SEMrush Review: Τι χρειάζεται για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας

Για όσους από εσάς πιστεύετε ότι το Διαδίκτυο είναι απλώς μια τυχαία συλλογή ιστότοπων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και ιστολογίων που απορρίπτονται εκεί για την ευχαρίστηση της ανάγνωσής σας, σκεφτείτε ξανά. Το Διαδίκτυο, όπως και ο πραγματικός κόσμος, είναι ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Είναι αλήθεια ότι ο μέσος Τζο θα μπερδευτεί απλώς σε αυτόν, αλλά ο αληθινός επιχειρηματίας το αντιμετωπίζει ακριβώς όπως είναι – ένας ανταγωνισμός εναντίον επιχειρηματικών αντιπάλων για έσοδα.


Οι περισσότεροι καθαροί κάτοικοι και ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις διαβάζουν τις ειδήσεις και εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις που κάνουν οι χώρες σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξουν το διασυνοριακό εμπόριο. Το Διαδίκτυο έχει από καιρό διασυνοριακό και αν περιμένετε να επιβιώσετε στο διαδίκτυο ως επιχείρηση, θα χρειαστείτε περισσότερα από μια σύντομη γνώση για το τι σημαίνει ο όρος Search Engine Optimization.

Το SEMrush προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για το λογισμικό τηςΥπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Σε ένα κατάστημα από τούβλα και κονίαμα, θα πρέπει να αξιολογήσετε σημεία όπως η τοποθεσία και η επισκεψιμότητα των πελατών. Αυτό ισχύει και για έναν ιστότοπο. Ως επί το πλείστον, η επισκεψιμότητα είναι αόρατη, οπότε πρέπει να γνωρίζετε τι θα προσελκύσει τους πελάτες σας – όπως μέσω καταχωρίσεων μηχανών αναζήτησης.

Περίληψη αναθεώρησης SEMrush

Εκτεταμένο εργαλείο ανάλυσης ιστοτόπων για διαδικτυακές επιχειρήσεις

Ονομα: SEMrush

Περιγραφή: Το SEMrush είναι ένα λογισμικό επιχειρηματικής ευφυΐας που προσφέρει ολοκληρωμένη έρευνα δεδομένων. Χρειάζεστε αυτά τα δεδομένα για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας.

Λειτουργικό σύστημα: Βασισμένο στον Ιστό

Κατηγορία εφαρμογής: Διαδικτυακό μάρκετινγκ, SEO

 • Ευκολία στη χρήση

 • Αξιοπιστία

 • Χαρακτηριστικά

 • Σχέση ποιότητας και τιμής

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

4.2

Περίληψη

Το Semrush έχει να κάνει με το να σας βοηθήσει στην αγορά του περιεχομένου ιστού σας, αλλά όσον αφορά το σύνολο δυνατοτήτων, επεκτείνεται ακόμη περισσότερο από αυτό. Αποκτάτε πρόσβαση σε σχεδόν οποιοδήποτε εργαλείο χρειάζεστε για να πολεμήσετε με άλλους για την πρώτη θέση στην κατάταξη Google.

Μάθε περισσότερα:

 • Γνωριμία με το SEMrush
 • Τι προσφέρει η SEMrush?
 • Τιμολόγηση SEMrush
 • Για ποιον είναι το SEMrush?

Πλεονεκτήματα

 • Απίστευτα ισχυρή υποστήριξη SEO
 • Κερδίστε διαφορετικά μη διαθέσιμες πληροφορίες για τους ανταγωνιστές

Μειονεκτήματα

 • Απότομες τιμές
 • Δοκιμάστε το SEMrush δωρεάν
 • Συγκρίνετε τις τιμές SEMrush

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Εφαρμογή λογισμικού",
"όνομα": "SEMrush",
"περιγραφή": "Το SEMrush είναι ένα λογισμικό επιχειρηματικής ευφυΐας που προσφέρει ολοκληρωμένη έρευνα δεδομένων. Χρειάζεστε αυτά τα δεδομένα για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας.",
"εικόνα": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"λειτουργικό σύστημα": "Βασισμένο στον Ιστό",
"εφαρμογήΚατηγορία": "Διαδικτυακό μάρκετινγκ, SEO"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τίμοθι Σιμ"
},
"κριτικήBody": "

Το Semrush έχει να κάνει με το να σας βοηθήσει στην αγορά του περιεχομένου ιστού σας, αλλά όσον αφορά το σύνολο δυνατοτήτων, επεκτείνεται ακόμη περισσότερο από αυτό. Αποκτάτε πρόσβαση σε σχεδόν οποιοδήποτε εργαλείο χρειάζεστε για να πολεμήσετε με άλλους για την πρώτη θέση στην κατάταξη Google.

\ r \ n

Μάθε περισσότερα:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Γνωριμία με το SEMrush
 • \ r \ n

 • Τι προσφέρει η SEMrush?
 • \ r \ n

 • Τιμολόγηση SEMrush
 • \ r \ n

 • Για ποιον είναι το SEMrush?
 • \ r \ n

"
}

Τι είναι το SEMrush

Το SEMrush είναι μια ισχυρή και ευέλικτη ανταγωνιστική σουίτα νοημοσύνης για διαδικτυακό μάρκετινγκ, από SEO και PPC έως κοινωνικά μέσα και έρευνα διαφήμισης βίντεο.

Γνωριμία με το SEMrush

Το SEMrush είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα εκεί έξω σήμερα όσον αφορά το SEO. Είναι πλήρες εργαλείο ανάλυσης ιστότοπου που σας βοηθά να δώσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο. Με αυτό, εννοώ όσον αφορά τις πληροφορίες – τόσο στον ιστότοπό σας όσο και στον ανταγωνισμό σας.

Βελτιστοποιώντας τον ιστότοπό σας βάσει δεδομένων SEO, θα μπορείτε να δημιουργήσετε λέξεις-κλειδιά και στρατηγικές που θα φέρουν την επισκεψιμότητα που χρειάζεστε για να επιβιώσετε.

Πίνακας ελέγχου SEMrushΤο κεντρικό νευρικό σας σύστημα – ο πίνακας ελέγχου

Το πρώτο πράγμα που θα συναντήσετε στο SEMRush είναι ο πίνακας ελέγχου που εμφανίζει μια οθόνη επισκόπησης. Από εδώ, μπορείτε να δείτε την επισκεψιμότητα και τις λέξεις-κλειδιά του ιστότοπου, καθώς και την πρόσβαση σε άλλες ενότητες. Αυτό με φέρνει στο πρώτο μεγάλο αντικείμενο που καλύπτει το SEMrush, το οποίο είναι πληροφορίες.

Τι προσφέρει η SEMrush

Το SEMrush σας προσφέρει ολοκληρωμένες πληροφορίες για τον ιστότοπό σας καθώς και για τους ανταγωνιστές.

Μέσω του SEMrush, μπορείτε να αποκτήσετε ολοκληρωμένες πληροφορίες όχι μόνο στον δικό σας ιστότοπο, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο υπάρχοντα ιστότοπο – συμπεριλαμβανομένου του διαγωνισμού σας.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε λέξεις-κλειδιά, όπου κατατάσσονται, τι όγκο επισκεψιμότητας λαμβάνει κάθε λέξη-κλειδί και ακόμη και το κόστος αγοράς διαφόρων λέξεων-κλειδιών μέσω της Google.

Επιπλέον, ένα ισχυρό χαρακτηριστικό που προσφέρει η SEMrush είναι η έρευνα λέξεων-κλειδιών. Προτού δημιουργήσετε ακόμη και οποιοδήποτε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας, ελέγξτε το SEMrush και θα μπορείτε να πείτε πόσο ζεστό είναι αυτή η λέξη-κλειδί. Αυτό σημαίνει πόσο δημοφιλές είναι, πόσο δύσκολο θα είναι να ταξινομήσετε αυτήν τη λέξη-κλειδί και ακόμη και να δείτε πώς κάνουν άλλοι στην ίδια προσπάθεια.

SEMrush - Η γνώση των backlinks του ιστότοπού σας είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής SEO σαςΗ γνώση των συνδέσμων ιστοτόπου σας είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής SEO σας

Προχωρώντας, είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθείτε τη θέση σας στις κατατάξεις λέξεων-κλειδιών. Αυτή είναι μια συνεχής εργασία και μπορεί να αυτοματοποιηθεί μέσω του SEMrush. Απλώς ορίστε τις παραμέτρους σας και θα λαμβάνετε τακτικές αναφορές από το σύστημα.

Ο τελευταίος βασικός τομέας που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η SEMrush συμβαδίζει με τους χρόνους και ξεχωρίζει σαφώς γνωρίζοντας τι κάνει η Google όσον αφορά κίνηση για κινητά. Αυτή είναι μια σχετικά νεότερη διάσταση που πολλοί άνθρωποι αγνοούν ακόμη, ακόμη και με την έκρηξη της κυκλοφορίας που βασίζεται σε smartphone.

Επιτρέποντάς σας να συγκρίνετε επιτραπέζιους υπολογιστές με αναλυτικά στοιχεία για κινητά, θα μπορείτε να προσεγγίσετε τη λέξη-κλειδί σε ένα διπλό μέτωπο. Βελτιστοποιήστε και για τα δύο και θα είστε έτοιμοι για επιτυχία.

Τιμολόγηση SEMrush

Σχέδια και τιμές SEMrushΌχι φθηνό, αλλά είναι μια τιμή που δεν μπορείτε να πληρώσετε?

Η SEMrush προσφέρει 3 τύπους σχεδίων,

 • Pro – ξεκινά από 99,95 $ ανά μήνα
 • Guru – ξεκινά από 199,95 $ ανά μήνα
 • Επιχείρηση – ξεκινά από 399,95 $ ανά μήνα

Εκτός από τις δυνατότητες ανάλυσης, οι χρήστες Guru και Business έχουν πρόσβαση σε παλαιότερες πληροφορίες βάσης δεδομένων.

Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή πάνω από 1 εκατομμύριο άτομα που χρησιμοποιούν SEMrush. Μπορείτε να το δοκιμάσετε καθώς θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στο εργαλείο.

συμπέρασμα

Προσωπικά, θεωρώ ότι το SEMrush είναι ένα τρομακτικά ισχυρό εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιούν όλες οι επιχειρήσεις που εξαρτώνται από τον Ιστό. Υπάρχουν βάσεις γνώσεων στο SEO, υπάρχουν σεμινάρια, υπάρχουν ακόμη και ειδικοί που μπορούν να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Αλλά το SEMrush είναι καθαρή δύναμη στα χέρια σας και δεν περιπλέκει υπερβολικά τη δουλειά.

Το μόνο ελαφρύ τεχνικό πρόβλημα με αυτό είναι ένα σημείο διαφωνίας. Η SEMrush ξεκινά από 99,95 US $ ανά μήνα στην πιο βασική βαθμίδα τιμολόγησης. Ωστόσο, στην άλλη πλευρά αυτού του νομίσματος βρίσκεται η τεράστια δύναμη αυτού που προσφέρει. Προσωπικά, η ερώτησή μου θα ήταν – μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να μην πληρώσετε αυτό το τίμημα?

Για να ξεκινήσετε: Αποκτήστε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

FTC Disclosure: BuildThis λαμβάνει τέλη παραπομπής από εργαλεία που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, οι απόψεις βασίζονται στην εμπειρία μας και όχι στο πόσο πληρώνουν. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη δημιουργία ιστότοπων ως επιχείρησης. Υποστηρίξτε τη δουλειά μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κέρδη μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map