Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις DigitalOcean 2020 [Ξεκινήστε με μόλις 0,004 $ / ώρα]

1

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι μερικές αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις DigitalOcean ή παρόμοιες υπηρεσίες cloud?


Ή χρειάζεστε απλώς μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για να μετακινήσετε το υπάρχον έργο σας από το DigitalOcean?

Σχεδόν όλοι όσοι έχουν διαδικτυακή ύπαρξη πρέπει να γνωρίζουν για τις υπηρεσίες φιλοξενίας του Digitalocean. Ο λόγος πίσω από τη δημοτικότητά τους είναι οι ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Με βάση αυτούς τους λόγους έχουν ισχυρή φήμη και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Αλλά Περίμενε!

Γιατί οι ψηφιακές εναλλακτικές λύσεις στον ωκεανό?

Οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν αποφασίζετε τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων για ένα έργο. Και στις υπηρεσίες υποστήριξης το Live Chat είναι ένας εξαιρετικά βολικός τρόπος για να λάβετε βοήθεια αμέσως.

Αλλά Η DigitalOcean δεν προσέφερε ζωντανή συνομιλία και ο μόνος τρόπος είναι να υποβάλετε εισιτήριο. Η υποβολή ενός εισιτηρίου είναι καλή, αλλά για μικρά ζητήματα. Για σοβαρά και μεγάλα προβλήματα όπου χρειάζεστε βοήθεια αμέσως, η υποβολή εισιτηρίου είναι πολύ ενοχλητική, διότι χρειάζονται ώρες.

Έτσι, για τους λαούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τεχνικές πτυχές του διακομιστή, αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα να το εξετάσετε. Αλλά για τους αρχάριους, αυτό είναι πράγματι ένα μεγάλο πρόβλημα και μπορούν να αναμένουν καταστάσεις άγχους στο μυαλό λόγω των ενοχλητικών καναλιών υποστήριξής τους.

Ενας αλλος λογος μπορεί να είναι η τιμολόγηση για ορισμένους χρήστες. Αν και το DigitalOcean προσφέρει μια πολύ προσιτή δομή τιμολόγησης, αλλά τώρα λόγω ενός υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά προμηθευτές σε χαμηλές τιμές από τον Ψηφιακό Ωκεανό.

Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικότερα σημεία, ειδικά η υποστήριξη πελατών που ωθεί τους πελάτες να βρουν τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

Με την καταχώριση όλων των εναλλακτικών λύσεων, η λίστα γίνεται αρκετά τεράστια, γι ‘αυτό προσεκτικά στρατολογούμε μόνο τους πιο στενούς, ισχυρούς και ικανούς παρόχους.

Ας πάμε τώρα στο πραγματικό θέμα

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις DigitalOcean του 2020, ανταγωνιστές και παρόμοιες υπηρεσίες Cloud [Ξεκινήστε με μόλις 0,004 $ / ώρα]

1. Καματέρα – # 1 ΕΠΙΛΟΓΗ

(Καλύτερο για: Προγραμματιστές, Προγραμματιστές και Εργασίες Έντονες Πόροι)

Διακομιστές cloud Kamatera

Η Καματέρα είναι η δική μας «Κορυφαία επιλογήΌσον αφορά την προσιτή φιλοξενία cloud που υποστηρίζεται από κομψή υποδομή, ισχυρό υλικό και τα πιο πρόσφατα στοιχεία διακομιστή. Αυτό που την καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το DigitalOcean είναι η διαθεσιμότητα δεκάδων υποστήριξης λειτουργικών συστημάτων, καθώς και προσαρμοσμένη ανάπτυξη λειτουργικού συστήματος.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows, CentOS, Debian, FreeBSD κ.λπ. που μπορούν να εγκατασταθούν με λίγα κλικ. Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές για προγραμματιστές και CMS όπως τα Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB και Tomcat είναι επίσης διαθέσιμα για εγκατάσταση.

Ακριβώς όπως η γρήγορη παροχή ψηφιακών ωκεανών, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν διακομιστή cloud κάτω από 60 δευτερόλεπτα με τους επιθυμητούς πόρους συστήματος. Η διαδικασία είναι απλή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας, να επιλέξετε ζώνη διακομιστή, να αποφασίσετε ποιο λειτουργικό σύστημα / εφαρμογή χρειάζεστε, να επιλέξετε πυρήνες CPU, RAM, χώρο και άλλα πρόσθετα (εάν χρειάζεται) και εσείς ” είμαι καλός να πας. Αυτό είναι; είναι τόσο απλό όσο είναι.

Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία (περισσότερες από 2 δεκαετίες), οι ειδικοί του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο για να χειριστούν τεχνικά ζητήματα μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και τηλεφωνικής κλήσης. Η Kamatera χτυπά την DigitalOcean από αυτή την άποψη επειδή ο κεντρικός υπολογιστής του διαγωνιζόμενου δεν έχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, βοηθά μόνο μέσω email / εισιτηρίου.

Όταν συγκρίνουμε τις τοποθεσίες κέντρων δεδομένων και των δύο παρόχων, η Kamatera έχει επίσης πλεονέκτημα σε αυτήν την ενότητα. Έχουν 13 κέντρα δεδομένων σε τέσσερις ηπείρους, ενώ το DigitalOcean έχει 12, ωστόσο, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Όσον αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται και από τους δύο οικοδεσπότες, μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εξισορρόπηση φορτίου, ασφάλεια τείχους προστασίας, IP κ.λπ..

Για την εγκατάσταση εφαρμογών, λειτουργικών συστημάτων και περιβάλλοντος προγραμματιστή, το Kamatera και το DigitalOcean παρέχουν πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, το οποίο εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση του διακομιστή. Υπάρχουν περισσότερες από 100 εικόνες OS για να διαλέξετε για να ικανοποιήσετε όλο το εύρος των χρηστών.

Ένα βασικό «τυπικό» σχέδιο cloud (Droplet) κοστίζει 5 $ / μήνα πακέτα 1 GB RAM, 1 vCPU, εύρος ζώνης 1 TB και χώρο SSD 25 GB. Σε σύγκριση με την Kamatera, το πακέτο εισόδου τους κοστίζει 4 $ / μήνα με 1 GB RAM, 1 vCPU στα 2667MHz, χώρο SSD 20 GB, CentOS Linux 8, 1 δωρεάν IP και εύρος ζώνης 5 TB. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε έναν προσαρμοσμένο διακομιστή cloud με έως και 384 GB RAM και 72 πυρήνες vCPU.

Τώρα το ερώτημα είναι, γιατί η Καματέρα?

Η Kamatera είναι, μακράν, μια από τις καλύτερες πλατφόρμες cloud, επειδή όλοι οι διακομιστές τους είναι κατασκευασμένοι με τους ταχύτερους επεξεργαστές Intel Platinum (300% ταχύτεροι από τις προηγούμενες γενιές). Κάθε διακομιστής χρησιμοποιεί συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο 40Gbit, SSD για την αποφυγή συμφόρησης, τη μηδενική καθυστέρηση και την απεριόριστη επεκτασιμότητα.

Επιπλέον, προσφέρουν επίσης έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό 30 ημερών για μια δοκιμαστική μονάδα, ώστε να μπορεί κανείς να ελέγξει και να αποφασίσει εάν είναι η σωστή φιλοξενία cloud για τα έργα τους. Μην χάνετε περισσότερο χρόνο, κατευθυνθείτε προς την Καματέρα κάνοντας κλικ εδώ και απολαύστε έναν ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό ΣΗΜΕΡΑ.

Σχέδια σειρών
Τιμολόγηση4 $ / μήνα – 80 $ / μήνα
Ιστότοποι / εφαρμογέςΑπεριόριστος
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ1 – 72 vCores
ΕΜΒΟΛΟ1024MB – 384 GB
Αποθήκευση20 GB – 1000 GB SSD
εύρος ζώνης5 TB

2. Vultr [Ξεκινά από 0,004 $ / ώρα]

(Καλύτερο για: Προγραμματιστές, Προγραμματιστές και Blogger)

Vultr καλύτερη φιλοξενία cloud χαμηλής τιμής

Κατά την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων DigitalOcean που βασίζονται κυρίως στην τιμολόγηση, το Vultr γίνεται μια ισχυρή επιλογή, ειδικά για τους προγραμματιστές. Η στιβαρή υποδομή και η προληπτική παρακολούθηση τους επιτρέπουν να προσφέρουν 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Και στην περίπτωση, εάν δεν εκδώσουν την αξίωσή τους, θα εκδώσουν πίστωση διακοπής για εκείνη την περίοδο.

Ο Vultr έχει 15 κέντρα δεδομένων βρίσκεται σε όλο τον κόσμο (Βόρεια Αμερική, Ασία, Ευρώπη και Αυστραλία). Αυτό σας επιτρέπει να αναπτύξετε τον διακομιστή σας κοντά στους πελάτες και ο οποίος προσφέρει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο κατά τη φόρτωση της σελίδας. Οι επεξεργαστές Intel τελευταίας γενιάς χρησιμοποιούνται από το Vultr. Επίσης, οι διακομιστές περιέχουν μονάδες στερεάς κατάστασης.

Όπως το DigitalOcean, το Vultr προσφέρει επίσης cloud hosting σε ωριαία και μηνιαία βάση. Το πρώτο πρόγραμμα υπολογιστικού νέφους σε χαμηλές τιμές κοστίζει μόλις 2,50 $ ενώ προσφέρει μνήμη RAM 512MB, CPU 1-πυρήνα, αποθήκευση SSD-20GB και εύρος ζώνης 500 GB. Ενώ το επόμενο σχέδιο κοστίζει παρόμοιο με το βασικό σχέδιο της DigitalOcean (δηλαδή $ 5), αλλά παρέχει περισσότερους πόρους όπως SSD-25GB, 1GB RAM, 1 Core και σχεδόν 1 TB bandwidth.

Η Vultr δεν σας συνδέει μόνο γρήγορα, αλλά προσφέρει εκπληκτικά σχεδιασμένο πίνακα ελέγχου. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες ιδιότητες του διακομιστή. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο του διακομιστή που εξοικονομεί χρόνο κατά την αναδιάταξη στον νέο διακομιστή. Το Vultr περιλαμβάνει τόνους άλλων χαρακτηριστικών, όπως Αποθήκευση αποκλεισμού, Εφαρμογές 1 κλικ (WordPress, Joomla, GitLab, κλπ…) και πολλά πρότυπα λειτουργικών συστημάτων.

Το Vultr διατηρεί διαφορετικές εφαρμογές που σχετίζονται με Linux, Windows, εφαρμογές διακομιστών και διακομιστές ιστού. Εδώ το πράγμα που μας απογοητεύει λίγο, ο Vultr δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να ανοίξετε ένα εισιτήριο και να λάβετε βοήθεια από το εξειδικευμένο προσωπικό τους. Γενικά, απαντούν γρήγορα και περιμένετε την απάντηση σε λίγες ώρες. Έτσι, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση σε χαμηλές τιμές, τότε το Vultr μπορεί να είναι αυτό.

Σχέδια σειρών
Τιμολόγηση2,50 $ / μήνα – 640 $ / μήνα
ΙστοσελίδεςΑπεριόριστος
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ1 – 16 πυρήνες
ΕΜΒΟΛΟ512MB – 96 GB
Αποθήκευση10 GB – 1600 GB SSD
εύρος ζώνης0,5 TB – 15 TB

3. A2Hosting – Κορυφαίος ανταγωνιστής DigitalOcean για Bloggers

(Καλύτερο για: Blogger, Marketers και Webmasters)

A2 cloud vps με προσαρμοσμένο σχέδιο

Μια άλλη ισχυρή επιλογή που μπαίνει στο παιχνίδι ως εναλλακτική λύση DigitalOcean είναι το A2Hosting, κυκλοφόρησε το 2003. Συμμετέχουν επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος υποστηρίζοντας έργα ανανεώσιμης ενέργειας και συνεργαζόμενοι με το Carbonfund.org.

Υπήρξαν στιγμές που οι άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν πολύ τις υπηρεσίες τους, αλλά τώρα ο αυξανόμενος αριθμός ευχαριστημένων πελατών (περισσότερες από 12,3 χιλ. Κριτικές) δείχνει ότι η Α2 έχει ισχυρή δέσμευση για την ποιότητα. Οι δίσκοι SSD, διάφορα εσωτερικά εργαλεία για το συντονισμό της απόδοσης καθιστούν το A2 hosting ως έναν από τους ταχύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Όχι μόνο η ταχύτητα, έχουν επίσης δεσμευτεί να παρέχουν 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Το A2Hosting προσφέρει τόσο προκατασκευασμένα όσο και προσαρμόσιμα σχέδια φιλοξενίας cloud. Στα σχέδια προσαρμογής, μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε τη ζώνη διακομιστή, τη μνήμη RAM, τους πυρήνες της CPU, την ταχύτητα της CPU και τον αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, επιλέγετε από τα πρότυπα OS εκδόσεων Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian και πολλά άλλα. Ενώ το cPanel απαιτεί ενεργοποίηση άδειας. Το Cloud VPS μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του χρήστη.

Το πρόγραμμα «Έναρξη» (κόστος 15 $) είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και bloggers. Το σχέδιο συνοδεύεται από χώρο αποθήκευσης SSD 10 GB, RAM 512MB, CPU 2 πυρήνων και απεριόριστη κυκλοφορία εισερχόμενων. Ενώ περιλαμβάνουν 2TB εξερχόμενα δεδομένα δωρεάν και μετά από αυτό θα κοστίσει μόνο 0,12 $ ανά 1 GB. Όλα τα σχέδια υποστηρίζονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτούς. Επομένως, ποτέ δεν δεσμευτήκατε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους.

Όλα τα κανάλια υποστήριξης είναι παρόντα για να βοηθήσουν τους χρήστες. Το προσωπικό του Guru παρέχει βοήθεια στο τηλέφωνο, το Skype, την κλήση, τα εισιτήρια και τη ζωντανή συνομιλία. Και για αυτοβοήθεια, μπορείτε να δείτε τη βάση γνώσεων τους. Το A2Hosting είναι πραγματικά μια ωραία επιλογή που προσφέρει συμβατή και γρήγορη κοινή χρήση φιλοξενίας, διακομιστές Cloud, διακομιστές VPS και αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας.

Εύρος σχεδίων (3 σχέδια)
Τιμολόγηση15 $ / μήνα – 25 $ / μήνα
ΙστοσελίδεςΑπεριόριστος
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ2 πυρήνες
Ταχύτητα CPU600 MHZ
ΕΜΒΟΛΟ512MB – 1 GB
εύρος ζώνης4TB – 6TB
Αποθήκευση10 GB – 25 GB SSD

Σημείωση: Μπορείτε να σχεδιάσετε τα σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με έως και 8 πυρήνες, μνήμη RAM 16 GB και χώρο αποθήκευσης 200 GB.

4. CloudWays

(Καλύτερο για: Προγραμματιστές, Blogger, Επιχειρήσεις και έμποροι)

Η Cloudways κατάφερε εναλλακτική λύση για το ψηφιακό ωκεανό

Το Cloudways γίνεται πολύ πιθανός πάροχος όταν εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις DigitalOcean. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2011 και προσφέρει αξιόπιστα προγράμματα διαχείρισης φιλοξενίας cloud. Προσφέρουν ένα φανταστικό σύνολο χαρακτηριστικών, όπως αποθήκευση σε μονάδες στερεάς κατάστασης, ενεργοποιημένη Http / 2, κλιμάκωση 1 κλικ, περιοχή σταδιοποίησης, διαισθητικός ταμπλό κλωνοποίησης 1 κλικ, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και πολλά άλλα.

Η Cloudways προσφέρει υποδομές cloud από διάφορους παρόχους Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon και KYUP. Επομένως, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το DigitalOcean αλλά συγχέεται καθώς δεν προσφέρουν ζωντανή συνομιλία, τότε το Cloudways είναι η καλύτερη λύση. Προσφέρουν ένα εσωτερική ομάδα υποστήριξης 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και αιτήματος κλήσης κ.λπ. ενώ επιλέγετε το σύννεφο Digital Ocean.

Τα προγράμματα φιλοξενίας τους υποστηρίζουν τόνους εφαρμογών και ως εκ τούτου συμβατά για απαιτήσεις bloggers, προγραμματιστών, σχεδιαστών και ηλεκτρονικού εμπορίου. ο πιο βασικό πρόγραμμα (7 $) προσφέρει 512MB RAM, χώρο αποθήκευσης 20 GB, εύρος ζώνης 1TB και a Ελεύθερος 1-κλικ στο πιστοποιητικό SSL. Περισσότερο εύρος ζώνης μπορεί να προστεθεί σε μόλις 0,02 $ / GB χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Digital Ocean. Τα σχέδια υποστηρίζονται με πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Επιπλέον, με την υποδομή πολλών εταιρειών, σίγουρα μπορείτε να βρείτε το επιθυμητό σχέδιο.

Το CloudWays υποστηρίζει διάφορες πλατφόρμες cloud, ώστε να μπορείτε να βρείτε τους τόνους των κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο του παρόχου που διαθέτει κέντρο δεδομένων κοντά στο κοινό-στόχο σας, το οποίο βελτιώνει τη φόρτωση του ιστότοπου. Για έναν προγραμματιστή, επιτρέπουν εύκολη ενσωμάτωση Git. Επιπλέον, παρέχουν SSH & Πρόσβαση SFTP, API, επιλογή βάσεων δεδομένων και εργασίες cron κ.λπ. Εδώ σημειώστε ότι δεν μπορείτε να ενσωματώσετε το cPanel ή το Plesk.

Το Cloudways προσφέρει επίσης το Varnish UI που βελτιώνει την ασφάλεια και την απόδοση του ιστότοπου. Υποστηρίζουν διαφορετικές τεχνολογίες φιλικές προς την ταχύτητα όπως NGINX, PHP 7, Αποθηκευμένη μνήμη και Διακομιστής Apache για μια ομαλή εμπειρία φιλοξενίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους, προσφέρουν δοκιμαστικό λογαριασμό 3 ημερών χωρίς πιστωτική κάρτα. Είναι λοιπόν ένας καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το CloudWays.

Σημείωση: Η Cloudways προσφέρει cloud hosting χρησιμοποιώντας υποδομές DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google και Kyup. Ακολουθεί η τιμολόγηση του Cloudways για την πλατφόρμα DigitalOcean.

 Εύρος σχεδίων (4 σχέδια)
Τιμολόγηση7 $ / μήνα – 70 $ / μήνα
ΙστοσελίδεςΑπεριόριστος
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ1 – 2 πυρήνες
ΕΜΒΟΛΟ512MB – 4 GB
Αποθήκευση20 GB – 60 GB SSD
εύρος ζώνης1TB – 4TB
SSLΕλεύθερος

5. Host1Plus

(Καλύτερο για: Προγραμματιστές – Πλήρης πρόσβαση ρίζας)

διακομιστές cloud host1plus

Συνεχίζοντας στη λίστα εναλλακτικών λύσεων για το DigitalOcean, εδώ είναι το Host1Plus. Υπάρχουν διακομιστές cloud Windows και Linux. Ο έλεγχος των φιλικών προς τον προγραμματιστή λειτουργιών όπως η πρόσβαση SSH, η διαχείριση DNS και η πρόσβαση API στις άλλες λειτουργίες το καθιστούν μία από τις καλύτερες φιλοξενίες cloud για προγραμματιστές.

Ο λόγος για τον οποίο το Host1plus είναι ένα νέο όνομα για εσάς που κυκλοφόρησαν μόλις το 2008. Αλλά η εταιρεία μεγαλώνει τόσο γρήγορα και τώρα διαχειρίζεται πάνω από 70 χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η επιλογή τοποθεσίας διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στη φόρτωση του ιστότοπου, γι ‘αυτό το Host1Plus cloud computing προσφέρει αυτήν τη στιγμή 3 τοποθεσίες διακομιστή στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Οι διακομιστές Host1Plus είναι εξοπλισμένοι με Intel Xeon E5 v3. Επιπλέον, όλα τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας, ένα δωρεάν IPv4, επεκτασιμότητα και προεγκατεστημένα πρότυπα λειτουργικών συστημάτων. Προσφέρει μια δωρεάν αποκλειστική διεύθυνση IP. Επίσης, υποστηρίζουν οι διακομιστές τους Υπεύθυνοι εποπτείας KVM που έχουν βελτιωμένη απόδοση και ασφάλεια από το OpenVZ.

Χρησιμοποιώντας το Host1plus, πρέπει να εργαστείτε κυρίως με γραμμές εντολών. Αλλά είστε ελεύθεροι να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα. Εάν δεν σας αρέσουν οι γραμμές εντολών, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το cPanel addon ξοδεύοντας 15 $. Το πιο βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει CPU 1-Core, RAM 512 MB, χώρο αποθήκευσης 20 GB και εύρος ζώνης 2 TB με κόστος 8 $ / μήνα. Εκτός από αυτό, προσφέρουν μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

Για την παροχή των υπηρεσιών υποστήριξης, το Host1plus προσφέρει συνομιλία και μια εκτεταμένη βάση γνώσεων. Επιπλέον, εκτιμούμε πραγματικά τα σεμινάρια τους που περιέχουν χρήσιμο περιεχόμενο. Η εταιρεία επίσης Προσφέρετε υπηρεσίες συνομιλίας κατά τις 9-18 GMT + 3. Αλλά μπορείτε να τα κάνετε skype ακόμα και μετά τις ώρες γραφείου. Το Host1plus είναι ένας αναπτυσσόμενος πάροχος που προσφέρει υπηρεσίες cloud computing σε χαμηλές τιμές παρέχοντας πολύ έλεγχο στα χέρια του χρήστη.

Λειτουργικό σύστημα LinuxΕύρος σχεδίων (6 σχέδια)Λειτουργικό σύστημα WindowsΕύρος σχεδίων (4 σχέδια)
Τιμολόγηση8 $ / μήνα – 156 $ / μήναΤιμολόγηση25 $ / μήνα – 152 $ / μήνα
ΙστοσελίδεςΑπεριόριστοςΙστοσελίδεςΑπεριόριστος
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ1 πυρήνες – 8 πυρήνεςΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ2 πυρήνες – 8 βαθμοί
ΕΜΒΟΛΟ512MB – 32 + GBΕΜΒΟΛΟ4 GB – 32 + GB
Αποθήκευση20 GB – 1000 GB SSDΑποθήκευση100 GB – 1000 GB SSD
εύρος ζώνης2TB – 24TBεύρος ζώνης6TB – 20TB

6. DreamHost – Απεριόριστη φιλοξενία SSD Cloud

(Καλύτερο για: Προγραμματιστές, μπλόγκερ, έμποροι)

Dreamhost cloud computing 2017

Δουλεύοντας από το 1997, το Dreamhost είναι γνωστό ως αξιόπιστος και έμπειρος πάροχος. Μαζί με τις ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας κάνουν επίσης τη θέση τους ως ο καλύτερος καταχωρητής τομέα. Προσφέρουν την εκκίνηση του διακομιστή εντός 30 δευτερολέπτων, εξ ου και μια γρήγορη λύση για προγραμματιστές, εμπόρους και bloggers.

Η εταιρεία δημιούργησε μια έξυπνη αρχιτεκτονική που αποτελείται από τις τελευταίες τεχνολογίες όπως μονάδες στερεάς κατάστασης και επεξεργαστές επόμενης γενιάς. Βάζουν τον έλεγχο του διακομιστή στα χέρια σας και μπορείτε να κάνετε αλλαγές μέσω γραμμών εντολών και άλλων εργαλείων.

Το Dreamhost προσφέρει CPU 1 πυρήνα με μνήμη RAM 512 MB. Το σχέδιο περιέχει επίσης χώρο αποθήκευσης 80 GB-SSD και αποθήκευση 100 GB μόλις 4,50 $ / μήνα ενώ μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον τα πρόσθετα μπλοκ σύμφωνα με τις ανάγκες σας μόλις στα $ 10 / μήνα. Παρέχουν δωρεάν κίνηση μεταφόρτωσης ενώ θα χρεωθείτε για το εύρος ζώνης λήψης. Και η επένδυσή σας εξασφαλίστηκε με πολιτική επιστροφής χρημάτων 97 ημερών.

Χρειάζεστε πιο επινοητικά σχέδια; Προσφέρουν επίσης διακομιστές με μνήμη RAM έως και 8 GB. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του Dreamhost, μπορείτε να εκτελέσετε έναν διακομιστή cloud για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ θα χρεωθείτε για μέγιστο 600 ώρες. (25 ημέρες) σε ένα συγκεκριμένο μήνα. Έτσι, θα απολαύσετε υπηρεσίες για υψηλότερη διάρκεια με χαμηλές τιμές σε σύγκριση με το DigitalOcean.

Το DreamHost προσφέρει επίσης εργαλεία φιλικά για προγραμματιστές στο DreamObjects χρεώνοντας ονομαστικές χρεώσεις. Περιλαμβάνει ανάπτυξη εφαρμογών ιστού, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων WordPress και ενσωμάτωση των εφαρμογών αποθήκευσης (CloudBerry, QNAP και Dropshare και πολλά άλλα) κ.λπ..

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή με τις υπηρεσίες υποστήριξής τους μέσω συνομιλίας και email. Για να λάβετε βοήθεια στο τηλέφωνο, πρέπει να αγοράσετε τη λειτουργία “Call-back”. Συνολικά, το DreamHost είναι μια ωραία επιλογή και συγκεκριμένα, η τιμή το καθιστά μια πραγματικά κοντινή εναλλακτική λύση για το DigitalOcean.

 Εύρος σχεδίων (3-Σχέδια)
Τιμές4,50 $ / μήνα – 48 $ / μήνα
ΙστοσελίδεςΑπεριόριστος
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ1 πυρήνας – 4 πυρήνες
ΕΜΒΟΛΟ512MB – 8 GB
εύρος ζώνηςΑνεβάστε κυκλοφορία δωρεάν
Αποθήκευση80 GB – SSD

7. HostGator Cloud Hosting

(Καλύτερο για: Blogger, Webmasters και έμποροι)

hostgator cloud οι καλύτερες γρήγορες εναλλακτικές ψηφίδες ψηφιακού ωκεανού

Το HostGator προσφέρει γρήγορες αλλά οικονομικές υπηρεσίες φιλοξενίας cloud. Ίσως ακούσετε κάποια άτομα να διαμαρτύρονται για την κοινή φιλοξενία τους. Όμως, χρησιμοποιώντας το HostGator cloud hosting θα δοκιμάσετε μια εντελώς νέα εμπειρία. Ακόμη και ορισμένοι καθιερωμένοι bloggers αναφέρουν τις υπηρεσίες HostGator Cloud ως την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Εκτός από την ποιότητα, το άλλο πράγμα που κάνει το HostGator μια καλή εναλλακτική λύση DigitalOcean για bloggers και webmasters είναι η τιμολόγηση. Το Hostgator προσφέρει ένα απλό σχέδιο νέφους 4,95 $ / μήνα ενώ η Digitalocean χρεώνει 5 $ / μήνα. Επιπλέον, σε σύγκριση με το DigitalOcean, το HostGator προσφέρει περισσότερους πόρους στους χρήστες του, όπως CPU 2 πυρήνων, 2 GB RAM, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και αποθήκευση κ.λπ. εύρος ζώνης.

Η δυνατότητα κλιμάκωσης είναι η ομορφιά του HostGator και με απλά κλικ μπορείτε να αυξήσετε τους πόρους σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αυτό δεν είναι μόνο εξοικονόμηση κόστους, αλλά επίσης σας βγάζει από τη μετανάστευση δεδομένων και τα προβλήματα εκτός πόρων. Για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας, περιλαμβάνουν ενσωματωμένη τοπική προσωρινή αποθήκευση με όλα τα σχέδιά τους.

Ένα άλλο κίνητρο για την επιλογή του HostGator έναντι του digitalocean είναι ο πίνακας ελέγχου. Το HostGator περιλαμβάνει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου. Επίσης, το HostGator δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες τους, με αποτέλεσμα να προσφέρουν 45 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων που υπερβαίνει τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Ακόμα δεν εντυπωσιάστηκε από το HostGator; Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα αλλάξει γνώμη. Το Digitalocean δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία και για βοήθεια, πρέπει να υποβάλετε ένα εισιτήριο που είναι μια αργή διαδικασία. Και αν δεν γνωρίζετε πολλά για τη διαχείριση διακομιστή και άλλες τεχνικές παραμέτρους, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, το HostGator παρέχει υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και έκδοσης εισιτηρίων. Αν και δεν είναι συνεπείς στη ζωντανή συνομιλία, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ καλύτερες από οποιοδήποτε σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.

 Hatchling, Baby και Business Cloud
Τιμολόγηση4,95 $ – 9,95 / μήνα
Ιστοσελίδες1 – Απεριόριστο
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ2 πυρήνες – 6 πυρήνες
ΕΜΒΟΛΟ2 GB – 6 GB
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσεις
ΑποθήκευσηΧωρίς μετρήσεις
ΥποτομείςΑπεριόριστος

Σημείωση: Τα υψηλότερα σχέδια περιλαμβάνουν λειτουργίες SSL και Parked domains

8. Φιλοξενία InMotion

(Καλύτερο για: Διαδικτυακοί έμποροι, Blogger και μεγαλύτερα έργα)

Κριτική φιλοξενίας InMotion Cloud VPS

Η επόμενη καλύτερη εναλλακτική λύση για το DigitalOcean είναι η καλά οργανωμένη, αξιόπιστη και δημοφιλής φιλοξενία InMotion. Η εταιρεία εμπιστεύεται το CNET και έλαβε βαθμολογία Α + με BBB. Επίσης, υπάρχουν χιλιάδες καλές κριτικές από πραγματικούς χρήστες. Διακρίνονται συνήθως για τις απίστευτες γρήγορες υπηρεσίες, την υποστήριξη πελατών με γρήγορη ανταπόκριση και γενναιόδωρη 90 ημέρες πολιτική επιστροφής.

Η InMotion προσφέρει διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας Cloud VPS που μπορεί να είναι ο λόγος που τα σχέδιά τους είναι ακριβή σε σύγκριση με το DigitalOcean. Αλλά οι υψηλές προδιαγραφές των σχεδίων αξίζουν τέτοιου είδους τιμές. Απλώς πάρτε το παράδειγμα του προγράμματος VPS-1000HA-S (πιο βασικό) που κοστίζει 29,99 $ / μήνα αλλά περιλαμβάνει μνήμη RAM 4 GB, αποθήκευση SSD 75 GB, εύρος ζώνης 4 TB, διεύθυνση IP 3, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι απεριόριστοι ιστότοποι επιτρέπεται να φιλοξενούν με ένα μόνο πρόγραμμα. Όλα τα προγράμματα Cloud VPS είναι επίσης βελτιστοποιημένα για ανάγκες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με τέτοια επινοητικά σχέδια, μπορείτε να μαντέψετε ότι έχει δημιουργηθεί για bloggers και web marketers αντί για αρχάριους. Καθώς προσφέρουν τη φιλοξενία cloud που βασίζεται σε VPS, μπορείτε να περιμένετε ροκ-στερεό 99,99% Uptime και γρήγορη ταχύτητα. Μέγιστες ζώνες ταχύτητας παίζουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ταχύτητας που σας επιτρέπει να επιλέξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη cPanel με τον υπάρχοντα πάροχό σας, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι το InMotion περιλαμβάνει το διαισθητικό cPanel με όλα τα πακέτα Cloud VPS. Παρέχουν επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα με προγράμματα 6 και 12 μηνών. Αντί για 1 ή 2 πυρήνες, το InMotion αναπτύσσει ένα σύστημα όπου η εργασία σας απλώνεται σε διαθέσιμους πυρήνες CPU για ταχύτερη εκτέλεση και ως εκ τούτου πολλαπλές εργασίες μπορούν να εκτελεστούν αυθόρμητα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που καθιστά το InMotion ως μία από τις μεγάλες εναλλακτικές λύσεις DigitalOcean είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Όχι μόνο η ζωντανή συνομιλία, το τηλέφωνο και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μπορείτε επίσης να μιλήσετε μέσω Skype.

Έτσι, παρόλο που τα σχέδιά τους είναι δαπανηρά σε σχέση με το DigitalOcean, αλλά θα λάβετε ένα καλά εξοπλισμένο σχέδιο που περιλαμβάνει την απίστευτη γρήγορη ταχύτητα με SSD (20x ταχύτερη από τις περιστρεφόμενες μονάδες), στιγμιότυπο διακομιστή, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και πολλά άλλα.

 Εύρος σχεδίων (3 σχέδια)
Τιμές29,99 $ / μήνα – 74,99 $ / μήνα
ΙστοσελίδεςΑπεριόριστος
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΕλεύθερος
ΕΜΒΟΛΟ4 GB – 8 GB
εύρος ζώνης4TB – 6TB
Αποθήκευση75 GB – 260 GB SSD
Διευθύνσεις IP3 – 5
cPanelΕλεύθερος

συμπέρασμα

Η φιλοξενία cloud μετατρέπεται σταδιακά σε μια δημοφιλή πλατφόρμα για προγραμματιστές, bloggers και εμπόρους διαδικτύου λόγω των πιθανών πλεονεκτημάτων της, όπως η ροή στερεάς λειτουργίας, οι επιλογές πολλαπλών κέντρων δεδομένων, η γρήγορη ταχύτητα και πολλά άλλα.

Επίσης, το cloud computing προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα όπου τα δεδομένα σας κλωνοποιούνται στους διάφορους διακομιστές και, σε περίπτωση αποτυχίας ενός διακομιστή, ο ιστότοπός σας θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά μέσω άλλου διακομιστή εργασίας. Αυτή είναι η γοητευτική ομορφιά του cloud hosting.

Η επιλογή της καλύτερης εναλλακτικής DigitalOcean γίνεται πολύ απλή παρακολουθώντας τον τύπο εργασίας που θέλετε να κάνετε. Αν ψάχνετε για την εναλλακτική λύση Για αναπτυσσόμενες ανάγκες, τότε προτείνουμε Καματέρα και Vultr γιατί θα έχετε όλα τα εργαλεία και τις εφαρμογές φιλικές για προγραμματιστές σε ένα μέρος. Επιπλέον, διαθέτουν επίσης 24ωρη ομάδα υποστήριξης για την άμεση αντιμετώπιση των ερωτημάτων του χρήστη.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε blogger ή web marketer και θέλετε να φιλοξενήσετε το ιστολόγιό σας σε φιλοξενία cloud για πιο μακροπρόθεσμα τότε Α2 και DreamHost Προσφέρετε υπηρεσίες ηρεμίας. Είναι εκπληκτικά γρήγοροι, προσφέρουν πάνω από 99,9% χρόνο λειτουργίας, εύχρηστο και παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης κυρίως μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και έκδοσης εισιτηρίων. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές καλές κριτικές τρίτων για τους δύο οικοδεσπότες.

Αυτή είναι η ταπεινή μας πρόταση για εναλλακτικές λύσεις DigitalOcean. Επιλέξτε λοιπόν έναν πάροχο των αναγκών σας και μοιραστείτε μαζί μας τις αγαπημένες σας σκέψεις. Θα είναι χαρά για εμάς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map