Κορυφαίες 10 εναλλακτικές λύσεις Spyfu και παρόμοια εργαλεία 2020

0

Όλοι αγαπάμε να κατατάσσουμε υψηλότερη θέση στις σελίδες αναζήτησης, αλλά για να κυριαρχήσουμε στις θέσεις SERP, πρέπει να έχετε ένα οπλοστάσιο αξιόπιστων αλλά ισχυρών εργαλείων SEO.


Το Spyfu είναι ένα ερευνητικό εργαλείο επί πληρωμή ανταγωνιστών που διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, ωστόσο, δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο θα έπρεπε.

Έτσι, δοκιμάσαμε και ερευνήσαμε διεξοδικά για να βρούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές υπηρεσίες Spyfu για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε πέρα ​​από το προσδοκίο.

Αναλύσαμε έναν από τους ιστότοπούς μας μέσω Σπύφου για να ελέγξετε τα οργανικά δεδομένα, την κατάταξη των λέξεων-κλειδιών, τους συνδέσμους επιστροφής και τα αποτελέσματα ήταν λίγο ξεπερασμένα που πραγματικά χάλια όταν πληρώνετε όμορφα μηνιαία τέλη.

Στο ίδιο εύρος τιμών, μπορείτε να εγγραφείτε σε άλλα εργαλεία που προσφέρουν αξιόπιστα αποτελέσματα και ενημερωμένες αναφορές.

Ωστόσο, το Spyfu έχει κάποιες δυνατότητες να οδηγήσει την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που παρέχει η εταιρεία:

 • Κορυφαίες οργανικές λέξεις-κλειδιά με εκτιμώμενα κλικ
 • Πληρωμή αναζήτησης ή δεδομένα καμπάνιας ΔΕΗ
 • Ηλικία ονόματος τομέα
 • Σύγκριση μεταξύ πληρωμένων και οργανικών KW
 • Στατιστικά κατάταξης
 • Ονόματα τομέα κορυφαίων ανταγωνιστών
 • Εισερχόμενοι σύνδεσμοι

Κορυφαία 10 εναλλακτικά εργαλεία Spyfu για την έρευνα ανταγωνιστών και λέξεων-κλειδιών 2020

1. SEMRush

Το SEMrush είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία δημιουργίας συνδέσμων που σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας για να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα και έτσι περισσότερα έσοδα. Μέσω αυτού του ολοκληρωμένου εργαλείου SEO, μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε τους όρους αναζήτησης του ανταγωνιστή που τους οδηγούν σε περισσότερη επισκεψιμότητα ή πελάτες. Συμπεριλαμβανομένου του έρευνα λέξεων-κλειδιών, αυτή η εναλλακτική λύση SPYFu είναι ένα σπίτι χρήσιμων εργαλείων

 • Επιστροφή συνδέσμους
 • Πληροφορίες κυκλοφορίας
 • Σύγκριση τομέα
 • Παρακολούθηση θέσης
 • Έλεγχος ιστότοπου
 • Στη σελίδα SEO
 • Έρευνα για τη διαφήμιση
 • Εργαλείο παραγωγής μολύβδου και πολλά άλλα

Το SEMrush είναι ένα λογισμικό SEO που βασίζεται σε σύννεφο και για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που χρειάζεστε για να συνδεθείτε στον ιστότοπό τους. Πρώτα απ ‘όλα, στον πίνακα εργαλείων θα εμφανιστεί μια γραμμή αναζήτησης όπου μπορείτε να βάλετε τη διεύθυνση URL των ανταγωνιστών σας ή για έναν γρήγορα πολύτιμα στατιστικά όπως οργανική αναζήτηση, αριθμός επιστροφής, οργανικές λέξεις-κλειδιά με κορυφαία απόδοση και τάσεις κ.λπ. Αυτό σας βοηθά επίσης να προσδιορίσετε τους αντιπάλους σας και την κατάστασή τους στη μηχανή αναζήτησης. Επιπλέον, το SEMrush σάς επιτρέπει επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα από την άποψη της επιφάνειας εργασίας ή του κινητού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τραβήξετε εύκολα τους οργανικούς καθώς και τις πληρωμένες λέξεις-κλειδιά των ανταγωνιστών.

καλύτερος εναλλακτικός πίνακας ταχυτήτων spyfu

Το SemRush κρατάει ένα από τα καλύτερα εργαλεία λέξεων-κλειδιών στη βιομηχανία. Μέσω αυτού του εργαλείου, μπορείτε όχι μόνο να εξερευνήσετε τόνους σχετικών λέξεων-κλειδιών, αλλά στο μεταξύ, θα παρέχει τις λεπτομέρειες όπως δυσκολία λέξεων-κλειδιών και όγκο αναζήτησης κ.λπ., ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε γρήγορα για μια ιδέα. Εργαλείο μαγικών λέξεων-κλειδιών είναι μια άλλη ωραία προσθήκη στην έρευνα λέξεων-κλειδιών από την SEMrush. Αυτή η έξυπνη δυνατότητα σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε εκατομμύρια λέξεις-κλειδιά με διαφορετικούς αγώνες και έτσι να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες.

μαγικό εργαλείο λέξεων-κλειδιών semrush

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι backlinks έχουν σημαντική στάθμιση έναντι των θέσεων SERP. Μέσω του SEMrush μπορείτε αποκαλύψτε το προφίλ του backlink του ανταγωνιστή σας και έτσι σχεδιάστε ένα πιο αποτελεσματικό από τα δικά σας. Για μια εις βάθος ανάλυση, η δυνατότητα παρέχει λεπτομέρειες όπως backlinks, anchors, τον τομέα από τον οποίο προέρχονται οι σύνδεσμοι, νέους και χαμένους backlinks και πολλά άλλα. Υπάρχει ένα άλλο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Εργαλείο ελέγχου backlink που λειτουργεί σε συνδυασμό με την Κονσόλα αναζήτησης Google για να σας βοηθήσει να μάθετε και να απαλλαγείτε από τοξικούς συνδέσμους γρήγορα και εύκολα.

Μαζί με τη λέξη-κλειδί και τους αποτελεσματικούς ανταγωνιστές, το πράγμα που το καθιστά μια ισχυρή εναλλακτική λύση για το spyfu είναι το διαφημιστικό εργαλείο έρευνας. Το SEMrush σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε αποτελεσματικές καμπάνιες PPC παρέχοντας χρήσιμα δεδομένα. Το εργαλείο μπορεί να αποκαλύψει ανταγωνιστές

 • Δραστηριότητες διαφημίσεων
 • Οι καλύτερες λέξεις-κλειδιά τους
 • Τα επικερδή αντίγραφά τους
 • Ιστορικό διαφημίσεων

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μάθετε πολλά για το συν και τα αρνητικά τους εξοικονομώντας χρόνο. Επειδή οι προτιμήσεις των πελατών διαφέρουν από χώρα σε χώρα, οπότε το SEMrush είναι το καλύτερο και για την τοπική ΔΕΗ υποστηρίζει 100 τοποθεσίες και 20 γλώσσες.

Από την πλευρά των τιμών, μπορεί να φαίνεται το SEMrush ως μια ακριβή εναλλακτική λύση, αλλά σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περισσότερες ευκαιρίες σε σύγκριση με το SpyFU. Οι μπλόγκερ μπορούν να πραγματοποιήσουν σε βάθος έρευνα λέξεων-κλειδιών και για διαφημίσεις, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να παρακολουθείτε τους αντιπάλους και τις δικές σας καμπάνιες. Το SMErush μπορεί να παρέχει δεδομένα για περισσότερες από 100 τοποθεσίες, οι οποίες είναι ξεκάθαρες από το SpyFU. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες SEMrush premium μέσω 7ήμερη δοκιμή και υπάρχει ένα δωρεάν λογαριασμός πολύ καλό για αρχάριους. Ενώ το SPYfu προσφέρει μόνο έναν δωρεάν λογαριασμό με πολύ περιορισμένα αποτελέσματα. Με λίγα λόγια, το SEMrush είναι το καλύτερο πακέτο σε ένα άξιο, όπου μπορείτε επίσης να κατεβάσετε αναφορές σε μορφή pdf για μια μεταγενέστερη επισκόπηση.

2. Mangools – AKA KWFinder (Καλύτερη εναλλακτική λύση Spyfu για έρευνα οργανικών λέξεων-κλειδιών)

Το Mangools που ονομάζεται συχνά KWfinder σάς βοηθά να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας εκθέτοντας τις πιθανές ευκαιρίες για τον ιστότοπό σας. Το εργαλείο διαθέτει μία από τις πλούσιες βάσεις δεδομένων στον κλάδο για να σας παρουσιάσει τα ακριβή αποτελέσματα. Το Mangools είναι καλά οργανωμένο που είναι ένας συνδυασμός 5 διαφορετικών εργαλείων

 • KWFinder
 • SERPChecker
 • SERPWatcher
 • LinkMiner
 • SiteProfiler

Εάν είστε blogger και αναζητάτε μια εναλλακτική λύση στο SpyFu για να εξερευνήσετε ευκαιρίες λέξεων-κλειδιών, τότε το KWFinder είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να το κάνετε. Επί KWFinder μπορείτε να δημιουργήσετε προτάσεις, να χρησιμοποιήσετε όρους αυτόματης συμπλήρωσης ή βάσει ερωτήσεων. Σας παρουσιάζει εκατοντάδες προτάσεις λέξεων-κλειδιών. Το πράγμα που μεγιστοποιεί τη χρηστικότητά του που εμφανίζεται κάθε μία από τις προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά με το γράφημα τάσης στη μηχανή αναζήτησης, στον όγκο αναζήτησης, στο CPC, στη ΔΕΗ και στη δυσκολία λέξεων-κλειδιών. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικά φίλτρα που πραγματικά εξοικονομούν χρόνο.

kwfinder - εναλλακτική λύση για την έρευνα SEO

Άτομα σε διαφορετικές τοποθεσίες έχουν διαφορετικά γούστα και έτσι οι προτιμήσεις αναζήτησης. Το KWFinder είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τοπική έρευνα λέξεων-κλειδιών, όπου μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μια πόλη για να κάνετε ακριβή έρευνα. Επιπλέον, υποστηρίζει περισσότερες από 40 γλώσσες.

Έλεγχος SERP να σας ενημερώσουμε για τις κορυφαίες σελίδες με μια λέξη-κλειδί με 48 διαφορετικές μετρήσεις SEO. Μπορείτε να επιλέξετε ή να αποεπιλέξετε μετρήσεις όπως ισχύς προφίλ συνδέσμου, MOZ DA / PA, Majestic TF / CF, διαφορετικές επεκτάσεις τομέα, ευρετήριο URL και πολλά περισσότερα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα τη δύναμη των ιστότοπων που κατατάσσονται σε μια λέξη-κλειδί. Επιπλέον, στο κάτω μέρος της σελίδας SERPChecker, μπορείτε να δείτε μια γραμμή όπου μπορείτε να βάλετε τον ιστότοπό σας ή μια διεύθυνση URL ανταγωνιστή για σύγκριση.

Όπως το Spyfu, το SERPWatcher σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θέση σας σε μια λέξη-κλειδί που πληκτρολογείτε για παρακολούθηση. Σε μια μόνο οθόνη μπορείτε να δείτε πολλές πληροφορίες όπως

 • Θέσεις στη μηχανή αναζήτησης
 • Ιστορικό θέσης
 • Η θέση αλλάζει
 • Όγκος αναζήτησης αυτής της λέξης-κλειδιού κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου
 • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Εντοπισμένη παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών

Δείκτης κυριαρχίας είναι μια άλλη εξαιρετική μέτρηση που εμφανίζεται στο SERPWatcher, η οποία σας λέει πόσο η λέξη-κλειδί σας κυριαρχεί στην οργανική επισκεψιμότητα.

Link Miner είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την αποτελεσματική ανακάλυψη και παρακολούθηση των στρατηγικών δημιουργίας συνδέσμων του ανταγωνιστή και στη συνέχεια να σχεδιάσετε τις δικές σας. Εχουν συγχωνευμένη μεγαλοπρεπή πλούσια ιστορική και νέα βάση δεδομένων συνδέσμων για να ανακαλύψετε όλους τους συνδέσμους. Το Link Miner σάς επιτρέπει να φιλτράρετε όλους, νέους και χαμένους πίσω συνδέσμους. Όταν εισάγετε τη διεύθυνση URL, το εργαλείο θα εξαγάγει όλους τους συνδέσμους και θα μπορεί να επισημάνει

 • Συνολικοί σύνδεσμοι και τομείς αναφοράς
 • Ακολουθήστε / Όχι Ακολουθήστε & διαγραμμένοι σύνδεσμοι
 • Ροή παραπομπής / ροή εμπιστοσύνης
 • Κατάταξη Alexa & Κοινή χρήση Facebook
 • Αγκυρα
 • Ισχύς συνδέσμου: ένας συνδυασμός διαφόρων μετρήσεων SEO, όπως follow / nofollow, CT / TF και πολλές άλλες. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στο χυμό συνδέσμου που πηγαίνει στο αντίπαλό σας URL.

Η εταιρεία εισήγαγε πρόσφατα ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται SiteProfiler. Παρόμοιο με το SpyFu είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ιστοτόπων που αντλεί πολλές αξιόλογες πληροφορίες από τον ανταγωνιστή σας

 • Μετρήσεις DA και PA κ.λπ..
 • Τάσεις επισκεψιμότητας, μηνιαίες επισκέψεις και περιοχές
 • Κορυφαίες οργανικές / πληρωμένες λέξεις-κλειδιά
 • Προφίλ backlink, κορυφαίο περιεχόμενο και ανταγωνιστές κ.λπ..

ιστότοπος παρόμοιος με το εργαλείο siteprofiler spyfu mangools

Αν και τα mangools σας προσφέρουν ΔΕΗ & Στατιστικά CPC, αλλά δεν σας προσφέρουν κάποια προηγμένη λειτουργία, όπως το SpyFu και το SEMrush, όπως επιτυχημένα αντίγραφα διαφημίσεων, ιστορικό του ανταγωνιστή στο AdWords, συγκρίνοντας πολλούς ανταγωνιστές για να δείτε τις κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά και τις δαπάνες τους κ.λπ. δεν θα είναι καλό ως εναλλακτική λύση στο SpyFu για καμπάνιες μάρκετινγκ. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε ένα εναλλακτική λύση κυρίως για έρευνα λέξεων-κλειδιών ιστότοπου τότε το KWFinder / mangools είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

3. Serpstat

Εγκαινιάστηκε το 2013, το Serpstat είναι ένα ευρέως δημοφιλές εργαλείο SEO που σε περίπου 5 χρόνια πήρε σχεδόν 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί είναι τόσο δημοφιλές – σε ένα μόνο μέρος θα έχετε όλα τα ερευνητικά εργαλεία SEO και ΔΕΗ. Αυτή η ισχυρή πλατφόρμα SEO περιλαμβάνει με

 • Ανάλυση ανταγωνιστή
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών
 • Παρακολούθηση κατάταξης
 • Ανάλυση backlink
 • Ανάλυση διαφήμισης
 • Έλεγχος ιστότοπου και πολλά άλλα…

Παρόμοια με το SpyFu, το SerpStat σας παρέχει εργαλείο ανάλυσης ιστότοπου για γρήγορη επισκόπηση της απόδοσης ενός τομέα που μπορεί να είναι ο ανταγωνιστής σας ή εσείς. Αυτή η δυνατότητα περιγράφει τις κρίσιμες πληροφορίες όπως οργανικές λέξεις-κλειδιά, μηνιαίες επισκέψεις, λέξεις-κλειδιά διαφημίσεων κ.λπ. μαζί με διάφορες γραφικές πληροφορίες.

Serpstat Τμήμα έρευνας SEO περιέχει ένα σύνολο ευεργετικών χαρακτηριστικών. Μπορεί να βγάλει τις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνιστή χωρίς κόπο. Εντός χρόνου το εργαλείο θα εμφανίσει όλες τις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνιστή σας μαζί με τη θέση της μηχανής αναζήτησης, τον όγκο αναζήτησης, το CPC και τη ΔΕΗ κ.λπ.. Στην πλαϊνή γραμμή η λειτουργία «ανταγωνιστές» θα εμφανίσει όλους τους πιθανούς αντιπάλους και κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε τομέα το εργαλείο θα εξαγάγει τις λέξεις-κλειδιά του – εύκολος τρόπος.

Έρευνα της Serpstat SEO

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το Serpstat μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο SpyFu είναι η ικανότητά τους να κάνουν τοπική έρευνα. Το Serpstat σας προσφέρει περίπου 28 χώρες βάσης δεδομένων για να πραγματοποιήσετε μια καλύτερη τοπική έρευνα SEO και ΔΕΗ.

Εάν είστε έμπορος, τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Serpstat για μεγαλύτερη χρήση ως υποκατάστατο του SpyFu. Σε Έρευνα της ΔΕΗ μπορείτε να μάθετε εύκολα τα αντίγραφα διαφήμισης, τη θέση της διαφήμισης στη μηχανή αναζήτησης, τον όγκο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, το CPC και το επίπεδο ανταγωνισμού. Μπορείτε επίσης να δείτε τα παραδείγματα διαφημίσεων και να πραγματοποιήσετε έρευνα διαφημίσεων για να γνωρίσετε τις σελίδες που προωθούνται.

εργαλεία όπως το spyfu - serpstat PPC έρευνα

Λείπει η λέξη-κλειδί είναι ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που είναι πραγματικά χρήσιμο να ανακαλύψετε τις νέες λέξεις-κλειδιά στις οποίες ο ανταγωνιστής σας κατατάσσεται, αλλά δεν είστε.

Μαζί με το εργαλείο όπου απλώς τοποθετήσατε τη διεύθυνση URL του ανταγωνιστή για την εξαγωγή των λέξεων-κλειδιών τους, η Serpstat προσφέρει επίσης εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών. Απλώς εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σπόρου και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε εκατοντάδες προτάσεις που δημιουργούνται από το εργαλείο και πολλά άλλα στατιστικά στοιχεία σε μία οθόνη όπως Όγκος αναζήτησης για κάθε λέξη-κλειδί οργανική και πληρωμένη, τάσεις Google, οργανικές και ανταγωνιστές διαφημίσεων και πολλά άλλα. Μπορεί να γνωρίζετε ότι τα ερωτήματα βάσει ερωτήσεων είναι πιο ελκυστικά και εδώ το Serpstat θα σας βοηθήσει. Η δυνατότητα ερώτησης αναζήτησης θα δημιουργήστε προτάσεις βάσει ερωτήσεων συμπεριλαμβάνοντας την επιθυμητή λέξη-κλειδί.

Θέλετε να ανακαλύψετε τη στρατηγική του backlink του ανταγωνιστή σας; Η ανάλυση επιστροφής συνδέσμων Serpstat είναι το κατάλληλο εργαλείο για να το κάνετε. Απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του ανταγωνιστή και πατήστε το κουμπί αναζήτησης για να δείτε πολλές μετρήσεις όπως

 • Αναφερόμενοι τομείς
 • Ακολουθήστε / Nofollow συνδέσμους
 • Αριθμός σελίδων που ανιχνεύτηκαν για συνδέσμους επιστροφής
 • Αριθμός διαφορετικών τύπων συνδέσμων όπως .edu, .gov κ.λπ..
 • Μετρήσεις σελίδας Serpstat και Κατάταξη εμπιστοσύνης
 • Νέος & Χαμένοι σύνδεσμοι
 • Άγκυρες και κορυφαίες σελίδες κ.λπ..

Serpstat Το εργαλείο ελέγχου ιστότοπου είναι το γρηγορότερο εργαλείο για αποτελεσματικό SEO στη σελίδα. Το εργαλείο θα εντοπίσει τον ιστότοπο από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπως επικαλύψεις τίτλου και περιγραφής, ελλιπής περιγραφή, ανακατευθύνσεις, ευρετηρίαση και διαφορετικά γραφήματα για εύκολη κατανόηση. Υπάρχει επίσης χαρακτηριστικό παρακολούθησης κατάταξης που περιλαμβάνεται στο Serpstat που μπορούν να παρακολουθούν τις θέσεις λέξεων-κλειδιών σύμφωνα με τις τοποθεσίες που επιλέξατε.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν

 • Έως 3 σύγκριση τομέα
 • Εργαλείο μάρκετινγκ περιεχομένου
 • Ανάλυση SERP
 • Ανάλυση διεύθυνσης URL…

Το Serpstat σας προσφέρει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Είτε αναζητάτε ένα εργαλείο για SEO ή PPC είτε θέλετε να κάνετε σε βάθος ανάλυση backlink, το Serpstat είναι ένα καλό πακέτο all-in-one.

 4. Αχρεφς

Το ahrefs είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σας βοηθήσει με την εξερεύνηση SEO και συνδέσμων. Αν θέλετε να μάθετε το προφίλ backlink, το ahrefs είναι το καλύτερο μέρος για να κάνετε σε βάθος ανάλυση. Σας παρουσιάζει τα πιο φρέσκα και ολοκληρωμένα δεδομένα λόγω της πλούσιας βάσης δεδομένων των 12 τρισεκατομμυρίων συνδέσμων. Επιπλέον, το γρήγορο και ενεργό σύστημα ανιχνεύει σχεδόν 6 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες κάθε μέρα. Έτσι, ως αποτέλεσμα, θα λάβετε ολοκληρωμένα αποτελέσματα μαζί με διάφορες πολύτιμες μετρήσεις.

Το Ahrefs σας παρέχει την καλύτερη εργαλειοθήκη που περιλαμβάνει

 • Εξερεύνηση ιστότοπου
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών
 • Ανάλυση backlinks
 • Παρακολούθηση κατάταξης
 • Έλεγχος ιστότοπου
 • Εξερεύνηση περιεχομένου και πολλά άλλα

Εξερεύνηση ιστότοπου είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε να σκάβετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή σελίδα. Το εργαλείο σάς παρέχει ευρείες πληροφορίες σχετικά με τρεις βασικές πτυχές οργανική επισκεψιμότητα, πληροφορίες επιστροφής συνδέσμων και πληρωμένη επισκεψιμότητα του ερευνητικού σας τομέα. Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα, απλώς πληκτρολογήστε τον ιστότοπο του ανταγωνιστή στην εξερεύνηση ιστότοπου και, στη συνέχεια, επιλέξτε “οργανική αναζήτηση” στην πλευρική γραμμή. ο Το εργαλείο θα εμφανίσει όλες τις οργανικές λέξεις-κλειδιά μαζί με τον όγκο αναζήτησης, τη θέση, το επίπεδο δυσκολίας και την εκτιμώμενη επισκεψιμότητα. Οι Ahrefs μπορούν να το κάνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια επειδή παρακολουθούν 130 εκατομμύρια + λέξεις-κλειδιά σε μία μόνο τοποθεσία (ΗΠΑ) ενώ υποστηρίζουν πάνω από 100 χώρες. Επί πλέον, Οι Ahrefs διερευνούν επίσης εάν ο ανταγωνιστής σας αγοράζει διαφημίσεις και ποιες είναι αυτές οι πληρωμένες λέξεις-κλειδιά.

εξερευνητής ιστοτόπου ahrefs

Αν θέλετε να μάθετε τους συνδέσμους που λαμβάνουν περισσότερο χυμό στον ιστότοπο των ανταγωνιστών σας. Ή ποιοι σύνδεσμοι βλάπτουν τον ιστότοπό σας; Χρησιμοποιεί το ελεγκτής επιστροφής που εξερευνούν

 • Όλοι / Νέοι / Χαμένοι σύνδεσμοι
 • τομείς αναφοράς
 • Σπασμένοι σύνδεσμοι
 • Κείμενα αγκύρωσης
 • Ποιες σελίδες έχουν τους περισσότερους πίσω συνδέσμους
 • Εξερχόμενοι σύνδεσμοι κ.λπ….

Ειδοποιήσεις είναι το πιο εύχρηστο χαρακτηριστικό να παρακολουθείτε το προφίλ των πίσω συνδέσμων του ανταγωνιστή. Αυτή η δυνατότητα σάς ενημερώνει μέσω ημερήσιων, εβδομαδιαίων ή μηνιαίων μηνυμάτων (την επιλογή σας) σχετικά με τους νέους και τους χαμένους συνδέσμους. Και αυτό που είναι πιο εκπληκτικό σας στέλνει ειδοποιήσεις για νέες λέξεις-κλειδιά στις οποίες ο ιστότοπός σας αρχίζει να κατατάσσεται.

Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών είναι ένα άλλο εργαλείο που κάνει το ahrefs μια τέλεια εναλλακτική λύση στο Spyfu. Η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι εξαιρετικά εύκολη και σε λίγο χρόνο θα πάρετε χιλιάδες νέες ιδέες λόγω της τεράστιας βάσης δεδομένων των λέξεων-κλειδιών τους. Επιπλέον, σε αντίθεση με το SpyFu που υποστηρίζει μόνο βάση δεδομένων ΗΠΑ / ΗΒ Τα αποτελέσματα επιστροφής ahrefs βασίζονται στη βάση δεδομένων 100+ χωρών. Το εργαλείο θα σας προσφέρει τόνους μετρήσεων

 • Όγκος αναζήτησης & δυσκολία λέξεων-κλειδιών
 • Ποσοστό κλικ μιας λέξης-κλειδιού
 • Αποτελέσματα κορυφαίας κατάταξης με διάφορες μετρήσεις
 • Δημιουργία λίστας λέξεων-κλειδιών fav κ.λπ..

Δεν έχετε ιδέα να γράψετε περιεχόμενο. Μην ανησυχείτε ahrefs “Εξερεύνηση περιεχομένου” μπορεί να βρει μια πιθανή ευκαιρία για εσάς. Θα ανακαλύψει τα δημοφιλή άρθρα που βασίζονται στις μετρήσεις, όπως οργανική επισκεψιμότητα, κοινωνικές κοινοποιήσεις και τομείς αναφοράς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την “εξερεύνηση περιεχομένου” για ευκαιρίες σύνδεσης χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Επισήμανση μη συνδεδεμένων τομέων”. Σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τους σχετικούς ιστότοπους περιεχομένου που δεν συνδέονται με τον ιστότοπό σας.

Ο έλεγχος ιστοτόπου Ahrefs είναι ένα εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για να μάθετε τι βλάπτει τον ιστότοπό σας. Θα ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας και θα σας αναφέρει με τη βοήθεια διαφόρων μετρήσεων που σχετίζονται με εσωτερική σύνδεση, ετικέτες HTML, συνδέσμους, εικόνες, CSS, Hreflang και άλλα. Επιπλέον, το εργαλείο δεν θα εντοπίσει μόνο προβλήματα, αλλά θα παρέχει προτάσεις για την επίλυσή τους.

Μαζί με αυτά τα καταπληκτικά εργαλεία, τα ahrefs έχουν επίσης κάποια άλλα εργαλεία όπως

 • Σύγκριση τομέα
 • Μαζική ανάλυση για μαζικούς τομείς
 • Διασταυρούμενος σύνδεσμος – βρείτε τους ιστότοπους που συνδέονται με τους ανταγωνιστές σας, αλλά όχι εσείς
 • Content Gap βρείτε τη λέξη-κλειδί για την οποία ο ανταγωνιστής σας κατατάχθηκε

Το Ahrefs είναι ένα πλήρες εργαλείο που μπορεί να αποκαλύψει οργανικά καθώς και τις καταβληθείσες προσπάθειες του ανταγωνιστή σας. Επιπλέον, όταν πρόκειται για την ανάλυση των backlinks και την τεράστια βάση δεδομένων, το Ahrefs σίγουρα έχει πλεονέκτημα έναντι του Spyfu.

5. SEO PowerSuite

Η ονομασία power right suite σε αυτό το λογισμικό. Το SEO PowerSuite είναι ενσωματωμένο σε μια πληθώρα εργαλείων, έτσι ώστε να μπορείτε να αναλύετε σε βάθος τον ανταγωνιστή σας και τον δικό σας ιστότοπο. Λόγω της βελτιωμένης χρηστικότητάς του και των εξαντλητικών αναφορών, το SEO Powersuite είναι συνιστάται ευρέως από ειδικούς. Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα εργαλεία, θα σας δοθεί εγκατάσταση λογισμικού εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας. Το λογισμικό διαιρείται κυρίως σε

 • SEO SpyGlass
 • Βοηθός συνδέσμου
 • Ελεγκτής ιστότοπου
 • Παρακολούθηση κατάταξης

Οι οπίσθιοι σύνδεσμοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάταξη ιστότοπων και εάν θέλετε να έχετε πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνιστή σας, πρέπει να δημιουργήσετε ένα ισχυρό προφίλ επιστροφής. SEO SpyGlass είναι ένα από τα πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά εργαλείο στον κλάδο για να αποκαλύψει το προφίλ backlink του ανταγωνιστή. Μαζί με τη δική τους βάση δεδομένων, ενσωματώνουν επίσης τα εργαλεία με τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων όπως το Google Analytics και το Google Search Console.

Όσον αφορά τις μετρήσεις, το SEO SpyGlass σας παρέχει πολλές χρήσιμες μετρήσεις. Μία από τις άξιες μετρήσεις είναι Κίνδυνος ποινών που σας περιγράφει πόσο επιβλαβής είναι ένας σύνδεσμος για εσάς βάσει των παραγόντων google.

εργαλείο ανάλυσης ανταγωνιστών SEO spyglass

Για διορατικές πληροφορίες, μπορείτε αναλύστε τη βάση συνδέσμου σε 50+ μετρήσεις όπως

 • Συνολικοί σύνδεσμοι και κείμενο αγκύρωσης
 • Ακολουθήστε / nofollow ετικέτα
 • Απαγορευμένοι σύνδεσμοι
 • Alexa Rank, Moz PA / DA
 • Κατάσταση ευρετηρίου σε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης
 • Σύνδεση τομέων και άλλων…

Επιπλέον, υπάρχει επίσης σύνδεση διασταύρωσης που περιλαμβάνει ιστότοπους που συνδέονται με τον ανταγωνιστή σας αλλά όχι σε εσάς και σας επιτρέπει να συγκρίνετε έως τομείς.

Βοηθός συνδέσμου είναι ένα πολύ βολικό εργαλείο για τη διαχείριση των συνδέσμων χωρίς κόπο. Το λογισμικό θα διερευνήσει ποιοι σύνδεσμοι λειτουργούν, τιμή backlink, και κείμενα αγκύρωσης κ.λπ. μέσω διαφόρων μετρήσεων. Εσείς Θέλετε να δημιουργήσετε συνδέσμους το εργαλείο θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ευκαιρίες σύμφωνα με τις επιλεγμένες μεθόδους σας.βοηθός συνδέσμου - SEO poweruite

Ακριβώς στο λογισμικό, αυτόματα συλλέξτε στοιχεία επικοινωνίας οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον webmaster που σχετίζεται με την κατάργηση συνδέσμων ή για τυχόν αλλαγές σε περίπτωση που αναλύετε τον δικό σας ιστότοπο.

Δημιουργείτε ένα καλύτερο προφίλ backlink από τον αντίπαλό σας, αλλά ο ιστότοπός σας έχει χαμηλή απόδοση. ΕΝΑ έλεγχος ιστότοπου για SEO στη σελίδα και άλλες τεχνικές πτυχές μπορεί να σας βοηθήσουν. Για την εύρεση ζητημάτων, το λογισμικό θα αναλύσει τον ιστότοπό σας έναντι πολλών παραγόντων όπως ανακατευθύνσεις, ευρετηρίαση, εικόνες, κατεστραμμένους συνδέσμους και ζητήματα στη σελίδα κ.λπ. Το Site Auditor μπορεί να σας βοηθήσει σε διάφορα άλλα πράγματα όπως

 • Δημιουργία φιλικών ιστότοπων XML
 • Λίστα όλων των σφαλμάτων και προειδοποιήσεων μαζί με προτάσεις λύσεων
 • Έλεγχος βελτιστοποίησης στη σελίδα όπως μήκος τίτλου, περιγραφές, μετρήσεις H1 έως H6 κ.λπ..
 • Ανάλυση της βαθμολογίας βελτιστοποίησης περιεχομένου
 • Πυκνότητα λέξεων-κλειδιών
 • Σελίδες μετρήσεων κοινωνικής δημοτικότητας. Και υπάρχουν πολλά ακόμη να εξερευνήσετε.

Το SEO Powersuite περιλαμβάνει εξαιρετικό λογισμικό για παρακολούθηση κατάταξης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε απεριόριστες λέξεις-κλειδιά και να δείτε την κατάσταση των θέσεων καθώς και ένα γράφημα κατάταξης που δείχνει πόσο καλά αποδίδει ο ιστότοπός σας. Το εργαλείο Υποστήριξη περίπου 327 μηχανών αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των Google, Bing, Yandex, Yahoo, duckduckgo κ.λπ.. και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη λέξη-κλειδί για συγκεκριμένες τοποθεσίες. Το εργαλείο παρέχει επίσης οργανικές πληροφορίες, ορατότητα λέξεων-κλειδιών και δυνατότητα σύγκρισης.

Το SEO PowerSuite κατέχει ένα λαμπρό εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών καθιστώντας την μια καλύτερη εναλλακτική λύση SpyFu. Για τη δημιουργία προτάσεων λέξεων-κλειδιών, το λογισμικό χρησιμοποιεί διάφορα εργαλεία όπως

 • Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Adwords
 • ανακάλυψη λέξεων-κλειδιών
 • Λέξη λέξεων Yandex
 • Αυτόματη συμπλήρωση Google / Bing / Youtube / Ask / Amazon και σχετικό εργαλείο αναζήτησης
 • Αναμίκτης λέξεων και δημιουργία λέξεων-κλειδιών βάσει ερωτήσεων

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ανταγωνιστή για να δείτε τη λίστα των λέξεων-κλειδιών τους μαζί με την κατάταξη και άλλες μετρήσεις. Παρόλο που το SEO Powersuite διαθέτει υψηλότερη τιμή από το SpyFu, αλλά θα λάβετε ένα σύνολο πολύτιμων εργαλείων για σε βάθος έρευνα, κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά και πολλά άλλα.

6. Διαχωρισμός

Το SEranking είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για SEO, καθώς και για τη ΔΕΗ, ως εκ τούτου αποτελεί μια στενή εναλλακτική λύση στο SpyFu. Είτε είστε μεμονωμένος blogger είτε χρειάζεστε ένα αξιόπιστο εργαλείο για την επιχείρησή σας, η SEranking είναι μια στάση που φιλοξενεί περίπου 35 διαφορετικά εργαλεία. Μερικά από τα κύρια εργαλεία

 • Παρακολούθηση επιστροφής
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών
 • Έλεγχος ιστότοπου
 • Έρευνα ανταγωνιστών για SEO / PPC
 • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών
 • Πληροφορίες κυκλοφορίας και όλο και περισσότερα

Είτε θέλετε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το προφίλ επιστροφής συνδέσμων του ιστότοπού σας είτε τον ιστότοπο του ανταγωνιστή παρακολούθηση backlink είναι το καλύτερο εργαλείο για να το κάνετε. Είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό για τη διαχείριση backlink που σας επιτρέπει αναλύστε το σύνδεσμο από σχεδόν 15 διαφορετικές παραμέτρους, όπως συνδέσμους Follow / nofollow, κατάσταση ευρετηρίου google, μετρήσεις Moz / Alexa, κοινωνική δημοτικότητα και ημερομηνίες ανακάλυψης κ.λπ.. Αντί να επικολλήσετε αντίγραφα, απλώς επισημάνετε αυτούς τους συνδέσμους που πιστεύετε ότι βλάπτουν τον ιστότοπό σας, ώστε να δημιουργήσουν ένα αρχείο γρήγορης απόρριψης.

Εάν θέλετε να παραμείνετε στον ανταγωνισμό πρώτα πρέπει να ξέρετε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας. Η ενότητα ανταγωνιστών κατάταξης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τον ανταγωνιστή σας για την επιλεγμένη λέξη-κλειδί σας. Το γράφημα τάσεων σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα την πρόοδο των άλλων, ώστε να μπορείτε να κάνετε ενέργειες έγκαιρα για την κατάταξή σας. ο εργαλείο μπορεί να παρακολουθεί οργανικές / πληρωμένες λέξεις-κλειδιά θέσεις σύμφωνα με την επιλεγμένη συσκευή σας (επιτραπέζιο / κινητό), τοποθεσίες (χώρα / πόλη) και μηχανή αναζήτησης (Google, Yahoo, YouTube, Bing και Yandex).

Παρόμοια με το SpyFu, το SEranking μπορεί να τρέξει ένα λεπτομερής έλεγχος ιστότοπου για αβίαστη βελτιστοποίηση ιστότοπου. Θα περιγράψει ποια είναι τα κρίσιμα προβλήματα που ενοχλούν τον ιστότοπό σας σχετικά με ανακατευθύνσεις, μετα-σελίδες, σελίδες και συνδέσμους κ.λπ. και πώς μπορείτε να τα διορθώσετε. Παρουσιάζει επίσης την ανιχνευμένη κατάσταση των σελίδων.

Ένας άλλος παράγοντας που κάνει το SEranking μια εναλλακτική λύση στο SpyFu είναι έρευνα λέξεων-κλειδιών. Όπως και ο ανταγωνιστής της, η SEranking σας προσφέρει ένα αποτελεσματικό εργαλείο τόσο για την έρευνα SEO όσο και για τη ΔΕΗ. Η SEranking παρέχει διαθέσιμη βάση δεδομένων 14 χωρών, συμπεριλαμβανομένης της ΗΠΑ, Καναδά, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο κ.λπ. που είναι αρκετά εξαιρετικό σε σύγκριση με το SpyFu. Το εργαλείο σας παρέχει εκτιμήσεις επισκεψιμότητας που προέρχονται από οργανικές και πληρωμένες πηγές. Επιπλέον, μέσω αυτού του εργαλείου, μπορείτε να πάρετε μια ολόκληρη λίστα οργανικών και πληρωμένων λέξεων-κλειδιών ανταγωνιστών. Ο SErankig επίσης εμφανίζει ιστορικό διαφημίσεων ενός τομέα που αναζητήθηκε που είναι μια εξαιρετική πορεία για τους εμπόρους, ενώ σχεδιάζουν το δικό τους.

εναλλακτική λύση στο spyfu - εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών SERanking

Ο SERanking κατέχει επίσης ένα εργαλείο προτάσεων λέξεων-κλειδιών που θα δημιουργήσουν λέξεις-κλειδιά ως παρόμοιες, συναφείς λέξεις-κλειδιά και λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς.

Εκτός από τα διαφορετικά ερευνητικά εργαλεία SEO / PPC, η SEranking προσφέρει ένα ενδιαφέρον εργαλείο που ονομάζεται “Σχέδιο μάρκετινγκ”. Αυτό το εργαλείο ανάλυσης ιστότοπου σαρώνει τον ιστότοπό σας έναντι πολλών παραγόντων, όπως βελτιστοποίηση εντός σελίδας, εκτός σελίδας και περιεχομένου κ.λπ., ώστε να σας παρέχει τις πολύτιμες συμβουλές. Ειλικρινά, αυτό είναι εξαιρετικό εργαλείο για αρχάριους καθώς παρέχουν λεπτομέρειες για κάθε παράγοντα και σύνδεσμο για να περιγράψουν τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του παράγοντα.

Το SEranking διαθέτει διάφορα άλλα χρήσιμα εργαλεία

 • Σφυρίδα λέξεων-κλειδιών
 • Γεννήτρια μολύβδου
 • Αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για δημοσίευση χρονοδιαγράμματος και διαφορετικές μετρήσεις
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αναφορές SEO με γραφική παράσταση για πελάτες και άλλα…

Το SEranking είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση στο SpyFu. Σε αντίθεση με το SpyFu προσφέρουν Δοκιμή 14 ημερών πρόσβαση στα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά τους. Επιπλέον, σας επιτρέπουν να βλέπετε περιορισμένες πληροφορίες σε έναν δωρεάν λογαριασμό. Το πιο βασικό τους σχέδιο ξεκινά μόλις από $ 7 / μήνα που περιλαμβάνει έρευνα PPC και SEO. Αν και αυτό το σχέδιο δεν περιλαμβάνει διαχείριση κοινωνικών μέσων, παρακολούθηση αλλαγών σελίδας και API κ.λπ. Συνολικά, το SEranking είναι ένα καλό εργαλείο για αρχάριους με περιορισμένο προϋπολογισμό. Μπορείτε σίγουρα να κάνετε την παραγωγική χρήση του εργαλείου και να έχετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων περισσότερων τοποθεσιών (περίπου 14) από το SpyFu.

7. Moz Pro

Μπορεί να γνωρίζετε το όνομα Moz. Το 2004 ιδρύθηκε ως εταιρεία συμβούλων, αλλά τώρα η Η εταιρεία εισήγαγε μια ποικιλία υπηρεσιών όπως το Moz pro, το τοπικό SEO και μερικά δωρεάν εργαλεία. Μπορεί να ακούσετε για τις ευρέως χρησιμοποιούμενες μετρήσεις Αρχή τομέα και αρχή σελίδας τα οποία θεωρούνται ως ένα από τα σταθερά μέτρα για τον προσδιορισμό της ισχύος ενός ιστότοπου αναπτύσσονται από τον Moz. Παρόμοια με το SpyFu, το MOZ είναι ένα σπίτι με διάφορα παραγωγικά εργαλεία

 • Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών
 • Σύνδεσμος εξερευνητής
 • Παρακολούθηση κατάταξης
 • Βελτιστοποίηση στη σελίδα
 • Και κατ ‘απαίτηση ανίχνευση κλπ.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες MOZ δωρεάν δοκιμή (30 ημέρες) ή λογαριασμός premium. Σε έναν δωρεάν λογαριασμό, προσφέρουν δωρεάν δέκα αναζητήσεις ανά μήνα για την προβολή DA και PA τομέων με κάποιες άλλες περιορισμένες πληροφορίες. Ωστόσο, μπορείτε εγκαταστήστε τη δωρεάν γραμμή εργαλείων τους για προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome και ο Firefox. Η γραμμή θα εμφανίσει DA / PA στα αποτελέσματα αναζήτησης Google Έτσι σας παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση της ισχύος ενός ιστότοπου.

Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερες λέξεις-κλειδιά ή να απαριθμήσετε τις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνιστή σας, αυτό είναι το Moz Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών ανάπτυξη για. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων των ΗΠΑ, του ΗΒ, του Καναδά και της Αυστραλίας. Τοποθετήστε τη λέξη-κλειδί ή τη διεύθυνση URL στη γραμμή αναζήτησης. Ας υποθέσουμε ότι βάζουμε έναν τομέα, τότε θα βγάλει μια ολόκληρη λίστα λέξεων-κλειδιών μαζί με θέση κατάταξης, βαθμολογία δυσκολίας και εκτιμώμενος όγκος αναζήτησης. Μπορείτε να βάλετε τη συγκεκριμένη διεύθυνση URL σελίδας για να μάθετε πόσες λέξεις-κλειδιά κατατάσσεται σε αυτήν τη σελίδα. Ο εξερευνητής λέξεων-κλειδιών Moz σάς επιτρέπει επίσης να συγκρίνετε έως και 2 τομείς.εξερευνητής λέξεων-κλειδιών moz

Οι σύνδεσμοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για μεγαλύτερη προβολή στην μηχανή αναζήτησης του ιστότοπού σας. Μόζ εξερευνητής συνδέσμων είναι ένα εργαλείο πλούσιο σε λειτουργίες που διαθέτει βάση δεδομένων περίπου 35,5 τρισεκατομμυρίων συνδέσμων. Αν και δεν είναι τόσο καλό όσο το ahrefs και το SEO PowerSuite, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το SpyFu για σε βάθος αποτελέσματα. Απλώς εισαγάγετε τον τομέα, τον υποτομέα ή τη συγκεκριμένη διεύθυνση URL σελίδας για την ανάλυση των τομέων που συνδέονται με αυτόν. Το Moz σάς επιτρέπει να αναλύετε τη στρατηγική συνδέσμων μέσω διαφόρων μετρήσεων όπως

 • Εισερχόμενοι σύνδεσμοι με ετικέτα follow / nofollow
 • Σύνδεση τομέων και κειμένων αγκύρωσης
 • Νέοι και χαμένοι σύνδεσμοι
 • Μπορείτε να συγκρίνετε το προφίλ συνδέσμου με πολλούς τομείς
 • Βαθμολογία ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ιστότοποι συνδέσμων κορυφαίας παρακολούθησης και ορισμένες άλλες μετρήσεις

εξερευνητής συνδέσμων moz

Όπως και μερικά άλλα κορυφαία εργαλεία μάρκετινγκ, το MOZ προσφέρει επίσης “Σύνδεσμος τέμνουσα” χαρακτηριστικό. Απλώς εισαγάγετε τα στενά ανταγωνιστικά URL σας και το εργαλείο θα εντοπίσει τους ιστότοπους που συνδέονται με αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε αυτούς που συνδέουν τους κατόχους ιστότοπων για backlink.

Για μεγαλύτερη προβολή στη μηχανή αναζήτησης, ο ιστότοπός σας δεν απαιτεί μόνο συνδέσμους, αλλά θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί καλά. Σε Γκρέιντερ στη σελίδα απλά πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας και τη λέξη-κλειδί για την οποία προσπαθείτε να κατατάξετε τη σελίδα σας. Το εργαλείο ελέγχει τη σελίδα έναντι πολλών παραγόντων κατάταξης και εάν υπάρχουν προβλήματα, θα παρέχει τις προτάσεις για τον τρόπο διόρθωσής τους.

Φυσικά, όταν βάζετε τους μεγαλύτερους αγώνες σας στη δημιουργία συνδέσμων και στη βελτιστοποίηση ιστότοπων, θέλετε επίσης να παρακολουθείτε την πρόοδο. Εδώ το εργαλείο παρακολούθησης κατάταξης Moz βοηθά στον εντοπισμό των λέξεων-κλειδιών σας σε εκατοντάδες χώρες σε σχέση με το Google, το Bing και το Yahoo. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την αναφορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να στέλνουν νέα μηνύματα κατάταξης. Η Moz παρουσίασε πρόσφατα ζητήματα ανίχνευσης ανίχνευσης κατ ‘απαίτηση όπως αργό χρόνο φόρτωσης, σφάλματα 4xx / 5xx και αναπαραγωγή κλπ. Μαζί με τη σύσταση για την επίλυση αυτών των σφαλμάτων. Δυστυχώς, Το Moz δεν είναι επιλογή για τους ερευνητές της ΔΕΗ αν και για έρευνα SEO ειδικά οι μετρήσεις PA και DA είναι πραγματικά χρήσιμες για τον προσδιορισμό της δύναμης και των λέξεων-κλειδιών του ανταγωνιστή.

8. iSpionage

Οι βάσεις δεδομένων πολλαπλών χωρών και η δυνατότητα ανασκαφής στρατηγικών ανταγωνιστών που τους δίνει μεγαλύτερη μετατροπή, καθιστά το iSpionage μια ιδανική εναλλακτική λύση για το SpyFu. Αυτό το ανταγωνιστικό εργαλείο ευφυΐας επιτρέπει με τις δυνατότητες να ανακαλύψτε τους ανταγωνιστές σας στρατηγικές SEO και επιτυχημένες καμπάνιες. Μπορείτε να ερευνήσετε δεδομένα SEO και PPC από πολλές μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo και το Bing. Ξεκλειδώνει τα εργαλεία

 • Έρευνα SEO και ΔΕΗ ανταγωνιστών
 • Ειδοποιήσεις για κινήσεις ανταγωνιστών
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών
 • Αντίγραφα διαφημίσεων και σύγκριση ανταγωνιστών
 • Παρακολούθηση καμπάνιας…

Για έρευνα ανταγωνιστών απλώς κατευθυνθείτε στον ιστότοπό τους. Τα εργαλεία σάς επιτρέπουν να ξεκινήσετε την έρευνά σας τοποθετώντας μια λέξη-κλειδί ή έναν τομέα. Αφού εισαγάγετε έναν τομέα, μπορείτε να δείτε τα εκτιμώμενα στατιστικά στοιχεία Προϋπολογισμός ΔΕΗ, μέσος όρος θέση διαφήμισης και κλικ κ.λπ. μαζί με γραφήματα τάσεων. Το iSpionage καλύπτει ένα όμορφο μεγάλη βάση δεδομένων 35 + M λέξεις-κλειδιά η οποία αναβαθμίζεται συνεχώς, ώστε να μπορούν να αναφέρουν κάθε λέξη-κλειδί PPC του ανταγωνιστικού σας τομέα μαζί με διάφορες μετρήσεις

 • Αριθμός διαφημίσεων για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά
 • CPC, θέση διαφήμισης, όγκος αναζήτησης κ.λπ..

είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το spyfu

Το iSpionage σας παρέχει επίσης ένα μοναδικές μετρήσεις που ονομάζονται KEI (δείκτης αποτελεσματικότητας λέξεων-κλειδιών). Η υψηλότερη βαθμολογία του KEI δείχνει την υψηλή πιθανότητα ότι μια λέξη-κλειδί κερδοφόρα για εσάς. Υπολογίζεται με βάση τις διαφορετικές μεταβλητές, όπως το χρονικό διάστημα που χρησιμοποιείται μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στη διαφήμιση και την τελευταία ημερομηνία. Για παράδειγμα, εάν μια λέξη-κλειδί χρησιμοποιείται σε μια διαφήμιση για μεγάλο χρονικό διάστημα που σημαίνει ότι μπορεί επίσης να είναι επικερδής για εσάς, διαφορετικά ο αντίπαλός σας θα είχε σταματήσει να το χρησιμοποιεί.

Μαζί με το Google, μπορείτε επίσης να δείτε αυτές τις λεπτομέρειες για το Yahoo και το Bing.

Παρόμοια με το SpyFu, το iSpionage βγάζει επίσης τα αντίγραφα διαφημίσεων του τομέα αναζήτησης με πολλές χρήσιμες λεπτομέρειες. Θα σας πουν

 • Η αποτελεσματικότητα της διαφήμισης (παρόμοια ιδέα με το KEI)
 • Λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται στη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί
 • Μέσος όρος κατάταξη και αριθμός ημερών για αυτήν τη διαφήμιση κ.λπ..

Μέσω του iSpionage, μπορείτε επίσης εντοπίστε τις σελίδες προορισμού του ανταγωνιστή σας που θα σας δώσει την καλύτερη ιδέα ενώ σχεδιάζετε τη δική σας.

Το iSpionage είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αν θέλετε να τραβήξετε τον ανταγωνιστή σας οργανικές λέξεις-κλειδιά. Αυτός είναι πραγματικά ένας εύκολος τρόπος για να ανακαλύψετε τις νέες ευκαιρίες. Το εργαλείο εμφανίζει λέξεις-κλειδιά πρώτης σελίδας, θέση λέξης-κλειδιού, τάση θέσης και εκτιμώμενο όγκο αναζήτησης κ.λπ..

παρόμοιες ιστοσελίδες όπως το spyfu - isponage οργανική έρευνα

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του iSpionage είναι Ειδοποίηση για ανταγωνιστές. Αυτή η εύχρηστη δυνατότητα παρακολουθεί συνεχώς τους διάφορους ανταγωνιστές σας και σας στέλνει ειδοποιήσεις για αλλαγές που έκανε ο ανταγωνιστής σας σε λέξεις-κλειδιά και διαφημίσεις κ.λπ., στέλνουν επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κορυφαίες διαφημίσεις και λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια λέξη-κλειδί, ώστε το σύστημα να σας ειδοποιεί εάν ο ανταγωνιστής σας το χρησιμοποιεί στη νέα του διαφήμιση.

Το ρολόι καμπάνιας είναι μια απλή διαδικασία βήμα προς βήμα που συγκεντρώνει και στέλνει εβδομαδιαίες αναφορές email. Αυτό το σε βάθος αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί τις προστιθέμενες ανταγωνιστές σας PPC διαφημίσεις, λέξεις-κλειδιά σελίδες προορισμού κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τον ανταγωνιστή σας A / B δοκιμές στη ΔΕΗ που σας επιτρέπουν να επιλέξετε το καλύτερο χωρίς δαπάνες. Αν και λάβετε υπόψη αυτή την υποστήριξη χαρακτηριστικών Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Βάση δεδομένων Αυστραλίας.

Μαζί με τα εργαλεία έρευνας SEO και PPC, το iSpionage προσφέρει πλούσιο γκαλερί σελίδων προορισμού σχετίζονται με διαφορετικές κατηγορίες όπως εκπαίδευση, μόδα και πληροφορική κ.λπ..

Μπορείτε να κάνετε χρήση του Δωρεάν υπηρεσίες iSpionage που προσφέρουν περιορισμένες πληροφορίες. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 59 $ / μήνα που επιτρέπουν απεριόριστη έρευνα, έως και 5 ειδοποιήσεις λέξεων-κλειδιών, πρόσβαση στη συλλογή σελίδων προορισμού και παρακολούθηση καμπάνιας. Το iSpionage είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο SpyFu, αλλά έχασε το εργαλείο παρακολούθησης κατάταξης και τις μετρήσεις δυσκολίας λέξεων-κλειδιών κ.λπ. αλλιώς είναι ένα παραγωγικό εργαλείο για χρήση.

9. LongTailPro

Το Longtailpro όπως το όνομα δείχνει εξειδικευμένο στην ανακάλυψη των λέξεων-κλειδιών longtail. Επομένως, εάν ψάχνετε το ερευνητικό εργαλείο της ΔΕΗ, τότε δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Ωστόσο, για έρευνα SEO, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο σε μεγαλύτερη χρήση. Οταν πρόκειται για έρευνα λέξεων-κλειδιών για την εξερεύνηση νέων ευκαιριών Το LongTailPro είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο SpyFu. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή ενός λογαριασμού, θα έχετε πρόσβαση στο ακόλουθο εργαλείο μέσω ενός ταμπλό.

 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών
 • Παρακολούθηση κατάταξης
 • Ανάλυση backlink
 • Ανάλυση SERP

Αρχικά, προσφέρουν ένα εργαλείο που βασίζεται σε λογισμικό που εγκαθίσταται στη μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας. Αλλά τώρα προσφέρουν μια λύση SEO που βασίζεται σε σύννεφο, η οποία είναι αρκετά γρήγορη σε σύγκριση με το παλιό λογισμικό που βασίζεται σε υπολογιστή. Σε αντίθεση με το SpyFu, το longtailpro έρευνα λέξεων-κλειδιών Το εργαλείο προσφέρει πολλούς τρόπους όπως την αναζήτηση

 • Σχετικές λέξεις-κλειδιά
 • Λέξη-κλειδί ανταγωνιστή
 • Μη αυτόματες λέξεις-κλειδιά

Το καλύτερο μέρος αυτό Το LongTailPro είναι πολύ αποτελεσματικό για τη δημιουργία εκατοντάδων λέξεων-κλειδιών longtail κατευθείαν από μία μόνο λέξη-κλειδί χρησιμοποιώντας δεδομένα σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google. Όπως και το Spyfu, το longtailpro προσθέτει επίσης ένα τρόπος έρευνας λέξεων-κλειδιών ανταγωνιστών όπου απλώς πρέπει να τοποθετήσετε τη διεύθυνση URL του ανταγωνιστή σας και το εργαλείο θα αποκαλύψει τις λέξεις-κλειδιά τους. Παράλληλα με τον εκτιμώμενο όγκο αναζήτησης, τις προσφορές και τις μετρήσεις ανταγωνισμού, η έρευνα των λέξεων-κλειδιών τους Το εργαλείο σάς παρέχει μετρήσεις ανταγωνιστικότητας λέξεων-κλειδιών. Το KC είναι μια εκτίμηση της λέξης-κλειδιού που είναι εύκολη, μέτρια ή δύσκολη κατάταξη.

Οι backlinks θεωρούνται η ραχοκοκαλιά ενός ιστότοπου όταν κάνετε SEO. Ευτυχώς, το longtailpro περιλάμβανε ένα εύχρηστο εργαλείο ανάλυσης backlinks. Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ανταγωνιστή, μπορείτε να δείτε Ολα ή Νέο / Χαμένο backlinks μαζί με διάφορες μετρήσεις

 • Αναφερόμενοι τομείς και συνολικοί σύνδεσμοι
 • Ροή παραπομπής, ροή εμπιστοσύνης
 • Ακολουθήστε, NoFollow και Delete ένδειξη
 • Κείμενα αγκύρωσης, διεύθυνση URL πηγής
 • Εξωτερικοί σύνδεσμοι του URL πηγής και πολλά άλλα…Ανάλυση backlink longtailpro

Η ανάλυση SERP είναι ένας άλλος εύκολος τρόπος για να προσδιορίσετε τους πιθανούς ανταγωνιστές σας. Πληκτρολογήστε μια βασική λέξη-κλειδί και το εργαλείο θα βγάλει τις κορυφαίες τοποθεσίες κατάταξης σε αυτήν τη λέξη-κλειδί. Τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε τη διεύθυνση URL του ανταγωνιστή στο εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών ανταγωνιστών για να ρίξετε μια ματιά στις λέξεις-κλειδιά τους. Η ανάλυση SERP σάς παρέχει μια επισκόπηση μιας διεύθυνσης URL με τη βοήθεια διαφόρων μετρήσεων. Η αυτοματοποιημένη ανάλυση σας παρέχει ανταγωνιστικότητα λέξεων-κλειδιών, backlinks, μεγαλοπρεπείς μετρήσεις (ροή εμπιστοσύνης, ροή παραπομπής) και ηλικία ιστότοπου κ.λπ. Έτσι, σε μια μόνο διεπαφή, μπορείτε να μάθετε για τη δύναμη του ανταγωνιστή σας. Το Longtailpro σας παρέχει επίσης Διαθεσιμότητα SERP, μια υψηλότερη βαθμολογία αυτού σημαίνει περισσότερα οργανικά αποτελέσματα.

Αφού επενδύσετε χρήματα και πολύ χρόνο για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας, φυσικά, πρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο των λέξεων-κλειδιών σας. Προσφορές Longtailpro καταπληκτικό εργαλείο παρακολούθησης κατάταξης που εμφανίζει την τρέχουσα κατάταξη, χθες, περασμένη εβδομάδα και τον περασμένο μήνα κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό κατάταξης μέσω διαγραμμάτων κατάταξης. Σας επιτρέπουν τοπική παρακολούθηση και κατάταξη λέξεων-κλειδιών στο Google, το Yahoo και το Bing.

Εάν είστε αρχάριος και δεν γνωρίζετε πολλά για το SEO, το καλό είναι το LongTailPro περιλαμβάνουν δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο και πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Long Tail από όπου θα πάρετε χρήσιμες στρατηγικές SEO και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τα εργαλεία τους. Σε αντίθεση με το SpyFu, Το LongTailPro δεν προσφέρει δωρεάν λογαριασμό. Ωστόσο, μπορείτε να εγγραφείτε 7 ημέρες δοκιμή λογαριασμός (απαιτεί στοιχεία πιστωτικής κάρτας) για πρόσβαση σε premium χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά των τιμών, είναι ένα προσιτό κιτ SEO σε σύγκριση με το SpyFu. Θα λάβετε πιο αξιόπιστα δεδομένα όπως ο όγκος αναζήτησης λόγω της ολοκλήρωσης δεδομένων Google. Με όλα αυτά, το LongTailPro είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ερευνητές SEO να κατασκοπεύουν ανταγωνιστές, να εξερευνούν τις στρατηγικές τους και να βρίσκουν νέες ευκαιρίες σε ένα προσιτό πακέτο.

10. KeywordSpy

Με τον τρόπο να ξεπεράσετε τους ιστότοπους του αντιπάλου σας, το Spy Keyword είναι ένα αξιόλογο εργαλείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί κατάσκοπος ως εναλλακτική λύση για το SpyFu ως προσφέρει εργαλεία ΔΕΗ και οργανικά ερευνητικά εργαλεία που υποστηρίζονται από μια μεγαλύτερη βάση δεδομένων και απλότητα στη χρήση. Καθώς προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικός λογαριασμός έτσι σας ενθαρρύνουμε να το δοκιμάσετε μόνοι σας πριν επενδύσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφασίσετε καλύτερα εάν είναι η τέλεια εναλλακτική λύση SpyFu που αναζητάτε ή όχι. Το εργαλείο περιλαμβάνει

 • Έρευνα ΔΕΗ και SEO
 • Κατασκοπεία ανταγωνιστών
 • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών σε πραγματικό χρόνο
 • Εύρεση κερδοφόρων προϊόντων συνεργατών

Με τον κατάσκοπο λέξεων-κλειδιών μπορείτε να εξερευνήσετε τις λέξεις-κλειδιά κατάταξης των ανταγωνιστών σας, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ πιο αποτελεσματικά. Για να ξεκινήσετε την έρευνα, τοποθετήστε τον τομέα, την αρχική λέξη-κλειδί ή τη συγκεκριμένη διεύθυνση URL σελίδας. Το χαρακτηριστικό που μας αρέσει περισσότερο είναι η έρευνα τομέα. Απλώς πληκτρολογήστε ένα όνομα τομέα και κρατήστε το κουμπί επιλογής στο “Domain”. Σας παρέχει εκτιμώμενες δαπάνες για διαφημίσεις, οργανική επισκόπηση, επισκόπηση ΔΕΗ και αντίγραφα διαφημίσεων κ.λπ.. Ο κατάσκοπος λέξεων-κλειδιών σάς ενημερώνει επίσης ποιοι είναι οι δυνητικοί σας ανταγωνιστές και οι οργανικοί ανταγωνιστές μαζί με τον αριθμό των οργανικών λέξεων-κλειδιών.

Ένα άλλο πράγμα που διαφοροποιεί το Spy Keyword από το Spyfu είναι η κάλυψη της βάσης δεδομένων του. Όπου η Spyfu καλύπτει απλώς το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ Το KeywordSpy καλύπτει 30+ χώρες στην Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

ανάλυση ανταγωνιστή ppc - λέξη-κλειδίSpy

Τώρα με εναλλαγή μεταξύ καρτελών, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναλυτικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στο Διαφημίσεις θα σας δώσει μια λίστα με αντίγραφα διαφημίσεων ότι ένας ιστότοπος εκτελείται παράλληλα με διάφορες μετρήσεις (λέξη-κλειδί, τόμος αναζήτησης, μέσο CPC, Θέσεις και ημέρες που εμφανίζονται κ.λπ.. Στη συνέχεια, αν κάνετε κλικ σε αυτό το μικρό kw θα δείτε μια ολόκληρη λίστα λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται στη διαφήμιση. Και με ένα μόνο κλικ σας επιτρέπουν να εξάγετε λέξεις-κλειδιά CSV και αρχείο Excel.

εναλλακτική λύση στο spyfu για την έρευνα της ΔΕΗ - λέξεις-κλειδιά λέξεις-κλειδιά διαφημίσεων Sppy

Επιπλέον, στην καρτέλα Οργανικές λέξεις-κλειδιά το εργαλείο σας φέρνει μια λίστα λέξεων-κλειδιών όπου ο δωρεάν λογαριασμός περιορίζεται μόνο σε 10 αποτελέσματα, ενώ ένας λογαριασμός premium θα σας δώσει περισσότερα αποτελέσματα. Κατάλογος οργανικών λέξεων-κλειδιών με

 • Θέση στη μηχανή αναζήτησης
 • Όγκος αναζήτησης
 • Ποσοστό επισκεψιμότητας, εκτίμηση αξίας λέξης-κλειδιού και διεύθυνσης URL κ.λπ..

Σε Λέξεις κλειδιά PPC ανέπτυξαν μια μοναδική μέτρηση που ονομάζεται ROI. Είναι η εκτίμηση της κερδοφορίας μιας διαφήμισης. Αν και είναι μια εκτίμηση, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο αποτελεσματική είναι μια διαφήμιση.

Το KeywordSpy περιέχει επίσης ένα παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών που θα παρακολουθεί την πρόοδό σας στο Yahoo, το Google και το Bing. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία στην αγορά, αυτό είναι ενεργοποιημένο με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών θα σας ενημερώσει ποια είναι η πρόοδος των λέξεων-κλειδιών του ιστότοπού σας και ποιες λέξεις-κλειδιά χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

Το Keyword Spy δεν αφορά μόνο τη ΔΕΗ και τη βιολογική έρευνα ή παρακολούθηση. Η εταιρία αναπτύξτε ένα διακεκριμένο χαρακτηριστικό για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα κερδοφόρο συνεργαζόμενο προϊόν. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε πώς να το προωθήσετε χρησιμοποιώντας ένα blog ή διαφημιστικές καμπάνιες. Μέσω της ευφυΐας συνεργατών, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στην προσφορά δικτύου συνεργατών απευθείας στην οθόνη εργαλείων.

Οι Αναφορές θυγατρικών είναι μια χρήσιμη λειτουργία για τη λήψη ενός δικτύου συνεργατών μέσω δεδομένων όπως:

 • Αριθμός λέξεων-κλειδιών για την προώθηση προϊόντων
 • Αριθμός συνεργατών που προωθούν

Παρουσιάζουν δεδομένα συνεργατών με αναγνωριστικά προϊόντος, εκτιμώμενη θέση διαφήμισης, αριθμό ανταγωνιστικών συνεργατών και άλλα.

Εκτός από το μεγάλο χαρακτηριστικό τους, Το KeywordSpy προσφέρει μια προσθήκη προγράμματος περιήγησης που αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες ενώ ψάχνετε όρους στο google ή το yahoo. Η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε πολλές πτυχές SEO, όπως Links, Alexa rank, Google Page Rank, domain age, Whois λεπτομέρειες και πολλά άλλα. Επιπλέον, η προσθήκη σάς επιτρέπει να κάνετε τοπικές αναζητήσεις στο Google. Τούτου λεχθέντος, το Keypy είναι ένα εργαλείο πλούσιο σε χαρακτηριστικά που επιτρέπει την πρόσβαση στη βαθιά βάση δεδομένων. Με μεγάλη περιφερειακή κάλυψη βάσεων δεδομένων, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αξιόπιστα ερευνητικά δεδομένα για τη ΔΕΗ / SEO θα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το SpyFu.

Συμπέρασμα – Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο SpyFu?

Τα εργαλεία Seo προσφέρουν σίγουρα έναν αβίαστο τρόπο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και έτσι τις πωλήσεις. Υπάρχουν πολλά εργαλεία SEO με διάφορες ειδικότητες διαθέσιμες στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργούμε μια λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις spyfu, ώστε να βρείτε τη σωστή που αναζητάτε. Αυτά τα εργαλεία έχουν μια πλούσια βάση δεδομένων σε σύγκριση με το spyfu διαφέρουν ως προς τις τιμές, τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα.

Όσον αφορά την επιλογή μιας εναλλακτικής πηγαίνουμε για το SemRush. Είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο all-in-one για να κατασκοπεύσετε ανταγωνιστές, να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες και να σχεδιάσετε στρατηγικές για αποτελεσματική διαφήμιση. Το SEMrush προσφέρει περισσότερες επιλογές ενώ κάνετε οργανική έρευνα και έρευνα PPC. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο SEMrush για να εξερευνήσετε όπως δημιουργία μολύβδου, ανάλυση κενού, δυσκολία kw, νέο μαγικό εργαλείο kw και πολλά άλλα.

Παρόλο αν ψάχνετε για την καλύτερη εναλλακτική λύση spyfu για οργανική έρευνα, τότε σας προτείνουμε να πάτε για mangools (γνωστός και ως KWfinder). Είναι ένα απλό, προσιτό εργαλείο που σας βοηθά να ανακαλύψετε γρήγορα τις νέες λέξεις-κλειδιά. Είναι ένα πακέτο έρευνας λέξεων-κλειδιών, παρακολούθησης κατάταξης, ανάλυσης backlink, παρακολούθησης SERP και έρευνας ανταγωνιστών μέσω τομέα.

Έτσι, ποιο επιλέγετε εξαρτάται από το πώς θα το χρησιμοποιήσετε. Καθώς υπάρχουν πολλά εργαλεία εκεί έξω, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ανάρτηση ενημερωμένη κάθε φορά που θα βρούμε οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση για το spyfu.

Χάσαμε το αγαπημένο σας εργαλείο που πιστεύετε ότι πρέπει να είναι μέρος αυτού του οδηγού; Ενημερώστε μας ποια επιλέξατε ρίχνοντας ένα σχόλιο παρακάτω. Εκτιμήστε πραγματικά το χρόνο και τα λόγια σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map