Αναθεώρηση Canva: Το καλύτερο εργαλείο γραφικών για μη ειδικευμένο χρήστη

Τι είναι το Canva?

Το Canva είναι ένα ακόμη εργαλείο γραφικών online freemium που είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και προσφέρει ένα πλήθος προτύπων που μπορεί να σας βοηθήσει. Υποτίθεται ότι είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε γραφικά και να βοηθήσετε όσους δεν είναι ειδικευμένοι στη μαγεία του γραφικού σχεδιασμού.


Είναι γρήγορο και εύκολο να εγγραφείτε CanvaΗ εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη (επίσκεψη).

Περίληψη αναθεώρησης Canva

Εργαλείο Online γραφικών Freemium για μη ειδικευμένους χρήστες

Ονομα: Κάναβα

Περιγραφή: Το Canva είναι υπέροχο για τη δημιουργία απλών εικόνων. Συχνά, βοηθάει αυτούς που δεν είναι ειδικευμένοι στη μαγεία του γραφικού σχεδιασμού.

Λειτουργικό σύστημα: Βασισμένο στον Ιστό

Κατηγορία εφαρμογής: Σχεδιασμός γραφικών, λογισμικό

 • Ευκολία στη χρήση

 • Πρότυπα & Σχέδια

 • Χαρακτηριστικά

 • Σχέση ποιότητας και τιμής

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

4.5

Περίληψη

Το Canva είναι εύκολο στη χρήση χάρη στην πολύ έξυπνη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να ξεκινήσετε από το μηδέν, αν και μπορείτε να το κάνετε αν θέλετε. Υπάρχουν πολλά πρότυπα που μπορείτε να επιλέξετε για να εργαστείτε με πολλές κατηγορίες. Αυτά περιλαμβάνουν γραφήματα, αφίσες, ακόμη και επαγγελματικές κάρτες.

Μάθε περισσότερα:

 • Είναι Canva πραγματικά δωρεάν?
 • Η εμπειρία μου με τον Canva
 • Για ποιον έχει σχεδιαστεί η Canva?

Πλεονεκτήματα

 • Μοντέλο συνδρομής Freemium
 • Πολύ απλό στη χρήση
 • Ενσωματωμένη με τράπεζα φωτογραφιών μετοχών

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη λειτουργικότητα
 • Δοκιμάστε το Canva δωρεάν
 • Δείτε εκπληκτικά πρότυπα Canva

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Εφαρμογή λογισμικού",
"όνομα": "Κάναβα",
"περιγραφή": "Το Canva είναι υπέροχο για τη δημιουργία απλών εικόνων. Συχνά, βοηθάει αυτούς που δεν είναι ειδικευμένοι στη μαγεία του γραφικού σχεδιασμού.",
"εικόνα": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"λειτουργικό σύστημα": "Βασισμένο στον Ιστό",
"εφαρμογήΚατηγορία": "Σχεδιασμός γραφικών, λογισμικό"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 4.5,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τίμοθι Σιμ"
},
"κριτικήBody": "

Το Canva είναι εύκολο στη χρήση χάρη στην πολύ έξυπνη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να ξεκινήσετε από το μηδέν, αν και μπορείτε να το κάνετε αν θέλετε. Υπάρχουν πολλά πρότυπα που μπορείτε να επιλέξετε για να εργαστείτε με πολλές κατηγορίες. Αυτά περιλαμβάνουν γραφήματα, αφίσες, ακόμη και επαγγελματικές κάρτες.

\ r \ n

Μάθε περισσότερα:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Είναι Canva πραγματικά δωρεάν?
 • \ r \ n

 • Η εμπειρία μου με τον Canva
 • \ r \ n

 • Για ποιον έχει σχεδιαστεί η Canva?
 • \ r \ n

"
}

Γνωρίζοντας τον Canva

Η γενική ροή του Canva είναι σχεδόν ίδια με οτιδήποτε στην κατηγορία του online σήμερα. Εγγραφείτε (είτε με το Google+ είτε με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και μετά απλώς ακολουθείτε το ψωμί. Το Canva θα σας ζητήσει να επιλέξετε τον τύπο του γραφικού που προσπαθείτε να δημιουργήσετε και, στη συνέχεια, να προτείνετε διάφορα οπτικά πρότυπα για εσάς.

Το Canva είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ακόμη πιο εύκολο από το Microsoft Paint.

Μόλις επιλέξετε τη διάταξη και το πρότυπο που θέλετε, τότε έρχεται η προσαρμογή. Τα πάντα είναι drag and drop, και το κείμενο μπορεί να επεξεργαστεί σαν κιβώτια κειμένου σε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό γραφιστικής. Θα παραδεχτώ, είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Υπάρχουν πολλές διατάξεις για να επιλέξετε από τη βιβλιοθήκη CanvaΥπάρχουν πολλές διατάξεις για να διαλέξετε (μάθετε περισσότερα πρότυπα).

Είναι Canva δωρεάν?

Εδώ έρχεται ένας μικρός διαφοροποιητής μεταξύ δωρεάν και πληρωμένων χρηστών.

Οι 1.000.000 εικόνες προορίζονται για λογαριασμούς επί πληρωμή. Οι δωρεάν λογαριασμοί είναι πιο περιορισμένοιΟι 1.000.000 εικόνες είναι για πληρωμένους λογαριασμούς. Οι δωρεάν λογαριασμοί είναι πιο περιορισμένοι.

Για όσους χρησιμοποιούν τη δωρεάν έκδοση, το Canva διαθέτει ελαφρώς πιο περιορισμένα πρότυπα για να διαλέξετε και να περιορίσετε τη συνεργατική σας ομάδα σε 10 μέλη. Ακόμα πιο σημαντικό, δεν σας προσφέρει καθόλου εικόνες. Οποιεσδήποτε εικόνες θέλετε να χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι δικές σας ή να έχουν άδεια χρήσης. Ωστόσο, θα σας πουλήσει εικόνες με 1 US $ ανά τεμάχιο.

Όσοι επιλέξουν έναν λογαριασμό Pro επί πληρωμή θα λάβουν λογαριασμό ομάδας 30 μελών, καθώς και πρόσβαση σε αυτό που ισχυρίζεται η Canva είναι μια βάση δεδομένων 300.000 εικόνων. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αλλάξετε το μέγεθος των σχεδίων σας. Άλλα στιγμιότυπα περιλαμβάνουν την αποδοχή προσαρμοσμένων γραμματοσειρών, παλετών χρωμάτων και τη δυνατότητα αποθήκευσης προτύπων.

Ω ναι, με 9,95 $ / χρήστη / μήνα για το Canva Pro, λαμβάνετε επίσης υποστήριξη προτεραιότητας.

Η εμπειρία μου με τον Canva

Δεδομένου ότι η Canva προσφέρει την επιλογή να σχεδιάσω φυλλάδια, το περίμενα και το δοκίμασα. Ενδιαφέρομαι γιατί τα φυλλάδια εκτύπωσης συχνά απαιτούν αρχεία υψηλότερης ανάλυσης για να αποδειχθούν ωραία μετά την εκτύπωση. Ήταν καλό να σημειωθεί ότι μόλις δοκίμασα το πρότυπο φυλλάδιων, το σύστημα προσφέρει την επιλογή λήψης του αρχείου ως ένα εκτυπώσιμο PDF.

Υπάρχει υποστήριξη για έντυπα έντυπα στο CanvaΥπάρχει υποστήριξη για έντυπα φυλλάδια (δείτε περισσότερα Canva για εργασία).

Έλεγξα με έναν φίλο μου σχεδιαστή και συμφώνησε ότι το φυλλάδιο ήταν απλοϊκό (είναι, τελικά, σχεδιαστής) αλλά σίγουρα χρησιμοποιήσιμο σε έντυπη μορφή. Αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο που πρέπει να σημειωθεί για όσους σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το Canva ως επιχειρηματικό εργαλείο.

Εκτός από τη λήψη αντιγράφων του τελικού σχεδιασμού σας, μπορείτε επίσης να τα μοιραστείτε απευθείας στο Twitter ή στο Facebook. Μπορείτε επίσης να στείλετε email σε άτομα από το εργαλείο για να τους προσκαλέσετε για συνεργασία στο σχεδιασμό ό, τι εργάζεστε.

συμπέρασμα

Μερικά άτομα με τα οποία έλεγξα και μίλησα για τον Canva μου έδωσαν μια αρκετά ενδιαφέρουσα προοπτική. Ένας από αυτούς είναι δάσκαλος και ανέφερε ότι είναι υπέροχο να δημιουργείτε απλά οπτικά γραφικά για να βοηθήσετε να διδάξετε στα παιδιά. Ο σχεδιαστής μου φίλος, από την άλλη πλευρά, δεν είχε τίποτα υπέροχο να πει γι ‘αυτό εκτός από ένα πράγμα – ότι δεν κατανάλωσε τους τεράστιους πόρους που κάνει το Photoshop.

Από την πλευρά μου, για το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας, ήμουν συγγραφέας ή συντάκτης και έχω αρκετή εμπειρία με σχεδιαγράμματα και γραφικά, ακόμα κι αν δεν τα παράγω εγώ. Εξαιτίας αυτού, βαρέθηκα γρήγορα να τρέχω σε μικροσκοπικούς κύκλους με τον Canva.

Παρόλο που είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, διαπίστωσα ότι για τον τύπο εξόδου που θα ήθελα να εκτυπώσω, αποδείχθηκε πολύ απλοϊκό. Από την άλλη πλευρά, είναι υπέροχο για τη δημιουργία στιγμιαίων εικόνων, αρκεί να μην σας πειράζει ότι θα μοιράζεστε πρότυπα με πιθανώς χιλιάδες άλλα άτομα.

Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που θα ήταν πολύτιμο από μια μικρή επιχείρηση ή από προσωπική άποψη, ίσως το πρώτο περισσότερο από το δεύτερο.

Δοκιμάστε δωρεάν: Επισκεφθείτε την Canva online

FTC Disclosure: BuildThis λαμβάνει τέλη παραπομπής από εργαλεία που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, οι απόψεις βασίζονται στην εμπειρία μας και όχι στο πόσο πληρώνουν. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη δημιουργία ιστότοπων ως επιχείρησης. Υποστηρίξτε τη δουλειά μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κέρδη μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map