Πώς η εξωτερική ανάθεση μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης μάρκετινγκ θυγατρικών σας

Το Διαδίκτυο προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, και μία από αυτές είναι μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών. Με τους απλούστερους όρους, το μάρκετινγκ θυγατρικών περιλαμβάνει την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών άλλων ατόμων μέσω του ιστότοπού σας ή των πλατφορμών κοινωνικών μέσων. Στη συνέχεια, λαμβάνετε τέλη παραπομπής ως προμήθεια.


Μια επιχείρηση θυγατρικών δεν είναι επιχειρηματικό μοντέλο «ξεχάστε», όπως κάποιοι θα ήθελαν να πιστεύετε. Αν και μπορεί να είναι επικερδής, χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να γίνει μια επιτυχημένη επιχείρηση. Ευτυχώς, μπορείτε να εξοικονομήσετε τόνο χρόνου και να αυξήσετε τα κέρδη των επιχειρήσεων μάρκετινγκ συνεργατών σας με εξωτερική ανάθεση πολλών απαραίτητων εργασιών.

Ποιο είναι το δυναμικό με μια επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών?

Ο τομέας μάρκετινγκ θυγατρικών συνέχισε να αναπτύσσεται σταθερά με νέες ευκαιρίες κάθε χρόνο. Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να παραιτηθούν από τα δικά τους έξοδα διαφήμισης, έχοντας οι συνεργάτες να κάνουν αυτή τη βαριά ανάκτηση σε αντάλλαγμα με ένα τέλος παραπομπής.

ο Δίκτυο συνεργατών Rakuten δημοσίευσε μια μελέτη που διαπίστωσε ότι θα είναι μια βιομηχανία αξίας 6,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020. VigLink δημοσίευσε επίσης μια έρευνα που αποκαλύπτει ότι το 9% των εμπόρων θυγατρικών κέρδισε πάνω από 50.000 $ ετησίως σε εισόδημα. Με μια σταθερή ροή κυκλοφορίας, ο ιστότοπός σας μπορεί να το κάνει πολύ ή περισσότερο.

Ορισμένες περιοχές της επιχείρησής σας που μπορείτε να αναθέσετε σε τρίτους

Εάν εργάζεστε 12 ή περισσότερες ώρες την ημέρα στην επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών, αυτό είναι δύσκολο να διατηρήσετε. Ακόμα κι αν η επιχείρηση παράγει αποτελέσματα, δεν θα μπορείτε ποτέ να την κλιμακώσετε, επειδή υπάρχει μόνο ένας από εσάς. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε ποιες εργασίες μπορείτε να κάνετε οι άλλοι να κάνετε ενώ εστιάζετε στην βασική σας επιχείρηση.

Ενώ αυτή είναι μια εξαιρετική λίστα εργασιών για να σας πάρει ξεκίνησε με εξωτερική ανάθεση στο μάρκετινγκ συνεργατών, είναι καλύτερο να έχετε ένα σημείο αναφοράς για αυτές τις θέσεις εργασίας προτού τις παραδώσετε σε κάποιον άλλο. Με άλλα λόγια, εάν δεν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τον προγραμματισμό, τη δημιουργία περιεχομένου ή την εξόρυξη δεδομένων, υπάρχει μια καλή πιθανότητα κάποιος να σας εκμεταλλευτεί μέσω μεγάλων χρόνων ανάκαμψης, κακής κατασκευής ή φουσκωμένων τιμών.

Όταν ξεκινάτε την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών, μάθετε πώς να κάνετε μερικές από αυτές τις εργασίες πρώτα, τουλάχιστον στην πιο βασική τους μορφή. Στη συνέχεια, θα είστε σε καλύτερη θέση να προσλάβετε τους πιο εξειδικευμένους και έντιμους εργολάβους για να κάνετε αυτό το έργο για εσάς. Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητους ιστότοπους όπως το Fiverr για να επιλέξετε κορυφαία ταλέντα.

Καθώς η διαδικτυακή επιχείρηση μάρκετινγκ συνεργατών σας μεγαλώνει, εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες εργασίες που μπορείτε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες:

1. Προγραμματισμός

Η κατοχή βασικών δεξιοτήτων κωδικοποίησης θα σας ωφελήσει ως έμπορος συνεργατών, αλλά δεν θα αξίζει τον χρόνο και την προσπάθειά σας να προγραμματίσετε τους δικούς σας ιστότοπους και σελίδες προορισμού. Ενώ πολλοί διαδικτυακοί έμποροι χρησιμοποιούν το WordPress, πιθανότατα θα θελήσετε να προχωρήσετε πέρα ​​από μια λύση κοπής cookie.

Στο Fiverr, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με ελεύθερους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν με εργασίες προγραμματισμού.

Η εξωτερική ανάθεση εργασιών ανάπτυξης ιστού είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρόνο ως συνεργάτης. Προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή ή σχεδιαστή για να δημιουργήσετε τους ιστότοπούς σας και προσαρμόστε τις σελίδες προορισμού και ανεβάστε τις στον ιστό στον λογαριασμό φιλοξενίας σας.

2. Σχεδιαστές γραφικών

Και πάλι, πιθανότατα θα θέλετε να μάθετε μερικά βασικά στοιχεία σχεδιασμού, όπως πώς να χρησιμοποιήσετε το Photoshop, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θέλετε να αφιερώσετε στις μέρες σας για να κάνετε όταν θα μπορούσατε να εστιάζετε σε κάτι πιο κερδοφόρο.

Για παράδειγμα, δημιουργώντας γραφήματα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εργασία ενός ελεύθερου επαγγελματία πριν αποφασίσετε.

Μπορείτε να παρέχετε έναν ελεύθερο επαγγελματία γραφικού σχεδιασμού με παραδείγματα διαφημίσεων banner και σελίδων προορισμού που σας αρέσουν και, στη συνέχεια, να τους δώσετε συγκεκριμένες οδηγίες για τα παραδοτέα σας. Άλλα γραφικά που μπορούν να δημιουργήσουν περιλαμβάνουν τα γραφήματα για ιστότοπους μάρκετινγκ περιεχομένου και κοινωνικών μέσων. Η δημιουργία αυτών μόνοι σας θα ήταν απίστευτα χρονοβόρα και δαπανηρή.

3. Συγγραφείς

Μιλώντας για χρονοβόρα και δαπανηρή, αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να γράψετε το δικό σας ποιοτικό περιεχόμενο ή αντίγραφο, γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι απλό έργο. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία της εξωτερικής ανάθεσης θα είναι πιθανώς για συγγραφή έργων.

Θα θελήσετε να βρείτε ορισμένες διαδικτυακές πηγές για να αποκτήσετε τακτικά μοναδικό, αφοσιωμένο, ποιοτικό περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας και άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες. Αυτό περιλαμβάνει το αντίγραφο της σελίδας προορισμού, τις αναρτήσεις ιστολογίου, τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα δελτία τύπου και τις δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων.

Μπορείτε να βρείτε συγγραφείς σε ιστότοπους όπως το Fiverr, αλλά υπάρχουν επίσης ιστότοποι ειδικά για το περιεχόμενο όπως Καθαρή φωνή.

4. Ανθρακωρύχοι δεδομένων

Η συγκέντρωση δεδομένων και άλλων ερευνών στο διαδίκτυο δεν είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε και πρέπει να αναθέσετε σε έναν ελεύθερο επαγγελματία. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από έρευνα λέξεων-κλειδιών, αγοράς και ανταγωνιστών έως κάτι πιο συγκεκριμένο.

Μίσθωσε VA από τη Fiverr για να μας βοηθήσει να συλλέξουμε τα δεδομένα της βιομηχανίας.

Για παράδειγμα, αναθέσαμε σε εξωτερικούς συνεργάτες την έρευνα για τον προσδιορισμό «Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ιστοτόπου το 2019?Αντί να αναζητήσουμε τα πάντα, προσλάβαμε ένα VA για τη συλλογή και τη συλλογή αυτών των δεδομένων.

5. Μετάφραση περιεχομένου

Πολλοί συνεργάτες εκτελούν εκστρατείες μάρκετινγκ ξένων θυγατρικών. Τώρα όλοι γνωρίζουν πολλές ξένες γλώσσες και η χρήση της Μετάφρασης Google δεν θα είναι αρκετή για αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητους ιστότοπους όπως το Fiverr για εύρεση μεταφραστές περιεχομένου ή έναν ιστότοπο όπως OneHourTranslation.com.

6. Παραγωγή βίντεο

Το βίντεο έχει γίνει ένας όλο και πιο δημοφιλής τρόπος για να μεταφέρετε το μήνυμά σας στο διαδίκτυο, αλλά η παραγωγή αποτελεσματικού περιεχομένου δεν είναι απλή. Μπορεί να δημιουργήσετε ένα βίντεο, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα, και θα πρέπει να προσλάβετε έναν ειδικό.

Πρόσληψη ελεύθερου επαγγελματία βίντεο θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε το βίντεό σας με λογισμικό παραγωγής, να προσθέσετε ό, τι θέλετε, και να συμπεριλάβετε μεταβάσεις, εφέ, εισαγωγές και εξόδους. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα άτομα στους κύριους ιστότοπους freelancing.

7. Διαχειριστές κοινωνικών μέσων

Η διαχείριση των δικών σας λογαριασμών κοινωνικών μέσων μπορεί να γίνει κουραστική, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε κάποια εργασία μόνοι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως HootSuite ή Κοινωνική Oomph, αλλά αυτά δεν σας παρέχουν ανθρώπινη βοήθεια.

Μπορείτε να εξερευνήσετε το freelancer προφίλ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το εύρος που προσφέρουν.

Διαφορετικά, αναζητήστε ένα ελεύθερος διαχειριστής κοινωνικών μέσων για βοήθεια με τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων.

8. Εικονικοί βοηθοί

Ένας εικονικός βοηθός είναι ακριβώς όπως ακούγεται. Αυτός είναι ένας διαδικτυακός ελεύθερος επαγγελματίας που θα εκτελεί μια ποικιλία εργασιών για την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας, που πληρώνεται συνήθως ανά ώρα. Ανάλογα με το απαιτούμενο σύνολο δεξιοτήτων, το κόστος ενοικίασης VA κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 10 και 15 $ ανά ώρα.

Τα περισσότερα VA θα αναφέρουν τα προσόντα τους, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν έρευνα, μεταφόρτωση σε FTP, πελάτες χρέωσης, μάρκετινγκ μέσω email, βασικό γραφικό σχεδιασμό κ.λπ. Μπορείτε επίσης να εκπαιδεύσετε πολλούς να κάνουν επιπλέον εργασίες.

Τα οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης για την online επιχείρησή σας

Για ορισμένους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, η “εξωτερική ανάθεση” είναι μια βρώμικη λέξη, αλλά δεν πρέπει να είναι. Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι η εξωτερική ανάθεση κάτι σημαίνει ότι πρόκειται να διευθετήσετε την κακή ποιότητα, κάτι που δεν ισχύει.

Παρά την πρόσφατη αστάθεια για τη βιομηχανία εξωτερικής ανάθεσης, η παγκόσμια ζήτηση για υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης εξακολουθεί να είναι ισχυρή με 85,6 εκατομμύρια δολάρια το 2018 (πηγή).

Κάναμε πρόσφατα μια έρευνα για να μάθουμε αν οι μπλόγκερ ανέθεσαν τα καθήκοντά τους προσλαμβάνοντας ελεύθερους επαγγελματίες. Ακολουθούν μερικά ενδιαφέροντα ευρήματα:

 • Το 66,7% των bloggers που πήραμε συνέντευξη προσλαμβάνουν ελεύθερους επαγγελματίες.
 • 50% από αυτούς ξοδεύουν λιγότερο από 500 $ μηνιαίως.
 • Τα Fiverr, Upwork, Peopleperhour και Freelancer.com είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των bloggers.

Ενώ μπορείτε σίγουρα να πάρετε μια συμφωνία με εξωτερική ανάθεση εργασίας στο εξωτερικό, οι επιλογές σας είναι σχεδόν απεριόριστες. Εδώ είναι διάφοροι λόγοι που η εξωτερική ανάθεση είναι μια έξυπνη κίνηση για την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας:

1. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

Είτε διαχειρίζεστε την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας ατομικά είτε ομαδικά, η παράδοση ορισμένων από τα καθήκοντά σας σε τρίτο μέρος θα αδειάσει έναν χρόνο για άλλα σημαντικά θέματα. Όλες αυτές οι ώρες που αφιερώθηκαν για τη συγγραφή περιεχομένου, τη διαχείριση λογαριασμών κοινωνικών μέσων και την αντιμετώπιση άλλων συνηθισμένων εργασιών θα είναι δική σας για άλλη μια φορά. Και θυμηθείτε – ο χρόνος είναι χρήμα.

Σε άλλη σημείωση, η εξωτερική ανάθεση ενδέχεται να κοστίσει χρήματα, αλλά θα σας εξοικονομήσει επίσης χρήματα. Εάν πληρώνατε έναν υπάλληλο για να κάνετε κάποια από αυτά πριν ή ενοικιάζετε χώρο γραφείου, θα μπορούσατε να εξαλείψετε τα γενικά έξοδα. Επίσης, η εξωτερική ανάθεση παρέχει προβλέψιμο κόστος που μπορείτε να βάλετε στον προϋπολογισμό σας.

2. Αυξήστε την παραγωγικότητα για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Ακόμη και οι διαδικτυακοί έμποροι πιέζονται και διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω στην επιχείρησή τους. Όταν αρχίσετε να αναθέτετε σε τρίτους, θα διαπιστώσετε ότι κάποιο από αυτό το άγχος ανακουφίζεται και θα γίνετε πιο παραγωγικοί στους τομείς της επιχείρησής σας που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης είναι ότι επιτρέπει στην επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας να κλιμακώσει. Όχι μόνο είστε πιο παραγωγικοί, αλλά μπορείτε να αναθέτετε ό, τι θέλετε, καθώς αναπτύσσετε γρήγορα την επιχείρησή σας και τα τελικά αποτελέσματα.

3. Αποκτήστε το όφελος της υπηρεσίας επαγγελματικού επιπέδου

Το Διαδίκτυο καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη σύνδεση με ειδικούς και άλλους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευθύνετε και να αναπτύξετε την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας. Αυτό όχι μόνο σας δίνει πρόσβαση σε άτομα, αλλά και σε μια ευρύτερη ποικιλία πλατφορμών και πόρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μάρκετινγκ, αυτοματισμούς, αναλυτικά στοιχεία και άλλα.

Πέρα από αυτό, έχετε μια μοναδική προοπτική για την επιχείρησή σας ως ιδιοκτήτης της, αλλά μπορεί να είναι μεροληπτική. Όταν εργάζεστε με εργολάβους που βρίσκονται στην επιχείρηση για λίγο, μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική προοπτική στην περίπτωσή σας. Ενδέχεται να αποκτήσετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης ενός συγκεκριμένου σημείου πόνου ή νέων τρόπων προσέλκυσης και μετατροπής αγοραστών στον ιστότοπό σας.

Ανεβάστε την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας στο επόμενο επίπεδο

Ενα από τα μεγαλύτερα λάθη στο μάρκετινγκ συνεργατών χάνει την εστίασή σας. Όταν διευθύνετε μια επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών, ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Πρέπει να εστιάσετε την προσπάθειά σας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Πράγματα όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός και η παρακολούθηση της προόδου σας δεν είναι πράγματα που μπορείτε ή πρέπει να αναθέσετε σε τρίτους και αυτά μπορεί να είναι χρονοβόρα καθήκοντα.

Ενώ το μάρκετινγκ θυγατρικών μπορεί να είναι κερδοφόρο, χρειάζεται επίσης προσεκτικός προγραμματισμός για να διασφαλιστεί ότι δεν θα εξαντληθείτε ή ακόμη και θα περιορίσετε την ικανότητά σας. Αναθέτοντας πολλές από τις εργασίες μάρκετινγκ συνεργατών που έχουμε περιγράψει, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αν και το Fiverr είναι η πλατφόρμα μετάβασης για τους περισσότερους ανθρώπους, το Upwork είναι εξίσου δημοφιλές όταν αναζητά ταλέντα εξωτερικού συνεργάτη. Εδώ είναι το άρθρο μας σχετικά με το Upwork vs Fiverr, αν θέλετε να μάθετε τη σύγκριση.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο Ιστολόγιο Fiverr.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map