15 (δωρεάν) γεννήτριες Favicon που προτείνουμε απόλυτα

Έτσι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο. Έχετε κάνει την έρευνά σας για το ποιο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων θα χρησιμοποιήσει. Αποφασίσατε για ένα πολύ ωραίο όνομα για τον ιστότοπό σας. Ωχ, ίσως να έχετε τελειώσει και απλώς θέλετε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έσοδα από το ιστολόγιό σας.


Αλλά περιμένετε, προτού το κάνετε αυτό. Εδώ είναι ένα μικρό τεστ. Φορτώστε το ιστολόγιό σας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, φορτώστε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Παρατηρήστε κάτι διαφορετικό?

Εκτός από το ότι είναι δύο διαφορετικοί ιστότοποι (προφανώς), θα παρατηρήσετε ότι οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν αυτά τα μικρά εικονίδια στην καρτέλα τους. Αυτά είναι favicons – συντομότερο για τα αγαπημένα εικονίδιο – και το πιστεύετε ή όχι, το να έχετε ένα είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για την επωνυμία σας.

Τι είναι ένα Favicon και πού μπορώ να τα πάρω

Τι είναι πραγματικά τα favicons; Είναι μικρά μικρά εικονίδια που εμφανίζονται πριν από μια σελίδα URL, λίστα σελιδοδεικτών, γραμμή διευθύνσεων ιστότοπου, προγράμματα περιήγησης καρτελών και άλλα στοιχεία διεπαφής.

Τα Favicons έχουν συνήθως τα ακόλουθα μεγέθη: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Η πλειονότητα των προγραμμάτων περιήγησης χρησιμοποιεί τη μορφή .ICO, αλλά μερικά χρησιμοποιούν επίσης * .GIF και * .PNG.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσετε ένα favicon και με αυτές τις 15 δωρεάν γεννήτριες Favicon που προτείνουμε απόλυτα, θα έχετε επαγγελματικό favicon για τον ιστότοπό σας σε χρόνο μηδέν!

1. Γεννήτρια Favicon

favicon_genΓεννήτρια Favicon

Πιθανώς η ευκολότερη γεννήτρια στη χρήση, το Favicon Generator σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα favicon που είναι έτοιμο προς χρήση απλά ανεβάζοντας την εικόνα στον ιστότοπό του. Αυτή η δωρεάν γεννήτρια favicon μπορεί να εισάγει μορφές εικόνας GIF, JPEG και PNG απευθείας από τον υπολογιστή σας και να τη μετατρέψει σε μορφή .ICO. Μόλις ολοκληρωθεί, απλώς ανεβάστε το αρχείο favicon στον ριζικό φάκελο του ιστότοπού σας.

Επισκεφτείτε το Favicon Generator

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

Για τους πιο δημιουργικά κεκλιμένους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα favicon χρησιμοποιώντας το Favicon.cc. Μια online δωρεάν γεννήτρια και δημιουργός favicon, ο ιστότοπος είναι ιδανικός για τη δημιουργία ενός favicon επί τόπου, το οποίο μπορείτε επίσης να κινούσετε. Μπορείτε να εισαγάγετε εικόνες καθώς και ο ιστότοπος υποστηρίζει τις μορφές εικόνας JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO και CUR.

Επισκεφτείτε το Favicon.cc

3. Dynamic Drive – Favicon Generator

dynamicdriveDynamic Drive – Favicon Generator

Μέρος των εργαλείων ιστού του Dynamic Drive, το Dynamic Drive – Favicon Generator είναι μια άλλη απλή και εύχρηστη δωρεάν γεννήτρια favicon. Μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες που είναι σε GIF, JPG, PNG και BMP για να δημιουργήσετε ένα εικονίδιο favicon. Έχουν επίσης την πρόσθετη επιλογή δημιουργίας εικονιδίου επιφάνειας εργασίας 32 × 32 και εικονιδίου 48 × 48 XP.

Επισκεφτείτε το Dynamic Drive – Favicon Generator

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

Το Genfavicon σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα favicon σε τρία απλά βήματα. Αυτό που είναι υπέροχο για το Genfavicon είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του εικονιδίου σας όταν δημιουργείτε. Αφού ανεβάσετε την εικόνα σας σε JPEG, GIF ή PNG, μπορείτε να επιλέξετε ένα μέγεθος (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) του favicon σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση του favicon κάνοντας κλικ στο “Capture & Κουμπί “Προεπισκόπηση”.

Επισκεφτείτε το Genfavicon

5. Favicongenerator

favicongenratorFavicongenerator

Το Favicongenerator είναι μια γεννήτρια εικονιδίων χωρίς ψήγματα που χρησιμοποιεί μια πολύ βασική διεπαφή, διατηρώντας την απλή για τους χρήστες. Αυτή η δωρεάν γεννήτρια favicon είναι αυτό που χρειάζεστε για να μετατρέψετε εικόνες PNG, JPG ή GIF σε μορφή .ico. Ο ιστότοπος δεν έχει πολλές επιλογές και απαιτεί μια τέλεια τετράγωνη εικόνα (100 Pixels x 100 Pixels), αλλά είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση αν είστε τεμπέληδες να σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα favicon.

Επισκεφτείτε το Favicongenerator

6. Prodraw

prowdrawProdraw

Ενώ οι περισσότερες γεννήτριες favicon υποστηρίζουν κοινά αρχεία εικόνας, πολύ λίγοι σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε αρχεία φωτογραφιών. Το Prodraw δεν υποστηρίζει μόνο τα συνηθισμένα αρχεία JPG, GIF, PNG και BMP, αλλά υποστηρίζει επίσης μορφές αρχείων TIF. Το δωρεάν εργαλείο favicon μπορεί να δημιουργήσει ένα εικονίδιο σε πολλά μεγέθη (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) και μπορεί επίσης να τα παράγει σε διαφορετικά επίπεδα ευκρίνειας, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε ποια φαίνεται καλύτερη για τον ιστότοπό σας.

Επισκεφτείτε το Prodraw

7. Logaster.com

λογότυποςLogaster.com

Με πάνω από 5.000.000 διαφορετικά λογότυπα που δημιουργήθηκαν κάτω από τη ζώνη τους, το Logaster είναι μια δωρεάν γεννήτρια favicon για όσους θέλουν να προσθέσουν μια «προσωπική πινελιά» κατά τη δημιουργία ενός favicon. Το να ξεκινήσετε με το Logaster είναι αρκετά εύκολο. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία λογότυπου”, γράψτε το όνομα της εταιρείας σας και επιλέξτε τον τύπο δραστηριότητας. Στη συνέχεια, θα σας δοθεί μια επιλογή προτύπων λογότυπου για να διαλέξετε, από τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε.

Επισκεφτείτε το Logaster.com

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

Το Favicon.pro είναι μια άλλη μεγάλη δωρεάν γεννήτρια favicon που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα favicon για τον ιστότοπό σας, γρήγορα και εύκολα. Έχουν όλες τις βασικές λειτουργίες μιας δημιουργίας εικονιδίων που σας επιτρέπει να ανεβάσετε τις εικόνες σας σε μορφή PNG, JPG ή GIF και να τις μετατρέψετε σε εικονίδια. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το Favicon.pro είναι ότι περιλαμβάνουν επίσης έναν αναλυτικό οδηγό για τη δημιουργία ενός εικονιδίου και για να το ανεβάσετε στον ιστότοπό σας. Πόσο φοβερό είναι αυτό!

Επισκεφτείτε το Favicon.pro

9. Αντικαβίκτιο

antifaviconAntifavicon

Το Antifavicon είναι λίγο διαφορετικό από άλλες συσκευές δημιουργίας εικονιδίων, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου εικόνες για τη δημιουργία favicon. Αντ ‘αυτού, δημιουργεί favicon εξ ολοκλήρου μέσω κειμένου. Το εργαλείο διαθέτει δύο πλαίσια κειμένου στα οποία μπορείτε να γράψετε για να δημιουργήσετε το εικονίδιο σας. Εκτός από αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα του κειμένου και το φόντο του. Αν και οι επιλογές είναι περιορισμένες, αυτή η δωρεάν γεννήτρια favicon είναι μια καλή επιλογή για άτομα που δεν έχουν δεξιότητες σχεδιασμού.

Επισκεφτείτε το Antifavicon

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

Το RealFaviconGenerator είναι ένα εκπληκτικά ισχυρό εργαλείο σε σύγκριση με άλλες γεννήτριες favicon. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα favicon σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Επιπλέον, έχετε επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το ίδιο το εικονίδιο. Απλώς πληκτρολογήστε τον ιστότοπό σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος Favicon” και θα σας δώσει σχόλια σχετικά με το favicon σας. Μπορείτε να ελέγξετε την εμφάνιση του favicon σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης ή λειτουργικό σύστημα και να διορθώσετε ό, τι λείπει.

Επισκεφτείτε το RealFaviconGenerator.net

11. Favic-o-Matic

favicomaticFavic-o-Matic

Η Favic-o-Matic ισχυρίζεται ότι είναι η «απόλυτη γεννήτρια favicon» και το κάνει παρέχοντας δύο απλές επιλογές. Ανεβάστε την εικόνα σας και μετατρέψτε την σε ένα αρχείο .ICO ή δημιουργήστε ένα favicon για όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών iOS και Android. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το μέγεθος, το χρώμα φόντου και πολλά άλλα για το favicon σας στις σύνθετες ρυθμίσεις.

Επισκεφτείτε το Favicomatic.com

12. Favikon

favikonFavikon

Χρειάζεστε μια απλή γεννήτρια favicon; Η Favikon είναι η απάντησή σας. Αυτή η απλή γεννήτρια εικονιδίων σάς επιτρέπει να περικόψετε και να κατεβάσετε την εικόνα ως αρχείο .ICO. Εκτός από αυτό, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά με το Favikon. Εάν πρέπει να διαγράψετε ένα απλό favicon, τότε αυτό το δωρεάν εργαλείο είναι σίγουρα για εσάς.

Επισκεφθείτε το Favikon

13. Faviconit

faviconitFaviconit

Το Faviconit είναι ένα άλλο εύκολο στη χρήση εργαλείο για τη δημιουργία favicon, εικονιδίων αφής μήλου, καθώς και κεφαλίδων HTML για πολλές πλατφόρμες και συσκευές. Τα βήματα είναι αρκετά εύκολα, απλώς ανεβάστε την εικόνα σας και θα κάνει τα υπόλοιπα. Αυτή η δωρεάν γεννήτρια favicon διευκολύνει επίσης τη μετονομασία του εικονιδίου σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Για προχωρημένους” για πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Επισκεφτείτε το Faviconit

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Θέλετε να δημιουργήσετε το εικονίδιο σας από το μηδέν; Το Xiconeditor είναι εξαιρετικό εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα favicon που είναι εντελώς προσαρμοσμένο. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει εργαλείο τύπου, εργαλείο πινέλου, εργαλείο μολυβιού, γόμα και πολλά άλλα για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό favicon δωρεάν. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το εικονίδιο σας και να το περικόψετε ευθεία με τα διαθέσιμα εργαλεία και να το κάνετε προεπισκόπηση πριν από τη λήψη του favicon.

Επισκεφτείτε το Xiconeditor

15. Faviconr

faviconrFaviconr

Το Faviconr μπορεί να δημιουργήσει εικονίδια χρησιμοποιώντας αρχεία JPG, GIF και PNG, παρόμοια με τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας. Το άλλο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να δημιουργήσει ένα favicon με διαφανές φόντο χρησιμοποιώντας ένα διαφανές αρχείο εικόνας GIF ή PNG. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία με το Faviconr που καθιστούν τη δημιουργία favicons μια απλή υπόθεση με αυτό το εργαλείο.

Επισκεφτείτε το Faviconr.com

Η αναδίπλωση

Η δημιουργία ενός favicon δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια, αλλά σίγουρα βοηθάει. Έχοντας το δικό σας μοναδικό και προσαρμοσμένο favicon δείχνει ότι είστε σοβαροί για την επωνυμία σας και τον ιστότοπό σας. Επιπλέον, αυτές οι δωρεάν γεννήτριες favicon είναι εύχρηστες και δεν βλάπτει να τις δοκιμάσετε!

Αν νομίζετε ότι χάνουμε κάτι υπέροχο, απλά ενημερώστε μας. Θα προσθέσουμε στη λίστα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map