23 έξυπνοι τρόποι δημιουργίας εσόδων από το ιστολόγιό σας

Για μένα, η ομορφιά της διαδικτυακής επιχείρησης είναι ότι μπορείτε 1) να ζείτε οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο και 2) δεν υπάρχει όριο στο εισόδημά σας.


Ακόμα, πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο και να κερδίσουν μισθό από αυτά.

Έτσι, ο Τζέρι συνέταξε έναν εξαιρετικό οδηγό πώς να κερδίσετε χρήματα blogging, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εκκίνησης ενός ιστολογίου, της επιλογής θέσης και της επισκεψιμότητας σε αυτό.

Για να συμπληρώσετε τον οδηγό του Jerry, αυτό το άρθρο θα σας διδάξει 23 τρόπους για να δημιουργήσετε έσοδα από αυτήν την επισκεψιμότητα. Ακριβώς όπως είναι σημαντικό να διαφοροποιήσετε τις επενδύσεις σας, είναι επίσης σημαντικό να διαφοροποιήσετε τα έσοδά σας.

Αυτό συμβαίνει εάν οποιαδήποτε ροή εισοδήματος πηγαίνει νότια, θα έχετε τους άλλους να επιστρέψουν.

Επιπλέον, που δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγα (ή πολύ) περισσότερα χρήματα?

Ας αρχίσουμε:

Contents

1. Γράψτε ένα Ebook

Η πώληση ενός ebook είναι μια κλασική τεχνική δημιουργίας εσόδων από blog.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία προσφέρουν πολλά οφέλη:

 • Για να τα δημιουργήσετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι η γνώση που έχετε ήδη
 • Τα πληρωμένα ebook δημιουργούν την εξουσία σας ως ειδικός
 • Μπορείτε να τα πουλήσετε σε πολλές πλατφόρμες (όπως Αμαζόνα και Πληρωμή)
 • Μπορούν να γίνουν μεγάλες πηγές παθητικού εισοδήματος
 • Μπορούν να κάνουν αποτελεσματικές προσθήκες στη διοχέτευση πωλήσεων ως προσφορές χαμηλότερης αξίας

Πολλοί ειδικοί άρχισαν να κάνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους με ένα ebook. Remit Sethi, ιδρυτής του Θα σας διδάξω να είστε πλούσιοι και ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς στο διαδικτυακό εμπόριο, πουλήθηκε το πρώτο του ebook για 4,95 $.

Είχε τον τίτλο «Ο οδηγός του Ραμίτ για το Kicking Ass».

Εικόνα 1 Ebook 1

Αυτό το ebook οδήγησε σε ένα Best Seller των New York Times και 14 διαφορετικά προϊόντα premium που τον έκαναν πολύ πλούσιο – όλα εντελώς διαδικτυακά και κυρίως πωλήθηκαν μέσω του ιστολογίου του.

Εδώ είναι η διαδικασία που ακολουθώ για τη σύνταξη ebooks:

 1. Επιλέξτε ένα θέμα. Γράψτε για κάτι που το κοινό σας θέλει να μάθει, αλλά δεν μπορεί να διδαχθεί σε μία ανάρτηση ιστολογίου. Πολλοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για ένα ενιαίο κατάστημα αυτών των πληροφοριών.
 2. Δημιουργήστε ένα περίγραμμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις ιδέες σας καθώς γράφετε.
 3. Αποκλεισμός χρόνου κάθε μέρα για να γράψετε. Μην είστε το άτομο που ξεκινά ένα ebook και δεν το τελειώνει ποτέ. Αποκλεισμός μιας ώρας κάθε μέρα, δύο ώρες, 15 λεπτά – δεν έχει σημασία πόσο καιρό. Απλώς γράψτε το.
 4. Μεταφέρετέ το σε ένα όμορφο πρότυπο ebook. Εδώ είναι μερικά από το HubSpot.
 5. Σχεδιάστε ένα κάλυμμα (χρησιμοποιώ Κάναβα) ή πληρώστε κάποιον για να το κάνει (Fiverr).
 6. Photoshop το εξώφυλλό σας σε μια εικόνα 3D ebook. Ο Pat Flynn συγκέντρωσε ένα τέλειο βίντεο για το πώς να το κάνετε αυτό.

Τελείωσες! Τώρα προωθήστε το στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

2. Δημιουργήστε ένα μάθημα

Το επόμενο λογικό βήμα για τους περισσότερους bloggers είναι να δημιουργήσετε ένα μάθημα.

Ενώ πιθανώς προσφέρετε έναν τόνο δωρεάν αξίας στο ιστολόγιό σας, ένα μάθημα μπορεί να οδηγήσει τα έσοδά σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Δεν νομίζετε ότι οι άνθρωποι θα πληρώσουν για αυτήν τη γνώση; Ξανασκέψου το.

Εδώ είναι 5 λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι θα αγόραζαν το μάθημά σας:

 1. Θέλουν τα αποτελέσματα που διδάσκει το ιστολόγιό σας, αλλά πιο γρήγορα.
 2. Θέλουν πληροφορίες μπόνους που δεν προσφέρετε στο blog.
 3. Θέλουν να κρατηθούν από το χέρι μέσω της διαδικασίας.
 4. Θέλουν περισσότερη πρόσβαση σε εσάς, είτε μέσω email, τηλεφωνικών συνομιλιών ή αποκλειστικών διαδικτυακών σεμιναρίων.
 5. Σας εμπιστεύονται αρκετά (μέσω της δωρεάν αξίας που παρέχετε στο ιστολόγιό σας) για να αγοράσουν το μάθημά σας και ξέρουν ότι πιθανότατα θα έχουν την αξία των χρημάτων τους.

Ακολουθεί μια γρήγορη οδηγία για τη δημιουργία μαθημάτων:

Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είστε η συσκευασία ξεχωρίζει πάνω από το περιεχόμενο του ιστολογίου σας. Αυτός είναι ο απόλυτος λόγος που θα αγοράσουν ένα μάθημα από εσάς. Παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία από ό, τι μπορούν να περάσουν μέσω του ιστολογίου σας.

Χαρτογραφήστε λογικά βήματα για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτά συνήθως χωρίζονται σε «ενότητες». Κάθε ενότητα περιέχει μια σύντομη εισαγωγή, τις βασικές πληροφορίες και έναν τρόπο που βοηθά τους μαθητές σας να αναλάβουν δράση.

Για να τους αναλάβει δράση, δημιουργήστε φύλλα ενεργειών με δυνατότητα λήψης που περιγράφουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να ολοκληρώσουν αυτήν την ενότητα.

Ενσωμάτωση βίντεο. Τα περισσότερα διαδικτυακά μαθήματα περιλαμβάνουν τον εκπαιδευτή να μιλά μπροστά από μια κάμερα. Εάν δεν το κάνετε άνετα, καταγράψτε τη φωνή σας και χρησιμοποιήστε διαφάνειες για να εμφανίσετε τις πληροφορίες.

Οι μαθητές σας θα λάβουν τις πληροφορίες με δύο τρόπους: προφορικά και οπτικά. Αυτό θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν τις πληροφορίες, να λάβουν καλύτερα αποτελέσματα από το μάθημά σας και να παραπέμψουν περισσότερα άτομα σε αυτό.

Δοκιμάστε αυτές τις υπηρεσίες για να φιλοξενήσετε το μάθημά σας:

3. Προωθήστε προϊόντα θυγατρικών στις αναρτήσεις σας

Εάν ήδη συζητάτε και προτείνετε προϊόντα και υπηρεσίες στο κοινό σας, γιατί να μην κερδίσετε χρήματα από τα άτομα που αναφέρεστε?

Δεν κοστίζει τίποτα στους αναγνώστες σας και κερδίζετε προμήθεια όποτε κάποιος από αυτούς αγοράσει το προϊόν.

Το μάρκετινγκ θυγατρικών μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή εισοδήματος για λίγη επιπλέον εργασία. Δείτε αυτές τις ιδέες για να ενσωματώσετε τις πωλήσεις θυγατρικών στα έσοδά σας:

Ιδέα # 1: Βρείτε ευκαιρίες στο τρέχον περιεχόμενό σας

Αρχικά, διαβάστε τα άρθρα που έχετε ήδη δημοσιεύσει και αναζητήστε προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε αναφέρει. Μόλις τα βρείτε, απλώς μεταβείτε σε κάθε ιστότοπο και αναζητήστε μια σελίδα “Συνεργάτες”.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να γίνετε συνεργάτης. Μόλις γίνετε ένας, συνήθως θα λάβετε ένα μοναδικό αναγνωριστικό παρακολούθησης για να τοποθετήσετε στο τέλος κάθε διεύθυνσης URL.

Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε αυτήν τη διεύθυνση URL με το αναγνωριστικό σας και αγοράσει το προϊόν, θα κερδίσετε χρήματα.

Ιδέα # 2: Βρείτε ευκαιρίες στα προϊόντα / υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε

Δημιουργήστε μια λίστα με κάθε προϊόν και υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιώ πολύ διαδικτυακό λογισμικό που σχετίζεται με την επιχείρησή μου. Αυτές μπορεί να είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για έσοδα συνεργατών.

Μεταβείτε στον ιστότοπο κάθε προϊόντος και δείτε εάν έχουν σελίδα συνεργατών. Εάν ναι, εγγραφείτε στο πρόγραμμα.

Επειδή δεν έχετε ακόμα περιεχόμενο για αυτά, θα πρέπει να δημιουργήσετε κάποια. Εδώ προτείνω:

 1. Σημειώστε πώς χρησιμοποιείτε το προϊόν ή την υπηρεσία. Βοηθά στον εξορθολογισμό της εργασίας σας; Σας βοηθά με το SEO; Σας βοηθά να προσεγγίσετε bloggers με επιρροή?
 2. Δημιουργήστε έναν οδηγό ανάρτησης ιστολογίου που διδάσκει στο κοινό σας πώς να επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία.
 3. Συνδεθείτε με το προϊόν ή την υπηρεσία και προσθέστε το μοναδικό αναγνωριστικό παρακολούθησης.
 4. Προωθήστε αυτήν την ανάρτηση στο κοινό σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε οποιουσδήποτε διαδικτυακούς κόμβους γεμάτους με άτομα που μπορεί να θέλουν τα ίδια αποτελέσματα.

Διδάσκετε στους ανθρώπους χρήσιμες δωρεάν πληροφορίες και κερδίζετε χρήματα σε αντάλλαγμα.

Ιδέα # 3: Βρείτε ευκαιρίες στο προϊόν / τις υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν, αλλά δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά; Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να κερδίσετε τα χρήματά σας σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα?

Εάν το προϊόν διαθέτει πρόγραμμα συνεργατών, αυτή είναι πραγματική πιθανότητα.

Αρχικά, δημιουργήστε μια λίστα με τα προϊόντα / υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις ιστοσελίδες τους και δείτε εάν έχουν πρόγραμμα συνεργατών.

Εάν το κάνουν, αγοράστε το προϊόν και εγγραφείτε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το, δημιουργήστε μια μελέτη περίπτωσης / φροντιστήριο και προωθήστε την ανάρτηση στο κοινό σας όπως κάνατε πριν.

Αυτές οι δημοσιεύσεις μπορούν να παραμείνουν ενεργές για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσφέροντάς σας παθητικό εισόδημα για τη ζωή κάθε άρθρου.

4. Προώθηση προϊόντων θυγατρικών σε ένα Autoresponder email

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ. Είναι ένα από τα λίγα κανάλια που οι άνθρωποι ελέγχουν κάθε μέρα και είναι πρόθυμοι να πωληθούν σε.

Το autoresponder email είναι μια αυτοματοποιημένη ακολουθία email που αποστέλλεται σε άτομα όταν εγγραφούν στη λίστα email σας.

Εδώ είναι οι αγαπημένες μου υπηρεσίες:

 1. Ωραία
 2. MailChimp
 3. ConstantContact

Και οι δύο σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν αυτόματο ανταποκριτή.

Ακριβώς όπως η προώθηση προϊόντων θυγατρικών στο ιστολόγιό σας, η προώθηση αυτών των προϊόντων σε ένα autoresponder email μπορεί να δημιουργήσει παθητικό εισόδημα για εσάς.

Μπορείτε είτε να τα προωθήσετε απευθείας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε να δημιουργήσετε σεμινάρια ανάρτησης ιστολογίου και να τα προωθήσετε. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η ευκαιρία να εξαργυρώσετε.

Εδώ προτείνω με τον autoresponder σας:

 • Ξεκινήστε τα πρώτα σας email με χρήσιμο περιεχόμενο που δεν πουλάει τίποτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη με νέους συνδρομητές.
 • Ψεκάστε σε μηνύματα δημιουργίας σχέσεων, όπως ρωτήστε τους συνδρομητές σας αν μπορείτε να τους βοηθήσετε με οτιδήποτε. Αυτό θα δημιουργήσει επίσης εμπιστοσύνη και θα μειώσει την κατάργηση της εγγραφής.
 • Όταν προωθείτε το προϊόν, εστιάστε στα αποτελέσματα που μπορούν να πάρουν και όχι στο ίδιο το προϊόν. Εάν έχετε αποτελέσματα χρησιμοποιώντας αυτό, φροντίστε να τα εξηγήσετε λεπτομερώς. Αυτό θα κάνει την πώληση για εσάς.

5. Πουλήστε προσφορές μέσω email

Εάν έχετε μια αρκετά μεγάλη λίστα email, αυτή είναι η κίνηση στην οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε όποτε θέλετε. Είναι επίσης εντελώς υπό τον έλεγχό σας.

Μπορείτε να προσφέρετε να προωθήσετε το περιεχόμενο άλλων ατόμων στη λίστα email σας με αντάλλαγμα μια χρέωση. Αυτό απαιτεί λίγη επιπλέον προσπάθεια από την πλευρά σας και μπορείτε να φιλτράρετε το περιεχόμενο που προωθείτε για να βεβαιωθείτε ότι είναι κορυφαίο.

Εδώ είναι μια παρόμοια προώθηση που Μάθιου Γούντγουορντ προσφορές:

Μάθιου Γούντγουορντ

Ενημερώστε τους συνδρομητές σας ότι ενδέχεται να προωθείτε τις αναρτήσεις άλλων ατόμων σε αυτούς. Διατηρήστε μια πολιτική διαφάνειας.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε με αυτό, δημιουργήστε μια σελίδα στο ιστολόγιό σας που θα εξηγεί την υπηρεσία, πόσο κοστίζει και την επισκεψιμότητα που μπορούν να περιμένουν.

Τα άτομα που επισκέπτονται το ιστολόγιό σας θα γνωρίζουν ότι αυτή είναι μια επιλογή όταν χρειάζονται γρήγορη κίνηση.

6. Ξεκινήστε μια υπηρεσία Online Coaching

Η προπόνηση οποιουδήποτε είδους μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδής.

Ο Jon Morrow, ένας από τους κορυφαίους bloggers εκεί έξω, λέει ότι ακόμη και ένας αρχάριος blogger μπορεί να χρεώσει 90 $ / ώρα για μια υπηρεσία τηλεφωνικής καθοδήγησης. Και έχει βοηθήσει χιλιάδες bloggers!

Η τηλεφωνική καθοδήγηση προσφέρει πολλά οφέλη:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν οικείο δεσμό με τους μαθητές σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μια ζωή και να προσελκύσει συνεπή νέα επιχείρηση για εσάς.
 • Σας βοηθά να χτίσετε μια φήμη ως αρχή.
 • Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τις βαθύτερες, πιο βαθιές ανάγκες και απογοητεύσεις του κοινού σας. Αυτές οι πληροφορίες εμπορεύονται χρυσό για άλλα προϊόντα που δημιουργείτε και πουλάτε.
 • Μπορείτε να σταματήσετε να προσφέρετε ή να συνεχίσετε να προσφέρετε την υπηρεσία όποτε θέλετε.
 • Καθώς γίνεστε καλύτεροι και πιο γνωστοί, μπορείτε να αυξήσετε τις τιμές σας προσφέροντας την ίδια ακριβή υπηρεσία.

Για να προσφέρετε τηλεφωνική καθοδήγηση, απλώς πείτε ότι θα μεταβείτε στο τηλέφωνο μαζί τους για μια ώρα και θα τους βοηθήσετε με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εάν ενδιαφέρονται, στείλτε τους πιθανούς μαθητές σας ένα ερωτηματολόγιο. Αυτό το ερωτηματολόγιο πρέπει να πειράξει τα μεγαλύτερα σημεία πόνου τους. Αφού σας το επιστρέψουν, ρυθμίστε μια ώρα για να μιλήσετε.

Στο διάστημα μεταξύ εκείνου και του τηλεφώνου, ερευνήστε τα σημεία πόνου τους και μάθετε πώς να βοηθήσετε τους νέους μαθητές σας να τα λύσουν. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να σπαταλήσετε το χρόνο και τα χρήματά τους στην κλήση.

Όταν πηγαίνετε στην κλήση, απλώς περπατήστε σε όλα όσα πρέπει να κάνουν για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Στη συνέχεια, δώστε τους μέτρα δράσης για να κάνετε. Μπορείτε ακόμη και να τους στείλετε ένα ξεχωριστό έγγραφο αργότερα.

Τέλος, ρωτήστε εάν θα ήθελαν να δημιουργήσουν μια άλλη κλήση για να μάθουν πώς κάνουν και να τις μετακινήσετε στο επόμενο στάδιο, εάν το επιθυμούν.

Τότε τιμολογήστε τους.

7. Προσφέρετε μια συμβουλευτική υπηρεσία ολοκληρωμένη για εσάς

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία είναι παρόμοια με μια υπηρεσία καθοδήγησης. Βοηθείτε προσωπικά τους πελάτες σας για την επίλυση ενός προβλήματος (ή πολλαπλών ζητημάτων).

Εκτός, αντί να κάνουν τις ενέργειες που ορίζετε, αναλαμβάνετε αυτές τις ενέργειες για αυτούς.

Αυτό δεν λειτουργεί σε ορισμένες βιομηχανίες, όπως η προσωπική εκπαίδευση. Αλλά σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και σε οποιαδήποτε άλλη θέση όπου δεν έχει σημασία ποιος κάνει τη δουλειά.

Εφόσον κάνετε τη δουλειά, μπορείτε να χρεώσετε πολύ περισσότερα για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από την τηλεφωνική καθοδήγηση. Επίσης, πιθανότατα θα συνεργαστείτε μαζί τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επομένως οι μηνιαίοι παρακρατητές (πληρωμές) είναι συνηθισμένοι.

Οι υπηρεσίες Done-for-you μπορεί να κυμαίνονται από $ 100 / μήνα έως πάνω από 10.000 $ / μήνα. Εξαρτάται από το πόσο πολύτιμη είναι η υπηρεσία σας και πόση εξουσία έχετε στο χώρο. Και επίσης πόσο μεγάλος είναι ο προϋπολογισμός του πελάτη σας.

Περιττό να πω, αυτό μπορεί να αυξήσει γρήγορα τα έσοδά σας και να τα διατηρήσει βιώσιμο.

8. Εγκαταστήστε μια περιοχή μελών

Οι περιοχές συμμετοχής μπορούν να είναι εξαιρετικές πηγές παθητικού εισοδήματος.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλειδώσετε premium περιεχόμενο πίσω από ένα εμπόδιο μέλους και είστε έτοιμοι. Στη συνέχεια, αποφασίσετε εάν θα ζητήσετε από τους ανθρώπους να πληρώσουν μια εφάπαξ χρέωση ή μηνιαία επαναλαμβανόμενη χρέωση.

Ακολουθούν μερικές υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Ένα από τα μειονεκτήματα των περιοχών συμμετοχής είναι ότι συνήθως πρέπει να διατηρούνται και να ενημερώνονται για να διατηρούν τα άτομα αφοσιωμένα (και να πληρώνουν).

Εάν δεν έχετε χρόνο να το κάνετε μόνοι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέρος των εσόδων σας για να προσλάβετε κάποιον για να το κάνει για εσάς.

9. Ξεκινήστε ένα ιδιωτικό φόρουμ

Ένα ιδιωτικό φόρουμ είναι παρόμοιο με έναν τομέα συμμετοχής.

Είναι απλώς μια κοινότητα επί πληρωμή που διατίθεται μόνο σε αποκλειστικά μέλη.

Για παράδειγμα, StackThatMoney είναι ένα δημοφιλές φόρουμ μάρκετινγκ θυγατρικών premium. Χρεώνουν 99 $ / μήνα.

STM

Συνήθως, ένα φόρουμ είναι λιγότερο πολύτιμο από μια περιοχή μέλους, επειδή βασίζεται κυρίως σε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες. Και οι περισσότεροι τομείς συμμετοχής περιέχουν επίσης φόρουμ.

Συνήθως πρέπει να χρεώνετε λιγότερα για να εκτελέσετε ένα φόρουμ επί πληρωμή, αλλά εκτελείτε επίσης λιγότερη συντήρηση από μια περιοχή μέλους.

10. Έρευνες υποδοχής από άλλες εταιρείες / ιστότοπους

Εάν έχετε έναν ιστότοπο, ορισμένες εταιρείες θα σας πληρώσουν για να φιλοξενήσουν έρευνες στον ιστότοπό σας.

Παίρνουν πολύτιμες πληροφορίες μάρκετινγκ και παίρνετε κάποια επιπλέον χρήματα.

Απλώς κάντε μια αναζήτηση Google για εταιρείες στη θέση σας και δείτε εάν προσφέρουν ένα πρόγραμμα συνεργατών επί πληρωμή.

11. Εγκαταστήστε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ακριβώς όπως το Amazon. Συγκεντρώνουν μια τεράστια ποσότητα προϊόντων που οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν στο διαδίκτυο.

Εάν έχετε ένα blog, ειδικά ένα WordPress, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου απευθείας στον υπάρχοντα ιστότοπό σας.

Αυτά τα καταστήματα μπορούν είτε να πουλήσουν τα δικά σας προϊόντα, όπου λαμβάνετε τα πλήρη έσοδα, είτε μπορούν να αποτελούνται από συνεργαζόμενα προϊόντα (ή και τα δύο).

Οι ακόλουθες προσθήκες μπορούν να σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας στο WordPress:

12. Δημιουργήστε και πουλήστε το δικό σας φυσικό προϊόν

Οι περισσότεροι μπλόγκερ δεν σκέφτονται να δημιουργήσουν και να πουλήσουν το δικό τους φυσικό προϊόν, αλλά είναι μια επιλογή.

Θέλατε ποτέ να γίνετε εφευρέτης; Εδώ είναι η ευκαιρία σας.

Η δύναμη βρίσκεται στο κοινό που διαθέτετε. Εάν έχετε ένα κοινό που σας ακούει, μπορείτε να πουλήσετε σχεδόν οτιδήποτε επειδή εμπιστεύονται την κρίση και την εξειδίκευσή σας.

Ας υποθέσουμε ότι είστε μπλόγκερ τροφίμων και έχετε εφεύρει ένα νέο είδος κουζίνας που κάνει τα τεμαχισμένα μήλα σε μια διαδικασία δύο βημάτων. Μπορείτε να το σχεδιάσετε, να κατασκευάσετε και να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον κοινό σας για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις, να αποδείξετε ότι υπάρχει ζήτηση για το προϊόν και να το αποκτήσετε στα καταστήματα.

Δεν είναι μια συμβατική διαδρομή, αλλά μπορεί να είναι η σωστή για εσάς.

13. Προσελκύστε συνεργάτες για τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας

Έχετε ένα ebook; Ενα μάθημα? Μια υπηρεσία καθοδήγησης?

Λοιπόν, μπορείτε να προσελκύσετε παθητικά νέες επιχειρήσεις δημιουργώντας το δικό σας πρόγραμμα θυγατρικών και προσελκύοντας άλλους ανθρώπους να προωθήσουν το προϊόν σας.

Μόλις έχετε το δικό σας προϊόν, αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να τις διατηρήσετε. Εδώ είναι ένας τρόπος να το κάνετε:

Αρχικά, ανεβάστε το προϊόν σας στο Clickbank ή Ούντεμι (αν είναι ένα μάθημα). Στη συνέχεια, κάντε μια αναζήτηση Google για αυτές τις συμβολοσειρές αναζήτησης:

 • “Η θέση σας” + “blog”
 • “Η θέση σας” + “ιστότοπος”

Βρείτε όσους περισσότερους ιστότοπους μπορείτε και επικοινωνήστε με τον καθένα ρωτώντας αν θα ήθελαν να κάνουν προμήθεια από το προϊόν σας.

Μετά πηγαίνετε στο Alltop.com, κάντε μια αναζήτηση για τη θέση σας και βρείτε πάλι όσο περισσότερους ιστότοπους μπορείτε.

Alltop

Τότε, επικοινωνήστε μαζί τους όπως πριν.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα κιτ μάρκετινγκ για να το δώσετε σε κάθε ένα. Αυτό το κιτ θα τους διδάξει τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσουν το προϊόν σας και να κερδίσετε χρήματα. Γίνεται win-win για τους δυο σας.

14. Ξεκινήστε μια Υπηρεσία Προσωπικής Προπόνησης

Όπως και η διαδικτυακή καθοδήγηση, η προσωπική καθοδήγηση μπορεί να σας κερδίσει ένα σταθερό ωριαίο ποσοστό.

Αυτός ο τύπος καθοδήγησης μπορεί επίσης να είναι πιο αποτελεσματικός για τους μαθητές σας, καθώς εργάζεστε μαζί σε ένα πιο οικείο περιβάλλον. Εάν οι μαθητές σας λάβουν αποτελέσματα από την καθοδήγησή σας, θα διαδώσουν τις υπηρεσίες σας και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Απλώς προσφέρετε την υπηρεσία στον ιστότοπό σας, προωθήστε την στο κοινό σας και προωθήστε την στην περιοχή σας. Το blog σας θα λειτουργήσει ως απόδειξη της εμπειρίας σας.

15. Ρυθμίστε μια διοχέτευση πωλήσεων και αυξήστε την επισκεψιμότητα

Μόλις εφαρμόσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αυξήσετε τα έσοδα είναι να βεβαιωθείτε ότι η επισκεψιμότητά σας μετατρέπεται και αυξάνει αυτήν την επισκεψιμότητα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη μετατροπή της επισκεψιμότητας είναι μέσω διοχέτευσης πωλήσεων. Μια διοχέτευση πωλήσεων καθοδηγεί πιθανούς αγοραστές στη διαδικασία αγοράς και τελειώνει με την τελική πώληση.

Κάθε φάση είναι ένα λογικό βήμα προς το προϊόν ή την υπηρεσία σας επί πληρωμή.

Μια από τις καλύτερες διοχετεύσεις πωλήσεων που γνωρίζω είναι από τον Ryan Deiss στο Ψηφιακός έμπορος.

Εδώ είναι τα 4 κύρια βήματα:

 1. Προσφέρετε έναν μαγνήτη μολύβδου
 2. Προσφέρετε ένα tripwire
 3. Προσφέρετε το βασικό σας προϊόν
 4. Προσφέρετε έναν μεγιστοποιητή κέρδους

Η διοχέτευση πωλήσεων για τους περισσότερους bloggers είναι ένας αυτόματος ανταποκριτής email.

Μαγνήτης μολύβδου

Ένας μαγνητικός μαγνήτης προσελκύει τους επισκέπτες να επιλέξουν τη διοχέτευση πωλήσεων.

Είναι ένας δωρεάν πόρος που δίνετε σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση email ενός υποψήφιου πελάτη και την άδεια να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Μερικοί από τους καλύτερους μαγνήτες μολύβδου είναι:

 • Δωρεάν ebooks
 • Διαδικτυακά σεμινάρια
 • Λίστες ελέγχου
 • Νοηματικοί χάρτες
 • Δωρεάν μίνι μαθήματα

Στη συνέχεια, παραδίδετε τον δωρεάν πόρο αυτόματα αφού κάποιος επιλέξει τη λίστα σας, συνήθως στο email καλωσορίσματος.

Tripwire

Μετά τον ηλεκτρομαγνητικό μαγνήτη, προσφέρετε ένα τριπλό καλώδιο.

Το tripwire είναι μια προσφορά χαμηλού κόστους που είναι σχεδόν μη εγκεφαλική. Αυτό το προϊόν μπορεί να είναι εξαιρετικά φθηνό ($ 1- $ 3). Ο στόχος είναι να μετατρέψετε τους συνδρομητές σας από προοπτικές σε αγοραστές.

Αυτό αλλάζει τη θεμελιώδη σχέση μεταξύ των δυο σας, και οι αναγνώστες σας συνηθίζουν να σας βλέπουν ως λιανοπωλητές.

Βασικό προϊόν

Μετά το tripwire, πουλάτε το βασικό προϊόν σας. Αυτό είναι το προϊόν που διαθέτουν οι περισσότεροι άνθρωποι – συνήθως ένα ebook, ένα μάθημα, μια υπηρεσία καθοδήγησης, μια ολοκληρωμένη υπηρεσία κ.λπ..

Μεγιστοποίηση κέρδους

Τέλος, προσφέρετε το μεγιστοποιητή κέρδους. Αυτό είναι μια αναβάθμιση του βασικού προϊόντος σας.

Εάν το βασικό προϊόν σας είναι ένα ebook, ο μεγιστοποιητής κέρδους σας θα μπορούσε να είναι μια υπηρεσία τηλεφωνικής καθοδήγησης. Για μια υπηρεσία τηλεφωνικής καθοδήγησης, θα μπορούσε να είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία – και ούτω καθεξής.

Το σημείο της διοχέτευσης πωλήσεων είναι να ξεκινήσετε με μια πολύ χαμηλή αλλά πολύτιμη προσφορά και να οδηγήσετε σε αντικείμενα υψηλότερου κόστους / υψηλότερης αξίας που φυσικά ακολουθούν το ένα το άλλο.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτόματη απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προτείνω επίσης να τους στείλετε χρήσιμο δωρεάν περιεχόμενο από το ιστολόγιό σας για να βοηθήσετε στη δημιουργία σχέσης με τις προοπτικές σας και να δημιουργήσετε την εξουσία σας.

Τέλος, χρειάζεστε επισκεψιμότητα για να μπείτε στη διοχέτευση πωλήσεων. Εάν έχετε ήδη πολλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να είστε καλά.

Εάν δεν το κάνετε, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δοκιμάσετε τη διοχέτευσή σας είναι να στείλετε πληρωμένη επισκεψιμότητα. Η αγαπημένη μου πηγή είναι Διαφημίσεις στο Facebook, γιατί είναι εύκολο ξεκινήστε με.

16. Πώληση διαφημιστικού χώρου

Η πώληση διαφημιστικού χώρου είναι ένας κλασικός τρόπος δημιουργίας εσόδων σχεδόν για κάθε τύπο ιστότοπου.

Έχετε πάει πρόσφατα σε μεγάλους ιστότοπους ειδήσεων, όπως οι New York Times ή Business Week; Είναι ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ με διαφημίσεις και λαμβάνουν έναν τόνο εσόδων από αυτές.

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι οι διαφημίσεις, ειδικά στα ιστολόγια, είναι κολλητικές. Τους βλέπουν spam.

Είτε πρόκειται για το γενικό συναίσθημα είτε όχι, αξίζει να δοκιμάσετε να δείτε εάν:

 1. Τα έσοδα από τα άλλα προϊόντα / υπηρεσίες σας μειώνονται
 2. Τα ποσοστά μετατροπής μειώνονται

Εάν τα έσοδά σας δεν μειωθούν και τα ποσοστά μετατροπών σας παραμείνουν ίδια, τότε έχετε αυξήσει τα έσοδα χωρίς να θυσιάσετε τις άλλες σημαντικές μετρήσεις σας. Μπόγια!

Και, συνήθως, μπορείτε να επιλέξετε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θα μπορούσαν πραγματικά να προσφέρουν αξία στο κοινό σας.

Μπορείτε να πουλήσετε διαφημιστικό χώρο με πολλούς τρόπους, αλλά δύο από τους ευκολότερους είναι Google Adsense και το Πρόσθετο Simple Ads Manager για WordPress.

17. Προσφέρετε μια ανεξάρτητη υπηρεσία γραφής

Αυτή είναι μια υπηρεσία bloggers σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση μπορεί να προσφέρει.

Το περιεχόμενο του ιστολογίου σας δείχνει στους ανθρώπους 4 πράγματα:

 1. Καταλαβαίνετε τις διαδικτυακές εκδόσεις
 2. Μπορείτε να γράψετε καλά
 3. Έχετε συνηθίσει να παρακολουθείτε μια διαδικασία γραφής
 4. Έχετε γνώσεις στον τομέα σας

Αυτές είναι ιδιότητες που χρειάζεται κάθε ανεξάρτητος συγγραφέας. Το περιεχόμενο του ιστολογίου σας ενημερώνει αυτόματα τους πιθανούς πελάτες ότι έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Οι επιχειρήσεις λαχταρούν περιεχόμενο. Είναι σχεδόν αναγκαιότητα στον διαδικτυακό κόσμο, αλλά οι εταιρείες παραπονιούνται πάντα ότι δεν μπορούν να βρουν καλούς συγγραφείς που θα μείνουν.

Υπάρχει ανάγκη και μπορείτε να το γεμίσετε.

Απλώς δημιουργήστε μια σελίδα “Hire Me” στον ιστότοπό σας, εξηγήστε ότι μπορείτε να γράψετε άρθρα παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στο ιστολόγιό σας, να ονομάσετε την τιμή σας και να πείτε στους ανθρώπους πώς να επικοινωνήσουν μαζί σας.

18. Διοργανώστε ένα διαδικτυακό σεμινάριο επί πληρωμή

Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι εξαιρετικοί τρόποι μεταφοράς μεγάλου όγκου πληροφοριών σε μία ώρα ή λιγότερο.

Τα περισσότερα από αυτά δίνονται δωρεάν, αλλά εάν έχετε κάποιες πληροφορίες υψηλής ποιότητας για κοινή χρήση, μπορείτε να χρεώσετε τους ανθρώπους να σας ακούσουν (σαν ένα σεμινάριο επί πληρωμή).

Δοκιμάστε αυτές τις υπηρεσίες για να φιλοξενήσετε το διαδικτυακό σας σεμινάριο:

19. Διοργανώστε έναν πίνακα εργασίας

Οι πίνακες εργασίας ταιριάζουν με τους εργοδότες που αναζητούν εργασία. Μπορούν να προσφέρουν συναυλίες πλήρους απασχόλησης, μερική απασχόληση ή συμβατική εργασία.

Για παράδειγμα, το ProBlogger’s πλατφόρμα εργασίας ταιριάζει bloggers με εταιρείες που θέλουν να προσλάβουν κάποιον για να δημιουργήσουν περιεχόμενο για αυτούς.

Εάν έχετε εξουσία στον χώρο σας και μπορείτε να αντιστοιχίσετε τους αιτούντες εργασία με εργοδότες, μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν πίνακα εργασίας και να κερδίσετε χρήματα κάθε φορά που ένας εργοδότης θέλει να δημοσιεύσει ένα άνοιγμα εργασίας.

Μπορείτε επίσης να χρεώσετε άτομα που αναζητούν εργασία για πρόσβαση στον πίνακα.

Πίνακας εργασίας ProbloggerΠίνακας εργασίας Problogger

20. Πουλήστε ένα κομμάτι λογισμικού

Αυτό απαιτεί σημαντικό αρχικό κεφάλαιο και / ή τεχνική τεχνογνωσία, αλλά πολλοί από τους κορυφαίους bloggers εκεί πέρασαν στην πώληση του δικού τους λογισμικού.

Αυτό το λογισμικό συνδυάζεται φυσικά με το περιεχόμενο του ιστολογίου τους. Βοηθά τους αναγνώστες τους να επιτύχουν αυτό που διδάσκουν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

Copyblogger το έχει κάνει με πολλά προϊόντα:

Copyblogger

21. Αποδοχή δωρεών

Οι άνθρωποι εκτιμούν το χρόνο και την προσπάθεια των bloggers σε κάθε άρθρο.

Δεν είναι εύκολο να είσαι blogger και οι αναγνώστες μπορούν να το δουν αυτό.

Πολλοί από αυτούς θα είναι πρόθυμοι να σας δωρίσουν, ακόμη και αν είναι μικρό ποσό, για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον ιστότοπο και να συνεχίσετε να παράγετε περιεχόμενο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό κουμπί “Δωρεά” Paypal και να το προσθέσετε στο ιστολόγιό σας ακολουθώντας αυτός ο οδηγός από τον Βισνού.

22. Προσφέρετε ομιλίες

Καθώς αυξάνεται η προσέγγιση και η εξουσία σας, πιθανότατα θα σας ζητηθεί να μιλήσετε σε εκδηλώσεις.

Αυτές οι εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν στην περιοχή σας ή ακόμα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι άνθρωποι θα σας πληρώσουν για να είστε εκεί και να απευθύνονται στο κοινό τους.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είστε ανοιχτοί για ομιλητικές δεσμεύσεις, δημιουργήστε μια σελίδα στο ιστολόγιό σας που περιγράφει λεπτομερώς πώς να επικοινωνήσετε μαζί σας για μια ομιλία και τι συνομιλίες δίνετε.

23. Επαναπροσδιορισμός Facebook

Τέλος, όλες αυτές οι συμβουλές δημιουργίας εσόδων στο ιστολόγιο δεν είναι τίποτα χωρίς επισκεψιμότητα και μετατροπές.

Συχνά, η υψηλότερη επισκεψιμότητά σας θα είναι τα άτομα που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας και είναι εξοικειωμένα με εσάς. Εάν μπορείτε να αγοράσετε απευθείας σε αυτούς, να τα επαναφέρετε στον ιστότοπό σας και να τα μετατρέψετε, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι μέσω Facebook Retargeting Ads. Αυτές οι διαφημίσεις αποστέλλονται σε μια ομάδα ατόμων που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας τις τελευταίες 30-180 ημέρες.

Αυτοί οι άνθρωποι σας γνωρίζουν και είναι έτοιμοι να αγοράσουν από εσάς.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαφήμιση επαναπροσδιορισμού στο Facebook:

Αρχικά, μεταβείτε στο Facebook Ads Manager, το οποίο είναι συνήθως στις www.facebook.com/ads/manager/. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εργαλεία -> Pixel:

Διαφημίσεις Facebook 1 1

Πρόκειται να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο κοινό. Είναι η ομάδα ατόμων που μπορείτε να στοχεύσετε στις διαφημίσεις σας στο Facebook.

Κάντε κλικ στο κουμπί που λέει “Δημιουργία προσαρμοσμένου κοινού”. Αυτό το παράθυρο θα εμφανιστεί:

Διαφημίσεις στο Facebook 3

Για επισκεψιμότητα ιστότοπων, ορίστε το σε οποιονδήποτε επισκέπτεται τον ιστότοπό σας.

Διαφημίσεις Facebook 4Αλλάξτε το εύρος σε 180 ημέρες. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το προσαρμοσμένο κοινό σας είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Συμπερίληψη προηγούμενης επισκεψιμότητας ιστότοπου”.

Τέλος, ονομάστε ό, τι θέλετε, συμπεριλάβετε μια περιγραφή εάν θέλετε και κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία κοινού”.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ενέργειες -> Προβολή κώδικα Pixel:

Αυτό θα εμφανίσει τον κωδικό (pixel) που θα πρέπει να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας. Αυτός ο κώδικας θα παρακολουθεί όλους τους επισκέπτες που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και στη συνέχεια μεταδίδουν αυτά τα δεδομένα στο Facebook.

Διαφημίσεις Facebook 5

Εάν έχετε έναν ιστότοπο WordPress, η ενσωμάτωση είναι απλή. Πρώτα, εγκαταστήστε το Προσθήκη παρακολούθησης Code Manager.

Μόλις εγκατασταθεί, μεταβείτε στην προσθήκη και κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη νέου κώδικα παρακολούθησης”. Στη συνέχεια επικολλήστε τον κωδικό σας όπως:

Διαφημίσεις στο Facebook 6

Και ορίστε αυτές τις επιλογές:

Διαφημίσεις Facebook 7

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση”.

Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να συμπληρωθεί το προσαρμοσμένο κοινό σας, αλλά όταν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις που στοχεύουν απευθείας σε αυτά τα άτομα.

Κατά τη δημιουργία των διαφημίσεών σας, απλώς αλλάξτε το “Κοινό” στο προσαρμοσμένο κοινό που δημιουργήσατε νωρίτερα:

Διαφημίσεις Facebook 8

Τώρα μπορείτε να προωθήσετε το περιεχόμενο, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας – οτιδήποτε θέλετε – σε άτομα που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν παρά τυχαίους επισκέπτες.

Είναι επίσης μερικές από τις φθηνότερες επισκεψιμότητα που μπορείτε να αγοράσετε.

Αυξήστε τα έσοδά σας

Αυτές είναι μερικές από τις πιο ισχυρές τεχνικές δημιουργίας εσόδων ιστολογίου εκεί έξω. Ελπίζω να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο, να αυξήσετε τα έσοδά σας και να ζήσετε έναν εκπληκτικό τρόπο ζωής που εξαρτάται από την τοποθεσία.

Θυμηθείτε, μην ξεχάσετε να διαφοροποιήσετε τα έσοδά σας. Μόλις εισέλθει μια ροή, αρχίστε να εργάζεστε στην επόμενη. Όταν έχει ρυθμιστεί, δουλέψτε στο επόμενο.

Αυτό θα βοηθήσει το εισόδημά σας να αυξηθεί εκθετικά και να αντισταθμίσει τα στοιχήματά σας σε περίπτωση αποτυχίας.

Και αν σας άρεσε η ανάρτηση, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους οπαδούς σας ��

Το άρθρο γράφτηκε από τον Michael Karp. αρχικά εμφανίστηκε στις Ιστολόγιο WHSR; Τώρα διαχειρίζεται και ενημερώνεται από το προσωπικό του BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map