10 καλύτεροι φθηνοί πάροχοι Linux VPS 2020

1

Ψάχνετε τον διακομιστή VPS για τη φιλοξενία των αναπτυσσόμενων έργων σας?


Είστε περίεργοι εάν υπάρχει φθηνός πάροχος Linux VPS?

Το VPS αναφέρεται σε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή και περιγράφεται επίσης ως ο εικονικός αποκλειστικός διακομιστής. Σε αυτόν τον τύπο φιλοξενίας, ένας φυσικός διακομιστής χωρίζεται σε πολλές εικονικές μηχανές με αποκλειστικούς πόρους όπως RAM, αποθήκευση και CPU.

Ένας διακομιστής VPS επιτρέπει περισσότερο έλεγχο όπως την εγκατάσταση του επιθυμητού λειτουργικού συστήματος και της διαχείρισης διακομιστή. Μπορεί να διατηρεί μεγαλύτερους ιστότοπους αποτελεσματικά, λόγω του αποκλειστικού περιβάλλοντος. Παρόλο που ο διακομιστής VPS μοιράστηκε επίσης μεταξύ των διαφόρων χρηστών, αλλά υπάρχει σημαντικά χαμηλότερος αριθμός χρηστών σε ολόκληρο τον διακομιστή.

Ορισμένα μοναδικά οφέλη που διαθέτει ο διακομιστής VPS

 • Εύκολη επεκτασιμότητα και επιπλέον πόροι μπορούν να προστεθούν απλά με πλοήγηση στον πίνακα ελέγχου
 • Παρέχει ένα ξεχωριστό περιβάλλον σε κάθε χρήστη, επομένως, δεν μπορεί να διακοπεί από το γειτονικό VPS
 • Εξασφαλίστε μεγαλύτερη ασφάλεια
 • Κάθε χρήστης έχει τους αφιερωμένους πόρους του, όπως RAM, CPU και αποθήκευση κ.λπ..
 • Παρέχει τον υψηλότερο χρόνο αναβάθμισης και γρήγορης ταχύτητας Πόρους όπως ο αποκλειστικός διακομιστής στο μισό του κόστους Σας παρέχει πρόσβαση root και ακόμη και μπορείτε να τροποποιήσετε το λειτουργικό σύστημα
 • Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε διαχειριζόμενο και μη διαχειριζόμενο διακομιστή VPS και πολλά άλλα

Λόγω των παραπάνω χαρακτηριστικών της γραμμής, φαίνεται γενικά ότι τέτοιες υπηρεσίες μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβές. Όμως δεν είναι. Μια φιλοξενία VPS μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο από την κοινή φιλοξενία, ωστόσο παραμένει προσιτή.

φτηνοί πάροχοι διακομιστή linux vps

Έτσι, εάν ψάχνετε για έναν φτηνό διακομιστή VPS που λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Linux και παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία, ασφάλεια και ηρεμία, τότε έρχεστε στο σωστό μέρος.

Κορυφαίοι 9+ καλύτεροι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας Linux VPS 2020

1. Καματέρα

Kamatera

Το Kamatera είναι ένα ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του Linux και των Windows που αναζητούν ένα ενιαίο κατάστημα για να επωφεληθούν από εξαιρετικά προσιτούς αλλά επεκτάσιμους εικονικούς διακομιστές που υποστηρίζονται από υποδομή cloud. Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής (λειτουργεί από το 1995), δηλαδή περισσότερο από δύο δεκαετίες. Τούτου λεχθέντος, είναι σε θέση να παρέχουν υπηρεσίες αιχμής, ηρεμίας και προσανατολισμένες στις επιδόσεις υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο μέσω πολλαπλών κέντρων δεδομένων που βρίσκονται σε τέσσερις ηπείρους.

Η Kamatera σάς επιτρέπει να επιλέξετε από έως και 13 παγκόσμια κέντρα δεδομένων που υποστηρίζονται από μονάδες στερεάς κατάστασης, ισχυρούς επεξεργαστές Intel Platinum και εύρος ζώνης 400Gbit με 99,95% χρόνο λειτουργίας – εγγυημένο. Με την κονσόλα που βασίζεται στον Ιστό, χρειάζονται λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα για την ανάπτυξη cloud Linux VPS, καθώς όλα είναι αυτόματα, χάρη στην άμεση παροχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων, τον προτιμώμενο διακομιστή, το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα / εφαρμογή, τον αριθμό των CPU, τον Ram, τον αποθηκευτικό χώρο, τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα του έργου.

Υπάρχουν πολλά λειτουργικά συστήματα (100+ εικόνες OS) διαθέσιμα για εγκατάσταση με διάφορες εκδόσεις, όπως Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian κ.λπ. Κάποιος μπορεί εύκολα να εγκαταστήσει cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin και LEMP επίσης, χάρη στον φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να αναπτύξουν ένα προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα. Πρόσθετα όπως αντίγραφα ασφαλείας, ιδιωτικό δίκτυο και διαχειριζόμενη φιλοξενία μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διαδικασία ανάπτυξης ή αργότερα ανάλογα με εσάς.

Εκτός από το cloud VPS, η Kamatera παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως αποθήκευση μπλοκ, εξισορρόπηση φορτίου, τείχος προστασίας, ιδιωτικό δίκτυο cloud και διαχειριζόμενες υπηρεσίες cloud σε όλες τις κατηγορίες χρηστών. Τα πακέτα αποθήκευσης μπλοκ ξεκινούν από μόλις 0,05 $ / GB ανά μήνα, ταιριάζουν καλύτερα για την αποθήκευση βάσεων δεδομένων και εφαρμογών με χαμηλό κόστος. Το εργαλείο εξισορρόπησης φορτίου είναι βολικό όταν διαχειρίζεστε έναν τεράστιο ιστότοπο, εφαρμογές ή περιβάλλον ανάπτυξης για να διαιρέσετε το φόρτο εργασίας σε πολλαπλά για ελαχιστοποίηση ζητημάτων απόδοσης.

Η Καματέρα σχεδιάζει τιμή

Η Kamatera προσφέρει έως 9 προ-προσαρμοσμένα σχέδια μαζί με προσαρμοσμένη επιλογή όπου μπορείτε να διαμορφώσετε κάθε πτυχή του διακομιστή σας. Το πρώτο πακέτο φέρνει τη δύναμη 1 vCPU, 1 GB Ram, 20 GB SSD space και γιγαντιαίο εύρος ζώνης 5 TB με κόστος μόλις 4 $ / μήνα ή 0,005 $ / ώρα – δεν είναι υπερβολικά χαμηλό; Έχετε δύο επιλογές σχετικά με το σύστημα χρέωσης. ωριαία και μηνιαία. Όλα αυτά τα προνόμια διατίθενται με 24/7 διαθέσιμη premium υποστήριξη πελατών. Περιμένει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών Φιλοξενία επισκέπτες, οπότε ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ αμέσως ΣΗΜΕΡΑ.

2. Vultr (Μόνο 2,50 $ / μήνα)

Κεντρικοί διακομιστές Vultr Linux VPS

Είτε είστε προγραμματιστής, webmaster ή blogger, η Vultr προσφέρει τους φθηνότερους διακομιστές VPS Linux που είναι σε θέση να εκτελούν διαφορετικές διανομές Linux, εφαρμογές και να εγκαθιστούν επίσης προσαρμοσμένα ISO. Παρά το γεγονός ότι παρέχουν εξαιρετικά προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας cloud για προγραμματιστές, οι ταχύτητες λειτουργίας και απόδοσης είναι επίσης απίστευτες. Η διαθεσιμότητα πολλαπλών κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο διασφαλίζει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο, με αποτέλεσμα τις ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης. Μπορείτε να επιλέξετε από 16 τοποθεσίες και να διαμορφώσετε τον πλησιέστερο διακομιστή cloud στο κοινό-στόχο σας.

Τα κέντρα δεδομένων της Vultr αποτελούνται από διακομιστές παγκόσμιας κλάσης που έχουν κατασκευαστεί με υλικό εταιρικού επιπέδου, SSD, Intel CPU και πρωτοποριακή υποδομή. Δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις παρουσίες σας χωρίς έναν φιλικό προς τον χρήστη και ισχυρό πίνακα διαχείρισης, γι ‘αυτό σας προσφέρουν έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου πλούσιο σε χαρακτηριστικά που διευκολύνει την ανάπτυξη, την καταστροφή, την τροποποίηση και τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων συστήματος με μερικά κλικ του ποντικιού . Εξασφαλίζουν απόλυτη χρηστικότητα παρέχοντας τον πλήρη έλεγχο και πρόσβαση διαχειριστή μέσω της εικονικής σας μηχανής.

Όταν ο παραδοσιακός κοινόχρηστος οικοδεσπότης ζητά να εγγραφεί μακροπρόθεσμα σχέδια για να αποφέρει τη μέγιστη έκπτωση, Vultr εκτιμά τα χρήματά σας καθώς προσφέρουν ωριαίο και μηνιαίο σύστημα χρέωσης. Το σύστημα χρέωσής τους υπολογίζει τους χρησιμοποιημένους πόρους και δημιουργεί τιμολόγια σύμφωνα με τους χρησιμοποιημένους πόρους. Ωστόσο, πληρώνετε μόνο για όσα χρησιμοποιείτε (pay-as-you-go). Οι προγραμματιστές μπορούν να ενσωματώσουν το API στο περιβάλλον ανάπτυξης και να διαχειριστούν τους διακομιστές τους γρήγορα.

Για διαφορετικές προτιμήσεις λειτουργικού συστήματος και για την ικανοποίηση όλων των τύπων των αναγκών των χρηστών, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διανομών, συμπεριλαμβανομένων των CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD και CoreOS, κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αναπτύξετε μια μηχανή Windows εύκολα για ASP, Εφαρμογές .Net και Windows. Απομόνωση ιδιωτικού δικτύου μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας IPv4 και IPv6 διευθύνσεις IP. Συνολικά, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Vultr για προγραμματιστές και προγραμματιστές, καθώς και για webmasters που αναζητούν VPS χαμηλού κόστους cloud.

3. Α2 φιλοξενία

Το A2Hosting είναι ένας άλλος φθηνός πάροχος Linux VPS υψηλής ποιότητας που προσφέρει στους πελάτες πληθώρα δυνατοτήτων ως μέρος των υπηρεσιών τους. Εκτιμώνται βαθιά ως ένας από τους καλύτερους και πολύτιμους παρόχους φιλοξενίας. Η A2Hosting ιδρύθηκε το 2003 και προσφέρει πλέον κοινόχρηστα, cloud, VPS, ειδικά και εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν διακομιστή VPS.

Προσφέρει μη διαχειριζόμενο, διαχειριζόμενο και Core VPS πακέτα φιλοξενίας. Ξεκινά η μη διαχειριζόμενη υπηρεσία τόσο χαμηλά όσο 5 $ και θεωρείται ως η καλύτερη επιλογή χαμηλής τιμής VPS για έμπειρους προγραμματιστές. Αντίστροφα στα διαχειριζόμενα σχέδια, μια μη διαχειριζόμενη υπηρεσία παρέχει πρόσβαση root και έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχο των λειτουργικών συστημάτων, βασικών ρυθμίσεων όπως εκκίνηση, τερματισμός λειτουργίας και πολλά άλλα δικαιώματα διαχείρισης.

Η A2Hosting προσφέρει πολλαπλές επιλογές κέντρου δεδομένων που βρίσκονται στις ΗΠΑ (Μίσιγκαν), στην Ευρώπη (Άμστερνταμ) και στην Ασία (Σιγκαπούρη) χωρίς να επιβάλει επιπλέον χρέωση. Όλοι οι διακομιστές τους διαθέτουν χώρο αποθήκευσης SSD και ως εκ τούτου μπορείτε να περιμένετε ένα σημαντικό πλεονέκτημα ταχύτητας. Έχετε επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσετε το Ωθηση τούρμπο στη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς για αύξηση της ταχύτητας. Επιπλέον, το A2Hosting σάς επιτρέπει να επιλέξετε από το λειτουργικό σύστημα Linux όπως το Debian, το CentOS, το Ubuntu και πολλά άλλα.

Όλα τα μη διαχειριζόμενα σχέδια είναι διαμορφώσιμα και έτσι μπορείτε να επιλέξετε τους πυρήνες της CPU, την αποθήκευση, το εύρος ζώνης και τη μνήμη RAM κ.λπ. σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Το πιο βασικό μη διαχειριζόμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθήκευση 20 GB, 1core, 512MB και μεταφορά 2TD. Οι εργασίες μπορούν να γίνουν μέσω γραμμών εντολών, αλλά έχετε προαιρετικό cPanel που θα κοστίσει 19,95 $.

διαμόρφωση διακομιστή VPS A2hosting linux

Αλλά αν αναζητάτε λύσεις για την ηρεμία και δεν σας πειράζει να πληρώνετε, τότε τα διαχειριζόμενα σχέδιά τους είναι για σας. Το πρόγραμμα διατίθεται σε 32,99 $ / μήνα με 4 GB RAM, χώρο 75 GB SSD, δωρεάν SSL, 4 vCPUs, cPanel και ταχύτητα Turbo. Αλλά δεν θα σας δώσει τη ριζική πρόσβαση που θα αποτελέσει πρόβλημα για ορισμένους χρήστες. Έτσι, εάν οι χρήστες θέλουν πρόσβαση root σε διαχειριζόμενες υπηρεσίες VPS, το A2 προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Core VPS με το ίδιο κόστος.

Μαζί με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας παρέχουν επίσης υποστήριξη πελατών σε επίπεδο Guru. Το σύστημα ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, Skype και εισιτηρίων 24/7 διατηρείται μόνο για την άμεση επίλυση προβλημάτων πελατών. Εκτός αυτού, υποστηρίζονται όλα τα σχέδια ανά πάσα στιγμή εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εντός των πρώτων 30 ημερών πλήρης επιστροφή χρημάτων και, στη συνέχεια, αναλογική επιστροφή χρημάτων. Προσφέρουν επίσης δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπου. Τους προτείνουμε απολύτως, καθώς το A2hosting είναι ένας ασφαλής, σταθερός και αξιόπιστος πάροχος.

4. Hostinger – 3,95 $ / μήνα

Όταν μιλάμε για δωρεάν φιλοξενία WordPress «χωρίς διαφημίσεις», το Hostinger είναι αρκετά γενναιόδωρο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Αν και ο δωρεάν λογαριασμός διαθέτει περιορισμένη πρόσβαση, αλλά επιτρέπει τη δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού ιστότοπου. Εκτός από τα φθηνά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, διαθέτουν επίσης τη φθηνότερη εικονική ιδιωτική φιλοξενία διακομιστών με υποστήριξη Linux και διάφορες διανομές. Επιτρέπει επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP για τη χαρτογράφηση προσαρμοσμένης θύρας μέσω IPv4 και IPv6 ακόμη και για το πολύ βασικό πακέτο.

Καθώς ψάχνετε για ένα φτηνό VPS για Linux, το Hostinger περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα διανομέων όπως το CentOS 64 bit, το CentOS με cPanel και WHM, τον πίνακα ελέγχου VestCP, τον πίνακα Webuzo, το Fedora, το Ubuntu και το Debian κ.λπ. Με απλά λόγια, μπορείτε λάβετε διάφορες διανομές και αρχιτεκτονικές για να ρυθμίσετε το επιθυμητό περιβάλλον φιλοξενίας για τα έργα σας. Για απόλυτη ευκολία χρήστη, υπάρχουν προγράμματα εγκατάστασης σεναρίου με ένα κλικ που επιτρέπουν την εύκολη ανάπτυξη οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος, διακομιστών Minecraft, VPN και ενσωμάτωσης με άλλες εφαρμογές. Επιπλέον, η δυνατότητα 1 κλικ περιλαμβάνει όλα τα δημοφιλή σενάρια και τις επιλογές λειτουργικού συστήματος.

Όλοι οι διακομιστές Hostinger VPS που έχουν κατασκευαστεί με μονάδες στερεάς κατάστασης και υπερσύγχρονο υλικό που σημαίνει εγγυημένη απόδοση. Τα SSD λειτουργούν 20x ή γρηγορότερα σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς μηχανικούς δίσκους. Τούτου λεχθέντος, παρέχει υψηλότερη ταχύτητα εισόδου / εξόδου ακόμη και κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας. Η υψηλή αξιοπιστία διασφαλίζεται επίσης μέσω της χρήσης επεξεργαστών Intel Xeon και 128 GB RAM. Ο συνδυασμός όλων αυτών των τεχνολογιών αιχμής οδηγεί σε μια πλατφόρμα βελτιστοποιημένη για την απόδοση που έχει δημιουργηθεί για εντυπωσιακές υπηρεσίες.

Χάρη στα ισχυρά εργαλεία διαχείρισης που διευκολύνουν την αξιοποίηση του μέγιστου από τον εικονικό διακομιστή σας, από τον πίνακα ελέγχου, η εκτέλεση αντιγράφων ασφαλείας και η ανάπτυξη κοντέινερ εγκατάστασης είναι γρήγορες. Η τεχνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει μέσω ζωντανής συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμη και για μη διαχειριζόμενους λογαριασμούς VPS. Ίσως γνωρίζετε ότι πολλοί οικοδεσπότες δεν προσφέρουν βοήθεια πελατών για μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες, αλλά δεν ισχύει όταν επιλέγετε Hostinger. Έχουν εσωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων που διορθώνει τα προβλήματά σας το συντομότερο δυνατόν. Το πολύ βασικό πακέτο κοστίζει μόλις 3,95 $ / μήνα με 1 GB RAM, 2,4GHz, 20 GB SSD και εύρος ζώνης 1 TB.

5. Φιλοξενία InMotion

Η InMotion είναι μια κορυφαία εταιρεία που σίγουρα θα θέλατε να συναντήσετε όταν αναζητάτε το προσιτός διακομιστής VPS. Όλοι οι εικονικοί διακομιστές τους διαθέτουν υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά. Το συναρπαστικό σημείο που παρουσιάζουν μια υποδομή βασισμένη σε σύννεφο για να κάνουν τις υπηρεσίες τους ασυναγώνιστες. Επιπλέον, θα λάβετε δωρεάν υπηρεσίες διαχείρισης διακομιστών όπως ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας κ.λπ. Προσφέρουν ένα σύνολο δύο τοποθεσιών για να επιλέξετε για το κέντρο δεδομένων: Ουάσιγκτον, D.C και Λος Άντζελες, Καλιφόρνια.

Το InMotion περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνονται στο cPanel που είναι ο πιο διαισθητικός πίνακας ελέγχου της βιομηχανίας που διευκολύνει τη διαχείριση δυνατοτήτων όπως τομείς, email και βάσεις δεδομένων. Και πραγματικά δεν χρειάζεται να το πληρώνετε ξεχωριστά ακόμη και σε φθηνά προγράμματα διακομιστή Linux. Επίσης, τα σχέδιά τους είναι βελτιστοποιημένα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπων.

Είστε αρκετά ασφαλείς κατά τη χρήση του InMotion καθώς προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Το στιγμιότυπο Plus Live State αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο όταν ο διακομιστής σας δεν έχει ρυθμιστεί αναβαθμίζοντας οποιαδήποτε έκδοση της εφαρμογής. Με αυτό το ωραίο χαρακτηριστικό, μπορείτε πραγματικά να επιστρέψετε στο παρελθόν για να τα πάρετε όλα σωστά.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διαφορετικά σχέδια VPS. Το βασικό σχέδιο “VPS-1000HA-S” εμφανίζεται με 4GB RAM, 4TB μηνιαίο εύρος ζώνης, 3- IP διευθύνσεις και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Καθώς μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους τομείς, για αυτό, προσφέρουν επίσης άφθονο χώρο αποθήκευσης 75 GB στα SSD. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν όνομα τομέα με όλα τα σχέδια 6 και 12 μηνών.

Μια γρήγορη προβολή σημαντικών λειτουργιών VPS.

Λειτουργίες inmotion linux vps

Το InMotion διατηρεί πάντα τη βοήθεια των πελατών στα επίπεδα προτεραιότητας και εξυπηρετεί τις λύσεις μέσω άμεσης ζωντανής συνομιλίας, skype, εισιτηρίων και τηλεφώνου. Παράλληλα διατηρούν μια τεράστια βάση γνώσεων. Το InMotion είναι ένας από τους αγαπημένους μας παρόχους και είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί άλλοι χρήστες θα σας έλεγαν το ίδιο. Επιπλέον, είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε όλους τους τύπους λύσεων φιλοξενίας σε λογικές τιμές.

6. DreamHost

Το DreamHost είναι ένας από τους φθηνότερους παρόχους φιλοξενίας Linux VPS με διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Φέρνουν μια αξιόπιστη λύση για bloggers, σχεδιαστές και προγραμματιστές. Ιδρύθηκε το 1997 η εταιρεία έρχεται πολύ μακριά και ως εκ τούτου αναγνωρίζεται ως αξιόπιστος πάροχος. Τώρα έχουν δεσμευτεί να παρέχουν 100% χρόνο λειτουργίας και με μια δεύτερη γρήγορη υπηρεσία.

Απλώς πρέπει να συμπληρώσετε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, και θα ξεκαθαρίσουν την εκκίνηση του διακομιστή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το περαιτέρω DreamHost έχει μια συμφωνία μακροπρόθεσμης υποστήριξης με το Ubuntu που εξασφαλίζει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, καλύπτοντας τις τρύπες ασφαλείας και τις απρόσκοπτες υπηρεσίες για λιγότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Παρέχουν χώρο αποθήκευσης σε 20x ταχύτερες μονάδες SSD αντί για τις τυπικές μονάδες SATA.

Το DreamHost προσφέρει έναν εσωτερικό πίνακα ελέγχου που βοηθά στην κλιμάκωση των πόρων. Η αγορά ενός πακέτου με περισσότερη μνήμη RAM, Storage και CPU για ένα νέο έργο είναι η κύρια αιτία περιττών δαπανών, επομένως μέσω του πίνακα ελέγχου, μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερους πόρους μόνο όταν απαιτείται. Η επεκτασιμότητα όπως αυτή είναι αρκετά εξοικονόμηση κόστους.

Επιπλέον, τα πολύ προσιτά πακέτα φιλοξενίας Linux διαθέτουν στάνταρ χαρακτηριστικά όπως PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH και πολλά άλλα. Επιπλέον, όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν την κρυπτογράφηση του Let’s που μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα κλικ και θεωρείται απαραίτητο στοιχείο στο SERP.

Χαρακτηριστικά του Dreamhost VPS

Το πολύ βασικό σχέδιο αναπτύσσεται μόνο μέσα 15 $ με μνήμη RAM 1 GB και αποθήκευση 30 GB σε μονάδες στερεάς κατάστασης. Επίσης, παρέχουν απεριόριστο εύρος ζώνης με όλα τα πακέτα. Το καλύτερο μέρος του DreamHost σχεδιάζει να υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό των τομέων που μπορείτε να φιλοξενήσετε σε έναν μόνο λογαριασμό και έτσι οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές μπορούν να ξεκινήσουν πολλά έργα για τους πελάτες τους. Επιπλέον, θα σας δοθεί 1 αποκλειστική διεύθυνση IP με αυτό το πρόγραμμα.

Εάν έχετε δημιουργήσει ένα VPS στο λογαριασμό σας, αλλά καταλήξατε στο συμπέρασμα ότι αυτό το VPS δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θέλετε να το ακυρώσετε, θα σας επιστραφεί ολόκληρη η υπηρεσία μείον τον πρώτο μήνα για το VPS. Το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα στη διάθεσή σας 24/7 για να σας βοηθήσει. Είναι διαθέσιμα στο Twitter και τα email με μια πολύ ωραία περίοδο απόκρισης. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη από τις 6 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Τυπική ώρα Ειρηνικού (PST). Συνολικά, το DreamHost δεν είναι μόνο φθηνό αλλά και ένας από τους καλύτερους παρόχους Linux VPS.

7. Bluehost

Σπάνια υπάρχει κάποιος που εργάζεται στο Διαδίκτυο (Webmasters, Bloggers) και δεν γνωρίζει το Bluehost. Η εταιρεία είναι απίστευτα διαδεδομένη μεταξύ των εκκινητών. Η Bluehost προσφέρει διαφορετικά σχέδια για την ικανοποίηση των αναγκών μιας ποικιλίας πελατών. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν κοινόχρηστα, cloud, διαχειριζόμενα WordPress, WooCommerce, VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Επίσης, μπορείτε να καταχωρήσετε έναν τομέα μαζί τους.

Οι φτηνές τιμές της Bluehost καθιστούν το Linux VPS προσβάσιμο για όλους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες όπως το OpenStack και το KVM. Επιπλέον, εφαρμόζοντας τον επόπτη KVM, το BlueHost διασφαλίζει εγγυημένους πόρους σε κάθε χρήστη VPS.

Προσφορές Bluehost ενισχυμένο cPanel που είναι το πιο διαισθητικό ταμπλό στην αγορά. Αυτό είναι πολύ ωραίο για τους αρχάριους χρήστες ή για εκείνους που δεν θέλουν να εργαστούν με πολύπλοκες γραμμές εντολών. Επίσης, παρέχουν πλήρη πρόσβαση στο CentOS και στον διακομιστή για τον οποίο πληρώσατε. Ένα άλλο τεράστιο πλεονέκτημα του Bluehost είναι ότι οι πρόσθετοι πόροι είναι εν κινήσει. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης μέσω του cPanel εν κινήσει.

Το Bluehost γίνεται πιο ευνοϊκή επιλογή εάν ψάχνετε φτηνές αλλά σχετικά αξιόπιστες υπηρεσίες VPS με δυνατότητες διακοπής λειτουργίας. Σε μόλις 19,99 $ / μήνα. Μπορείτε να προσλάβετε έναν εικονικό διακομιστή που διαθέτει 2 πυρήνες CPU, 30 GB αποθήκευσης SAN σε SSD, απεριόριστο εύρος ζώνης και 2 GB RAM. Περιλαμβάνουν επίσης 1 διεύθυνση IP. Υπάρχει επίσης 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τα χρήματά σας. Θα λάβετε επίσης ένα ένα δωρεάν όνομα τομέα.

Αν και είναι ένας καλός πάροχος, αλλά υπάρχουν κάποιες ατέλειες στο να πάρει το Bluehost. Πρώτα απ ‘όλα, δεν παρέχουν την επιλογή της τοποθεσίας του κέντρου δεδομένων. Μια επιλογή τοποθεσίας κέντρου δεδομένων μπορεί να είναι επιτακτική κατά τη δημιουργία ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεύτερον, όπου οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν δωρεάν ας κρυπτογραφήσουμε, το Bluehost το συμπεριέλαβε ως προαιρετικό χαρακτηριστικό και πρέπει να πληρώσετε κάποιο επιπλέον ποσό για αυτό.

Η εξαιρετική υποστήριξη πελατών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του πακέτου φιλοξενίας όπου μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν επιπλοκές που αντιμετωπίζετε και να λάβετε λύσεις από τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες. Η Bluehost σας διαβεβαίωσε 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και κλήσης. Αν και το Bluehost παίρνει έως και 10 μέντα. στην απάντηση, αλλά συνολικά παρέχει αρκετά ικανοποιητικές υπηρεσίες.

8. Host1Plus

Το Host1plus είναι ένας από τους παρόχους που προσφέρουν φτηνό Linux VPS σε SSD και έτσι φέρνουν την απόδοση σε εντελώς νέο επίπεδο. Σχεδίασαν κυρίως τις υπηρεσίες για προγραμματιστές. Μπορείτε να εκκινήσετε τον διακομιστή VPS σας μόνο 4 $ / μήνα με πληθώρα χαρακτηριστικών ανάπτυξης. Οι τιμές αυξάνονται περαιτέρω αυξάνοντας απλώς τη διάρκεια της συνδρομής για περισσότερο από ένα μήνα.

Το Host1plus είναι ενσωματωμένο στην ισχυρή υποδομή που χρησιμοποιεί επεξεργαστές Intel Xeon, εικονικοποίηση OpenVZ και σύστημα προσωρινής αποθήκευσης SSD. Επιπλέον, η σύνδεσή τους υποστηρίζει έως 500 Mbps uplink. Επίσης, ισχυρίζονται ότι προσφέρουν σύστημα αποθήκευσης RAID 10 το οποίο είναι γνωστό για γρήγορη ταχύτητα και ελάχιστο ποσοστό αστοχίας.

host1plus linux vps δυνατότητες φιλοξενίας

Ένα πράγμα που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι πιο προσιτό για τους έμπειρους προγραμματιστές, καθώς μπορούν εύκολα να δουλέψουν στις γραμμές εντολών. Από την άλλη πλευρά για άπειρους και μη τεχνικούς χρήστες, το Host1plus προσφέρει άδεια cPanel η οποία θα κοστίζει 15 $ / μήνα, γεγονός που καθιστά τις υπηρεσίες τους λίγο δαπανηρές.

Υπάρχει μια πληθώρα σχεδίων για να διαλέξετε και έτσι μπορείτε να εντοπίσετε άνετα αυτό που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Το πρώτο τους σχέδιο που ονομάζεται «Amber» επιτρέπει αποθήκευση 20 GB Ceph, μνήμη RAM 512 MB, 1 Core CPU και εύρος ζώνης 1 TB. Επιπλέον, το Host1plus σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το πρόγραμμα Linux OpenVZ και Linux KVM.

Η εγκατάσταση ενός διακομιστή VPS με Host1plus είναι πολύ απλή. Απλώς επιλέξτε το κέντρο δεδομένων που θέλετε, το οποίο βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στο κοινό-στόχο σας. Έχουν συνολικά 5 τοποθεσίες γύρω από το χάρτη που είναι το Σικάγο (ΗΠΑ), το Λος Άντζελες (ΗΠΑ), το Σάο Πάολο (Βραζιλία), η Φρανκφούρτη (Γερμανία) και το Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική). Στη συνέχεια, επιλέξτε το σύστημα Linux που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τοποθετήστε τα στοιχεία χρέωσης. Αυτό είναι

Λειτουργικό σύστημα Linux

Το Host1plus παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης. Αλλά το μόνο μέρος που μας απογοητεύει είναι η μη διαθεσιμότητα του ζωντανή συνομιλία η οποία είναι προσβάσιμη μόνο κατά τις 9-18 GMT + 3. Παρόλο που η απάντηση είναι ταχεία, αλλά θα πρέπει να προσφέρουν 24/7 υπηρεσίες συνομιλίας για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του πελάτη. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email ή να περιηγηθείτε στα σεμινάρια και στη βάση γνώσεων. Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας καλός πάροχος VPS αλλά για έμπειρους προγραμματιστές.

 • Κορυφαίοι 10 φτηνότεροι διακομιστές VPS Hosting: Οι καλύτεροι φτηνοί διακομιστές VPS

9. HostGator

Το HostGator είναι εκπληκτικά κοινό στους αναζητούντες που θέλουν προσιτές λύσεις φιλοξενίας. Παράλληλα με τις βασικές λύσεις φιλοξενίας όπως το κοινόχρηστο και διαχειριζόμενο WordPress, προτιμούνται επίσης λόγω της γρήγορης αλλά προσιτής λύσης φιλοξενίας cloud για τους bloggers. Με το HostGator, μπορείτε να αποκτήσετε τον διακομιστή VPS με ή χωρίς cPanel

Ο εικονικός σας διακομιστής είναι πλήρως απομονωμένος από άλλους χρήστες και παρέχει αυτόνομο έλεγχο της εγκατάστασης ενός λειτουργικού συστήματος και της διαμόρφωσης των ρυθμίσεων. Για όλους τους διακομιστές Linux VPS, Παρέχουν χώρο αποθήκευσης στο σύστημα RAID 10 που παρέχει καλύτερη προστασία και μέγιστη διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Επιπλέον, εάν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα μικρό έργο, τότε δεν χρειάζεται να αποκτήσετε ένα μεγαλύτερο σχέδιο, καθώς μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τους πόρους όταν ξεπεράσει ο ιστότοπός σας.

Το πρώτο τους σχέδιο ονομάστηκε Snappy 2000 που παρέχει πρόσβαση σε 2 πυρήνες CPU, 2 GB RAM, χώρο 120 GB και εύρος ζώνης 1,5 TB. Περιλαμβάνουν διευθύνσεις 2-IP. Το HostGator παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίες δυνατότητες, όπως διακομιστή web Apache, PHP, MySQL, Perl και Python κ.λπ., Το HostGator διασφαλίζει προστασία DDOS, Πίνακας τείχους προστασίας IP και ορισμένα άλλα αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι διακομιστές VPS τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το HostGator μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρό σοκ. Για μικρότερη χρονική διάρκεια, μετατρέπονται σε πολύ ακριβές υπηρεσίες 79,95 $ / μήνα ενώ το κόστος αρχίζει να μειώνεται καθώς αυξάνετε την περίοδο συνδρομής και γίνεται μόλις 19,95 $. Αναμφίβολα είναι ένας εξαιρετικός πάροχος VPS, αλλά οι τακτικές όπως αυτή κάνουν τους πελάτες να τους αποφεύγουν.

Σίγουρα το προσωπικό των πελατών του είναι διαθέσιμο 24/7, αλλά δεν είναι τόσο έντονο όσο θα έπρεπε. Τις περισσότερες φορές πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 10 λεπτά, ενώ μερικές φορές η περίοδος καθυστέρησης μπορεί να αυξηθεί στα 30-40 λεπτά. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όταν λαμβάνουμε μια γρήγορη απάντηση.

Συνοπτικά, όταν πρόκειται για την απόδοση του διακομιστή VPS αναμφισβήτητα είναι εκπληκτικά, αλλά η στρατηγική τιμολόγησης και οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι οι κύριοι παράγοντες που παραβιάζουν τις συμφωνίες. Έτσι, αφού εγγραφείτε στο πρόγραμμά σας, αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι η υπηρεσία που θέλετε, ζητήστε επιστροφή χρημάτων καθώς παρέχουν Πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

10. 1 και1

Το 1and1 είναι ο πάροχος που εγκαινιάζει τον φθηνότερο διακομιστή Linux εντός χρόνου. Οι σύγχρονες τεχνολογίες όπως το Virtualization VMware, το Intel Xeon 2660 v2 & Οι δίσκοι 2683 v3 και στερεάς κατάστασης υιοθετούνται από το 1and1 για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, τα σχέδια VPS τους υποστηρίζονται από υπηρεσίες cloud.

1&1 προσφέρει σχέδια για χρήστες Windows και Linux. Σας επιτρέπεται να επιλέξετε από τους τόνους των προτύπων λειτουργικού συστήματος όπως τα Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 και 2016 κ.λπ..

Παρέχουν επιλογές κέντρου δεδομένων στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ισπανία. Το χαμηλότερο πακέτο τους αποτελείται από 1 πυρήνα CPU, 512 MB RAM και πλούσιο χώρο αποθήκευσης (30 GB) στις μονάδες SSD. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μηνιαία μεταφορά δεδομένων, καθώς επιτρέπουν απεριόριστη κίνηση σε όλα τα σχέδια. Επιπλέον, περιλαμβάνεται πιστοποιητικό SSL.

Επίσης, σημειώστε ότι επιτρέπουν μόνο 1 στατική διεύθυνση IP. Επιπλέον, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα cPanel ή Plesk, τότε πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Virtual Server “Cloud M”. Η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι εξαιρετικά εύκολη, απλώς επιλέξτε το κέντρο δεδομένων και επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα, τα στοιχεία πληρωμής και εκεί πηγαίνετε. Είναι έτοιμο.

Ρίξτε μια ματιά σε εξέχοντα χαρακτηριστικά του 1and1.

Χαρακτηριστικά διακομιστή 1 και 1 vps

1&Το 1 μοιάζει πολύ με μια λύση VPS για έμπειρους προγραμματιστές. Ο πιο αξιοσημείωτος λόγος που αυτοί δεν προσέφερε ζωντανή συνομιλία, οπότε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email ή Call. Πιστεύουμε ότι η ζωντανή συνομιλία είναι πιο άνετη εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική και η παράλειψη μιας τέτοιας λειτουργίας είναι πράγματι απογοητευτική για τους αρχάριους χρήστες.

Δεδομένου ότι δεν είναι όλοι γνώστες της τεχνολογίας και συναντά πολλά περιστατικά. Μπορούμε να μαντέψουμε πώς αισθάνεται όταν συμβαίνει ένα κρίσιμο περιστατικό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να λάβουμε άμεση βοήθεια από την εταιρεία. Επομένως, δεν ενθαρρύνουμε ποτέ τους νέους χρήστες να επιλέξουν έναν πάροχο όπως 1&1 που δεν προσφέρει πολύ βασικές ζωντανές συνομιλίες. Αλλά αν γνωρίζετε τη διαχείριση διακομιστή, είναι καλό να πάτε και σίγουρα πολύ προσιτό.

 • Οι 10 καλύτεροι πάροχοι διακομιστών φιλοξενίας Linux

 συμπέρασμα

Οι μικρότεροι ιστότοποι λειτουργούν καλά με την κοινή χρήση φιλοξενίας, αλλά για μεγάλους ιστότοπους, χρειάζεστε απολύτως ένα περιβάλλον VPS. Οι παραπάνω αναθεωρημένοι πάροχοι VPS δεν είναι απλώς φθηνοί, αλλά ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας. Όλα ξεπερνούν τον κλάδο και παρέχουν λύσεις σε προγραμματιστές, σχεδιαστές, bloggers και επιχειρήσεις.

Αυτό που προτείνουμε λοιπόν για μια φτηνή λύση Linux VPS?

Παρόλο που όλοι οι ελεγμένοι κεντρικοί υπολογιστές είναι εξαιρετικοί, αλλά προτείνουμε αναμφίβολα τη φιλοξενία VPS που διαχειρίζεται το InMotion και υποστηρίζεται από την υποδομή Cloud. Καλύπτει όλες τις βασικές δυνατότητες για προγραμματιστές, bloggers και webmasters. Είναι επίσης εξαιρετικά γρήγοροι και παρέχουν το σταθερό χρόνο λειτουργίας εντός της λογικής τιμής.

Εάν ακολουθείτε μη διαχειριζόμενα σχέδια, τότε το A2 Hosting είναι ένας φημισμένος παίκτης και προσφέρει έναν φτηνό διακομιστή VPS Linux.

Η επιλογή είναι απολύτως δική σας, απλώς λάβετε υπόψη τις προμήθειές σας και διαλέξτε από αυτήν που εξετάσαμε παραπάνω για να λάβετε τις προσιτές και πολύτιμες υπηρεσίες.

Έτσι έχετε δοκιμάσει κάποιον από τους παρόχους που συζητήθηκαν παραπάνω ή πρόκειται να δοκιμάσετε; Μοιραστείτε την πολύτιμη εμπειρία σας με εμάς και άλλους αναγνώστες μέσω σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map