Έλεγχος συνεχούς επαφής: Χαρακτηριστικά, Τιμολόγηση και Συγκρίσεις

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο σήμερα που εάν ήσασταν λιανοπωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου ή ακόμη και κάποιος που ελπίζει να επικοινωνήσει μαζί σας και να παρέχει δωρεάν πληροφορίες, πιθανώς να έχετε δίκιο να ανησυχείτε. Σε έναν κόσμο ειδοποιήσεων push και επιθετικού μάρκετινγκ, είναι σημαντικό να είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω email. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας εάν γίνει σωστά.


Ανάμεσα σε μια σειρά από άλλες καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ConstantContact είναι ένα όνομα που εμφανίζεται συνεχώς (δεν προορίζεται). Εκτός από τη βασική του ικανότητα στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο ιστότοπος έχει επίσης επεκταθεί για να συμπεριλάβει και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με το μάρκετινγκ οι οποίες είναι ένα πλεονέκτημα.

Σήμερα θα εξετάσουμε τι προσφέρει η Constant Contact και την εμπειρία που μπορείτε να περιμένετε εάν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε.

Περίληψη κριτικής συνεχούς επαφής

Εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητα λειτουργίας για μικρές επιχειρήσεις

Ονομα: Σταθερή επαφή

Περιγραφή: Το Constant Contact είναι μια αυτοματοποιημένη λύση ψηφιακού μάρκετινγκ που βοηθά τις επιχειρήσεις (και ορισμένα άτομα) να επεκτείνουν την εμβέλειά τους. Είναι γεμάτο χαρακτηριστικά με οτιδήποτε θα χρειαστείτε, από τη δημιουργία του περιεχομένου προσέγγισής σας έως την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Λειτουργικό σύστημα: Βασισμένο στον Ιστό

Κατηγορία εφαρμογής: Λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 • Ευκολία στη χρήση

 • Πρότυπα & Σχέδιο

 • Χαρακτηριστικά

 • Σχέση ποιότητας και τιμής

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

4.1

Περίληψη

Αυτό το πολύ απλό και εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο είναι η τέλεια λύση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους στο μάρκετινγκ. Η εύκολη πλοήγησή του είναι η τέλεια ισορροπία απλότητας συν χαρακτηριστικών Μείνετε μακριά από υπερβολικά περίπλοκες διαδικασίες και εργαστείτε σε ωραίες, απλοποιημένες ροές εργασίας εδώ.

Μάθε περισσότερα:

 • Βιτρίνα προτύπων email
 • Συνεχής επαφή εναντίον MailChimp
 • Ιστορίες επιτυχίας συνεχούς επαφής
 • Η σημείωση του Τζέρι Λόου

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 60 ημερών
 • Εύκολη λίστα επαφών εισαγωγής
 • Εντυπωσιακή λίστα πρόσθετων

Μειονεκτήματα

 • Παράξενο σύστημα αυτόματης απόκρισης

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Εφαρμογή λογισμικού",
"όνομα": "Σταθερή επαφή",
"περιγραφή": "Το Constant Contact είναι μια αυτοματοποιημένη λύση ψηφιακού μάρκετινγκ που βοηθά τις επιχειρήσεις (και ορισμένα άτομα) να επεκτείνουν την εμβέλειά τους. Είναι γεμάτο χαρακτηριστικά με οτιδήποτε θα χρειαστείτε, από τη δημιουργία του περιεχομένου προσέγγισής σας έως την ανάλυση των αποτελεσμάτων.",
"εικόνα": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"λειτουργικό σύστημα": "Βασισμένο στον Ιστό",
"εφαρμογήΚατηγορία": "Λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τίμοθι Σιμ"
},
"κριτικήBody": "

Αυτό το πολύ απλό και εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο είναι η τέλεια λύση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους στο μάρκετινγκ. Η εύκολη πλοήγησή του είναι η τέλεια ισορροπία απλότητας συν χαρακτηριστικών. Μείνετε μακριά από υπερβολικά περίπλοκες διαδικασίες και εργαστείτε σε ωραίες, απλοποιημένες ροές εργασίας εδώ.

\ r \ n

Μάθε περισσότερα:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Βιτρίνα προτύπων email
 • \ r \ n

 • Συνεχής επαφή εναντίον MailChimp
 • \ r \ n

 • Ιστορίες επιτυχίας συνεχούς επαφής
 • \ r \ n

 • Η σημείωση του Τζέρι Λόου
 • \ r \ n

"
}

Λειτουργίες σταθερής επαφής

Λάβετε υπόψη ότι το κύριο επίκεντρο της Constant Contact είναι στο μάρκετινγκ email, αφού εγγραφείτε λογαριασμός, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια λίστα email, να εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε το πρώτο σας email.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι υποχρεωτικά και για όσους από εσάς είστε νέοι στο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτός είναι ένας τομέας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πολλές χώρες σήμερα έχουν αυστηρούς νόμους σχετικά με το απόρρητο των δεδομένων και τα προσωπικά δεδομένα. Λάβετε υπόψη αυτούς τους νόμους και βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με αυτούς προτού στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ!

1. Δημιουργία λίστας

Η λίστα των συνδρομητών σας είναι η καρδιά της καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και αποτελείται από όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις οποίες θέλετε να επικοινωνήσετε. Η εισαγωγή τους κάθε φορά θα ήταν μια νέα μορφή παραφροσύνης, οπότε η Constant Contact έχει αρκετούς εύκολους τρόπους για να συμπληρώσει τη λίστα σας.

Οι πιο γρήγορες και ευκολότερες μέθοδοι είναι να τις ανεβάσετε με τη μορφή αρχείου, να τις εισαγάγετε απευθείας από μια λίστα επαφών του Gmail ή ακόμα και να τις εξαγάγετε από το Microsoft Outlook. Εάν ανεβάζετε τη λίστα σε ένα αρχείο, λάβετε υπόψη ότι η Constant Contact αναγνωρίζει τιμές διαχωρισμένες με κόμμα (CSV), Excel και μορφές απλού κειμένου.

Κάθε εγγραφή είναι επεξεργάσιμη και μπορείτε να εκχωρήσετε ΕτικέτεςΜόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία επαφών σας μέσω της Διαχείρισης επαφών. Αυτό σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε πληροφορίες εκεί, αλλά και να προσθέσετε αυτό που το σύστημα ονομάζει «Ετικέτες». Υποθέτω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στην ομαδοποίηση επαφών εντός των λιστών, αλλά η επεξεργασία των εγγραφών μία κάθε φορά είναι εξαιρετικά κουραστική.

2. Εκτελέστε τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email

Ο οπτικός επεξεργαστής Constant Contact είναι εύχρηστοςΟ οπτικός επεξεργαστής είναι εύχρηστος και τα πρότυπα είναι άφθονα.

Μόλις τακτοποιήσετε τη λίστα email σας, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email.

Για να σας βοηθήσει σε αυτήν τη σταθερή επαφή, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο αποθετήριο προτύπων για να ξεκινήσετε. Ακόμα καλύτερα, υπάρχει ένας οπτικός επεξεργαστής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τροποποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα πρότυπα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να λάβετε μια προεπισκόπηση ορισμένων από αυτά τα πρότυπα πριν εγγραφείτε στο Constant Contact.

3. Πρότυπα email σταθερής επαφής

* Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.

Το βασικό πρότυπο ενημερωτικών δελτίων Constant ContactΒασικό πρότυπο ενημερωτικών δελτίων.

Πρότυπα σταθερού email για την καμπάνια μάρκετινγκ Black FridayΠρότυπα email για την καμπάνια μάρκετινγκ Black Friday.

Πρότυπα email σταθερής επικοινωνίας για γυμναστήρια / γυμναστήρια.Πρότυπα email για γυμναστήρια / γυμναστήρια.

Πρότυπα email για εστιατόρια και μπαρ.

Πρότυπα email για επιχειρήσεις ακινήτων.

Πρότυπα email για χριστουγεννιάτικες πωλήσεις.

Πρότυπα email για συνέδρια.

Πρότυπα email για μόδες / μπουτίκ.

Μάθετε περισσότερα: Δείτε όλα τα πρότυπα email στο Constant Contact.

Κάθε ένα από τα πρότυπα περιλαμβάνει όλες τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για τη συμμόρφωση του email σας με τους περισσότερους τυπικούς κανονισμούς. Αυτό περιλαμβάνει τη συμπερίληψη μιας φυσικής διεύθυνσης για την επιχείρησή σας, τον υποχρεωτικό σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής καθώς και ορισμένες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Εάν έχετε τα δικά σας μέσα όπως λογότυπα ή ιδιόκτητες εικόνες, αυτά μπορούν να μεταφορτωθούν στο σύστημα και να χρησιμοποιηθούν και στα ενημερωτικά δελτία σας. Επιτρέπεται αποθηκευτικός χώρος έως 2 GB, επομένως είναι απίθανο να εξαντληθεί σύντομα.

Προγραμματίστε τα email σας για αυτόματη κυκλοφορία.

Αφού ονομάσετε, επεξεργαστείτε και ικανοποιήσετε την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε σχεδιάσει, μπορείτε να την αποθηκεύσετε και είτε να την στείλετε αμέσως είτε να την προγραμματίσετε για μια μεταγενέστερη, αυτόματη ώρα και ημερομηνία παράδοσης. Το Constant Contact ακολουθεί την Αυστραλιανή Δυτική Τυπική Ώρα (AWST), οπότε πρέπει να το κάνετε μετατρέψτε την τοπική σας ώρα μετά από αυτό για να προγραμματίσετε σωστά τα email.

Το ένα μικρό ελάττωμα που ένιωσα σημαντικό είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας τρόπος με τον οποίο το σύστημα θα μπορούσε να διαμορφωθεί για αυτόματη απόκριση στις απαντήσεις των χρηστών. Αυτό που η Constant Contact θεωρεί ως αυτόματη απόκριση μοιάζει περισσότερο με ένα εφέ ενεργοποίησης που συμβαίνει σε προκαθορισμένους χρόνους για την κυκλοφορία μιας σειράς email.

4. Έλεγχος των αποτελεσμάτων των καμπανιών σας

Οι πάροχοι σταθερών επαφών ενημερώνουν άμεσα τις καμπάνιες μάρκετινγκΛάβετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με τις καμπάνιες μάρκετινγκ.

Μετά από οποιαδήποτε καμπάνια, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της στην καρτέλα Αναφορά.

Το Constant Contact έχει ένα ευανάγνωστο γράφημα των αποτελεσμάτων σας και περιλαμβάνει ζωτικά στατιστικά στοιχεία, όπως το ποσοστό κλικ και τα ανοιχτά ποσοστά. Εάν αποφασίσετε να ενσωματώσετε το Google Analytics, περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες. Εκτός από τα αποτελέσματα μιας καμπάνιας, μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε τα αποτελέσματά σας σε διάφορες καμπάνιες.

5. Εφαρμογές και ενσωματώσεις συνεχούς επαφής

Υπάρχουν εκατοντάδες πρόσθετα διαθέσιμα στο Marketplace της Constant Contact.Υπάρχουν εκατοντάδες πρόσθετα διαθέσιμα στο Marketplace.

Η Constant Contact έχει μια καταπληκτική λίστα με περισσότερες από 300 εφαρμογές και άλλες ενότητες τις οποίες μπορείτε να ενσωματώσετε στον κύριο λογαριασμό σας. Αυτά κυμαίνονται από τις απλές εφαρμογές εισαγωγής email, όπως για τους λογαριασμούς σας Google ή Outlook μέχρι τη συνεργασία με το Zoho και το Azureplus για διαχείριση σχέσεων πελατών και αυτοματοποιημένη διαχείριση δυνητικών πελατών και προβλέψεις πωλήσεων.

Οι εφαρμογές παρατίθενται σε ένα Marketplace όπου μπορούν να ταξινομηθούν με παρόμοιο τρόπο με τις προσθήκες του WordPress, με βάση το όνομα, τις βαθμολογίες, τις κριτικές ή ακόμα και όταν προστέθηκαν. Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν την άνευ προηγουμένου ικανότητα να αυξάνουν πάρα πολύ το μάρκετινγκ email σας.

6. Διαχείριση εκδηλώσεων

Αυτό είναι κάτι που τα περισσότερα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχουν συμπεριλάβει ακόμη. Ως πρόσθετη ενότητα στον λογαριασμό σας, μπορείτε να εγγραφείτε για διαχείριση εκδηλώσεων στο Constant Contact. Αυτό σας επιτρέπει να στείλετε email σε μια πρόσκληση εκδήλωσης και να ζητήσετε από τον χρήστη να συμπληρώσει τις απαντήσεις του. Αυτές οι απαντήσεις κατατίθενται στο σύστημα και μπορείτε να παρακολουθείτε τις εγγραφές απευθείας από την άνεση του Πίνακα ελέγχου.

Αυτό είναι ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να είναι τόσο χρήσιμο σε πολλές επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε δωρεές για συγκεκριμένο συμβάν μέσω του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να συνδεθεί με μια προσαρμοσμένη σελίδα δωρεών. Δυστυχώς, υπάρχει μια επιπλέον μηνιαία χρέωση για αυτό.

7. Πρόσθετοι πόροι και υποστήριξη

Ως ένα από τα κορυφαία ονόματα στο παιχνίδι μάρκετινγκ email, η Constant Contact θέλει να πετύχετε στις καμπάνιες σας. Για το σκοπό αυτό, διαθέτει ένα μεγάλο αποθετήριο διαδικτυακών πόρων που μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια βιομηχανία βρίσκεστε και θα λάβετε ιδέες για καμπάνιες και ακόμη και προτάσεις σχετικά με τα πρότυπα που θα ήταν κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

Εκτός από αυτό, το σύστημα διαθέτει επίσης μια βάση γνώσεων που περιέχει τις απαντήσεις σε πολλά κοινά ζητήματα που έχουν αντιμετωπίσει οι προηγούμενοι χρήστες. Αυτό περιλαμβάνει τόσο άρθρα όσο και βίντεο σεμινάρια. Εάν αυτό δεν έχει επιλύσει ακόμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, υπάρχει επίσης ένα εκτεταμένο σύστημα υποστήριξης.

Η συνεχής επαφή έρχεται με βοήθεια chatbot, υποστήριξη μέσω email, μια ενεργή κοινότητα χρηστών καθώς και απευθείας τηλεφωνικές γραμμές κλήσης από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει μια άλλη γραμμή που υποστηρίζει κλήσεις από άλλους διεθνείς τομείς. Η τηλεφωνική υποστήριξη δεν είναι 24/7, αλλά ο χρόνος που υποστηρίζεται είναι γενναιόδωρος.

Για όσους είναι πραγματικά απελπισμένοι για βοήθεια, η Constant Contact προσφέρει επίσης περιορισμένη βοήθεια τα σαββατοκύριακα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Τιμές σταθερής επαφής

Η συνεχής επαφή προσφέρει δύο κύριες παραλλαγές. Email και Email Plus. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι μια βασική έκδοση ενός χρήστη και δεν επιτρέπει τον αυτοματισμό email, το μάρκετινγκ εκδηλώσεων, τις δωρεές στο διαδίκτυο, τις έρευνες και τις δημοσκοπήσεις ή τη χρήση κουπονιών.

Εκτός από αυτό, όλα τα υπόλοιπα τιμολογούνται βάσει βαθμίδας ανάλογα με το μέγεθος της λίστας email σας. Οι τιμές κυμαίνονται από το χαμηλό τέλος των 500 συνδρομητών στα 20 $ το μήνα έως τους 50.000 συνδρομητές στα 335 $ το μήνα. Εκείνοι που έχουν ακόμη μεγαλύτερες λίστες πρέπει να τα αντιμετωπίσουν απευθείας για την τιμολόγηση.

Εάν επιλέξετε τη δυνατότητα διαχείρισης συμβάντων πρόσθετων, ετοιμαστείτε να πληρώσετε τουλάχιστον 45 $ ανά μήνα τουλάχιστον, ανάλογα με το μέγεθος της λίστας μάρκετινγκ.

Για νέους χρήστες, το Constant Contact συνοδεύεται από μια δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών, κατά την οποία θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός λογαριασμού Email Plus. Η μόνη διαφορά είναι ότι περιορίζεστε σε μέγεθος λίστας 100 κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Σταθερή επαφή εναντίον Mail Chimp

Χαρακτηριστικά / Τιμολόγηση
Βασικό CTCT
CTCT Plus
Βασικό MailChimp
Δωρεάν σχέδια?ΟχιΟχιΝαί
0 – 500 συνδρομητές17,00 $ / μήνα38,25 $ / μήναΕλεύθερος
Για 2.000 συνδρομητές38,25 $ / μήνα59,50 $ / μήνα50,00 $ / μήνα
Για 10.000 συνδρομητές80,75 $ / μήνα106,25 $ / μήνα75,00 $ / μήνα
Για 25.000 συνδρομητές191,25 $ / μήνα191,25 $ / μήνα150,00 $ / μήνα
Πολλοί διαχειριστέςΟχιΝαίΝαί
Χάρτης θερμότητας παρακολούθησης κλικΝαίΝαίΟχι
Μάρκετινγκ SMSΝαίΝαίΟχι
Εύκολη τμηματοποίηση χρηστώνΝαίΝαίΟχι
Διαχείρηση γεγονότωνΝαίΝαίΟχι
Μάρκετινγκ Facebook / InstragramΟχιΟχιΝαί
ΤιμολόγησηΝαίΝαίΟχι
Έκπτωση για ΜΚΟΈκπτωση 20 – 30%Έκπτωση 20 – 30%Οχι
Δωρεάν δοκιμή60 ημέρες60 ημέρεςΟχι
Επισκεφτείτε το ΔιαδίκτυοΣταθερή επαφήMailChimp

* Σημείωση: Το δωρεάν πρόγραμμα MailChimp είναι διαθέσιμο για λιγότερους από 2.000 συνδρομητές και 12.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα

Επισκεφτείτε τη σταθερή επαφή

Ιστορίες επιτυχίας

Για την τελευταία δεκαετία, το The Vin Bin αποδεικνύει την τεχνογνωσία του προσφέροντας στους πελάτες μια εξελιγμένη ποικιλία κρασιών, μπύρας, αλκοολούχων ποτών, χειροποίητων τυριών και γκουρμέ τροφίμων. Το πνευματικό τέκνο του Rick Lombardi, αυτό το ειδικό κατάστημα έχει εξελιχθεί από δύναμη σε δύναμη και έχει κάνει το πάθος του μια ακμάζουσα επιχείρηση.

Το Constant Contact υπήρξε ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο Rick και το πιστεύει ότι αποτελεί μεγάλο μέρος της επιτυχίας του. Το σύστημα του πρόσφερε έναν προσιτό τρόπο για να δημιουργήσει σχέσεις με τους πελάτες και να τις φέρει στο Vin Bin. Ο Rick και πολλοί άλλοι σαν αυτόν έχουν αξιοποιήσει το μάρκετινγκ μέσω email για να ενδυναμώσουν την επιχείρησή τους και να αυξήσουν την ανάπτυξη.

Μάθετε περισσότερα: Διαβάστε ιστορίες επιτυχίας στο Constant Contact.

συμπέρασμα

Με περισσότερους από 650.000 πελάτες να εξυπηρετούνται πάνω από 15 χρόνια, η Constant Contact έχει γίνει ηγέτης στο μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσεων. Προσφέρουν ένα ειδικό μείγμα γνώσεων εμπειρογνωμόνων, αποτελεσματικής βασικής ικανότητας καθώς και ισχυρού συστήματος υποστήριξης.

Προσωπικά, έχοντας χρησιμοποιήσει μερικές πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο παρελθόν, η Constant Contact είναι πολύ καλή. Διαθέτει όλες τις διευκολύνσεις (και περισσότερες) που θα προσφέρει ένας επαγγελματικός ιστότοπος ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ένα απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που δεν θα εκφοβίζει υπερβολικά. Μόλις λάβετε υπόψη σας αυτό το σταθερό σύστημα υποστήριξης, θα έλεγα ότι αυτός είναι πραγματικός νικητής.

Η σημείωση του Τζέρι Λόου

Χρησιμοποιώ το MailChimp για το ενημερωτικό δελτίο WHSR. Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Constant Contact μου προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό. Δεν άλλαξα για διάφορους λόγους:

 1. Φθηνότερο κόστος μακροπρόθεσμα – το MailChimp είναι 5 – 10% φθηνότερο από τους ανταγωνιστές του.
 2. Είμαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα δημιουργίας email MailChimp – Ως εκ τούτου, δεν έχω τη διάθεση να δοκιμάσω άλλους (γιατί να διορθώσω κάτι όταν δεν είναι σπασμένο;).
 3. Και πάνω απ ‘όλα, έχω ξοδέψει τεράστιες προσπάθειες και χρήματα για να κυριαρχήσω τη χρήση του MailChimp και για να ρυθμίσω το τρέχον σύστημα αυτοματισμού email μου. Το κόστος αλλαγής βάρους που μπορώ να εξοικονομήσω από τον δωρεάν λογαριασμό.

Τούτου λεχθέντος, η Constant Contact, κατά τη γνώμη μου, είναι εύκολα ένας από τους τρεις κορυφαίους διεκδικητές στα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι σαν την προηγμένη έκδοση του MailChimp.

Η τιμή της Constant Contact είναι ελαφρώς υψηλότερη, αλλά θα λάβετε αυτό που πληρώνετε. Ορισμένες δυνατότητες μάρκετινγκ, όπως SMS marekting, ειδοποιήσεις πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο, κοινωνικό CRM, εύκολη τμηματοποίηση χρηστών και τιμολόγηση (που δεν μπορείτε να λάβετε στο MailChimp), θα μπορούσαν να είναι ζωτικής σημασίας για την οργάνωση μεγάλων επιχειρήσεων. Για αρχάριους, προτείνω να διαβάσετε ιστορίες επιτυχίας στον ιστότοπο της Constant Contact για να μάθετε περισσότερα.

Μάθετε περισσότερα: Επισκεφτείτε το Constant Contact Online

Σημείωση: Αυτή η κριτική δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στον ιστότοπο της αδελφής μας Αποκαλύφθηκε το μυστικό φιλοξενίας ιστοσελίδων.

FTC Disclosure: BuildThis λαμβάνει τέλη παραπομπής από εργαλεία που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, οι απόψεις βασίζονται στην εμπειρία μας και όχι στο πόσο πληρώνουν. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη δημιουργία ιστότοπων ως επιχείρησης. Υποστηρίξτε τη δουλειά μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κέρδη μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map