10 καλύτεροι σχεδιασμοί θεμάτων Shopify που ενισχύουν τη μετατροπή σας

Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τη Lana Miro.


Χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να ξεκινήσετε την πώληση σήμερα; Είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη ακούσει για το Shopify.

Το Shopify είναι η κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και ο καλύτερος κατασκευαστής διαδικτυακών καταστημάτων που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν τα δικά τους διαδικτυακά καταστήματα ή επιχειρήσεις. Είναι εύκολο στη χρήση, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα ακόμα κι αν δεν έχετε την κατάλληλη εμπειρία. Χωρίς αμφιβολία, είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να διαχειρίζονται το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς καμία ταλαιπωρία και υψηλό οικονομικό κόστος.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Shopify είναι απίστευτα όμορφο έτοιμο Θέματα Shopify. Αν και η αισθητική έχει σημασία, θα πρέπει να κατανοήσετε ξεκάθαρα ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να πουλήσει ένα προϊόν. Έτσι, είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα θέμα που είναι κατασκευασμένο για πώληση.

Είχατε ποτέ την ευκαιρία να δείτε έναν ιστότοπο που έχει όμορφο σχεδιασμό και λειτουργικότητα, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ο πόρος νέων πελατών για την εταιρεία; Με άλλα λόγια, ένας από τους κύριους δείκτες απόδοσης είναι η μετατροπή ιστότοπων.

Προσωπικά, θα άφηνα οποιονδήποτε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει:

 • Φωτεινά στοιχεία, πανό που αναβοσβήνουν, μεγάλα φωτεινά κουμπιά.
 • Χωρίς λογική, διαισθητική δομή.
 • Λάθος περιγραφή προϊόντος / διαθεσιμότητα / τιμή.
 • Το περίπλοκο σύστημα εγγραφής.
 • Αργή ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι το πρόσωπο της επωνυμίας σας. Θα πρέπει να κάνει τους επισκέπτες σας να αισθάνονται ότι είναι ευπρόσδεκτοι επισκέπτες και να ενθαρρύνουν να εξερευνήσουν τα προϊόντα που προσφέρετε.

Παρακάτω, θα ήθελα να μοιραστώ τα αγαπημένα μου 10 θέματα Shopify για να ενισχύσω τη μετατροπή. Επιπλέον, δώστε προσοχή σε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που έχω συμπεριλάβει κάτω από κάθε θέμα.

Επανεξέταση των 10 καλύτερων σχεδιασμών θεμάτων Shopify που ενισχύουν τη μετατροπή σας

1. Περιτύλιγμα

Wrapbread – Θέμα Fashion Shopify Clean Shopify

Το Wrapbread είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα με τις καλύτερες πωλήσεις Θέμα t-shirt Shopify. Είναι κατασκευασμένο ειδικά για εκείνους που παράγουν και πουλάνε μπλουζάκια. Αυτό το θέμα συνδυάζει την όμορφη σχεδίαση, τη φιλική προς το χρήστη πλοήγηση και μια σειρά στοιχείων σχεδίασης για την προώθηση των πωλήσεων. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την αρχική σας σελίδα με έτοιμες ενότητες όπως πανό, λίστα συλλογών, άρθρα ιστολογίου, επιλεγμένο προϊόν, καρουσέλ προϊόντων, ενημερωτικό δελτίο κ.λπ. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ροής Instagram για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Εμφανίζει τις τελευταίες 6 ή 12 εικόνες από το Instagram με αναφορά στην ανάρτηση.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • 100% σχεδιασμός απόκρισης
 • Παράλληλο αποτέλεσμα
 • Πολύγλωσσος
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Έγκυρη σημασιολογική κωδικοποίηση

Βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πώς να πλοηγούνται στον ιστότοπό σας και πού να βρουν τα σωστά προϊόντα, επαφές, σελίδα παραγγελιών. Ακολουθήστε αυτές τις απλές αρχές:

 • Τα στοιχεία πλοήγησης πρέπει να είναι ορατά, ο επισκέπτης δεν πρέπει να περιπλανιέται στη σελίδα αναζητώντας τα.
 • Πάντα δείχνετε στον χρήστη πού βρίσκεται και πώς να επιστρέψει στην προηγούμενη σελίδα.
 • Εάν έχετε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, είναι καλύτερο να προσθέσετε φίλτρα, ώστε ο πελάτης να μπορεί να επιλέξει γρήγορα το επιθυμητό προϊόν.

2. Πολλαπλά

Multifly – Διαδικτυακό κατάστημα Shopify για πολλές χρήσεις

Το επόμενο θέμα για την ενίσχυση της μετατροπής σας είναι το Multifly, ένα διαδικτυακό κατάστημα Shopify για πολλές χρήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να περιορίσετε τη φαντασία σας – Το Shopify Visual Builder περιλαμβάνεται για να έχετε όσες διαφορετικές διατάξεις θέλετε. Το θέμα έρχεται με 7 όμορφα δέρματα για διάφορους τύπους επιχειρήσεων. Με τις δυνατότητες και τα εργαλεία της Multifly, θα μπορείτε να ενισχύσετε το κοινό σας ταυτόχρονα. Επιπλέον, η επαγγελματική υποστήριξη 24/7 και η λεπτομερής διαδικτυακή τεκμηρίωση είναι διαθέσιμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το θέμα.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Καλάθι Ajax
 • Περιλαμβάνεται PSD
 • Γρήγορη προβολή προϊόντος
 • Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
 • Φόρμα εγγραφής

Μια φόρμα εγγραφής είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ένα ρυθμιστικό. Είναι πιο αποτελεσματικό να τοποθετήσετε αυτήν τη φόρμα στο επάνω μέρος της σελίδας, ώστε να εξοικονομήσετε μεγάλο ποσοστό συνδρομητών email. Επιπλέον, είναι ευκολότερο για τους χρήστες να βρουν τη φόρμα χωρίς να μετακινηθούν προς τα κάτω στη σελίδα και να παραλείψουν μεγάλο αριθμό πληροφοριών. Σημειώστε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε τις φόρμες εγγραφής απλές και περιεκτικές. Οι μεγάλες μορφές μπορεί να αποσπά την προσοχή και άχρηστες. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε φόρμες εγγραφής στην κύρια σελίδα για να τραβήξετε την προσοχή των πελατών αμέσως μετά την επίσκεψή τους στον ιστότοπό σας.

3. Shopy Fashion

Θέμα Shopy Fashion Shopify

Το θέμα Shopy είναι μια κορυφαία λύση Shopify με τέλεια εμπειρία χρήστη. Το θέμα έρχεται με 13+ προκατασκευασμένες διατάξεις, 9 σελίδες καταχώρησης, 4 σελίδες συλλογής, MegaMenu, φίλτρο Ajax και άλλες εκπληκτικές δυνατότητες. Η δημιουργία ρυθμιστικών που ανταποκρίνονται και εντυπωσιακά δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Είναι ένας εντελώς νέος τρόπος να μεταδώσετε τις ιδέες σας. Το θέμα έχει δημιουργηθεί λόγω των τελευταίων τάσεων σχεδιασμού ιστοσελίδων για την αύξηση των πωλήσεών σας. Προσαρμόστε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας και μην ξεχάσετε λίγο ελεύθερο χώρο. Η εικόνα ευρείας οθόνης, το ελάχιστο κείμενο και η παρότρυνση για δράση είναι σημαντικά.

Πολλά χαρακτηριστικά:

 • Πλούσια αποσπάσματα Google
 • Κατάστημα Instagram
 • σελίδες ιστολογίου
 • RTL
 • Παράλληλο αποτέλεσμα

Υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες επιχειρήσεις όταν έχει σημασία η τηλεφωνική κλήση. Επομένως, ο ιστότοπος χωρίς τα στοιχεία επικοινωνίας μπορεί να προκαλέσει αμφιβολίες στους πιθανούς πελάτες σας. Είμαι βέβαιος ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε μια επιχείρηση που κρύβει τη σελίδα επαφής της. Μην ξεχάσετε άλλες επαφές ως διεύθυνση και email. Εάν το γραφείο σας δεν είναι εύκολο να βρεθεί, τοποθετήστε έναν χάρτη ή φωτογραφίες της γύρω περιοχής. Αυτό διαβεβαιώνει τον πελάτη σας ότι είστε πραγματική και αξιόπιστη εταιρεία.

4. Simpleaf

Simpleaf – Θέμα Shopify για οργανικά καλλυντικά

Εάν η επιχείρησή σας σχετίζεται με προϊόντα υγείας και ομορφιάς, το Simpleaf είναι η τέλεια επιλογή σας. Το θέμα διαθέτει κομψό σχεδιασμό και περιλαμβάνει όμορφα πανό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε τα πιο δημοφιλή προϊόντα σας. Οι πελάτες σας μπορούν επίσης εύκολα να περιηγηθούν σε όλες τις κατηγορίες και να φιλτράρουν προϊόντα ανά τιμή, κατασκευαστή ή επωνυμία. Είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμήσετε τις δυνατότητες και την ελευθερία προσαρμογής. Εκτός αυτού, υπάρχει ένα τμήμα ενημερωτικών δελτίων για να προσφέρει νέα προϊόντα και προσφορές στους πελάτες σας μέσω email.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Κοινωνικές επιλογές
 • Πολλαπλά νομίσματα
 • Παράλληλο αποτέλεσμα
 • Φόρμα αναζήτησης
 • Δημιουργία ιστολογίου

Εκτός από τις εικόνες υψηλής ποιότητας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να παρέχει μια ενημερωτική περιγραφή των προϊόντων. Πριν πραγματοποιήσουν μια αγορά, οι άνθρωποι σχεδόν πάντα θέλουν να γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν που τους ενδιαφέρει. Και αν οι περιγραφές είναι καλογραμμένες και φαίνονται υπέροχες οπτικά, οι επισκέπτες θα είναι πιο πιθανό να αγοράσουν τα προϊόντα. Ωστόσο, μια μεγάλη περιγραφή δεν είναι πάντα καλή ιδέα (περισσότερες φωτογραφίες και λιγότερο κείμενο!). Επομένως, είναι καλύτερο να εμφανίζετε μόνο μια σύντομη περιγραφή μαζί με ελκυστικές εικόνες.

5. Bionika

Bionika – Κατάστημα οργανικών καλλυντικών Shopify Theme

Το Bionika είναι ένα άλλο αποτελεσματικό θέμα βιολογικών καλλυντικών Shopify. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη διάταξη οποιασδήποτε σελίδας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας Drag-n-Drop και να σχεδιάσετε κάθε λεπτομέρεια του ιστότοπού σας μέσω του πίνακα διαχείρισης. Επιπλέον, το θέμα είναι έτοιμο για μετάφραση, το οποίο είναι ιδανικό εάν προσπαθείτε να προσεγγίσετε ένα διεθνές κοινό. Τέτοια σχεδιαστικά στοιχεία και δυνατότητες όπως επιλογές ταξινόμησης, συνδρομή σε ενημερωτικά δελτία, επωνυμίες, ρυθμιστικό και άλλα θα είναι χρήσιμα για την προσέλκυση περισσότερων πελατών και την αύξηση των πωλήσεών σας.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης
 • Δημιουργία ιστολογίου
 • Google Map
 • Φόρμα αναζήτησης
 • Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Ο χρόνος φόρτωσης και η απόδοση του ιστότοπού σας είναι εξαιρετικά σημαντικοί. Έχετε ακούσει ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου στη φόρτωση του ιστότοπου μειώνει τη μετατροπή κατά 7% και το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών – κατά 16%; Οι σύγχρονοι χρήστες γίνονται λιγότερο υπομονετικοί. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει αρκετά γρήγορα.

6. Κορίτσι της μόδας

Fashion Girl – Γυναικεία ρούχα Κατάστημα έτοιμο προς χρήση Shopify Θέμα

Αν ψάχνετε για έναν καλά δομημένο ιστότοπο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μόδας, το θέμα Fashion Girl είναι μια καλή ιδέα. Οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να προσθέσουν αντικείμενα στο καλάθι και να προχωρήσουν στο ταμείο, καθώς και να μάθουν ποια προϊόντα είναι καινούργια ή προς πώληση. Επίσης, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το κείμενο χάρη στην ενσωμάτωση των γραμματοσειρών Google και να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης χάρη στη βελτιστοποίηση SEO. Το θέμα είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση χωρίς δεξιότητες κωδικοποίησης.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Καλάθι Ajax
 • Γρήγορη προβολή προϊόντος
 • Προϊόν καρουσέλ
 • Καρτέλες συλλογής

Φανταστείτε ότι περιηγείστε σε έναν ιστότοπο και δεν ξέρετε πού να κοιτάξετε πρώτα. Για παράδειγμα, το banner στα δεξιά σας αναγκάζει να συμμετάσχετε στην καμπάνια, ένα αναδυόμενο παράθυρο προσφέρει εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο και η κύρια οθόνη σας προσκαλεί να μεταβείτε στον κατάλογο της νέας συλλογής. Η προσοχή σας κυριολεκτικά διαλύεται.

Μην υπερφορτώνετε τον επισκέπτη σας με πολλές παροτρύνσεις για δράση (CTAs). Αφήστε να υπάρχει μόνο ένα CTA σε μία οθόνη για να βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης σας θα εκτελέσει την απαραίτητη ενέργεια.

7. BeStore

BeStore – Premium Fashion Shopify Θέμα

Το BeStore είναι ένα άλλο premium θέμα Shopify για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά λειτουργικού και ελκυστικού ιστότοπου που σχετίζεται με τη μόδα. Το θέμα είναι βελτιστοποιημένο για γρήγορη φόρτωση και περιλαμβάνει 9+ διαρρυθμισμένες διατάξεις, 3 σελίδες προϊόντων, premium plugins και έναν ισχυρό πίνακα διαχείρισης. Επιπλέον, θα απολαύσετε πολλές premium μονάδες όπως MegaMenu, lookbook, gallery, αυτόματο μέγεθος εικόνας και πολλά άλλα για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις. Σε περίπτωση που εμφανιστούν προβλήματα, θα λάβετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης 24/7.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Αποκριτική διάταξη
 • Πλαίσιο Bootstrap 3
 • RTL
 • Αναζήτηση Ajax
 • Επιθυμητά

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί για το πολλά υποσχόμενο κοινό με tablet και iPhone. Ο αριθμός αγορών και άλλων παρόμοιων συναλλαγών που πραγματοποιούνται από χρήστες κινητών συσκευών συνεχίζει να αυξάνεται και αυτή η τάση δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί. Οι πιθανοί αγοραστές δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύουν χρόνο για κύλιση για να βρουν το σωστό προϊόν στον κατάλογο και στη συνέχεια προσπαθούν να εντοπίσουν ένα μικρό κουμπί για να κάνουν μια παραγγελία. Ένας ανταποκρινόμενος σχεδιασμός καθιστά δυνατή την αγορά του επιθυμητού προϊόντος το συντομότερο δυνατό. Ως αποτέλεσμα, θα δείτε την αύξηση της μετατροπής, η οποία είναι πολύ σημαντική για κάθε επιχείρηση.

8. Muse Κοσμήματα

Muse Jewellery Fashion Responsive Shopify Θέμα

Γνωρίστε το Muse, ένα θέμα Shopify που ανταποκρίνεται πολλαπλών χρήσεων. Το θέμα σας προσφέρει τέσσερα έτοιμα προς χρήση καταστήματα με λειτουργίες ενότητας. Είτε διαθέτετε κατάστημα κοσμημάτων, κατάστημα μόδας ή κατάστημα τσαντών, το Muse είναι μια εξαιρετική λύση για την προώθηση της επιχείρησής σας. Μεταξύ των βασικών πλεονεκτημάτων είναι ο σχεδιασμός απόκρισης 100%, η εναλλαγή χρωμάτων θέματος, η γρήγορη προβολή προϊόντων, το καρουσέλ προϊόντων και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δυνατότητα Lookbook, η οποία είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Γραμματοσειρές Google
 • Πολλαπλά νομίσματα
 • Κοινωνικές επιλογές
 • Έγκυρος σημασιολογικός κωδικός
 • Ροή Instagram

Μην περιμένετε να βρει ο πελάτης το σωστό προϊόν – συστήστε το προϊόν αμέσως. Μόλις ο πελάτης σας παρατηρήσει ότι κάποιο προϊόν είναι δημοφιλές, μπορεί να το ενδιαφέρει και να πραγματοποιήσει μια μετατροπή. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείξετε τι συχνά περιηγούνται οι άλλοι και τι προτείνουν εάν έχετε σύστημα αξιολόγησης και σχολίων.

9. μ.α.λ..

εμπορικό κέντρο. – Θέμα Shopify Ρούχων

Προσωπικά, μου αρέσει αυτό το θέμα Shopify για την πώληση ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Είναι απλό, κομψό και λειτουργικό ταυτόχρονα. Το θέμα διαθέτει ένα ενσωματωμένο ρυθμιστικό, εικόνα με επικάλυψη κειμένου, λίστα συλλογής και ενότητες στηλών προϊόντων. Με μια γρήγορη προβολή ενός προϊόντος, θα μπορείτε να περιηγείστε εύκολα σε προϊόντα και να αγοράζετε ακόμη και παρόμοια προϊόντα. Η λειτουργία του χάρτη εφαρμόζεται για να ενημερώσει τους πελάτες σας πού βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα εάν έχετε.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Πανό
 • Περιλαμβάνεται PSD
 • Πλήρως ανταποκρινόμενη διάταξη
 • Δημιουργία ιστολογίου
 • Τεκμηρίωση

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του προϊόντος και τις επιστροφές. Αυτές οι δύο παράμετροι δείχνουν την αξιοπιστία της εταιρείας. Μία από τις πιο δημοφιλείς ανησυχίες του αγοραστή είναι “Τι θα συμβεί εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου;”. Πείστε τους πελάτες ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε. Προσδιορίστε τις ακόλουθες πληροφορίες στον ιστότοπό σας:

 • Με ποιες υπηρεσίες παράδοσης στέλνετε τα προϊόντα;
 • Μέθοδος παράδοσης: σε αποθήκη, πόρτα κ.λπ.
 • Πολιτική επιστροφής με τις αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ανταλλαγής ή επιστροφής των εμπορευμάτων.

10. Ροδάκινο της Βικτώριας

Victoria’s Peach – Fruit Gifts Shopify Θέμα

Το τελευταίο θέμα Shopify στη λίστα μου είναι ένα φρέσκο ​​και φωτεινό ροδάκινο της Victoria. Το φαγητό είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα, οπότε αν η επιχείρησή σας σχετίζεται με κατάστημα τροφίμων ή εστιατόριο, αυτή είναι η νόστιμη λύση σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικά τον ιστότοπό σας με ελκυστικά πανό, να αλλάξετε χρώματα, γραμματοσειρές και υπόβαθρα, να οργανώσετε τα προϊόντα σας σε κατηγορίες, να δημιουργήσετε καρουζέλ προϊόντων κ.λπ. Αυτό είναι θέμα λεπτών. Σκεφτείτε τη βολική πλοήγηση και πειραματιστείτε με μια ενότητα MegaMenu που περιλαμβάνεται.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Shopify οπτικό εργαλείο δημιουργίας
 • Γρήγορη προβολή προϊόντος
 • Μάρκες
 • Διασταυρούμενο πρόγραμμα περιήγησης
 • Φόρμα Επικοινωνίας

Η απλή διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς είναι πολύ σημαντική αν θέλετε να αυξήσετε τη μετατροπή σας. Όσο περισσότερα πεδία πρέπει να συμπληρώσει ο δυνητικός αγοραστής σας, τόσο χαμηλότερες είναι οι πιθανότητες να ολοκληρώσει την αγορά. Αποφύγετε την απαίτηση περισσότερων δεδομένων από ό, τι είναι απαραίτητα για την παραγγελία. Ζητήστε όνομα και email ή προσθέστε μια επιλογή σύνδεσης μέσω κοινωνικών δικτύων. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν την απλούστερη δυνατή διαδικασία πληρωμής.

συμπέρασμα

Καλή πλοήγηση, εικόνες υψηλής ποιότητας, μοντέρνος σχεδιασμός, αξιοπρεπείς περιγραφές προϊόντων και σχετικά προϊόντα – αυτά είναι όλα τα βασικά στοιχεία του διαδικτυακού σας καταστήματος. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε δεκάδες σχεδιαστικά στοιχεία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Αυτές είναι μια φόρμα παραγγελίας, ενοποίηση με κοινωνικά δίκτυα, κριτικές πελατών, βαθμολογίες, νέες αφίξεις, προωθητικές προσφορές, σχόλια, φίλτρα και πολλά άλλα.

Για να μην αναφέρουμε τις αρχές του σχεδιασμού μάρκετινγκ, οι οποίες περιλαμβάνουν μια οπτική ιεραρχία, σημασιολογικές πινελιές κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι θα αποφασίσετε όχι μόνο το όμορφο θέμα Shopify αλλά και αυτό που θα αυξήσει τη μετατροπή σας. Ενώ η ποιότητα των προϊόντων σας έχει σημασία, ο σχεδιασμός του καταστήματός σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες σας. Κάντε τη σωστή επιλογή του θέματος Shopify!

Η Lana Miro ερωτεύεται τον όμορφο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Του αρέσει να μοιράζεται την εμπειρία της και να εξερευνά κάτι ενδιαφέρον. Συνεργάζεται επίσης με το TemplateMonster. για να βοηθήσουν όλους να βρουν τις καλύτερες λύσεις τους για τα δικά τους διαδικτυακά έργα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map