21 Συμβουλές παραγωγικότητας για Travel Bloggers: Πώς να κάνετε περισσότερα ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο

Πολλοί μπλόγκερ ονειρεύονται κερδίζοντας αξιοπρεπή χρήματα μέσω blogging ενώ ταυτόχρονα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.


Δεν υπάρχει αμφιβολία: Είναι διασκεδαστικό να κάνουμε.

Είτε κάνετε πεζοπορία μέσω του Torres del Paine στην Παταγονία ή χαλαρώσετε σε μια παραλία στο Μπαλί, θα πρέπει να δείτε τον κόσμο, να δοκιμάσετε νέο φαγητό και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ενώ κάνετε blogging κατά τη διάρκεια του χρόνου διακοπής σας.

Ήμουν αρκετά τυχερός που είχα μια τέτοια εμπειρία. Ταξίδεψα αρκετά σε όλη την Ασία. και μπλογκ στο blog μου μέσα από όλα. Πρέπει να πω ότι η ευελιξία να παίζετε κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας και να εργάζεστε αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εργασίας ως πλήρους απασχόλησης blogger.

(Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, δεν ταξιδεύω πολύ αυτές τις μέρες. Και όταν το κάνω, έχω παιδιά μαζί μου – ένα 5χρονο και 18 μηνών.)

Ενώ δεν είμαι πλέον ενθουσιώδης σε όλο τον κόσμο, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας τις καλύτερες συμβουλές παραγωγικότητας σε αυτήν την ανάρτηση. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι εργάζεστε αποτελεσματικά ενώ βρίσκεστε στο δρόμο; Αυτές οι συμβουλές μπορεί να είναι απλώς το κλειδί για να το καταλάβετε.

Οπλισμένοι με αυτές τις 21 συμβουλές παραγωγικότητας, είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητά σας ενώ απολαμβάνετε όλες τις εμπειρίες που προσφέρει το ταξίδι.

Contents

Ρυθμίστε τη σωστή νοοτροπία

Άγνωστος βουδιστικός ναός στο Πουκέτ, 2013.Σε έναν βουδιστικό ναό στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. 2013.

1. Αντιμετωπίστε το ιστολόγιό σας σαν μια πραγματική επιχείρηση

Πάρτε στα σοβαρά το ιστολόγιό σας. Εκτελέστε και αναπτύξτε το ιστολόγιό σας σαν επιχείρηση.

Αντιμετωπίστε τους συνεργάτες σας, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων bloggers, των συντακτών σας, των γραφίστες κ.λπ., όπως θα κάνατε με οποιονδήποτε άλλο επιχειρηματικό εταίρο και θα έχετε σκοπό σε ό, τι κάνετε.

Θυμηθείτε, χρειάζεστε πραγματικούς συνεργάτες που μπορούν να σας υποστηρίξουν σε δύσκολες στιγμές.

Φανταστείτε να χάσετε την πτήση που σας συνδέει με τη Λίμα και να καταλήξετε παγιδευμένη στο αεροδρόμιο της Μπογκοτά μια νύχτα. Πώς θα τηρήσετε αυτήν την προθεσμία στις 9 π.μ. εάν δεν έχετε Wi-Fi και πρέπει να επιβιβαστείτε σε πτήση στις 8 π.μ.; Όταν βρίσκεστε απροσδόκητα σε μια δέσμευση, χρειάζεστε αξιόπιστους συνεργάτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Αυτό σημαίνει να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια στην καλλιέργεια επαγγελματικών σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

Ξοδεύω χρήματα για διαφήμιση στο Facebook. Ξοδεύω χρήματα για διαφήμιση στο Twitter. Στην πραγματικότητα, θα κάνω και τα δύο για αυτό το άρθρο που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή. Πληρώνω επίσης για διαφημίσεις σε άλλα ιστολόγια. Αντιμετωπίστε το ιστολόγιό σας σαν μια επιχείρηση εάν θέλετε να κερδίσετε τα προς το ζην. – Μάθιου, Expert Vagabond

Διαβάστε επίσης: 6 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας σε επιχείρηση

2. Διαχωρίστε με σαφήνεια την εργασία και τον χρόνο παιχνιδιού σας

Όταν βρίσκεστε στο δρόμο, τα όρια μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού τείνουν να θολώνουν.

Γιατί να μην πάρετε τον φορητό υπολογιστή σας στην παραλία και να εργαστείτε στην τελευταία σας ανάρτηση μεταξύ των περιόδων surf; Όχι μόνο αυτό είναι απλώς ανέφικτο, αλλά θα σκοτώσει επίσης την παραγωγικότητά σας.

Όταν ταξιδεύετε, πρέπει να ορίσετε σταθερά όρια μεταξύ του χρόνου εργασίας και του χρόνου παιχνιδιού.

Το παιχνίδι είναι παιχνίδι. Η εργασία είναι δουλειά.

Διαχωρίστε τα δύο καθαρά, καθώς ο εγκέφαλός μας δεν έχει σχεδιαστεί για πολλαπλές εργασίες. Δεν με πιστεύεις; Ολοκλήρωση παραγγελίας αυτό το βίντεο από τον Δρ Sanjay Gupta. Η πραγματικότητα είναι ότι για το 99% από εμάς, όσο περισσότερο κάνουμε πολλές εργασίες, τόσο λιγότερο παραγωγικοί είμαστε.

Σκάβουμε βαθύτερα: Εκπαιδεύστε τον εγκέφαλό σας για να παραμείνετε εστιασμένοι στις εργασίες blogging

Μείνε συγκεντρωμένος

Sandboarding στο Moreton Island, Μπρίσμπεϊν (πολύ μακριά για να ανεβείτε μετά τη διαφάνεια!), 2013.Sandboarding στο Moreton Island, Brisbane Australia; 2007.

Το κλειδί για να παραμείνετε παραγωγικοί είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Αυτό σημαίνει ελαχιστοποίηση των περισπασμών και του θορύβου. Σίγουρα, μπορεί να μην έχετε γραφείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε έναν ευνοϊκό χώρο εργασίας. Δοκιμάστε να εργαστείτε σε ένα ήσυχο καφέ ή να χαλαρώσετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας εάν διαθέτει γραφείο.

3. Τερματίστε νέες ειδοποιήσεις μέσω email.

Αυτό είναι το απόλυτο πρώτο πράγμα που κάνω κάθε φορά που εγκαθιστώ το Outlook σε έναν νέο φορητό υπολογιστή. Για να είστε παραγωγικοί, πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να εξαλείψετε όσο το δυνατόν περισσότερες περισπασμούς.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να λαμβάνετε μια νέα ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε 5 λεπτά, ενώ προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τη σύνταξη μιας ανάρτησης σχετικά με τις πέντε πιο εντυπωσιακές παραλίες του Μπαλί.

Θυμηθείτε, όταν κάνετε blogging στο δρόμο, δεν έχετε άμεσα διαθέσιμο γραφείο όπου μπορείτε να αναζητήσετε παρηγοριά από τις περισπασμούς, οπότε πρέπει να κάνετε πολλά “απόσπαση της προσοχής” εάν θέλετε να εργαστείτε Ολοκληρώθηκε.

4. Ελέγχετε μόνο το email σας μερικές φορές την εβδομάδα.

Είναι τα εισερχόμενά σας μέσω email και είστε ελεύθεροι να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες.

Δεν χρειάζεται να ελέγχετε το email σας κάθε μέρα.

Όταν εργάζομαι σε ένα σημαντικό έργο, επιλέγω να μην ελέγξω τα email μου κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, καθώς θεωρώ ότι αυτό αυξάνει δραματικά την παραγωγικότητά μου. Ακόμη και η απάντηση σε αυτό που φαίνεται σαν ένα απλό email μπορεί να σκοτώσει μισή ώρα του χρόνου σας και να διαταράξει τον ρυθμό εργασίας σας. Θυμηθείτε, τις περισσότερες φορές τα email μπορούν να περιμένουν. Καλύτερα να κάνετε πρώτα τα σημαντικά πράγματα.

5. Σταματήστε να ελέγχετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε 15 λεπτά.

Μην σπαταλάτε πολύτιμες ώρες της ημέρας σας με κύλιση στις ροές σας Instagram και Facebook. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σας βοηθήσουν να μείνετε συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι ενώ ταξιδεύετε, αλλά το κλειδί είναι να το χρησιμοποιείτε με μέτρο.

Όταν ελέγχετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε 15 λεπτά, γίνεται μια μεγάλη στιγμή και θα εμποδίσει την παραγωγικότητά σας. Εάν δεν μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο που ξοδεύετε μόνοι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Προσπαθήστε Τέλος χρόνου ή Αυτοέλεγχος να αποκλείσετε ιστότοπους κοινωνικών μέσων για κομμάτια χρόνου, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή.

Βελτιώστε την απόδοση

Στο Brienz, Ελβετία. 2012Στο Brienz, Ελβετία. 2012.

6. Κάντε πρώτα σημαντικά πράγματα.

Πριν ξεκινήσετε την ημέρα εργασίας σας, δημιουργήστε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Στη συνέχεια, προσθέστε αστέρι στις εργασίες που είναι πιο κρίσιμες και ολοκληρώστε αυτές τις εργασίες πρώτα. Είστε πιο παραγωγικοί στην αρχή της εργάσιμης ημέρας, οπότε θα κάνετε περισσότερα αν αντιμετωπίσετε τα μεγαλύτερα, πιο σημαντικά έργα, ενώ η συγκέντρωση και τα κίνητρά σας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε με το αδιάκοπο δράμα. Είναι αδύνατο να κατευθύνετε την ισχυρή ενέργεια σε δύο διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα.

Πρέπει να δουλέψεις για να καθαρίσεις το μυαλό σου. Δημιουργήστε μερικές στρατηγικές, σβήστε τους ενοχλητές, διαλογίστε καθημερινά και εξασκηθείτε. Θα ανοίξετε ένα τεράστιο χρονικό διάστημα για σαφήνεια και παραγωγικότητα. – Caz, Y Travel Blog

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό blog και να κερδίσετε χρήματα

7. Χρησιμοποιήστε την τεχνική Pomodoro.

Η τεχνική Pomodoro είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας υψηλά κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας σας.

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από αυτήν την τεχνική; Παραμείνετε εστιασμένοι στο λέιζερ για 25 λεπτά και ξεκουραστείτε για 5 λεπτά. Επαναλάβετε τέσσερις φορές και μετά κάντε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα 15 λεπτών και ξεκινήστε ξανά τη διαδικασία.

Η ιδέα είναι ότι τα συχνά, συνεκτικά διαλείμματα σάς βοηθούν να διατηρείτε το μυαλό σας συγκεντρωμένο, βελτιώνοντας τη συνολική συγκέντρωση και, με τη σειρά του, την παραγωγικότητα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εξαιρετική τεχνική εδώ.

Η τεχνική PomodoroΗ τεχνική Pomodoro εν συντομία.

8. Προγραμματίστε μπροστά.

Μην περιμένετε έως ότου εμφανιστείτε στο σταθμό λεωφορείων στο Σαντιάγο για να αποφασίσετε αν κατευθύνεστε βόρεια προς San Pedro de Atacama ή νότια προς Puerto Montt.

Έχετε ένα σχέδιο ταξιδιού εκ των προτέρων και προσπαθήστε να το ακολουθήσετε. Το να το βγάλεις στο δρόμο θα σου κοστίσει χρόνο, ενέργεια και νομισματικούς πόρους. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί εάν έχετε ένα σχέδιο με καθορισμένες ώρες εργασίας και προθεσμίες.

Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο του KeriLynn πώς να μειώσετε το χρόνο μάρκετινγκ στο μισό με τα σωστά εργαλεία και σχεδιασμό.

9. Σημειώστε πάντα.

Σε λίγες εβδομάδες, ίσως να μην θυμάστε το όνομα αυτού του υπέροχου εστιατορίου που φάγατε στην Κέρκυρα ενώ ταξιδεύατε στην Ελλάδα.

Η ευκολότερη λύση είναι να έχετε πάντα ένα σημειωματάριο και ένα στυλό μαζί σας, ώστε να μπορείτε να σημειώσετε σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με τις εμπειρίες.

Αυτές τις μέρες, μεταφέρω ένα φορητό υπολογιστή (τον τύπο χαρτιού, όχι έναν φορητό υπολογιστή) και το Evernote στο iPhone μου όταν ταξιδεύω. Για συμβουλές και κόλπα σχετικά με τον τρόπο λήψης υπέροχων ταξιδιωτικών σημειώσεων, φροντίστε να το δείτε αυτή η υπέροχη ανάρτηση του Kevin Muldoon.

10. Κρατήστε μια λίστα με τις επικεφαλίδες παραβιάσεις.

Οι τίτλοι είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική πτυχή κάθε ανάρτησης ιστολογίου.

Η έρευνα δείχνει ότι 8 στα 10 άτομα θα διαβάσουν τον τίτλο σας. Αλλά μόνο 2 στα 10 άτομα θα αφιερώσουν χρόνο για να διαβάσουν ολόκληρη την ανάρτησή σας.

Οι καλοί τίτλοι θα προσελκύσουν περισσότερη προσοχή και θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας σταθερής παρακολούθησης αναγνωστών.

Επαγγελματική συμβουλή: Να έχετε πάντα ένα λίστα των επικεφαλίδων παραβιάσεων στο χέρι για στιγμές που πρέπει να αναπτύξετε τον τέλειο τίτλο σε μια κρίσιμη στιγμή.

11. Παρακολουθήστε αποτελεσματικά τις ειδήσεις και τις νέες αναρτήσεις ιστολογίου

Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Feedly και το Flipboard για να λάβετε νέο περιεχόμενο και νέα σε ένα μέρος. Αποφύγετε την υπερβολική εγγραφή στα ενημερωτικά δελτία ιστολογίων, καθώς θα καταστρέψει μόνο τα εισερχόμενά σας.

12. Εξωτερική ανάθεση

Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Προσωπικά, αναθέτω ορισμένα έργα γραφής και σχεδιασμού μου. Οι ιδέες είναι πάντα δικές μου, αλλά συνήθως επιλέγω να έχω κάποιον που γράφει πολύ καλύτερα από ό, τι μπορώ να ορίσω πραγματικά τις λέξεις.

Επίσης, το να έχεις κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς να ελέγχει τη δουλειά σου βοηθά πολύ! Είμαι τυχερός που έχω τον συντάκτη μου, Lori Soard, ο οποίος υποστηρίζει τη λειτουργία blogging μου εδώ και χρόνια.

13. Προγραμματίστε τις δημοσιεύσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μη αυτόματη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ώρα. Χρησιμοποιήστε τον αυτόματο προγραμματισμό για να ελευθερώσετε αυτόν τον χρόνο.

χρησιμοποιώ Τιτίβισμα κατάστρωμα και Ρυθμιστής στην εποχή μας.

Άλλα εργαλεία που προτείνουν οι περισσότεροι bloggers είναι HootSuite και Κοινωνική Oomph.

Ανακαλύψτε βαθύτερα: Συμβουλές μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για τους αρχάριους. 

14. Εργαστείτε οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή με το κινητό σας τηλέφωνο

Αντιμετωπίστε το έξυπνο τηλέφωνό σας ως σταθμό εργασίας σας.

Όσον αφορά τη διατήρηση της παραγωγικότητάς σας στο δρόμο, το smartphone σας είναι ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους σας.

Ρυθμίστε το smartphone σας έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές του ως εργαλείο εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει όλες τις απαραίτητες εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε αποτελεσματικά μέσω του τηλεφώνου σας και βεβαιωθείτε ότι τη διαμορφώνετε έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε με σύνδεση Wi-Fi όταν χρειάζεται.

Δοκιμάστε αυτές τις εφαρμογές:

Δείτε: Η λίστα των απαραίτητων εργαλείων για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

15. Έχετε μεγάλα οράματα αλλά θέστε βραχυπρόθεσμους στόχους

Θέστε μεγάλους στόχους στη ζωή, αλλά εστιάστε πάντα σε μικρά, ποσοτικά βήματα στη λίστα υποχρεώσεων.

Η ζωή είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Είναι καλό να έχεις μεγάλους στόχους στη ζωή, αλλά πρέπει να επικεντρωθείς στο να βρεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και να προχωρήσεις ένα μίλι τη φορά αν θέλεις να φτάσεις οπουδήποτε.

Έτσι, ενώ ένας μεγάλος στόχος ζωής μπορεί να είναι να κερδίζετε 10.000 $ ανά μήνα, είναι τα μικρά βήματα στη λίστα υποχρεώσεων (γράψτε τρεις νέες αναρτήσεις πριν από την ημερομηνία Χ, επικοινωνήστε με πέντε μπλόγκερ για αναρτήσεις επισκεπτών πριν από την ημερομηνία Υ κ.λπ.) θα σας επιτρέψει πραγματικά να επιτύχετε αυτόν τον μεγάλο στόχο.

Αναλάβετε δράση: Εύκολη εκκίνηση διαδικτυακών επιχειρηματικών ιδεών για αρχάριους.

Απολαύστε και ζήστε τη ζωή στο έπακρο

Στη Σαντορίνη, Ελλάδα 2010Στη Σαντορίνη, Ελλάδα 2010.

16. Γιορτάστε τόσο μικρά όσο και μεγάλα επιτεύγματα.

Όταν επιτύχετε έναν στόχο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε, ακόμα κι αν το επίτευγμα δεν είναι απαραίτητα μεγάλο. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι περίπλοκο. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο να περάσετε την ημέρα εξερευνώντας μια νέα παραλία ή να βγείτε το βράδυ για μερικές μπύρες με φίλους.

17. Μείνετε παρακινημένοι.

Είτε έχετε πάρει τσέπη ενώ κοιμάστε στο νυχτερινό λεωφορείο από τη Μεντόζα προς το Μπουένος Άιρες, ή χάσατε την πτήση σας για το Χονγκ Κονγκ και προσπαθείτε να βρείτε άλλο, όταν είστε στο δρόμο, τα πράγματα θα πάνε στραβά.

Θα υπάρξει μια στιγμή που θα πρέπει να αφήσετε κάποια ταξιδιωτικά σχέδια και απλά να χαλαρώσετε όλη την ημέρα στον ξενώνα ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Το κλειδί είναι να μην αφήσετε αυτό να σας κρατήσει πίσω.

Να είστε πάντα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και μην αφήσετε τις αποτυχίες να σας κρατήσουν κάτω!

Διαβάστε επίσης: 7 συνήθειες πολύ αποτελεσματικών bloggers

18. Άσκηση ή διαλογισμός τακτικά.

Μια συνεπής, τακτική άσκηση ή διαλογισμός μπορεί να κάνει θαύματα για την παραγωγικότητά σας. Ασκώ τακτικά ακόμη και όταν ταξιδεύω, από μεγάλους περιπάτους στην παραλία έως παιχνίδια με τους ντόπιους.

Είναι σημαντικό να διατηρώ καθαρό μυαλό και πιστεύω ότι η άσκηση με βοηθάει πολύ να το κάνω.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν επίσης ότι ο διαλογισμός είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη διατήρηση ενός καθαρού, εστιασμένου μυαλού. Η Κογκρέσος Νάνσυ Πελόσι ξεκινά την ημέρα της με 45 λεπτά με τα πόδια, ενώ η Starwood Hotels & Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Resorts, Frits van Paaschen, τρέχει σε απόσταση 10 μιλίων. Η Κοντολίζα Ράις σηκώνεται στις 4:30 π.μ. για να ασκηθεί ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στον κόσμο, και ο ταλαιπωρητής Ρίτσαρντ Μπράνσον επιμένει ότι η ρουτίνα άσκησής του του δίνει 4 επιπλέον ώρες παραγωγικότητας ανά ημέρα.

Η κατώτατη γραμμή? Οι ιδιαίτερα επιτυχημένοι άνθρωποι τείνουν να έχουν μια ρουτίνα άσκησης που ταιριάζει σε αυτούς. Και θα έπρεπε.

19. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το τι κάνουν οι άλλοι.

Εργαστείτε σκληρά όταν είναι ώρα εργασίας. μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.

Σε τελική ανάλυση, η ιδέα είναι να ζήσετε ελεύθερα και να απολαύσετε τη ζωή σας. Αυτό που κάνουν οι άλλοι με τη ζωή τους είναι η δουλειά τους – όχι η δική σας. Η συνεχής σύγκριση του εαυτού σας με τους άλλους θα δημιουργήσει περιττό άγχος και θα σας αποσπάσει την εργασία σας.

20. Αποφύγετε την εξάντληση

Αν προσπαθήσετε να δουλέψετε για 12 ώρες διαδοχικά, δεν θα είστε παραγωγικοί.

Μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο σε ένα πράγμα για τόσο καιρό. Προγραμματίστε την ημέρα εργασίας σας με διαλείμματα για να δώσετε στο μυαλό σας το υπόλοιπο που χρειάζεται. Θα βελτιώσετε τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητα.

Πιθανότατα θα θέλατε να πετάξετε την πετσέτα, αλλά όχι. Αυτό το [Blogging] είναι μια επιχείρηση που ανταμείβει την επιμονή. Μου πήρε ένα χρόνο για να δημιουργήσω το πρώτο μου δολάριο στο blog μου (το οποίο ήρθε ως μια εντελώς απροσδόκητη και ευπρόσδεκτη έκπληξη). Όλα τα σημαντικότερα ορόσημά μου έχουν σκληρά παλεψει και κερδίσει σκληρά. Είναι μια επιχείρηση μικροσκοπικών μαχών και ασταμάτητα αργή ανάβαση. Δεν είναι ένας εύκολος δρόμος, αλλά οι άνθρωποι που θα το κάνουν, είναι αυτοί που δεν παραδίδουν. – Steph, Twenty Something Travel

21. Καλή διασκέδαση.

Τέλος, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε όλες τις υπέροχες εμπειρίες που προσφέρει το ταξίδι.

Εννοώ – αυτό είναι το σωστό σημείο να κερδίσετε τα προς το ζην μέσω ταξιδιωτικών blogging, σωστά?

Μην ξεχάσετε ποτέ να διασκεδάσετε ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Το άρθρο γράφτηκε από τον Jerry Low. αρχικά εμφανίστηκε στις Ιστολόγιο WHSR; Τώρα διαχειρίζεται και ενημερώνεται από το προσωπικό του BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map