5 Συμβουλές βελτιστοποίησης περιεχομένου για τον ιστότοπο μάρκετινγκ θυγατρικών σας

Το μάρκετινγκ θυγατρικών ευδοκιμεί στην εμπιστοσύνη και τη φήμη. Η επεξεργασία του περιεχομένου σας επιφανειακά πιθανότατα θα αποσυρθεί, με αποτέλεσμα κακές μετατροπές και χαμηλή επισκεψιμότητα. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι αναζητούν κάποιον με γνώσεις που θα τους παρέχει χρήσιμες και πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες.


Αλλά η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνουμε καθώς προχωράμε. Με τον καιρό, αποκτούμε περισσότερες γνώσεις και εμπειρία σχετικά με το τι συνιστά καλό γράψιμο και αξιόπιστο περιεχόμενο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για το πώς η καλή γραφή και η σχετική βελτιστοποίηση περιεχομένου μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του ιστότοπου συνεργατών σας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε επερχόμενα άρθρα και οδηγούς αγοράς και ανανέωση παλαιότερου περιεχομένου.

Σύμφωνα με 99 εταιρείες, Τα προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών δημιουργούν 15-30% όλων των πωλήσεων για διαφημιζόμενους, με το 81% των επωνυμιών και το 84% των εκδοτών να εφαρμόζουν ήδη το μάρκετινγκ συνεργατών στις προσπάθειές τους για ψηφιακό περιεχόμενο. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας παρέχουμε τις βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις μετατροπές και να αυξήσετε σημαντικά την επισκεψιμότητά σας.

Συμβουλές βελτιστοποίησης περιεχομένου για ιστότοπο μάρκετινγκ θυγατρικών

1. Βάθος πάνω από το εύρος

Αυτό γίνεται για να επαναλάβουμε ότι οι άνθρωποι αναζητούν πολύτιμο περιεχόμενο που τους ωφελεί άμεσα. Όποια δημογραφική και αν στοχεύετε, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε πρώτα τις ανάγκες του κοινού σας.

Οι άνθρωποι δεν νοιάζονται για μειωμένο περιεχόμενο. Σύμφωνα με Εργασία 2 Χαρά, Το 38% των εμπόρων ισχυρίζονται ότι το μάρκετινγκ συνεργατών είναι η κορυφαία μέθοδος απόκτησης πελατών, με το 57% να ισχυρίζεται ότι το blogging και η δημιουργία περιεχομένου είναι η προτιμώμενη μέθοδος τους για την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Για να είναι πειστική, ένας ιστότοπος μάρκετινγκ θυγατρικών πρέπει να είναι διεξοδικός και ενημερωτικός. Θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε ένα προϊόν που διαφημίζεται από έναν ιστότοπο που δεν ακούγεται καλά; Η βελτιστοποίηση περιεχομένου πρέπει να επιδιώκει όχι μόνο να κάνει τα άρθρα μακρύτερα και ευρύτερα, αλλά μάλλον πιο διεξοδικά και σχολαστικά.

2. Βελτιώστε την αναγνωσιμότητα

Υπάρχει μια ποικιλία παραγόντων που καθορίζουν την ευκολία ανάγνωσης του αντιγράφου. Ο πιο δημοφιλής τρόπος μέτρησης είναι η βαθμολογία Flesch-Kincaid.

«Η διατήρηση υψηλού βαθμού αναγνωσιμότητας θα ωφελήσει σημαντικά τον ιστότοπό σας από πολλές απόψεις. Πρώτα απ ‘όλα – το προφανές. Ένα καλά σχεδιασμένο αντίγραφο δεν φαίνεται αδιαπέραστο. Διαβάζει ομαλά και δεν απαιτεί πολύ υπολογισμό. Δεύτερον, η αναγνωσιμότητα είναι απαραίτητη για το SEO. ”

– Christopher K. Mercer, ψηφιακός επιχειρηματίας και δημιουργός του Citatior.

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι η Google υπολογίζει τη βαθμολογία Flesch-Kincaid περιεχομένου ενός ιστότοπου. Ωστόσο, το περιεχόμενο που είναι ευανάγνωστο τείνει να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ο λόγος για αυτό έγκειται και στον ανθρώπινο παράγοντα. Οι άνθρωποι απλώς δεν θέλουν να διαβάσουν πολύ περίπλοκο κείμενο όταν είναι απαράδεκτο. Εάν οι χρήστες έκαναν κλικ στον σύνδεσμό σας στο Google και έφυγαν από τη σελίδα σας λίγο μετά, η Google θα «τιμωρήσει» τον ιστότοπο, καθώς δεν παρείχε στον χρήστη την αξία που ζητούσε. Επομένως, δεν πρέπει να κατατάσσεται υψηλή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εργαλείο ανάλυσης αναγνωσιμότητας από την YoastΕργαλείο ανάλυσης αναγνωσιμότητας από Yoast (πηγή)

Λοιπόν, πώς βελτιστοποιείτε το κείμενό σας για καλύτερη αναγνωσιμότητα; Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

 • Κρατήστε τις προτάσεις σας σύντομες. Όσο πιο σύντομα είναι, τόσο πιο εύκολο είναι γενικά να ακολουθείτε το σημείο του κειμένου. Κρατώντας προτάσεις κάτω από 15 λέξεις πρέπει να ισχύει.
 • Κρατήστε τις παραγράφους σας σύντομες. Μεγάλα τμήματα κειμένου είναι εκφοβιστικά και συχνά θα αποτρέψουν τους αναγνώστες από την ανάγνωση. Η διατήρηση των παραγράφων σας κάτω από 5-6 γραμμές θα τις κρατήσει φιλικές προς τον χρήστη.
 • Χρησιμοποιήστε συνδέσμους όπως “ωστόσο”, “επιπλέον”, “επιπλέον” και ούτω καθεξής. Συμβάλλουν στη δημιουργία μιας λογικής σύνδεσης μεταξύ ιδεών, η οποία καθιστά το κείμενο ευκολότερο στην ανάγνωση.
 • Χρησιμοποιήστε λίστες με κουκκίδες για να κάνετε το άρθρο πιο σαρώσιμο.
 • Αποφύγετε την παθητική φωνή όταν είναι δυνατόν.

Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τον αριθμό των επιρρημάτων που χρησιμοποιείτε. Αντί να επιλέξετε επιρρήματα, είναι καλύτερα να ακολουθήσετε πιο περιγραφικά ρήματα. Διατηρεί το κείμενο πιο ελκυστικό. Ακολουθεί ένα σύντομο παράδειγμα:

 • Η Τζένιφερ περπάτησε γρήγορα
 • Η Τζένιφερ έσπευσε

Η δεύτερη έκδοση είναι πολύ πιο περιγραφική και περιεκτική, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την ανάγνωση και πιο ελκυστική.

3. Χρησιμοποιήστε πολυμέσα

Η επιτυχία ενός ιστότοπου μάρκετινγκ θυγατρικών καθορίζεται εν μέρει από το πόσο ελκυστικό είναι το περιεχόμενό του. Λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τεχνολογικό οικοσύστημα, φαίνεται ότι έχουμε μικρότερη προσοχή και φαίνεται ότι δεν μας αρέσει να διαβάζουμε μεγάλες παραγράφους ή μεγάλα κείμενα γενικά. Γι ‘αυτό πρέπει περιστασιακά να συμπληρώνουμε τα άρθρα μας με εικόνες και βίντεο.

Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την αφοσίωση των αναγνωστών στο περιεχόμενό σας:

 • Χρησιμοποιήστε εικόνες με πρόσωπα. Κατευθυνόμαστε εξελικτικά προς τα πρόσωπα. Αυτοί τραβήξτε την προσοχή μας και εμπλέξτε μας, που μπορεί να σας βοηθήσουν να δώσετε έμφαση σε σημαντικές ενότητες του κειμένου σας και στο Calls To Action.
 • Χρησιμοποιήστε εικόνες και γραφήματα που διευκολύνουν την κατανόηση του κειμένου σας.
 • Η κοινή πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα σε 200 λέξεις κειμένου. Ωστόσο, τα Blog Pros έχουν αναλύσει τις πιο δημοφιλείς 100 καταχωρίσεις blog στο Διαδίκτυο και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι διαθέτουν μια εικόνα περίπου 350 λέξεις.

4. UX πάνω από λέξεις-κλειδιά

Τα πρότυπα SEO αλλάζουν πολύ με την πάροδο του χρόνου και συχνά αυτό που τείνει να είναι το βασικό στοιχείο της βελτιστοποίησης υψηλής ποιότητας καθίσταται παρωχημένο μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό συνέβη με τις λέξεις-κλειδιά, οι οποίες παραμένουν έντονα συζητημένο θέμα στη βελτιστοποίηση στη σελίδα.

James Daily, Επικεφαλής του τμήματος περιεχομένου στο Flashessay.com το μοιράστηκε

«Πριν από μερικά χρόνια, οι συγγραφείς έπρεπε να περάσουν από τα πιο περίεργα στεφάνια για να ενσωματώσουν έξυπνα λέξεις-κλειδιά στο κείμενό τους. Συχνά έμοιαζαν με κομμένα και αφύσικα θραύσματα κειμένου που κανένα λογικό άτομο δεν θα έλεγε ποτέ.

Τα πρότυπα SEO, ωστόσο, έχουν αλλάξει σημαντικά, και τώρα το γέμισμα λέξεων-κλειδιών θεωρείται ψευδές, και όχι βέλτιστη πρακτική. “

Μια καλά σχεδιασμένη εμπειρία χρήστη (UX) έχει πλέον καταστεί ουσιαστικό συστατικό για την υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, η οποία στην πραγματικότητα παρέχει στους ιστότοπους μια υγιή εισροή επισκεψιμότητας. Σύμφωνα με Κορυφαία Tal, Το 88% των πελατών είναι πολύ απίθανο να επιστρέψει σε έναν ιστότοπο με κακή UX, με το 62% να ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε ενεργά να αποφεύγει τη συγκεκριμένη επωνυμία λόγω του ακατάλληλου UX.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι λέξεις-κλειδιά δεν είναι πλέον σημαντικές, παραμένουν ένα από τα κρίσιμα μηνύματα που λαμβάνουν υπόψη οι μηχανές αναζήτησης για την κατάταξη ιστότοπων στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ωστόσο, το UX είναι πλέον κεντρικό συστατικό ενός Στρατηγική βελτιστοποίησης SEO.

Τι σημαίνει όμως αυτό για τους κατόχους του ιστότοπου?

Με απλά λόγια, πρέπει να επικεντρωθούμε στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών πριν από οτιδήποτε. Επομένως, ο βομβαρδισμός των δυνητικών πελατών σας με επαναλαμβανόμενες και αφύσικες συνθετάσες είναι κακή πρακτική. Εστιάστε στην αξιόπιστη απάντηση των ερωτήσεων του πελάτη, μόνο τότε προσπαθήστε να εφαρμόσετε λέξεις-κλειδιά στο κείμενό σας.

5. Πείτε μια ιστορία

Ένας από τους βασικούς στόχους ενός ιστότοπου μάρκετινγκ θυγατρικών είναι η οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με το κοινό της. Ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων χρησιμοποιούν την αφήγηση για να δημιουργήσουν μια ουσιαστική σύνδεση με τους πελάτες τους. Ο τύπος αφήγησης που θα χρησιμοποιούσατε όταν σύνταξη επιστολής προσωπικού λογαριασμού.

Ας ξεκινήσουμε με την επιστήμη πίσω από αυτό.

Παραδόξως, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένη έρευνα, η αφήγηση αυξάνει τα επίπεδα της οξυτοκίνης στο σώμα – μία από τις ορμόνες «αισθάνονται καλά». Οι άνθρωποι τείνουν να έχουν αυξημένα επίπεδα ωκυτοκίνης κατά τη διάρκεια σωματικών και κοινωνικών αλληλεπιδράσεων όπως αγκαλιές, χειραψίες και ούτω καθεξής.

300% αύξησηΤα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων δείχνουν ότι η εισαγωγή της αφήγησης είχε μεγάλο αντίκτυπο τόσο στους αναγνώστες πλήρους σελίδας όσο και στον μέσο χρόνο στη σελίδα (Ρυθμιστής)

Ως αποτέλεσμα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα άρθρα που διαθέτουν αφήγηση ιστοριών, σε σύγκριση με τις απλές αναφορές, διασφαλίζουν μεγαλύτερη αφοσίωση και πολύ μεγαλύτερο κοινό. Στην πραγματικότητα, η έγχυση ενός άρθρου με ορισμένα στοιχεία αφήγησης αυξάνει τον αριθμό των αναγνωστών του τριπλός, σύμφωνα με τη δοκιμή Buffer.

Για να βελτιώσετε τις ιδιότητες αφήγησης του κειμένου σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε Ο Shaelin γράφει, Ντιάν Κάλαχαν, και υπηρεσίες όπως Προμήθεια δοκιμίου.

Λάθη προς αποφυγή

Τώρα που έχουμε καλύτερη κατανόηση του τρόπου βελτιστοποίησης του περιεχομένου σε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά λάθη που αξίζει να αποφευχθούν. Λάβετε υπόψη ότι αυτά μπορούν να βλάψουν σοβαρά τις προσπάθειές σας για το προβάδισμα και τη δημιουργία πωλήσεων, οπότε φροντίστε να τις αποφεύγετε ανά πάσα στιγμή:

Έλλειψη εξειδίκευσης

Είναι δύσκολο να καλύψετε κάθε κλάδο και θέση κάτω από τον ήλιο στον ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών σας. Σύμφωνα με Φιλοξενία Tribunal, Οι πιο δημοφιλείς θέσεις μάρκετινγκ θυγατρικών περιλαμβάνουν μόδα (18,7%), υγεία (11,1%) και ταξίδια (8,6%) για να αναφέρουμε μερικά. Είτε πρόκειται για IT, υγεία, μόδα ή κάτι διαφορετικό εντελώς, φροντίστε να εξειδικεύσετε αργά τις υπηρεσίες σας προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Αυτό θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τις τιμές σας, να προσελκύσετε πιο αποκλειστικούς πελάτες και να αναπτύξετε σε βάθος γνώσεις σχετικά με συγκεκριμένες θέσεις μάρκετινγκ θυγατρικών.

Έλλειψη SEO

Είτε θέλετε να προσελκύσετε πελάτες είτε απλά να κατατάξετε υψηλότερη θέση στις παγκόσμιες μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι SEO σας είναι έτοιμο. Εργαλεία όπως Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google, SEMrush και Αχρεφς μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τάσεις λέξεων-κλειδιών, φράσεις και συστήματα βελτιστοποίησης που λειτουργούν καλά στη θέση μάρκετινγκ συνεργατών σας.

Έλλειψη σταθερής καινοτομίας

Τέλος, το μάρκετινγκ συνεργατών έχει να κάνει με όλο και περισσότερες επιλογές σε όποιον συνεργάζεστε. Φροντίστε να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου, να επεκτείνετε το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών σας και να προσελκύσετε το κοινό σας σε συνεχή βάση. Μην εγκαταστήσετε μια ρουτίνα και προσπαθήστε να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό περιοδικά για να διατηρήσετε τον ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών σας ελκυστικό.

συμπέρασμα

Η έννοια της βελτιστοποίησης περιεχομένου έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία πέντε χρόνια. Φροντίστε να επιδιορθώσετε τον ιστότοπο και το περιεχόμενο μάρκετινγκ συνεργατών σας, προκειμένου να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους δυνητικούς πελάτες και πελάτες. Μόλις βρείτε ένα σύστημα βελτιστοποίησης περιεχομένου που ταιριάζει στην επωνυμία σας, το σωστό κοινό θα βρει τον δρόμο του για εσάς μέσω μηχανών αναζήτησης και από στόμα σε στόμα.

Σχετικά με τον Leona Henryson – ανεξάρτητος συγγραφέας και σχεδιαστής UX. Επίσης, είναι συνεισφέρουσα συγγραφέας για διάφορα blogs. Όταν δεν γράφει ή σχεδιάζει, κολυμπά, πεζοπορία και, όταν το επιτρέπει ο καιρός, σνόουμπορντ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map