Έξυπνες τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοτόπου για τη βελτίωση της οργανικής επισκεψιμότητας

Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Brandon Graves.


Όλοι όσοι ανήκουν σε διαδικτυακές επιχειρήσεις θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους / στο blog. Φέρνει επιχειρηματικές ευκαιρίες σε αυτούς. Λέγεται ότι «Χωρίς κίνηση, Χωρίς δουλειά». Δεν υπάρχει όφελος από την ύπαρξη εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών εάν δεν έχετε κυκλοφορία στον ιστότοπό σας.

επιλεγμένη εικόνα

Η οργανική επισκεψιμότητα είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κατατάξετε τον ιστότοπό σας καλά στις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, είναι η μη πληρωμένη κίνηση που προέρχεται από μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, η οδήγηση οργανικής επισκεψιμότητας σε ιστότοπους / ιστολόγια δεν αποτελεί παιδικό παιχνίδι. Απαιτείται πολλή υπομονή, αφοσίωση και ενεργή εφαρμογή έξυπνων κόλπων SEO. Εάν αναζητάτε αποτελεσματικούς τρόπους και στρατηγικές για τη βελτίωση της οργανικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Κάντε τον ιστότοπό σας πιο σχετικό και χρήσιμο

Όταν οι επισκέπτες αναζητούν πληροφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες κ.λπ. στο WWW, οι μηχανές αναζήτησης αναζητούν ιστότοπους ή ιστοσελίδες που είναι ενημερωμένες, ασφαλείς, σχετικές και πιο χρήσιμες για τους επισκέπτες. Τους βοηθά να έχουν μια θετική εμπειρία και να βρουν τα απαιτούμενα πράγματα εύκολα και γρήγορα. Εάν ο ιστότοπός σας περιέχει παρωχημένες πληροφορίες ή έχει προβλήματα χρηστικότητας, οι μηχανές αναζήτησης θα τις παραμελήσουν ενώ εμφανίζουν αποτελέσματα έναντι των όρων αναζήτησης, που έχουν εισαχθεί από επισκέπτες.

Επομένως, πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ανανεώσετε τον ιστότοπό σας για να τον κάνετε επαγγελματικό, ελκυστικό και σχετικό με το στοχευμένο κοινό. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα ως προς αυτό:

 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ενημερωμένος και επαγγελματικός. Χρησιμοποιήστε το πιο πρόσφατο λογισμικό, διακομιστή προστασίας από ιούς, διακομιστή υψηλής ποιότητας, τείχος προστασίας κ.λπ., για να το εκτελέσετε σωστά και να συνεχίσετε να ζείτε 24 * 7.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν έχει προβλήματα UI / UX,
 • Συμβατό με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού,
 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται σε όλες τις κινητές συσκευές και
 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει πιο γρήγορα.

2. Επικεντρωθείτε στον ιστότοπο SEO

Συχνές ενημερώσεις αλγορίθμου Google έχουν αυξήσει τη σημασία του SEO επί τόπου. Εάν αποτύχετε εδώ, η κατάταξη SEO του ιστότοπού σας θα μειωθεί αργά ή γρήγορα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις στην άσκηση SEO στο χώρο σας και να περιμένετε περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Ανακαλύψτε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά κάτω από τη θέση σας. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά για να καλύψετε όλο και περισσότερα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Δημιουργήστε μαζικά βελτιστοποιημένο, ουσιαστικό, σχετικό και χωρίς σφάλματα περιεχόμενο. Ανεβάστε τακτικά στον ιστότοπό σας / ιστολόγιο και βελτιστοποιήστε σωστά χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα κόλπα SEO. Οι μηχανές αναζήτησης αναζητούν πάντα πρόσφατα μεταφορτωμένο περιεχόμενο για να εμφανίζουν τα πιο αυθεντικά αποτελέσματα στους επισκέπτες.

Εάν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων όπως το Weebly, έχουν όλα τα στοιχεία έτοιμα να κάνουν on-site SEO.

Σημείωση: Ακολουθεί ο οδηγός για αρχάριους για SEO εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

3. Εξαλείψτε όλους τους σπασμένους συνδέσμους

εξάλειψη-όλα-σπασμένα-σύνδεσμοι

Με τη συνεχή εισροή νέου περιεχομένου, οι ιστότοποι γίνονται όλο και μεγαλύτεροι κάθε μέρα. Έτσι, καθίσταται πολύ δύσκολο για τα άτομα να διατηρούν τέτοιες ιστοσελίδες. Μετά από μερικές ημέρες / εβδομάδες / μήνες, το περιεχόμενο στον ιστότοπο μπορεί να αφαιρεθεί ή να ξεπεραστεί, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σπασμένους συνδέσμους. Είναι μια εξαιρετικά ηρακλειά δουλειά να βρίσκετε και να διορθώνετε αυτούς τους σπασμένους συνδέσμους με μη αυτόματο τρόπο.

Στην πραγματικότητα, ένας κατεστραμμένος σύνδεσμος είναι ένας ανύπαρκτος πόρος ιστού που ονομάζεται επίσης νεκρός σύνδεσμος. Όταν κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε τέτοιες ανύπαρκτες ιστοσελίδες, εμφανίζεται ένας κωδικός HTTP 404 από τον διακομιστή. Η διαθεσιμότητα πάρα πολλών κατεστραμμένων συνδέσμων στον ιστότοπό σας μπορεί να μειώσει την ποιότητά του, να απογοητεύσει τις μηχανές αναζήτησης και τους επισκέπτες, και να προκαλέσει απότομη πτώση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε και να εξαλείψετε τους κατεστραμμένους συνδέσμους στον ιστότοπό σας μέσω διαδικτύου πόροι και εργαλεία.

4. Blog τακτικά

Η Google δίνει μεγάλη σημασία σε όλους τους ιστότοπους που ενημερώνονται τακτικά με φρέσκο ​​και μοναδικό περιεχόμενο. Ένα blog είναι ένας εύκολος τρόπος για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας φρέσκο ​​και ενημερωμένο. Επομένως, απλώς επισυνάψτε ένα εταιρικό blog στον ιστότοπό σας και ξεκινήστε να το ενημερώνετε τακτικά με νέο περιεχόμενο.

Προς την ξεκινήστε ένα blog δεν είναι δύσκολο όπως φαίνεται, πρέπει να έχετε μια στρατηγική και επιμονή. Εάν συμβεί αυτό, τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης θα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας τακτικά, θα προσθέτουν σελίδες που προστέθηκαν πρόσφατα στα ευρετήρια τους και θα αυξήσετε αργά την οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

5. Αναζητήστε ευκαιρίες επισκεπτών Blogging κάτω από τη θέση σας

Το blogging επισκεπτών είναι ένα άλλο σημαντικό που πρέπει να εκτελέσετε ενεργά για να κερδίσετε πολλά οφέλη. Σε αυτήν τη διαδικασία, ένα άτομο στέλνει μοναδικό περιεχόμενο σε bloggers (κάτω από τη θέση του) για δημοσίευση. Εάν οι αναρτήσεις του δημοσιεύονται από τους κατόχους του ιστολογίου, βοηθά και τα δύο μέρη. Οι κάτοχοι ιστολογίου λαμβάνουν ποιοτικό περιεχόμενο δωρεάν και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν την επιχείρησή του μέσω διαδικτύου και να αποφέρουν περισσότερα έσοδα. Από την άλλη πλευρά, οι συνεργάτες επεκτείνουν την προσέγγισή τους σε ένα μεγάλο τμήμα του στοχευμένου κοινού και κερδίζουν επιχειρηματικές ευκαιρίες αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.

6. Έχετε μια καθορισμένη στρατηγική εσωτερικής σύνδεσης

Εσωτερική σύνδεση μιας σημαντικής πρακτικής SEO στην οποία οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ συνδέουν μια σελίδα με μια άλλη σελίδα στον ίδιο τομέα για σκοπούς πλοήγησης. Τους βοηθά να αποκτήσουν μεγαλύτερη φήμη στα μάτια διαφορετικών μηχανών αναζήτησης και επισκεπτών, να βελτιώσουν την ανίχνευση και την ευρετηρίαση ιστοσελίδων, να μειώσουν το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπου και να αυξήσουν σημαντικά τα κλικ στον ιστότοπο. Έτσι, υιοθετήστε την εσωτερική σύνδεση ως μέρος του δικού σας Προσπάθειες SEO και απολαύστε τα οφέλη του.

7. Να είστε ενεργός σε σημαντικούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων

να είσαι ενεργός-σε-σημαντικό-κοινωνικό-μέσα-ιστότοποςa

Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι η Google θεωρεί τη φήμη των κοινωνικών μέσων για την κατάταξη στο Διαδίκτυο. Ένας ιστότοπος με αξιοπρεπή παρουσία σε διαφορετικά κανάλια κοινωνικών μέσων προτιμάται από την Google και εμφανίζεται στα αποτελέσματά του. Επομένως, πρέπει να προωθήσετε τον ιστότοπό σας ή τις σελίδες του σε όλα τα σημαντικά κανάλια κοινωνικών μέσων. Απλώς προσθέστε όλο και περισσότερα άτομα στις σελίδες κοινωνικών μέσων του ιστότοπού σας και διανείμετε περιεχόμενο μεταξύ τους. Ενθαρρύνετέ τους να μοιραστούν το περιεχόμενό σας στο μέγιστο. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να λάβετε περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

8. Ενεργά επικοινωνήστε με το κοινό σας

Εάν επικοινωνείτε ενεργά με το στοχευμένο κοινό σας, θα σας βοηθήσει να μάθετε τι σκέφτεται, αισθάνεται και αγωνίζεται το κοινό σας ενώ ασχολείται με την επωνυμία σας. Ανάλογα με την έξοδο, μπορείτε να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές και να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν με την επωνυμία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να επικοινωνήσετε με το στοχευμένο κοινό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά συστήματα, όπως Μάρκετινγκ μέσω email, Ζητώντας ανατροφοδότηση, Συστήματα σχολίων, φόρουμ, RSS Feeds, ιστότοπους ερωτήσεων-απαντήσεων κ.λπ..

9. Αναλύστε αυστηρά την άσκηση SEO σας

Δεν έχει σημασία πόσο καλά εκτελείτε δραστηριότητες SEO για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, πάντα παραμένουν ορισμένοι τομείς βελτίωσης και διόρθωσης. Επομένως, πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά την απόδοση της άσκησης SEO σας και να εξερευνείτε τομείς περαιτέρω βελτίωσης. Απλώς κάντε όλα αυτά για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε ένα σωστό ποσό οργανικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας κάθε μέρα.

συμπέρασμα

Η σταθερή ροή οργανικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας είναι απαραίτητη εάν θέλετε να αποκομίσετε επαρκή έσοδα και να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο στο επόμενο επίπεδο. Αυτές είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας σε ιστότοπους / ιστολόγια. Απλώς εφαρμόστε τα και αποκτήστε τα οφέλη τους στο μέλλον.

Ο Brandon Graves είναι ένας παραγωγικός ψηφιακός μάρκετινγκ και ειδικός στο WordPress που συνεργάζεται με την HireWPGeeks. Συνεχίζει να γράφει για τις τελευταίες υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και WordPress μετατροπή psd σε WordPress, Μετατροπή HTML σε WordPress κ.λπ. Ακολουθήστε τον Google Plus για λήψη άμεσων ενημερώσεων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map