12 Σημαντικά γεγονότα και στατιστικά στοιχεία σχετικά με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να γνωρίζετε

Παρά την κατάσταση της εργασίας σας, την ηλικία ή το φύλο, οι πιθανότητες είναι τις καθημερινές που διαβάζετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι. Πιθανότατα το κάνατε σήμερα το πρωί.


Μέχρι τώρα, οι έμποροι περιεχομένου πρέπει να γνωρίζουν ότι η ύπαρξη στρατηγικής μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απαραίτητη για κάθε μάρκα. Αν, λοιπόν, είστε απρόθυμοι να το κάνετε αυτό, ακολουθούν ορισμένα πρόσφατα γεγονότα και αριθμοί που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε εσάς και την ομάδα σας να εργαστείτε σε καμπάνιες μέσω email και να τη διατηρήσετε στο σωστό δρόμο.

Πριν από αυτό, ακολουθούν μερικά από τα γεγονότα και τα στατιστικά άρθρα που κάναμε προηγουμένως:

  • Ηλεκτρονικές αγορές, ηλεκτρονικό εμπόριο και στατιστικές Interne
  • Πόσο από το Διαδίκτυο είναι το WordPress

Σελιδοδείκτη τους εάν ενδιαφέρεστε. Τώρα, ας φτάσουμε στο δρόμο!

Contents

Στατιστικά στοιχεία και γεγονότα μάρκετινγκ μέσω email

1. Το email έχει τη μεγαλύτερη προσέγγιση

Αριθμός αποσταλμένων και ληφθέντων e-mail ανά ημέρα παγκοσμίως από το 2017 έως το 2023 (σε δισεκατομμύρια).

Γνωρίζατε ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι το μεγαλύτερο κανάλι μάρκετινγκ ποτέ; Το 2018, έχουν τελειώσει 3,8 δισεκατομμύρια χρήστες email σε όλο τον κόσμο και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σε 4,4 δισεκατομμύρια χρήστες το 2023.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε να φτάσετε στους πελάτες σας μέσω email, Αναλυτές HTF εκτιμήστε ότι μέχρι το έτος 2022, το μάρκετινγκ μέσω email θα συνεχίσει να αυξάνεται και το μέγεθος της αγοράς θα φτάσει τα 694 εκατομμύρια δολάρια.

Το μέγεθος της αγοράς για μάρκετινγκ μέσω email θα φτάσει τα 694 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το έτος 2022 μέσω του @placeitapp

2. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει το υψηλότερο ποσοστό απόδοσης επένδυσης (ROI)

Η έρευνα έχει επισημάνει ότι μια καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει υψηλότερο ποσοστό απόδοσης επένδυσης (ROI) από οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό κανάλι μάρκετινγκ.

Μια έκθεση του Ένωση δεδομένων και μάρκετινγκ δήλωσε ότι το ROI μάρκετινγκ μέσω email υπερβαίνει τα 42 £ για κάθε λίβρα που ξοδεύετε, αριθμός που αυξήθηκε σε σύγκριση με την προηγούμενη αναφορά το 2017. Το ROI ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυξήθηκε από 32 £ (2017) σε 42 £ (2018).

Επιπλέον, ένα Απογραφή οικολογικού ενδιαφέροντος από το 2018 επισημαίνει ότι το 74% των εταιρειών αξιολογούν το κανάλι μάρκετινγκ μέσω email και αναγνωρίζουν ότι αυτή η στρατηγική φέρνει την επιχείρησή τους καλή ή εξαιρετική απόδοση επένδυσης.

3. Το Gen Z θα ενισχύσει τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις

Οι Millennials και Generation X έχουν κορεσμένη χρήση email, το γνωρίζουν όλοι, αλλά υπάρχει μια γενιά που αναμένεται να αυξήσει αυτήν τη στρατηγική μάρκετινγκ για τα επόμενα χρόνια καθώς μεγαλώνουν. Οι μάρκες στοιχηματίζουν τώρα στη Generation Z.

Αυτό δεν είναι απλώς μια τυχαία ένδειξη. Σύμφωνα με μελέτη του Στρατηγική SendGrid και Egg Το 85% του Gen Z χρησιμοποιεί email τουλάχιστον κάθε μήνα, ο αριθμός αυτός αυξάνεται με την ηλικία καθώς οι χιλιετίες και το Gen X χρησιμοποιούν email τουλάχιστον μία φορά το μήνα στο 89% και 92%, αντίστοιχα.

Αν και το Gen Z είναι λιγότερο πιθανό να χρησιμοποιήσει email για εργασία (τα περισσότερα από αυτά δεν αποτελούν ακόμη μέρος του εργατικού δυναμικού) θα έχουν συνήθειες email σχεδόν όπως κάνουν οι millennials τώρα. Αναμένεται ότι 68% από αυτούς θα διαβάζει email από εταιρείες που στέλνουν διαφημίσεις, κουπόνια ή αποδείξεις.

Το 68% του Gen Z θα διαβάσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εταιρείες που στέλνουν διαφημίσεις, κουπόνια ή αποδείξεις μέσω του @placeitapp.

4. Οι άνθρωποι βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για άμεση επικοινωνία

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι επιτυχημένες για τόσα χρόνια είναι ότι οι καταναλωτές εξακολουθούν να θέλουν και να εμπιστεύονται μια άμεση σύνδεση με επωνυμίες και, στην καλύτερη περίπτωση, εγγραφούν οικειοθελώς για να αποκτήσουν πολύτιμο περιεχόμενο μέσω αυτού του καναλιού..

Οι τάσεις της αγοράς υποδηλώνουν ότι οι τραπεζικές, χρηματοοικονομικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, καθώς και λιανικά και καταναλωτικά αγαθά και τα ταξίδια και η φιλοξενία είναι η κορυφαία μεγάλη βιομηχανία που υιοθετεί λύσεις μάρκετινγκ μέσω email.

5. Έχει τα υψηλότερα ποσοστά διατήρησης πελατών

Για πολλά χρόνια, οι έμποροι έχουν κατατάξει το email ως το πιο αποτελεσματικό κανάλι συνειδητοποίησης, απόκτησης, μετατροπής και διατήρησης. Τώρα, το email έχει το υψηλότερο ποσοστό διατήρησης πελατών. Σύμφωνα με Emarsys, Το 81% των ΜΜΕ εξακολουθούν να βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως το κύριο κανάλι απόκτησης πελατών. Και, το email έχει ποσοστά διατήρησης πελατών στο 80%.

Για τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με το Salesforce Trends in Customer Trust, 75% των millennials και Gen Zers αναμένεται να διατηρήσουν την αφοσίωση στην επωνυμία τους βάσει προηγούμενων αλληλεπιδράσεων.

Σκεφτείτε ότι όχι μόνο μπορείτε να διατηρήσετε τους πελάτες σας, αλλά και να τους επαναφέρετε εάν εγκαταλείψουν την καμπάνια μάρκετινγκ για κάποιο λόγο.

Καταβάλλετε προσπάθεια να αυξήσετε και να προσθέσετε αξία στο περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τις διακοπές, και ειδικά κατά τη Μαύρη Παρασκευή. Έχει δηλωθεί ότι το Προσφορές Black Friday έχουν τα υψηλότερα ποσοστά επιστροφής, που ονομάζεται επίσης επανενεργοποίηση πελατών. οι αριθμοί δείχνουν ότι Οι παραγγελίες επιστροφής χρημάτων αυξάνονται κατά 106% κατά τη διάρκεια αυτής της ημερομηνίας, σε σύγκριση με το υπόλοιπο του έτους.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι ο κύριος μοχλός της διατήρησης πελατών (80%) και της απόκτησης (81%) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με την Emarsys σε έναν φίλο

6. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αυξάνει τις διαδικτυακές πωλήσεις

Ηλεκτρονικά μηνύματα OmnisendΕπίσης από το Omnisend – Η απόλυτη καλύτερη ημέρα (για τιμές ανοιχτού και κλικ) για την αποστολή email είναι η πρώτη του μήνα.

Η αποστολή 3 αυτοματοποιημένων email μπορεί οδηγεί σε 90% περισσότερες διαδικτυακές παραγγελίες σε σύγκριση με μεμονωμένα email, όπως ισχυρίζεται η Omnisend, μια πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εκτιμάται ότι Το 81% των Αμερικανών διαδικτυακών αγοραστών είναι πιο πιθανό να κάνουν αγορές -είτε online είτε σε καταστήματα – ως αποτέλεσμα όσων διαβάζουν σε ένα email. Οι καταναλωτές προτιμούν ανταμοιβές μέσω email, όπως η λήψη ειδικής προσφοράς, ένα κουπόνι που μπορούν να εξαργυρώσουν ή μια αποκλειστική τιμή στο διαδίκτυο.

7. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιτρέπει την άμεση επαφή με την αμερικανική αγορά

Οι στατιστικές δείχνουν ότι 28% των Αμερικανών ενηλίκων παραδέχομαι ότι είναι συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αυτό Δελτίο τύπου Market Watch, Η Αμερική έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά μάρκετινγκ email. Αυτό είναι το κλειδί για επιτυχημένες στρατηγικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα προβλέψεων του eMarketer 2019 δείχνουν ότι Το 37,2% της αγοράς ψηφιακών διαφημίσεων της Πολιτείας θα ανήκει στην Google, 22,1% στο Facebook και 8% στο Amazon μέχρι το τέλος του 2019.

Η Βόρεια Αμερική θεωρείται ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με το MarketWatch σε έναν φίλο

8. Το Email Marketing είναι ευέλικτο και κινητό

Όταν γίνει καλά και βελτιστοποιηθεί για απόκριση, μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email είναι ελκυστική και εντυπωσιακή και έχει θετικές αντιδράσεις που τελικά γίνονται πωλήσεις.

Ανάλογα με το περιεχόμενο που διαχειρίζεστε και τις ανάγκες της επωνυμίας σας, 53% των email ανοίγουν σε κινητές συσκευές. Μπορείτε να συμπεριλάβετε εικόνες, επιλεγμένα βίντεο ή βίντεο που δημιουργούνται στο μάρκετινγκ email χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως κατασκευαστής διαφανειών.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην απόκριση και ότι τα βίντεο είναι βελτιστοποιημένα ώστε να εμφανίζονται σωστά σε κινητές συσκευές, επειδή. Εάν όχι, οι επισκέπτες θα κοιτάζουν αλλού. Σύμφωνα με τη Μελέτη Scientia Mobile και Google, Το 53% των καταναλωτών εγκαταλείπουν το περιεχόμενο που δεν εμφανίζεται αρκετά γρήγορα, και όλες οι προηγούμενες προσπάθειές σας θα είναι καταδικασμένες.

Τούτου λεχθέντος, η γραφική ευελιξία θα πρέπει να είναι συγχρονισμένη με καλογραμμένο αντίγραφο και γραμμές θέματος. Paige Arnof-Fenn, ιδιοκτήτης της εταιρείας μάρκετινγκ της Μασαχουσέτης Mavens & Ο Moguls, επισημαίνει οι θεματικές γραμμές για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι σύντομες επειδή πολλά άτομα διαβάζουν στα τηλέφωνα ή τα tablet τους.

9. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι η πιο προτιμώμενη πλατφόρμα για ψηφιακό μάρκετινγκ

Σύμφωνα με eTargetMedia, Το μάρκετινγκ μέσω email κινείται προς την εξατομίκευση και δημιουργεί διαδραστικό περιεχόμενο.

Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες δεν θα πηγαίνουν απλώς με έναν τρόπο, αλλά θα φτάσουν την κατάλληλη στιγμή και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν κάτι, να κάνουν δημοσκοπήσεις, να παρακολουθήσουν βίντεο ή να παρακολουθήσουν επωνυμίες στα κοινωνικά μέσα. Η έρευνα της Accenture δείχνει ότι το 91% των καταναλωτών προτιμούν μάρκες που θυμούνται ποιοι είναι, αναγνωρίζουν τα ενδιαφέροντά τους και προσφέρουν προτάσεις που σχετίζονται με αυτούς προσωπικά.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να γνωρίζετε, όπως δήλωσε πρόσφατα Έρευνα επωνυμίας Adobe 2019, ότι το 25% των καταναλωτών ενοχλείται από περιεχόμενο που είναι πολύ εξατομικευμένο, οπότε πρέπει να είναι κάτι ενδιάμεσο και πολύ καλά μελετημένο για έναν συγκεκριμένο στόχο.

10. Το email έχει το χαμηλότερο CPA

το email έχει το χαμηλότερο κόστος ανά απόκτησηΤα email έχουν το χαμηλότερο μέσο CPA. Το άμεσο ταχυδρομείο, από την άλλη πλευρά, έχει το υψηλότερο CPA με μέσο όρο 26,40 $.

Τα email έχουν το χαμηλότερο μέσο κόστος απόκτησης (CPA) των περίπου 10 $, σε σύγκριση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – 20 $, απευθείας αλληλογραφία – 31 $, πληρωμένη αναζήτηση – 16 $ και διαφημίσεις προβολής στο διαδίκτυο – 25 $.

Γιατί είναι σημαντικό για τη στρατηγική σας; Λοιπόν, αυτό είναι εύκολο, οι περισσότερες μάρκες θέλουν να φτάσουν τους μεγαλύτερους αριθμούς χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους.

Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία έχουν το χαμηλότερο μέσο κόστος απόκτησης (CPA) περίπου 10 $ μέσω του @placeitapp

11. Οι άνθρωποι διαβάζουν πραγματικά τα email τους

Σύμφωνα με Διαδίκτυο, περίπου 936.740 νόμιμα email αποστέλλονται κάθε δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο.

Για να πετύχετε, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε έναν καλά εκτελεσμένο σχεδιασμό μάρκετινγκ email. Εάν εξακολουθείτε να εργάζεστε και χρειάζεστε δωρεάν λογότυπα ή γρήγορα σχεδιασμός λογότυπου, μαζί με άλλα οπτικά σήματα επωνυμίας, ρίξτε μια ματιά στα πρότυπα και τα εργαλεία σχεδίασης που προσφέρουν οι υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρησιμοποιήστε διαδικτυακούς δημιουργούς όπως αυτούς στο Τοποθέτησε το. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έρευνα.

Έχει ειπωθεί ότι οι άνθρωποι διαβάζουν τα email τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαβάζουν τα πάντα ή ότι έχουν το χρόνο να διαβάσουν ένα ενημερωτικό δελτίο μεγέθους.

Όσον αφορά το ίδιο το γραπτό περιεχόμενο, θα πρέπει να το διατηρήσετε σε συνομιλία και να κυμαίνεται μεταξύ 300 και 500 λέξεων για να κάνετε τους ανθρώπους να διαβάσουν πραγματικά το μήνυμά σας αντί να μετακινηθούν προς τα κάτω για να φτάσουν στο σημαντικό.

Εάν γράψετε μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πιθανότατα θα καταλήξουν στον κάδο απορριμμάτων.

12. Τα ενημερωτικά δελτία αυξάνουν την αφοσίωση των πελατών

Εάν μάθετε να μαθαίνετε τα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα αυξήσετε τα ποσοστά πωλήσεων και μετατροπών και οι αριθμοί δείχνουν ότι πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία ενός εξαιρετικού ενημερωτικού δελτίου, ειδικά εάν ξεκινάτε μια νέα επωνυμία.

Όπως δηλώνει ο συγγραφέας Dave Pell, παρόλο που πέθαναν και επέστρεψαν μερικές φορές τις τελευταίες δεκαετίες, Τα ενημερωτικά δελτία είναι αθάνατα. Γιατί; Επισημαίνει μερικούς λόγους και το πιο σημαντικό είναι ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι προσωπικό, εισέρχεστε στον περιορισμένο χώρο κάποιου άλλου: τα προσωπικά του εισερχόμενα.

Είναι πραγματικά σημαντικό κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να αντικατοπτρίζει ότι έχετε κάνει την εργασία σας, αυτό σημαίνει ότι αφιερώνετε χρόνο για να γράψετε προσεκτικό περιεχόμενο και να εξηγήσετε εν συντομία τα οφέλη από την αγορά των προϊόντων σας και, εάν είναι δυνατόν, να δώσετε επιπλέον οφέλη για τους συνδρομητές email.

Το μάρκετινγκ μέσω email απέχει πολύ από το να είναι νεκρό! Εδώ είναι 12 γεγονότα και στατιστικά στοιχεία σχετικά με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του @placeitapp

Συμπεράσματα

Λάβετε υπόψη ότι τα εισερχόμενα email είναι εκείνα που μπορούν να ελέγχουν οι χρήστες το 100% και μόλις καταργήσουν την εγγραφή ή επισημάνουν τα μηνύματά σας ως ανεπιθύμητα, θα εξαντληθείτε.

Οι τίτλοι με το “email είναι νεκρό” έρχονται και φεύγουν όταν οι χρήστες είναι ενθουσιασμένοι από τις νέες τεχνολογίες ή τις μοντέρνες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά θυμηθείτε ότι το email έχει επιβιώσει και πολλά από αυτά. Σκεφτείτε πότε δημιουργήσατε για πρώτη φορά την προσωπική σας διεύθυνση email. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθείτε να το ελέγχετε, εγγραφείτε σε νέες υπηρεσίες και θα συνεχίσετε να το κάνετε για τα επόμενα χρόνια.

Ως ειδικοί μάρκετινγκ, η πρόκληση εξαρτάται τώρα από την προσαρμογή μιας καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις τρέχουσες τάσεις και στους νέους χρήστες.

Η Karina Ramos είναι ο εκπρόσωπος της Placeit. Μια πλατφόρμα όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους οπτικά στοιχεία για την επωνυμία τους ανεξάρτητα από τεχνικές ή καλλιτεχνικές δεξιότητες. Συνδεθείτε με το Placeit Facebook και LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map