Blogging για Εκκίνηση – Γιατί το Blogging πρέπει να αποτελεί μέρος του Σχεδίου Ανάπτυξης

Εάν ξεκινάτε απλώς μια επιχείρηση, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε διαδικτυακή παρουσία. Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι με ένα blog. Σύμφωνα με KISSμετρικά, το μάρκετινγκ εκκίνησης απαιτεί διαφορετικούς στόχους και σχέδια από το τυπικό μάρκετινγκ. Μέρος αυτού του σχεδίου θα πρέπει να περιλαμβάνει «τοποθέτηση κατάλληλης βάσης».


Πώς μπορείτε να βάλετε τα κατάλληλα θεμέλια; Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπαίνουν στη φάση πριν από την κυκλοφορία της επιχείρησής σας. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο, η ύπαρξη ιστολογίου σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε να μοιράζεστε πληροφορίες με πιθανούς αναγνώστες / πελάτες. Σας δίνει επίσης ένα μέρος για να συνδεθείτε με επιρροές στον κλάδο σας.

Συμβουλή: Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε? Διαβάστε τον οδηγό A-to-Z του Jerry για να ξεκινήσετε ένα blog.

1. Δημιουργία του κοινού σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα ισχυρό θεμέλιο είναι το κλειδί για ένα ισχυρό κτίριο. Προτού ξεκινήσετε την προώθηση στο διαδίκτυο, χρειάζεστε ένα κοινό για να το προωθήσετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε απλώς να ρίξετε μια σελίδα ιστολογίου και να περιμένετε από τους ανθρώπους να διαβάσουν αυτό που γράφετε.

Πρώτον, πρέπει να καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επισκέπτονται έναν ιστότοπο.

Για έρευνα

Σύμφωνα με Διαισθητικοί ιστότοποι, Ο κορυφαίος λόγος που οι χρήστες επισκέπτονται έναν ιστότοπο είναι επειδή χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ως εργαλείο έρευνας. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε η νούμερο ένα έγκυρη πηγή για το θέμα.

 • Έχετε υποστηρίξει τις ιδέες σας αναφέροντας ηγέτες σκέψης?
 • Ερευνήσατε στατιστικά στοιχεία?
 • Ολοκληρώθηκε η ανάρτησή σας; Μπορεί ο επισκέπτης του ιστότοπου να πάρει ό, τι χρειάζεται για να μάθει για το θέμα από τη σελίδα σας?

Να πετύχετε το διαγωνισμό

Αυτός ο λόγος δεν πρέπει να σας σοκάρει, καθώς πιθανότατα κάνατε το ίδιο πράγμα πριν ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Είναι έξυπνο να αποκλείσετε τον ανταγωνισμό και να δείτε τι έχουν να προσφέρουν που δεν το κάνετε και στη συνέχεια να το προσφέρετε, αλλά καλύτερα.

Όταν ένας ανταγωνιστής επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, πρέπει να σκεφτεί:

 • Πώς θα αγωνιστώ ποτέ με αυτόν τον τύπο?
 • Αυτή η επιχείρηση είναι σταθερός ανταγωνισμός?
 • Έχει πολλές μοναδικές ιδέες και δεν κλέβει υλικό από ανταγωνιστές.

Ως πρόσθετο μπόνους, εάν πετύχετε αυτούς τους πόντους, οι πελάτες σας θα παρατηρήσουν επίσης.

Πιθανοί πελάτες που αναζητούν πληροφορίες

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι χρήστες επισκέπτονται ιστότοπους είναι επειδή αναζητούν πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Ο ιστότοπός σας εμφανίζεται στο ερώτημα αναζήτησης. Εάν ασκείτε σταθερές τακτικές SEO, ο ιστότοπός σας πρέπει να κατατάσσεται κοντά σε συγκεκριμένες αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών. Μόλις προσελκύσετε πελάτες στον ιστότοπό σας, πρέπει να τους εμπλέξετε.

 • Δείτε το άρθρο της Luana Spinetti που καλύπτει 37 Στοιχεία αφοσίωσης χρηστών.
 • Ζητήστε τους να εγγραφούν σε μια λίστα αλληλογραφίας. Προσφέρετε ένα δωρεάν βιβλίο, δωρεάν διαβούλευση ή κάτι άλλο για να προσελκύσετε τους επισκέπτες να εγγραφούν.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία ή την επιχείρησή σας είναι εύχρηστες και προσφέρουν πλήρεις λεπτομέρειες.

Επειδή ένας φίλος τους είπε

Σύμφωνα με Φορμπς, 1 στους 3 επισκέπτες του ιστότοπου μεταβαίνουν σε έναν ιστότοπο, επειδή ένας από τους φίλους του το πρότεινε. Τι σημαίνει αυτό για σένα?

2. Γίνετε ηγέτης

Παράδειγμα - Η Peep Laja δημιούργησε το Conversion XL Blog το 2011 και είναι πλέον ένα από τα κορυφαίαΠαράδειγμα – Η Peep Laja δημιούργησε το Blog μετατροπής XL το 2011 και είναι πλέον ένα από τα κορυφαία «επωνυμία» σε σχέδια UX και βελτιστοποίηση ιστού.

Εάν επρόκειτο να επιλέξετε έναν επισκευαστή HVAC, κάποιον για να αναλύσετε το αυτοκίνητό σας ή ακόμα και να βρείτε έναν εκπαιδευτή για μαθήματα γκολφ, θα θέλατε κάποιον με πολλή εμπειρία και γνώση ή κάποιον που ξεκινάει χωρίς καμία πιστοποίηση?

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για την έναρξη ενός blog είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε να καθιερώνεστε ως ηγέτης στον κλάδο.

Ένα blog είναι το ιδανικό μέρος για:

 • Επισημάνετε τη γνώση που έχετε και οι άλλοι όχι. Και, δείξτε την προσωπικότητά σας.
 • Μοιραστείτε εσωτερικές συμβουλές από εσάς, τους υπαλλήλους σας και ακόμη και άλλους ηγέτες στον κλάδο σας. Παρουσιάζοντας άλλα ονόματα που είναι γνωστά, δείχνετε ότι δεν φοβάστε να αναζητήσετε πληροφορίες από άλλους εάν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζετε.
 • Γράψτε σε βάθος οδηγούς που είναι χρήσιμοι σε πιθανούς πελάτες και δείξτε τους ότι έχετε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τους και γνωρίζετε τα θέματα που ανησυχούν.
 • Απαντήστε σε ερωτήσεις μέσω σχολίων ή φόρουμ.

Ας υποθέσουμε ότι ξεκινάτε μια επιχείρηση βοηθώντας να οργανώσετε ντουλάπες. Κάθε φορά που κάποιος στην περιοχή τριών πολιτειών σας Googles «διοργανωτής ντουλαπιών στην τρι-πολιτεία», το όνομά σας πρέπει να εμφανιστεί. Το πρόγραμμα περιήγησης θα πρέπει να βλέπει άρθρα από εσάς σχετικά με το θέμα, εικόνες από ντουλάπες που έχετε οργανώσει, προφίλ κοινωνικών μέσων, βίντεο YouTube με συμβουλές. Το ονομάζετε και το όνομά σας θα πρέπει να εμφανίζεται κάτω από αυτόν τον όρο αναζήτησης. Και πάλι, οι καλές πρακτικές SEO θα σας βοηθήσουν να κατατάξετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε υψηλές βαθμολογίες είναι με τη δημιουργία τακτικού και πολύτιμου περιεχομένου.

3. Προσεγγίστε άλλους επηρεαστές

Ένας άλλος λόγος για να ξεκινήσετε ένα blog είναι να προσεγγίστε άλλους επηρεαστές με συμπληρωματικές επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα, τρέχω ένα blog για θέματα σπιτιού και κήπου. Έχω συνδεθεί με έναν συνάδελφο συγγραφέα που γράφει για θέματα βιοτεχνίας. Πρόσφατα ανέφερε ένα άρθρο που έγραψα για τους μπουφέδες καραμελών και η κυκλοφορία του ιστότοπού μου αυξήθηκε για αρκετές ημέρες. Σκοπεύω να επιστρέψω την εύνοια και να προτείνω ένα από τα άρθρα της με λίγο γράψιμο.

Ωστόσο, για να συνδεθείτε με αυτόν τον τρόπο, πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να γράψετε κάποιο πολύτιμο περιεχόμενο που άλλοι θα θέλουν να μοιραστούν. Πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι η κοινότητα του blogging είναι μια πολύ «γρατσουνιά στην πλάτη μου, θα χαράξω τη δική σας» ατμόσφαιρα με κάποιους τρόπους. Εάν κάποιος σας retweets, μοιραστεί την ανάρτησή σας, σας αναφέρει, σας έχει ως επισκέπτη στο blog του, θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψετε την εύνοια. Φυσικά, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο / η εισαγωγή τους είναι πολύτιμο για τους αναγνώστες σας πρώτα. Τουλάχιστον, θα πρέπει να τους ευχαριστήσετε δημόσια για την αναφορά.

Σκάψτε βαθύτερα: Ο οδηγός για αρχάριους για να ξεκινήσετε ένα blog τροφίμων.

4. Θέμα συνομιλίας

Όταν βρίσκεστε έξω στην κοινότητα, η ύπαρξη ιστολογίου διευκολύνει τη σύνδεση με άλλους και τους ενδιαφέρει για την επιχείρησή σας.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα σεναρίου:

Μόλις ξεκινήσατε μια συμβουλευτική επιχείρηση βοηθώντας τα ιατρικά γραφεία να γίνουν πιο αποτελεσματικά στο χρόνο. Αποφασίζετε να παρακολουθήσετε μερικά τοπικά δείπνα που θα έχουν πολλούς γιατρούς και διευθυντές ιατρικών γραφείων. Καθώς κάθεστε στο τραπέζι με δέκα βασικά πρόσωπα στην ιατρική κοινότητα, ένας από τους γιατρούς στρέφεται σε εσάς και ρωτά τι κάνετε για τα προς το ζην.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να μοιραστείτε τη νέα σας επιχείρηση. Σίγουρα, θα του δώσετε την κάρτα σας και θα πρέπει, ωστόσο, να έχετε επίσης τη διεύθυνση του ιστολογίου σας σε αυτήν την κάρτα. Αντί να του πείτε ότι μπορείτε να κάνετε το προσωπικό του να λειτουργεί καλύτερα, θα του πείτε ότι μόλις δημοσιεύσατε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι γιατροί μπορούν να εξοικονομήσουν 20.000 $ ετησίως με μία απλή αλλαγή στο αρχείο τους.

Πιστεύετε καλύτερα ότι πρόκειται να επισκεφθεί το ιστολόγιό σας όταν έχει την ευκαιρία. Πιθανότατα θα μιλήσει και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Αυτή η μία επαφή θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλές κλήσεις για τις συμβουλευτικές σας υπηρεσίες. Σε τελική ανάλυση, αν μπορείτε να τον σώσετε χιλιάδες με ένα άρθρο 800 λέξεων, πόσο μπορείτε να τον σώσετε ως σύμβουλό του?

5. Τα ιστολόγια βελτιστοποιούν επίσης τον ιστότοπό σας

Εκτός από τον καθορισμό του εαυτού σας ως αρχής και την προσέγγιση νέων πελατών, η έναρξη ενός ιστολογίου μπορεί να διατηρήσει τον ιστότοπό σας φρέσκο, ενημερωμένο και γεμάτο εξαιρετικό περιεχόμενο.

Αυτό θα σας βοηθήσει να κατατάξετε υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης. Παρόλο που η Google αλλάζει συνεχώς τον αλγόριθμό της, ένα πράγμα δεν αλλάζει ποτέ – η Google θέλει τακτικό, σταθερό και πολύτιμο περιεχόμενο για τους αναγνώστες.

Τι λένε οι ειδικοί

Ο Sharon Hurley Hall, επαγγελματίας συγγραφέας και έμπορος περιεχομένου, πιστεύει: «Όταν πρόκειται για την παρουσία σας αισθητή στο διαδίκτυο, το blogging παραμένει ένα πολύτιμο εργαλείο για νεοσύστατες επιχειρήσεις και όλες τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλά οφέλη. “

Περαιτέρω επεξεργάζεται,

sharonhh

Για παράδειγμα, όταν δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο που έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθά τους χρήστες να το βρίσκουν εύκολα, η επιχείρησή σας μπορεί να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης για να αυξήσει την επισκεψιμότητα και να αυξήσει το κοινό σας.

Και όταν σας βρίσκουν οι άνθρωποι, η ύπαρξη πιο υπέροχου περιεχομένου ιστολογίου μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σύνδεση με τους επισκέπτες σας, να επισημάνετε την εμπειρία σας και να σας δώσει μια πλατφόρμα για να διηγηθείτε την ιστορία της εκκίνησής σας.

Ο Sharon, ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής του Sharonhh.com πιστεύει ότι οι νέες επιχειρήσεις δεν πρέπει να καταβάλουν όλες τις προσπάθειες στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων,

Πολλές νέες επιχειρήσεις μπαίνουν στον πειρασμό να επικεντρωθούν μόνο σε συγκεκριμένους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Ωστόσο, ενώ έχουν τεράστιους αριθμούς χρηστών, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων έχουν τους δικούς τους κανόνες σχετικά με το περιεχόμενο που πρέπει να δημοσιεύσετε και πόσο ορατό θα είναι.

Και αν βασίζεστε σε μια κοινωνική πλατφόρμα και τραβήξετε το βύσμα στο περιεχόμενό σας, οποιοδήποτε όφελος που αποκτήσατε θα εξατμιστεί σε μια στιγμή. Όταν ελέγχετε την πλατφόρμα, μπορείτε να δημιουργήσετε το κοινό σας με τον τρόπο σας και να έχετε ηρεμία όπως και εσείς.

Εδώ, η Sharon μοιράστηκε μαζί μας τι μπορεί να κάνει μια επιχείρηση με το blogging,

Φυσικά, το blogging αυτές τις μέρες δεν αφορά μόνο τη σύνταξη λέξεων.

Μπορείτε να προσεγγίσετε ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο του ιστολογίου σας ως αφετηρία για να μιλήσετε με τους βασικούς πελάτες σας σε περισσότερες μορφές και περισσότερα μέρη.

Μόλις έχετε περιεχόμενο ιστολογίου, είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βίντεο, παρουσιάσεις, podcast, infographics και άλλα.

Η ουσία: το blogging εξακολουθεί να είναι ένα σχετικό και σημαντικό εργαλείο για κάθε εκκίνηση.

Μπορείτε να βρείτε το Sharon Hurley Hall Sharonhh.com

Το πρωτότυπο άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις Ιστολόγιο WHSR; Τώρα διαχειρίζεται και ενημερώνεται από το προσωπικό του BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map