12 διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες για αρχάριους

Η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη για εσάς, ειδικά το 2018. Την ίδια μέρα, μια επιχειρηματική επιχείρηση θα έχει πολλούς κινδύνους που πρέπει να αναλάβετε, όπως η ανάγκη επένδυσης σε μια φυσική βιτρίνα ή η εύρεση ενός χώρου γραφείου.


Με τη λίστα με τις καλύτερες διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες, μπορείτε να εξαλείψετε πολλούς από αυτούς τους κινδύνους και να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία με τον τρόπο που εργάζεστε. Επιπλέον, με κάποια βασική τεχνογνωσία δημιουργίας ιστοτόπων και έντονη κατανόηση της συντήρησης ιστότοπων, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα προσεγγίζει περισσότερους πιθανούς πελάτες με πολύ λίγα γενικά έξοδα.

FTC Disclosure: BuildThis λαμβάνει τέλη παραπομπής από εργαλεία που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, οι απόψεις βασίζονται στην εμπειρία μας και όχι στο πόσο πληρώνουν. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη δημιουργία ιστότοπων ως επιχείρησης. Υποστηρίξτε τη δουλειά μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κέρδη μας.

Contents

Καλύτερες διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες και πώς να ξεκινήσετε

Μπορείτε να αναρωτηθείτε: «Όμως, τι είδους διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες υπάρχουν; και πώς μπορώ να ξεκινήσω; “

Λοιπόν, εάν χρειάζεστε λίγη βοήθεια, έχουμε κάποιες προτάσεις στις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε να κερδίζετε αυτό το παθητικό εισόδημα!

Βασικά, η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι η ίδια με την έναρξη μιας επιχείρησης εκτός σύνδεσης. Υπάρχει ένα κοινό πράγμα που πρέπει να προετοιμάσετε – μια διαδικτυακή παρουσία (δηλαδή ένας ιστότοπος).

Ένας ιστότοπος είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας σαν επιχείρηση. Και, εδώ είναι μερικά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν:

 • Καταχωρητής τομέα – Καταχωρήστε το όνομα τομέα σας με έναν αξιόπιστο καταχωρητή ονόματος τομέα
 • Φιλοξενία Ιστού για τη μικρή σας επιχείρηση – Επιλέξτε την υψηλής απόδοσης και αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας
 • Καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων – Εάν προτιμάτε το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι οι εναλλακτικές λύσεις.
 • Αγορά πιστοποιητικού SSL – Είναι σημαντικό να προστατεύσετε τα δεδομένα των πελατών σας με την εφαρμογή SSL
 • Πρότυπα τιμολογίων – Χρεώστε τους πελάτες σας με απλό και δωρεάν πρότυπο τιμολογίου

Ιδέα # 1. Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο

Η δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος για την έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι μέσω blogging.

Για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσα χρήματα κερδίζει ένα blog, το Pinch of Yum είναι ένα επιτυχημένο blog τροφίμων και το ο ιστότοπος κερδίζει 802.144.55 $ για περίοδο 12 μηνών.

Εάν είστε παθιασμένοι με το γράψιμο ή έχετε την ικανότητα να γράφετε εξαιρετικά καλά, ένας ιστότοπος blogging είναι η καλύτερη διαδικτυακή επιχείρηση με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε.

Τσίμπημα του Γιουμ

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι δεν χρειάζεστε καν πολλές τεχνικές ή ηλεκτρονικές δεξιότητες. Πλατφόρμες όπως το WordPress σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ιστολογίου σε χρόνο μηδέν.

Μπορείτε ακόμη και να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με το SiteGround ή το iPage ή να αναζητήσετε τα κατάλληλα προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων που είναι βελτιστοποιημένα για το blogging (το οποίο είναι πολύ σημαντικό εάν θέλετε να διατηρήσετε την εμπειρία χρήστη σας στο ίδιο επίπεδο).

Χρησιμοποιώντας ένα ιστολόγιο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκτεταμένη παρακολούθηση για την επωνυμία σας, η οποία θα σας επιτρέψει να κερδίσετε κέρδος συνεργαζόμενοι με διαφημιζόμενους ή λαμβάνοντας προμήθεια από περιεχόμενο που υποστηρίζεται από επωνυμία.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με το ιστολόγιό σας:

Βήμα 1: Επιλέξτε μια θέση

Οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Διαδίκτυο για έναν μόνο λόγο: για την επίλυση ενός προβλήματος. Είτε ψάχνετε για μέρος για παρέα, διόρθωση διαρροής ή νέες συνταγές για δείπνο, το ιστολόγιό σας πρέπει να παρέχει μια λύση.

Βήμα 2: Σχεδιάστε τη δομή του ιστολογίου σας

Στη συνέχεια, πρέπει να έχετε μια καλή δομή ιστολογίου. Είναι απαραίτητο για πλοήγηση χρηστών και για SEO. Επίσης, μπορεί να σας δώσει ιδέες σχετικά με τη στρατηγική περιεχομένου και τη μελλοντική επέκταση ιστολογίου.

Βήμα 3: Δημιουργήστε υπέροχο περιεχόμενο

Εάν γνωρίζετε έναν καταπληκτικό γρήγορο τρόπο για να διορθώσετε μια διαρροή σωλήνα, γράψτε για αυτό! Η παραγωγή εξαιρετικού περιεχομένου είναι εύκολη εάν είστε ειδικός στη θέση σας, διαφορετικά, πρέπει να κάνετε έρευνα για λέξεις-κλειδιά.

Βήμα 4: Προωθήστε το περιεχόμενό σας

Όταν έχετε ένα υπέροχο άρθρο, ήρθε η ώρα να το προωθήσετε! Δεδομένου ότι τα περισσότερα άτομα βρίσκονται σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας όπου βρίσκονται τα είδη κοινού σας.

Βήμα 5: Δημιουργία εσόδων από ένα ιστολόγιο

Ο τρόπος δημιουργίας εσόδων από ένα ιστολόγιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας εάν θέλετε να ξεκινήσετε να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη το ιστολόγιό σας. Η αναζήτηση περιεχομένου με χορηγία, η δημιουργία του δικού σας eBook ή η έγκριση προϊόντων διαφημιστών είναι μερικοί δημοφιλείς τρόποι.

Παραδείγματα έναρξης μιας διαδικτυακής επιχείρησης με έναν αναλυτικό οδηγό:

 • Πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό blog με WordPress και να κερδίσετε χρήματα
 • Πώς να ξεκινήσετε ένα blog τροφίμων με το WordPress
 • Πώς να ξεκινήσετε ένα blog φωτογραφίας χρησιμοποιώντας το WordPress (και 4 τρόποι δημιουργίας εσόδων)

Ιδέα # 2. Εγγραφείτε στο Affiliate Marketing

Το μάρκετινγκ συνεργατών υπήρξε εδώ και πολύ καιρό και είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Ουσιαστικά, κερδίζετε χρήματα λαμβάνοντας προμήθεια για προϊόντα που πουλήσατε από άλλες εταιρείες, είτε μέσω του δικού τους ιστότοπου είτε μέσω πλατφορμών όπως Αμαζόνα ή eBay.

Πρόγραμμα συνεργατών Amazon

Επίσης, δίκτυα θυγατρικών όπως Διασταύρωση της Επιτροπής, ή ShareASale προσφέρουν μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτά τα δίκτυα θυγατρικών για να διευρύνετε τις επιλογές σας.

Εκτός αυτού, πολλές μεγάλες μάρκες προσφέρουν προγράμματα θυγατρικών και είναι αρκετά εύκολο να ξεκινήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να εγγραφείτε ως συνεργάτης και να πουλήσετε το προϊόν ή τις υπηρεσίες αυτής της εταιρείας χρησιμοποιώντας έναν ειδικό σύνδεσμο παραπομπής, τον οποίο θα λάβετε στη συνέχεια μια προμήθεια για κάθε προϊόν ή υπηρεσία που πωλείται.

Το καλύτερο κομμάτι? Μπορείτε να το κάνετε χωρίς καν να σηκώσετε το δάχτυλό σας!

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για εσάς πριν ξεκινήσετε τη διαδικτυακή επιχείρηση μάρκετινγκ συνεργατών:

1. Ερευνητικά προγράμματα συνεργατών

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε τα σωστά προγράμματα θυγατρικών. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα είναι αξιόπιστα και έχουν καλή φήμη στην πληρωμή προμήθειας.

2. Πώς πληρώνεστε

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής στο μάρκετινγκ συνεργατών, όπως CPS, CPL, CPC και CPA. Ελέγξτε προσεκτικά πριν ξεκινήσετε για να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα είναι κερδοφόρο και ικανό να αποφέρει αρκετή απόδοση επένδυσης.

3. Ημέρα πληρωμής

Εξαρτάται από κάθε πρόγραμμα συνεργατών, μερικά μπορείτε να λάβετε την πληρωμή σας την ίδια ημέρα και κάποια μπορεί να χρειαστούν 1 – 13 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη χώρα σας. Επίσης, ελέγξτε με το πρόγραμμα συνεργατών πώς λαμβάνετε την πληρωμή; Είναι μέσω PayPal ή επιταγής.

4. Τύποι υποστήριξης

Μάθετε τι είδους υποστήριξη πελατών μπορείτε να λάβετε εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών. Μπορείτε να μιλήσετε σε κάποιον μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας ή πρέπει να περιμένετε για 24 ώρες απάντηση μέσω email?

Η αγορά προγραμμάτων θυγατρικών μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκη και για να βρείτε το σωστό πρόγραμμα για εσάς θα χρειαστεί λίγη έρευνα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μάρκετινγκ συνεργατών, ακολουθήστε τις εύχρηστες συχνές ερωτήσεις που μπορείτε να δείτε.

Ιδέα # 3. Ανοίξτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Μια άλλη δημοφιλής ιδέα να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση είναι να ανοίξετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το 2017, οι συνολικές πωλήσεις λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο ανήλθαν σε 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια και τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν σε 4,88 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

στατιστικό στοιχείο πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίουΛιανικές πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως από το 2014 έως το 2021. (πηγή)

Με πλατφόρμες όπως το Shopify, το BigCommerce ή το WooCommerce, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο για εσάς να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Όχι μόνο είναι εύκολο να δημιουργηθούν, αλλά είναι επίσης πολύ φθηνότερο να ανοίξετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το υψηλό κόστος λειτουργίας ενός φυσικού καταστήματος. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία του διαδικτυακού καταστήματος λειτουργεί ομαλά, το κατάστημά σας θα αναπτυχθεί σταδιακά.

Εάν ανησυχείτε για πράγματα όπως παράδοση ή αποθήκευση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους όπως η αποστολή (περισσότερα για αυτό αργότερα) για τη διαχείριση του αποθέματός σας.

Για παράδειγμα, πάρτε το ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce, υπάρχουν μερικές κοινές αλλά σημαντικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτές οι συμβουλές δεν ισχύουν μόνο για το WooCommerce αλλά και για άλλες πλατφόρμες.

Σημαντικές συμβουλές για το άνοιγμα μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου:

1. Επιλέξτε τη σωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Η σωστή πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι σημαντική.

Γιατί?

Επειδή σε σύγκριση με τη λειτουργία ενός ιστολογίου, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως πύλη πληρωμής, διαμορφώσεις προϊόντων, πρόσθετα πρόσθετων, χρέωση συναλλαγής κ.λπ..

Αυτά είναι τα πράγματα που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα τη λειτουργία του καταστήματός σας.

2. Αποκτήστε ένα όνομα τομέα και μια πλατφόρμα φιλοξενίας

Εάν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα κατάστημα στο WooCommerce, θα χρειαστεί να έχετε τη δική σας φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως το InMotion Hosting και το SiteGround). Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στο κατάστημά σας σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες.

Το άλλο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα όνομα τομέα.

Ενώ κάποια εταιρεία φιλοξενίας προσφέρει δωρεάν εγγραφή τομέα εάν φιλοξενείτε μαζί τους, μπορείτε εύκολα να καταχωρίσετε το όνομα τομέα που προτιμάτε στο NameCheap ή στο GoDaddy και να συνδεθείτε στις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

3. Εγκαταστήστε και ρυθμίστε την πλατφόρμα

Η κατασκευή ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου με το WooCommerce είναι εξαιρετικά εύκολη.

Θα χρειαστεί κατεβάστε την προσθήκη στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress προσθέτοντάς το ως νέο πρόσθετο. Ενεργοποιήστε την προσθήκη και θα πρέπει στη συνέχεια να δείτε τη σελίδα ρύθμισης.

Και αυτό είναι! Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ενώ το WooCommerce απαιτεί από εσάς να ρυθμίσετε χειροκίνητα την πλατφόρμα του, είναι ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσουν. Τα έτοιμα, όπως το Shopify ή το BigCommerce θα σας ζητήσουν να πληρώσετε ένα τέλος για να το χρησιμοποιήσετε.

4. Διαμορφώστε και προσθέστε προϊόντα

Ανάλογα με τον τρόπο δημιουργίας του διαδικτυακού σας καταστήματος, ενδέχεται να υπάρχει καμπύλη μάθησης για τη χρήση και την εξοικείωση με κάθε πλατφόρμα.

Πώληση απλών προϊόντων?

Ίσως χρειαστεί να γνωρίζετε αρκετά για να προσθέσετε λεπτομέρειες όπως τιμή, κωδικός SKU, ποσότητα, μέθοδος αποστολής και διαθεσιμότητα αποθεμάτων.

Η πώληση πιο περίπλοκων πραγμάτων ενδέχεται να απαιτεί από εσάς να ρυθμίσετε παραλλαγές ή χαρακτηριστικά προϊόντων και να εξετάσετε πράγματα όπως συνδεδεμένα προϊόντα για υπεραγορά ή cross-selling ή σύνδεση θυρών πληρωμής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ευτυχώς, οι περισσότερες πλατφόρμες συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή, ώστε να μπορείτε να έχετε μια πρακτική εμπειρία μαζί τους.

5. Εγκαταστήστε πρόσθετα

Όλες οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτουν πρόσθετα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να βελτιώσετε τις πωλήσεις.

Το BigCommerce διαθέτει ένα παντοδύναμο λογισμικό που σας επιτρέπει να προωθείτε και να πουλάτε τα προϊόντα σας απρόσκοπτα σε αγορές όπως το Amazon, το eBay, το Etsy και άλλα κανάλια.

Το Shopify σάς επιτρέπει να πουλάτε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Pinterest, το Facebook, το Instagram και το Messenger, ενώ το WooCommerce διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό προσθηκών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πολλά από αυτά είναι δωρεάν.

Η έναρξη ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η καλύτερη διαδικτυακή επιχειρηματική ιδέα εάν έχετε υπέροχα προϊόντα ή θέλετε να επεκτείνετε τις πωλήσεις σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, καθώς οι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνονται, δεν πρέπει να το χάσετε!

Ιδέα # 4. Δημιουργήστε μια εφαρμογή

Είναι η εποχή των smartphone και η ζήτηση για νέες και καινοτόμες εφαρμογές είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Κάθε μέρα, αμέτρητες εφαρμογές λαμβάνονται και χρησιμοποιούνται στην αγορά Android και iOS. Με τόσο πολλούς πιθανούς πελάτες, η δημιουργία μιας εφαρμογής μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα αγορά.

Όσοι από εσάς είστε προγραμματιστές ή προγραμματιστές, αφιερώστε χρόνο να αναπτύξει και να πουλήσει μια εφαρμογή έξυπνης συσκευής θα αξίζει τον κόπο σας αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Το γενικό κόστος δημιουργίας μιας εφαρμογής είναι πολύ ελάχιστο, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πράγματα όπως τα έξοδα αποστολής ή αποθήκευσης.

Επιπλέον, εάν η εφαρμογή σας έχει καλή απόδοση, μπορείτε ακόμη και να προσελκύσετε άλλες επωνυμίες για να διαφημίσετε στην εφαρμογή σας για μια εξαιρετική πηγή παθητικού εισοδήματος.

Πλατφόρμες για τη δημιουργία εφαρμογών για κινητά για να ξεκινήσετε:

Εάν δεν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης, εδώ είναι οι κατασκευαστές εφαρμογών στην αγορά που βοηθούν στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά:

1. Appery.io

Appery.ioΧρησιμοποιήστε το Appery.io mobile app maker για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση

Εργαλείο δημιουργίας εφαρμογών για cloud για Android, IOS και Windows Phone. Appery.io χρησιμοποιεί τον οπτικό επεξεργαστή για μεταφορά και απόθεση των στοιχείων για τη δημιουργία της διεπαφής χρήστη. Μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα σε οποιοδήποτε REST API και να το χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή σας.

2. AppMakr

Είναι μια πλατφόρμα DIY που επιτρέπει σε όλους να δημιουργήσουν εφαρμογές iOS, Android και HTML5. Δεν απαιτείται γνώση κωδικοποίησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες εφαρμογές θέλετε AppMakr για απεριόριστες ενημερώσεις και αριθμό λειτουργιών.

Εκτός από τη δημιουργία μιας εφαρμογής, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ιστότοπους για πελάτες. Για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός σε HTML ή PHP για να δημιουργήσετε ιστότοπους για πελάτες. Ακολουθεί μια λίστα με πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ιδέα # 5. Γίνετε σύμβουλος κοινωνικών μέσων

Ενώ οι μεγάλες εταιρείες και οι μεγάλες μάρκες μπορούν να προσλάβουν προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να συντονίσουν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Facebook, Instagram κ.λπ.), οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις τείνουν να το διαχειρίζονται οι ίδιοι.

Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν το χρόνο ή την ικανότητα να χειρίζονται τα κοινωνικά τους μέσα, ενώ παράλληλα διαχειρίζονται μεγαλύτερες ευθύνες για την εταιρεία.

Εδώ έρχεστε προσφέροντας γίνετε σύμβουλος κοινωνικών μέσων για τις μικρότερες επιχειρήσεις.

Η μέση τιμή για έναν ανεξάρτητο διαχειριστή / έμπορος κοινωνικών μέσων είναι περίπου 25,25 $ ανά ώρα με το υψηλότερο ποσό να είναι 150 $ ανά ώρα και το χαμηλότερο να είναι 4 $ ανά μήνα. Όσο καλύτερα είστε, τόσο μεγαλύτερη είναι η αμοιβή σας σε αυτές τις ανεξάρτητες πλατφόρμες. (πηγή)

Ως σύμβουλος κοινωνικών μέσων, μπορείτε να τους βοηθήσετε να προγραμματίσουν τα προγράμματα μάρκετινγκ, να σχεδιάσουν το περιεχόμενο που σχετίζεται με το κοινό-στόχο τους και να βελτιώσουν τον συνολικό σχεδιασμό κοινωνικών μέσων.

Εδώ είναι μερικά πράγματα για να ξεκινήσετε ως σύμβουλος κοινωνικών μέσων:

 1. Γίνε πραγματικό άτομο και βοηθητικό για τους άλλους
 2. Αναλύστε τα δεδομένα για να επεξεργαστείτε το τέλειο περιεχόμενο για κάθε πλατφόρμα
 3. Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως IFTTT, Bufferapp, Hootsuite κ.λπ. για να σας βοηθήσουν στην αυτοματοποίηση και τον προγραμματισμό εργασιών
 4. Εξερευνήστε και αναζητήστε διάφορα είδη ευκαιριών κοινωνικών μέσων
 5. Κερδίστε τις ικανότητές σας για να ξεχωρίσετε από το πλήθος – Συγγραφή, σχεδίαση και επεξεργασία φωτογραφιών

Στην πραγματικότητα, εάν έχετε τον δικό σας ιστότοπο ή ιστολόγιο, θα πρέπει να μάθετε αυτόν τον απλό οδηγό μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για αρχάριους να διαχειρίζονται τους δικούς σας λογαριασμούς κοινωνικών μέσων.

Ιδέα # 6. Freelancer προς ενοικίαση

Η ανεξάρτητη εργασία δεν είναι κάτι καινούργιο στον διαδικτυακό κόσμο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκομίσετε κάποιο παθητικό εισόδημα εάν είστε ειδικός σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Οι μικρότερες επιχειρήσεις τείνουν να αναζητούν ελεύθερους επαγγελματίες για να τους βοηθήσουν σε εφάπαξ έργα, καθώς είναι πολύ πιο οικονομικό από το να προσλαμβάνουν προσωπικό πλήρους απασχόλησης.

Το σπουδαίο πράγμα για την ανεξάρτητη εργασία είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι με κανένα πεδίο. Πλατφόρμες όπως το Fiverr προσφέρει ανεξάρτητη εργασία για κάθε είδους τομείς, συμπεριλαμβανομένων γραπτού περιεχομένου, γραφικών σχεδίων, προγραμματισμού, ακόμη και εισαγωγής δεδομένων.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τη ροή εργασίας σας, καθώς η λήψη πολλών έργων τη φορά μπορεί να είναι συντριπτική για ορισμένα.

Ιδέα # 7. Γίνετε σχεδιαστής θεμάτων WordPress

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να ξεκινούν τις δικές τους ιστοσελίδες WordPress, η ζήτηση για ποιοτικά θέματα WordPress έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Για όσους έχουν ταλέντο για σχεδιασμό και κωδικοποίηση HTML, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για άτομα που μπορούν να δημιουργήσουν ειδικά και ελκυστικά θέματα ιστότοπου WordPress.

Ιστότοποι όπως TemplateMonster είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ωραίο παθητικό εισόδημα για τον εαυτό σας με την πώληση ειδικών και μοναδικών θεμάτων για άτομα. Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια αγορά όπως το ThemeForest για να πουλήσετε τα σχέδια θεμάτων WordPress.

Ιδέα # 8. Χρήση ή συνεργασία με διαφημιζόμενους

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο, τότε έχετε ήδη μια εξαιρετική πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα. Με την πώληση ενός μέρους του χώρου της σελίδας σας σε διαφημιζόμενους, μπορείτε να κερδίσετε παθητικά χρήματα όταν το κοινό ή ο επισκέπτης σας κάνει κλικ στις διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.

Χρησιμοποιώντας διαφημιζόμενους, τα κέρδη σας θα μετρηθούν γενικά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο κόστους ανά κλικ (CPC) και αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) με το επίπεδο των κερδών σας να βασίζεται στην επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Βασικά, όσο περισσότερα άτομα κάνουν κλικ στις διαφημίσεις στη σελίδα σας, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα μέσω διαφημιστικών κλικ είναι η χρήση του Google Adsense ή οποιωνδήποτε άλλων παρόμοιων διαφημιζόμενων, όπως RSS feeds και direct banners.

Ιδέα # 9. Προσφέρετε διαδικτυακά σεμινάρια και διαδικτυακά μαθήματα

Η ζήτηση για καθηγητές, είτε είναι online είτε εκτός σύνδεσης, ήταν πάντα μεγάλη. Εάν είστε ειδικός ή γνώστες σε έναν εξειδικευμένο τομέα, τότε η προσφορά διαδικτυακών μαθημάτων ή ηλεκτρονικών μαθημάτων μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου.

Tutor.com ή TutorVista είναι ιστότοποι όπου μπορείτε να παρέχετε διαδικτυακή υπηρεσία διδασκαλίας. Ούντεμι και Διδακτός, από την άλλη πλευρά, είναι εξαιρετικές πλατφόρμες για τη δημιουργία μαθημάτων βίντεο και για να κερδίσετε χρήματα διδάσκοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το ψηφιακό μάρκετινγκ, η συγγραφή ιστού, το Excel, η οικονομική ανάλυση και η εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή θέματα.

Ιδέα # 10. Προσφέρετε υπηρεσίες SEO

Τα πλεονεκτήματα των μηχανών αναζήτησης και των πλατφορμών όπως το Google Analytics μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στους περισσότερους ανθρώπους. Πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις συχνά παραβλέπουν τα πλεονεκτήματα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) και πώς βελτιώνει την απόδοση του ιστότοπού τους.

Εάν γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από το SEO και τις πρακτικές τους, η δημιουργία ενός συμβουλευτικού γραφείου SEO μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το σύνολο δεξιοτήτων σας. Μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες όπως η ερμηνεία και η ανάγνωση των δεδομένων αναλυτικών στοιχείων με τον σωστό τρόπο, η δομή περιεχομένου για την καλύτερη επισκεψιμότητα ή η σωστή χρήση λέξεων-κλειδιών για τη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Μπορείτε να κοιτάξετε σε άτομα που τους αρέσουν AJ Ghergich για παραδείγματα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του δικού σας συμβούλου SEO.

Ιδέα # 11. Επιχείρηση Dropshipping

Ένας άλλος σπουδαίος δρόμος για τους επιχειρηματίες για να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους είναι να ιδρύσουν μια επιχείρηση.

Δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο; Λοιπόν, είναι βασικά ένας τύπος επιχείρησης όπου πουλάτε προϊόντα σε πελάτες, ΑΛΛΑ όλο το απόθεμα και η αποστολή γίνεται από τον κατασκευαστή για λογαριασμό σας.

Η Kate είναι επιτυχημένη σταγόνα. Έκανε 32.000 $ + μηνιαία έσοδα από την επιχείρηση Anime dropshipping. Η λογική της Kate λέει ότι πολλά dropshippers μπορούν να κερδίσουν χρήματα συγκεντρώνοντας διαφορετικά αντικείμενα από μια ποικιλία dropshippers με βάση ένα κοινό θέμα και δημιουργώντας έτσι μια ειδική βάση αγορών. – Crazylister

Επιχείρηση DropshippingKate’s Anime που αποστέλλει διαδικτυακό κατάστημα επιχειρήσεων.

Δεδομένου ότι το επιχειρηματικό μοντέλο είναι διαφορετικό από ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, το κόστος συνεπάγεται την έναρξη μιας επιχείρησης dropshipping επίσης διαφορετική.

Ιστότοποι όπως Αγοράστε προσφέρει έναν εύκολο και απλό τρόπο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με σταγονίδια, αλλά εάν χρειάζεστε λίγη βοήθεια, ακολουθούν μερικές συμβουλές:

Συμβουλές για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση με σταγονίδια:

1. Έρευνα για μια κερδοφόρα θέση

Δεν μπορείτε να επιλέξετε τυχαία προϊόντα για πώληση. Για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση, πρέπει να προσδιορίσετε την κερδοφόρα θέση για το κατάστημά σας.

Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Google Keyword Planner ή το SEMrush για να δικαιολογήσετε την επιλογή σας, αναζητώντας τη ζήτηση στην αγορά, τη δυσκολία των λέξεων-κλειδιών και τους ανταγωνιστές.

2. Επιλέξτε έναν προμηθευτή

Όσον αφορά την εύρεση προμηθευτών, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το AliExpress. Είναι εύκολο και βολικό να χρησιμοποιήσετε το AliExpress με το κατάστημά σας.

Για να ξεκινήσετε, το Shopify συνιστά στην πραγματικότητα το AliExpress ως την κύρια πηγή σας στο το άρθρο τους για όλες τις ανάγκες σας.

3. Επιλέξτε μια κατάλληλη πλατφόρμα

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για την επιχείρησή σας. Όμως, το Shopify είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες που μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα.

Το Shopify ενσωματώνεται σε αγορές όπως το AliExpress και το Oberlo για την εισαγωγή προϊόντων απευθείας στο κατάστημά σας και την παραγγελία τους για τους πελάτες σας.

4. Εγκαταστήστε και διαμορφώστε

Είναι διαφορετικό από το WooCommerce, μπορείτε αμέσως να διαμορφώσετε το κατάστημά σας κατά την εγγραφή σας στο Shopify.

Απλώς επιλέξτε ένα όμορφο βιτρίνα για να ξεκινήσετε. Παρόλο που δεν απαιτείται εγκατάσταση, πρέπει να ακολουθήσετε την καμπύλη εκμάθησης για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα.

5. Ξεκινήστε και προωθήστε το κατάστημά σας

Όταν ολοκληρωθεί η βασική ρύθμιση, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε και να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Αναλύστε το κοινό σας, προωθήστε το κατάστημά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γράψτε πρωτότυπο περιεχόμενο που σχετίζεται με τα προϊόντα σας, είναι μερικοί τρόποι προώθησης του καταστήματός σας.

Εκείνοι που θέλουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο χαμηλού κινδύνου θα πρέπει σίγουρα να εξετάσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους σε μια επιχείρηση, καθώς το κόστος που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι η πληρωμή για τα προϊόντα (που πουλάτε στους πελάτες σας) και η ρύθμιση του καταστήματος.

Τυχόν άλλα έξοδα όπως αποστολή, διαχείριση αποθέματος και δημιουργία προϊόντων, θα αντιμετωπιστούν από τον κατασκευαστή.

Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση με σταγονίδια:

 • Πώς να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Shopify dropshipping

Ιδέα # 12. Γίνετε Vlogger / YouTuber

Η κατανάλωση περιεχομένου έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες είναι οι ιστότοποι που εστιάζουν σε βίντεο, όπως το YouTube και το Snapchat. Παρόλο που υπάρχουν μέρη για άρθρα πλούσια σε κείμενο στο Διαδίκτυο, τις περισσότερες φορές, οι χρήστες θα προσελκύουν περισσότερο προς εμπλουτισμένα μέσα, όπως βίντεο.

Αυτό επιτρέπει την αύξηση των Vloggers και των YouTubers που μπορούν να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το κοινό τους δημιουργώντας περιεχόμενο που βασίζεται σε βίντεο.

Ένα από τα YouTubers – Toby Turner είναι ένα από τα αστέρια με τα υψηλότερα κέρδη Κανάλια YouTube. Από vlogs, animation έως podcasts, ο Toby κερδίζει 3,3 εκατομμύρια $ για το περιεχόμενο που δημιουργεί. – NewMediaRockstars

Τόμπι ΤέρνερΤο κανάλι του Toby Turner στο YouTube – πάνω από 6,2 εκατομμύρια συνδρομητές

Και, η εκκίνηση ενός vlog ή ενός καναλιού YouTube μπορεί να είναι πολύ φθηνή καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάμερα (είτε το iPhone σας είτε μια βασική κάμερα SLR) και είστε έτοιμοι να πάτε!

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να δημιουργείτε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν άλλες αποτελεσματικές πλατφόρμες περιεχομένου βίντεο, όπως Instagram, Snapchat Stories και Facebook Live βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα κοινό και να προωθήσετε την επωνυμία σας.

Συνήθεις ερωτήσεις για επιχειρήσεις στο διαδίκτυο

Ποια διαδικτυακή επιχείρηση είναι η καλύτερη?

Αυτά που έχω αναφέρει εδώ σε αυτό το άρθρο – blogging, affiliate marketing, online store, social media marketing, app ή website theme designers – αυτές οι διαδικτυακές επιχειρήσεις έχουν τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην έρευνά μου.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω μια διαδικτυακή επιχείρηση?

Το ίδιο με την έναρξη μιας επιχείρησης εκτός σύνδεσης – βρίσκετε και γεμίζετε τις ανάγκες ενός καταναλωτή. Η μόνη διαφορά μεταξύ μιας επιχείρησης Διαδικτύου με μια επιχείρηση εκτός σύνδεσης – είναι ότι συνδέεστε με τους πελάτες σας διαφορετικά (διαδικτυακά έναντι προσωπικού).

Ακολουθεί ο οδηγός δημιουργίας ιστότοπων για να ξεκινήσετε.

Είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να υπάρχει για μια διαδικτυακή επιχείρηση?

Όχι, ένας ιστότοπος δεν είναι απαραίτητος για να ξεκινήσει η πώληση στο διαδίκτυο. Αλλά τελικά θα χρειαστείτε ένα για σκοπούς μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω μια επιτυχημένη επιχείρηση Shopify?

Έχουμε δημοσιεύσει αρκετούς σε βάθος οδηγούς για την επιχείρηση Shopify, διαβάστε: Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας το Shopify και πώς να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση dropshipping με το Shopify.

Τι επιχείρηση μπορώ να ξεκινήσω με λιγότερα από 20.000 $?

Όλες οι επιχειρήσεις που ανέφερα εδώ μπορούν να ξεκινήσουν με λιγότερα από 20.000 $.

Γιατί αποτυγχάνουν οι περισσότερες διαδικτυακές επιχειρήσεις?

Τρεις κύριοι λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες διαδικτυακές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν:
1- Δεν είναι σε θέση να κατευθύνουν επαρκή στοχοθετημένη κυκλοφορία στον ιστότοπό τους / στην διαδικτυακή πύλη τους,
2- Δεν προσφέρουν μοναδικά / ποιοτικά προϊόντα με επώνυμη εμπειρία και
3- Δεν προσαρμόζονται στις αλλαγές αρκετά γρήγορα και χάνουν από νέους ανταγωνιστές.

Τι αγοράζουν οι περισσότεροι στο διαδίκτυο?

Αυτή τη στιγμή της γραφής, το best seller στο Amazon είναι προϊόντα στις ακόλουθες κατηγορίες: 1- Παιχνίδια & Παιχνίδια, 2- Ηλεκτρονικά, 3- Κάμερα & φωτογραφία, 4- Βιντεοπαιχνίδια και 5- Βιβλία. Σύμφωνα με έρευνα από την Startup Bros, Εύκολα προς πώληση προϊόντα που πωλούν μεταξύ 21 $ – 200 $ είναι ευκολότερα στην πώληση στο Amazon.

Ποια πλατφόρμα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να ξεκινήσω την online επιχείρησή μου?

Συνιστώ αυτό-φιλοξενούμενο WordPress για όσους ξεκινούν έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο. Το BigCommerce και το Shopify είναι τα καλύτερα αν θέλετε να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα.

Πού φιλοξενώ τον πρώτο διαδικτυακό ιστότοπό μου για επιχειρήσεις?

Για αρχάριους προτείνουμε το InMotion Hosting και το Hostinger.

συμπέρασμα

Έχουμε χάσει την επιφάνεια μόνο για λίγες επιχειρηματικές ιδέες στο διαδίκτυο, αλλά αυτές που αναφέραμε παραπάνω είναι μερικοί από τους δοκιμασμένους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ξεκινήσετε.

Εάν ψάχνετε περισσότερη έμπνευση, ρίξτε μια ματιά:

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι, τις περισσότερες φορές, αυτές οι διαδικτυακές επιχειρήσεις μπορεί να είναι εξαιρετικές για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα, αλλά όχι ως σταθερή πηγή εισοδήματος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το μετατρέψετε στην κύρια επιχείρησή σας, όπως έχουν κάνει ορισμένοι επιχειρηματίες. Μπορεί να γίνει, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε σημαντικά κέρδη από την διαδικτυακή σας επιχείρηση που θα δικαιολογούν την πραγματοποίηση αυτής της μετάβασης.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε επιχείρηση, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα, απλά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια σε αυτήν. Προτού το γνωρίζετε, θα έχετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση στα χέρια σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map