Έρευνα: Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress αξίζει το επιπλέον κόστος;

Η πληρωμή για διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress μπορεί να είναι ακριβή, αλλά αξίζει πραγματικά εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής έως μεσαίας επιχείρησης ή blogger?


Με το WordPress να διαθέτει το 31,9% του Διαδικτύου και πιο δημοφιλές στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους bloggers, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένοι προτιμούν επιπλέον φροντίδα όταν πρόκειται για υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλες οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress και για ορισμένους χρήστες, ίσως να μην αξίζει καν καθόλου. Για να καταλήξουμε σε αυτό, αποφασίσαμε να διεξαγάγουμε μια έρευνα ζητώντας από τους χρήστες να σκέφτονται το κόστος της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress.

Επιπλέον, θα βρούμε επίσης μερικά θέματα σχετικά με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και τους παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε αν αξίζουν το επιπλέον κόστος ή όχι.

Πίνακας Περιεχομένων

 • Οι 5 μεγάλες επιλογές από την έρευνά μας
 • Σας προτείνουμε τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress
 • Τι συνέβη όταν οι άνθρωποι μεταβαίνουν σε κεντρικό υπολογιστή WP
 • Είναι το Managed WP hosting κατάλληλο για εσάς?
 • Πώς να επιλέξετε: Συμβουλές από ειδικούς

Contents

5 Big Takeaways από την έρευνά μας

Πρόσφατα στείλαμε μια έρευνα σε έναν αριθμό ατόμων, ρωτώντας ποιες είναι οι σκέψεις και οι απόψεις τους σχετικά με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να πω το λιγότερο.

1. Το 52,2% των χρηστών λένε ότι η διαχείριση του WordPress Hosting αξίζει το επιπλέον κόστος

Πιστεύετε ότι η διαχείριση της φιλοξενίας WP αξίζει το επιπλέον κόστος;Το 52,2% των χρηστών πιστεύουν ότι η διαχείριση της φιλοξενίας WP αξίζει το επιπλέον κόστος.

Περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που απάντησαν στην έρευνα λένε ότι οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress αξίζουν σίγουρα το επιπλέον κόστος. Ο λόγος είναι ότι λαμβάνετε επαγγελματική υποστήριξη και επιμελημένες αποδόσεις διακομιστή για να χειριστείτε μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας.

Έρευνα: Το 52,2% των χρηστών πιστεύει ότι η διαχείριση της φιλοξενίας WP αξίζει το επιπλέον κόστος. Κάντε κλικ στο Tweet

2. Οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν μόνοι τους

Ενώ περισσότεροι από τους μισούς πιστεύουν ότι η επιπλέον υποστήριξη και οι επιδόσεις του διακομιστή αξίζουν το επιπλέον κόστος, οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει τον κόπο, καθώς έχουν τη γνώση να χειρίζονται όλα τα τεχνικά μέρη από μόνα τους, όταν καθιστούν την επαγγελματική υποστήριξη άσκοπη.

3. Η υποστήριξη είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για τους περισσότερους χρήστες

Υποστήριξη - μεγαλύτερος παράγοντας78,3% χρήστες λένε ότι η υποστήριξη είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για έναν ιστότοπο WordPress.

Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σχετικά με τις υπηρεσίες φιλοξενίας για τους χρήστες είναι η ποιότητα της υποστήριξης που παρέχει. Δεδομένου ότι η υπηρεσία έχει να κάνει με την παροχή ιδιαίτερης προσοχής στη λεπτομέρεια, η καλή υποστήριξη είναι πιθανώς το κύριο σημείο προσοχής ειδικά για τους χρήστες του WordPress στην έρευνα.

4. Οι περισσότεροι χρήστες πληρώνουν 6 $ / μήνα και άνω για φιλοξενία

Κόστος οικοδεσπότη Ιστού60,9% χρήστες πληρώνουν περισσότερα από 15 $ ανά μήνα για τη φιλοξενία τους.

Τουλάχιστον το 82,6% των χρηστών στην έρευνα πληρώνουν επί του παρόντος 6 $ / μήνα για να φιλοξενήσουν τους ιστότοπούς τους. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς οι περισσότερες κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας, φιλοξενίας μικρών επιχειρήσεων και φιλοξενίας WordPress εμπίπτουν στο συγκεκριμένο εύρος τιμών.

# 5: Οι χρήστες θα επιλέξουν τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress εάν δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους

Εάν δεν είχαν τη γνώση ή το χρόνο να χειριστούν οι ίδιοι τις τεχνικές πτυχές, οι περισσότεροι χρήστες θα επιλέξουν να χρησιμοποιούν διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress.

Προτεινόμενη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

1. Κίνστα

Το Kinsta είναι ένα όνομα με το οποίο πολλοί πρέπει να είναι εξοικειωμένοι αν και η θέση τους είναι πολύ συγκεκριμένη. Απευθύνονται μόνο σε χρήστες WordPress που αναζητούν κορυφαία απόδοση σε οποιαδήποτε τιμή. Σε αυτό, έχει αποκτήσει μια αξιοσημείωτη φήμη μεταξύ των χρηστών σε επίπεδο επιχειρήσεων και συνιστάται ιδιαίτερα από προχωρημένους προγραμματιστές.

Φιλοξενία μιας φιλοξενίας ιστότοπου WordPress με ~ 20.000 επισκέψεις και χώρο στο δίσκο 10 GB κοστίζει 300 $ ετησίως.

Επισκεφθείτε την Kinsta

2. Φιλοξενία WPX

Το WPX Hosting προσφέρει μόνο δύο πράγματα: την γρήγορη φιλοξενία WordPress και τα ονόματα τομέα. Η φιλοξενία που βασίζεται σε σύννεφο εκτελείται στο WPX Cloud, ένα προσαρμοσμένο CDN που συνδυάζει για να δώσει στους χρήστες την απόλυτη απόδοση στο WordPress. Αυτός ο οικοδεσπότης έχει προταθεί από διάσημους μπλόγκερ πριν και είχε καλή απόδοση στις δοκιμές ReviewSignal.

Πρόγραμμα επιπέδου εισόδου στο WPX, το οποίο σας επιτρέπει να φιλοξενείτε έως και 5 ιστότοπους με αποθηκευτικό χώρο 10 GB, κοστίζει 20,83 $ / μήνα όταν πληρώνεται ετησίως.

Επισκεφτείτε το WPX Hosting

Τι συνέβη όταν οι άνθρωποι αλλάζουν σε διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή WP?

Ιστορία επιτυχίας # 1: WHSR + WP Engine

Μηχανή WP είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας WordPress και έχω δοκιμάσει προσωπικά τις υπηρεσίες τους. Ένα πράγμα που ξεχώρισε ήταν οι επιδόσεις του διακομιστή τους, τις οποίες χρησιμοποιήσαμε για να φιλοξενήσουμε τους αδελφούς μας ιστότοπους Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

Το αποτέλεσμα του πρώτου byte (TTFB) από το WebpageTest δείχνει 224ms

Η δοκιμή ταχύτητας διακομιστή στο Bitcatcha δείχνει ένα καλό αποτέλεσμα – κυρίως με 250ms και κάτω

Δεν είχαμε τίποτα άλλο παρά απίθανα αποτελέσματα με τη φιλοξενία χρόνου λειτουργίας άνω του 99%, TTFB (Time-to-first-byte) κάτω των 250ms και βαθμολογία A + στο Bitcatcha Speed ​​Test.

Όλες αυτές οι παραστάσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επιπλέον ρύθμιση σημαίνει ότι η φιλοξενία WP Engine είναι βελτιστοποιημένη για ιστότοπους WordPress.

Ιστορία επιτυχίας # 2: Intelisys + LiquidWeb

Δεν είμαστε οι μόνοι που επωφελήθηκα από τη μετάβαση σε μια φιλοξενία με περισσότερη εστίαση στο WordPress. Intelisys είναι μια άλλη εταιρεία που βελτιώθηκε αξιοσημείωτα από την άποψη της απόδοσης του διακομιστή όταν άλλαξαν στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress με LiquidWeb.

Αλλά ξεπερνά επίσης μόνο την τεχνική πτυχή. Η LiquidWeb παρείχε επίσης ολοκληρωμένη υποστήριξη για την Interlisys, 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, ως μέρος του πακέτου τους. Αυτό έδωσε στην Interlisys την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να επικεντρώνεται στη δουλειά τους χωρίς να ανησυχεί για τεχνικά θέματα.

Είναι το Managed WordPress Hosting κατάλληλο για εσάς?

Ναί:

Ένας διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress είναι κατάλληλος για εσάς αν ψάχνατε…

1. Ταχύτητα

Ο τρόπος βελτιστοποίησης των διαχειριζόμενων κεντρικών υπολογιστών WordPress το καθιστά ιδανικό για την εκτέλεση ιστότοπων WordPress. Ενώ οι ακριβείς ταχύτητες τείνουν να ποικίλλουν, αναμένετε καλύτερη απόδοση συνολικά σε σύγκριση με την κοινή φιλοξενία.

Τοποθεσία διακομιστή Kinsta Ορισμένες διαχειριζόμενες φιλοξενίες WordPress προσφέρουν πολλές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες για τη βελτίωση των ταχυτήτων φόρτωσης εάν στοχεύετε συγκεκριμένες τοποθεσίες (π.χ. Ασία, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες κ.λπ.). Το Kinsta, για παράδειγμα, προσφέρει 20 διαφορετικές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων που ταιριάζει καλύτερα στο κοινό σας.

2. Εργαλεία που εστιάζουν στο WordPress

Από δωρεάν θέματα έως πολυλειτουργικά εργαλεία όπως JetPack, μπορείτε να περιμένετε να διατίθενται πολλά ειδικά για το WordPress στη διάθεσή σας.

3. Υποστήριξη WordPress

Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε το WordPress, είναι πιθανό να χρειαστείτε ειδικούς του WordPress για να σας βοηθήσουν. Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, όλη η υποστήριξη είναι οι ειδικοί επαγγελματίες σε θέματα που σχετίζονται με το WordPress που μπορούν να σας βοηθήσουν.

4. Περιβάλλον φιλικό για προγραμματιστές

Εάν είστε προγραμματιστής ή ενδιαφέρεστε να παίξετε με τον ιστότοπό σας, οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress προσφέρουν μια σειρά εργαλείων που είναι κεντρικά για προγραμματιστές. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε προσαρμοσμένες τροποποιήσεις ή να παίξετε με το σύστημά σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ανησυχείτε για καταστροφή του ιστότοπού σας.

Οχι:

Ενώ η διαχειριζόμενη φιλοξενία WP μοιάζει με ουτοπία για πολλούς, υπάρχουν λόγοι ότι αυτός ο τύπος υπηρεσίας δεν είναι κατάλληλος για τον ιστότοπό σας. Εδώ είναι τα δύο μεγαλύτερα μειονεκτήματα με έναν διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή WordPress.

1. Τιμή

Σε όλη την έκταση, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress θα είναι πιο ακριβή από τις κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτό μπορεί να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό για bloggers ή ιδιοκτήτες ιστότοπων που μόλις ξεκινούν.

2. Μόνο WordPress

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress προορίζεται μόνο για ιστότοπους WordPress. Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε άλλο CMS, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν.

Πώς να επιλέξετε: Τι να σκεφτείτε Εγγραφείτε για έναν διαχειριζόμενο WordPress Host

Όπως μπορείτε να δείτε από τα αποτελέσματα της έρευνάς μας, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους χρήστες και πώς αντιλαμβάνονται τη διαχείριση υπηρεσιών φιλοξενίας WordPress.

Αλλά τι γίνεται για εσάς?

Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση ή ένας αναπτυσσόμενος blogger, μπορείτε να δικαιολογήσετε την τιμή για τη χρήση μιας διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress?

Η απάντηση: Όλα εξαρτώνται από το τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας.

Έτσι, προτού δεσμευτείτε σε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress, είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν αξίζουν το επιπλέον κόστος.

1. Χρόνος και γνώση

Αυτός είναι συχνά ο μεγαλύτερος αποφασιστικός παράγοντας για τη χρήση μιας διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress ή όχι και για το αν αξίζει να πληρώσετε λίγο επιπλέον από τα μέσα σχέδια φιλοξενίας WordPress.

Εάν είστε κάποιος που είναι ικανός και ενημερωμένος για τη φιλοξενία του WordPress, τότε οι πιθανότητες είναι, δεν χρειάζεται να προσλάβετε κάποιον άλλο για να φροντίσετε τις τεχνικές πτυχές.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες στην έρευνά μας είναι περισσότερο από ευτυχείς να χειριστούν οι ίδιοι τον ιστότοπό τους και πιστεύουν ότι η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress δεν αξίζει τον κόπο εάν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

Ωστόσο, εάν δεν έχετε αυτήν την τεχνική τεχνογνωσία ή απλά δεν έχετε το χρόνο να διατηρήσετε αποτελεσματικά έναν ιστότοπο WordPress, τότε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να φροντίσετε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Έχω συνηθίσει ήδη το WordPress και μπορώ να διαχειριστώ τα περισσότερα πράγματα εκεί. Είμαι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων / ανάπτυξη για χρόνια και σπάνια αντιμετωπίζω προβλήματα αυτές τις μέρες. Αλλά νομίζω ότι για όσους είναι νέοι με το WordPress και δεν έχουν μεγάλη εμπειρία με τους ιστότοπους Managed WordPress Hosting θα μπορούσε να είναι χρήσιμος. – Μαρίνα Μπαράγιεβα

Χαρούμενος που είμαι! Είμαι σε έναν αποκλειστικό διακομιστή με το HostGator. Απολαμβάνω την ελευθερία, την ευελιξία και την ταχύτητα αυτής της υπηρεσίας. – Erik Emanuelli

Προσωπικά έχω αρκετή τεχνική ικανότητα για να διαχειριστώ όλες τις φιλοξενίες μας. Επίσης, δεν είμαι οπαδός της πλατφόρμας WordPress, κυρίως λόγω του αναβαθμισμένου μοντέλου δημιουργίας εσόδων τους. – Aleksey Weyman

2. Κυκλοφορία ιστότοπου

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ιστολόγιο WordPress ή ιστότοπο και παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη και αυξάνετε την κυκλοφορία, πιθανότατα η χρήση μιας διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Σε γενικές γραμμές, τα κανονικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας δεν είναι σε θέση να χειριστούν τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας καθώς οι πόροι του διακομιστή σας κοινοποιούνται σε άλλους χρήστες. Έτσι, εάν έχετε εξαντλήσει όλους τους πόρους που έχουν διατεθεί για τον ιστότοπό σας, τότε θα καταλήξετε σε μια αργή σελίδα φόρτωσης και θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε διαφορετικό σχέδιο.

Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, το ποσό των πόρων διακομιστή που έχετε στη διάθεσή σας μπορεί να σας βοηθήσει να χειριστείτε τεράστια επίπεδα εισερχόμενης κίνησης.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εάν δεν λαμβάνετε αυτό το υψηλό επίπεδο επισκεψιμότητας με συνέπεια, τότε βασικά πληρώνετε επιπλέον για πόρους διακομιστή που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε καν.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε την κυκλοφορία και τη δραστηριότητα του ιστότοπού σας, ώστε να έχετε καλύτερη κατανόηση των πόρων του διακομιστή που χρειάζεται ο ιστότοπός σας στο WordPress.

Νομίζω ότι εξαρτάται από το επίπεδο κυκλοφορίας. Σίγουρα θα σκεφτόμουν να πληρώσω επιπλέον όταν ο ιστότοπός μου θα έχει κανονική κυκλοφορία που δεν μπορεί να υποστηρίξει μια κοινή φιλοξενία και δεν βελτιστοποιείται το WordPress για να το χειριστεί. Πιστεύω ότι τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας από μερικές καλές εταιρείες φιλοξενίας είναι επαρκή για τους περισσότερους bloggers και η πληρωμή επιπλέον κόστους για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress δεν είναι οικονομικά αποδοτική για αυτούς. Προσωπικά δεν θα πληρώσω μέχρι να δω μια τακτική ματιά στην επισκεψιμότητα του ιστότοπου. – Harpreet Siddhu

Διαχειρίζεται Πακέτα φιλοξενίας WordPress είναι γενικά πιο ακριβές από τις παραδοσιακές κοινές προσφορές φιλοξενίας. Μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη σας τα στατιστικά στοιχεία της κυκλοφορίας και το μέγεθος του ιστότοπού σας προτού επιλέξετε αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας. Ως επί το πλείστον, οι κοινόχρηστοι πόροι φιλοξενίας είναι αρκετοί για μικρότερα ιστολόγια. – Ντέιβες Σάρμα

3. Φιλοξενία προβληματισμού της εταιρείας

Στην έρευνά μας, αναφέραμε μια σειρά από ανησυχίες από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες (και μπορούν να επιλέξουν για περισσότερες από μία επιλογές) όσον αφορά τη φιλοξενία ανησυχιών για έναν ιστότοπο WordPress.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα που ξεκινούν με τις μεγαλύτερες ανησυχίες στο ελάχιστο:

 1. Το 78,3% των χρηστών επέλεξε την υποστήριξη ως τη μεγαλύτερη ανησυχία για ιστότοπους WordPress.
 2. Το 69,6% ψήφισε επίσης ότι η ασφάλεια και η βελτιστοποίηση ταχύτητας αποτελούν μείζονα ανησυχία.
 3. Το 30,4% ανησυχεί σχετικά με τη συντήρηση για τον ιστότοπό τους στο WordPress.
 4. Τα υπόλοιπα ήταν τα πράγματα με τα οποία οι χρήστες δεν ανησυχούσαν τουλάχιστον για ιστότοπους WordPress, όπως κόστος ανανέωσης, υποστήριξη SSL, WHM και διεπαφή cPanel.

Αυτό είναι το πράγμα, εάν μοιράζεστε πολλές ανησυχίες με τους συμμετέχοντες στην έρευνά μας, τότε η εγγραφή με μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress θα βοηθήσει στην ανακούφιση πολλών από αυτές τις ανησυχίες.

Για αρχάριους, υπάρχουν πολλά οφέλη που έχετε με το διαχειριζόμενο WordPress σε σύγκριση με τα συμβατικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, όπως καλύτερη ασφάλεια, ταχύτητα και υποστήριξη πελατών.

ΠΟΤΕ δεν θα επέστρεφα στη συμβατική κοινή φιλοξενία. Για αρχή, οποιοσδήποτε κανονικός κοινόχρηστος κεντρικός υπολογιστής δεν θα μπορούσε να χειριστεί την κίνηση. Και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Όμως, ακόμα κι αν ξεκινούσα έναν ιστότοπο από το μηδέν, θα πήγαινα ακόμα με έναν διαχειριζόμενο WordPress κεντρικό υπολογιστή γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ καλύτερα. Ιδιαίτερα η υποστήριξη.

Για παράδειγμα, φιλοξενώ το BloggingWizard.com με το WPX Hosting. Απαντούν στα περισσότερα εισιτήρια υποστήριξης εντός 10 λεπτών και οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι.

Οι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες έχουν τη θέση τους και είναι μια σταθερή επιλογή όταν έχετε έναν προϋπολογισμό, αλλά δεν είναι πάντα τόσο καλή αξία όσο φαίνεται να είναι στην επιφάνεια. – Άνταμ Κόνελ

(Δεν επιστρέφω στη συμβατική κοινή φιλοξενία) επειδή το Managed είναι καλύτερο για έναν πολυάσχολο blogger όπως εμένα. – Ryan Biddulph

4. Προετοιμασία για ανάπτυξη ιστοτόπου

Ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για φιλοξενία WordPress είναι εάν μπορείτε να κλιμακώσετε τα σχέδια φιλοξενίας σας καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει επίσης. Αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, τις περισσότερες φορές, έχετε κολλήσει με τους πόρους του διακομιστή με πολύ μικρό περιθώριο για επεκτασιμότητα.

Με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress, έχετε καλύτερη επεκτασιμότητα για τον ιστότοπό σας σε σύγκριση με ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Εάν έχετε έναν ιστότοπο WordPress που έχει πολλούς επισκέπτες, τότε είναι πιθανό να θέλετε τη δυνατότητα κλιμάκωσης των πόρων του διακομιστή σας όπως απαιτείται. Σίγουρα θα συνιστούσα να πάτε για διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο.

Ναι, θα σκεφτόμουν να πληρώσω περισσότερα για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι συνήθως πιο υψηλή απόδοση και είναι πιο συντονισμένη για να συνεργάζεται με το WordPress. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει συχνά καλύτερη επεκτασιμότητα για ανάπτυξη από την κοινή φιλοξενία. Υπάρχουν περισσότερα οφέλη κατά τη σύγκριση της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress με την κοινή κοινή φιλοξενία, όπως ασφάλεια, ταχύτητα και καλύτερη υποστήριξη.

Τότε μπορείτε να κάνετε την ερώτηση εάν όλοι χρειάζονται διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress; Η απάντησή μου σε αυτό είναι: Όχι, όλοι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress?

Εάν έχετε έναν ιστότοπο WordPress που έχετε επισκεφθεί καλά, θέλετε περισσότερη επεκτασιμότητα και θέλετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο, θα συνιστούσα τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress.

Εάν είστε αρχάριος, αρχάριος-blogger, ίσως έχετε ένα μικρό blog; Λειτουργεί πολύ καλά με έναν κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας που κοστίζει μερικά δολάρια το μήνα.

Θα σκεφτόσασταν να πληρώσετε επιπλέον για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress; Ναι, εγώ θα! Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι μια σίγουρα καλύτερη λύση από την κοινή φιλοξενία. – Πίτερ Νίλσον

5. Χαρακτηριστικά Focused WordPress

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας υπηρεσίας φιλοξενίας που εστιάζει στο WordPress είναι ότι τείνουν να περιλαμβάνουν λειτουργίες που θα ωφελήσουν την απόδοση του ιστότοπού σας στο WordPress. Παρακάτω είναι μερικές από τις λειτουργίες που σχετίζονται με το WordPress που μπορείτε να περιμένετε από ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress.

Χαρακτηριστικά WordPress:

Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε οπουδήποτε μεταξύ 19,95 $ / μήνα – 37,50 $ / μήνα για ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress, ωστόσο, εκτός από κοινές λειτουργίες όπως δωρεάν SSL, παρέχουν επίσης επιπλέον δυνατότητες όπως δωρεάν σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, σε επίπεδο επιχείρησης Προστασία DDoS, και δωρεάν CDN.

Γενικά, η μέση κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας δεν προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες ως μέρος των σχεδίων της. Αντ ‘αυτού, είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό πάροχο ή υπηρεσία για να αποκτήσετε όλες αυτές τις λειτουργίες (και τείνουν να είναι ακριβές!).

Απολύτως όχι (επιστροφή σε συμβατική κοινή φιλοξενία), δεν έχω το χρόνο να το χάσω και η απόδοση είναι συνήθως χειρότερη. – Σέιν

Πιθανότατα δεν θα σκεφτόμουν να επιστρέψω στη συμβατική κοινόχρηστη φιλοξενία (από τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress) εκτός και αν εξαντλήσω τον προϋπολογισμό. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ιδανική για μικρά ιστολόγια όπου ο προϋπολογισμός είναι το κύριο μέλημα και οι πόροι δεν έχουν σημασία. Ωστόσο, εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματικό ιστότοπο, η διαχείριση μιας φιλοξενίας θα σας προσφέρει ηρεμία, πλήρη έλεγχο του ιστολογίου σας και περισσότερους πόρους.- Ammar Ali

(Δεν επιστρέφω στη συμβατική κοινόχρηστη φιλοξενία) Απλώς και μόνο επειδή το Managed WordPress Hosting είναι πιο ασφαλές και καλύτερα συντονισμένο για απόδοση από το συμβατικό Shared Hosting. – Abhijit Rawool

Ανάγνωση προς την Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress αξίζει την επιπλέον τιμή; επί Quora

Ανάγνωση προς την Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress αξίζει την επιπλέον τιμή; επί Quora

Ανάγνωση προς την Ποιες είναι οι ανησυχίες φιλοξενίας για έναν ιστότοπο WordPress; επί Quora

Περίληψη

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό οπλοστάσιο, αλλά μόνο αν το απαιτεί ο ιστότοπός σας. Εάν πληροίτε όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, τότε αξίζει σίγουρα το επιπλέον κόστος για ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress. Μπιλ Αχολά, Maddy Osman, Μπρίτζετ Μ Willard, Τζέιμς Χαντ, και Μάρσα Κέλι συγκαταλέγονται στους ιδιοκτήτες ιστότοπων / bloggers που πιστεύουν ότι η διαχείριση του WordPress που διαχειρίζεται αξίζει το επιπλέον κόστος.

Ωστόσο, εάν ξεκινάτε και εξακολουθείτε να έχετε ένα μικρό ιστολόγιο ή ιστότοπο, τότε ίσως να μην αξίζει να ξοδέψετε τόσα πολλά χρήματα σε αυτό. Janice Wald, Μπιλ Γκάσετ, Adrian Jock, και Άσλεϊ είναι μεταξύ των συμμετεχόντων που δεν θα πληρώνουν το επιπλέον τίμημα για αυτό.

Κατώτατη γραμμή, δεν πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, αλλά αν το κάνετε, σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map