10 παραδείγματα ιστότοπων Wix που λατρεύουμε απολύτως

Η δημιουργία δικής σας ιστοσελίδας μπορεί να είναι δύσκολη. Ειδικά αν δεν είστε ο δημιουργικός τύπος. Ευτυχώς, οι δημιουργοί ιστότοπων όπως το Wix παρέχουν μια σειρά προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μερικά εντυπωσιακά σχέδια Ιστού.


Εάν είστε απόλυτος αρχάριος όσον αφορά το σχεδιασμό ενός ιστότοπου, μην ανησυχείτε! Το Wix διαθέτει εκατοντάδες όμορφα πρότυπα για να διαλέξετε και με λίγη δουλειά. Θα έχει τον ιστότοπό σας να φαίνεται εξαιρετικά λεπτός και επαγγελματίας.

Τι προσφέρει το Wix?

 • Τιμολόγηση από: 8,50 $ / μήνα
 • Σχέδια: Connect, Combo, Unlimited, eCommerce, VIP
 • Η δοκιμή ταχύτητάς μας: Δοκιμή A / Uptime: 99,96%
 • PRO: Δημιουργήστε από το μηδέν, εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού.

πρότυπα wixΥπάρχουν περισσότερα από 500 έτοιμα πρότυπα Wix (δείτε όλα τα πρότυπα εδώ).

Επισκόπηση επίσκεψης Wix στο Διαδίκτυο

Φυσικά, αν είναι η έμπνευση που ψάχνετε, σας καλύπτουμε! Αυτή η ανάρτηση ακολουθεί από την προηγούμενη ανάρτηση των ιστοτόπων της Weebly.

Συγκεντρώσαμε 10 από τα πιο εκπληκτικά παραδείγματα ιστότοπων Wix, τα οποία σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς εργαλεία που έχετε.

Σημείωση: Έχουμε έναν δημοφιλή οδηγό για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Wix, μάθετε περισσότερα για να δημιουργήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο Wix.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα φοβερά παραδείγματα πραγματικών ιστότοπων που έχουν δημιουργηθεί με το Wix! πες σε έναν φίλο

Ιστοσελίδες τροφίμων που χτίστηκαν με το Wix

1. Επτά γραμμάρια Caffe

Παράδειγμα ιστότοπου Wix - Seven Grams CafféΠηγή: Seven Grams Caffé

Χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο ευρείας οθόνης, το Seven Grams Caffé δελεάζει τους επισκέπτες με τα σπιτικά ψητά τους και τον χειροποίητο καφέ τους σε μια μοναδική φωτογραφία.

Χρησιμοποιώντας έναν απλό και κομψό σχεδιασμό ιστοσελίδων, το Seven Grams Caffé βάζει το φαγητό του στο προσκήνιο με τις μαρτυρίες, τις προτροπές των κοινωνικών μέσων, τις επαφές και τις γκαλερί εικόνων που βρίσκονται λίγα κύλιση παρακάτω.

2. Crustz

Ιστοσελίδα τροφίμων που δημιουργήθηκε με το Wix - CrustzΠηγή: Crustz

Αυτό το ζαχαροπλαστείο με έδρα την Κουάλα Λουμπούρ ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το γούστο σας με το σχεδιασμό της ιστοσελίδας του. Μόλις φορτώσετε τη σελίδα, θα σας υποδεχτεί μια εικόνα του καταστήματός τους και της σειράς των λαχταριστών γλυκών στην οθόνη.

Με μια απλή και καθαρή διάταξη ιστότοπου, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στη συλλογή τους, στα στοιχεία επικοινωνίας, στη λίστα αρτοσκευασμάτων και πολλά άλλα με ένα βελτιωμένο μενού στην κορυφή.

Ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργήθηκε με το Wix

3. MAAPILIM

ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργήθηκε με το Wix - MAAPILIMΠηγή: MAAPILIM

Η MAAPILIM προσφέρει χειροποίητα προϊόντα περιποίησης ανδρών που είναι μινιμαλιστικά και κομψά. Το κατάστημα της ιστοσελίδας τους αντανακλά την ίδια φιλοσοφία χρησιμοποιώντας μια απλή εικόνα που εμφανίζει τα προϊόντα τους και ένα μόνο κουμπί “Αγορά τώρα” που ωθεί τους επισκέπτες να ελέγξουν το απόθεμά τους.

Το καθαρό σχεδιασμό και το αναδυόμενο μενού σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους γύρω από τον ιστότοπο με λίγη-καθόλου ταλαιπωρία.

Ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου που δημιουργήθηκαν με το Wix

4. Λίντα Φράνζι

Ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου που δημιουργήθηκαν με wix - Linda FranzosiΠηγή: Λίντα Φραντζόσι

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που να μοιάζει με βιογραφικό ή να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιό σας, ο ιστότοπος της Linda Franzosi δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο και επαγγελματικό ιστότοπο χρησιμοποιώντας τα πρότυπα και τα εργαλεία του Wix.

Χρησιμοποιώντας διάταξη παράλλαξης, οι επισκέπτες μπορούν να εξετάσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές της, τους πελάτες με τους οποίους συνεργάστηκε, ακόμη και το χαρτοφυλάκιό της. Ο ιστότοπος προβάλλει επίσης το ταλέντο της στη διαχείριση περιεχομένου και στον οπτικό σχεδιασμό με μια διάταξη που είναι οπτικά ελκυστική, ενώ εξακολουθεί να είναι εύκολη στην πλοήγηση.

5. Γαλλικά Knot Studios

Ιστοσελίδα γάμου που δημιουργήθηκε με το Wix - French Knot StudiosΠηγή: Γαλλικά Knot Studios

Το French Knot Studios ξέρει πώς να τραβήξει την προσοχή σας με την έξυπνη χρήση του χρώματος και μια προβολή διαφανειών με εκπληκτικές εικόνες. Ο σχεδιαστής εκδηλώσεων μπουτίκ, ο σχεδιασμός γάμου και το στιλ στούντιο τοποθέτησαν στρατηγικά τα κοινωνικά κουμπιά στην κορυφή του ιστότοπου, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ελέγξουν τη σελίδα Instagram και Pinterest με ένα μόνο κλικ.

Ακόμη και η σελίδα χαρτοφυλακίου τους είναι δομημένη με τρόπο που δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τις φωτογραφίες κάτω από τη μικρογραφία της.

6. Ζωική μουσική

Ιστοσελίδα χαρτοφυλακίου με Wix - Animal MusicΠηγή: Μουσική ζώων

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς ιστότοπους χαρτοφυλακίου, το Animal Music ξεχωρίζει σε εντυπωσιακά σχέδια με ολόκληρη την αρχική σελίδα να χρησιμοποιείται ως μια μεγάλη βιτρίνα για τα μεγάλα χαρτοφυλάκια τους.

Με σχεδόν κανένα κείμενο, οι επισκέπτες βομβαρδίζονται με βίντεο, εικόνες και πολλά άλλα, δημιουργώντας έναν ιστότοπο που είναι πραγματικά μοναδικός για την επωνυμία τους. Έχουν ακόμη φροντίσει να κολλήσουν τα κουμπιά κοινωνικών μέσων στα πλάγια, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ακολουθούν τη σελίδα τους ανά πάσα στιγμή.

7. Λιάμ Ρινάτ

Λιάμ ΡινάτΠηγή: Λιάμ Ρινάτ

Πολλοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν το πρότυπο του Wix για να δημιουργήσουν μερικές όμορφες και όμορφες σελίδες. Προσθέστε τον Liam Rinat στη λίστα με έναν πολύ μοναδικά σχεδιασμένο προσωπικό ιστότοπο που ταιριάζει σε έναν “Visual Storyteller”.

Με μόνο τρία κουμπιά για πλοήγηση, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν είτε να ελέγξουν το χαρτοφυλάκιό του, να επικοινωνήσουν μαζί του είτε να επιστρέψουν στην αρχική σελίδα. Τα ελάχιστα κουμπιά σημαίνουν ότι η εστίαση του ιστότοπου είναι αποκλειστικά στο Rinat και τίποτα άλλο.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenΠηγή: Sonja Van Duelmen

Η Sonja Van Duelmen χρησιμοποιεί τον ιστότοπό της για να κάνει μια δήλωση και αυτή η δήλωση είναι: Είμαι καλλιτέχνης. Ολόκληρος ο ιστότοπός της είναι μόνο μια μεγάλη σελίδα χαρτοφυλακίου που παρουσιάζει την εξαιρετική της δουλειά χρησιμοποιώντας τα διάφορα πρότυπα στυλ πλέγματος, Ajax, τοιχοποιίας, καρουζέλ και ρυθμιστικών.

Ο έξυπνος σχεδιασμός ιστοσελίδων και η αποτελεσματική χρήση του εφέ parallax φαίνεται ότι ο ιστότοπος έχει περισσότερο βάθος και χώρο από ό, τι φαίνεται.

Ιστότοπος σχεδιασμού ιστοσελίδων Κατασκευασμένος με Wix

9. Δημιουργική καφέ κουκουβάγια

Ιστοσελίδα σχεδιασμού ιστοσελίδων που δημιουργήθηκε με το Wix - Brown Owl CreativeΠηγή: Δημιουργική καφέ κουκουβάγια

Το Brown Owl Creative δείχνει τι μπορείτε να κάνετε με το Wix στα χέρια φοβερών σχεδιαστών. Ο ιστότοπος πλήρους οθόνης αναδεικνύει την αίσθηση της εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων για δημιουργικά σχέδια που εμπνέονται από ρετρό γραμματοσειρές και κουμπιά.

Πρόσθεσαν ακόμη και μια επιπλέον λεπτομέρεια του εικονιδίου του ποντικιού που αλλάζει σε δείκτη τύπου Windows 98 όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια ενότητα με δυνατότητα κλικ.

Ιστοσελίδες φωτογραφίας που χτίστηκαν με το Wix

10. Χίλαρι Ο’Leary

Δημιουργία ιστότοπου φωτογραφίας με το Wix - Hilary O'LearyΠηγή: Χίλαρι Ο’Leary

Μια φωτογράφος που εδρεύει στη Νότια Αφρική, η Χίλαρι Ο’Λαρέι εκμεταλλεύεται πλήρως τα σχέδια προτύπων της Wix για να δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό ιστότοπο που δείχνει τις εξίσου εντυπωσιακές φωτογραφίες της αφρικανικής άγριας ζωής.

Χρησιμοποιώντας το εφέ κύλισης παράλλαξης, καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη της με απλά (αλλά όμορφα) σχέδια μαζί με τις ισχυρές εικόνες της αφρικανικής άγριας ζωής.

11. Ταϊλανδέζικο Pham

Ταϊλανδέζικο ΦαμΠηγή: Ταϊλανδέζικο Φαμ

Πολλοί σχεδιαστές τείνουν να υπερβούν τον σχεδιασμό του ιστότοπού τους, αλλά ο Thai Pham κάνει το αντίθετο χρησιμοποιώντας μια απλή Wix Pro Gallery για να δημιουργήσει τον ιστότοπό του. Δίνει έμφαση στις φωτογραφίες του που δείχνουν την ικανότητά του να αποτυπώνει όμορφες στιγμές.

Και πάλι, αυτό δείχνει ότι στα χέρια των καλών δημιουργικών, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς ιστότοπους στο Wix με τον απλούστερο σχεδιασμό.

Προσωπικοί ιστότοποι που δημιουργήθηκαν με το Wix

12. Karlie Kloss

Προσωπικός ιστότοπος που δημιουργήθηκε με το Wix - Karlie KlossΠηγή: Karlie Kloss

Έχετε δει την Karlie Kloss να προωθεί πολύ το Wix και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί. Ο ιστότοπός της είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο ισχυρά είναι τα πρότυπα και τα εργαλεία που προσφέρει η Wix.

Σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου από την Kloss, ο ιστότοπος επισημαίνει όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες με την τελευταία της δουλειά που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα, μαζί με τα κουμπιά, τα έργα και τις καμπάνιες των κοινωνικών μέσων, καθώς και την πρωτοβουλία «Κωδικός με Klossy».

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroΠηγή: Sergio Aguero

Ο επίσημος ιστότοπος του πρωταθλητή του Μάντσεστερ Σίτι, Sergio “Kun” Aguero είναι εξίσου αξιοσημείωτο με τις ικανότητες του ποδοσφαίρου. Χρησιμοποιώντας ένα εκπληκτικό πρότυπο Wix, ο ιστότοπος του Aguero δίνει στους θαυμαστές του όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, το οποίο περιλαμβάνει την ιστορία του, τα στατιστικά του και την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, ο ιστότοπός του είναι επίσης ορατός σε δύο γλώσσες, στα Αγγλικά ή στα εγγενή του Espanŏl. Με αυτόν τον τρόπο, οι οπαδοί του από την Αργεντινή και από όλο τον κόσμο μπορούν να διαβάσουν τις προετοιμασίες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Champions League

Εργασία με πρότυπα Wix

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε το πρότυπο Wix είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε ένα νέο πρότυπο για έναν ιστότοπο Wix που έχετε δημιουργήσει. Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο και προσθέσετε περιεχόμενο σε αυτό, δεν μπορείτε να αλλάξετε σε άλλο πρότυπο.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό πρότυπο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο με το νέο πρότυπο. Μετά τη δημιουργία του νέου ιστότοπου, πρέπει να το κάνετε μεταφέρετε το πρόγραμμα και τον τομέα σας στον πρόσφατα δημιουργημένο ιστότοπο. Εάν το όνομα τομέα σας είναι καταχωρημένο σε καταχωρητές τομέα τρίτου μέρους, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εγγραφή DNS έχει ενημερωθεί σωστά στον νέο ιστότοπο.

Συχνές ερωτήσεις σε ιστότοπους Wix

Ποιοι ιστότοποι χρησιμοποιούν το Wix?

Η Wix διαθέτει όλες τις ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, από επαγγελματικά χαρτοφυλάκια όπως η Karlie Kloss έως επιχειρηματικές τοποθεσίες όπως η Real Graphene USA. Το Wix είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στον κόσμο με μερίδιο αγοράς, με χρήστες που διαχειρίζονται πάνω από 300.000 τομείς.

Πόσο κοστίζει το Wix?

Οι τιμές για το Wix κυμαίνονται από 4,50 $ / μήνα έως 24,50 $ / μήνα για τυπικούς ιστότοπους. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου κοστίζουν περισσότερο και κυμαίνονται από χαμηλό 17 $ / μήνα έως 35 $ / μήνα. Προσαρμοσμένα σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα και τις τιμές Wix.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του Wix?

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, τα σχέδια Wix μπορεί να είναι αρκετά ακριβά με την πάροδο του χρόνου και περιορίζεστε κυρίως στην υποστήριξη πόρων μόνο από το οικοσύστημα Wix. Το Wix επίσης δεν επιτρέπει την εξαγωγή ιστότοπων, οπότε η μεταφορά σε άλλο κεντρικό υπολογιστή θα είναι δύσκολη σε περίπτωση που αποφασίσετε να μετακινηθείτε στο μέλλον.

Είναι το Wix καλύτερο από το WordPress?

Το Wix είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και το WordPress είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. Το Wix είναι ευκολότερο στη χρήση, αλλά δεν έχει το μακροπρόθεσμο δυναμικό του WordPress.

Το Wix κατέχει το περιεχόμενό σας?

Το Wix δεν κατέχει το περιεχόμενό σας, αλλά λόγω του ιδιόκτητου σχεδιασμού του, δεν επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν τους ιστότοπούς τους.

Τυλίγοντας

Αυτοί είναι μόνο μερικές από τις χιλιάδες καταπληκτικούς και επαγγελματικά κατασκευασμένους ιστότοπους Wix στη φύση. Η τρελή ποσότητα σχεδίων και προτύπων που διατίθεται στο Wix σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν δύο ιστότοποι το ίδιο.

Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι από τα εκπληκτικά σχέδια Ιστού, γιατί να μην αρχίσετε να το κάνετε δικό σας σήμερα?

* Μετάφραση: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map