BigCommerce εναντίον Shopify: Συγκρίνεται η τιμολόγηση και οι δυνατότητες

Κάθε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργείται σε αντίθεση με την επόμενη. Στο επίπεδο της εμπειρίας και της άνεσής σας στο διαδίκτυο, μπορεί να χρειαστείτε μια επιλογή που μπορεί να τροποποιήσει την κωδικοποίηση ή αυτή που είναι έτοιμη να ξεκινήσει απευθείας από το κουτί. Το Shopify και το BigCommerce είναι από τις δύο κορυφαίες επιλογές για την πλατφόρμα ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου.


Πάνω από 1 εκατομμύριο καταστήματα χρησιμοποιούν το Shopify για να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους. ενώ το BigCommerce διατηρεί τέταρτη θέση στην κατηγορία των κορυφαίων 1 εκατομμυρίων ιστότοπων στο Hosted Solution σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από το BuiltWith.

Εάν είστε κάποιος που έχει μια μικρή επιχείρηση, το Shopify μπορεί να φαίνεται πιο ελκυστικό, αλλά αν έχετε επίσης μακροπρόθεσμα σχέδια ανάπτυξης, το BigCommerce μπορεί να είναι πιο χρήσιμο – οπότε, ας δούμε και τις δύο πλατφόρμες και να συγκρίνουμε τις δυνατότητες και τα οφέλη του.

Γρήγορο άλμα

Συγκρίνετε το Shopify και το BigCommerce σε:

 • Αποθηκεύστε σχέδια προτύπων
 • Ηλεκτρονικό κατάστημα καταστημάτων
 • Υποστήριξη πελατών
 • Πισίνα ταλέντων
 • Επιλογές εφαρμογής
 • Δημοτικότητα
 • Τιμολόγηση

Contents

Πώς λειτουργούν το BigCommerce και το Shopify?

Το Shopify και το BigCommerce είναι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπουν να πουλάτε προϊόντα (φυσικά ή ψηφιακά) στο διαδίκτυο. Και οι δύο κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων λειτουργούν σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει λογισμικό για λήψη στον υπολογιστή σας ή για φιλοξενία ιστού για αγορά, μπορείτε να διατηρήσετε το κατάστημά σας από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πρόγραμμα επεξεργασίας BigCommerce και Shopify

Η κεντρική ιδέα πίσω από τους δύο κατασκευαστές είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να χρειάζεται να κωδικοποιήσει ή να σχεδιάσει τίποτα – επιλέγετε ένα πρότυπο από μια επιλογή που προσφέρεται, ανεβάζετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε, διορθώστε τη διαδικασία σας και είστε, θεωρητικά, καλό να πάει.

Πρόγραμμα επεξεργασίας καταστήματος ShopifyΠρόγραμμα επεξεργασίας καταστήματος Shopify – Η ενότητα θέματος στα αριστερά είναι το σημείο όπου προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις για το θέμα σας. Για κάθε διαφορετική σελίδα, έχετε μια διαφορετική ενότητα θέματος όπου μπορείτε να τροποποιήσετε το περιεχόμενο και τη διάταξη.
Πρόγραμμα επεξεργασίας καταστήματος BigCommerceBigCommerce store editor – Στα αριστερά βρίσκεται η κύρια γραμμή πλοήγησης για τις ρυθμίσεις θέματος. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μεγαλύτερο μέρος της σχεδίασης του καταστήματος χρησιμοποιώντας αυτήν την ενότητα ρυθμίσεων.

Είναι χρήσιμο να πούμε, ωστόσο, ότι παρόλο που δεν χρειάζεται να προσλάβετε Υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου κατά την ανάπτυξη ενός καταστήματος BigCommerce ή Shopify, μια καλή ιδέα για το σχεδιασμό, καθώς και μεμονωμένες φωτογραφίες που λαμβάνονται επαγγελματικά, είναι ωστόσο κρίσιμης σημασίας, αγνοώντας την πλατφόρμα που επιλέγετε τελικά.

Τόσο το BigCommerce όσο και το Shopify είναι εργαλεία SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία). Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα συνεχές κόστος για τη χρήση τους, το οποίο μπορεί να είναι ετήσιο ή μηνιαίο.

BigCommerce vs Shopify: Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να επιλέξετε?

Τώρα, ας συγκρίνουμε το Shopify και το BigCommerce – ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα εξετάζοντας και συγκρίνοντας τη σχεδίαση των καταστημάτων τους, τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, την υποστήριξη πελατών, την επαγγελματική αγορά, τις εφαρμογές και τις τιμές.

1. Ποια πλατφόρμα έχει καλύτερα πρότυπα καταστήματος?

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι κρίνουν γρήγορα, η ύπαρξη ελκυστικής βιτρίνας είναι ζωτικής σημασίας καθώς δίνει την αξιοπιστία του διαδικτυακού σας καταστήματος.

Shopify θέματα βιτρίνας

Για αυτήν την περίπτωση, το Shopify διαθέτει θέματα που είναι πιθανά μερικά από τα πιο ελκυστικά βιτρίνα στην αγορά τώρα. Είναι επαγγελματικά, κομψά, μοντέρνα και φρέσκα. Ένας από τους κύριους λόγους πίσω από τα είδη στο Shopify είναι τόσο υπέροχο είναι το γεγονός ότι αξιοποιούν τους αυτόνομους σχεδιαστές για να αναπτύξουν σχέδια.

Θέμα Shopify - ΑπεριόριστοΘέμα Shopify – Απεριόριστο
Θέμα Shopify - Προεπιλογή DebutΘέμα Shopify – Προεπιλογή Debut

Έτσι, ενώ το Shopify δημιουργεί την πλατφόρμα ή το εργαλείο, επιτρέπει στους επαγγελματίες σχεδιαστές να κάνουν τα σχέδιά τους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ενώ παίρνετε μερικά θέματα δωρεάν, πολλά είναι premium τα οποία μπορείτε να αγοράσετε από 100 έως 180 $.

Δείτε περισσότερα διαδικτυακά πρότυπα καταστημάτων από το Shopify

BigCommerce βιτρίνα θέματα

Το BigCommerce, από την άλλη πλευρά, έχει βελτιωθεί πολύ πρόσφατα καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στην ανάπτυξη επαγγελματικών και ελκυστικών βιτρινών για τους πελάτες του. Νωρίτερα, η κακή ποιότητα των σχεδίων τους ήταν ένα μειονέκτημα, αλλά αρχίζουν να συμβαδίζουν με τα θέματα Shopify. Το BigCommerce σας προσφέρει επίσης δωρεάν και premium θέματα που κυμαίνονται από $ 145 έως $ 235.

Θέμα Bigcommerce - Cornerstone BoldΘέμα Bigcommerce – Cornerstone Bold
Θέμα BigCommerce - Fortune HighlightΘέμα BigCommerce – Fortune Highlight

Τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce σας προσφέρουν δωρεάν θέματα και θέματα επί πληρωμή που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Το Shopify σας προσφέρει 10 δωρεάν τεύχη και 62 premium ενώ το BigCommerce σας προσφέρει 10 δωρεάν θέματα και 127 premium.

Δείτε περισσότερα πρότυπα διαδικτυακών καταστημάτων από το BigCommerce

Ετυμηγορία: Η Shopify κερδίζει

Παρόλο που το BigCommerce έχει περισσότερα θέματα σε σύγκριση με το Shopify, ο σχεδιασμός του θέματος κάνει το Shopify πιο ψηλό. Τα θέματα Shopify είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Με ένα μοναδικό σύνολο επιλογών, μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα σας με ένα σύνολο παραμέτρων.

2. Ποια πλατφόρμα προσφέρει καλύτερο εργαλείο δημιουργίας καταστημάτων?

Κατασκευαστής καταστημάτων Shopify

Το Shopify σας παρέχει όλα τα βασικά εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί. Ωστόσο, προηγμένα εργαλεία όπως κριτικές προϊόντων, λίστα επιθυμιών πελατών, προτάσεις προϊόντων κ.λπ., θα πρέπει να προστεθούν στο κατάστημά σας μέσω του App Store. Ορισμένα εργαλεία είναι δωρεάν και άλλα πληρώνονται και αυτά τα εργαλεία πληρώνονται επειδή τα δημιουργούν εξωτερικοί συνεργάτες.

Το Shopify προσκαλεί τους προγραμματιστές να ενοποιήσουν τα εργαλεία τους στην πλατφόρμα, έτσι ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία και χωρίς να κάνουν καμία εργασία κώδικα. Έτσι, τα επιπλέον χρήματα που πληρώνετε πηγαίνουν κυρίως σε αυτούς τους εξωτερικούς προγραμματιστές. Δεν είναι απαραίτητα όλα αυτά τα εργαλεία, αλλά αν θέλετε να μεγαλώσετε το κατάστημά σας, μπορεί να τα χρειαστείτε.

Κατασκευή καταστημάτων Shopify – Αυτό είναι το μέρος όπου διαχειρίζεστε και παρακολουθείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Από το παραπάνω δοκιμαστικό κατάστημα, μπορείτε να δείτε, το Shopify διαθέτει μια λίστα λειτουργιών όπου μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Κατασκευαστής καταστημάτων BigCommerce

Το BigCommerce πιθανό έχει ένα από τα πιο εξαντλητικά συλλογές εργαλείων μεταξύ όλων των κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Σας προσφέρουν τα εργαλεία που έχουν ήδη προστεθεί στο μηνιαίο τους πρόγραμμα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερα εργαλεία, το BigCommerce App Store είναι το σημείο όπου μπορείτε να βρείτε αυτά τα προηγμένα εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί από εξωτερικούς προγραμματιστές, όπως το Shopify. Αυτό είναι χρήσιμο, καθώς δεν γνωρίζετε ποια επιπλέον εργαλεία ενδέχεται να χρειαστείτε όταν η επιχείρησή σας απογειωθεί.

Κατασκευαστής καταστημάτων BigCommerceΚατασκευαστής καταστημάτων BigCommerce – Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις περισσότερες από τις λειτουργίες του BigCommerce ακόμα κι αν βρίσκεστε στο δοκιμαστικό σχέδιο. Κάντε κλικ σε κάθε ενότητα για να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στις ρυθμίσεις.

Ετυμηγορία: Γραβάτα

Εξαρτάται πραγματικά από το πώς θέλετε να αναπτυχθεί η επιχείρησή σας. Και οι δύο κατασκευαστές ιστότοπων διαθέτουν εργαλεία που είναι χρήσιμα σε διάφορα στάδια μιας επιχείρησης, οπότε η ετυμηγορία είναι κάπως μπερδεμένη εδώ.

3. Ποιος έχει καλύτερη υποστήριξη πελατών?

Τόσο το BigCommerce όσο και το Shopify σας προσφέρουν 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω διαφόρων καναλιών – ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και email. Βασικά, εάν έχετε απορίες ή προβλήματα, ακόμη και τα μεσάνυχτα, μπορείτε πάντα να λάβετε βοήθεια από την τεχνική υποστήριξη και των δύο πλατφορμών.

Υπάρχει επίσης ένα κοινοτικό φόρουμ στο Shopify και το BigCommerce όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε ερωτήσεις και λύσεις για άλλους χρήστες. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να επικοινωνήσετε με τις ομάδες υποστήριξής τους. Δεδομένου ότι πρόκειται για δημόσιο κανάλι, ο χρόνος ανακύκλωσης από τα μέλη υποστήριξης είναι συνήθως ταχύτερος.

κέντρο βοήθειας shopifyΚέντρο βοήθειας Shopify (επίσκεψη)
Κέντρο βοήθειας BigCommerce (επίσκεψη)

Ένα πρωταρχικό πλεονέκτημα του φόρουμ είναι ότι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που κάνουν άλλοι πελάτες (ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς), τα προβλήματα ή τα ερωτήματα που έχουν και επίσης μερικές χρήσιμες λύσεις που θα μπορούσαν να έχουν. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε χρήσιμες συμβουλές αν αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε τέτοια φόρουμ.

Ετυμηγορία: Γραβάτα

Παρόλο που είναι ισοπαλία, κλίνω περισσότερο προς το Shopify εδώ λόγω της κοινότητας που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια. Για αρχάριους, το Shopify μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε καθώς προσφέρουν ολοκληρωμένη τεκμηρίωση αυτοβοήθειας σε σύγκριση με το BigCommerce. Μπόρεσα να βρω λύσεις στα προβλήματά μου με την επίσκεψη στο διαδικτυακό κέντρο βοήθειας.

4. Ποιος έχει μια μεγαλύτερη ομάδα ταλέντων?

Το Shopify διαθέτει μια αγορά ειδικών για να προσλάβετε (προαιρετικά). Αυτοί οι επαγγελματίες μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε το κατάστημά σας σε ένα άλλο επίπεδο, ενώ σας δίνουν την ελευθερία να δώσετε προσοχή σε άλλα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας. Αυτοί οι επαγγελματίες περιλαμβάνουν προγραμματιστές, σχεδιαστές, εμπόρους, εγκατάσταση καταστημάτων και φωτογράφους. Το Shopify απαριθμεί ακόμη και τους ειδικούς τους γεωγραφικά για να προσλαμβάνετε βοήθεια εύκολα.

Παρόλο που μπορείτε να ζητήσετε από ειδικούς να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάστημά σας στο BigCommerce, οι ειδικοί είναι λιγότεροι σε σύγκριση με το Shopify. Είναι λοιπόν λίγο πιο δύσκολο να βρείτε τον κατάλληλο εμπειρογνώμονα στο BigCommerce, ειδικά αν θέλετε κάποιον που ζει κοντά σας.

Το Shopify έχει μια μεγαλύτερη ομάδα επαγγελματιών και το οικοσύστημα φαίνεται πιο προηγμένο.

Από αυτήν την άποψη, το οικοσύστημα υποστήριξης του Shopify φαίνεται πιο προηγμένο, αλλά η πρόσληψη βοήθειας δεν αποτελεί άμεση ανησυχία όταν συνεχίζετε να ξεκινάτε. Η πρόσληψη βοήθειας είναι απλώς κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν τα πράγματα γίνουν πάρα πολύ για να τα φροντίσετε.

Ετυμηγορία: Η Shopify κερδίζει

Ο νικητής πηγαίνει στο Shopify. Είναι πιο εύκολο να βρείτε ειδικούς στο Shopify σε οποιαδήποτε χώρα από το BigCommerce.

5. Ποια πλατφόρμα έχει περισσότερες εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε?

Καθώς η επιχείρησή σας επεκτείνεται, πιθανότατα τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Χρειάζεστε περισσότερα εργαλεία για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Υπάρχουν προηγμένα εργαλεία τόσο από το κατάστημα εφαρμογών Shopify όσο και από το Bigcommerce για την επέκταση της λειτουργικότητας του καταστήματός σας.

Εφαρμογές Shopify

Εφαρμογή Shopify για αποστολήShopify εφαρμογές για αποστολή και εκπλήρωση

Το Shopify, αυτή τη στιγμή, σας παρέχει περισσότερες από 1500 εφαρμογές στο Κατάστημά τους. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, την ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, την αυτοματοποίηση ή τη διατήρηση διαχειριστικών εργασιών που σχετίζονται με αναφορές, τήρηση βιβλίων, υποστήριξη πελατών, αποστολή, εκπλήρωση, απογραφή κ.λπ..

Αγορά εφαρμογών BigCommerce

Εφαρμογές BigcommerceΑγορά εφαρμογών BigCommerce

Όσον αφορά το BigCommerce, υπάρχουν μόνο 250 εφαρμογές σε σύγκριση με το Shopify 1500. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το BigCommerce είναι δευτερεύον από το Shopify, καθώς το BigCommerce προσθέτει ήδη πολλά εργαλεία στο βασικό τους σχέδιο (όπως αποσπάσματα σε πραγματικό χρόνο, επαγγελματικά εργαλεία αναφοράς, αξιολόγηση προϊόντος και κριτικές κ.λπ.). Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι το οικοσύστημα των προγραμματιστών στο Shopify είναι πιο εκτεταμένο από το BigCommerce.

Όπως είπε για το παραπάνω τμήμα, η ύπαρξη περισσότερων εφαρμογών είναι βολική όταν σκέφτεστε μακροπρόθεσμα.

Ετυμηγορία: Η Shopify κερδίζει

Η ετυμηγορία είναι προφανώς ξανά Shopify. Διαλέγω το Shopify όχι μόνο λόγω του αριθμού των εφαρμογών αλλά και του οικοσυστήματος των μεγάλων προγραμματιστών που έχει δημιουργήσει. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πάντα προγραμματιστές εκεί έξω για να δημιουργήσετε την επόμενη λειτουργία που χρειάζεστε.

6. Ποια πλατφόρμα είναι πιο δημοφιλής?

Αυτή τη στιγμή, το Shopify έχει περισσότεροι από 2,4 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών δεδομένων και έχει επεξεργαστεί συναλλαγές αξίας άνω των 41 δισεκατομμύρια δολάρια. Προσφέρουν περισσότερα από 70 ελκυστικά βιτρίνα για να διαλέξετε, έχουν 1500 εφαρμογές και μια τεράστια κοινότητα. Μόνο σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία, μπορείτε να δείτε ότι το Shopify είναι το πιο δημοφιλές.

Εάν ρίξετε μια ματιά στο Google Trends για τους κατασκευαστές καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, το Shopify αναζητά πολλά άτομα από τις μηχανές αναζήτησης σε σύγκριση με το BigCommerce.

Σύμφωνα με τη στατιστική, BigCommerce κατέγραψε περισσότερους από 159.000 πελάτες με ιστορικά δεδομένα που περιλαμβάνονται και έχουν επεξεργαστεί αξίες συναλλαγών 17 δισεκατομμύρια δολάρια. Προσφέρουν 130 θέματα και 250 εφαρμογές και έχουν μια μικρότερη κοινότητα ειδικών.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και δεν σημαίνει ότι το Shopify είναι πιο ωφέλιμο από το BigCommerce.

Ετυμηγορία: Η Shopify κερδίζει

Αν και μπορεί να φαίνεται μια άδικη ετυμηγορία, ειδικά όταν το BigCommerce ξεκίνησε αργότερα από το Shopify, εξακολουθώ να επιλέγω το τελευταίο γιατί όταν πρόκειται για τη λήψη αποφάσεων, συνήθως επιλέγουμε τις πιο δημοφιλείς επιλογές, σωστά?

7. BigCommerce εναντίον Shopify: Η τιμολόγηση

Είναι ο κανόνας στον κλάδο της τεχνολογίας να λαμβάνετε περισσότερους πόρους κάθε φορά που κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο σχέδιο. Αυτή η πρακτική ισχύει τόσο για το BigCommerce όσο και για το Shopify. Με το υψηλότερο πρόγραμμα, θα έχετε περισσότερες βελτιωμένες λειτουργίες και χαμηλότερη χρέωση.

Τα σχέδια Shopify με μια ματιά

 • Basic Shopify – 29 $ / μήνα
 • Shopify – 79 $ / μήνα
 • Advance Shopify – 299 $ / μήνα
 • Shopify Lite – $ 9 / μήνα (πώληση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ιστότοπο)
Πακέτα / Τιμές Shopify
Βασικό Shopify
Αγοράστε
Προηγμένο Shopify
Μηνιαία τιμή29 $ / μήνα79 $ / μήνα299 $ / μήνα
Λογαριασμοί προσωπικού2515
ΠροϊόνταΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Χρεώσεις πιστωτικής κάρτας2,9% + 0,30 $2,6% + 0,30 $2,4% + 0,30 $
Τέλη συναλλαγής / πύλη τρίτου μέρους2%1%0,5%
Πληρωμές Shopify0%0%0%
Πολλά κανάλια πωλήσεωνΝαίΝαίΝαί
ΔωροκάρτεςΝαίΝαί
Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιούΝαίΝαίΝαί
Δωρεάν πιστοποιητικό SSLΝαίΝαίΝαί
Εφαρμογή Shopify POSΝαίΝαίΝαί
Ανάλυση απάτηςΝαίΝαίΝαί
Επαγγελματικές εκθέσειςΝαίΝαί
24/7 υποστήριξηΝαίΝαίΝαί

Επισκεφτείτε το Shopify

Το BigCommerce σχεδιάζει με μια ματιά

 • Τυπικό – 29,95 $ / μήνα
 • Συν – 79,95 $ / μήνα
 • Pro – 249,95 $ / μήνα
Σχέδια / Τιμές BigCommerce
Πρότυπο
Συν
Υπέρ
Μηνιαία τιμή29,95 $ / μήνα79,95 $ / μήνα249,95 $ / μήνα
Λογαριασμοί προσωπικούΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
ΠροϊόνταΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Όριο πωλήσεων ανά έτοςΈως 50.000 $Έως 150.000 $Έως 400.000 $
Χρεώσεις πιστωτικής κάρτας2,9% + 0,30 $2,5% + 0,30 $2,2% + 0,30 $
Χωρίς χρέωση συναλλαγής0%0%0%
Πολλά κανάλια πωλήσεωνΝαίΝαίΝαί
Αγορές GoogleΝαίΝαίΝαί
ΔωροκάρτεςΝαίΝαίΝαί
Εγκαταλελειμμένη προφύλαξη καλαθιούΝαίΝαί
Δωρεάν HTTPs και Dedicated SSLΝαίΝαίΝαί
Ομάδες πελατών και τμηματοποίησηΝαίΝαίΝαί
Επαγγελματικά εργαλεία αναφοράςΝαίΝαίΝαί
24/7 υποστήριξηΝαίΝαίΝαί

Επισκεφτείτε το BigCommerce

Ένα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί, το BigCommerce δεν σας χρεώνει για συναλλαγές σε όλα τα σχέδια. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε αμοιβή ή προμήθεια στο BigCommerce όταν ο πελάτης σας πληρώνει μέσω PayPal. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε μια χρέωση συναλλαγής 0% στο Shopify, πρέπει να κάνετε χρήση της πληρωμής Shopify.

Ετυμηγορία: Η Shopify κερδίζει

Αν και οι δύο είχαν σημεία τιμής που μπορούν να προσαρμοστούν στους προϋπολογισμούς, προτιμώ εδώ το Shopify. Όσον αφορά την αξία για τα χρήματα, κερδίζετε περισσότερα από το Shopify για το ίδιο ποσό χρημάτων που πληρώσατε.

BigCommerce vs Shopify: Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς?

Το Shopify σας προσφέρει πιο ελκυστικά θέματα που είναι έτοιμα για κινητά. Έχουν επίσης ένα μεγάλο κατάστημα εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας και έχουν περισσότερους ειδικούς στην κοινότητα από οπουδήποτε αλλού. Οι πληρωμένοι χρήστες του Shopify είναι 15 φορές περισσότεροι από αυτόν του BigCommerce, κάτι που λέει ότι είναι πιο δημοφιλείς. Είναι επίσης προφανές ότι στο Shopify περισσότεροι προγραμματιστές εφαρμογών, δημιουργοί θεμάτων και επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν, εάν επιλέξετε Shopify.

Τα εργαλεία από το BigCommerce είναι λίγο πιο εξαντλητικά από το Shopify. Αν και το BigCommerce έχει μια εξαιρετική συλλογή θεμάτων, ο σχεδιασμός του Shopify είναι καλύτερος. Επίσης, δεν είναι όλα τα θέματα του BigCommerce έτοιμα για κινητά. Υπάρχουν 250 εφαρμογές που μπορείτε να επιλέξετε από το κατάστημα εφαρμογών του BigCommerce και διαθέτει περιορισμένη ομάδα ειδικών. Παρόλο που έχουν λιγότερους χρήστες, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε ότι το Shopify ξεκίνησε νωρίτερα (2004) από το BigCommerce (2009). Συνολικά, συνειδητοποιούμε ότι το Shopify επεκτείνει τη βάση χρηστών του γρηγορότερα από το BigCommerce.

Μάθε περισσότερα

 • Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε το BigCommerce στο διαδίκτυο
 • Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε το Shopify online

συμπέρασμα

Συνολικά, και οι δύο πλατφόρμες είναι δημοφιλείς πάροχοι λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Και τα δύο είναι ικανά και διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα εργαλείων για να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Αν και το Shopify φαίνεται πιο ελκυστικό από το BigCommerce και επειδή δεν υπάρχει οριστική απάντηση, σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε και τα δύο.

Πώς να ξεκινήσετε με το Shopify?

Είναι εντάξει να έχουμε μια νοοτροπία χωρίς κίνδυνο. Κανείς δεν είναι έτοιμος να επενδύσει σε κάτι πριν το δοκιμάσει. Γι ‘αυτό το Shopify προσφέρει μια δοκιμή 14 ημερών. Είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και δεν χρειάζεται καν να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο Shopify.

Σελίδα εγγραφής ShopifyΒήμα 1 – Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και το όνομα του καταστήματος για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή Shopify.
Εγγραφή στο ShopifyΒήμα 2 – Εισαγάγετε προσωπικά και αποθηκευτικά στοιχεία.

Πώς να ξεκινήσετε με το BigCommerce?

Το BigCommerce προσφέρει μια δοκιμή 15 ημερών χωρίς κίνδυνο για να ζήσετε μόνοι σας την πλατφόρμα. Δεν απαιτείται λεπτομέρεια πιστωτικής κάρτας. Έτσι, μπορείτε να είστε πολύ σίγουροι ότι δεν θα σας χρεώσει εάν αποφασίσετε να μην συνεχίσετε μετά από 15 ημέρες.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο BigCommerce.

εγγραφή στο bigcommerceΒήμα 1 – Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσετε τη δοκιμή BigCommerce.
κατάστημα μεγάλου εμπορίουΒήμα 2 – Εισαγάγετε το όνομα καταστήματος (μπορείτε να το αλλάξετε αργότερα) και άλλα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map