Αναζητώντας τη φτηνότερη φιλοξενία WordPress το 2020 (με 3 επιλογές)

Η ασφάλεια, οι δυνατότητες και η ταχύτητα του ιστότοπού σας βασίζονται στην υποδομή του κεντρικού υπολογιστή. Εάν σας αρέσει το 35,4% των περισσότερων κατόχων ιστότοπων, τότε πιθανώς θέλετε ή διαθέτετε ένα Ιστότοπος WordPress.


Η πρόκληση είναι να επιλέξετε τον τύπο φιλοξενίας ιστού που είναι εντός του προϋπολογισμού σας, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα. Αλλά τι είναι το “Quality Hosting” και ποιοι πάροχοι φιλοξενίας το προσφέρουν σε προσιτές τιμές?

Η προσιτή τιμή για εσάς δεν είναι πιθανώς κάποιο διαφημιστικό τέχνασμα. Δεν θέλετε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που φαίνεται φτηνό στο μπροστινό μέρος και στη συνέχεια να πληρώσετε ένα άσεμνο χρηματικό ποσό για λειτουργίες και τεχνική υποστήριξη που πρέπει να περιλαμβάνονται στο πακέτο σας από την πρώτη θέση. Θέλετε συνέπεια. Η χαμηλή τιμή παραμένει χαμηλή μετά την αγορά.

Έχω καλά νέα, αλλά πρώτα, ας καταλάβουμε τι ζητάτε.

Τύποι σχεδίων φιλοξενίας WordPress

Το WordPress είναι το πιο χρησιμοποιημένο CMS και έχει μερίδιο αγοράς 62,7%. Το Joomla, το οποίο είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μονοπάτι πίσω με το 4,4% της αγοράς.

Δεν χρειάζεται πολύ για να επιλέξετε τον σωστό πάροχο φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας. Πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα όπως πώς λειτουργούν και εάν ταιριάζουν στη φύση της επιχείρησής σας.

Συνήθως, υπάρχουν τρία είδη υπηρεσιών φιλοξενίας WordPress με τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε – κοινόχρηστο, αποκλειστικό και cloud.

1- Κοινή φιλοξενία

Αυτό το σχέδιο είναι η πιο δημοφιλής λύση φιλοξενίας στη σημερινή αγορά. Είναι προσιτό και εύκολο στη συντήρηση.

Για κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, οι πάροχοι φιλοξενίας συνήθως φιλοξενούν αρκετούς ιστότοπους σε έναν διακομιστή. Αυτό το σχέδιο έχει συχνά περιορισμούς ή περιορισμούς στους πόρους στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένου του χώρου αποθήκευσης, του εύρους ζώνης, της ασφάλειας και άλλων λειτουργιών.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι η φθηνότερη επιλογή για άτομα με περιορισμένους προϋπολογισμούς και ιδανική για αρχάριους με περιορισμένη εμπειρία.

2- Αφιερωμένη φιλοξενία

Με την αποκλειστική φιλοξενία, αποκτάτε έναν αποκλειστικό διακομιστή για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας. Όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τους πόρους του διακομιστή σας με άλλους χρήστες.

Η αποκλειστική φιλοξενία αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας καθώς δεν θα μοιράζεστε πόρους διακομιστή με άλλους ιστότοπους. Είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλές, καθώς είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί το διακομιστή.

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή αν περιμένετε τεράστιο φορτίο επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Η κοινή φιλοξενία έχει όριο στον όγκο της επισκεψιμότητας ιστότοπων που μπορεί να χειριστεί.

Τα μόνα μειονεκτήματα αυτού του σχεδίου είναι το υψηλό κόστος και η ανάγκη για τεχνικές γνώσεις για τη διαχείριση ενός αποκλειστικού διακομιστή. Οπότε είτε θα προσλάβετε προσωπικό πληροφορικής είτε θα είστε αρκετά τεχνικοί ώστε να διατηρείτε έναν διακομιστή φιλοξενίας.

3- Φιλοξενία Cloud

Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά τόσο της κοινής όσο και της αφοσιωμένης φιλοξενίας. Μπορείτε να το ονομάσετε υβρίδιο.

Η υπηρεσία κατανέμει το φυσικό φορτίο για πολλούς ιστότοπους σε διάφορους υπολογιστές. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στον ιστότοπό σας να διαθέτει πόρους διακομιστή χωρίς να χρειάζεται ειδικό υλικό. Μπορεί να μην έχετε αποκλειστικό υλικό φιλοξενίας, αλλά μπορείτε να αυξήσετε τις ανάγκες σας όταν είναι απαραίτητο.

Εάν θέλετε να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα της κοινής και αποκλειστικής φιλοξενίας, η φιλοξενία cloud είναι η λύση. Ωστόσο, έχει μειονεκτήματα όπως

 • Η υποστήριξη ενδέχεται να καθυστερήσει την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν,
 • Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα ασφαλείας και
 • Η κλιμάκωση σημαίνει ότι η φιλοξενία γίνεται ακριβή

Ίσως αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ας εξερευνήσουμε!

Φτηνή φιλοξενία WordPress το 2020

Εδώ είναι τρεις από τους φθηνότερους παρόχους φιλοξενίας WordPress το 2020. Οι επιλογές μας βασίζονται στην τιμολόγηση κατά την εγγραφή και στο επόμενο κόστος ανανέωσης.

Αυτές οι επιλογές δεν βασίζονται μόνο στην κοινή φιλοξενία. Αυτοί οι κεντρικοί υπολογιστές θα είναι κατάλληλοι εάν αναζητάτε φθηνές επιλογές φιλοξενίας και φιλοξενίας cloud.

1. Hostinger

Hostinger WordPress ΦιλοξενίαΤο Hostinger WordPress Hosting ξεκινά από 0,96 $ / μήνα (κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα).

Λόγω του αρχικού κόστους και της επακόλουθης τιμολόγησης, το Hostinger θεωρείται φθηνότερο από άλλους παρόχους φιλοξενίας.

Εκτός από τις χαμηλές τεχνικές απαιτήσεις του, το Hostinger είναι επίσης ιδανικό για έναν περιορισμένο προϋπολογισμό. Δεν γίνεται πιο προσιτό από 0,99 $ ανά μήνα.

Χαρακτηριστικά του Hostinger WordPress

Ας εξερευνήσουμε τι παίρνετε.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Κάθε ιστότοπος που φιλοξενείται από το Hostinger προστατεύεται από το πρόγραμμα προστασίας all-in-one του BitNinja, το οποίο προσφέρει άμυνα έναντι όλων των αυτοματοποιημένων και κυβερνοεπιθέσεων.

1-Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση του WordPress

Πέρασαν οι μέρες κατά τις οποίες η ρύθμιση του WordPress αποδείχθηκε υπερβολικά περίπλοκη και χρονοβόρα. Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια απλή φόρμα, να εισαγάγετε τα στοιχεία σας και να εγκαταστήσετε το WP με ένα κλικ. Δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά.

Κατασκευασμένο για απόδοση

Το Hostinger επιτυγχάνει μια ασυναγώνιστη ταχύτητα φόρτωσης με τη χρήση του

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX και
 • Προεγκατεστημένες προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης WP,

Άλλες λειτουργίες Hostinger περιλαμβάνουν καθημερινά ή εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν τομείς και πιστοποιητικά SSL, απεριόριστους λογαριασμούς FTP, Cronjobs και Bandwidth και πολλά άλλα.

Υποστήριξη πελατών Hostinger

WordPress του φιλοξενούμενου η υποστήριξη είναι διαθέσιμη για να βοηθήσετε με όλα τα ερωτήματα και τις ανησυχίες σας. Η άμεση υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας διατίθεται 24 × 7. Η ηρεμία σας είναι εγγυημένη, επειδή η υπηρεσία παρέχει σε ειδικούς που είναι σε ετοιμότητα για να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε από τα θέματα που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας.

Hostinger Τιμολόγηση

Τιμές Hostinger WordPress Hosting

Το πακέτο Single WordPress κοστίζει 0,99 $ ανά μήνα. Αυτό το πρόγραμμα ανανεώνεται στα 2,15 $ ανά μήνα μετά την πρώτη πληρωμή.

Το Premium WordPress είναι 2,89 $ ανά μήνα και 3,49 $ ανά μήνα όταν κάνετε ανανέωση. Το Business WordPress ξεκινά με αρχική τιμολόγηση 3,99 $, ενώ οι επόμενες πληρωμές ξεκινούν από 7,95 $.

Τα πλεονεκτήματα του Hostinger περιλαμβάνουν,

 • Χαμηλή και προσιτή τιμή
 • Αποτελεσματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών
 • Εξαιρετικά αξιόπιστο για ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας
 • Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες

Τα μειονεκτήματα του Hostinger περιλαμβάνουν,

 • Οι τιμές αυξάνονται μετά την πρώτη περίοδο
 • Χωρίς δωρεάν όνομα τομέα για χρήστες πακέτων Single WordPress Hosting
 • Δεν υποστηρίζει αυτόματες ενημερώσεις

2. Bluehost

BlueHost WordPress ΦιλοξενίαΤο BlueHost WordPress Hosting ξεκινά από 2,75 $ / μήνα (κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα).

Το Bluehost διαφέρει από πολλούς άλλους παρόχους φιλοξενίας. Σε αντίθεση με άλλους, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα τριών ή πέντε ετών για να αποκτήσετε το φτηνό πρόγραμμα φιλοξενίας όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

Εάν σκέφτεστε να πάτε με ένα κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας 5 ετών, τότε το Bluehost είναι η επιλογή για εσάς. Η υπηρεσία προσφέρει τρεις τύπους φιλοξενίας WP.

 • Κοινόχρηστη φιλοξενία WP: Είναι σχετικά ασφαλές, εύκολο στην πλοήγηση και αρκετά γρήγορο. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης αυτόματες ενημερώσεις, δωρεάν ονόματα τομέα (μόνο για το πρώτο έτος) και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία: Βοηθά εάν η διαχείριση των ιστότοπών σας γίνεται κουραστική για εσάς. Αυτή η λειτουργία βοηθά στη διαχείριση όλων από έναν πίνακα ελέγχου.
 • Φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου: Με την υποστήριξη του WooCommerce, αυτό το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχει ασφαλείς πύλες πληρωμής και πλήρως προσαρμόσιμα διαδικτυακά καταστήματα, μεταξύ άλλων.

Χαρακτηριστικά του Bluehost WordPress

 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress: Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι ο λογαριασμός σας διατηρείται ενημερωμένος και ασφαλής όσο το δυνατόν ταχύτερα.
 • Αυτόματη εγκατάσταση WP: Η Bluehost εγκαθιστά την πιο ασφαλή και πιο πρόσφατη έκδοση του WordPress για τον ιστότοπό σας μόλις εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα.
 • Περιβάλλον σταδιοποίησης του WordPress: Αυτή η επιλογή καθιστά δυνατή τη δοκιμή αλλαγών προτού τις διαθέσετε στον ιστότοπό σας.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος (με πέντε δεσμευμένους τομείς και 25 δευτερεύοντες), πιστοποιητικό SSL, αποθήκευση SSD 50 GB κ.λπ..

BlueHost Υποστήριξη πελατών

Το Bluehost παρέχει 24ωρη υποστήριξη για WP Hosting. Διατίθενται τόσο για ζωντανές συνομιλίες όσο και για κλήσεις.

Τιμές Bluehost

Κοινή τιμολόγηση φιλοξενίας

Σχέδια / Τιμή
Τιμή εγγραφής
Κανονικό (12-mo)
Ανανέωση (24-mo)
Ανανέωση (36-mo)
Βασικός2,95 $ / μήνα8,99 $ / μήνα8,49 $ / μήνα7,99 $ / μήνα
Συν5,45 $ / μήνα12,99 $ / μήνα11,99 $ / μήνα10,99 $ / μήνα
Επιλογή Plus5,45 $ / μήνα16,99 $ / μήνα15,99 $ / μήνα14,99 $ / μήνα
Υπέρ13,95 $ / μήνα25,99 $ / μήνα24,99 $ / μήνα23,99 $ / μήνα

Διαχειριζόμενη τιμολόγηση φιλοξενίας

 • Σχέδιο κατασκευής – 19,95 $ ανά μήνα
 • Αυξήστε – 29,95 $ ανά μήνα
 • Κλίμακα – 49,95 ανά μήνα

Τιμολόγηση φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Starter Pack – 6,95 $ ανά μήνα
 • Επιπλέον – 8,95 $ ανά μήνα
 • Pro – 12,95 $ ανά μήνα

Πλεονεκτήματα του Bluehost

 • Η Bluehost προσφέρει μια από τις πιο προσιτές τιμές στην αγορά
 • Η υπηρεσία υποστηρίζει αυτόματες ενημερώσεις
 • Είναι σχετικά ασφαλές

Μειονεκτήματα του Bluehost

 • Αναξιόπιστη υποστήριξη πελατών
 • Ακριβείς πωλήσεις
 • Αυξημένες τιμές ανανέωσης

3. Όνομα

Φιλοξενία WordPress NameCheapΤο NameCheap Managed WordPress Hosting ξεκινά από 3,88 $ / μήνα (κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα).

Η υπηρεσία έχει ένα από τα φθηνότερα ποσοστά τιμολόγησης αρχικής και ανανέωσης, γι ‘αυτό και έκανε αυτή τη λίστα. Το Namecheap προσφέρει υπέροχους τομείς και φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων σε προσιτές τιμές.

Το Namecheap διαθέτει υπηρεσίες Shared Hosting και Managed Hosting που έχουν τόνους χαρακτηριστικών.

 • Κοινή φιλοξενία: Η προσφορά υποστηρίζεται από την Εγγύηση Φιλοξενίας της Namecheap, με ευρυζωνική σύνδεση χωρίς μετρητά, 99,9% χρόνο λειτουργίας και δωρεάν πιστοποιητικό SSL, μεταξύ των χαρακτηριστικών.
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία: Αυτή είναι η ταχύτερη επιλογή φιλοξενίας WordPress. Έρχεται με ένα ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας και ένα εργαλείο επαναφοράς.

Αν και το Managed WordPress Hosting δεν είναι η φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή, οι χρήστες το λατρεύουν. Περίπου το 52% των διαχειριζόμενων χρηστών φιλοξενίας WordPress πιστεύουν ότι αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

Namecheap WordPress Χαρακτηριστικά

 • Εγγύηση εκατό τοις εκατό: Όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν την υψηλότερη μορφή εγγύησης και παρέχουν εξαιρετικές επιλογές.
 • Τελευταία τεχνολογία διακομιστή: Το Namecheap χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία διακομιστή Dell για να βελτιώσει την αποδοτικότητα. Το SAN υψηλής ταχύτητας παρέχει 100% χρόνο λειτουργίας.
 • Δημιουργία ιστότοπου: Μπορείτε να αξιοποιήσετε γρήγορα την παρουσία σας στο διαδίκτυο εύκολα.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL, 24/7 υποστήριξη πελατών, πλήρη έλεγχο ιστότοπου με cPanel, εύκολη αναβάθμιση, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ..

NameCheap Υποστήριξη πελατών

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Namecheap 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας. Υπάρχει επίσης μια τεράστια βάση γνώσεων διαθέσιμη για αυτο-μελέτη.

Τιμές φιλοξενίας Namecheap

Κοινή τιμολόγηση φιλοξενίας

Σχέδια και Τιμές Φιλοξενίας NameCheap

 • Αστρικό πρόγραμμα – 1,44 $ / μήνα (τόσο για την αρχική όσο και για τις ανανεώσεις)
 • Stellar Plus – 2,44 $ / μήνα
 • Stellar Business – 4,44 $ / μήνα

Παίρνετε έκπτωση 50% όταν πληρώνετε για τον πρώτο χρόνο.

Διαχειρισμένη τιμολόγηση φιλοξενίας WordPress

PriceCheap Managed WordPress Hosting Τιμολόγηση

 • EasyWP Starter – 3,88 $ (1 $ για τον πρώτο μήνα)
 • EasyWP Turbo – 7,88 $ (ο πρώτος μήνας κοστίζει 2 $)
 • EasyWP Supersonic – 11,88 $ (3 $ για τον πρώτο μήνα)

Πλεονεκτήματα του Namecheap

 • Το Namecheap παρέχει αποτελεσματικούς αντιπροσώπους συνομιλίας
 • Προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας
 • Φιλικό περιβάλλον εργασίας και σχεδίαση

Μειονεκτήματα του Namecheap

 • Η ζωντανή υποστήριξη εξαρτάται μόνο από το πρόγραμμα στο οποίο εγγραφείτε
 • Δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη
 • Η δημιουργία πιστοποιητικών SSL τείνει να είναι δύσκολη για ορισμένους

Κριτήρια για την επιλογή φιλοξενίας WordPress

Πριν αποφασίσετε τι σχέδιο φιλοξενίας WordPress θα επιλέξετε, θέλετε να εξετάσετε μερικά πράγματα. Η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η ασφάλεια είναι κορυφαίοι παράγοντες που πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή της υπηρεσίας φιλοξενίας σας.

Θα πρέπει να σημειώσετε τις απαιτήσεις, τις τιμές, τις δυνατότητες, το δίσκο ή το χώρο αποθήκευσης και την υποστήριξη πελατών.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

1. Απαιτήσεις

Ο κεντρικός υπολογιστής WordPress που επιλέγετε πρέπει να πληροί τα ακόλουθα κριτήρια. Θα πρέπει να υποστηρίζει:

 • PHP έκδοση 7.3 ή νεότερη
 • MySQL έκδοση 5.6 ή μεταγενέστερη, εναλλακτικά, MariaDB έκδοση 10.1 ή νεότερη
 • HTTPS

Ενώ οποιοσδήποτε διακομιστής που υποστηρίζει PHP και MySQL είναι αποδεκτός, το WordPress συνιστά τη χρήση Απάχης ή Νίνγκ. Να θυμάστε πάντα να ρωτάτε τον οικοδεσπότη σας για αυτές τις απαιτήσεις πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε.

2. Τιμολόγηση

Ενώ οι τιμές κάθε παρόχου φιλοξενίας ποικίλλουν από φθηνό σε ακριβό, ορισμένοι από αυτούς προσφέρουν εκπτώσεις ή προωθητικές τιμές για νέους συνδρομητές. Μετά από αυτό, οι χρήστες ανανεώστε τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε κανονική τιμή.

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας διαφημίζουν επιλογές τιμολόγησης που ισχύουν εάν πληρώνετε για τρία έως πέντε χρόνια. Συνήθως, πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσετε φθηνή φιλοξενία WordPress καθώς μειώνει το κόστος φιλοξενίας σας για τα επόμενα τρία ή περισσότερα χρόνια.

Ωστόσο, οι επιχειρήσεις που πληρώνουν μηνιαία ή ετησίως ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο αύξησης των τιμών από το δεύτερο ή τρίτο έτος της συνδρομής τους.

3. Χαρακτηριστικά

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά όπως,

 • 99,9% αναβάθμιση ιστοτόπου,
 • Φιλοξενία Πίνακα ελέγχου και cPanel,
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL,
 • Ονόματα τομέα και
 • Λογαριασμοί email

Μερικά από αυτά παρέχουν τακτικές επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ενώ ορισμένες επιλέγουν εβδομαδιαία ή μηνιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ορισμένοι πάροχοι χειρίζονται την υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας.

Ορισμένοι οικοδεσπότες προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες με επιπλέον χρέωση. Συνήθως, οι πάροχοι φιλοξενίας θα σας ζητήσουν να πληρώσετε για επιπλέον χώρο αποθήκευσης εάν το χρειάζεστε. Πωλούν επίσης απόρρητο ονόματος τομέα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου, ασφάλεια ιστότοπου, καθώς και άλλες δυνατότητες και πρόσθετα.

4. Δίσκος ή χώρος αποθήκευσης

Ανάλογα με την τιμή ή το πρόγραμμα συνδρομής, διαφορετικές υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν από 10 GB έως πάνω από 100 GB αποθηκευτικού χώρου. Μερικοί έχουν ακόμη απεριόριστο χώρο στο δίσκο SSD για τους χρήστες τους.

5. Υποστήριξη πελατών

Ανεξάρτητα από το πόσο ικανοί είστε στο χειρισμό του ιστότοπού σας, κάποια στιγμή, θα χρειαστείτε βοήθεια. Όταν προκύπτουν καταστάσεις όπως αυτές, θέλετε υποστήριξη πελατών που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα.

Το 78,3% των χρηστών δηλώνει ότι η υποστήριξη είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για τους ιστότοπους του WordPress και πρέπει να έχει προτεραιότητα.

Οι υπέροχοι οικοδεσπότες έχουν αποτελεσματική και ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών. Οι οικοδεσπότες Ιστού που προτείνουμε παρέχουν υποστήριξη μέσω πολλαπλών καναλιών.

Τελικές σκέψεις

Δεν είναι μυστικό, το WordPress είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου. Χρησιμοποιείται ευρέως για όλους τους τύπους επιχειρηματικών, προσωπικών και θεσμικών ιστότοπων. Υποστηρίζει αρκετούς ιστότοπους φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων των Hostinger, Bluehost και Namecheap.

Το Hostinger έχει μια από τις καλύτερες τιμές του τρίο και την πιο αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Το Bluehost ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδια και είναι ιδανικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ το Namecheap προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους και πιο προσιτούς τομείς.

Μπορείτε να εργαστείτε κερδοφόρα με οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις επιλογές ανάλογα με τα επιχειρηματικά σχέδια και τον προϋπολογισμό σας. Προχωρήστε και κάντε την επιλογή σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map