Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress 2020: [Αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και προσιτοί οικοδεσπότες]

7

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, αλλά δεν ξέρετε ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία WordPress του 2020?


Μην ανησυχείτε, καταρτίσαμε μια λεπτομερή λίστα με μερικούς από τους καλύτερους οικοδεσπότες wordpress για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία.

Αλλά πρώτα απ ‘όλα λίγο εισαγωγή WordPress, Είναι ένα ανοιχτού κώδικα CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) που ξεκίνησε το 2003 από τους Matt Mullenweg και Mike. Τώρα, το WordPress ενδυναμώνει περισσότερους από 25% ιστότοπους παγκοσμίως και μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες CMS.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε ελεύθερα στον διακομιστή ιστού και να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά. Αναπτύσσεται πολύ γρήγορα λόγω της απλότητας, της ευελιξίας και προσφέρει έναν ευρύ κατάλογο δωρεάν και premium προϊόντων (προσθήκες και θέματα).

Χρησιμοποιώντας τον, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου όπως Προσωπικό ιστολόγιο, ιστότοπος τύπου περιοδικού, κατάστημα αγορών, ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, ιστότοπους ειδήσεων και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια, υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας το WordPress.

Γιατί το WordPress?

Σχεδόν όλες οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων υποστηρίζουν το WordPress, προσφέρουν εγκατάσταση με 1 κλικ και εύχρηστη. Δεν έχει τελειώσει ακόμα; Το WordPress έχει πολλά να προσφέρει όπως δωρεάν χιλιάδες πρότυπα, εύκολο στη ρύθμιση, δωρεάν προσθήκες, φιλικές προς τη μηχανή αναζήτησης και πολλά άλλα.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, στόχος μας είναι να στρατολογήσουμε τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας που είναι συμβατές με το WordPress κατά τη χρήση των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας.

Αλλά! Εδώ είναι ένα κρίσιμο πρόβλημα που Ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία WordPress που ταιριάζει πραγματικά με τον ιστότοπό μου?

Μην ανησυχείτε! Το κάναμε εύκολο για εσάς.

Πρώτα απ ‘όλα, σκεφτείτε πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι παράγοντες για εσάς και εκχωρήστε τις προτεραιότητες σε κάθε έναν.

 1. Ταχύτητα
 2. Ώρα
 3. Χαρακτηριστικά
 4. Υποστήριξη
 5. Κόστος
 6. Πολιτική επιστροφής

Είμαστε σίγουροι ότι τώρα είναι εύκολο για εσάς να επιλέξετε το web hosting που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πώς κάνουμε δοκιμές:

 • Κάνουμε όλες τις δοκιμές εγκαθιστώντας την ίδια έκδοση του WP.
 • Εγκαθιστούμε το πρότυπο Rise που τροφοδοτείται από θέμα thrives σε κάθε φιλοξενία
 • Ίδιος αριθμός δημοσιεύσεων και σελίδων
 • Δεν εγκαταστάθηκε εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης ή οποιοδήποτε είδος προσθηκών κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου
 • Κάνουμε δοκιμές χρησιμοποιώντας τα πολύ βασικά σχέδια των παρακάτω εταιρειών. Επειδή πιστεύουμε ότι εάν προσφέρουν την ποιότητα στο πολύ βασικό τους σχέδιο, τότε θα είναι σίγουρα καλοί στα υψηλότερα.

Φιλοξενία WordPress 2019

10 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress του 2020

Ακολουθεί η λίστα των ευρημάτων μας που υποστηρίζουν και διαχειρίζονται το WordPress πολύ ομαλά και τα δηλώνουμε με αυτοπεποίθηση ως οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress.

1. Α2 φιλοξενία

A2Hosting

Επαναπροσδιορίστηκαν και ξεκίνησαν το 2003 με το όνομα A2hosting που ήταν “Iniquinet” πριν. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας WordPress που παρέχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Και από την εμπειρία μας, επιτυγχάνουν με επιτυχία τους ισχυρισμούς τους.

Το A2Hosting είναι ένα πολύ αυτόματο που βελτιστοποιούν τον ιστότοπό σας εγκαθιστώντας αυτόματα το βελτιστοποιημένο plug-in A2 που έχει δημιουργηθεί από το A2hosting. Αυτό θα σας εξοικονομήσει ειδικά όταν δεν έχετε αρκετές γνώσεις για το πώς να κάνετε τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου?

Τα σχέδιά τους είναι πολύ ελκυστικά για τη φιλοξενία ενός blog. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν τις μονάδες στερεάς κατάστασης και αν έχετε τα χρήματα, τότε πηγαίνετε για το πρόγραμμα «Turbo». Επειδή προσφέρει “διακομιστές turbo” και “A2 βελτιστοποίηση επιταχυντή ιστότοπου” που κάνει τον ιστότοπό σας 20 φορές πιο γρήγορο.

Η εταιρεία λαμβάνει διάφορες προφυλάξεις σχετικά με την ασφάλεια και εισάγει Brute Force, Dual firewall, σάρωση ιών, διαφορετικά εργαλεία ασφαλείας και αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας στα σχέδιά τους για να καταστήσει την ασφάλεια ανόητη.

Παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης και διατηρούν ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική κλήση, email και ένα μεγάλο απόθεμα της γνωσιακής βάσης. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Επικοινωνούμε μαζί τους μέσω της ζωντανής συνομιλίας τους και δοκιμάσαμε ζητώντας διαφορετικές ερωτήσεις. Η απάντηση έρχεται σε ελάχιστο χρόνο με πολύ βολικές απαντήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά: (Lite σχέδιο)

 • Αποθήκευση: Απεριόριστος
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • Τομείς: Οχι
 • Ιστοσελίδες: 1 μπορεί να φιλοξενηθεί
 • Λογαριασμοί email: 25
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

2. SiteGround (έκπτωση 60%)

siteground καλύτερη φιλοξενία για το WordPress 2019

Το SiteGround κυκλοφόρησε αργά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του (BlueHost, DreamHost κ.λπ.), αλλά αναπτύσσεται πολύ γρήγορα και έκανε καλή φήμη ειδικά μεταξύ των bloggers. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει καλά σχέδια φιλοξενίας και προσφέρει διάφορες τεχνολογίες για την εξασφάλιση της ταχύτητας, του χρόνου λειτουργίας, της ασφάλειας κ.λπ..

Η αγορά ενός πακέτου είναι πολύ εύκολη και απλά πρέπει να εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες. Και τώρα βρίσκεστε στο cPanel όπου το πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ σας περιμένει για την εγκατάσταση του WordPress.

Όλα τα κέντρα δεδομένων υποστηρίζονται από πολλές πηγές ενέργειας, όπως γεννήτριες και UPS, για να διατηρείτε τους ιστότοπούς σας πάντα συνδεδεμένους. Υπάρχει μια ενσωματωμένη εφεδρική επιλογή για την αποφυγή απώλειας δεδομένων. Οι μονάδες SSD, το SuperCacher, το CloudFlare και πολλά άλλα είναι απλώς να κάνουν τον ιστότοπό σας εξαιρετικά γρήγορο. Επιπλέον, εάν έχετε κουραστεί να δοκιμάσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας με την υπάρχουσα φιλοξενία σας, μην ανησυχείτε να μεταβείτε στην απομόνωση του λογαριασμού τους στο SiteGround, η προληπτική παρακολούθηση διακομιστή δεν σας απογοητεύει ποτέ.

Το SiteGround αφιέρωσε την τεχνογνωσία του στις υπηρεσίες υποστήριξης και αναθέσει το έμπειρο προσωπικό να παρέχει βοήθεια στους πελάτες μέσω του τηλεφώνου, της ζωντανής συνομιλίας και του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων. Εμπιστευτείτε μας, είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα και απαντούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βασικά χαρακτηριστικά:- (Πρόγραμμα εκκίνησης)

 • Αποθήκευση: 10 GB
 • Επισκέψεις: 10.000 / μήνα.
 • Τομείς: 1 δωρεάν τομέας, απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς και δεσμευμένοι τομείς
 • Ιστοσελίδες: Μπορείτε να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο
 • Λογαριασμοί email: Απεριόριστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

3. InMotionHosting

Φιλοξενία InMotion

Για σκοπούς αξιολόγησης, λαμβάνουμε το Σχέδιο «Εκκίνηση». Το πρόγραμμα φιλοξενίας είναι καλά βελτιστοποιημένο με το WordPress και έχει μοναδικές δυνατότητες, όπως προεγκατεστημένο WP, αυτόματες ενημερώσεις, αποδοτικές ταχύτητες, ενσωμάτωση WP-CLI κ.λπ. οδηγείτε την ποιότητα της κυκλοφορίας.

Η υποστήριξη πελατών με έδρα τις Η.Π.Α. προσφέρει λύσεις τηλεφωνικής, ζωντανής συνομιλίας και email σε κάθε πτυχή. Μπορείτε επίσης να τα skype. Επικοινωνούμε μαζί τους χρησιμοποιώντας τη Ζωντανή συνομιλία (καθώς είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος) και τα βιώσαμε πολύ γρήγορα. Φαίνεται ότι σε περιμένουν.

Όσον αφορά την ταχύτητα, ο χρόνος φόρτωσης είναι πολύ μικρός και χρησιμοποιώντας τις μονάδες SSD, το OptimumCache και άλλες τεχνολογίες βελτίωσης της ταχύτητας, οι υπηρεσίες είναι πραγματικά γρήγορες. Επίσης, υποστηρίζεται PHP 7 το οποίο είναι πολύ φιλικό και μπορεί να υπερηφανεύεται για την ταχύτητα. Με το μέσο 99,9% Uptime επίμονα, φιλικό προς το ηλεκτρονικό εμπόριο, drag and drop build, η εταιρεία είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή κατά τη φιλοξενία του WordPress και προτείνουμε το InMotion Hosting χωρίς αμφιβολίες.

Βασικά χαρακτηριστικά: (Πρόγραμμα έναρξης)

 • Αποθήκευση: Απεριόριστος
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • Τομείς: 1 δωρεάν τομέας, 6 δεσμευμένοι τομείς και 25 υποτομείς
 • Ιστοσελίδες: Μπορούν να φιλοξενηθούν 2 ιστότοποι
 • Λογαριασμοί email: Απεριόριστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 90 ημέρες

4. BlueHost

BlueHost Best WordPress Hosting 2019

Όσον αφορά την εικόνα της επωνυμίας, δεν υπάρχει αντιστοιχία με το BlueHost και το καλύτερο είναι επίσημα συνιστάται από το WordPress.

Χρησιμοποιώντας το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας διαπιστώσαμε ότι είναι πολύ επαγγελματίες στην παροχή των υπηρεσιών. Το πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ αποδεικνύεται πολύ βολικό κατά την εγκατάσταση του WordPress.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την 24/7 διαθέσιμη τεχνική ζωντανή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και εισιτηρίων.

Το BlueHost διασφαλίζει την ταχύτητα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προστασίας πόρων και το CloudFlare. Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν υπηρεσία CloudFlare, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας κατά 2 φορές και θα φορτωθεί εντός 2 ~ 3 δευτερολέπτων.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε το σχέδιο “συν”, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες από το “βασικό” πρόγραμμα, όπως ειδικοί σε ανεπιθύμητα μηνύματα, 200 $ για καμπάνιες διαφημίσεων, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης κ.λπ..

Βασικά χαρακτηριστικά: (Βασικό σχέδιο)

 • Αποθήκευση: 50 GB
 • Εύρος ζώνης: Χωρίς μέτρηση (χωρίς ειδικό όριο)
 • Τομείς: 1 δωρεάν τομέας, 25 υποτομείς και 5 δεσμευμένοι τομείς
 • Ιστοσελίδες: Μπορείτε να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο
 • Λογαριασμοί email: 5
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

5. GreenGeeks

φιλοξενία greengeek

Ο Trey Gardner ίδρυσε το GreenGeeks το 2006. Εάν είστε συνειδητοποιημένοι στο περιβάλλον, θα χαρείτε να ακούσετε ότι χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και θα λάβουν πολλά βραβεία λόγω των φιλικών προς το περιβάλλον πρωτοβουλιών τους.

Με την υιοθέτηση της τελευταίας τεχνολογίας η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει την ταχύτητα. Οι νεότεροι επεξεργαστές Intel Xeon, SSD, 64 GB DDR3 Ram διακομιστές σχεδιασμένοι για μέγιστη ταχύτητα. Επιπλέον, οι διακομιστές διαχειρίζονται σωστά έναντι παραγόντων ασφάλειας, πυρκαγιάς και υγρασίας για την αποφυγή κάθε είδους πτώσης στις υπηρεσίες.

Εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό παρέχει βοήθεια μέσω τηλεφώνου, ζωντανή συνομιλία και αιτήματα εισιτηρίων. Διατίθεται επίσης μεγάλη συλλογή από άρθρα, συχνές ερωτήσεις και βίντεο. Αν, σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα είναι αργό, τότε το απόθεμα γνώσης θα σας βοηθήσει σίγουρα.

Η εταιρεία διεκδικεί την εγγύηση 99,9% Uptime και διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων, ώστε να διαιρείται μεταξύ τους για να αποφευχθεί τυχόν απώλεια δεδομένων. Πιστέψτε μας ότι η εταιρεία ικανοποίησε σίγουρα την απαίτηση λειτουργίας τους. Όσον αφορά τον χρόνο φόρτωσης είναι κυρίως 1,7 έως 2,3 δευτερόλεπτα.

Υπάρχει πλεονασμός λειτουργιών όπως δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, χωρίς χρέωση μετεγκατάστασης, εργαλεία SEO, πρόγραμμα εγκατάστασης WP 1 κλικ, PHP7, CDN και ούτω καθεξής.

Βασικά χαρακτηριστικά: (Βασικό σχέδιο) 

 • Αποθήκευση: Απεριόριστος
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • Τομείς: 1 δωρεάν τομέας, Unlimited Parked και Subdomains
 • Ιστοσελίδες: Απεριόριστος
 • Λογαριασμοί email: Απεριόριστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

6. DreamHost

DreamHost WordPress Hosting 2019

Το DreamHost ολοκληρώνει σχεδόν 19 χρόνια στον κλάδο και φιλοξενεί πάνω από 1.500.000 ιστότοπους. Προσφέρουν ποικίλες φιλοξενίες όπως Shared, Managed, VP και Dedicated που είναι κατάλληλες για τη φιλοξενία ιστοσελίδων μικρής έως υψηλής κυκλοφορίας. Μετά την αγορά του προγράμματος φιλοξενίας εδώ είναι λίγο δύσκολο για τους χρήστες που χρησιμοποιούν το cPanel επειδή η εταιρεία προσφέρει το δικό της πίνακα προσαρμογής. Αλλά μην ανησυχείτε ότι το σχεδίασαν ως φιλικό προς το χρήστη και μετά από λίγη εστίαση, είναι πολύ εύκολο να πλοηγηθείτε.

Ασφάλεια, το διατηρούν σφιχτό είτε πρόκειται για ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου είτε για οποιοδήποτε είδος ιστότοπου. Το πιστοποιητικό SSL, η αυτόματη σάρωση κακόβουλου λογισμικού και πολλά βήματα ελέγχου ταυτότητας είναι διαθέσιμα για να καλύψουν τις τρύπες ασφαλείας. Η εταιρεία προσφέρει εγγύηση 100% Uptime που μπορεί να είναι ο λόγος για τις υψηλότερες τιμές τους. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιώντας τους παραδοσιακούς δίσκους, οι διακομιστές τους είναι εξοπλισμένοι με SSD που κάνει τον ιστότοπό σας δραματικά γρήγορο

Για υπηρεσίες υποστήριξης, δεν προσέφεραν υποστήριξη πελατών στο τηλέφωνο. Είναι διαθέσιμοι σε Ζωντανή συνομιλία, email και Twitter 24/7/365 και θυμάστε ότι είναι ο βραβευμένος με το βραβείο Best Customer service 2016.

Αυτή η εταιρεία συνιστάται επίσης από το WordPress.org

Βασικά χαρακτηριστικά: (Βασικό σχέδιο)

 • Αποθήκευση: Απεριόριστος
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • Τομείς: 1 δωρεάν τομέας
 • Ιστοσελίδες: Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο ιστότοπο
 • Λογαριασμοί email: Απεριόριστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 97 ημέρες

7. MediaTemple

mediatemple εξαιρετική φιλοξενία wordpress 2019

Βρίσκονται στη βιομηχανία και εργάζονται για την ικανοποίηση των πελατών της από το 1998 και το 2013 εξαγοράστηκε από την Godaddy. Το Mediatemple είναι ένα από τα οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress με σκοπό να είναι αξιόπιστο για προγραμματιστές, μπλόγκερ, σχεδιαστές, καινοτόμους κ.λπ. κ.λπ. Αφού βιώσαμε το Προσωπικό τους σχέδιο βρήκαμε:

Τα σχέδια φιλοξενίας του Media Temple συνοδεύονται από βραβευμένες και κορυφαίες επιλογές υποστήριξης στις ΗΠΑ και βοηθούν τους πελάτες μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, εισιτηρίων και ακόμη και στο twitter. Έχουμε δώσει τις προτιμήσεις μας για τη Ζωντανή συνομιλία και τις βρήκαμε εξαιρετικά γρήγορες και εκπληκτικές. Είτε πρόκειται για θέμα εγκατάστασης είτε για κάποιο άλλο ζήτημα σχετικά με την ασφάλεια, τις ενημερώσεις, το πλαίσιο διαχειριστή… είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

Κατά τη δοκιμή ταχύτητας και φορτίου, τα βρήκαμε αρκετά αποτελεσματικά. Η χρήση μονάδων SSD, κλιμακούμενου εύρους ζώνης, PhP 7, CloudFlare CDN κάνει τον ιστότοπό σας να λειτουργεί υπέροχα. Εγγύηση διαθεσιμότητας 99,99% και εάν αποτύχουν, μπορείτε να ζητήσετε πίστωση σύμφωνα με την πιστωτική πολιτική τους. Επιπλέον, το αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας προστατεύει τα δεδομένα σας.

Αν και τα εταιρικά πλέγματα είναι ακριβά αλλά σε αντάλλαγμα, σας προσφέρουν την ποιότητα σε κάθε πτυχή. Σημαίνει ότι παραδίδουν πραγματικά αυτό που πληρώνετε

Μια άλλη θαυμάσια στάση της εταιρείας είναι οι πρωτοβουλίες ασφαλείας. Συχνή σάρωση για κακόβουλο λογισμικό, ευπάθειες, ξεπερασμένες προσθήκες, ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων κ.λπ. και SiteLock για τον εντοπισμό και την κατάργηση του κακόβουλου λογισμικού. Επιπλέον, εάν ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί, απλώς καλέστε τον και αφήστε τους ειδικούς ασφαλείας τους να χειριστούν τα θέματα ασφαλείας. Εξαρτάται από εσάς τι είδους ασφάλεια χρειάζεστε, προσφέρουν διαφορετικά πακέτα ασφαλείας.

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από ανησυχίες, τότε ο ναός των μέσων είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξετάσετε:

Βασικά χαρακτηριστικά: (Προσωπικό σχέδιο)

 • Αποθήκευση: 20 GB
 • Εύρος ζώνης: 1TB επεκτάσιμο
 • Τομείς: Οχι
 • Ιστοσελίδες: 100 μπορούν να φιλοξενηθούν
 • Λογαριασμοί email: 1000
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

8. HostGator

Hostgator φιλοξενία 2019

Ξεκινώντας από έναν κοιτώνα πανεπιστημίου τον Οκτώβριο του 2002 από την εταιρεία Brent Oxley κερδίζουμε περισσότερους από 1000 ενεργούς πελάτες σε ένα χρόνο. Τώρα, το Hostgator είναι ένα μεγάλο όνομα και η καλύτερη φιλοξενία wordpress για μικρές έως μέσες ιστοσελίδες και ιστολόγια κυκλοφορίας. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων φιλοξενίας, όπως Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS και Dedicated. Το κύριο πλεονέκτημα που έχουν είναι η τιμολόγηση που είναι ευνοϊκή για το ράλι αν το συγκρίνουμε με την ποιότητα.

Για τον σκοπό της δοκιμής, αγοράσαμε το Σχέδιο Hatchling το οποίο πιστεύουμε ότι είναι επίσης ένα καλό σχέδιο για τους αρχάριους.

Κλήση, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια, Εκπαιδευτικά βίντεο και το μεγάλο απόθεμα Φόρουμ είναι διαθέσιμα 24 x 7 x 365. Οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι καλές και το προσωπικό είναι πολύ πεπειραμένο, αλλά καθώς βιώνουμε τη Ζωντανή Συνομιλία χρειάζονται 15 έως 45 λεπτά για να συνδεθείτε. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί κάθε φορά που μερικές φορές είναι γρήγορες. Αλλά η εταιρεία πρέπει να τη βελτιώσει και να είναι συνεπής.

Ο χρόνος λειτουργίας είναι πολύ σημαντικός γιατί εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, τότε οι άνθρωποι μεταβαίνουν σε άλλο και έτσι έχετε χάσει πολλούς πελάτες και αναγνώστες. Η SiteGround διεκδικεί την εγγύηση 99,9% Uptime. Η δοκιμή μας δείχνει ότι οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι σταθερές και διατηρούν τον ιστότοπό σας πάντα συνδεδεμένο.

Το HostGator παρέχει 100 $ για το Adwords, 100 $ για το Yahoo! / Bing, ενσωματωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης WP, προσιτές τιμές, cPanel, δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με περισσότερα από 4500 δωρεάν πρότυπα και πολλά άλλα. Μόλις μπείτε στο HostGator θα απολαύσετε σίγουρα τις υπηρεσίες τους

Βασικά χαρακτηριστικά: (Σχέδιο εκκόλαψης)

 • Αποθήκευση: Χωρίς μετρήσεις
 • Εύρος ζώνης: Χωρίς μετρήσεις
 • Τομείς: Χωρίς δωρεάν τομέα, απεριόριστους υποτομείς
 • Ιστοσελίδες: 1 επιτρέπεται
 • Λογαριασμοί email: Απεριόριστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ημέρες

9. WebHostingHub

webhostinghub

Το WebHostingHub προσφέρει μόνο κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας wordpress και είναι γνωστή ως μια πολύ καλή επιλογή για τους ιστότοπους μικρού επιπέδου. Όχι πολύ παλιά, η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2010. WebHostingHub υπό την εποπτεία της InMotion Company (ένα μεγάλο όνομα στη φιλοξενία της βιομηχανίας) που είναι ένα πολύ θετικό πλεονέκτημα υπέρ της WHH.

Δεν έχουν υποβάλει στατιστικά στοιχεία ούτε αξιώνουν καμία εγγύηση Uptime. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των δοκιμών μας είναι αρκετά αποδεκτά και διατηρούν τον ιστότοπό σας λειτουργικό. Ιστότοποι χαμηλής ταχύτητας που ενοχλούν τους πελάτες και γι ‘αυτό η εταιρεία προσφέρει μονάδες SSD που είναι γνωστές για υψηλή ταχύτητα έναντι των μηχανικών δίσκων.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ο αριθμός των προσφερόμενων χαρακτηριστικών. SSD για ταχύτητα 20x από την παραδοσιακή, 90 ημέρες για τη δοκιμή των υπηρεσιών, πίστωση για καμπάνιες μάρκετινγκ, Softaculous installer, χωρίς διακοπή κατά τη μετεγκατάσταση, μεταφορά & drop builder, cPanel, πολύ συμβατό με WordPress, POP3 / IMAP Email και η λίστα συνεχίζεται. Χρεώνουν ένα πολύ μικρό ποσό (1 $) για τη δημιουργία του αντιγράφου ασφαλείας μετά από κάθε 24 ώρες.

Πολύ φιλική και συνεργατική υποστήριξη διαθέσιμη 24/7 στην υπηρεσία σας μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, email. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε μαζί τους μέσω του Skype. Η υποστήριξη που λάβαμε ήταν φανταστική. Δημοσίευσαν τις πληροφορίες στο Facebook και το Twitter που σχετίζονται με εργαλεία που μπορεί να είναι χρήσιμα για τη δημιουργία του ιστότοπου και των ιστολογίων, οπότε ακολουθήστε τα για να παραμείνουν ενημερωμένα.

Βασικά χαρακτηριστικά: (Σπίθα)

 • Αποθήκευση: Απεριόριστος
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • Τομείς: 1 δωρεάν τομέας, 5 σταθμευμένοι και 25 υποτομείς
 • Ιστοσελίδες: 2 επιτρέπονται
 • Λογαριασμοί email: Απεριόριστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 90 ημέρες

10. HostWinds

hostwinds αξιόπιστοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress 2019

Λοιπόν, η εταιρεία δεν διακρίνεται καλά από τους άλλους στον κλάδο. Ξεκινήστε πρόσφατα το 2010 η εταιρεία ιδρύει διαφορετικά κέντρα δεδομένων στο Ντάλας, Τέξας και Infomart, τα οποία υποστηρίζονται από γεννήτριες, ψυκτικά συγκροτήματα, παρακολούθηση ασφαλείας κ.λπ. για προστασία από οποιαδήποτε καταστροφή.

Το Hostwinds προσπαθεί σκληρά να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης. Βρήκαμε τη ζωντανή συνομιλία αρκετά δίκαιη για να λύσουμε το πρόβλημα αμέσως. Οι υπηρεσίες τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, συστήματος εισιτηρίων και γνώσεων υποστηρίζονται από την εταιρεία για να εντοπίσουν τα προβλήματα των πελατών. Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες κάθε φορά, κάθε μέρα και καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Η εταιρεία δημιούργησε καλά τις τεχνολογίες για να παρέχει τη μέγιστη ταχύτητα και εγγύηση 99,9% Uptime. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά αξιοσέβαστα και σταθερά. Η τεχνική WindSpeed ​​συμβάλλει στην προστασία κάθε πόρου χρήστη και τη βελτιστοποίηση που κάνει τον ιστότοπό σας να αποδίδει καλύτερα.

Βασικά χαρακτηριστικά: (Βασικός)

 • Αποθήκευση: Απεριόριστος
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • Τομείς: Χωρίς δωρεάν τομέα, Απεριόριστοι υποτομείς
 • Ιστοσελίδες: 2 επιτρέπονται
 • Λογαριασμοί email: Απεριόριστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 60 ημέρες

Συμπέρασμα – Ποιος είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης WordPress του 2020?

Πάνω από τον κατάλογο άγχος για τους καλύτερους οικοδεσπότες που δείχνει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εάν είστε λάτρης του WordPress και αναζητάτε τη φιλοξενία που ταιριάζει καλύτερα στο blog ή τον ιστότοπό σας, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε από αυτά.

Σχεδόν όλες οι εταιρείες που χρησιμοποιούν SSD για να προσφέρουν υψηλή ανταπόκριση όπως InMotion, SiteGround, A2Hosting, κ.λπ. Κάθε μία από τις εταιρείες φιλοξενίας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, όπως το WebHostingHub και το SiteGround προσφέρει πολλές δυνατότητες σε πακέτα φιλικά για το πορτοφόλι, αλλά το WHH είναι ένα νέο όνομα στον κλάδο ενώ το SiteGround περιορίζει τον αριθμό επισκέψεων ανά μήνα.

Κατά τη γνώμη μας, τα InMotion, A2Hosting, SiteGround αποδίδουν λίγο υψηλότερα και ομαλά και είναι κατάλληλα από όλες τις προοπτικές (τιμή, τελευταία τεχνολογία κ.λπ.), ενώ το MediaTemple είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή αλλά δαπανηρή.

SiteGround: Συνιστάται από το WordPress.org, υποστηριζόμενο από υπερσύγχρονες υποδομές, SSD, πολλαπλά κέντρα δεδομένων, τελευταίους διακομιστές προηγμένης τεχνολογίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο.

InMotionHosting: Φιλοξενία SSD, δωρεάν μετεγκατάσταση, δωρεάν όνομα τομέα, διάφορα κανάλια υποστήριξης, χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Α2: Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης σε SSD, δωρεάν αυτόματη ενεργοποίηση SSL, αξιόπιστος και ψηφοφόρος από μεμονωμένους χρήστες καθώς και ιστότοπους κριτικών τρίτων.

Στο τέλος, θέλουμε να το πούμε αυτό, επιλέξτε την εταιρεία που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Συνθέσαμε προσεκτικά τη λίστα αφού κάναμε αρκετές δοκιμές και κρίσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες (απόδοση, υποστήριξη, αξία κ.λπ.). Διαλέξτε τη σωστή φιλοξενία WordPress που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες φιλοξενίας και είναι ικανή να χειριστεί την κίνηση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map