20 απαραίτητα εργαλεία για τις διαδικτυακές σας επιχειρήσεις (+ Εργαλεία μπόνους)

Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, η ανάπτυξη της επιχείρησής σας σημαίνει να το κάνετε πιο αποτελεσματικό και να βρείτε εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην αντικατάσταση των εκατοντάδων μελών του προσωπικού που δεν έχετε και δεν μπορείτε να προσλάβετε.


Ευτυχώς για τον ιδιοκτήτη της διαδικτυακής επιχείρησης, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα βοηθήσουν με τα πάντα, από τη φιλοξενία ιστοσελίδων έως τη διαχείριση του χρόνου έως την τιμολόγηση έως το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας έχουμε εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια να κυνηγήσετε αυτά τα εργαλεία. Εξετάσαμε μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία εκεί έξω και επιλέξαμε τα 20 κορυφαία εργαλεία που πρέπει να έχετε.

Μέσα της Λίστα 20 κορυφαίων εργαλείων στο Forbes, Η Tanya Prive μοιράστηκε:

«Ο περιορισμένος χρόνος, το ανθρώπινο δυναμικό και οι προϋπολογισμοί μπορούν όλοι να είναι ένας παράγοντας καθώς ο φόρτος εργασίας αρχίζει να συσσωρεύεται και οι λογαριασμοί μπαίνουν. Με μια σταθερή ομάδα και τα σωστά εργαλεία, ωστόσο, σύντομα θα είστε στο δρόμο για να φτάσετε στο επιχειρηματικό σας δυναμικό “

20 απαραίτητα εργαλεία για την επιχείρησή σας

1 – Βάση ζήτησης

Βάση ζήτησης

Η ανάρτηση ιστολογίου της Inc στις 12 Cool Web Tools για μικρές επιχειρήσεις ρίχνει μια ματιά στο Demandbase ως ένα πραγματικά πολύτιμο εργαλείο για τους κατόχους ιστότοπων.

Βάση ζήτησης ρίχνει μια πιο προσεκτική ματιά σε όσους επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, λαμβάνοντας την IP τους και συγκρίνοντάς τον σε πολλές πηγές πληροφοριών, όπως το Dun & Bradstreet και LexisNexis. Το Demandbase δεν σας ενημερώνει μόνο για ποιες εταιρείες εργάζονται οι επισκέπτες του ιστότοπού σας, αλλά θα σας προετοιμάσει με στοιχεία επικοινωνίας για τον επικεφαλής της εταιρείας, ώστε να μπορείτε να πουλήσετε περαιτέρω τις υπηρεσίες σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αγορά ενός δημογραφικού που ενδιαφέρεται ήδη για το προϊόν σας.

2 – Inky Bee

Μελισσική μέλισσα

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου στις Οδηγός Blogging, HostScore ο ιδρυτής, Jerry Low, προτείνει τη χρήση του Inky Bee για σύνδεση με άλλους bloggers.

Η δικτύωση με άλλους bloggers είναι το κλειδί για την ενημέρωση του δικού σας ιστολογίου. Μερικά πράγματα στο μάρκετινγκ ιστολογίων δεν έχουν αλλάξει από τότε που ξεκίνησε το blogging και η δικτύωση με άλλους bloggers είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο συνδέουμε το ένα με το άλλο έχει αλλάξει και Μελισσική μέλισσα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε εύκολα, εξοικονομώντας χρόνο και να ταιριάξετε με bloggers με παρόμοια ενδιαφέροντα.

3 – Pivotal Tracker

κεντρικός ελεγκτής

Αυτό είναι ένα εργαλείο για το οποίο ίσως δεν έχετε ακούσει πριν, αλλά Pivotal Tracker θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας σε καλό δρόμο. Σε μια ματιά 40 Μικρές επιχειρήσεις και τα διαδικτυακά εργαλεία που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς, Ο Michael P. Daugherty του Bespoke Row λέει ότι αυτό είναι το αγαπημένο του εργαλείο. Κάποιος μπορεί εύκολα να δει γιατί. Είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο διαχείρισης έργων που θα κάνει όλους τους συμμετέχοντες στην ομάδα να συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο σε απευθείας σύνδεση περιβάλλον. Ρυθμίστε ένα πρόγραμμα για το πότε πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες, επιτρέψτε σε άλλους να ανεβάζουν ενημερώσεις και να αφήνουν σημειώσεις και να αλληλεπιδρούν με πελάτες από τον ίδιο πίνακα ελέγχου.

 4 – Dropbox

Αυτή η εύκολη διαδικτυακή λύση αποθήκευσης είναι ιδανική για την παρακολούθηση των πιο σημαντικών εγγράφων σας. Εάν το αδιανόητο συμβεί και ο υπολογιστής σας συντριβεί ή πυρκαγιά στο σπίτι σας, μπορείτε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα σας Dropbox. Η εταιρεία προσφέρει πολλές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν επιλογής με 2 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Dropbox για κοινή χρήση αρχείων με συνεργάτες.

drop box

5 – Appy Pie

εύχρηστη πίτα

Appy Pie είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν τη δική τους εφαρμογή και να ανεβάζουν στο iTunes ή στο Google Play. Οι πελάτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή και στη συνέχεια να στέλνετε καθημερινές ειδοποιήσεις push. Το Appy Pie βρίσκεται στη διαδικασία προσθήκης της δυνατότητας πώλησης προϊόντων μέσω της εφαρμογής.

6 – Hootsuite

Hootsuite έχει διπλό σκοπό για τον ιδιοκτήτη της μικρής επιχείρησης. Αρχικά, στον πίνακα ελέγχου Hootsuite, μπορείτε να δείτε ποια θέματα είναι δημοφιλή στην εξειδικευμένη σας επιχείρηση. Για τι μιλούν οι άνθρωποι; Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μια ανάρτηση ιστολογίου ή στις προσφορές προϊόντων σας; Εάν οι άνθρωποι μιλούν για το θάνατο ενός αστέρα σταρ, έχετε προϊόντα που σχετίζονται με αυτό το αστέρι που θα μπορούσατε να προβάλετε στη σελίδα των προϊόντων σας; Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Hootsuite για να προγραμματίσετε δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων για τη δική σας επιχείρηση.

Η Εθνική Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων (NFIB) το προτείνει ως Κορυφαία 6 διαδικτυακά εργαλεία Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πρέπει να χρησιμοποιούν και απαριθμεί τα ακόλουθα “Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες παρόμοιες με το Hootsuite, αλλά το βρήκαμε ότι τα ξεπερνά όλα σχεδόν σε κάθε επίπεδο.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Πίτσμπουργκ »

Hootsuite

7 – Κύμα

κύμα

Η παρακολούθηση των τιμολογίων, των πληρωτέων λογαριασμών, των πληρωμών που λαμβάνονται και ακόμη και της μισθοδοσίας για μια μικρή επιχείρηση μπορεί μερικές φορές να φαίνεται συντριπτική. Το Wave είναι μια λύση all-in-one για τον ιδιοκτήτη των μικρών επιχειρήσεων και το λογισμικό ζει σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Το Quickbooks Pro online είναι μια άλλη επιλογή, αλλά το Wave είναι λίγο πιο προσιτό για τον μικρό άντρα, καθώς είναι δωρεάν.

Μικρή επιχείρηση Doer Ο blogger Greg Lam είχε μερικές ενδιαφέρουσες γνώσεις σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του λογισμικού. Ενώ το βρήκε περιοριστικό για την επιχείρησή του, για κάποιον που διευθύνει την επιχείρησή του ως μοναδικός ιδιοκτήτης χωρίς πολλά έξοδα κάθε μήνα, αυτό το λογισμικό πιθανότατα θα λειτουργήσει μια χαρά. Ένα από τα καλύτερα μέρη του άρθρου του, ωστόσο, είναι στο τέλος, όπου προσφέρει μια λίστα με διάφορα διαδικτυακά λογιστικά προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

8 – Προγραμματισμός

προγραμματισμός

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση όπου συναντάτε πελάτες είτε στο διαδίκτυο είτε αυτοπροσώπως, τότε θα θέλατε να κάνετε check out Προγραμματισμός για αυτοματοποιημένο προγραμματισμό.

Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στον πελάτη σας να επισκεφθεί έναν ιστότοπο και να δει ποιες ημέρες και ώρες έχετε στη διάθεσή σας για ραντεβού. Για παράδειγμα, εάν προσφέρετε εκπαίδευση one-on-one, εισαγάγετε τις ώρες που είναι διαθέσιμες και ενημερώστε τους πελάτες σας ότι μπορούν να πάνε στον ιστότοπο για να προγραμματίσουν ένα ραντεβού. Ο προγραμματισμός θα σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν έχετε ραντεβού, θα δείξει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ως κράτηση και θα στείλει ακόμη και αυτόματες υπενθυμίσεις στον πελάτη σας πριν από το ραντεβού.

9 – MailChimp

mailchimp

Εάν διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, θα θέλατε να ξεκινήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο για να μείνετε σε επαφή με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Ένα ενημερωτικό δελτίο εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητάς σας να ενημερώνετε τους συνδρομητές για ειδικές πωλήσεις ή νέα προϊόντα. Στο άρθρο WHSR 15 μαργαριτάρια του Web Hosting σοφία, Η Luana Spinetti επισημαίνει:

«Εγκαταστήστε ένα λογισμικό ενημερωτικών δελτίων στον περιορισμένο λογαριασμό σας στο web hosting και θα αρχίσει να καταναλώνει το δίσκο και το εύρος ζώνης σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε γι ‘αυτό και το μικρότερο διαθέσιμο σενάριο ενημερωτικών δελτίων – OpenNewsletter – εξακολουθεί να είναι 640Kb και θα πρέπει να μετρήσετε και σε όλα τα αποθηκευμένα θέματα. “

MailChimp είναι η τέλεια λύση. μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό και καθώς αυξάνεται η βάση των συνδρομητών σας, μεταβείτε εύκολα σε έναν λογαριασμό επί πληρωμή. Το MailChimp προσφέρει έτοιμα πρότυπα ειδήσεων ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εμφάνιση για την επιχείρησή σας.

Σημείωση: Εάν ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για το MailChimp, θα πρέπει να διαβάσετε την κριτική συνεχούς επικοινωνίας.

10 – Google Drive

Google Drive προσφέρει έναν βολικό τρόπο για να παρακολουθείτε τα έγγραφά σας. Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση με συνεργάτες. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του Drive είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το αρχείο μόνο για ανάγνωση ή να επιτρέψετε σε άλλους να επεξεργαστούν το αρχείο. Το περιβάλλον υποστηρίζει έγγραφα επεξεργασίας κειμένου, καθώς και έγγραφα που βασίζονται σε βάση δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε λήψη προτύπων που έχουν δημιουργήσει άλλοι που έχουν ήδη εφαρμόσει τύπους. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε μια βάση δεδομένων για να παρακολουθείτε τις ώρες εργασίας των συμβασιούχων. Μπορούν να συνδεθούν στο πρότυπο, να προσθέσουν τις ώρες τους και να αποθηκεύσουν. Μια απλή λύση για πολλές διαφορετικές εργασίες κοινής χρήσης.

11 – SlideShare

παρουσίαση

SlideShare σας επιτρέπει να ανεβάσετε μια παρουσίαση και να προσεγγίσετε νέους πελάτες μέσω μιας μορφής τύπου PowerPoint. Σε Χρησιμοποιώντας το SlideShare για να προσεγγίσετε νέους πελάτες, Μίλησα για αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά που έχει ήδη περίπου 120 εκατομμύρια προβολές το μήνα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσθήκης αυτού του διαδικτυακού εργαλείου στο μοντέλο μάρκετινγκ της επιχείρησής σας είναι ότι θα βελτιώσετε αυτόματα την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.

12 – Εργαλεία για Webmasters Google

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την τοποθέτηση του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης και να βελτιώσετε τη χρηστικότητα του ιστότοπού σας, το μόνο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε Εργαλεία για Webmasters της Google. Εκτός από το πώς βλέπετε την κατάταξη του ιστότοπού σας στο Google, θα μάθετε επίσης ορισμένες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία των επισκεπτών του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, αν ανακαλύψετε ότι οι περισσότεροι από τους επισκέπτες σας έρχονται στον ιστότοπό σας μεταξύ των ωρών το μεσημέρι και τις τρεις μ.μ. κάθε Παρασκευή, τότε μπορείτε να προσφέρετε πωλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ή άλλα κίνητρα για να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπών. Από την άλλη πλευρά, εάν οι επισκέπτες αφήνουν το δεύτερο που προσγειώνονται σε μια συγκεκριμένη σελίδα, αυτή η σελίδα πιθανότατα πρέπει να ανανεωθεί και να γίνει κολλώδης.

13 – Τα γραφήματα

“Σύμφωνα με την Δίκτυο Έρευνας Κοινωνικών Επιστημών, περίπου το 65% των ανθρώπων είναι μαθητές οπτικής. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία, μπορείτε να δείτε γιατί τα infographics αυξάνονται σε δημοτικότητα. ” Η προσθήκη γραφημάτων μπορεί να κάνει δύο πράγματα για τη μικρή επιχείρησή σας. Πρώτον, μπορεί να κάνει αυτό που προσφέρετε πολύ πιο ξεκάθαρο στον θεατή. Δεύτερον, εάν αυτό το infographic είναι πολύτιμο, οι επισκέπτες θα το καρφιτσώσουν στο Pinterest, θα το μοιραστούν στο Facebook και θα Tweet σχετικά με αυτό. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανή προσέγγισή σας αυξάνεται εκθετικά από τον αριθμό των φίλων που έχει κάθε άτομο στον κύκλο κοινωνικών μέσων του.

14 – Wix

Αρχική σελίδα Wix

Το Wix είναι ένας από τους προτεινόμενους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά. Είναι επίσης ένας από τους πιο καινοτόμους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά.

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το Wix. Έχει πάνω από 500 όμορφα πρότυπα. Με τις δυνατότητες point-and-click, drag-and-drop, μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε έναν καταπληκτικό ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας ενσωματώνοντας χρήσιμες εφαρμογές στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να βουτήξετε στην αγορά εφαρμογών τους. Διαθέτει πάνω από 260 εφαρμογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να εξερευνήσετε τόσο τις δωρεάν όσο και τις εφαρμογές επί πληρωμή για να έχετε ακριβώς υπόψη σας.

15 – Παπούτσια

παπούτσια

Παίρνετε ποτέ μια δέσμη χαρτιού ενώ βρίσκεστε στο κατάστημα και χάνετε αμέσως την απόδειξη; Είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσετε αυτό το κόστος, αν και ένα μικρό, όταν δεν μπορείτε να βρείτε την απόδειξη για αυτό. Εδώ είναι που Παπούτσια μπαίνει στο παιχνίδι για να διατηρεί υπόλογο τον ιδιοκτήτη της μικρής επιχείρησης. Αυτή είναι μια εφαρμογή που κατεβάζετε στο έξυπνο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία της απόδειξής σας και η Shoeboxed κάνει τα υπόλοιπα, διατηρώντας ένα αντίγραφο της απόδειξης και παρακολουθώντας τα έξοδα για εσάς. Χρησιμοποιώντας επιμελώς, το πρόγραμμα θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε ποτέ άλλη έκπτωση επιχειρηματικών δαπανών στους φόρους σας.

16 – Δωρεάν κλήση συνδιάσκεψης

Ως κάτοχος μιας διαδικτυακής επιχείρησης, πιθανότατα κάνετε πολλές επικοινωνίες μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα ήταν χρήσιμο να έχετε όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα έργο σε ένα τηλεφώνημα. Εκεί είναι που Δωρεάν κλήση συνδιάσκεψης μπαίνει στο παιχνίδι. Συγκεντρώστε όλους στο τηλέφωνο και το σύστημα θα καταγράψει ακόμη και την κλήση για μελλοντική αναφορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα για μια κλήση τύπου πληροφοριών για τους πελάτες σας. Τα «δωμάτια» μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 1.000 καλούντες κάθε φορά. Ως συντονιστής, μπορείτε να επιτρέψετε ερωτήσεις από συγκεκριμένους χρήστες ή να τις κρατήσετε σιωπηλές ενώ μιλάτε για ένα συγκεκριμένο θέμα.

17 – Πότε είναι καλό

Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να οργανώσετε μια ώρα συνάντησης για περισσότερα από τρία άτομα, γνωρίζετε ποιος εφιάλτης μπορεί να είναι να υπολογίσετε μια μέρα και ώρα που λειτουργεί για όλους. Πότε είναι καλό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να καταλάβετε πότε όλοι μπορούν να συναντηθούν στο διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου. Κάθε άτομο θέτει τους διαθέσιμους χρόνους και το σύστημα επιλέγει έναν που λειτουργεί για όλους.

18 – Κατάσκοπος λέξεων-κλειδιών

λέξεις-κλειδιά

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε από τον ανταγωνισμό σας είναι να τους κατασκοπεύετε – καλά, τους λέξεις-κλειδιά ΤΕΛΟΣ παντων. Αυτό το εργαλείο ανάλυσης ρίχνει μια ματιά σε ποιες λέξεις-κλειδιά λειτουργούν καλύτερα για τους ανταγωνιστές σας, ώστε να μπορείτε να μάθετε από τι κάνουν. Στο ιστολόγιο Σαλάτα κυκλοφορίας, Ο Ryan Cruz λέει για τη χρήση του Spy Keyword, «Ο γενικός κανόνας μου είναι ότι εάν οι άνθρωποι διαφημίζουν (δαπάνη πληρωμής ανά κλικ διαφήμισης) για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή φράση, τότε είναι μια καλή λέξη-κλειδί για στόχευση, επειδή υπάρχει εμπορική πρόθεση».

19 – Γραφείο υποστήριξης Mojo

mojohelpdesk

Η διαδικτυακή αγορά των επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Ακόμα κι αν είστε το μοναδικό παιχνίδι σε αυτήν την παγκόσμια πόλη σήμερα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα προσέξει την επιτυχία σας και θα αντιγράψει αυτό που κάνετε. Μόλις καλύψετε όλα τα άλλα (βελτιστοποίηση για SEO, καλές σελίδες προορισμού, σταθερή μετατροπή κ.λπ.), η εξυπηρέτηση πελατών είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε στον ανταγωνισμό. Γραφείο υποστήριξης Mojo είναι ένας τρόπος να παραμείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας και να βεβαιωθείτε ότι τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιλύονται γρήγορα και με επιτυχία. Αν και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πλατφόρμες υποστήριξης, αυτή λαμβάνει συνεχώς υψηλές κριτικές. ο Κοινότητα GetApp εξέτασε αυτό το λογισμικό και του έδωσε πέντε στα πέντε αστέρια.

20 – CrashPlan

πρόγραμμα σφαλμάτων

CrashPlan είναι μια λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud. Το πρόγραμμα εκτελείται στο παρασκήνιο του υπολογιστή σας, δημιουργώντας συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών αρχείων σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του υπολογιστή. Εάν συμβεί το αδιανόητο, δεν θα χάσετε σημαντικά έργα ή στοιχεία επικοινωνίας με τον πελάτη. Αντ ‘αυτού, απλώς επανεγκαταστήστε αυτά τα δεδομένα από τα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στο cloud του CrashPlan.

Εργαλεία μπόνους

Πλέρυ

Εργαλεία Plerdy – Πολυλειτουργική λύση SaaS για βελτίωση του ποσοστού μετατροπής και UX σε ιστότοπους. Για να επιτύχετε το μέγιστο επίπεδο μετατροπής, πρέπει να αναλύσετε μια σειρά σημαντικών στατιστικών. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις πηγές επισκεψιμότητας, να βάλετε κύλιση, να κατανοήσετε ποια στοιχεία ιστότοπου κάνουν κλικ οι χρήστες πιο συχνά και να παρακολουθούν τη χρηστικότητα.

Οι Heatmaps, οι έξυπνες φόρμες PopUp και το SEO-checker είναι τα 3 προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο. Με βάση τις πληροφορίες που συλλέγονται, μπορείτε να αναπτύξετε ένα σχέδιο δράσης για να αυξήσετε τη μετατροπή με τη βοήθεια όλων αυτών σε μια πλατφόρμα CRO.

Qwilr

Το Qwilr είναι ένα εργαλείο που διευκολύνει τη δημιουργία και τη μετατροπή επιχειρηματικών εγγράφων σε όμορφες και διαισθητικές ιστοσελίδες, οι οποίες με τη σειρά τους παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε αναλυτικά και άλλα χρήσιμα εργαλεία. Ανακαλύψτε ξανά τα παλιά σας καταστρώματα και PDF του PowerPoint και ονειρευτείτε δημιουργικές, εμπνευσμένες επικοινωνίες που φαίνονται επαγγελματικές και είναι εύκολες στην κατασκευή.

Ρίξτε μια ματιά προσπαθώντας Δημιουργία εγγράφων της Qwilr – Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που δημιουργεί αυτόματα ένα πακέτο εξατομικευμένων προτάσεων, περιπτωσιολογικών μελετών, τιμολογίων και φυλλαδίων για τις επιχειρήσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Απλώς απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και τα έγγραφα είναι προσαρμοσμένα στην επιχείρηση και την επωνυμία σας.

Moosend

Εάν διαθέτετε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, σίγουρα πρέπει να το ελέγξετε Moosend, μια από τις πιο διασκεδαστικές, φανταχτερές και χρήσιμες πλατφόρμες εκεί έξω. Ή ίσως να το ελέγξετε ανεξάρτητα, δεδομένου ότι στόχος του Moosend είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να μεγαλώνουν και να χτυπούν αυτά τα εισερχόμενα κάθε φορά.

Με προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, δυνατότητες αυτοματισμού μάρκετινγκ που είναι άμεσα από το μέλλον και ένα λαμπερό πρόγραμμα επεξεργασίας email μεταφοράς και απόθεσης με προπαρασκευή πρότυπα ενημερωτικών δελτίων που δεν απαιτεί καθόλου κωδικό για να λειτουργήσει, το Moosend παρέχει ένα εργαλείο αυτοματοποίησης μάρκετινγκ που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια περιποίηση, ανεξάρτητα από τη θέση σας.

Mailigen

Mailigen σας βοηθά να δημιουργήσετε ανθρώπινες συνδέσεις μέσω αυτοματισμού μάρκετινγκ μέσω email. Η ομάδα πίσω από το εργαλείο γνωρίζει ότι το ανθρώπινο μάτι του αρέσει η ομορφιά και η απλότητα. Γι ‘αυτό τα αισθητικά σχεδιασμένα emails του Mailigen ανοίγουν και σας βοηθούν να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση.

Από την ανάλυση δεδομένων email και τις δυνατότητες δοκιμών A / B έως έναν τόνο διαφορετικών ενοποιήσεων – η Mailigen τα έχει όλα.

Omnisend

Όταν οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές αποφοιτούν από απλές καμπάνιες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια πλήρη εμπειρία σε όλα τα κανάλια, απευθύνονται σε Omnisend. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες αυτοματισμού μάρκετινγκ που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, το Omnisend σας επιτρέπει να προσθέσετε πολλά κανάλια μάρκετινγκ στην ίδια ροή εργασιών αυτοματισμού. Ειδοποιήσεις μάρκετινγκ μέσω email, SMS, Facebook Messenger και web push – θα λάβετε τα πάντα σε αυτήν την πλατφόρμα αυτοματοποίησης μάρκετινγκ all-in-one.

Η βαθιά ενσωμάτωση με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε ροές εργασίας αυτοματισμού, σελίδες προορισμού, αναδυόμενα παράθυρα εξόδου χωρίς καμία ικανότητα ανάπτυξης. Αυτή η ενσωμάτωση σάς επιτρέπει επίσης να συλλέγετε πολύτιμα δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά αγορών των πελατών σας και να τα χρησιμοποιείτε για καλύτερη εξατομίκευση και τμηματοποίηση, επιφέροντας τελικά περισσότερες πωλήσεις και υψηλότερα έσοδα. Για ένα διαδικτυακό εργαλείο που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα έσοδα, το Omnisend σίγουρα αξίζει να δείτε.

Φίλε διάτρηση

buddypunch

Όσον αφορά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε με ακρίβεια τον χρόνο των υπαλλήλων σας. Αν ψάχνετε για ένα λογισμικό εντοπισμού χρόνου που είναι απλό αλλά ισχυρό και σας προσφέρει όλη τη βαριά ανύψωση, τότε Φίλε διάτρηση θα μπορούσε να είναι η λύση σας.

Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, όπως παρακολούθηση PTO και προσαύξηση, υπολογισμούς υπερωριών και πιο προηγμένες λειτουργίες όπως η αναγνώριση προσώπου για την αποφυγή διάτρησης φίλων. Έχουν εκτεταμένα εργαλεία αναφοράς μισθοδοσίας που είναι προσαρμόσιμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Το Buddy Punch παρέχει εύκολη ενσωμάτωση με κορυφαία λογιστικά λογισμικά, όπως τα Quickbooks και το Paychex, μαζί με άλλα προσαρμοσμένα συστήματα χρέωσης ή τιμολόγησης – Παρέχοντας στη διαχείριση τη δυνατότητα συγχρονισμού ωρών υπαλλήλων κατόπιν ζήτησης.

Μαζί με όλα αυτά, το Buddy Punch βασίζεται στο Διαδίκτυο, οπότε οποιοσδήποτε διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό. Είτε από την εύχρηστη εφαρμογή είτε από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, τόσο οι διαχειριστές όσο και οι υπάλληλοι έχουν την επιλογή να επιλέξουν ποια είναι η προτιμότερη προβολή για αυτούς.

Αυτοματοποίηση

αυτοματοποίηση

Έχω επικοινωνήσει με τους φίλους μας στο Automizy για να συμπεριλάβω το εργαλείο τους σε αυτό το άρθρο, ο Mor Mester μας απάντησε με τα ακόλουθα,

Αυτοματοποίηση είναι να κάνετε τη ζωή σας ως έμπορος / ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ευκολότερη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χειρίζεστε αποτελεσματικά το μάρκετινγκ email σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα τη λύση μας και τα χαρακτηριστικά σας βοηθούν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με λιγότερη προσπάθεια. Στο σύστημά μας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πολλές λίστες email, καθώς βασίζεται στην προσθήκη ετικετών στις επαφές σας και στη χρήση τμηματοποίησης. Ως αποτέλεσμα, δεν θα υπάρχουν διπλές αντιδράσεις στη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου που σημαίνει ότι πληρώνετε λιγότερα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τμήματα για να στείλετε προσαρμοσμένα μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές σας βάσει των δεδομένων σας. Η έλξη μας & Το πρόγραμμα επεξεργασίας drop σας επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφα, ανταποκρινόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λατρέψουν οι συνδρομητές σας. Μπορείτε να προσφέρετε στους συνδρομητές σας μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία με το Automizy. Απλώς σχεδιάστε τη σταδιακή καμπάνια σας στον επεξεργαστή οπτικής ροής εργασίας που σας βοηθά να τμηματοποιήσετε το κοινό σας με βάση την αφοσίωσή τους με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Παρακολουθήστε την απόδοση και δημιουργήστε αναφορές για τις μαζικές και αυτοματοποιημένες καμπάνιες σας με τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία μας.

Επίσης, θα κυκλοφορήσουμε μια ενημερωμένη έκδοση της τεχνητής νοημοσύνης μας σε περίπου έξι μήνες. Θα σας αφήσει:

 • να στέλνετε email όταν οι συνδρομητές σας βρίσκονται πραγματικά στα εισερχόμενά τους,
 • γράψτε καλύτερες γραμμές θέματος (για να αυξήσετε το ανοιχτό σας ποσοστό),
 • διαχωρισμός δοκιμαστικών email σε αυτόματες καμπάνιες (για αύξηση των μετατροπών).

Τόγκλ

Τογκλ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και Τόγκλ σας βοηθά να παρακολουθείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε σε κάθε εργασία. Το Toggl προσφέρει δωρεάν και πληρωμένες επιλογές. Απλώς τραβήξτε το εργαλείο στο διαδίκτυο, συνδεθείτε και παρακολουθήστε το χρόνο σας ανά πελάτη, έργο ή εργασία που ολοκληρώθηκε. Εάν έχετε πελάτες που σας πληρώνουν ανά ώρα, η χρήση του Toggl για παρακολούθηση του χρόνου που αφιερώνεται σε κάθε εργασία μπορεί επίσης να διευκολύνει τη χρέωση.

Ώρα γιατρός

Ώρα γιατρός

Το Time Doctor διευκολύνει την παρακολούθηση των εργαζομένων σας. Μπορεί να παρακολουθεί πώς οι εργαζόμενοι ξοδεύουν το χρόνο τους – εργάζονται στη δουλειά ή σπαταλούν χρόνο σε κάτι άλλο?

Ο Tope Longe, ο ειδικός μάρκετινγκ περιεχομένου στο Time Doctor, μας έχει μοιραστεί πώς ο Time Doctor μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας,

Ώρα γιατρός είναι ένα λογισμικό εντοπισμού χρόνου για παρακολούθηση και αύξηση της παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας. Είναι χρήσιμο τόσο για τα άτομα όσο και για τις εταιρείες να παρακολουθούν με ακρίβεια το χρόνο εργασίας και τη συνολική παραγωγικότητα. Σας επιτρέπει να συλλέγετε δεδομένα παρακολούθησης χρόνου σχετικά με τις εργασιακές συνήθειες του υπαλλήλου σας και παρέχει απλές αναλύσεις για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν βασικοί τομείς όπου μπορούν να γίνουν βελτιώσεις στην παραγωγικότητα.

Διαθέτει πολλές δυνατότητες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας της ομάδας σας, όπως παρακολούθηση ιστότοπων και εφαρμογών, αναδυόμενο παράθυρο ελέγχου απόσπασης της προσοχής για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν στην εργασία, δυνατότητες μισθοδοσίας και πολυάριθμη ενσωμάτωση με εφαρμογές τρίτων.

Το Time Doctor έχει επίσης απουσίες και καθυστερημένες αναφορές για να βοηθήσει τους υπαλλήλους να λειτουργούν κατά τις ώρες αιχμής τους και να διευκολύνουν την επικοινωνία των αναγκών τους. Ως προαιρετικό χαρακτηριστικό, μπορεί να λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης κάθε λίγα λεπτά ως τρόπο επιβεβαίωσης ότι οι εργαζόμενοι εργάζονται.

Η κορυφή του παγόβουνου

Αυτά είναι μόνο μερικά αγαπημένα εργαλεία για διαδικτυακές μικρές επιχειρήσεις. Όσον αφορά την αποδοτικότητα των μικρών επιχειρήσεων, υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες για εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Το πρωτότυπο άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις Ιστολόγιο WHSR; Τώρα διαχειρίζεται και ενημερώνεται από το προσωπικό του BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map