπως οι γρήγοροι διακομιστές και οι SSD, για ταχύτερη φόρτωση σελίδων αυξάνουν δραματικά την απόδοση του ιστότοπού σας.

Το πακέτο $ 5 ονομάζεται “Entry”, το οποίο περιλαμβάνει 512 MB DDR3 RAM, εύρος ζώνης 2 TB, χώρο αποθήκευσης 20 GB, 1 Core CPU και CentOS 7 με Webuzo. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε πρόσθετα με επιπλέον κόστος.

Το Cloud hosting τους είναι πλήρως προσαρμοσμένο και έχετε τον έλεγχο της επιλογής του λειτουργικού συστήματος Linux. Στη σελίδα αγορών, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση των CentOS, Fedora, Debian κ.λπ. Η εταιρεία προσφέρει επίσης τον φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε αρχεία, βάσεις δεδομένων και άλλες βασικές δυνατότητες. Και αν θέλετε το cPanel τότε θα το χρησιμοποιήσετε αφού λάβετε την άδεια σε προσιτές τιμές.

Εάν είστε προγραμματιστής, τότε το Cloud Disaster Recovery είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Ως προγραμματιστής, θα γνωρίζετε ότι η σύνταξη κωδικών είναι μια περίπλοκη δουλειά και μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε σφάλματα που δύσκολα εντοπίζονται ή μερικές φορές ένα σφάλμα προκαλεί σοβαρή ζημιά. Έτσι, πριν από την εφαρμογή οποιωνδήποτε αλλαγών στην κωδικοποίηση, θα πρέπει να πάρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση.

Επιπλέον, το A2Hosting προσφέρει 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας διακομιστή και Υψηλή διαθεσιμότητα Failover. Η κύρια ιδέα πίσω από την τεχνολογία cloud είναι η υψηλή διαθεσιμότητα. Όταν ένας διακομιστής αποτύχει, ο ιστότοπός σας μετατοπίζεται αυτόματα σε άλλον λειτουργικό διακομιστή χωρίς διακοπή λειτουργίας, αυτό είναι γνωστό ως Μεγάλη διαθεσιμότητα.

Μαζί με όλη αυτή η εταιρεία διεκδικεί επίσης ανά πάσα στιγμή εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ωστόσο, θα λάβετε πλήρη χρηματικό ποσό εντός 30 ημερών και μετά την αναλογική επιστροφή χρημάτων για τις υπηρεσίες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ίσως θέλετε επίσης να διαβάσετε: 10 φτηνότερες υπηρεσίες φιλοξενίας διακομιστή VPS

8. BlueHost [Καλύτερο για Bloggers]

blue-host

Το BlueHost είναι μια από τις αγαπημένες μας εταιρείες όσον αφορά τη φιλοξενία cloud και WordPress. Βρίσκονται επίσης στο κορυφαίο ράφι των προτεινόμενων εταιρειών φιλοξενίας του WordPress. Με μια τέτοια εξαιρετική φήμη η εταιρεία φροντίζει όλους τους πελάτες της και προσφέρει πρόγραμμα cloud μόλις 6,95 $ / μήνα (Starter plan) που ξεκινά γενικά από 9,99 $ / μήνα.

Εάν έχετε ήδη κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας μαζί τους και θέλετε να απολαύσετε τη φιλοξενία cloud, τότε μην ανησυχείτε για την αυτόματη μετεγκατάσταση, θα μπορείτε να μεταβείτε στο νεότερο πακέτο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσφέρουν πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία cloud, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, ενημερώσεις, πρόσβαση σε θύρες και για θέματα όπως αυτό.

Κυριαρχούν πάντα στη βιομηχανία στις υπηρεσίες υποστήριξης και προσφέρουν 24ωρη υποστήριξη σε τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και εισιτήρια. Επισημαίνουν επίσης τα κύρια θέματα όπως το WordPress, τους τομείς, τον λογαριασμό και τον πίνακα ελέγχου κ.λπ. έτσι ώστε εάν έχετε κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με αυτά, τότε μπορείτε εύκολα να βρείτε την απάντησή σας. Τα σεμινάρια βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος μάθησης και το BlueHost προσφέρει επίσης μια βάση γνώσεων και μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο.

Το πρόγραμμα εκκίνησης περιλαμβάνει 1 ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να φιλοξενήσετε, 1 δωρεάν τομέα, χώρο αποθήκευσης 100 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, επεξεργαστή Ram 2 GB και επεξεργαστή 2 πυρήνων. Περιλαμβάνουν επίσης 50 $ για υπηρεσίες μάρκετινγκ και τοπικής αποθήκευσης. Μπορείτε να τα πάρετε όλα αυτά με 6,95 $ / μήνα. Ωστόσο, θα σας συνιστούσαμε να επιλέξετε το πρόγραμμα “Απόδοση”, το οποίο κοστίζει 8,95 $ / μήνα, αλλά έχετε πολλά χαρακτηριστικά σε αντάλλαγμα. Το σχέδιο απόδοσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Απεριόριστοι ιστότοποι για φιλοξενία, απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος, μνήμη RAM 4 GB, CPU 4 πυρήνων και μάρκετινγκ 200 $.

Με το BlueHost μην ανησυχείτε για την απώλεια δεδομένων, αντιγράφουν τα δεδομένα σας σε άλλους 3 διακομιστές, έτσι ώστε σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος το άλλο αντίγραφο θα ξεκινήσει αυτόματα να λειτουργεί χωρίς διακοπή. Το BlueHost προσφέρει επίσης την επιλογή κλιμάκωσης που σας επιτρέπει να αυξήσετε τους πόρους χωρίς επανεκκίνηση. Η δυνατότητα αυτόματης ανακατεύθυνσης μετατοπίζει τον ιστότοπό σας σε άλλο διακομιστή σε περίπτωση βλάβης υλικού αυτόματα. Εκτός από όλα αυτά, η BH προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

9. DreamHost

φιλοξενία cloud dreamhost

Έχοντας πολλή εμπειρία, το DreamHost ξεκίνησε να περιλαμβάνεται στους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας WordPress. Προσφέρουν κάθε είδους φιλοξενία Shared, Managed, VPS, Dedicated και Cloud. Οι υπηρεσίες cloud της εταιρείας είναι φθηνές και αξίζει να χρησιμοποιηθούν.

Το DreamHost υποστηρίζει διάφορες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα όπως MongoDB, Redis, Python, Perl και άλλα. Με τη βοήθεια του OpenStack, μπορεί κανείς να δημιουργήσει έναν προσαρμοσμένο διακομιστή. Καθώς η εταιρεία προσφέρει εύκολα επεκτάσιμες αναβαθμίσεις όπως μνήμη, αποθηκευτικό χώρο και CPU κ.λπ. Με το DreamHost, θα έχετε πλήρη πρόσβαση root. Έχετε μια πλήρη επιλογή λογισμικού / λειτουργικού συστήματος και της έκδοσής του. Οι διακομιστές τους είναι σε θέση να εκτελούν λειτουργικό σύστημα Linux, BSD και Windows.

Εξυπηρετούν πελάτες με τεχνολογία αιχμής που έκανε τις υπηρεσίες cloud απλές και εύχρηστες. Ένας εξελιγμένος πίνακας εργαλείων βοηθά τους χρήστες να εκτελούν εργασίες όπως δημιουργία στιγμιότυπων, διαχείριση του δικτύου και εκχώρηση χώρου αποθήκευσης. Επιπλέον, όλα τα σχέδια συνοδεύονται από αποθήκευση Ceph, ο οποίος αποθηκεύει τα δεδομένα σας πιο συχνά (3 φορές) έτσι ώστε να τα ανακτά σε περίπτωση κακού συμβάντος.

Ο παράγοντας που έχει πραγματικά σημασία είναι οι υπηρεσίες υποστήριξης. Μέσω της ζωντανής συνομιλίας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες υποστήριξης. Επίσης, υπάρχει ένα μεγάλο μέρος λύσεων κάτω από τη βάση γνώσεων τους. Κατηγοριοποιούν λύσεις όπως Γενικά Θέματα (PHP. Φιλοξενία ασφαλείας κ.λπ.), Υποστήριξη προϊόντων (Dedicated hosting, VPS Hosting, Email, κ.λπ.), καθώς και υποστήριξη για προϊόντα cloud. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο φόρουμ συζήτησης, υποβάλλοντας το πρόβλημά σας και θα λάβετε τις απαντήσεις σας. Το φόρουμ έχει επί του παρόντος 26.440 εγγεγραμμένα μέλη. Η εταιρεία διατήρησε ένα ιστολόγιο κατάστασης, όπου μπορείτε να λάβετε την κατάσταση της υπηρεσίας τους για να μάθετε ότι είναι λειτουργική ή όχι.

Το σχέδιό τους ξεκινά από 512MB RAM, 1 Core CPU, 80 GB SSD storage και 100 GB block storage στα 4,50 $ / μήνα. Πιστεύουμε ότι αυτή η τιμή είναι αρκετά προσιτή λόγω της πλήρους πρόσβασης root, του API και της επιλογής των διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων, SSD, αντιγράφων ασφαλείας cloud και αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για WordPress κ.λπ..

10. Linode

linode

Το Linode είναι μια ακόμη υπηρεσία φιλοξενίας cloud που έχει 400.000 πελάτες και προσφέρει υπηρεσίες που είναι αξιόπιστες για προγραμματιστές, σχεδιαστές, bloggers κ.λπ. Προσφέρουν επίσης προγράμματα με SSD. Τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Ασίας-Ειρηνικού, της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

Το Linode Cloning επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει το πλήρες αντίγραφο του περιεχομένου του και να το συνδέσει με τη δυνατότητα ανακατεύθυνσης IP, έτσι ώστε σε περίπτωση πτώσης να μεταβεί αυτόματα στον άλλο διακομιστή με την ίδια διαμόρφωση.

Η κλιμάκωση είναι κρίσιμη ειδικά όταν χρειάζεστε περισσότερους πόρους και υποστηρίζουν τη δυνατότητα κλιμάκωσης. Πολλές εταιρείες δεν το προσφέρουν ακόμα. Ας υποθέσουμε ότι αγοράζετε ένα πακέτο χωρίς επιλογή κλιμάκωσης και στο μέλλον, θέλετε μόνο επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, τότε δεν έχετε την επιλογή αντί να αγοράσετε το υψηλότερο πακέτο που έχει πολλούς επιπλέον πόρους που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Έτσι, η κλιμάκωση θα δώσει μόνο τη δυνατότητα που θέλετε στο υπάρχον σχέδιό σας.

Το NodeBalancer είναι μια τεχνική που βοηθά την εταιρεία να κατανείμει το φορτίο. Εάν το φορτίο αυξηθεί σε έναν διακομιστή, αυτό θα επηρεάσει την απόδοση όλων των χρηστών. Έτσι, η Linode κατανέμει το φορτίο μεταξύ διαφόρων διακομιστών για να αποφευχθεί τυχόν έλλειψη υπηρεσιών.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια διαφανή προσέγγιση. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία και να λαμβάνουν μέτρα σχετικά με τα σημεία συμφόρησης. Έχετε πλήρη πρόσβαση σε γραφήματα και άλλες πληροφορίες, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα προβλήματα. Επιπλέον, θα λάβετε τις πλήρεις λεπτομέρειες των επεξεργαστών, της χρήσης, της σύνδεσης και της κατάστασης διακομιστή σε μία σελίδα. Αυτός ο τύπος πληροφοριών σας κάνει προληπτικούς και μπορείτε να αποφύγετε σοβαρά ζητήματα.

Τα σχέδια ξεκινούν από 10 $ / μήνα που περιλαμβάνουν 2 GB RAM, 1 CPU Core, 24 GB-SSD drive και 2 TB μεταφοράς δεδομένων. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε τις υπηρεσίες τους σε ωριαία βάση. Και αν είστε δυσαρεστημένοι με αυτούς τότε έχετε 7 ημέρες για να πάρετε το πλήρες χρήμα σας.

Έχετε πολλές επιλογές να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος. Προσφέρουν email, εισιτήρια, τηλέφωνο, φαξ και συνομιλία μέσω κοινότητας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αναφέρετε χωριστά θέματα ασφάλειας και άλλων ζητημάτων, έτσι ώστε να γίνει η εταιρεία να το χειριστεί και να παρέχει μια μόνιμη λύση. Επομένως, μην χάνετε χρόνο ας συνδεθούμε μαζί τους.

11. Atlantic.Net

Κεντρικός υπολογιστής Cloud Atlantic

Εδώ είναι το Atlantic.net που προσφέρει ένα πολύ ευρύ φάσμα σχεδίων, αλλά δεν είναι τόσο φθηνή φιλοξενία cloud όσο και άλλα που αναφέρονται στη λίστα. Η εταιρεία κατηγοριοποιεί το πρόγραμμα με βάση πόρους, όπως το σχέδιο βελτιστοποίησης μνήμης είναι αυτοί, που είναι σχέδια κυρίως για εκείνους που χρειάζονται περισσότερη μνήμη RAM. Μετά την αγορά, δεν θα πάρει πολύ χρόνο και θα κάνει τον διακομιστή έτοιμο για εσάς εντός 30-45 δευτερολέπτων. Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι οι μονάδες SSD γίνονται η βασική απαίτηση των χρηστών. Επιπλέον, η ταχύτητα είναι ένας από τους παράγοντες SEO και το Atlantic.net έχει προσθέσει αυτήν την αναγκαιότητα στους διακομιστές του.

Λαμβάνουν επίσης αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας αυτόματα μία φορά την ημέρα, πληρώνοντας λίγη πένα για αυτήν τη λειτουργία. Θα λάβετε μια διεύθυνση IP με το πρόγραμμα και εάν θέλετε περισσότερα, τότε θα χρεώνονται 2,19 $ / μήνα ή 0,003 $ / ώρα. Το γενικό τους πρόγραμμα με βάση το Linux συνοδεύεται από μνήμη RAM 1 GB, αποθήκευση 40 GB, μεταφορά δεδομένων 3 TB και 1 επεξεργαστή πυρήνα που κοστίζει μόνο 10 $ / μήνα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προγράμματα που βασίζονται σε Windows με τις ίδιες προδιαγραφές σε 15 $ / μήνα. Παρέχουν 10TB εξερχόμενη κίνηση για δωρεάν και απεριόριστη εισερχόμενη κίνηση. Εάν υπερβείτε το όριο της εξερχόμενης κίνησης, θα χρεωθείτε 0,02 $ ανά GB.

Επί του παρόντος, διαθέτουν 6 ενεργά κέντρα δεδομένων και στοχεύουν να ξεκινήσουν ένα νέο στη Σιγκαπούρη. Επιπλέον, επιτρέπεται οποιαδήποτε δυνατότητα κλιμάκωσης και cPanel. Δεν προσφέρουν δωρεάν cPanel, πρέπει να αγοράσετε την άδεια χρήσης, η οποία κόστισε 14,97 $ / μήνα. Επιπλέον, παρουσιάζουν τη φιλοξενία με RESTful API που σας βοηθά να διαχειριστείτε την εφαρμογή ιστού, τους πόρους, το λειτουργικό σύστημα και την ανάπτυξη εφαρμογών κ.λπ. Η Atlantic ισχυρίζεται ότι παρέχει εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας διακομιστή 99,99% για όλα τα σχέδια.

Η εταιρεία πληροί όλα τα πρότυπα της βιομηχανίας που σχετίζονται με τις υπηρεσίες υποστήριξης. Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι πιο σημαντικές όσον αφορά τη φιλοξενία cloud, επειδή είναι ένα πακέτο χειροκίνητης φιλοξενίας. Εάν ένας χρήστης χρειάζεται βοήθεια ανά πάσα στιγμή, ο πάροχος φιλοξενίας θα πρέπει να είναι ενεργός από αυτή την άποψη. Οι ειδικοί του Ατλαντικού είναι πάντα εκεί μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και αλληλογραφίας για να σας βοηθήσουν. Επίσης, μπορείτε να λάβετε βοήθεια δημοσιεύοντας το πρόβλημά σας στο φόρουμ της κοινότητας.

  • Κορυφαίοι 7 καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας SSD
  • 10 γρηγορότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων

12. GoDaddy

διακομιστές cloud του Godaddy

Όχι μόνο η κοινή φιλοξενία είναι επίσης ένας από τους φθηνούς παρόχους φιλοξενίας cloud. Το πιο βασικό τους σχέδιο περιλαμβάνει χώρο 20 GB, μνήμη RAM 512MB, μεταφορά 1 πυρήνα και 1 TB. Σε αντίθεση με την κοινή φιλοξενία, προσφέρουν διακομιστές εξοπλισμένους με SSD για ταχύτερη απόδοση. Επί του παρόντος, η εταιρεία προσφέρει 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή με 99,9% Uptime σε διακομιστές με έδρα τις ΗΠΑ.

Η εταιρεία προσφέρει φιλικό και καθαρό API, το οποίο σας επιτρέπει να διαθέσετε τον αποθηκευτικό χώρο, το υλικό και την ανάπτυξη εφαρμογών, κ.λπ. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, Snapshot και Backup. Με το Στιγμιότυπο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή, ενώ η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αποθηκεύει την πρόοδο αυτόματα μετά από κάθε δύο ημέρες.

Ήρθε η ώρα που το GoDaddy υπέστη την επίθεση των χάκερ και των περισσότερων από τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένων email, domain και σε κάποιο βαθμό «φιλοξενία». Η εταιρεία υποφέρει επίσης λόγω των δυσμενών πράξεων υποστήριξης της SOPA και της σεξουαλικής διαφήμισης. Αλλά τώρα η εταιρεία βελτιώνεται πολύ και παρέχει συνεπείς υπηρεσίες.

Εάν έχετε κολλήσει και δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, μην ανησυχείτε ότι προσφέρουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας. Επίσης, ένα κέντρο βοήθειας και φόρουμ κοινότητας με τεράστιο αριθμό ενεργών μελών σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Μια άλλη πολύ καλή επιλογή για τον έλεγχο των πόρων μέσω ενός πίνακα ελέγχου που βασίζεται στον Ιστό είναι το OpenStack. Αυτή η πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα σάς επιτρέπει να κατανείμετε εύκολα την επεξεργασία και άλλους πόρους. Το GoDaddy προσφέρει τόνους εφαρμογών που σχετίζονται με CMS, ηλεκτρονικό εμπόριο, υποδομές, εργαλεία προγραμματιστών και πολλά άλλα. Απλά πρέπει να πατήσετε ένα κλικ και η εγκατάσταση να γίνει μέσα σε χρόνο.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν προσφέρουν κανένα προσαρμοσμένο σχέδιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε την άδεια να μειώσετε ή να αυξήσετε τους πόρους σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Θα συνιστούσαμε το GoDaddy μόνο για μικρά έργα και σκοπούς δοκιμών.

13. HostGator Cloud

φιλοξενία cloud hostgator

Το HostGator προσπαθεί πάντα να παρέχει τη φθηνή φιλοξενία για το WordPress και προσφέρουν σχετικά αξιόπιστες υπηρεσίες cloud με προγράμματα χαμηλού κόστους. Χρησιμοποιήσαμε επίσης τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, τα οποία πραγματικά μας εξέπληξαν. Ωστόσο, έχουμε τα προβλήματα με τις υπηρεσίες υποστήριξης της ζωντανής συνομιλίας. Η εταιρεία θα πρέπει να τη βελτιώσει και να ανταποκριθεί στον πελάτη κατά προτεραιότητα. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία διατηρεί ένα κέντρο υποστήριξης, το οποίο περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη μαζί με σύστημα εισιτηρίων, ζωντανή συνομιλία, σεμινάρια βίντεο και φόρουμ.

Γενικά η εταιρεία είναι καλή και πάντα εντυπωσιακή λόγω των ελκυστικών εκπτώσεών της. Επί του παρόντος, διατίθενται τρία προγράμματα φιλοξενίας cloud που ονομάζονται Hatchling, Baby και Business. Το σχέδιο εκκόλαψης μπορεί να αρπάξει μόλις 4,95 $ ανά μήνα και επιτρέπεται ένας τομέας με 2 GB μνήμης RAM και επεξεργαστή 2 πυρήνων. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους τομείς στο πρόγραμμα Baby and Business. Δεν υπάρχει όριο στη χρήση του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης, αλλά πρέπει να το χρησιμοποιείτε με σύνεση.

Η εύκολη επεκτασιμότητα σάς επιτρέπει να αυξήσετε τους πόρους, κάνοντας μερικά κλικ χωρίς διακοπή λειτουργίας καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται. Γύρισαν το ταμπλό καλά και το έκαναν αρκετά απλό. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη χρήση, την ταχύτητα λήψης, τις τάσεις περιεχομένου που βλέπουν οι περισσότεροι στον ιστότοπό σας και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Το HostGator προσφέρει ένα ενσωματωμένο εργαλείο βερνίκι προσωρινής αποθήκευσης που βοηθά στη φόρτωση του στατικού περιεχομένου ταχύτερα από το κανονικό. Επιπλέον, κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει cPanel και Data Mirroring. Το Data Mirroring είναι μια τεχνική που διανέμει τρία αντίγραφα των δεδομένων σας σε διάφορες συσκευές που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες για ασφάλεια. Έτσι, εάν ένα ολόκληρο κέντρο δεδομένων πέσει λόγω κάποιου σοβαρού ζητήματος όπως η πυρκαγιά, τότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από άλλους διακομιστές που βρίσκονται σε διαφορετική τοποθεσία.

Δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της αποκλειστικής διεύθυνσης IP στο σχέδιο εκκόλαψης. Για Dedicated IP, πρέπει να μεταβείτε στο πρόγραμμα Baby και να το αγοράσετε με επιπλέον $ 4 / μήνα. Η Google καθιστά αργά απαραίτητο για τους χρήστες να χρησιμοποιούν πιστοποιητικό SSL για να κάνουν τους ιστότοπούς τους πιο ασφαλείς. Όλα τα πακέτα HostGator περιλαμβάνουν κοινόχρηστο SSL δωρεάν, ενώ το επιχειρηματικό σχέδιο διαθέτει ιδιωτικό SSL. Το HostGator είναι ένας εξαιρετικός και οικονομικός φιλικός πάροχος φιλοξενίας και μπορείτε να αγοράσετε ένα φτηνό cloud hosting με εξαιρετικές δυνατότητες.

συμπέρασμα

Το κύριο πράγμα που θέλουμε να πούμε ότι δεν μπορείτε να βασίζεστε πλήρως σε φθηνές υπηρεσίες. Για να φιλοξενήσετε τα μακροπρόθεσμα έργα σας, επιλέξτε μερικούς καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud όπως το Vultr. Εάν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα cloud για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε σίγουρα θα πρέπει να το επιλέξετε χωρίς καμία ασάφεια.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατατάξουμε τις εταιρείες που διαθέτουν φθηνά πακέτα φιλοξενίας cloud σε χαμηλές τιμές, αλλά αξιόπιστα σε κάποιο βαθμό. Κατά τη γνώμη μας, το Host1Plus είναι το καλύτερο για προγραμματιστές και προχωρημένους χρήστες.

Τα παραπάνω είναι λοιπόν οι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας cloud που προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Επιλέξτε το καλύτερο σύμφωνα με τις ανάγκες του ιστότοπου / της εφαρμογής σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map