Οι 10 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών Windows 2020

0

Έτσι σκοπεύετε να επωφεληθείτε Φιλοξενία διακομιστή Windows αλλά μπερδεμένος να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος εκεί έξω?


Η διαθεσιμότητα δεκάδων κεντρικών υπολογιστών καθιστά πολύ δύσκολη την επιλογή μεταξύ διαφορετικών εταιρειών, αλλά κάναμε μια εμπεριστατωμένη έρευνα και καταλήξαμε σε μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των Windows και Linux web hosting εκτός από το γεγονός ότι η τελευταία κοστίζει λιγότερα χρήματα.

Εάν είστε προγραμματιστής ή προγραμματιστής που ασχολείται κυρίως ASP, MS SQL ή ASP.net, κ.λπ.. τότε η φιλοξενία που βασίζεται στα Windows θα είναι ιδανική για εσάς.

Βασικά πλεονεκτήματα των διακομιστών με λειτουργικό σύστημα Windows:

 • Τακτικές ενημερώσεις για τη διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης
 • Η εταιρεία πίσω αγκαλιάζει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας για ισχυρή προστασία
 • Δεν χρειάζεται να μάθετε προηγμένες δεξιότητες για τη διαχείριση του μηχανήματός σας
 • Συμβατό με το Microsoft FrontPage και προηγμένες δυνατότητες
 • Τέλεια επιλογή για ανάπτυξη εφαρμογών που βασίζονται σε Windows
 • ASP, Visual Basics, .Net και ASP.net φιλικό
 • Το γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι εύκολο στη χρήση σε σύγκριση με το Linux
 • Μπορείτε να αναπτύξετε, να εγκαταστήσετε ή να αλλάξετε πράγματα εύκολα (λόγω GUI)
 • Να επιτρέπεται η απομακρυσμένη πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας

Windows Server Hosting έναντι Linux OS

Οι 10 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών Windows 2020

1. Καματέρα

Όσον αφορά τη φιλοξενία ιστού Windows Server που υποστηρίζεται από σύννεφο, πώς μπορούμε να ξεχάσουμε την Kamatera, μια πλατφόρμα που έχει κατασκευαστεί με τεχνολογίες αιχμής και απόλυτη επεκτασιμότητα για τη φιλοξενία όλων των σειρών εφαρμογών, ιστότοπων και περιβάλλοντος λειτουργικών συστημάτων Windows.

Σε αντίθεση με πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που κοστίζουν πολλά χρήματα, τα σχέδιά τους είναι πολύ προσιτά και επιτρέπουν την απόλυτη επεκτασιμότητα εν κινήσει. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τυχόν πόρους διακομιστή όπως αποθήκευση, μνήμη, ισχύ επεξεργασίας με λίγα κλικ.

Η διαδικασία κλιμάκωσης είναι απλή και επίσης γρήγορη, χάρη στην άμεση τροφοδοσία. Χρειάζονται λιγότερο από 1 λεπτό για την ανάπτυξη του επιθυμητού υπολογιστή Windows με τους απαιτούμενους πόρους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα της επιλογής σας, ζώνη κέντρου δεδομένων, CPU, RAM, αποθήκευση, όνομα διακομιστή και κύκλο χρέωσης. Επιπλέον, ο φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου τους παίζει επίσης ζωτικό ρόλο για τη διαχείριση του λογαριασμού σας σαν γοητεία.

Αυτό που κάνει το Kamatera να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων παρόχων φιλοξενίας cloud είναι η επιλογή άμεσης υποστήριξης πελατών 24 × 7 που μπορεί να αξιοποιηθεί μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφωνικής κλήσης και εισιτηρίων. Εκτός αυτού, προσφέρουν επίσης μια τεράστια βάση γνώσεων όπου μπορείτε να λάβετε αυτοβοήθεια. Η Kamatera διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο, εξειδικευμένο προσωπικό και κορυφαίο υλικό για να εξασφαλίσει μέγιστο χρόνο λειτουργίας, καθώς και γρήγορες υπηρεσίες.

Όλοι οι διακομιστές τους (που βρίσκονται σε 13 περιοχές) χρησιμοποιούν τους ταχύτερους επεξεργαστές Intel που είναι 300% γρηγορότεροι από τις προηγούμενες εκδόσεις, που συνδέονται με δημόσιο και ιδιωτικό δίκτυο 40Gbit και παρέχουν ένα πολύ απομονωμένο περιβάλλον. Επιπλέον, με τη βοήθεια των SSD, έχετε την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα.

Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε ένα προκατασκευασμένο σχέδιο ή θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας διακομιστή, προσφέρουν και τις δύο επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό σύστημα διακομιστή για Windows με έως 384 GB Ram, 72 πυρήνες vCPU και 1 TB.

Υπάρχουν επίσης άλλες διαθέσιμες επιλογές λειτουργικού συστήματος, όπως CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS και Ubuntu κ.λπ. Επιπλέον, επιτρέπεται να αναπτύξετε και τη δική σας εικόνα.

Συνολικά, σας προτείνουμε να δώσετε στην Kamatera την ευκαιρία να φιλοξενήσει τα δεδομένα σας, καθώς υπάρχει και μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή 30 ημερών..

2. Vultr – Αξιόπιστη φιλοξενία Cloud Windows με 15 επιλογές κέντρου δεδομένων

vultr καλύτερο cloud διακομιστή Windows

Η Vultr είναι σχετικά νέος πάροχος φιλοξενίας, που κυκλοφόρησε το 2014, αλλά διευθύνεται από μια ομάδα που έχει 20+ χρόνια εμπειρίας στο web hosting. Εντυπωσιάσαμε πραγματικά με το χρόνο λειτουργίας, την ταχύτητα και την επεκτασιμότητα.

Η εταιρεία αναπτύχθηκε γρήγορα και έγινε ένας από τους γιγαντιαίους παρόχους φιλοξενίας cloud που κατέχουν πάνω από 100k + πελάτες Παγκόσμιος.

Η Vultr προσφέρει ανεξάρτητους διακομιστές cloud για να τις χρησιμοποιήσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας όπως τα Windows ή το Linux.

Ένα από τα εξαιρετικά πράγματα είναι ότι η Vultr προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων με αποκλειστικούς πόρους. Μπορείτε εύκολα να βρείτε το καταλληλότερο σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, εμφανίστηκαν τεχνολογίες cloud εύκολη επεκτασιμότητα. Έτσι, αντί να μετεγκαταστήσετε ολόκληρο τον λογαριασμό, με το Vultr μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τους πόρους αμέσως όταν απαιτείται.

Και υπάρχει επίσης άμεση παροχή αυτόματων διακομιστών Bare Metal για την αντιμετώπιση της τεράστιας κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου με το Vultr δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για επεκτάσιμες επιλογές.

Το Vultr διαθέτει διάφορα κέντρα δεδομένων για να εξασφαλίσει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο από πολλούς υπολογιστές cloud. Εχουν 15 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων για να επιλέξετε ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία του κοινού σας.

Από την άλλη πλευρά, βοηθά επίσης στη μείωση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας και των εφαρμογών σε όλο τον κόσμο. Ολόκληρο το δίκτυο είναι κατασκευασμένο με μονάδες στερεάς κατάστασης και εξοπλισμό επαγγελματικής ποιότητας για υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής. Έτσι, υπάρχει πολύ χαμηλός κίνδυνος διακοπής λειτουργίας επειδή το σύστημα μεταβαίνει αυτόματα σε άλλα αντίγραφα των δεδομένων σας σε περίπτωση που προκύψει βλάβη υλικού.

Μπορείτε να το θεωρήσετε μειονέκτημα ή όχι ότι η Vultr δεν προσφέρει τον πίνακα ελέγχου Plesk για τη διαχείριση του διακομιστή φιλοξενίας των Windows. Παρέχουν έναν απλό εσωτερικό ταμπλό που έχει αναπτυχθεί με πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ.

Αν και συνεργάζονται για να προσφέρουν το Plesk για δοκιμή 30 ημερών. Όσον αφορά την τεχνική βοήθεια, μπορείτε να υποβάλετε εισιτήρια ή να μάθετε μέσω λεπτομερούς τεκμηρίωσης.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία. Φιλοξενώντας στο Vultr, όχι μόνο μπορείτε να παίξετε ελεύθερα, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από εύκολη επεκτασιμότητα και αναμφίβολα αξιόπιστη απόδοση.

3. Διακομιστής

InterServer

Το Interserver έρχεται με στόχο την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών με προσιτή τιμή. Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι μια ανταγωνιστική αγορά και η Interserver την αντιμετωπίζει με σύνεση από το 1999. Η εταιρεία ανακοινώνει συχνά τεράστιες εκπτώσεις όπως η φιλοξενία σε μόλις 1 λεπτό για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Εκτός από διαφορετικούς τύπους λύσεων φιλοξενίας, μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα σε πολύ χαμηλές ανανεώσεις σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Όπως και άλλοι πάροχοι, σας προσφέρουν χαμηλότερη τιμολόγηση σε μακροπρόθεσμα προγράμματα όπως τα 3 χρόνια. Η βελτιστοποιημένη φιλοξενία των Windows διαθέτει αρκετά απεριόριστες δυνατότητες. Έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, μεταφορά δεδομένων, email και υποτομείς. Επιπλέον, μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 20 ιστότοπους.

Για γρήγορη απόδοση, υπάρχει ένα ξεχωριστό σύστημα προσωρινής αποθήκευσης βασισμένο σε SSD. Επιπλέον, υπάρχει επίσης δωρεάν ενσωματωμένο CDN για να διασφαλιστεί η γρήγορη φόρτωση σε όλο τον κόσμο.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα που περιλαμβάνουν δωρεάν εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, ενώ η αποκατάσταση απαιτεί αποστολή αιτήματος. Επιπλέον, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στον ανθεκτικό σε σφάλματα μηχανισμό αποθήκευσης “RAID-10”. Η InterServer συγκαταλέγεται μεταξύ των εταιρειών που προσφέρουν 99% χρόνο λειτουργίας και ναι το κάνουν αποτελεσματικά πάνω από το υποσχόμενο χρόνο λειτουργίας τους.

Για την ευκολία των πελατών, περιλαμβάνουν τον πίνακα ελέγχου Plesk που δεν προσφέρεται μόνο από τους περισσότερους παρόχους διακομιστών Windows, αλλά και απλός στη χρήση. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL το οποίο είναι απαραίτητο όχι μόνο για την ασφάλεια αλλά και για την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Δεν προσφέρουν δωρεάν τομέα, αλλά μπορείτε να αγοράσετε έναν στην μειωμένη τιμή 1,99 $. Η εταιρεία διατηρεί όλους τους βασικούς τρόπους όπως ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και email για να βοηθήσει τους πελάτες 24 ώρες το 24ωρο. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, μπορούμε να πούμε ότι είναι μεταξύ των εταιρειών με πραγματικά γρήγορη ζωντανή συνομιλία.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον υπάρχοντα πάροχο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση στο InterServer απρόσκοπτα χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Και εκτός από πολλά οφέλη, υπάρχει 100 $ πίστωση AdWords και 20% Πρότυπο Monster έκπτωση σε περιμένει.

4. DreamHost – Φτηνή φιλοξενία διακομιστών Windows στο Cloud

dreamhost

Από το 1997, το DreamHost έχει αναπτυχθεί σταθερά και φιλοξένησε πάνω από 1,5 εκατομμύρια τομείς στο πάτωμα τους. Παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις Ιστού, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρησης ονόματος domain και όλων των ειδών υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σε αντίθεση με τους προαναφερόμενους δύο παρόχους, δεν προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία των Windows. Επομένως, εάν θέλετε να φιλοξενήσετε Windows, μπορείτε να το κάνετε στην πλατφόρμα cloud.

Επιπλέον, για Linux, η κοινόχρηστη φιλοξενία τους είναι μια εξαιρετική επιλογή η οποία υποστηρίζεται από 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, δωρεάν SSL και Πολιτική επιστροφής χρημάτων 97 ημερών.

Η φιλοξενία cloud του DreamHost είναι μια μη διαχειριζόμενη υπηρεσία όπου επιτρέπεται να αναπτύξετε Windows, Linux και BSD λειτουργικά συστήματα. Θα σας δοθεί πλήρης πρόσβαση root, οπότε επιτρέπεται να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα της επιλογής σας.

Καθώς το cloud hosting τροφοδοτείται από πολλά μηχανήματα που λειτουργούν ως ένα, έτσι υπάρχουν οι χαμηλότερες πιθανότητες διακοπής λειτουργίας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της υποδομής cloud είναι η επεκτασιμότητα που σας επιτρέπει να επεκτείνετε πόρους αμέσως όταν χρειάζεται.

Προσφέρουν άφθονο χώρο αποθήκευσης σε διακομιστές SSD. Στο λιγότερο σχέδιο τους, θα πάρετε 80 GB SSD χώρο και Αποθήκευση μπλοκ 100 GB χωρίς επιπλέον κόστος.

Επιπλέον, διασφαλίζουν ένα απομονωμένο περιβάλλον, ώστε ο ιστότοπός σας να μην επηρεάζεται από άλλους λογαριασμούς κατά τη διάρκεια της αύξησης της κυκλοφορίας από άλλους.

Εδώ σημειώστε ότι σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή Windows, ο πίνακας ελέγχου Plesk παρέχεται δωρεάν μπορεί να οφείλεται στο κοινόχρηστο κόστος. Ενώ στο DreamHost cloud προσφέρουν απλώς έναν απλό πίνακα ελέγχου, οπότε θα πρέπει να έχετε εμπειρία διαχείρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Με το DreamHost cloud, δεν χρειάζεται να πληρώσετε ένα εφάπαξ ποσό ταυτόχρονα. Μπορείτε να ακυρώσετε τις υπηρεσίες τους ανά πάσα στιγμή και επομένως δεν χρειάζεται πολιτική επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε εφαρμογές αποθήκευσης τρίτου μέρους για την αποθήκευση εφεδρικών αρχείων.

Παρόλο που έχουν ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη, η τεχνική υποστήριξη DreamHost 24/7 παρέχεται κυρίως μέσω του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων. Το DreamHost είναι μια εξαιρετική επιλογή ειδικά για προγραμματιστές επειδή είναι αξιόπιστο και διαθέτει πλήρη πρόσβαση root σε πολύ προσιτές τιμές.

5. TMDHosting

TMDHosting

Εδώ είναι ένα διακριτικό TMDhosting που φέρνει πολλούς λόγους που αναγκάζουν τους αναζητούντες να τους εξετάσουν κατά την αναζήτηση φιλοξενίας διακομιστή Windows. Το TMD είναι ιδιαίτερα ένας σταθερός οικοδεσπότης Ιστού με ένα εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,999% και εκπληκτικές γρήγορες υπηρεσίες.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες διακομιστή που βασίζονται στα Windows στο κοινόχρηστο περιβάλλον. Η εταιρεία έχει αντικαταστήσει δίσκους περιστροφής αργής ταχύτητας με SSD που είναι 20 φορές πιο γρήγορα, επομένως, ο ιστότοπός σας φορτώνεται πιο γρήγορα.

Εκτός από την απόδοση, η TMDHosting παρέχει μια επιβλητική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, η οποία είναι πέρα ​​από την κανονική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο για να τα αξιολογήσετε. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το βασικό τους σχέδιο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 ιστότοπους, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, βάση δεδομένων MSSQL και εύρος ζώνης.

Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνουν πάντα τη γρήγορη διαθεσιμότητα των πιο πρόσφατων πλαισίων .NET. Το TMD διαθέτει ισχυρή ασφάλεια διακομιστή, προστασία τείχους προστασίας και ενημερωμένες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Έχουν ενεργά τείχη προστασίας που τροφοδοτούνται από το δημοφιλές BitNinja. Επιπλέον, η αυτόματη παρακολούθηση, οι αυτόματες ενημερώσεις και οι ειδικοί του SPAM σας διατηρούν ασφαλείς.

Η εταιρεία είναι αρκετά γενναιόδωρη για να προσφέρει φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων μαζί με ένα δωρεάν όνομα τομέα με κάθε σχέδιο. Υπάρχει επίσης δωρεάν SSL με ένα κλικ το οποίο είναι σημαντικό για την ασφάλεια καθώς και για την κατάταξη SERP.

Για τη διαχείριση των δυνατοτήτων φιλοξενίας, όλοι οι λογαριασμοί περιλαμβάνουν πάνελ Plesk που είναι κάπως διαφορετικό από το cPanel αλλά είναι εύκολο στη χρήση. Κανείς δεν φαντάζεται να τρέξει έναν ιστότοπο χωρίς αντίγραφα ασφαλείας και φυσικά τα αντίγραφα ασφαλείας σας κοστίζουν επιπλέον χρήματα. Αλλά το TMDHosting το καθιστά απλό για εσάς προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης.

Η ύπαρξη εμπειρογνωμόνων της εταιρείας για τεχνική βοήθεια είναι πάντα καλύτερη αντί να βασίζεστε σε υποστήριξη τρίτων. Το TMDhosting παρέχει 24ωρη υποστήριξη πελατών μέσω πολλών καναλιών, όπως ζωντανή συνομιλία και εισιτήρια.

Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή. Παίρνετε τις καλύτερες υπηρεσίες αξίας χρήματος και τα προσιτά σχέδια διακομιστή των Windows με όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες για την ομαλή λειτουργία.

6. Α2 φιλοξενία

a2hosting Windows VPS Server

Όντας ένας από τους πιο ευέλικτους οικοδεσπότες Ιστού στον κλάδο, η A2Hosting προσαρμόζει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Το εγχείρημα ξεκινά το 2001 για την εξυπηρέτηση επιλεγμένων πελατών, αλλά το 2003 αποφάσισαν να εξυπηρετήσουν μια ευρύτερη αγορά εισάγοντας μια ποικιλία υπηρεσιών φιλοξενίας μέσω της πλατφόρμας τους.

Σήμερα παρουσιάζουν προγράμματα διακομιστή Linux και Windows. Παράλληλα με το VPS και το ειδικό, μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από τη φιλοξενία των Windows στο κοινόχρηστο περιβάλλον σε οικονομικές τιμές.

Η A2Hosting γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα για τους πελάτες της. Έτσι ανεξάρτητα από τον τύπο φιλοξενίας (κοινόχρηστο, VPS, κ.λπ.), συνοδεύονται όλα τα πακέτα Διακομιστές που βασίζονται σε SSD για απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων. Επιπλέον, η επιλογή της τοποθεσίας του κέντρου δεδομένων (ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία) εξαρτάται από εσάς.

Μια τοποθεσία πλησιέστερη στους πελάτες σας επιτρέπει στα δεδομένα να μετακινούνται γρήγορα από το κέντρο δεδομένων στο πρόγραμμα περιήγησης του πελάτη, εξ ου και γρήγορος χρόνος φόρτωσης. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε τεχνολογίες Turbo για το επιπλέον πλεονέκτημα ταχύτητας.

Στο A2hosting, η φιλοξενία κοινόχρηστων διακομιστών των Windows είναι ο φθηνότερος τρόπος χρήσης τεχνολογιών Windows OS. Θα σας δοθεί απεριόριστος χώρος διαδικτύου SSD για ολόκληρες ανάγκες αποθήκευσης όπως λειτουργικό σύστημα, βάσεις δεδομένων.

Επιπλέον, κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει απεριόριστη μεταφορά δεδομένων που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μηνιαίος περιορισμός στον αριθμό των επισκέψεων.

Η φιλοξενία των Windows περιλαμβάνει τον πίνακα ελέγχου Plesk, ο οποίος διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή για τη διαχείριση τομέων, email και βάσεων δεδομένων κ.λπ. Υποστηρίζουν πολλαπλά Εκδόσεις ASP.NET, .NET, Silverlight, καθώς και δωρεάν πιστοποιητικά SSL.

Συνήθως, το λειτουργικό σύστημα των Windows επικρίνεται για κακά μέτρα ασφαλείας. Το A2Hosting παρέχει επαρκή προστασία από κακόβουλες δραστηριότητες.

Σάρωση ιών, ενημερώσεις πυρήνα, τείχος προστασίας και ειδικά το σύστημα ενάντια σε Brute force σας προστατεύει από όλες τις πλευρές. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια στον διακομιστή ιστού των Windows.

Η υποστήριξη πελατών είναι η ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων. διαχειρίστηκαν με σύνεση την υποστήριξη πελατών. Ζωντανή συνομιλία, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνική υποστήριξη διατίθενται 24/7/365 για βοήθεια.

Το A2Hosting είναι ένας αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού είτε θέλετε Windows ή Linux. Επιπλέον, θα γίνετε απίστευτοι ανά πάσα στιγμή εγγύηση επιστροφής χρημάτων (δηλαδή, εντός 30 ημερών πλήρης επιστροφή χρημάτων και στη συνέχεια αναλογικότητα των αχρησιμοποίητων υπηρεσιών).

7. GoDaddy

Godaddy web hosting για Windows

Εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό και αναζητάτε φτηνή φιλοξενία διακομιστών Windows, τότε το Godaddy είναι μια λογική επιλογή. Το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα που διαχειρίζεται πάνω από 76 εκατομμύρια τομείς. Εκτός από την εγγραφή τομέα, προσφέρουν φιλοξενία ιστοσελίδων Linux και Windows.

Το GoDaddy είναι γνωστό για μια τεράστια εισαγωγική έκπτωση, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα υπογράφοντας μακροπρόθεσμα συμβόλαια, όπως 3 χρόνια. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εργαλεία μάρκετινγκ, ασφάλεια ιστού, υπηρεσίες SEO, φιλοξενία email και εργαλεία γραφείου.

Το GoDaddy ήταν στα πρωτοσέλιδα λόγω μείζονος βλάβης των υπηρεσιών όταν οι υπηρεσίες φιλοξενίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους μειώθηκαν, οι οποίες επηρεάζουν σοβαρά τη φήμη τους. Αλλά τώρα βελτιώθηκαν πολύ και μετά από αυτό, δεν υπάρχει σημαντική περίπτωση διακοπής των υπηρεσιών.

Αυτοί παρέχουν 99,9% χρόνος λειτουργίας και έχουν πρωτόκολλα ασφαλείας με ενεργή προστασία DDoS. Υπάρχουν σχεδόν 50+ εφαρμογές που μπορούν να αναπτυχθούν με 1 κλικ. Για τη διαχείριση της φιλοξενίας, ένας δωρεάν πίνακας ελέγχου Plesk εξοπλισμένος με κάθε σχέδιο που είναι αρκετά διάσημο για τον διακομιστή Windows VPS.

Στο πρώτο τους σχέδιο «Economy», περιλαμβάνουν αποθήκευση 100 GB και απεριόριστο εύρος ζώνης. Επιπλέον, επιτρέπει 10 βάσεις δεδομένων MySQL και 1 MSSQL. Επιτρέπει τη φιλοξενία 1 τομέα, ενώ τα άλλα δύο σχέδια μπορούν να φιλοξενήσουν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

Μπορεί να ακούσετε το δωρεάν όνομα τομέα, αλλά το GoDaddy κάνει διαφορετική δουλειά. Μαζί με το δωρεάν όνομα τομέα παρέχουν δωρεάν email του Microsoft Office 365 για το πρώτο έτος συνδρομής.

Δεν υπάρχει δωρεάν αντίγραφο ασφαλείας σε κανένα πακέτο, αν και υπάρχει μια προαιρετική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που κοστίζει μόλις 0,99 $ / μήνα. Δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας καθώς και παρακολούθηση ασφάλειας.

Το GoDaddy είναι αρκετά περιορισμένο από την πλευρά της υποστήριξης πελατών, ο κύριος τρόπος παροχής βοήθειας στους πελάτες είναι μέσω email, ενώ η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών. Ναι, η GoDaddy αντιμετώπισε κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες στο παρελθόν, αλλά η εταιρεία βελτιώθηκε ουσιαστικά για να παρέχει σταθερές λύσεις στο διαδίκτυο.

8. 1and1 IONOS – Φθηνότερη φιλοξενία διακομιστή Windows VPS

1 και 1 φτηνό Windows VPS με plesk

Ξεκίνησε το ταξίδι του το 2003, μπορεί να ακούτε κυρίως ως καταχωρητή τομέα λόγω διακριτικών προωθητικών προσφορών όπως Τομείς 0,99 $ και σημαντικές εκπτώσεις στην αγορά δημοφιλών επεκτάσεων όπως το .com. Αλλά 1&1 είναι κάτι παραπάνω από απλώς καταχωρητής τομέα. Προσφέρουν έναν εκτενή κατάλογο προϊόντων φιλοξενίας ιστοσελίδων, ασφάλειας διαδικτύου, διαδικτυακού μάρκετινγκ, φιλοξενίας email και εργαλείων δημιουργίας ιστοσελίδων.

Εάν δεν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη τρύπα στην τσέπη σας, τότε το 1and1 είναι ένας οικονομικός τρόπος για να ξεκινήσετε έναν διακομιστή φιλοξενίας των Windows. Μπορείτε να κάνετε χρήση του ASP.NET και .NET ενώ κοστίζει λιγότερο από ένα δολάριο σε μηνιαία βάση. Ακόμη και το πρώτο τους πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και σας επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστους τομείς.

Επίσης, σε ετήσια συνδρομή, θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος. 1&1 είναι ικανό να προσφέρει 99,9% χρόνο λειτουργίας, αλλά από την άποψη της ταχύτητας, ίσως χρειαστεί να ενδιαφέρεστε για βελτιστοποίηση και θα πρέπει να έχετε ενεργό CDN. Το σπουδαίο ότι ακόμη και με τον φθηνότερο διακομιστή Windows η επένδυσή σας προστατεύεται από μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το 1and1 διαθέτει πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε 10 διαφορετικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, τα οποία τους επιτρέπουν να προσφέρουν δυνατότητες όπως η γεω-απόλυση. Μέσω αυτού του συστήματος, αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε δύο ξεχωριστά κέντρα δεδομένων, ώστε να μην επηρεαστείτε από αστοχία υλικού.

Όπως και άλλοι οικοδεσπότες ιστού, 1&1 Το IONOS προσφέρει ασφαλή φιλοξενία εφαρμόζοντας τείχη προστασίας, παρακολούθηση διακομιστή, άμυνα DDoS, κ.λπ. Αλλά για επιπλέον φροντίδα, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την προαιρετική ασφάλεια SiteLock, η οποία είναι μια αποτελεσματική υπηρεσία κατά των τρωτών σημείων και των παραβιάσεων. Μπορείτε να το επωφεληθείτε με δοκιμή 30 ημερών και στη συνέχεια μόλις 0,99 $ / μήνα.

Όλα τα προγράμματα των Windows συνοδεύονται από φιλοξενία email. Σας επιτρέπεται να δημιουργήσετε έως και 100 λογαριασμό email. Λάβετε υπόψη ότι κάθε λογαριασμός διαθέτει χώρο αποθήκευσης email 2 GB.

Μαζί με άλλα freebies, 1 και 1 δώρο μάρκετινγκ 100 $ για προώθηση στο Bing. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η συνομιλία και το τηλέφωνο είναι οι κύριοι τρόποι τεχνικής βοήθειας όλο το 24ωρο. Εάν δεν έχετε χρήματα και θέλετε τη φθηνότερη φιλοξενία των Windows, το 1and1 είναι αναμφίβολα μια επιλογή να σκεφτείτε.

9. HostWinds

hostwinds

Ξεκίνησε το 2010 Το HostWinds είναι ένας αρκετά βραβευμένος πάροχος φιλοξενίας Windows VPS. Κάποτε εγγράφηκαν στη λίστα 500 Inc..

Η κατηγορία φιλοξενίας HostWinds VPS διατίθεται και στις δύο επιλογές. Linux και Windows. Βάζουν την απόφαση στα χέρια σας εάν θα επιλέξουν το διαχειριζόμενο ή μη διαχειριζόμενο πρόγραμμα Windows VPS.

Εάν είστε έμπειρο άτομο, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ κόστος επιλέγοντας μη διαχειριζόμενο διακομιστή, ενώ για bloggers / προγραμματιστές που είναι νέοι στο VPS, οι διαχειριζόμενες λύσεις είναι πιο κατάλληλες για αυτούς.

Το HostWinds σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows. Ξέρουν πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων και τους επισκέπτες, γι ‘αυτό όλοι οι διακομιστές σε συνδυασμό Θύρες και SSD 1Gbps.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε κέντρο δεδομένων από το Ντάλας ή το Σιάτλ σύμφωνα με το γεωγραφικά στοχευμένο κοινό. Η Hostwinds είναι από τις λίγες εταιρείες που υπόσχονται να παραδώσουν εκπληκτικός 99,999% διαθεσιμότητα. Ωστόσο, ο πελάτης σας θα έχει πάντα πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Έκαναν επίσης πολλά βήματα για να κάνουν τις υπηρεσίες τους ασφαλείς στη λειτουργία. Εκτός από τη βασική παρακολούθηση, υπάρχει επίσης αυτόματο Σύστημα ανίχνευσης DDoS. Συν με την παρουσία νυχτερινών αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να λειτουργείτε ελεύθερα με μόλις $ 1 / μήνα.

Λόγω του VPS, λαμβάνετε έναν εντελώς ιδιωτικό λογαριασμό φιλοξενίας από άλλους. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να ενοχληθεί ο λογαριασμός σας από άλλους βαριές τοποθεσίες στον ίδιο διακομιστή.

Η δυνατότητα κλιμάκωσης είναι ένα από τα βασικά μέρη που πρέπει να εξετάσετε εάν προβλέπετε άμεση ανάπτυξη στο μέλλον. Σας επιτρέπουν να αναβαθμίσετε το VPS σας απρόσκοπτα και για περισσότερες περιττές επιλογές έχετε ειδικά πακέτα διαθέσιμα.

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει δωρεάν πίνακας ελέγχου Plesk που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε μερικά επιπλέον χρήματα για μια άδεια. Το κόστος άδειας εξαρτάται από την έκδοση που προτιμάτε να επιλέξετε.

Η περιοχή υποστήριξης πελατών του HostWinds είναι αρκετά εντυπωσιακή, όπου το άτομο υποστήριξης εμφανίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε ζωντανή συνομιλία. Επιπλέον, τα εισιτήρια υποστήριξης, το τηλέφωνο και μια βάση γνώσεων είναι επίσης χρήσιμα.

10. CloudWays – Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Windows με διαχείριση cloud

cloudways

Από την ίδρυσή του, το Cloudways είναι η καλύτερη λύση για διακομιστές Linux και Windows. Έχουν συνεργαστεί με διάφορους κορυφαίους παρόχους cloud, όπως Vultr, Amazon και Google κ.λπ. και καθιστούν τις υπηρεσίες τους απλές μαζί με ενεργή υποστήριξη πελατών. Μέσω του Cloudways θα λάβετε διαχειριζόμενες υπηρεσίες για την προηγμένη αρχιτεκτονική cloud σε λογική τιμή.

Το Cloudways είναι κάπως η καλύτερη επιλογή εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τεχνικά πράγματα ή σε αρχάριο στάδιο. Σας επιτρέπει να κάνετε χρήση των cloud Amazon, Google, Kyup, Vultr και Linode εύκολα.

Εδώ σημειώστε ότι όπως και άλλες εταιρείες cloud, ο πίνακας Plesk δεν περιλαμβάνεται δωρεάν. Για τη διαχείριση, μπορείτε είτε να αγοράσετε μια άδεια Plesk είτε να διαχειριστείτε μέσω του απλοποιημένου πίνακα ελέγχου τους.

Παρόλο που το Cloudways περιλαμβάνει δωρεάν Let’s Encrypt SSL, πολλά συστήματα προσωρινής αποθήκευσης για ταχύτητα και, κυρίως, 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Οι περισσότεροι πάροχοι cloud δεν παίρνουν τον πονοκέφαλο της μετεγκατάστασης ιστότοπων, ενώ το Cloudways προσφέρει ένα δωρεάν μετανάστευση ανά λογαριασμό. Για τους χρήστες WordPress, διαθέτουν ένα πρόσθετο WordPress για μεταφορά δεδομένων. Και για άλλους, πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα.

Το πιο αξιοσημείωτο μέρος της Cloudways που, λόγω της συνεργασίας τους με άλλους παρόχους, διαθέτουν ένα τεράστιο φάσμα κέντρων δεδομένων για τη φιλοξενία του ιστότοπου ή της εφαρμογής σας. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες τους δωρεάν, κάνοντας εγγραφή σε δοκιμαστικό λογαριασμό 3 ημερών.

Το CloudWays περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ στον πίνακα ελέγχου που υποστηρίζει 10+ εφαρμογές όπως το WordPress. Και υπάρχει επίσης η διαθεσιμότητα ορισμένων προηγμένων επιλογών φιλοξενίας που συνήθως δεν μπορείτε να βρείτε σε κοινόχρηστη φιλοξενία των Windows, όπως η κλωνοποίηση 1 κλικ και το Staging.

Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων, καθώς σε κάθε μήνα μπορείτε να ακυρώσετε τις υπηρεσίες τους και επομένως δεν θα χρεωθούν αποδείξεις. Είναι ένας βολικός τρόπος για την ανάπτυξη της μηχανής Windows μαζί με ενεργά κανάλια υποστήριξης.

11. HostGator

hostagor

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το HostGator είναι ένα εξέχον όνομα στον κλάδο φιλοξενίας. Οι τεράστιες εκπτώσεις είναι ένα από τα σημεία της δημοτικότητάς τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ASP.NET σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Και παίρνετε μη μετρημένο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Ειδικότερα, ο ισχυρός πίνακας ελέγχου Plesk περιλαμβάνεται στα προγράμματα φιλοξενίας των Windows χωρίς να χρεώνεται κανένα επιπλέον κόστος.

Το HostGator προσφέρει 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας που ισχύει τόσο για αστοχία δικτύου όσο και για υλικό. Και αν ο χρόνος λειτουργίας πέσει κάτω από το υποσχόμενο ποσοστό, θα εκδώσει πίστωση φιλοξενίας στον λογαριασμό σας.

Ο διακομιστής φιλοξενίας των Windows περιέχει πολλές δυνατότητες προγραμματισμού όπως πολλαπλές εκδόσεις ASP.NET, PHP, Python, AJAX, και πολλά άλλα.

Το HostGator είναι ένας από τους κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν διαφοροποιημένη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Όπου οι περισσότερες εταιρείες παρέχουν πολιτική 30 ημερών ή μη επιστροφής χρημάτων στο πρόγραμμα Windows, το HostGator παρέχει 45 ημέρες ασφάλεια για τα χρήματά σας.

Σε αντίθεση με πολλούς, επιτρέπουν απεριόριστο αριθμό βάσεων δεδομένων MSSQL και MySQL. Και κάθε λογαριασμός δημιουργείται με δωρεάν κοινόχρηστα πιστοποιητικά SSL.

Σχεδόν 40 scripts ανοιχτού κώδικα μπορεί να εγκατασταθεί με ένα μόνο κλικ. Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο, ίσως χρειαστείτε μια καλή διάταξη.

Επί του παρόντος, το HostGator διατηρεί σχεδόν 4500 δωρεάν πρότυπα σχετίζονται με διαφορετικές κατηγορίες. Και μην ανησυχείτε για την υπάρχουσα μετεγκατάσταση ιστοτόπων σας καθώς προσφέρουν δωρεάν μετεγκατάσταση και μεταφορά τομέα.

Αν και το HostGator είναι ένας μεγάλος οικοδεσπότης Ιστού που προσφέρει επεκτάσιμες επιλογές με προσιτή τιμή. Αλλά δεν βρήκαμε τη ζωντανή συνομιλία τους τόσο γρήγορα. Συνήθως ο μέσος χρόνος απόκρισης κυμαίνεται μεταξύ 5 λεπτών και δεν είναι γρήγορος.

Επιπλέον, τα εισιτήρια υποστήριξης και το τηλέφωνο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ερωτήματα. Ωστόσο, η παρουσία πολλαπλών τρόπων παροχής βοήθειας στους πελάτες είναι πράγματι χρήσιμη. Έχουν επίσης μια εκτεταμένη βάση γνώσεων όπου μπορεί κανείς να βρει DIY οδηγούς και μαθήματα αυτομάθησης.

Τελικές σκέψεις: Ποιος διακομιστής φιλοξενίας Windows πρέπει να επιλέξω?

Λοιπόν, ποιο θα πρέπει να επιλέξετε για να απολαύσετε γρήγορες υπηρεσίες, αξιόπιστη φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη γκουρού?

Αναφέραμε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για λειτουργικό σύστημα Windows για τη φιλοξενία των έργων σας σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα που υποστηρίζεται από υποδομή εταιρικής κλάσης. Ωστόσο, ακολουθούν οι προτάσεις μας:

Α2 Φιλοξενία: Δεν είναι μόνο οικονομικά προσιτοί για διακομιστές Windows, αλλά και αρκετά γενναιόδωροι για να προσφέρουν απεριόριστη φιλοξενία SSD, υποστήριξη γκουρού, πίνακα ελέγχου Plesk Onyx, δωρεάν πιστοποιητικά SSL και 20x ταχύτερους διακομιστές turbo, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

DreamHost: Χρειάζεστε περισσότερο χώρο και μαζική αποθήκευση μπλοκ; Σε αυτό το σενάριο, επιλέξτε το DreamHost καθώς θα έχετε δωρεάν χώρο αποθήκευσης μπλοκ 100 GB, φιλοξενία στερεάς κατάστασης 80 GB και εύρος ζώνης χωρίς περιορισμούς. Με αυτά, μπορείτε να αναπτύξετε εύκολα Windows, BSD και Linux OS.

1 και 1: Εάν είστε αρχάριος ή έχετε τον χαμηλότερο προϋπολογισμό, τότε μπορείτε να πάτε με το 1 και το 1. Σε αυτήν τη λίστα καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Windows, είναι η φθηνότερη που διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 100 GB, δωρεάν πιστοποιητικό Wildcard SSL, 2,5 GB RAM και 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω πολλαπλών καναλιών.

Τώρα, είναι η σειρά σας να αποφασίσετε ποιο θα ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του έργου σας και να λάβετε μια σοφή απόφαση. Χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια; Μην διστάσετε να ρωτήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map