Εργασία από το σπίτι: Πού να βρείτε διαδικτυακές εργασίες και πώς να ξεκινήσετε

Η δουλειά από το σπίτι ήταν μια πολυτέλεια στο παρελθόν, αλλά σήμερα έχει μετατραπεί κάπως σε έναν υποχρεωτικό κανόνα. Ωστόσο, μεταξύ του πληθυσμού υπάρχει μια διαφορετική κατηγορία ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν την καριέρα τους εντελώς στο σπίτι.


Υπάρχουν φυσικά και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εργασίας από το σπίτι, αλλά για να το καταφέρουμε πραγματικά χρειάζεται προετοιμασία και γνώση. Αν αυτό μοιάζει με το φλιτζάνι του τσαγιού σας ή έχετε κατά κάποιο τρόπο βρεθεί ότι χρειάζεστε μια εργασία από την εργασία στο σπίτι – διαβάστε παρακάτω.

Contents

Ακολουθεί μια λίστα με τις πιθανές ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι

Το να κάνετε αυτό που αγαπάτε και να κερδίζετε ταυτόχρονα από το σπίτι σας είναι ο στόχος. Να θυμάστε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, όχι μόνο επειδή εργάζεστε μόνοι σας, αλλά θα είστε υπεύθυνοι για πολλά περισσότερα.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και κοινές θέσεις εργασίας όπου μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι και να δείτε τι χρειάζεται για να το επιτύχετε.

Σημειώσεις:

 1. Για να προσθέσω λίγο βάρος σε αυτούς τους ρόλους, έχω προσθέσει κάποια σχόλια που συλλέχθηκαν τόσο από ελεύθερους επαγγελματίες όσο και από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που προέρχονται από διάφορα υπόβαθρα και εργάζονται σε διαφορετικές πόλεις σε όλο τον κόσμο.
 2. Ο μισθός εργασίας εκτιμάται με βάση τις πρόσφατες καταχωρίσεις θέσεων εργασίας από υπαλλήλους με τουλάχιστον 10 αρχεία προσλήψεων στο UpWork.

1. Σχεδιαστής γραφικών

Παράδειγμα – Το Icon Finder είναι μια ελεύθερη αγορά όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να πουλήσετε τα εικονίδια τέχνης σας στο διαδίκτυο.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 10 $ – 50 $ / ώρα

Σχεδιαστές γραφικών ή οποιοδήποτε άλλο είδος καλλιτέχνη που εργάζεται για να δημιουργήσει κάτι που επικοινωνεί οπτικά πιθανώς ταιριάζει καλύτερα στο έργο από το προφίλ του σπιτιού. Είτε δημιουργείτε λογότυπα, αφίσες ή οποιοδήποτε άλλο είδος τέχνης, η δουλειά ξεκινά κανονικά με ένα σλιπ πελάτη.

Μόλις λάβετε αυτό που χρειάζεστε από τους πελάτες, τα υπόλοιπα βασικά εξαρτώνται από εσάς. Από τον εξοπλισμό σας έως τις πρώτες ύλες και τα ταλέντα – αυτά είναι όλα όσα μπορείτε να έχετε στο σπίτι.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η εργασία από το σπίτι είναι πραγματικά επωφελής δεδομένου ότι σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να μετακινείτε τα εργαλεία συναλλαγών σας από και προς έναν χώρο γραφείου κάθε μέρα. Φυσικά, το πόσο ωφέλιμο είναι αυτό εξαρτάται από το είδος του καλλιτέχνη που είστε.

Πώς να ξεκινήσετε εάν είστε αρχάριος

Αν σας ενδιαφέρει ο σχεδιασμός γραφικών τότε ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε κάνοντας κάποιο είδος μαθημάτων όπως ένα πτυχίο στη γραφιστική. Εάν αυτό δεν είναι πρακτικό για εσάς για ορισμένους λόγους ή άλλους, μπορείτε επίσης να μάθετε και να εξασκηθείτε μόνοι σας.

Σχετικά με τον εξοπλισμό, να είστε προετοιμασμένοι να καταβάλλετε ένα σημαντικό ποσό για έναν ισχυρό υπολογιστή, πιθανώς φορητό υπολογιστή ή tablet, καθώς και πρωτότυπα αντίγραφα λογισμικού σχεδιασμού.

Τσαρλς Γιάρμπρο

Τσαρλς Γιάρμπρο, Ο Πρόεδρος του Webhost.pro, χρησιμοποιεί ελεύθερους επαγγελματίες για ένα ευρύ φάσμα εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της γραφιστικής. Γι ‘αυτόν, ανεξάρτητοι γραφίστες, πάνω απ’ όλα πρέπει να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εργασίας.

«Ο χρόνος που χρειάζεται για να διορθωθούν τα σφάλματα ή να βρει κάποιον νέο για να βοηθήσει, είναι πολύ πιο δύσκολο από το να πληρώνεις περισσότερα χρήματα ή να περιμένεις περισσότερο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που επικεντρωνόμαστε τόσο πολύ στη διασφάλιση ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε έχουν ένα αξιοπρεπές ιστορικό σε παρόμοια δουλειά », λέει ο Yarbrough..

Βίκτωρ Τόμας

Βίκτωρ Τόμας, Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σχεδιασμού ιστότοπου Thomasdigital.com συμφωνεί. Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ο Τόμας πιστεύει ότι είναι αποδεδειγμένο το ιστορικό επιτυχίας σε παρόμοιες εργασίες. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ήταν επίσης σημαντικό οι ελεύθεροι επαγγελματίες να μπορούν να διαχειρίζονται καλά τις προσδοκίες.

«Θα ήθελα μια σαφή εικόνα του τι μπορεί και τι θα γίνει, μαζί με το τι δεν είναι δυνατό. Αυτό, καθώς και η σαφής και συνεχής επικοινωνία για το πώς τα πράγματα πάνε καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής ενός έργου είναι σημαντικά », σχολίασε ο Thomas.

2. Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Παράδειγμα – Διαθέσιμες εργασίες παραγωγής ταινιών και βίντεο στο Production HUB.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 20 $ – 120 $ / ώρα

Όπως και ο σχεδιαστής γραφικών, οι συντάκτες βίντεο μπορούν επίσης να απολαύσουν το προνόμιο να εργάζονται από το σπίτι. Οι επεξεργαστές βίντεο είναι αυτοί που εργάζονται σε ακατέργαστα βίντεο, προσαρμόζοντάς το σε ένα τελικό, γυαλισμένο προϊόν που είναι έτοιμο για προβολή από το κοινό.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται δροσερό, δεν είναι επίσης το πιο εύκολο στον κόσμο, δεδομένου ότι απαιτεί την ενσωμάτωση πολλών στοιχείων όπως ο διάλογος, ο ήχος, τα ειδικά εφέ και το ακατέργαστο βίντεο μερικές φορές ακαθόριστης ποιότητας.

Πώς να ξεκινήσετε εάν είστε νέοι

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την επεξεργασία βίντεο, μπορείτε να ξεκινήσετε παρακολουθώντας μια εκπαίδευση που σχετίζεται με τον κινηματογράφο, όπως η μετάδοση ή επικοινωνίες πολυμέσων. Υπάρχουν επίσης μερικά εξειδικευμένα μαθήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε κινηματογραφία ή ακόμη και αυτά που είναι ειδικά για λογισμικό.

Λάβετε υπόψη ότι αν δεν κοιτάξετε το κάτω άκρο της αγοράς, όπως επεξεργασία προσωπικών βίντεο ή πιο βασικά εταιρικά βίντεο, οι απαιτήσεις για επεξεργασία βίντεο μπορούν γρήγορα να καταστούν απαγορευτικές.

Για τη διαχείριση της επεξεργασίας ταινιών ή πιο περίπλοκων προβολών, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε σημαντικά σε ένα στούντιο επεξεργασίας.

3. Λογιστής / Λογιστής

Παράδειγμα - Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο Freelancer.com.Παράδειγμα – Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο Freelancer.com.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 20 $ – 50 $ / ώρα

Ενώ τήρηση λογιστικών βιβλίων και λογιστική είναι και οι δύο βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές. Ένας λογιστής είναι υπεύθυνος για την καταγραφή των χρηματοοικονομικών συναλλαγών, ενώ ένας λογιστής είναι υπεύθυνος για την ερμηνεία, την ταξινόμηση, την ανάλυση, την αναφορά και τη σύνοψη οικονομικών δεδομένων.

Ανεξάρτητα από το ποια θα προτιμούσατε, και οι δύο αυτές θέσεις εργασίας είναι πολύ απαραίτητες σε σχεδόν κάθε κλάδο σήμερα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι αυτές οι εργασίες μπορούν επίσης να γίνουν εύκολα από την άνεση του σπιτιού σας – ή από άλλα μέρη, αν προτιμάτε.

Ξεκινώντας

Ενώ οι λογιστές χρειάζονται μόνο μια βασική κατανόηση των λογαριασμών για να ξεκινήσουν σε αυτόν τον ρόλο, οι λογιστές πρέπει να είναι πιστοποιημένοι. Οι ακριβείς πιστοποιήσεις θα εξαρτηθούν από το πού διαμένετε, αλλά τουλάχιστον απαιτείται βασικό πτυχίο στη Λογιστική. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να ειδικευτείτε αργότερα.

Χάρη στην ομορφιά του Διαδικτύου, οι πελάτες μπορούν να μοιράζονται εύκολα έγγραφα και αρχεία μαζί σας και υπάρχουν πολλές λογιστικές υπηρεσίες που βασίζονται στο Cloud που υπάρχουν σήμερα. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα πρέπει μόνο να επισκέπτεστε τις εγκαταστάσεις ενός πελάτη για περιορισμένο χρονικό διάστημα κάθε χρόνο – κυρίως κατά τη διάρκεια της φορολογικής περιόδου.

Το λογιστικό λογισμικό πληρώνεται επίσης συνήθως από τους πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας τους, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής, σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς και αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

4. Εικονικός βοηθός

Παράδειγμα - Καταχώριση εργασίας εικονικού βοηθού στο UpWork.Παράδειγμα – Καταχώριση εργασίας εικονικού βοηθού στο UpWork.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 5 $ – 15 $ / ώρα

Όπως ίσως μπορείτε να πείτε από τον τίτλο της εργασίας, το ρόλος εικονικού βοηθού είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να αναλάβετε από το σπίτι. Τόσες πολλές βιομηχανίες χρειάζονται εικονικούς βοηθούς, εταιρείες ακινήτων, εταιρείες πληροφορικής ή ακόμη και λογιστικές και χρηματοοικονομικές εταιρείες.

Ως εικονικός βοηθός, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την απόλυτη ευελιξία στον ρόλο της εργασίας σας. Αυτό που κάνετε μπορεί να περιλαμβάνει την απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων, τη διαχείριση προγραμμάτων ή ακόμη και την κράτηση ταξιδιωτικών ρυθμίσεων. Φυσικά, πολλά από αυτά εξαρτώνται ακριβώς από το είδος του βοηθού που είστε.

Πώς να ξεκινήσετε να εργάζεστε ως εικονικός βοηθός από το σπίτι

Παρόλο που μπορεί να μην χρειάζεται να έχετε πτυχίο για να κάνετε αίτηση ως εικονικός βοηθός, ορισμένες από τις πιο premium τοποθετήσεις ενδέχεται να το ορίσουν ως απαίτηση. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε άλλα μαθήματα για να αυξήσετε το σετ δεξιοτήτων σας και να κάνετε το προφίλ σας πιο επιθυμητό.

Το κλειδί για να είσαι επιτυχημένος εικονικός βοηθός έγκειται στο να κάνεις τη δουλειά όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται. Θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα οργανωμένοι, να έχετε καλές δεξιότητες επικοινωνίας, να είστε έμπειροι στην τεχνολογία και να είστε σε θέση να χειρίζεστε πολλές εργασίες ταυτόχρονα.

Στο τέλος του εξοπλισμού, ο εικονικός βοηθός είναι μια καθαρή «εργασία υπολογιστή». Δηλαδή, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή, κάποια εργαλεία επικοινωνίας όπως ένα ακουστικό με μικρόφωνο, μια αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο και λογισμικό για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε – και αυτό είναι όλο.

Μάικλ Ναβάλ εδρεύει στις Φιλιππίνες, αλλά υποστηρίζει μια ποικιλία πελατών σε όλο τον κόσμο ως εικονικός βοηθός και ανεξάρτητος ειδικός πληροφορικής. Συμβουλεύει όσους σκέφτονται τη δουλειά του εικονικού βοηθού να βασίζονται πάντα στις δεξιότητες και το πιο σημαντικό, να έχουν μια θετική στάση «μπορεί να κάνει».

Το πρώτο θα σας εξυπηρετήσει καλά για την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών, ενώ το δεύτερο σας βοηθά να χειριστείτε πελάτες που μπορεί να είναι απαιτητικοί. Θεωρήστε τον ως παράγοντα «likeability» που μπορεί να βοηθήσει στην παράταση της διάρκειας της σύμβασης επ ‘αόριστον.

«Είναι δύσκολο να συμβουλευτείς πόση χρέωση για εργασία VA, καθώς το πεδίο εργασίας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο ανάλογα με τον πελάτη. Τα βασικά πράγματα που πρέπει να ασκήσετε θα ήταν η επένδυσή σας στο χρόνο, τυχόν πρόσθετα εργαλεία που ίσως χρειαστεί να παίξετε έναν ιδιαίτερο ρόλο, καθώς και ποιες επιπλέον δεξιότητες μπορεί να χρειαστείτε για να βελτιώσετε εάν είναι απαραίτητο », λέει ο Naval..

5. Συγγραφέας / Συντάκτης / Μεταφραστής

Παράδειγμα - Διαθέσιμες εργασίες συγγραφέα στο Problogger Jobs.Παράδειγμα – Διαθέσιμες εργασίες συγγραφέα στο Problogger Jobs.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 15 $ – 60 $ / ώρα

Έχοντας γίνει συγγραφέας και συντάκτης για πολλά χρόνια, μπορώ εύκολα να σας πω ότι αυτή είναι πιθανώς μια από τις πιο ευέλικτες δουλειές από τις οικιακές δουλειές που υπάρχουν. Σε διάφορες χρονικές στιγμές, δούλευα σε γραφεία, στο χωράφι και στο σπίτι σε κάποιο σημείο ή άλλο.

Υπάρχουν πολλά είδη συγγραφέων – bloggers, συγγραφείς χαρακτηριστικών, συγγραφείς, μυθιστοριογράφοι και πολλά άλλα. Θυμηθείτε, σχεδόν όλα όσα βλέπετε στο Διαδίκτυο ή σε χαρτί δημιουργήθηκαν από έναν συγγραφέα!

Εάν η σκέψη της εμφάνισης των λέξεων σας παντού σας ενδιαφέρει, αυτός είναι ένας ρόλος που ίσως σας ταιριάζει. Ανάλογα με το είδος του συγγραφέα που θέλετε να γίνετε οι απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν πολύ.

Για παράδειγμα, ένας τεχνικός συγγραφέας θα πρέπει απαραιτήτως να είναι γνώστης σε τεχνικές λεπτομέρειες, ενώ ένας ερευνητής μπορεί να χρειάζεται να έχει ένα υπόβαθρο στην περιοχή στην οποία βρίσκεται η έρευνα. Ωστόσο, το κοινό συστατικό σε όλες αυτές τις εξειδικεύσεις είναι η ικανότητα επικοινωνίας.

Πώς να πληρώσετε γραπτώς online

Το να μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του κοινού και να μεταφέρετε με σαφήνεια ένα μήνυμα είναι μια από τις πιο ζωτικές δεξιότητες που μπορείτε να έχετε ως συγγραφέας. Αν και μπορείτε να μάθετε τις λεπτομέρειες αυτού σε ένα μάθημα όπως το Bachelor of Journalism, ιδανικά, θα επιλέξετε έναν μέντορα που μπορεί να μοιραστεί τα μυστικά του που αποκτήθηκαν μέσω της εμπειρίας.

Ωστόσο, συγγραφέας, συντάκτης ή μεταφραστής, τα βασικά κομμάτια του αποθέματός σας θα είναι ένας υπολογιστής, λογισμικό επεξεργασίας και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Μωάμεθ Ρούμπι Ερνάουα

Μωάμεθ Ρούμπι Ερνάουα είναι ένας μεταφραστής Ινδονησίας-Αγγλίας που έχει χτίσει ολόκληρη την επιχείρησή του από το freelancing.

Με περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας στον ελεύθερο δανεισμό, είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του Diamondo Translation. Για τους νεοεισερχόμενους σε αυτήν την επιχείρηση, τους συμβουλεύει να μην ανησυχούν πάρα πολύ για την εμπειρία που έχετε κατά την υποβολή αίτησης για εργασία – αρκεί να έχετε μια σταθερή πλατφόρμα δεξιοτήτων και επικοινωνίας.

«Το να είσαι σε θέση να επικοινωνείς καλά με τους πελάτες είναι ζωτικής σημασίας, παίζοντας ρόλο στην εξασφάλιση της εργασίας, καθώς και διαπραγματεύσεις και κατανόηση με ακρίβεια των απαιτήσεων. Εάν αποτύχετε σε αυτό, οι καλύτερες δεξιότητες στον κόσμο μπορεί να μην σας σώσουν από το να χάσετε πράγματα ». λέει ο Μωάμεθ

Ο Μωάμεθ προειδοποιεί επίσης ότι ενδέχεται να υπάρχουν δαπάνες για την είσοδο σε αυτόν τον χώρο, όπως η επένδυση σε φιλοξενία ιστοσελίδων για τον ιστότοπό της επιχείρησής σας, οι συνδρομές εργαλείων μετάφρασης με υπολογιστή φιλοξενία επαγγελματικών email.

Αίθουσα Sharon Hurley, ένας επαγγελματίας ανεξάρτητος συγγραφέας B2B και blogger εργάζονται τόσο για πελάτες όσο και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες.

Με 30 χρόνια επαγγελματικής γραφής για έντυπα και διαδικτυακά μέσα, πιστεύει ότι το βασικό γνώρισμα για να είναι επιτυχημένος ανεξάρτητος συγγραφέας είναι η ποιότητα της εργασίας και της εμπειρίας σε συγκεκριμένες θέσεις.

«Οι πελάτες μου αναμένουν ποιότητα από εμένα, και την ίδια ποιότητα από όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζομαι. Πιστεύω ότι είναι λάθος να δοθεί προτεραιότητα στην ταχύτητα έναντι της ποιότητας », τονίζει. Όπως μπορείτε να δείτε, ανεξάρτητα από τη γραμμή εργασίας ή την κατάσταση απασχόλησης, η ποιότητα είναι σημαντική.

6. Βοηθός Ερευνών / Αναλυτής Επιχειρήσεων

Παράδειγμα - Διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αναλυτές έρευνας στην ΠράξηΠαράδειγμα – Διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αναλυτές έρευνας στην Πράγματι.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 25 $ – 150 $ / ώρα

Φανταστείτε να πληρώνεστε για να τα γνωρίζετε όλα – και θα κάνετε λάθος για το τι κάνει ένας βοηθός έρευνας.

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, οι βοηθοί της έρευνας βοηθούν σε πράγματα όπως το παρασκήνιο, όπως η εύρεση στοιχείων, η συλλογή δεδομένων και πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με την υποστήριξη του κύριου παραγωγού εργασίας.

Όπως λένε ορισμένοι, το Google είναι ο φίλος σας, αλλά απλώς θυμηθείτε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που ενδέχεται να μην μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να είστε βοηθός έρευνας, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να βγείτε στο πεδίο από καιρό σε καιρό και να σκάβετε σε μη ψηφιακά αρχεία, εάν είναι απαραίτητο.

Αν και η έρευνα είναι συνήθως εξαιρετικά εξειδικευμένη, ο βοηθός μπορεί να μην χρειάζεται να έχει όλο το εκπαιδευτικό υπόβαθρο ως ερευνητής. Αυτό που πιθανότατα θα χρειαστεί είναι ένα προσόν σε έναν τομέα που σχετίζεται με την έρευνα που διεξάγεται.

Για παράδειγμα, εάν υποβάλλετε αίτηση ως βοηθός έρευνας σε ένα έργο που περιλαμβάνει τη μελέτη αναδυόμενων απαντήσεων σε γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες, θα σας εξυπηρετούσε καλά να έχετε ένα επίσημο υπόβαθρο στη γενετική μηχανική ή τη βιοχημεία.

Ξεκινώντας

Δυστυχώς, αυτά τα εκπαιδευτικά υπόβαθρα χρειάζονται χρόνο και χρήμα για να δουλέψουν, οπότε ο ρόλος σας ως ερευνητής βοηθός πιθανότατα θα περιοριστεί σε συγκεκριμένους τομείς. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μπορεί να εργαστεί εξ αποστάσεως, ανάλογα με το ποιες εγκαταστάσεις μπορεί να χρειαστούν ως μέρος της εργασίας.

Περιμένετε να εργαστείτε σε μια εύκολα φορητή συσκευή όπως φορητό υπολογιστή και να επικοινωνείτε ψηφιακά μέσω λογισμικού διαχείρισης έργων ή μερικές φορές, απλώς μέσω email.

7. Online εκπαιδευτής / δάσκαλος

Παράδειγμα – Μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε το διαδικτυακό σας μάθημα εύκολα στο Teachable.

Εκτιμώμενη πληρωμή: –

Ενώ μπορεί να υπάρχει το παλιό αστείο που «αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν, διδάσκουν», ο ρόλος ενός δασκάλου είναι στην πραγματικότητα πολύ αξιοσέβαστος. Ωστόσο, χάρη στο Διαδίκτυο μπορείτε να γίνετε και δάσκαλος στο διαδίκτυο, αρκεί να έχετε πολύτιμη δεξιότητα για να μεταβιβάσετε.

Μερικά παραδείγματα αυτών των εξειδικευμένων δεξιοτήτων περιλαμβάνουν το WordPress, τη σύνθεση λουλουδιών, την κηπουρική, το πλέξιμο – σχεδόν οτιδήποτε στην πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο ρόλος ενός διαδικτυακού εκπαιδευτή ή δασκάλου μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμος για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Εφόσον έχετε τη θέληση να το κάνετε, μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε τα μαθήματά σας στο διαδίκτυο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της δημιουργίας ψηφιακών μαθημάτων είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι εργασία πλήρους απασχόλησης. Μπορείτε να εργαστείτε και να τα δημιουργήσετε στον ελεύθερο χρόνο σας και να ανακατέψετε το πρόγραμμά σας ανάλογα με το ποια είναι η προτεραιότητά σας ανά πάσα στιγμή.

Για να βελτιώσετε τα μαθήματα που δημιουργείτε, προσπαθήστε να μάθετε μερικές μαλακές δεξιότητες όπως δημόσια ομιλία, επικοινωνίες ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας που αποκτήθηκε μέσω των μαθημάτων που δημιουργείτε. Μόλις τα αποκτήσετε, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε ψηφιακά μαθήματα.

Ανάλογα με το τι αποφασίζετε, μπορεί να χρειαστείτε κάποιο είδος κάμερας web ή οθόνης, μαζί με διαδραστικά ψηφιακά εργαλεία για να διδάξετε με.

Ειδικό χαρακτηριστικό: Kyle Roof

Kyle Roof

Για τους δημιουργούς διαδικτυακών μαθημάτων, έχουμε μια ειδική απόλαυση – ένα σύντομο απόσπασμα που συζητά τα βασικά των πραγμάτων με τον Kyle Roof. Ο συνιδρυτής της Χρυσός μάρκετινγκ Διαδικτύου, PageOptimizer Pro, και μερικούς άλλους ιστότοπους, ο Roof έχει κάνει ένα μεγάλο όνομα για τον εαυτό του με την επιτυχία του στη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων, οπότε πάρτε τα σχόλιά του στην καρδιά!

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρχάριοι στη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων πρέπει να επικεντρωθούν στην οικοδόμηση της φήμης τους στην επιχείρηση – όσο πιο αναγνωρισμένο είναι το όνομα, τόσο καλύτερα θα πουλήσουν τα μαθήματα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν δημιουργήσετε κάποια «δωρεάν μαθήματα» που γενικά προσθέτουν αξία στις κοινότητες.

«Μόλις καθιερωθείς (και αυτό μπορεί να διαρκέσει χρόνια) τότε θα έχεις πολλά άτομα που θέλουν να αγοράσουν το μάθημά σου. Εάν τα πήγατε καλά στο κανάλι ή το podcast κάποιου άλλου στο YouTube, θα χαρούν να σας ξαναδώ να μιλήσετε για το νέο σας μάθημα », λέει ο Roof..

«Καθώς παρουσιάζετε, μπορείτε να αρχίσετε να βελτιώνετε τις έννοιες των μαθημάτων σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε επιτόπου τι λειτουργεί και τι όχι προτού αφιερώσετε χρόνο για την εγγραφή βίντεο. “

Το Roof προειδοποιεί ωστόσο ότι μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο ακόμη και για τη δημιουργία βίντεο, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος επεξεργασίας (τον οποίο αναθέτει σε τρίτους). Κάθε βίντεο τον παίρνει περίπου μία έως δύο ώρες για να παράγει – ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι γενικά.

«Η μεταφόρτωση βίντεο και περιεχομένου σε διδακτικά ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε ότι θα κάνει», προσθέτει.

8. Προγραμματιστές / Προγραμματιστές Ιστού

Παράδειγμα - Λίστα εργασιών προγραμματιστών ιστού στο SimplyHired.Παράδειγμα – Καταχώριση εργασιών προγραμματιστή ιστού στο SimplyHired.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 15 $ – 100 $ / ώρα

Ίσως συνήθως οι πιο νησιωτικοί ρόλοι εργασίας, προγραμματιστές και προγραμματιστές ιστού δεν ήταν γνωστό ότι έχουν τις πιο κοινωνικές θέσεις εργασίας. Αυτό, συν τη φύση της ίδιας της εργασίας, δίνει ένα σχεδόν ιδανικό σενάριο για εργασία από το σπίτι.

Είτε εργάζεστε σε προσαρμοσμένα έργα για μια εταιρεία είτε ακόμη και πουλάτε τις δικές σας γενικές εφαρμογές, όλα αυτά είναι δυνατόν από την άνεση του σπιτιού σας. Θα είστε ουσιαστικά ανεξάρτητος προγραμματιστής.

Το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς θα είναι να έχετε το όνομά σας εκεί έξω, ίσως μέσω ενός διαδικτυακού χαρτοφυλακίου, και να προωθήσετε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε. Φυσικά, θα σας βοηθήσει εάν είστε σε θέση να παρέχετε στους πιθανούς πελάτες ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο των έργων που ολοκληρώσατε ή συμμετείχατε στο παρελθόν.

Πώς να ξεκινήσετε ως προγραμματιστής web από το σπίτι

Παρόλο ο προγραμματισμός μπορεί να είναι αυτοδίδακτος, είναι πάντα καλύτερο να έχουμε κάποιο επίσημο υπόβαθρο. Έχω δει πολλούς σπουδαίους προγραμματιστές που γνωρίζουν πολλά για τις ιδιαιτερότητες της κωδικοποίησης, αλλά παραμένουν μέτριες λόγω αδύναμων βασικών εννοιών.

Ωστόσο, ό, τι κι αν αποφασίσετε, θα χρειαστείτε ένα ειδικό μηχάνημα εργασίας για να δημιουργήσετε και να δοκιμάσετε τον κώδικά σας σε αυτό που κατά προτίμηση δεν θα παρεμποδίζεται από προσωπικές εφαρμογές που μπορεί να θέλετε να εγκαταστήσετε..

Τζούλιαν Τραγούδι

Τζούλιαν Τραγούδι, ένας προγραμματιστής freelancer της Μαλαισίας, είναι ανεξάρτητος για περισσότερο από μια δεκαετία τώρα. Πιστεύει την ικανότητα να το κάνει αυτό χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε κατά την προηγούμενη επαγγελματική του ζωή και την υποστήριξη της γυναίκας του.

«Να είστε πάντα βέβαιοι ότι καταβάλλετε προσπάθεια 101% σε κάθε έργο που αναλαμβάνετε. Φροντίστε να μην κάνετε υπερβολικές υποσχέσεις, αλλά παραδώστε το καλύτερο προϊόν που μπορείτε. Εάν είστε σε θέση, προτείνετε ιδέες για να βοηθήσετε επίσης », λέει ο Song.

9. Dropshipper / έμπορος θυγατρικών

Παράδειγμα – Ένα κατάστημα dropshipping που κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το Shopify.

Εκτιμώμενη πληρωμή: –

Μέχρι τώρα πολλοί από εσάς πιθανότατα θα είστε μεγάλοι πιστοί στη δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι μεγάλες πλατφόρμες έχουν αναπτυχθεί με μεγάλο τρόπο και ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν προχωρήσει χάρη στις αλλαγές στην τεχνολογία.

Γνωρίζατε ότι ακόμη και μπορείτε να ασχοληθείτε με το ηλεκτρονικό εμπόριο; Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι να κάνετε dropshipping. Αυτός ο τρόπος ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να έχετε πραγματικά το προϊόν.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο που λειτουργεί ως μέτωπο πωλήσεων και, στη συνέχεια, προμηθευτείτε τα προϊόντα σας από προμηθευτές σταγονόμετρα όπως το AliExpress, το SaleHoo, το Doba ή πολλούς άλλους. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο γρήγορα και χωρίς τεχνικές γνώσεις εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων όπως το Shopify.

Παρόλο που θα πρέπει να πληρώσετε για την αρχική επένδυση στη φιλοξενία και την κατασκευή του ιστότοπού σας, δεν χρειάζεται να παραγγείλετε προϊόντα μαζικά ή ακόμη και να χειριστείτε τις αποστολές. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν για εσάς μέσω των πηγών σας.

Οι έμποροι θυγατρικών συνεργάζονται με παρόμοιους τρόπους, αλλά δημιουργούν κυρίως περιεχόμενο που βοηθά στην πώληση προϊόντων. Για κάθε πελάτη που αναφέρεται ένας έμπορος θυγατρικών, θα κερδίσουν προμήθεια για αυτήν την πώληση.

Πώς να ξεκινήσετε εάν είστε νέοι

Όταν αποφασίσετε να εργαστείτε από το σπίτι ως dropshipper ή έμπορος συνεργατών, αναλαμβάνετε ουσιαστικά το ρόλο ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης – ενός που πρέπει να φοράει πολλά καπέλα. Εξαιτίας αυτού, μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες ορισμένους τομείς της επιχείρησής σας, είτε πρόκειται για ανάπτυξη ιστού είτε για παραγωγή περιεχομένου.

Τζέρι Λόουτ, ο ιδρυτής του WHSR, το BuildThis.io και το HostScore είναι ένας βετεράνος συνεργάτης. Με 15 σταθερά χρόνια στην επιχείρηση, μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το ρόλο των πιθανών νεοεισερχόμενων που πρέπει να αναθέσουν σε τρίτους.

«Όταν αναλαμβάνω ταλέντο, προτιμώ να πληρώνω έναν συντηρητή αντί να προσλαμβάνω ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς αυτό είναι πιο οικονομικό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρία για να ολοκληρώσουν τη δουλειά που προσλήφθηκαν να κάνουν. Για σειρά σπουδαιότητας, χρειάζομαι ποιότητα, λογικές τιμές και ταχύτητα.

Επειδή όλοι δουλεύουμε εξ αποστάσεως, μια κρίσιμη πτυχή όσων προσλαμβάνω είναι ότι πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στη λεπτομέρεια. Αυτή η βασική πτυχή μπορεί να σημαίνει μια μεγάλη διαφορά σε αυτό που νομίζετε ότι παίρνετε και τι παίρνετε τελικά », δήλωσε ο Low.

10. Διαχειριστής κοινωνικών μέσων

Παράδειγμα - Το Fiverr είναι μια δημοφιλής αγορά όπου ο ελεύθερος επαγγελματίας προσφέρει την υπηρεσία του σε πιθανούς μισθωτές.Παράδειγμα – Το Fiverr είναι μια δημοφιλής αγορά όπου ο ελεύθερος επαγγελματίας προσφέρει την υπηρεσία του σε πιθανούς μισθωτές.

Εκτιμώμενη πληρωμή: 10 $ – 50 $ / ώρα

Όπως όλοι γνωρίζουμε, όλα τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μιλούν τώρα. Πολλές μάρκες τόσο μεγάλες όσο και μικρές χρειάζονται κάποιον για να χειριστεί τις δραστηριότητες ψηφιακής προσέγγισής τους – μεγάλο μέρος των οποίων είναι τα κοινωνικά μέσα.

Από τη διαχείριση καθημερινών δραστηριοτήτων έως τη δημιουργία περιεχομένου για τους πελάτες-στόχους της εταιρείας, ο βασικός σας ρόλος στη διαχείριση των κοινωνικών μέσων είναι να συμβάλλετε στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, ελπίζοντας ότι θα οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεων.

Ξεκινώντας ως διαχειριστής κοινωνικών μέσων

Για να υπερέχετε σε έναν ρόλο διαχείρισης κοινωνικών μέσων θα έχετε ιδανικά ένα υπόβαθρο στις επικοινωνίες, τις δημόσιες σχέσεις, ή ίσως ακόμη και το μάρκετινγκ. Το πιο σημαντικό, πρέπει να έχετε μια χαρούμενη διάθεση και να είστε σε θέση να διατηρείτε το κρύο σας υπό πίεση. Θυμηθείτε, είστε το δημόσιο πρόσωπο της εταιρείας σε ορισμένα βασικά κανάλια.

Ευτυχώς, όλα αυτά μπορούν να γίνουν και από την άνεση του σπιτιού σας, αρκεί να έχετε μια συσκευή για να εργαστείτε, κατάλληλα εργαλεία σχεδιασμού για το περιεχόμενο των κοινωνικών μέσων σας και ίσως κάποιο λογισμικό ενσωμάτωσης που θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε εύκολα πολλά κοινωνικά κανάλια πολυμέσων πιο εύκολα.

Πού να βρείτε νόμιμες διαδικτυακές εργασίες?

Fiverr

Το καλύτερο πράγμα για το Fiverr είναι ότι σχετίζεται όχι μόνο με ένα ευρύ φάσμα εργασίας από ρόλους στο σπίτι, αλλά και μπορεί να βοηθήσει εκείνους που βρίσκονται σε πολλά επίπεδα της καριέρας τους. Για παράδειγμα, αν είστε λιμοκτονός που ξεκινά μόνοι σας ή επαγγελματίας με 30 χρόνια εμπειρίας – υπάρχουν δυνατότητες για εσάς εδώ.

Οι πελάτες στο Fiverr υποβάλλουν προσφορές στις υπηρεσίες σας με βάση προκαθορισμένους ορισμούς έργων που καθορίζετε. Υποστηρίζονται επίσης προσαρμοσμένα αιτήματα και μπορείτε να παραθέσετε έναν πιθανό πελάτη με βάση τις ακριβείς προδιαγραφές του έργου τους.

Το Fiverr είναι κατάλληλο για πολλούς ρόλους εργασίας και είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την εργασία σας από τις προσπάθειες στο σπίτι.

Επισκεφθείτε: https://www.fiverr.com/

Εργασία

Το Upwork είναι στην πραγματικότητα πολύ παρόμοιο με το Fiverr, καθώς εξυπηρετεί επίσης ένα ευρύ φάσμα ατόμων που αναζητούν εργασία. Η βασική διαφορά έγκειται στον τρόπο με τον οποίο πληρώνεστε στο Upwork. Όπου το Fiverr σάς επιτρέπει να ορίσετε το εκτιμώμενο κόστος του έργου, το Upwork σάς επιτρέπει να αναφέρετε πελάτες ανά ώρα.

Αυτό επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στη χρέωση, καθώς μπορείτε να χρεώσετε για το χρόνο σας. Εάν υπάρξουν πρόσθετα αιτήματα ή τέτοια, η αμοιβή σας θα αυξηθεί απλώς λόγω της αύξησης του χρόνου που αφιερώνεται στην εργασία.

Το Upwork είναι καλό για σχεδόν όλους τους ρόλους εργασίας, αλλά βοηθάει εάν έχετε κάποια εμπειρία πριν ξεκινήσετε εδώ.

Επισκεφθείτε: https://www.upwork.com/

Toptal

Το Toptal στοχεύει στο να φέρει την κρέμα της ανεξάρτητης καλλιέργειας στις κορυφαίες εταιρείες που θέλουν έργα να έχουν εξωτερική ανάθεση. Αληθινή στον ρόλο της στη σύνδεση ανθρώπων μέσω της πλατφόρμας της, η ίδια η Toptal δεν έχει έδρα και είναι πραγματικά ψηφιακή.

Για να χρησιμοποιήσετε το Toptal πρέπει να είστε σε θέση να περάσετε έναν αριθμό δοκιμών, έτσι διατηρεί μόνο τα καλύτερα. Αρχικά εξυπηρετώντας μηχανικούς, σήμερα η Toptal έχει επεκτείνει τη βαθμολογία της για να συμπεριλάβει σχεδιαστές, λογιστές, στατιστικούς, συμβούλους και άλλα.

Το Toptal είναι καλό για μηχανικούς και ορισμένες άλλες εξειδικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες και δέχεται μόνο το 3% των υποψηφίων.

Επίσκεψη: https://www.toptal.com/

Απλά μισθωμένο

Το SimplyHired μπορεί να είναι μια πύλη εργασίας, αλλά περιλαμβάνει επίσης αρκετά ανοίγματα για ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να εργαστούν από το σπίτι. Μοναδικά, προσφέρει περισσότερες θέσεις εργασίας από ό, τι είναι απλώς καταχωρημένες στην πλατφόρμα της, αλλά συγκεντρώνει θέσεις εργασίας από δεκάδες άλλες πηγές επίσης.

Το SimplyHired είναι κατάλληλο για τους περισσότερους αναζητούντες εργασία, αλλά δεν είναι απαραίτητα εξειδικευμένο για απομακρυσμένους εργαζόμενους. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες.

Επίσκεψη: https://www.simplyhired.com/

Πρόσβαση συγγραφέα

Εάν είστε συγγραφέας ή ειδικός περιεχομένου, μπορεί να σας ενδιαφέρει το Writer Access. Αυτή η πλατφόρμα βοηθά στη σύνδεση των συγγραφέων με τις σωστές θέσεις εργασίας για αυτούς και διαθέτει επίσης αντιστοίχιση θέσεων εργασίας που βασίζεται σε AI Φυσικά, αυτά τα πλεονεκτήματα δεν παρέχονται χωρίς αρκετές προειδοποιήσεις.

Πρώτον, οι αναζητούντες εργασία στο Writer Access προέρχονται μόνο από λίγες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ιρλανδίας ή της Νέας Ζηλανδίας. Εάν πληροίτε αυτά τα κριτήρια, τότε θα πρέπει να υποβληθείτε σε αξιολόγηση από το Writer Access ομάδα για να προκριθεί τελικά.

Επίσκεψη: https://www.writeraccess.com/

Εύρεση εικονιδίων

Αυτός ο ιστότοπος είναι ειδικά για σχεδιαστές που θέλουν έναν εύκολο τρόπο να πουλήσουν την εργασία τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε μαζί τους και να ανεβάσετε τα αντικείμενα που θέλετε να διαθέσετε στην αγορά. Δεδομένου ότι το Icon Finder είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές αγορές για εικονίδια στο διαδίκτυο, θα έχετε πρόσβαση σε μια έτοιμη αγορά για τα σχέδιά σας.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα αλίευμα. Το Icon Finder θα χωρίσει ό, τι κερδίζετε στον ιστότοπό τους 50-50. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε μόνο το μισό από ό, τι πουλάτε ένα προϊόν. Ωστόσο, είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να κερδίσετε κάποια χρήματα χωρίς να χρειαστεί να βρείτε δικούς σας πελάτες.

Επίσκεψη: https://www.iconfinder.com/

Εργασίες ProBlogger

Το ProBlogger είναι περισσότερο μια κοινότητα για bloggers και όχι μια ειδική τοποθεσία πλατφόρμας εργασίας. Ωστόσο, χάρη στους πόρους των μελών του, έχετε πρόσβαση σε μια ειδική ενότητα εργασίας εκεί.

Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας που διατίθεται εδώ σχετίζεται με την παραγωγή περιεχομένου, είτε πρόκειται για φάντασμα είτε για επεξεργασία. Οι φίλοι συγγραφείς πρέπει σίγουρα να το ελέγξουν για την ευκολία πρόσβασης καθώς και για τον τεράστιο όγκο πόρων υποστήριξης.

Επίσκεψη: https://problogger.com/jobs/

ΠαραγωγήHub

Η εύρεση εργασίας ως πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς παρά τη δημοτικότητα, μπορεί να είναι ένα απίστευτα εξειδικευμένο πεδίο σε πολλές πτυχές. Ευτυχώς έχουμε το ProductionHub το οποίο είναι ειδικά για συντάκτες βίντεο και παραγωγούς.

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να μην κάνετε απλώς αίτηση για εργασίες, αλλά και να ανεβάζετε και να προβάλλετε την εργασία σας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να σας βρουν.

Επίσκεψη: https://www.productionhub.com/

Διδακτός

Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μαθήματα και να διδάξουν πράγματα, το Teachable είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους. Λειτουργεί σαν δημιουργός ιστότοπων, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε μαθήματα στην πλατφόρμα του και στη συνέχεια να φιλοξενεί το μάθημα και σας επιτρέπει να το πουλάτε σε μαθητές που θέλουν να μάθουν.

Ενώ προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να ξεκινήσουν γρήγορα και εύκολα, έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Πρέπει να πληρώσετε για μια συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, ενώ το Teachable αποκόπτει κάθε πώληση που πραγματοποιείτε.

Επίσκεψη: https://teachable.com/

Τοπικές ομάδες Facebook

Ένας ακόμη πόρος που δεν πρέπει να παραβλέπεται ή να υποτιμάται είναι το Facebook, καθώς έχει πολλές σελίδες ή ομάδες που είναι αφιερωμένες στην εργασία. Εάν είστε σχεδιαστής ή άλλος ειδικός, αναζητήστε κοινότητες στο Facebook όπου συγκεντρώνονται αυτές που εργάζονται στη δουλειά σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι πάροχοι θέσεων εργασίας θα βρουν επίσης αυτές τις ομάδες για να προσφέρουν ευκαιρίες. Είναι επίσης κοινό για τα ίδια τα μέλη της ομάδας να μοιράζονται ευκαιρίες εργασίας στην ευρύτερη κοινότητα.

Επίσκεψη: https://www.facebook.com/

Εργαλεία που θα χρειαστείτε / μπορεί να εργαστείτε από το σπίτι

Δεδομένου ότι το βασικό θέμα εδώ είναι η απομακρυσμένη εργασία, πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει βασικός εξοπλισμός που θα πρέπει να έχετε στο πλευρό σας για να λειτουργήσετε τα πράγματα. Όλα αυτά θα πρέπει να βγουν από την τσέπη σας, καθώς ουσιαστικά παρέχετε μια υπηρεσία.

Μερικά παραδείγματα των εργαλείων που μπορεί να χρειαστείτε μπορεί να περιλαμβάνουν:

Συστήματα Υπολογιστών

Για πολλούς ρόλους, αυτό μπορεί απλά να είναι ένα γενικό σύστημα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία εγγράφων, την αποστολή και τη λήψη επικοινωνιών ή τη χρήση εργαλείων που βασίζονται στον ιστό. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον.

Για παράδειγμα, οι επεξεργαστές βίντεο ή οι σχεδιαστές γραφικών μπορεί να χρειάζονται πιο ισχυρά μηχανήματα, καθώς η επεξεργασία βίντεο είναι πολύ πεινασμένη για πόρους.

Άλλο υλικό

Κάμερες Web, ακουστικά με μικρόφωνα, μεγαλύτερες οθόνες – μπορεί να χρειαστούν οποιοδήποτε ή όλα αυτά ανάλογα με τον ρόλο σας. Για παράδειγμα, ως εικονικός βοηθός, πρέπει να καλείτε συχνά ή να επικοινωνείτε με άλλο τρόπο, οπότε η επένδυση σε σταθερά ακουστικά θα είναι πολύτιμη.

Λογισμικό τιμολόγησης

Για όσους εργάζονται μέσω πλατφορμών όπως το Fiverr ή το Toptal, οι πληρωμές και η τιμολόγηση διατίθενται για εσάς. Εάν αποφασίσετε να συνεργαστείτε με τους δικούς σας πελάτες, θα πρέπει να είστε σε θέση να τους τιμολογήσετε για την εργασία που έχει γίνει.

Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε από φύλλα Excel ή πρότυπα τιμολογίου έως πιο επαγγελματικές λύσεις, όπως λύσεις λογιστικής και τιμολόγησης που βασίζονται σε σύννεφο. Τα Zoho και Freshbook είναι καλά παραδείγματα αυτών και μπορούν να πληρωθούν σε μηνιαία βάση.

Επίσης, δείτε: Τιμολόγιο, Aynax, Τιμολόγιο.

Εργαλεία Συνεργασίας

Παρόλο που η εργασία από το σπίτι είναι ως επί το πλείστον μια σόλο εργασία, μπορεί να έχετε ευκαιρίες να συνεργαστείτε με άλλους με έναν υποστηρικτικό τρόπο. Εάν προκύψει αυτή η κατάσταση, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μερικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε άψογα.

Καλά παραδείγματα αυτών περιλαμβάνουν τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google (διατίθενται μεμονωμένα ή ως μέρος του G Suite σύνολο εργαλείων), Microsoft ομάδες, και Flowdock.

Δείτε επίσης: Ημέρα, Εννοια, Ημερολόγιο Google

Εργαλεία γραφικών

Οι σχεδιαστές γραφικών θα χρειαστούν κάποιο λογισμικό που ήταν αρκετά ακριβό, αλλά τώρα ευτυχώς διατίθενται ως συνδρομές που βασίζονται σε σύννεφο και ως εργαλεία βάσης προγράμματος περιήγησης “fremium”. ιδέες για το σπίτι για ό, τι μπορεί να είναι απαραίτητο μπορεί να περιλαμβάνει το Adobe Cloud CC και ίσως ένα αποθετήριο πόρων όπως το Bigstock.

Δείτε επίσης: Κάναβα, Παράγω, Σκίτσο, Σχεδιαστής συγγένειας

Εργαλεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης / ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ανάλογα με τον τύπο εργασίας από την οικιακή εργασία που αποφασίζετε να πάτε, μερικές φορές μπορεί να χρειαστείτε ειδικά εργαλεία που είναι αφιερωμένα σε συγκεκριμένες εργασίες. Για παράδειγμα, HootSuite επιτρέπει στους διαχειριστές κοινωνικών μέσων να εργάζονται ταυτόχρονα σε πολλά κανάλια και ακόμη και να προγραμματίζουν αναρτήσεις.

Δείτε επίσης: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Γνωρίστε τον Έντγκαρ, Hubspot

Εργαλεία γραφής

Για συγγραφείς, το Grammarly (η κριτική μου εδώ) μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε ή να επισημάνετε περιοχές που χρειάζονται διόρθωση καθώς δημιουργείτε κείμενο εν κινήσει. Υπάρχουν δεκάδες εξειδικευμένα εργαλεία διαθέσιμα για σχεδόν οποιαδήποτε ανάγκη και πολλά ακόμη έχουν δωρεάν σχέδια διαθέσιμα.

Δείτε επίσης: Εφαρμογή Hemingway, Γράψτε ή πεθαίνετε

Διαχείριση ροής εργασίας

Η δυνατότητα συντονισμού της εργασίας σας και των πολλαπλών έργων που έχετε εκτελέσει μπορεί να είναι δύσκολη. Για να το φροντίσετε αυτό, σας προτείνω να κοιτάξετε προς κάποια ροή εργασίας ή λογισμικό διαχείρισης έργων.

Σήμερα, αυτά μπορούν επίσης να βρεθούν ως υπηρεσίες που βασίζονται στο Cloud όπως Ασάνα ή Ζάπιερ. Δεν σας βοηθούν μόνο στη διαχείριση της εργασίας, αλλά επιτρέπουν επίσης επικοινωνίες με πελάτες και ακόμη και συνεργάτες, εάν είναι απαραίτητο.

Δείτε επίσης: Τρέλλο, Δευτέρα, Wrike

Ασφάλεια

Όπως και με τον υπολογιστή σας, η διατήρηση της ασφάλειας των συσκευών εργασίας σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Φανταστείτε εάν ένας ιός θα εξαλείψει την εργασία σας ή εάν ένας εισβολέας θα μπορούσε να κλέψει τις πληροφορίες του πελάτη σας από το σύστημά σας.

Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα ενημερωμένο λογισμικό ασφαλείας στο Internet, όπως Norton 360. Θα ήταν επίσης καλύτερο αν μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα Υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου για κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων που εισέρχονται ή εξέρχονται από τη συσκευή σας, ειδικά επειδή εργάζεστε εξ αποστάσεως.

Δείτε επίσης: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Λογισμικό διάσκεψης

Εκτός από ένα ακουστικό, θα χρειαστείτε αξιόπιστο λογισμικό επικοινωνίας για να λειτουργείτε από απόσταση. Αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες σας, από απλές λύσεις βιντεοκλήσεων όπως Google Duo σε εφαρμογές παρουσίασης που συνοδεύονται από χαρακτηριστικά όπως TeamViewer ή Webex.

Δείτε επίσης: Ανίπταμαι διαγωνίως, Τζιτσί, Microsoft ομάδες

Σημείωση: Θυμηθείτε, αυτή η λίστα στοιχείων και εφαρμογών χρησιμεύει μόνο ως οδηγία. Οι ακριβείς ανάγκες σας μπορεί να διαφέρουν πολύ, ανάλογα με τον ακριβή ρόλο και τις συνθήκες στις οποίες βρίσκεστε.

Η σταδιοδρομία στο σπίτι είναι κατάλληλη για εσάς?

Ποια είναι τα οφέλη της εργασίας από το σπίτι?

Οφέλη από την εργασία από το σπίτι - Χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση!

Πρωτα απο ολα, ανεξαρτησία. Αυτο-κίνητρο, αυτοπειθαρχία, εστίαση και συγκέντρωση. Τέσσερα πράγματα που θα κερδίσετε μετά την εργασία σας από το σπίτι σας (και όχι απλώς να εργαστείτε στις πιτζάμες σας στις 8 π.μ.). Μπορεί να είναι ένα τέντωμα για να βρείτε την πηγή κινήτρου σας. Μια σημαντική συμβουλή θα ήταν να δημιουργήσετε τον δικό σας ειδικό χώρο εργασίας (όχι το κρεβάτι σας!).

Ανέφερα «το σπίτι σου», αλλά το δικό σου χώρο εργασίας μπορεί να είναι απολύτως οπουδήποτε. Θέλετε να εργαστείτε στο αγαπημένο σας καφέ στο δρόμο; Δυνατόν. Θέλετε να εργαστείτε από την άνεση του αυτοκινήτου σας; Δυνατόν. Οπουδήποτε αισθάνεστε άνετα και σας επιτρέπει να κάνετε τη δουλειά μπορεί να είναι ο χώρος εργασίας σας.

Μετακινήσεις δικαστικά έξοδα μπορεί να κοπεί δραστικά επίσης. Φανταστείτε πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, χωρίς να χρειάζεται να μετακινείστε για ώρες καθημερινά σε ένα γραφείο. Αντ ‘αυτού, πάρτε αυτές τις εξοικονομήσεις χρόνου και χρήματος και επανεπενδύστε τις εξίσου στην εργασία και την οικογένειά σας.

Για τους χρονοτριβείς εκεί έξω – οι περισσότερες απομακρυσμένες εργασίες έχουν εύκαμπτος χρονοδιαγράμματα (θα το κάνουμε σύντομα – συνεχίστε να διαβάζετε!).

Οι κάτω πλευρές της εργασίας από το σπίτι

Προκριτές ή εκείνοι που είναι αντιδραστικός και όχι προληπτική μπορεί να βρει την εργασία από το σπίτι μια πρόκληση. Η έλλειψη σαφούς διάκρισης μεταξύ εργασίας και ελεύθερου χρόνου είναι καταλληλότερη για τους «go getter» που έχουν υψηλή αυτο-κίνητρο.

Έχοντας όχι πρόσωπο με πρόσωπο Η σχέση με τους συναδέλφους μπορεί να είναι δύσκολη. Εάν σας αρέσει να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, η εργασία από το σπίτι μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο μόνη. Εάν είστε κάποιος που ευδοκιμεί σε σωματική σύνδεση, η εργασία από το σπίτι μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη σωματικής αλληλεπίδρασης – η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο την ψυχική σας υγεία.

Η αυτοπειθαρχία είναι το κλειδί για εργασία από το σπίτι (και ειλικρινά οπουδήποτε). Το να έχεις όρια και να λογοδοτείς είναι δύσκολο, ειδικά σε ένα περιβάλλον όπως το σπίτι όπου υπάρχουν πολλά αποσπάσεις της προσοχής.

Διαχείριση των δικών σας ώρα και χρονοδιάγραμμα Το να σας επιτρέπει να είστε παραγωγικοί είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει κανένας που να σας λογοδοτεί καθημερινά. Μπορείτε να κοιμηθείτε, να καθυστερήσετε, να εργαστείτε όποτε θέλετε. Ακούγεται υπέροχο, αλλά δεν είναι.

Συχνά διαμαρτύρονται για την κανονική δομή που μας φέρνει 9-5 θέσεις εργασίας, αλλά μας βοηθά να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι αν επιλέξετε να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα, σίγουρα θα στοχεύσετε να το ακολουθήσετε.

Αποφυγή απάτης Work-at-Home

Δεδομένου ότι η πλειονότητα των εργασιών από τις οικιακές εργασίες προέρχονται μέσω διαδικτύου, πρέπει να γνωρίζετε τις δυνατότητες όπου ενδέχεται να έχετε απάτη ή να αντιμετωπίσετε διαφορετικά προβλήματα. Η εργασία με πλατφόρμες εργασίας μπορεί να παρέχει κάποια μορφή ασφάλειας, καθώς η ίδια η πλατφόρμα λειτουργεί ως ενδιάμεσος και μπορεί να διασφαλίσει την πληρωμή για την ολοκλήρωση της εργασίας.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν ζητάτε μόνοι σας θέσεις εργασίας μέσω δημόσιων καναλιών όπως το Facebook ή τα φόρουμ, καθώς αυτά δεν σας προσφέρουν ουσιαστικά καμία προστασία. Όπως με όλα τα διαδικτυακά, ασκήστε μερικές κατάλληλες προφυλάξεις όπως:

 • Κάνοντας κάποιους ελέγχους ιστορικού σε πιθανούς εργοδότες.
 • Μη δίνοντας πάρα πολλά προσωπικά στοιχεία.
 • Ζητώντας καταθέσεις για εργασία.
 • Πάντα να περιγράφετε τις προδιαγραφές εργασίας με σαφήνεια.

Να γνωρίζετε πάντα τις απάτες – οι αξιόπιστοι εργοδότες δεν θα χρειαστούν ποτέ να τους πληρώσετε τίποτα για να πάρετε δουλειά!

Τύλιξε

Κατά τη διάρκεια αυτού του άρθρου έχω συζητήσει μια λίστα με πιθανές εργασίες από ευκαιρίες στο σπίτι και πού να βρω πιθανή εργασία. Να θυμάστε πάντως ότι η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από την εργασία σταθερής εργασίας σε περιβάλλον γραφείου.

Να γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε πολύ περισσότερα από τις βασικές δεξιότητες εργασίας σας για να επιβιώσετε – ουσιαστικά θα διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση, με όλα αυτά που συνεπάγεται. Μερικούς μήνες μπορεί να σκοτώσετε οικονομικά, ενώ σε άλλους οι ενέργειες μπορεί να είναι λιτές.

Μάθετε να σχεδιάζετε μακροπρόθεσμα και καθώς αποκτάτε εμπειρία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι με την πάροδο του χρόνου έχετε δημιουργήσει μια πολύ επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρησή σας.

* Μετάφραση: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map