BlueHost vs GoDaddy Σύγκριση 2020: Επισκόπηση δίπλα-δίπλα

0

Με τόνους εταιρειών στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε την καλύτερη. Τόσο το BlueHost όσο και το GoDaddy είναι γνωστά ονόματα. Το BlueHost φημίζεται λόγω των υπηρεσιών φιλοξενίας του, ενώ το GoDaddy έκανε το όνομά του κυρίως λόγω της εγγραφής domain και μετά από αυτό, ξεκινούν να φιλοξενούν υπηρεσίες.


Και οι δύο στοχεύουν στην παροχή φιλοξενίας σε χαμηλές τιμές. Και οι δύο έχουν πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Έτσι, για να λύσουμε αυτό το μυστήριο που είναι καλύτερο, το κάνουμε BlueHost vs Godaddy σύγκριση παράλληλα. Ελπίζουμε ότι αυτή η σύγκριση θα σας βοηθήσει πολύ να επιλέξετε ποιο είναι καλύτερο για εσάς.

Γρήγορη περίληψη GoDaddy vs BlueHost

Το BlueHost είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress και προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το WordPress CMS, τότε η επιλογή BH θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

Το GoDaddy είναι ο φθηνότερος καταχωρητής τομέα και μπορείτε να πάρετε τον τομέα σας μόλις 0,99 $ για τον πρώτο χρόνο. Αλλά δεν συνιστούμε τη χρήση φιλοξενίας από αυτούς. Τα σχέδιά τους είναι λίγο δαπανηρά από το BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy Review 2020 (Σύγκριση μεταξύ τους)

Ώρα

Το Uptime είναι μια περίοδος κατά την οποία ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος μέσω του Διαδικτύου και οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας ή να αγοράζουν τα προϊόντα σας. Αυτό σημαίνει ότι η υπερβολική διακοπή λειτουργίας θα επηρεάσει την επιχείρηση και τη φήμη σας. Η BlueHost δεν προσφέρει καμία εγγύηση χρόνου λειτουργίας, ενώ η GoDaddy προσφέρει εγγύηση 99,9%.

Δεν αρκεί όμως μόνο η προσφορά Εγγύησης, δείτε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, διαπιστώσαμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα το BlueHost servers Uptime ήταν 99,99% και ακόμη 100% σε μερικούς μήνες. Παρόλο που το GoDaddy δεν επικεντρώνεται στους χρόνους λειτουργίας των διακομιστών του και γι ‘αυτό αντιμετωπίζουμε τουλάχιστον 99,85% και μέγιστο 99,99%. Επίσης, καταφέρνουν να προσφέρουν 100% δύο μήνες στη σειρά.

Στην προσωπική εμπειρία, βρήκαμε ότι το Bluehost είναι καλύτερο από το GoDaddy όσον αφορά τη σταθερότητα του διακομιστή.

Νικητής: BlueHost

  • Ίσως θέλετε επίσης να διαβάσετε: Pingdom εναλλακτικές λύσεις και παρόμοια εργαλεία

Ταχύτητα / χρόνος φόρτωσης

Ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου είναι ο χρόνος για την πλήρη φόρτωση μιας σελίδας. Εάν η φόρτωση του ιστότοπού σας διαρκεί περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα, τότε οι χρήστες θα απογοητευτούν και τελικά θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας. Επίσης, οι αργές ιστοσελίδες είναι η αιτία της χαμηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Αλλά σύμφωνα με τις δοκιμές μας, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Pingdom και GTMetrix, το BlueHost αποδίδει καλύτερα από το GoDaddy.

Ο μέσος χρόνος φόρτωσης του φιλοξενούμενου ιστότοπου της BlueHost είναι κάτω των 796 ms ενώ το GoDaddy διαρκεί περίπου 3,54 δευτερόλεπτα για να φορτώσει μια σελίδα. Εδώ σημειώστε ότι εγκαθιστούμε το WordPress και στα δύο και δεν εγκαθιστούμε κανένα από τα πρόσθετα. Μόνο που δεν βιώσαμε τον υψηλό χρόνο φόρτωσης σελίδας με το GoDaddy, υπάρχουν επίσης τόνοι παραπόνων πελατών σχετικά με τους διακομιστές uptime και χαμηλής ταχύτητας στο BBB.

Ένας άλλος τρόπος για τη μείωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας είναι το CloudFlare, το οποίο έκανε την προσωρινή μνήμη στατικού περιεχομένου του ιστότοπού σας, ώστε να προβάλλεται γρήγορα την επόμενη φορά. Το BlueHost περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη επιλογή CloudFlare στον πίνακα και πρέπει απλώς να πατήσετε μερικά κλικ για να την ενεργοποιήσετε, αλλά το GoDaddy δεν περιλαμβάνει μια τόσο χρήσιμη επιλογή, αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, τότε κάντε το με μη αυτόματο τρόπο.

Νικητής: BlueHost

Υποστήριξη πελατών

Δεν έχει σημασία αν είστε ειδικός, δεν μπορείτε να πείτε ότι μπορείτε να χειριστείτε όλα τα ζητήματα. Η τεχνολογία αλλάζει μέρα με τη μέρα και νέα ζητήματα σε πραγματικό χρόνο προκύπτουν ανά πάσα στιγμή. Έτσι, θα χρειαστείτε μια ειδική και καταρτισμένη ομάδα υποστήριξης για να αντιμετωπίσετε σοβαρά ζητήματα. Και οι δύο εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης 24/7 μέσω τηλεφώνου και εισιτηρίων.

Όμως, το BlueHost παρέχει επίσης άμεση βοήθεια μέσω της Ζωντανής συνομιλίας χρησιμοποιώντας την οποία μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια ανά πάσα στιγμή 24/7/365. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, η ομάδα υποστήριξής τους είναι αρκετά γρήγορη, ευγενική και ανταποκρίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Από την άλλη πλευρά, ο Godaddy δεν προσέφερε μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας 24/7. Επίσης, η GoDaddy έχει πολλά παράπονα όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη

Μερικές φορές λόγω κάποιων προβλημάτων, η εταιρεία δεν είναι σε θέση να προσφέρει βοήθεια επί τόπου, αλλά θέλετε τη λύση αυτή τη στιγμή. Η βάση γνώσεων είναι ένα μέρος όπου η εταιρεία συγκέντρωσε δεδομένα για όλα τα θέματα και τις συχνές ερωτήσεις.

Και οι δύο πάροχοι διατήρησαν τόνους κατευθυντήριων γραμμών. Επομένως, αντί να περιμένετε, επισκεφθείτε το κέντρο βοήθειας της εταιρείας, το οποίο διατηρείται στον επίσημο ιστότοπό τους. Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε τα ζητήματα και τις λύσεις. Επιπλέον, και οι δύο προσφέρουν επίσης ένα φόρουμ κοινότητας όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε τα προβλήματά σας.

Νικητής: BlueHost (Ζωντανή συνομιλία 24/7)

Σύγκριση δυνατοτήτων BlueHost και GoDaddy Hosting

Σε αυτήν τη σύγκριση BlueHost vs GoDaddy, οι λειτουργίες χρόνου λειτουργίας, τιμών και υποστήριξης πελατών είναι μία από τις απαραίτητες δυνατότητες, αλλά αυτές δεν είναι αρκετές. Πρέπει να συγκρίνουμε όλες τις εξέχουσες δυνατότητες που είναι οι βασικές απαιτήσεις κάθε ιστολογίου και ιστοτόπου.

εύρος ζώνης

Με απλά λόγια, το εύρος ζώνης είναι το ποσό της κίνησης που μπορεί να χειριστεί ένας ιστότοπος. Και οι δύο προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδιά τους.

Νικητής: Γραβάτα

Διαδικτυακός χώρος

Το Webspace είναι το σημείο όπου αποθηκεύετε όλα τα αρχεία, τις εικόνες, τα βίντεο και το περιεχόμενο όλων των ιστοτόπων σας. Το GoDaddy προσφέρει χώρο αποθήκευσης 100 GB στο πακέτο Economy (πολύ βασικό πρόγραμμα), ενώ το BlueHost προσφέρει 50 GB (είναι περισσότερο από αρκετό, γενικά οι ιστότοποι δεν παίρνουν τόσο πολύ).

Νικητής: Πάμε μπαμπά

Ιστότοπος, τομείς και υποτομείς

Τόσο η BlueHost όσο και η GoDaddy προσφέρουν φιλοξενία ενός ιστότοπου και 25 υποτομέων στα βασικά τους σχέδια. Επιπλέον, και οι δύο εταιρείες σας προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα τη στιγμή που πρόκειται να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας.

Νικητής: Γραβάτα

Αντιγράφων ασφαλείας

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι ακριβώς όπως η σωτηρία του ιστότοπού σας. Όταν χάσατε τον ιστότοπό σας λόγω κάποιων προσθηκών ή οποιωνδήποτε αλλαγών, τότε τι κάνετε; Εδώ είναι ο σύντομος, εύκολος και ασφαλής τρόπος για να επαναφέρετε τα αρχεία για τα οποία δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας.

Το BlueHost περιλαμβάνει μια δωρεάν δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η οποία πραγματοποιεί αυτόματα την εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ενώ το GoDaddy χρεώνει 1,99 $ / μήνα. για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & επαναφέρω.

Νικητής: BlueHost

Εγκαταστάσεις CMS

Η εγκατάσταση του CMS δεν είναι ποτέ τόσο εύκολη όσο πριν, οι προγραμματιστές το καθιστούν εύκολο ειδικά για τους αρχάριους που δεν έχουν ή έχουν πολύ περιορισμένες δεξιότητες. Τώρα μέσω του προγράμματος εγκατάστασης με 1 κλικ, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το WordPress, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές και κορυφαίο CMS, τότε υπάρχει μια ξεχωριστή επιλογή του “WordPress” στο Cpanel. Απαιτεί μόνο μερικά κλικ και ολοκληρώθηκε.

Νικητής: Γραβάτα

Προσφορές μάρκετινγκ

Πώς οι άνθρωποι γνωρίζουν την επιχείρησή σας; Η απάντηση είναι «Διαφήμιση». Πρέπει να διαφημίσετε το ιστολόγιο και τον ιστότοπό σας, δηλαδή να γνωρίσετε την ύπαρξή σας. Αλλά η διαφήμιση δεν είναι δωρεάν, πρέπει να ξοδέψετε όμορφα χρήματα σε αυτήν.

Η Bluehost δεν προσφέρει διαφημιστική πίστωση στο «Βασικό» πρόγραμμα. Αλλά αν πρόκειται να αγοράσετε το πρόγραμμα “Plus” ή “Prime”, τότε τα καλά νέα είναι ότι προσφέρουν δωρεάν πίστωση 200 $ διαφημίσεων μαζί με φιλοξενία. Ωστόσο, η GoDaddy δεν περιλαμβάνει τέτοια προσφορά σε κανένα από τα σχέδιά της.

Νικητής: BlueHost

Πολιτική επιστροφής

Είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία μπορείτε να υποβάλετε αίτημα για επιστροφή χρημάτων. Συμβαίνει όταν δεν ικανοποιήσατε τις υπηρεσίες της εταιρείας και θέλετε τα χρήματά σας πίσω.

Η BlueHost προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ωστόσο, μετά από 30 ημέρες, εξακολουθείτε να έχετε την ευκαιρία να λάβετε αναλογική επιστροφή χρημάτων.

Από την άλλη πλευρά, το GoDaddy προσφέρει μόνο 30 ημέρες για να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Και αν αγοράσατε ένα μηνιαίο πρόγραμμα (λιγότερο από ένα χρόνο) τότε θα λάβετε μόνο 48 ώρες για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Νικητής: BlueHost

Αναθεώρηση σχεδίων GoDaddy και BlueHost Hosting

Το BlueHost φιλοξενεί σχέδια πιο πρόσφατα

Η BlueHost έχει τρία σχέδια. βασικό, συν και πρωταρχικό. Το «βασικό» πρόγραμμα φαίνεται λίγο περιορισμένο καθώς μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο, αλλά αυτό το σχέδιο είναι η καλύτερη φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις / ελάσματα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους τομείς εάν αγοράσετε ένα πακέτο συν ή πρωταρχικό πρόγραμμα.

τελευταία πακέτα φιλοξενίας godaddy

Το GoDaddy προσφέρει επίσης τρία σχέδια, συγκεκριμένα Economy, Deluxe και Ultimate. Το GoDaddy προσφέρει 50 GB περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο πακέτο Economy. Όσον αφορά τις τιμές, τακτικά το κόστος των σχεδίων είναι ακριβώς το ίδιο. Αλλά η GoDaddy προσφέρει μεγαλύτερες εκπτώσεις στα υψηλότερα σχέδιά της (Deluxe) & Τελικός).

Νικητής: Πάμε μπαμπά

Αξία χρημάτων

Αυτές οι δύο εταιρείες εκτιμούν τις δαπάνες σας και προσφέρουν αρκετά?

Αν πάρουμε το GoDaddy, τα σχέδιά τους μοιάζουν πολύ με το BlueHost σε κανονικές τιμές, ενώ και τα δύο προσφέρουν συχνά μεγάλες εκπτώσεις.

Το σχέδιο BlueHost Plus περιλαμβάνει απεριόριστες δυνατότητες με ετικέτες. Από την άλλη πλευρά, το GoDaddy (Deluxe πρόγραμμα) περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες δυνατότητες, αλλά δεν προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας & επαναφέρω.

Επιπλέον, το GoDaddy δεν προσφέρει την ενσωματωμένη επιλογή CloudFlare και δεν επιβάλλει τον περιορισμό στην αποθήκευση βάσεων δεδομένων.

Και αν συγκρίνουμε τις τιμές των σχεδίων τότε το GoDaddy είναι λίγο ακριβό μετά την προσθήκη του κόστους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας & επιλογή επαναφοράς.

Νικητής: BlueHost

Πίνακας ελέγχου φιλικός προς τον χρήστη

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα λάβετε έναν πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση του ιστότοπου. Μέσω του cPanel οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την εγκατάσταση του CMS, να δημιουργούν τομείς, να δημιουργούν βάσεις δεδομένων, διαχείριση Mails και πολλές άλλες δυνατότητες.

Επί του παρόντος, και οι δύο παρέχουν ένα φιλικό προς το χρήστη cPanel το οποίο είναι κοινό στον κλάδο. Αλλά η BlueHost έκανε λίγες αλλαγές και γυαλίζει τον πίνακα όπως νέο εικονίδιο και χρωματικούς συνδυασμούς κ.λπ..

Έτσι, εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θα αποφασίσετε στο BlueHost vs GoDaddy με βάση την ορατότητα, τη χρηστικότητα και την αξιοπιστία του πίνακα. τότε μην ανησυχείτε και τα δύο είναι σχεδόν τα ίδια.

Νικητής: Γραβάτα

Δημιουργία ιστότοπου

Ο webmaster μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του προσαρμοσμένα σχέδια με τους δημιουργούς ιστότοπων. Αλλά ο χρόνος έλειπε όταν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες προγραμματισμού για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Τώρα με τη βοήθεια του Drag and Drop builder, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σχέδιο.

Το BlueHost περιλαμβάνει ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων “Weebly” στα σχέδια φιλοξενίας του. Απλώς συνδεθείτε στο cPanel εδώ, βλέπετε το Weebly απλώς κάντε κλικ πάνω του και ξεκινήστε να δημιουργείτε με τόνους δωρεάν προτύπων.

Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει επίσης βασική υποστήριξη SEO, η οποία βοηθά στην αποτροπή των παραγόντων anti-SEO. Επειδή είναι μια δωρεάν έκδοση, γι ‘αυτό έχει περιορισμένες δυνατότητες, όπως τον περιορισμένο αριθμό σελίδων και την απουσία επιλογής “εισαγωγής θεμάτων”.

Πλοήγηση πίνακα εφαρμογών BlueHost

Τώρα αν μιλάμε για το GoDaddy, προσφέρουν δωρεάν δοκιμή πρώτου μήνα και μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε 5,99 $ / μήνα ή 71,88 $ / έτος. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες σελίδες και να προσαρμόσετε τα διαθέσιμα θέματα. Εδώ είναι μερικά πρότυπα

Θέματα GoDaddy

Αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων καλύτερα από το GoDaddy. Αν λοιπόν πρόκειται να ξοδέψετε τα χρήματά σας, τότε γιατί δεν πρέπει να τα ξοδέψετε σε αυτά. Αν και, το BlueHost προσφέρει περιορισμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά είναι καλό χάρη.

Νικητής: BlueHost

Άλλα κοινά χαρακτηριστικά

Τώρα πρόκειται να συζητήσουμε ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά που είναι επίσης σημαντικά μαζί με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά αναπτύσσονται για την ευκολία των χρηστών.

Έτσι, πριν αγοράσετε οποιαδήποτε φιλοξενία, ελέγξτε ότι εάν η εταιρεία προσφέρει αυτές τις δυνατότητες. Όπως πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, έκδοση php, phpMyAdmin, Διαχείριση αρχείων, πρόσβαση FTP, προώθηση email, λογαριασμοί email κ.λπ..

Και οι δύο εταιρείες που φιλοξενούν πακέτα περιλαμβάνουν όλες αυτές τις δυνατότητες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εκτελούν τις λειτουργίες γρήγορα και χωρίς προηγούμενη γνώση.

Εξειδικευμένη εταιρεία

Κάτω από αυτό, περιγράφουμε την ειδική τεχνολογία που προσφέρει η εταιρεία και έχει επιπτώσεις στην ποιότητα φιλοξενίας. Πολλές εταιρείες προσφέρουν τις δικές τους τεχνολογίες για να κερδίσουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού όπως το SiteGround.

  • Δείτε εδώ το Site Ground που έγινε ξεχωριστό

Λοιπόν, στο BlueHost εναντίον GoDaddy σύγκριση με το κεφάλι ποιος πήρε την ειδική τεχνολογία; Η GoDaddy δεν προσφέρει καμία ειδική τεχνολογία, η οποία βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης του διακομιστή και, τελικά, των αξιόπιστων υπηρεσιών. Αυτό δείχνει επίσης ότι η εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως στην επιχείρηση εγγραφής τομέα και παραμελεί τη φιλοξενία.

Ενώ από την άλλη πλευρά, οι διακομιστές BlueHost είναι εξοπλισμένοι με μερικές εξαιρετικές τεχνολογίες όπως η προστασία πόρων. Η προστασία των πόρων συμβάλλει στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε χρήστη και στην απομόνωση αυτών των ιστότοπων στον ίδιο διακομιστή με αύξηση της κίνησης. Επίσης, υποστηρίζουν τη δυνατότητα κλιμάκωσης σε περίπτωση που θέλετε να μεταβείτε σε προγράμματα VPS ή Dedicated.

Έτσι, σε αυτήν την εποχή του ανταγωνισμού, εάν η GoDaddy θέλει να ανταγωνιστεί, τότε θα πρέπει να εισαγάγουν κάποια δική τους τεχνική για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Νικητής: BlueHost

Τελικές σκέψεις

Με βάση την παραπάνω ψηφοφορία BlueHost εναντίον GoDaddy, η BlueHost έλαβε περισσότερες ψήφους από την GoDaddy. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, προτείνουμε το BlueHost επειδή προσφέρουν καλές υπηρεσίες λειτουργίας και υποστήριξης, οι οποίες αποτελούν τη βασική απαίτηση οποιουδήποτε επιχειρηματικού ιστότοπου ή ιστολογίου.

Επιπλέον, παρατίθενται στην πρώτη θέση στην επίσημη σελίδα του WordPress.org. Έτσι, σε μια μάχη BlueHost εναντίον GoDaddy, σίγουρα συνιστούμε το BlueHost για μικρές έως μεσαίες ιστοσελίδες και ειδικά για όσους θέλουν να ξεκινήσουν. Αλλά αν ψάχνετε για έναν φτηνό οικοδεσπότη WordPress και έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, πάρτε το πρόγραμμα GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map