Πόσο μεγάλο μέρος του Διαδικτύου είναι το WordPress

Εάν έχετε περάσει ένα λογικό χρονικό διάστημα στο Διαδίκτυο (το οποίο αν διαβάζετε, τότε είστε. Απλώς το παραδέχομαι), τότε είμαι 99,99% σίγουρος ότι γνωρίζετε ή έχετε ακούσει για το WordPress. Στην πραγματικότητα, θα ήμουν πιο σοκαρισμένος αν δεν έχετε συναντήσει έναν ιστότοπο που δεν έχει τροφοδοτηθεί από το WordPress.


Δεδομένου του πόσο δημοφιλούς είναι το WordPress ως CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου), δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα είχαν συγκεντρώσει πολλά στατιστικά και δεδομένα που είναι αρκετά εκπληκτικά.

Έτσι, αποφασίσαμε να καθαρίσουμε το Διαδίκτυο και να συγκεντρώσουμε ορισμένα στατιστικά στοιχεία ιστότοπου WordPress και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά χρήσης του WordPress σε αυτήν τη μεγάλη λίστα. Επιπλέον, εάν είστε δημιουργός περιεχομένου, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ορισμένα από αυτά τα δεδομένα για να δημιουργήσετε γραφήματα, άρθρα ή οποιοδήποτε άλλο υπέροχο περιεχόμενο

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας δούμε τα στατιστικά στοιχεία του WordPress!

Contents

Πόσο μεγάλο μέρος του Διαδικτύου είναι το WordPress?

1. Το WordPress Powers 34% του Διαδικτύου

Το Διαδίκτυο είναι ένας τεράστιος χώρος. Υπάρχουν εκατομμύρια σε εκατομμύρια ιστότοπους – είτε πρόκειται για επαγγελματικό ιστολόγιο είτε για προσωπικούς ιστότοπους βιογραφικού, που διατίθενται προς το παρόν για να επισκεφθείτε και περίπου το ένα τέταρτο (ή 34,5% για να είμαστε ακριβείς) από αυτά κατασκευάζονται και τροφοδοτούνται από το WordPress. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι 1 στους 4 ιστότοπους είναι υποχρεωμένος να είναι ιστότοπος WordPress, ο οποίος δείχνει πόσο μεγάλο μέρος του Διαδικτύου είναι το WordPress!

Στατιστικά χρήσης και δημοτικότητα του WordPress

2. Οι ιστότοποι WordPress αυξήθηκαν κατά 3,2%

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το WordPress τροφοδοτεί το 31,9% του Διαδικτύου, αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι οφείλεται σε αύξηση της χρήσης κατά περίπου 3,2%. Δεδομένου του πόσο σκληρού είναι ο ανταγωνισμός CMS αυτήν τη στιγμή, είναι εκπληκτικό το ότι το WordPress εξακολουθεί να είναι σε θέση και σας δείχνει πόσα άτομα χρησιμοποιούν το WordPress μέχρι σήμερα.

3. Το WordPress κατέχει το 59,3% του μεριδίου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου

Για να συνεχίσει να τονίζει την κυριαρχία του WordPress στη βιομηχανία CMS, αυτά τα στατιστικά στοιχεία του WordPress δείχνουν ότι επί του παρόντος, το WordPress διατηρεί 59,3% του μεριδίου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Αυτό είναι ένα τεράστιο κενό σε όλες τις άλλες πλατφόρμες CMS!

4. Το WordPress χρησιμοποιείται από ιστότοπους Big Name

Το WordPress ως πλατφόρμα CMS είναι πολύ ισχυρό και είναι ικανό να δημιουργεί και να διαχειρίζεται κάθε είδους ιστοσελίδα. Με εκπλήσσει ακόμα πόσες ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το WordPress ως CMS της επιλογής τους και ορισμένοι από αυτούς τους μεγάλους ιστότοπους περιλαμβάνουν Χαλαζίας, Techcrunch(!), Facebook Newsroom, BBC America, Venturebeat και άλλα.

Το VentureBeat είναι ένας από τους πολλούς ιστότοπους που υποστηρίζονται από το WordPress. Πίστωση: VentureBeat.com.

5. Το WordPress.com διαθέτει παγκόσμια κατάταξη Alexa κατά 60

Η Alexa, το εργαλείο ανάλυσης της Amazon, παρακολουθεί την παγκόσμια κίνηση των ιστότοπων παντού. Το WordPress.com είναι η μόνη εταιρεία CMS που καταφέρνει να κατατάσσεται στο 60 κάτω από την κατάταξη της παγκόσμιας ιστοσελίδας Alexa.

6. Το WordPress έχει κατεβάσει πολλές φορές

Γνωρίζουμε ότι το WordPress έχει τροφοδοτήσει πολλούς ιστότοπους από την ίδρυσή τους, αλλά είναι εκπληκτικό να βλέπουμε πόσοι άνθρωποι έχουν να χρησιμοποιήσει το WordPress ως πλατφόρμα και να τα κατεβάσει. Επί του παρόντος, ο αριθμός ανέρχεται σε εντυπωσιακές λήψεις 157.563.262 και είναι μετράμε ακόμα!

7. Το WordPress παράγει πάνω από 70 εκατομμύρια δημοσιεύσεις και 50 εκατομμύρια σχόλια κάθε μήνα

Ένας τρελός αριθμός που πρέπει να σκεφτούμε είναι το ποσό περιεχομένου / σχολίων που παράγεται στο WordPress κάθε μήνα. Αυτό το WordPress stat site δείχνει ότι υπάρχουν 70,5 εκατομμύρια νέες δημοσιεύσεις και 52,1 εκατομμύρια νέα σχόλια κάθε μήνα. Αυτό κυριολεκτικά ανέρχεται σε 27 νέες δημοσιεύσεις και 198 νέα σχόλια κάθε δευτερόλεπτο!

Ο υψηλότερος αριθμός δημοσιεύσεων στο WordPress ήταν πάνω από 70.000.000. Πίστωση: WordPress.com

8. Το WordPress κορυφώθηκε στα 100 για το Google Trends

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσο μαζικά δημοφιλές WordPress συγκρίνεται με τους ανταγωνιστές του, ήταν η μόνη πλατφόρμα CMS που κατάφερε να φτάσει το 100 (η κορυφαία δημοτικότητα) στο Google Trends. Άλλες πλατφόρμες όπως το Drupal, το Blogger και το Sharepoint μόλις κατάφεραν να φτάσουν τα 50.

9. Έγινε αναζήτηση στο WordPress πάνω από 2 δισεκατομμύρια φορές (!)

Για να συνεχίσετε στα στατιστικά στοιχεία της μηχανής αναζήτησης και του WordPress, η λέξη-κλειδί “WordPress” συνεχίζει να είναι ένας δημοφιλής όρος που χρησιμοποιούν οι χρήστες για αναζήτηση. KWFinder δείχνει ότι κάθε μήνα, η λέξη-κλειδί «WordPress» πραγματοποιείται αναζήτηση 2.739.999 φορές κάθε μήνα.

Η λέξη-κλειδί “WordPress” έχει αναζητηθεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια φορές. Πίστωση: KWFinder.

Ιστορικό εταιρείας WordPress

10. Το WordPress έχει μόνο 700 υπαλλήλους

Παρά το γεγονός ότι είναι μια τεράστια εταιρεία που διαθέτει περίπου το ένα τέταρτο του διαδικτύου, ο αριθμός των υπαλλήλων στους οποίους έχει συμπληρωθεί το WordPress 798 άτομα μόνο. Αυτό είναι πολύ μικρότερο από πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας.

11. Είναι 721 φορές μικρότεροι από το Amazon

Γνωρίζουμε ότι η σύγκριση του Amazon με το WordPress είναι σαν να συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια, αλλά το γεγονός είναι ότι και οι δύο είναι εταιρείες τεχνολογίας. Και, παρά το γεγονός ότι είναι 721 φορές μικρότερο από το Amazon, το WordPress καταφέρνει να το τραβήξει 149 εκατομμύρια μηνιαίοι μοναδικοί επισκέπτες (ΗΠΑ) σε σύγκριση με τα 199 εκατομμύρια του Amazon.

Στατιστικά χρήσης WordPress: Πρόσθετα και θέματα

12. Υπάρχουν περισσότερα από 50.000 πρόσθετα WordPress

Οι προσθήκες είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να βοηθήσουν τους κατόχους ιστότοπων να προσθέσουν λειτουργίες και λειτουργίες χωρίς την ανάγκη κωδικοποίησης. Όσον αφορά τις προσθήκες, το WordPress εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς που προσφέρουν 56.201 προσθήκες στη βιβλιοθήκη τους, η οποία επισκιάζει εύκολα όλους τους άλλους ανταγωνιστές.

13. Τρία από τα Θέματα WordPress χρησιμοποιούνται σε Πάνω από 30.000 από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους

Το Genesis Framework, το Divi και το Avada είναι τα πιο δημοφιλή θέματα του WordPress και το καθένα έχει χρησιμοποιηθεί από περισσότερους από 15.839 ιστότοπους, 10.397 ιστότοπους και 7.308 ιστότοπους αντίστοιχα. Αυτό είναι ένα σύνολο 3,35% από τους κορυφαίους 1 εκατομμύριο ιστότοπους που χρησιμοποιούν τα ίδια θέματα!

Τα Avada, Genesis Framework και Divi είναι τρία από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα θέματα WordPress. Πίστωση: Ενσωματωμένο με.

14. Το Akismet έπιασε 400 δισεκατομμύρια ανεπιθύμητα σχόλια στο WordPress

Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο δημοφιλές είναι το WordPress και πόσους ιστότοπους χρησιμοποιεί το WordPress, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ένα blog ή ένας ιστότοπος λάβει ανεπιθύμητα σχόλια. Και δεν θα το καταλάβατε, ο Akismet το έδειξε αυτό 400 δισεκατομμύρια spam σχόλια έχουν πιάσει στο WordPress. Είναι σαν ένα εκατομμύριο ανεπιθύμητα σχόλια κάθε λίγα λεπτά! Η ίδια η στατιστική του WordPress έλαβε αρκετά σχόλια Κελάδημα επισης.

15. Το Yoast SEO κατεβάστηκε 130 εκατομμύρια φορές

Με την τεράστια βιβλιοθήκη προσθηκών που προσφέρει το WordPress, σίγουρα θα υπάρχουν μερικά που ξεχωρίζουν μεταξύ των υπόλοιπων. Αυτό το πρόσθετο είναι το Yoast SEO, το οποίο είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Επί του παρόντος, το Yoast SEO διαθέτει ένα Κατεβάστε αριθμός 130.801.289.

16. Το Akismet είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόσθετο με 117 εκατομμύρια λήψεις

Έχουμε μιλήσει για το Akismet λίγο πριν και πώς κατάφεραν να πάρουν πάνω από 400 δισεκατομμύρια ανεπιθύμητα σχόλια. Λοιπόν, μπορείτε να προσθέσετε το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόσθετο σε αυτήν τη λίστα, καθώς έχουν επί του παρόντος 118.069.141 λήψεις στο WordPress.

17. Οι δημοφιλείς προσθήκες WordPress διαθέτουν καθεμία πάνω από 5 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις

Το WordPress προσφέρει μερικές από τις καλύτερες προσθήκες που διατίθενται στην αγορά. Πρόσθετα όπως το Έντυπο επικοινωνίας 7, το Yoast SEO, το Akismet, το Jetpack και πολλά άλλα είναι κορυφαίες προσθήκες WordPress που διαθέτουν μερικές από τις μεγαλύτερες ενεργές βάσεις εγκατάστασης περίπου +5 εκατομμυρίων με βάση τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του WordPress.

18. Το πιο δημοφιλές θέμα WordPress πουλήθηκε πάνω από 450.000 αντίγραφα

Το Avada, το θέμα WordPress από το Themeforest, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα επί πληρωμή στην πλατφόρμα. Στα 60 $, το θέμα κατάφερε να πουλήσει 450.000 αντίγραφα που δημιούργησε πάνω από 27.000.000 δολάρια σε πωλήσεις και καταμέτρηση.

Το Avada είναι το θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις στο WordPress με πάνω από 450.000 αντίγραφα. Πίστωση: ThemeForest.

Στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress

19. Το WooCommerce Powers 28% των διαδικτυακών καταστημάτων με πάνω από 50 εκατομμύρια λήψεις

Όταν σκέφτεστε το WordPress, είναι πιθανό να σκεφτείτε ιστολόγια. Ωστόσο, το WordPress είναι μια τόσο ευέλικτη πλατφόρμα, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας πρόσθετα. Το WooCommerce είναι ένα τέτοιο πρόσθετο και σήμερα τροφοδοτεί το 28% των διαδικτυακών καταστημάτων στο WordPress με 51.563.803 λήψεις.

20. Το WooCommerce είναι επί του παρόντος η πιο δημοφιλής τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress

Μιλώντας για το WooCommerce, ξέρατε ότι το WooCommerce είναι επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα; Από το 1 εκατομμύριο ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, το WooCommerce βρίσκεται στην κορυφή με την εξουσία πάνω από 20.000 από τους κορυφαίους 1 εκατομμύριο ιστότοπους σήμερα.

Το WooCommerce είναι επί του παρόντος η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress. Πίστωση: WooCommerce.com

Πόσοι ιστότοποι χρησιμοποιούν το WordPress?

21. Πάνω από 300.000 από τους κορυφαίους 1 εκατομμύριο ιστότοπους χρησιμοποιεί το WordPress

Το WordPress είναι αναμφισβήτητα μια δημοφιλής πλατφόρμα για πολλούς ιστότοπους. Με βάση αυτούς τους αριθμούς από Ενσωματωμένο με, 310.599 από τους κορυφαίους 1 εκατομμύριο ιστότοπους χρησιμοποιεί το WordPress ως κύρια πλατφόρμα CMS. Εάν αναλύσετε τα στατιστικά στοιχεία WordPress των κορυφαίων 100.000 ιστότοπων, το WordPress παραμένει εξουσίες 33.283 από αυτούς. Πηγαίνετε ακόμη πιο κάτω στους 10.000 ιστότοπους και τουλάχιστον 3.388 από αυτούς χρησιμοποιούν το WordPress. Αυτό δείχνει πόσοι ιστότοποι χρησιμοποιούν το WordPress.

22. Από το Ολόκληρο Διαδίκτυο, πάνω από 20 δισεκατομμύρια χρησιμοποιεί WordPress

Όταν ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρο το Διαδίκτυο, το WordPress κατέχει σαφώς την πλειοψηφία του μεριδίου, όπως χρησιμοποιείται σήμερα 26.938.805 ιστότοποι. Αυτό βασικά αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% του Διαδικτύου!

Το WordPress έχει τη μεγαλύτερη κατανομή χρήσης στο 55% του Διαδικτύου. Πίστωση: Ενσωματωμένο με.

23. Πάνω από 50.000 έχουν λάβει ειδοποιήσεις κατάργησης DMCA

Δεδομένου του αριθμού των ιστότοπων που χρησιμοποιούν το WordPress, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν μερικοί που παραβιάζουν τη συμφωνία πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας. Από τον Ιανουάριο του 2014, τουλάχιστον 53.718 κατάργηση έχουν εκδοθεί ειδοποιήσεις από το WordPress με μέρος ή όλο το περιεχόμενο να καταργηθεί στο 39% των ιστότοπων.

Ασφάλεια και ευπάθειες του WordPress

24. 83% των 34.371 μολυσμένων ιστότοπων το 2017 χρησιμοποιεί WordPress

Δεδομένου ότι το WordPress είναι η πιο χρησιμοποιημένη πλατφόρμα CMS στο Διαδίκτυο, τους καθιστά πιο πιθανό να επιτεθούν και να μολυνθούν από χάκερ και ιούς. Η έκθεση του Sucuri δείχνει ότι από 34.271 μολυσμένους ιστότοπους, το 83% από αυτούς χρησιμοποιεί WordPress.

Οι ευπάθειες στον πυρήνα του WordPress ήρθαν το 2019 όταν ανακαλύφθηκε ότι εγχύθηκε κακόβουλο λογισμικό από skimmers. Το ίδιο κακόβουλο λογισμικό επηρέασε επίσης τους χρήστες του Magento και επέτρεψε στους χάκερ να κλέψουν πληροφορίες πιστωτικής κάρτας από τα επηρεαζόμενα συστήματα. Σας συμβουλεύουμε όλους σαρώστε τακτικά τους ιστότοπούς σας για κακόβουλο λογισμικό σαν αυτό.

Το 38% των μολυσμένων ιστότοπων προέρχονται από χρήστες του WordPress. Πίστωση: Σουκούρι.

25. Το 39,3% των παραβιασμένων ιστότοπων WordPress οφείλεται σε ξεπερασμένες εγκαταστάσεις

Το WordPress προσφέρει έναν τόνο ασφάλειας και ενημερώνουν συνεχώς την πλατφόρμα τους για να διασφαλίζουν ότι οι χρήστες προστατεύονται από πιθανές απειλές. Ωστόσο, 39,3% από τους ιστότοπους WordPress που παραβιάστηκαν οφείλονταν σε ξεπερασμένες εγκαταστάσεις της πλατφόρμας. Επομένως, να θυμάστε πάντα να ενημερώνετε τις εγκαταστάσεις σας εάν θέλετε να είστε ασφαλείς!

Μια ξεπερασμένη πλατφόρμα ήταν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο παραβιάστηκε το WordPress. Πίστωση: Σουκούρι.

26. Επί του παρόντος υπάρχουν 11.632 ευπάθειες στο WordPress

Το WPScan έκανε μια αναφορά για τις ευπάθειες που υπέστη το WordPress ως πλατφόρμα CMS. Εξω από 11.632 ευπάθειες, 2.944 από αυτά είναι μοναδικά και η ανάλυση για τους τύπους τρωτών σημείων είναι 74,27% λόγω παρωχημένων εκδόσεων, 22,69.% Λόγω προσθηκών και 3,04% λόγω θεμάτων.

Οι τρεις βασικές αδυναμίες που υφίσταται το WordPress είναι η πλατφόρμα, τα πρόσθετα και τα θέματα. Πίστωση: wpvuldb.com.

27. Το 40,9% των ευπάθειας του WordPress είναι σενάριο μεταξύ ιστότοπων (XSS)

Το σενάριο μεταξύ ιστότοπων (XSS) είναι ένας τύπος ευπάθειας ασφάλειας υπολογιστών που βρίσκεται συνήθως σε εφαρμογές ιστού. Έρευνα από KeyCDN δείχνει ότι το 40,9% της ευπάθειας τους προέρχεται από XSS όπως SQLI, Upload, CSRF, RCE, FPD κ.λπ..

28. Το 36,28% των ιστότοπων WordPress χρησιμοποιούν HTTPS

Η Google άρχισε πρόσφατα να λαμβάνει υπόψη την ασφάλεια του ιστότοπου για την κατάταξή τους. Εξαιτίας αυτού, το 36,28% των ιστότοπων WordPress έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν HTTPS, το οποίο είναι 14% αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Στατιστικά Εργασίας WordPress

29. Οι προγραμματιστές WordPress μπορούν να κάνουν οπουδήποτε μεταξύ 10 και 300 $ ανά ώρα

Το WordPress δημιούργησε μια σειρά από νέες θέσεις εργασίας για προγραμματιστές ιστού και κωδικοποιητές που γνωρίζουν το σύστημα. Αυτοί οι προγραμματιστές WordPress συνήθως κάνουν κάπου μεταξύ τους 10 έως 300 $ ανά ώρα με βάση τα στατιστικά στοιχεία από το UpWork.

30. Η γενική τιμή για έναν προγραμματιστή WordPress είναι 10 $ – 30 $ ανά ώρα

Η πρόσληψη ενός προγραμματιστή WordPress είναι σχετικά προσιτή ως επί το πλείστον. Βασισμένο στο UpWork, τον ανεξάρτητο ιστότοπο, η γενική τιμή για την πρόσληψη ενός προγραμματιστή WordPress για εργασία στον ιστότοπό σας είναι περίπου 10 έως 30 $ ανά ώρα.

31. Ο μέσος μισθός για εργασίες WordPress είναι 66.775 $

Εάν σκέφτεστε να εργαστείτε για το WordPress, τότε μπορείτε να περιμένετε να πάρετε έναν αρκετά καλό μισθό. Η Simply Hired ερεύνησε τους μέσους μισθούς για θέσεις εργασίας στο WordPress και το μείωσε περίπου 66.775 $.

Ένας εργοδότης του WordPress θα κερδίζει περίπου 60.000 $ ετησίως. Πίστωση: Απλά μισθωμένο.

32. Υπάρχουν συνολικά 344.750 θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το WordPress

Το Freelancer.com είναι ένας ιστότοπος στον οποίο μπορείτε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για να εργαστείτε σε έργα / εφάπαξ εργασίες. Όταν αναζητάτε εργασίες που σχετίζονται με το WordPress, θα δείτε ότι υπήρχαν περίπου 344.750 θέσεις εργασίας δημοσιεύτηκε (ανοιχτό και κλειστό) στον ιστότοπο.

33. Το WordPress θα κόστιζε περίπου 151 άτομα-έτη

Σύμφωνα με Ανοίξτε τον Υπολογιστή κόστους έργου του Hub, Το WordPress έκανε μια εκτιμώμενη προσπάθεια άνω των 151 ατόμων-ετών. Αυτό βασίζεται σε 560.648 γραμμές κώδικα, με εκτιμώμενο κόστος άνω των 8,2 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρηματοδότηση ενός έργου αυτού του μεγέθους.

Εγκατάσταση WordPress

34. Το WordPress χρειάζεται μόνο 5 λεπτά για εγκατάσταση

Το WordPress είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Προφανώς, η χρήση του WordPress είναι τόσο διαισθητική, που μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε ολόκληρη την πλατφόρμα μόλις 5 λεπτά! Αυτό το καθιστά σίγουρα ένα από τα ταχύτερα στην εγκατάσταση.

35. Το WordPress συνιστά μόνο 3 οικοδεσπότες Ιστού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WordPress, ωστόσο, υπάρχουν μόνο 3 οικοδεσπότες Ιστού που προτείνει το WordPress στον επίσημο ιστότοπό του. Αυτά τα 3 είναι Bluehost, Dreamhost και SiteGround.

Αυτός ο ιστότοπος που διαβάζετε τροφοδοτείται από το WordPress.org και φιλοξενείται στο SiteGround. Το BlueHost, από την άλλη πλευρά, είναι μια από τις φθηνότερες λύσεις φιλοξενίας WordPress στην αγορά.

36. Η προσθήκη WordPress JetPack έχει πάνω από 93 εκατομμύρια λήψεις

Η προσθήκη JetPack από το WordPress είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για την εκπλήρωση ποικίλων εργασιών, όπως διορατικότητα κυκλοφορίας, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, αντίγραφα ασφαλείας και ασφάλεια. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν plugin του WordPress με περισσότερα από 93 εκατομμύρια λήψεις μέχρι τώρα.

37. Το WordPress JetPack Plugin κατέγραψε πάνω από 20 δισεκατομμύρια προβολές σελίδας

Το WordPress κατέγραψε τον αριθμό των προβολών σελίδας που είχαν συσσωρευτεί σε ιστολόγια που φιλοξενούνταν στον ιστότοπό τους και χρησιμοποιούσαν την προσθήκη Jetpack. Οι υψηλότεροι αριθμοί προβολής σελίδας που έλαβαν; 24.567.344.460 πίσω Μάιος 2017.

Το JetPack και το WordPress κατάφεραν να καταγράψουν πάνω από 20 δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του. Πίστωση: WordPress.

Γλώσσες και μεταφράσεις του WordPress

38. Το WordPress έχει πάνω από 180 επίσημες μεταφράσεις

Επειδή το WordPress έχει διεθνές κοινό, έπρεπε να μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες. Μέχρι στιγμής, υπήρξαν πάνω από 180 επίσημες μεταφράσεις του WordPress με 48 τοπικά μεταφρασμένα 100% και 25 τοπικά με περισσότερο από 95% μεταφρασμένο.

39. Πάνω από 120 γλώσσες χρησιμοποιούνται στο WordPress

Το WordPress είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα, που σημαίνει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει ένα διεθνές κοινό που διαβάζει και μιλάει διαφορετικές γλώσσες. Από σήμερα, το WordPress υποστηρίζεται στο πάνω από 120 γλώσσες με τα Αγγλικά να χρησιμοποιούνται περισσότερο στο 71% ακολουθούμενο από Ισπανικά και Ινδονησιακά κατά 4,7% και 2,4% αντίστοιχα.

Κοινότητα WordPress

40. Υπάρχουν 898 Wordcamps σε 71 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο

Το WordCamp είναι ένα εργαστήριο / συνέδριο WordPress που επικεντρώνεται σε θέματα και ζητήματα σχετικά με το WordPress. Επί του παρόντος, υπάρχουν 898 WordCamps συμβαίνει σε περισσότερες από 71 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με συνεδρίες όπως προηγμένες τεχνικές WordPress, plugins για αρχάριους και άλλα.

Το WordCamp έχει πραγματοποιήσει πάνω από 800 κατασκηνώσεις WordPress σε όλο τον κόσμο. Πίστωση: WordCamp.

41. Το πρώτο WordCamp ξεκίνησε το 2006

Ο Matt Mullenweg οργάνωσε το πρώτο WordCamp το 2006 στο Σαν Φρανσίσκο. Τότε, η εκδήλωση ήταν πολύ μικρότερη και διεξήχθη μόνο για 1 ημέρα. Παρά το γεγονός ότι ήταν μια μικρή εκδήλωση για χρήστες και προγραμματιστές, συμμετείχαν περίπου 500 εκατοντάδες άτομα στο συνέδριο.

42. Το WordPress είναι υπεύθυνο για 21 δημοφιλή προϊόντα

Ενώ το WordPress είναι κυρίως γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα CMS, είναι επίσης υπεύθυνοι για 21 δημοφιλή προϊόντα / υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν Gravatar, PollDaddy, WooCommerce, Akismet και άλλα.

43. Το WordPress είχε έσοδα περίπου 4,3 εκατομμύρια δολάρια το 2017

Το WordPress είναι αρκετά διαφανές με τα οικονομικά του και σε ένα Έκθεση 2017, έδειξε ότι η εταιρεία είχε έσοδα 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η έκθεση δείχνει τα έσοδα του WordPress από δύο διαφορετικές ροές, το WordPress Foundation και το WordPress Community Support, PBC.

44. Το WordPress ξεκινά ένα νέο πρόγραμμα το 2018

Το WordPress ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα με το όνομα Παλίρροια, κάποια στιγμή το 2018. Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή μιας σειράς αυτοματοποιημένων δοκιμών που έρχονται σε αντίθεση με θέματα και προσθήκες.

Τυλίγοντας

Το WordPress είναι ένα καταπληκτικό CMS και με τα χρόνια, έχουν επιτύχει πολλά ορόσημα και επιτυχίες που συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν. Ελπίζουμε ότι όλα τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάσαμε δείχνουν το WordPress με διαφορετικό τρόπο σε εσάς και βοήθησαν εκατομμύρια και εκατομμύρια χρήστες να ξεκινήσουν το ταξίδι στον ιστότοπό τους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map