Αναθεώρηση Sucuri Security WordPress Plugin

Έχοντας επαναλάβει το μάντρα «Νιώστε τη δική σας επιχείρηση» ξανά και ξανά για το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας, πάντα έκανα τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν να εστιάζουν και να αφήνουν εξειδικευμένες ανάγκες στα χέρια των ειδικών. Σήμερα εξετάζουμε το πρόσθετο Sucuri Security WordPress, το οποίο παρέχει μια σειρά επιλογών ασφαλείας σε ένα μόνο πακέτο.


Η ίδια η Sucuri είναι μια εταιρεία ασφαλείας που ιδρύθηκε από το Delaware και έχει αναπτυχθεί με την εποχή και διατηρεί μια κατανεμημένη ομάδα εμπειρογνωμόνων ασφαλείας σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που είναι σχετικά νέοι όσο πηγαίνουν οι εταιρείες ασφαλείας, έχει δημιουργήσει μια τρομερή φήμη μεταξύ των εταιρειών αιχμής που ζουν στο Διαδίκτυο (εικονιστικά μιλώντας).

Περίληψη αναθεώρησης Sucuri

Πλήρης προσθήκη ασφαλείας WordPress

Ονομα: Σουκούρι

Περιγραφή: Το Sucuri είναι μια σουίτα ασφαλείας που προστατεύει τον ιστότοπό σας από επιθέσεις ή χάκερ DDoS. Ωστόσο, το εργαλείο freemium είναι λιγότερο περιεκτικό σε σύγκριση με άλλα. Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμή, ενώ οι ανταγωνιστές τους προσφέρουν δωρεάν.

Λειτουργικό σύστημα: Βασισμένο στον Ιστό

Κατηγορία εφαρμογής: Ασφάλεια, WordPress

 • Ευκολία στη χρήση

 • Αξιοπιστία

 • Χαρακτηριστικά

 • Σχέση ποιότητας και τιμής

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

4.1

Περίληψη

Σε αντίθεση με τα περισσότερα συνηθισμένα πρόσθετα ασφαλείας, το Sucuri Security έχει σχεδιαστεί ως μια υπηρεσία end-to-end που σημαίνει ότι σας φροντίζει πριν συμβεί μια επίθεση, ενώ μπορεί ακόμη και να σας συμβουλεύσει για τον καλύτερο τρόπο επίλυσης των προβλημάτων σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Είναι δωρεάν για χρήση, αλλά διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες για όσους αναζητούν την απόλυτη διαβεβαίωση.

Μάθε περισσότερα:

 • Πώς λειτουργεί η σκλήρυνση του Sucuri?
 • Επιλογές πειρατείας Sucuri
 • Τιμές Sucuri
 • Αξίζει ο Σουκουρί?

Πλεονεκτήματα

 • Μοντέλο συνδρομής Freemium

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη λειτουργικότητα
 • Υψηλό κόστος για ορισμένες βασικές δυνατότητες όπως το Τείχος προστασίας
 • Μάθετε περισσότερα για την προσθήκη Sucuri WP
 • Επισκεφτείτε το Sucuri

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Εφαρμογή λογισμικού",
"όνομα": "Σουκούρι",
"περιγραφή": "Το Sucuri είναι μια σουίτα ασφαλείας που προστατεύει τον ιστότοπό σας από επιθέσεις ή χάκερ DDoS. Ωστόσο, το εργαλείο freemium είναι λιγότερο περιεκτικό σε σύγκριση με άλλα. Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμή, ενώ οι ανταγωνιστές τους προσφέρουν δωρεάν.",
"εικόνα": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sucuri-home-review.jpg",
"λειτουργικό σύστημα": "Βασισμένο στον Ιστό",
"εφαρμογήΚατηγορία": "Ασφάλεια, WordPress"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τίμοθι Σιμ"
},
"κριτικήBody": "

Σε αντίθεση με τα περισσότερα συνηθισμένα πρόσθετα ασφαλείας, το Sucuri Security έχει σχεδιαστεί ως μια υπηρεσία end-to-end που σημαίνει ότι σας φροντίζει πριν συμβεί μια επίθεση, ενώ μπορεί ακόμη και να σας συμβουλεύσει για τον καλύτερο τρόπο επίλυσης των προβλημάτων σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Είναι δωρεάν για χρήση, αλλά διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες για όσους αναζητούν την απόλυτη διαβεβαίωση.

\ r \ n

Μάθε περισσότερα:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Πώς λειτουργεί η σκλήρυνση του Sucuri?
 • \ r \ n

 • Επιλογές πειρατείας Sucuri
 • \ r \ n

 • Τιμές Sucuri
 • \ r \ n

 • Αξίζει ο Σουκουρί?
 • \ r \ n

\ r \ n

"
}

Γνωριμία με την προσθήκη Sucuri Security WordPress

Το Plugin βρίσκεται στη βάση δεδομένων του WordPress pluginΗ προσθήκη μπορεί να βρεθεί στο Βάση δεδομένων plugin WordPress.

Η εγκατάσταση του Sucuri plugin δεν διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο WordPress plugin. Μπορείτε να το βρείτε είτε μέσω αναζήτησης από τον πίνακα προσθηκών είτε απευθείας μεταφορτωμένο ως πακέτο στον κατάλογο προσθηκών σας. Μετά από αυτό, πρέπει να ενεργοποιηθεί και στη συνέχεια να ρυθμιστεί.

Το κέντρο εντολών του Sucuri Security είναι ο Πίνακας ελέγχου, που σας δίνει μια ευρεία εικόνα της κατάστασης του ιστότοπού σας. Εδώ, θα εμφανιστούν λίστες και οθόνες καταγραφής που θα σας λένε τα πάντα, από ό, τι συνέβαινε πρόσφατα μέχρι τις προτάσεις.

Το Sucuri είναι εξαιρετικό για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ασφαλή και ασφαλή από επιθέσεις.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η προσθήκη είναι να εκτελέσει μια βασική σάρωση ακεραιότητας του ιστότοπού σας. Η προσθήκη γνωρίζει ποια αρχεία θα πρέπει να υπάρχουν και τις συνθέσεις τους, οπότε ακόμη και αν έχετε κάνει προσωπικές τροποποιήσεις σε οποιαδήποτε αρχεία ιστότοπου, όπως το .httaccess, η προσθήκη θα εμφανίσει μια ειδοποίηση. Αυτό είναι καλό να γνωρίζετε και αν είστε βέβαιοι ότι πραγματοποιήθηκαν αλλαγές από εσάς, οι προειδοποιήσεις μπορούν να απορριφθούν.

Ο σαρωτής εκτελείται καθημερινά και μπορείτε να ορίσετε τους χρόνους εκτέλεσης όταν χρειάζεται για εσάς. Αυτή είναι μια χρήσιμη εργασία διαμόρφωσης και ξεχάστε που πρέπει να εκτελέσετε μόνο μία φορά.

Πώς λειτουργεί το Sucuri Hardening

sucuri-02Οι επιλογές σκλήρυνσης Sucuri βοηθούν στην εξάλειψη των τρωτών σημείων.

Το Sucuri διαθέτει το δικό του τείχος προστασίας υλικού, στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε να διατρέχετε την κυκλοφορία σαςΤο Sucuri διαθέτει το δικό του τείχος προστασίας υλικού, στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε να διατρέχετε την κυκλοφορία σας.

Εκτός από αυτό, ένα άλλο σημαντικό μέρος της προσθήκης είναι η επιλογή ενίσχυσης του ιστότοπού σας, αυτό που ο Sucuri ορίζει ως «σκλήρυνση». Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε από πολλές επιλογές ποιο επίπεδο ασφάλειας θέλετε σε ορισμένες περιοχές.

Για παράδειγμα, θα θέλατε να εκτελείτε κίνηση μέσω τείχους προστασίας διακομιστή Sucuri; Ορισμένες επιλογές όπως η υπηρεσία τείχους προστασίας διατίθενται σε τιμή.

Φιλοξενία Sucuri

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι πολλοί καλοί οικοδεσπότες Ιστού σήμερα προσφέρουν ήδη ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες σε συνεργασία με ειδικούς ασφαλείας.

Η Sucuri συνεργάζεται με δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας όπως InMotion Hosting, A2 Hosting, GoDaddy κ.λπ..

Εάν είστε νέοι σε αυτό και εξακολουθείτε να ψάχνετε για καλές επιλογές φιλοξενίας, ρίξτε μια ματιά στην ολοκληρωμένη λίστα μας κριτικές φιλοξενίας ιστού πρώτα.

Επιλογές Hacking Post Sucuri

Διατίθενται επίσης επιλογές μετά από εισβολήΔιατίθενται επίσης επιλογές μετά από εισβολή

Ένα χαρακτηριστικό που προσφέρει η Sucuri Security ξεχωρίζει και είναι το γεγονός ότι εάν έχετε ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα, δεν είναι απλώς “ω ω, πάρα πολύ κακό”. Η προσθήκη έχει μια ενότητα που προσφέρει μια λίστα με μέτρα που μπορούν να ληφθούν εάν έχετε παραβιαστεί. Για παράδειγμα, μπορείτε να επαναφέρετε τα κλειδιά ασφαλείας, τους κωδικούς πρόσβασης ή ακόμη και ολόκληρες προσθήκες.

Μάθετε περισσότερα: Μάθετε πώς το Sucuri καθαρίζει ένα χάκερ WordPress

Τιμές Sucuri

Η Sucuri εργάζεται σε ένα μοντέλο freemium και επί του παρόντος προσφέρει 2 κύριες υπηρεσίες,

 • Σχέδια τείχους προστασίας Sucuri – ξεκινήστε από 10 $ ανά μήνα
 • Πλατφόρμα ασφάλειας ιστότοπου Sucuri – ξεκινήστε από 16,67 $ ανά μήνα

Μπορείτε να μάθετε τις υπηρεσίες και τη διαφορά τιμολόγησης εδώ.

Το Sucuri είναι εγκατεστημένο σε περισσότερους από 300.000 ιστότοπους WordPress, μερικοί από τους οποίους είναι αρκετά ισχυροί και αξιόπιστοι. Στην πραγματικότητα, το Yoast, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσθετα WordPress SEO προστατεύει τον ιστότοπό του με το Sucuri. Το ίδιο κάνουν και τα iThemes και το WPBeginner.

Sucuri – Πλήρης ασφάλεια ιστότοπου, προστασία CDN, DDoS.

Συμπέρασμα – Αξίζει ο Sucuri?

Για να είμαι ειλικρινής, αφού έχω δοκιμάσει το Sucuri Security για WordPress, προσωπικά αισθάνομαι λίγο υποτιμημένος. Αν και προέρχεται από μια αξιοσημείωτη εταιρεία ασφαλείας και προσφέρει ένα εύχρηστο προϊόν, δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο μερικές από τις άλλες προσφορές εκεί έξω.

Δεν υπάρχει πραγματικός παράγοντας «wow».

Στην πραγματικότητα, λείπουν ορισμένες από τις λειτουργίες ασφαλείας που θα περίμενα από μια καλή προσθήκη ασφαλείας του WordPress, όπως ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για συνδέσεις. Άλλες λειτουργίες όπως το Τείχος προστασίας απαιτούν πληρωμή και το Sucuri δεν είναι ακριβώς το φθηνότερο με τιμές που ξεκινούν από $ 10 ανά μήνα. Ακόμα χειρότερο είναι ότι άλλες αξιόπιστες εταιρείες προσφέρουν μερικές από αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν.

Τέλος, αισθάνομαι λίγο άβολα που ένα πρόσθετο ασφαλείας διαρκεί τόσο πολύ μεταξύ των ενημερώσεων. Κατά τη στιγμή του ελέγχου, χρειάστηκαν 4 μήνες από την ενημέρωση της προσθήκης (δείτε την πρώτη εικόνα παραπάνω). Αν και αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη για τακτικά πράγματα, θα έλεγα ότι είναι μια ζωή για μια προσθήκη ασφαλείας.

Επισκεφθείτε για περισσότερα: Sucuri Security WordPress Plugin

FTC Disclosure: BuildThis λαμβάνει τέλη παραπομπής από εργαλεία που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, οι απόψεις βασίζονται στην εμπειρία μας και όχι στο πόσο πληρώνουν. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη δημιουργία ιστότοπων ως επιχείρησης. Υποστηρίξτε τη δουλειά μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κέρδη μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map