Upwork vs Fiverr: Ποια πλατφόρμα έχει το καλύτερο ταλέντο;

Σήμερα, 36% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες.


Αυτοί οι ευέλικτοι εργαζόμενοι συνεισφέρουν περίπου 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια στην οικονομία κάθε χρόνο, αντιπροσωπεύοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για τον νέο κόσμο της εργασίας.

Ενώ πολλοί εργοδότες διερευνούν τα οφέλη των απομακρυσμένων εργαζομένων, πολλοί δεν ξέρουν πού να ψάξουν όταν αναζητούν το σωστό ταλέντο. Η δημοσίευση μιας διαφήμισης στην τοπική σας εφημερίδα δεν θα λειτουργήσει σε αυτό το περιβάλλον.

Freelancer κοινότητες όπως το Upwork και το Fiverr έχουν αναδειχθεί για να υποστηρίξουν το ελεύθερο εργατικό δυναμικό. Αυτοί οι ιστότοποι είναι κόμβοι όπου μπορείτε να βρείτε ελεύθερους επαγγελματίες με τις συγκεκριμένες δεξιότητες που χρειάζεστε, να αναθέσετε έργα και ακόμη και να παρακολουθείτε την εργασία του επιλεγμένου εργολάβου σας.

Πώς λειτουργεί το Fiverr?

Το Fiverr είναι μια ανεξάρτητη κοινότητα σχεδιασμένη για εργοδότες που έχουν γρήγορα, χαμηλού κόστους έργα με τα οποία χρειάζονται βοήθεια. Αυτός ο ιστότοπος είναι φανταστικός για την εύρεση εργαζομένων σε συναυλίες σε τιμή που σας ταιριάζει.

Πώς λειτουργεί το Upwork?

Εργασία είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος που προσφέρει ταλέντο από ελεύθερους επαγγελματίες όλων των υποβάθρων. Ο ιστότοπος έχει πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα εγγεγραμμένα και έτοιμα να εργαστούν.

Και οι δύο ιστότοποι δίνουν στις εταιρείες έναν τρόπο να συνδεθούν με εργαζόμενους σε μια σειρά κατηγοριών δεξιοτήτων. Ωστόσο, ο τρόπος λειτουργίας αυτών των δύο πλατφορμών είναι πολύ διαφορετικός.

Λοιπόν, ποιο θα πρέπει να επιλέξετε?

Upwork vs Fiverr: Ποια πλατφόρμα έχει το καλύτερο ταλέντο; #freelancing #outsourcing #upwork #fiverr πείτε σε έναν φίλο

Upwork εναντίον Fiverr: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε?

Αν και τόσο η Upwork όσο και η Fiverr έχουν σημαντική παρουσία στον ελεύθερο κόσμο, δεν παρέχουν την ίδια εμπειρία.

Ας δούμε περαιτέρω τι μπορείτε να περιμένετε από το καθένα.

1. Εργασία εναντίον Fiverr: Η τιμολόγηση

Ανεξάρτητα από το τι προσλαμβάνετε, ο προϋπολογισμός θα είναι πάντα κρίσιμος παράγοντας.

Τόσο η Upwork όσο και η Fiverr κερδίζουν χρήματα αφαιρώντας ένα τέλος από τις πληρωμές που επεξεργάζονται στο σύστημά τους. Ωστόσο, ο τρόπος καθορισμού των τιμών μπορεί να διαφέρει.

Επίδειξη - Μια αναζήτηση για SEO στο Upwork.comΜια αναζήτηση για SEO στο Upwork.com

Στο Upwork, οι ελεύθεροι επαγγελματίες ορίζουν μια τιμή και προσφορά ανά έργο ή ανά ώρα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Η ομάδα Upwork κερδίζει χρήματα χρεώνοντας ένα τέλος σε κάθε ολοκληρωμένο έργο. Περιλαμβάνουν το κόστος στην τιμή που σας παραθέτει ο ελεύθερος επαγγελματίας σας, οπότε η τιμή που δίνουν μπορεί να είναι υψηλότερη για την κάλυψη της αμοιβής.

Για παράδειγμα, εάν ένας ελεύθερος επαγγελματίας αναφέρει 500 $ για ένα έργο, το 20% αυτού μπορεί να μεταβεί στο Upwork, πράγμα που σημαίνει ότι ο επαγγελματίας παίρνει μόνο 400 $. Η Upwork χρεώνει επίσης 2,75% επιπλέον της πληρωμής σας ως τέλος επεξεργασίας.

Επίδειξη: Αναζήτηση γραφίστας στο FiverrΜια αναζήτηση για γραφίστες στο Fiverr

Η Fiverr έχει επίσης χρεώσεις και για τις δύο πλευρές. Ο αγοραστής θα πρέπει να πληρώσει εκ των προτέρων για τη συναυλία που επιθυμεί να αγοράσει. Η χρέωση είναι $ 2 για συναυλίες έως 40 $ και 5% για όλα τα παραπάνω. Ο πωλητής (ελεύθερος επαγγελματίας) θα πάρει το 80% των κερδών του, επειδή Προμήθεια 20% πηγαίνει στο Fiverr.

2. Σύγκριση ροής εργασίας: Πώς λειτουργούν?

Δεν είναι μόνο η τιμολόγηση που διαφέρει μεταξύ Fiverr και Upwork.

Αυτές οι πλατφόρμες είναι επίσης αρκετά διαφορετικές στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την εργασία.

Για παράδειγμα, στο Upwork, οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσφέρουν υπηρεσίες που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Το Fiverr επιτρέπει στους ανθρώπους να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών υπηρεσιών ταυτόχρονα.

Στο Upwork, οι ελεύθεροι επαγγελματίες υποβάλλουν προσφορές για συγκεκριμένα έργα στέλνοντας μοναδικές εφαρμογές και συνοδευτικές επιστολές σε πελάτες όταν δημοσιεύουν μια διαθέσιμη εργασία. Στο Fiverr, οι πελάτες αγοράζουν συγκεκριμένες υπηρεσίες που έχει ήδη ορίσει ο ελεύθερος επαγγελματίας.

Αντί να δημοσιεύσετε μια δουλειά και να λάβετε μια αίτηση στο Fiverr, αναζητάτε μια βάση δεδομένων με πιθανό ταλέντο αναζητώντας κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Upwork είναι ότι έρχεται με την επιστήμη δεδομένων ενσωματωμένη στην πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα μπορεί να εντοπίσει τους καλύτερους ελεύθερους επαγγελματίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας με βάση έναν αλγοριθμικό αγώνα.

Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο αναζητώντας το σωστό άτομο ανάμεσα σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες. Φυσικά – δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο επαγγελματία που προτείνει η Upwork, αλλά η επιλογή είναι εκεί.

3. Η ποιότητα της εργασίας των ελεύθερων επαγγελματιών

Η πιο κρίσιμη πτυχή της επιλογής του σωστού freelancer είναι να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την ποιότητα της εργασίας που σας αξίζει.

Και οι δύο αγορές Fiverr vs Upwork προσφέρουν μια σειρά από εξειδικευμένους επαγγελματίες για να διαλέξετε. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορές στο πώς βρίσκετε και ταξινομείτε τους πιθανούς υπαλλήλους.

Για παράδειγμα, στο Upwork, μπορείτε να αναζητήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε κάνοντας κλικ σε μια συγκεκριμένη θέση και περιηγηθείτε σε άτομα με μεμονωμένα ταλέντα στο προφίλ τους:

Λεπτομερής κατηγοριοποίηση δεξιοτήτων ελεύθερων επαγγελματιών στο Upwork.

Κάνοντας κλικ σε μια καταχωρισμένη δεξιότητα θα μεταφερθείτε σε μια άλλη σελίδα όπου θα δείτε ελεύθερους επαγγελματίες που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Τα προφίλ που θα βρείτε θα προσφέρουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την ωριαία τιμή του ατόμου, τον χρόνο που ξοδεύει στο Upwork και πολλά άλλα.

Το Fiverr σας επιτρέπει επίσης να αναζητήσετε ταλέντο πληκτρολογώντας μια λέξη-κλειδί σε μια γραμμή αναζήτησης.

Το Fiverr χρησιμοποιεί ένα πιο άμεσο στυλ στην αναζήτηση ταλέντων.Το Fiverr χρησιμοποιεί ένα πιο άμεσο στυλ στην αναζήτηση ταλέντων.

Ένα φανταστικό πράγμα για το Fiverr είναι πόσες πληροφορίες λαμβάνετε όταν κάνετε κλικ σε μια υπηρεσία που παρέχεται από έναν ελεύθερο επαγγελματία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λεπτομερείς συγκρίσεις των πακέτων που προσφέρουν διαφορετικά άτομα, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την απόφαση για την πρόσληψη.

4. Τα συστήματα αξιολόγησης

Η εύρεση της σωστής ποιότητας εργασίας δεν έχει να κάνει με πολλά άτομα να διαλέξουν.

Το να βγάζεις χρήματα σε άτομα που δεν έχεις συναντήσει μπορεί να είναι μια ανησυχητική προοπτική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Upwork και η Fiverr προσφέρουν και συστήματα αξιολόγησης για να σας βοηθήσουν να λάβετε πληροφορίες από εργοδότες που ήρθαν πριν από εσάς.

Οι βαθμολογίες με αστέρια δίπλα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία, με την επιλογή να ελέγχετε σχόλια από άλλα έργα, μπορούν να σας προσφέρουν μια φανταστική ηρεμία.

Για να προστατέψετε την ποιότητα εργασίας σας, είναι σημαντικό να αποφύγετε οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία που έχει πολλές ολοκληρωμένες εργασίες κάτω από τη ζώνη του, αλλά χωρίς σχόλια. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι απαλλάσσουν τις αρνητικές κριτικές.

5. Υπηρεσίες πριν από τον έλεγχο

Πέρα από τις αξιολογήσεις και τα σχόλια, το Upwork πηγαίνει επίσης ένα βήμα παραπέρα για να σας προσφέρει υψηλότερη ποιότητα εργασίας. Αυτός ο ιστότοπος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κερδίζετε από το ταλέντο που προσλαμβάνετε:

 • Επαλήθευση ταυτότητας ελεύθερου επαγγελματία για λόγους ασφάλειας και συμμόρφωσης
 • Παροχή βίντεο και συνομιλιών για συνομιλίες για συνεντεύξεις
 • Εμφάνιση αποτελεσμάτων freelancer, ιστοριών επιτυχίας και σχολίων από ολοκληρωμένες εργασίες
 • Παροχή διαδικτυακών δοκιμών δεξιοτήτων: Μπορείτε να αναζητήσετε άτομα που έχουν ολοκληρώσει δοκιμές σε πράγματα όπως δεξιότητες UX και HTML.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να επενδύσετε στην υπηρεσία Upwork Pro εάν θέλετε έναν επαγγελματία προσλήψεων να βρει τον κατάλληλο freelancer για λογαριασμό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παράσχετε τις λεπτομέρειες του έργου σας και το Upwork θα ελέγξει και θα επιλέξει τα κατάλληλα άτομα για εσάς.

Η εξασφάλιση του σωστού ταλέντου στο Fiverr δεν είναι πάντα τόσο απλή. Εκτός από τα «Πλεονεκτήματα» του Fiver, οποιοσδήποτε μπορεί να πουλήσει μια υπηρεσία στο Fiverr. Μπορείτε να αφήσετε ανώνυμα σχόλια για αυτόν τον ελεύθερο επαγγελματία, αλλά δεν υπάρχουν δοκιμές δεξιοτήτων ή επιλογές ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάνετε το χρόνο σας.

6. Παρακολούθηση εργασιών και επίλυση διαφορών

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε σε μια ελεύθερη επαγγελματική πλατφόρμα για την ποιότητα της εργασίας είναι τα εργαλεία παρακολούθησης.

Το Upwork σάς επιτρέπει να οργανώνετε ολόκληρο το έργο σας μέσω της πλατφόρμας του, με επικοινωνία μεταξύ εσάς και του ελεύθερου επαγγελματία σας. Μπορείτε να ορίσετε ορόσημα για μια εργασία και να βεβαιωθείτε ότι στέλνετε πληρωμή όταν ολοκληρωθεί μια εργασία.

Το Upwork ξεχωρίζει επίσης με ένα εκπληκτικό κέντρο επίλυσης διαφορών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε προβλήματα εάν παρατηρήσετε προβλήματα με το ολοκληρωμένο έργο σας. Θα ανατεθεί ένας μεσολαβητής στην υπόθεσή σας, ο οποίος θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας εάν διαπιστώσει ότι τα παράπονά σας είναι έγκυρα.

Η Fiverr δεν διαθέτει το ίδιο σύστημα διαχείρισης εργασίας. Εφόσον ο πωλητής συμμορφώνεται με τους όρους της υπηρεσίας που αγοράζετε, τότε όλα θα λειτουργούν ομαλά.

Ωστόσο, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τον πωλητή με ένα γρήγορο μήνυμα εάν θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση του έργου σας.

Για την επίλυση διαφορών, η Fiverr επίσης δεν προσφέρει διαμεσολαβητή για την επίλυση της διαφωνίας σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κέντρο ανάλυσης για να παρατείνετε τον χρόνο παράδοσης ενός έργου ή να ζητήσετε ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλυθεί ένα πρόβλημα εάν κάτι πάει στραβά στο Fiverr.

Οδηγός πρόσληψης: Δημιουργία του ανεξάρτητου προσωπικού σας

Σύμφωνα με το Medium, freelancers θα αποτελέσει το μεγαλύτερο μέρος του αμερικανικού εργατικού δυναμικού έως το 2027.

Τώρα είναι η ώρα να εργαστείτε στη στρατηγική πρόσληψής σας εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό ταλέντο.

Ενώ οι ελεύθεροι υπάλληλοι μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη με τη μορφή καλύτερης παραγωγικότητας, χαμηλότερου γενικού κόστους και μεγαλύτερης πρόσβασης στα ταλέντα, μπορεί να είναι μια πρόκληση για να βρείτε τους σωστούς ανθρώπους.

Εάν δεν προσλαμβάνετε κάποιον σωστά για το συγκεκριμένο έργο σας, σπαταλάτε μόνο χρόνο και χρήμα.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας?

1. Ορίστε τι ψάχνετε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι αυτό που χρειάζεστε από έναν νέο ελεύθερο επαγγελματία.

Αυτό δεν σημαίνει απλώς την απαγόρευση των δεξιοτήτων που θα είναι ζωτικής σημασίας για την ολοκλήρωση ενός έργου. Πρέπει επίσης να καθορίσετε τι είδους εργαζόμενος θα λειτουργήσει καλύτερα ως μέρος της ομάδας σας – ακόμα κι αν θα αλληλεπιδρά μόνο μαζί σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ο έλεγχος του προφίλ ενός ελεύθερου επαγγελματία σε έναν ιστότοπο πρόσληψης όπως το Upwork ή το Fiverr θα σας δώσει μια εικόνα για την προσωπικότητά τους και την ηθική εργασίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι έχετε τη σωστή ποιότητα του εργολάβου.

2. Κάντε τη δέουσα επιμέλεια σας

Όπως κάθε διαδικασία πρόσληψης, είναι σημαντικό να μάθετε όσο μπορείτε για έναν πιθανό υποψήφιο προτού επεκτείνετε μια προσφορά εργασίας.

Το Upwork μπορεί να είναι χρήσιμο με αυτήν τη διαδικασία, προ-διαλογή υποψηφίων για εσάς και επιτρέποντάς σας να φιλοξενείτε συνεντεύξεις βίντεο πριν προσλάβετε κάποιον.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το εργαλείο που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να είστε σε θέση να μάθετε κάτι για τον πιθανό ελεύθερο επαγγελματία διαβάζοντας τα προφίλ τους και ελέγχοντας σχόλια από προηγούμενους πελάτες.

Βεβαιωθείτε ότι το άτομο που επιλέγετε προσφέρει καλή ποιότητα υπηρεσιών ελέγχοντας τις κριτικές του και βεβαιωθείτε ότι έχει εμπειρία και με τον τύπο του έργου σας.

3. Παρακολουθήστε την εργασία

Μόλις έχετε πάρει συνέντευξη από τον ελεύθερο επαγγελματία σας και ελέγξετε ότι είναι σωστοί για τη δουλειά, θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να τους αφήνετε απλώς σε αυτήν.

Οι καλύτεροι ιστότοποι freelancer θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε μια συνεπή συνομιλία με το άτομο με το οποίο συνεργάζεστε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε το τρέχον έργο τους και να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς εκτελείται η εργασία.

Εάν κάτι πάει στραβά, μην διστάσετε να ξεκινήσετε ένα ερώτημα με την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε επίσης. Τόσο το Upwork όσο και το Fiverr θα σας επιτρέψουν να ακυρώσετε μια εργασία ή να στείλετε ένα αίτημα για βοήθεια εάν πιστεύετε ότι δεν θα λάβετε την εργασία που χρειάζεστε.

Upwork εναντίον Fiverr: Ποιο είναι το καλύτερο για ποιες θέσεις εργασίας?

Η επιλογή μεταξύ Fiverr και Upwork θα είναι μια προσωπική απόφαση βάσει των μοναδικών αναγκών σας.

Για τις περισσότερες εταιρείες, το Upwork θα είναι η καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερα έργα ή εργασίες που απαιτούν τη γνώση και τη γνώση ενός ειδικού. Αν απλά ψάχνετε κάποιον να χειριστεί κάτι απλό, τότε το Fiverr θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το Fiverr είναι μια πλατφόρμα για εξωτερική ανάθεση μικρών, εύκολων θέσεων εργασίας χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα.

Πλεονεκτήματα της χρήσης Upwork:

 • Έλεγχος της διαδικασίας διαλογής / πρόσληψης
 • Εξαιρετική υποστήριξη πριν από τον έλεγχο
 • Δεν απαιτείται προκαταβολή
 • Ιδανικό για ειδική, εξειδικευμένη υποστήριξη
 • Μια τεράστια παγκόσμια ομάδα ταλέντων

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Fiverr:

 • Φιλικό προς τον προϋπολογισμό
 • Εύκολο στη χρήση περιβάλλον
 • Ενεργή κοινότητα
 • Γρήγορος τρόπος εντοπισμού ταλέντων

Fiverr εναντίον Upwork: Συχνές ερωτήσεις

&# 11088; Είναι το Fiverr ή το Upwork καλύτερο για τους ελεύθερους επαγγελματίες?

Κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες προσφέρει τα δικά της πλεονεκτήματα. Το Fiverr έχει συχνά εργασία προσανατολισμένη στον προϋπολογισμό, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερο όγκο, ενώ το Upwork είναι καλύτερο για εξειδικευμένους επαγγελματίες.

&# 11088; Είναι φθηνότερο το Fiverr ή το Upwork?

Και οι δύο ιστότοποι χρεώνουν με διαφορετικούς τρόπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο Upwork χρεώνουν ανά ώρα, ενώ ο Fiverr χρεώνει ανά εργασία.

&# 11088; Ποια ανεξάρτητη πλατφόρμα είναι καλή για αρχάριους?

Το Fiverr έχει ανεξάρτητα διαχωρισμένα από επίπεδα δεξιοτήτων. Αυτό το καθιστά έναν καλό πόρο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναλάβουν περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες φιλικούς προς τον προϋπολογισμό.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εξωτερικής ανάθεσης έργων ανάπτυξης ιστότοπων.

&# 11088; Είναι εύκολο να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες στο Fiverr?

Ναι, το Fiverr διαθέτει μια μεγάλη ομάδα ταλέντων που προσφέρει πολλές υπηρεσίες. Πολλοί κορυφαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες στο Fiverr συνήθως ανταποκρίνονται γρήγορα.

&# 11088; Ποιος είναι ο καλύτερος ανεξάρτητος ιστότοπος?

Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι ιστότοποι εξυπηρετούν το δικό τους προφίλ πελατών. Το καλύτερο είναι αυτό που ταιριάζει στις δεξιότητες και την εμπειρία των ανεξάρτητων ατόμων.

Είστε έτοιμοι να προσλάβετε τους ανεξάρτητους υπαλλήλους σας?

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να εξελίσσεται και οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής, η ελεύθερη λειτουργία θα γίνει πιο δημοφιλής.

Στα επόμενα χρόνια, οι εργοδότες δεν θα έχουν καμία επιλογή αν χρησιμοποιούν ελεύθερους επαγγελματίες. Αν και μπορεί να αντιμετωπίζετε τα σκαμπανεβάσματα της εξωτερικής ανάθεσης, εάν θέλετε το σωστό ταλέντο, πρέπει να προσαρμόσετε.

Ιστότοποι όπως το Fiverr και το UpWork που συγκεντρώνουν κοινότητες ειδικευμένων ατόμων σε μια εύχρηστη πλατφόρμα μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική πηγή βοήθειας για άτομα που αναζητούν ελεύθερους επαγγελματίες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το εργαλείο που θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι ψάχνετε πριν ξεκινήσετε και επιλέξτε την ανεξάρτητη κοινότητα που λειτουργεί καλύτερα για την ομάδα σας.

Αν ψάχνετε για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό πηγή υποστήριξης για ένα απλό έργο, το Fiverr μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Εάν χρειάζεστε κάτι πιο προηγμένο και είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για έναν ειδικό, το Upwork θα μπορούσε να είναι η λύση για εσάς.

Πίστωση: Αυτό το άρθρο γράφτηκε αρχικά από Άσλεϊ Γουίλσον το 2019, ένας ψηφιακός νομάδας που γράφει για τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία. Έχουμε ενημερώσει την ανάρτηση πολλές φορές και προσθέσαμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες τον Μάρτιο του 2020.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map