Πώς να δημιουργήσετε μια εφαρμογή παιχνιδιού δωρεάν στο Διαδίκτυο (και εργαλεία για να ξεκινήσετε)

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι εφαρμογές παιχνιδιών για κινητά είναι τόσο δημοφιλείς; Υπάρχει φυσικά ένας λόγος για αυτό. Η βιομηχανία παιχνιδιών για κινητά θεωρείται ως η πιο επικερδής και μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία για πιθανά έσοδα. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αξιοποιούν τις εφαρμογές παιχνιδιών για κινητά, καθώς η παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών αναμένεται να αποφέρει 152,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε 2019.


Τα διαρκώς αυξανόμενα στοιχεία ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις να παράγουν εξαιρετικά ελκυστικές εφαρμογές για παιχνίδια για κινητά για την προώθηση της επωνυμίας. Δεδομένου ότι η κερδοφορία είναι το βασικό μέλημα για την ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών για κινητά.

Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι για κινητά με εξαιρετικά σαγηνευτικές και εθιστικές δυνατότητες και εντυπωσιακές εμπειρίες χρηστών προστίθεται σίγουρα σε αυτήν τη λίστα με τις πιο επιθυμητές λειτουργίες.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε με επιτυχία μια εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά. Ας ξεκινήσουμε με αυτές τις ιστορίες επιτυχίας για την έμπνευσή σας.

Οι πιο επιτυχημένες εφαρμογές για παιχνίδια για κινητά στον κόσμο

1. Candy Crush

candy crush - πώς να φτιάξετε μια εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά δωρεάνΠηγή: Πολύγωνο

Το Candy Crush κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 και μέχρι σήμερα το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο των ανθρώπων, χωρίς να δείχνει σημάδια διακοπής. Το μυστικό πίσω από την επιτυχία του Candy Crush είναι η απλή ιδέα που κρατά τους παίκτες να επιστρέφουν για περισσότερα.

Αρχικά, το παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες να ταιριάζουν απλά με τα τρία ίδια γλυκά χρώματος. Οι χρήστες βρήκαν ικανοποίηση μετά την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου. Αργότερα, καθώς οι χρήστες περνούν διαφορετικά επίπεδα, αρχίζουν να ξεκλειδώνουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που είναι η εθιστική δύναμη του παιχνιδιού. Οι χρήστες έπρεπε επίσης να στείλουν αιτήματα Candy Crush στους φίλους τους για ξεκλείδωμα ζωών. Συνολικά, τα χρώματα, ο σχεδιασμός, τα ηχητικά εφέ και οι λειτουργίες είναι αρκετά συναρπαστικά και γίνονται ο λόγος για την επιτυχία της εφαρμογής.

2. Clash of Clans

Clash of clans - πώς να δημιουργήσετε μια εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά δωρεάνΠηγή: Reddit

Η εφαρμογή Clash of Clans που τροφοδοτείται από την Supercell έγινε η εφαρμογή mega-seller-2012 του 2012. Το μυστικό επιτυχίας της εφαρμογής είναι η λειτουργία πολλών παικτών, το καλό παιχνίδι, η ιδέα, τα γραφικά και η χρηστικότητα. Επιπλέον, τόσο το Clash Royale όσο και το Clash of Clans κέρδισαν κέρδος 635 εκατομμυρίων δολαρίων από έσοδα 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018.

Αυτά ήταν μερικά παραδείγματα των πιο επιτυχημένων εφαρμογών παιχνιδιών για κινητά στον κόσμο που κέρδισαν μεγάλα έσοδα. Τώρα πρέπει να σκεφτείτε να δημιουργήσετε την εφαρμογή τυχερού παιχνιδιού σας, σωστά; Εάν ναι, εδώ είναι μια πλήρης αναλυτική περιγραφή που περιγράφει τους τρόπους για να δημιουργήσετε μια δωρεάν εφαρμογή παιχνιδιών με επιτυχία.

Πώς να φτιάξετε μια εφαρμογή παιχνιδιού δωρεάν

Πριν πάρετε το εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά ταξίδι ανάπτυξης, ας σας εξηγήσουμε κάτι σημαντικό. Κυρίως, πολλοί από εμάς δημιουργούμε εφαρμογές παιχνιδιών για κινητά για να δημιουργήσουμε κάποιο εισόδημα και για αυτό χρειάζεστε μια ευθεία στρατηγική δημιουργίας εσόδων.

Δημιουργήστε στρατηγική δημιουργίας εσόδων για την εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά

Εάν δημιουργείτε την εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά για σκοπούς κέρδους, τότε πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τη στρατηγική δημιουργίας εσόδων. Η στρατηγική δημιουργίας εσόδων θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς μπορείτε να επιτύχετε το μέγιστο όφελος από την εφαρμογή.

Επίσης, όταν αναπτύσσετε ένα παιχνίδι για κινητά, επενδύετε κάποιο κόστος, για να το ανακτήσετε, πρέπει να έχετε μια στρατηγική δημιουργίας εσόδων. Για να σχεδιάσετε τη σωστή στρατηγική δημιουργίας εσόδων, επιλέξτε από τους ακόλουθους πιο κοινούς τρόπους.

 • Αγορές εντός εφαρμογής – Η αγορά εντός εφαρμογής είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε κέρδη από τους παίκτες. Η αγορά εντός εφαρμογής είναι μια προσέγγιση που επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν εικονικά προϊόντα για το συγκεκριμένο παιχνίδι μέσω του οποίου οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν χρήματα.
 • Συμπεριλάβετε το περιεχόμενο διαφήμισης – Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε εισόδημα από εφαρμογές παιχνιδιών είναι μια διαφήμιση. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφημίσεις με αγορές εντός εφαρμογής. Μαζί, και οι δύο στρατηγικές θα λειτουργήσουν απίστευτα, αλλά, φροντίστε να συμπεριλάβετε τις πιο σχετικές διαφημίσεις, διαφορετικά δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 • Premium εκδόσεις – Οι εκδόσεις Premium επιτρέπουν στους παίκτες να πάρουν μια επίδειξη του προϊόντος σας και στη συνέχεια να πληρώσουν αν θέλουν να παίξουν περαιτέρω.

Εργαλεία για να ξεκινήσετε

Για να αναπτύξετε το επόμενο παιχνίδι για κινητά, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον γρήγορο οδηγό που θα σας δείξει ορισμένα βασικά εργαλεία για τη δημιουργία της εφαρμογής παιχνιδιών σας.

1. Ένας υπολογιστής

Πρώτα απ ‘όλα θα χρειαστείτε ένα σύστημα για να εγκαταστήσετε τη μηχανή παιχνιδιών σε αυτήν. Μπορείτε να έχετε υπολογιστή ή Mac για αυτό. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν ορισμένες μηχανές τυχερού παιχνιδιού που λειτουργούν μόνο σε υπολογιστή ή σε Mac, δεν υποστηρίζουν και τα δύο συστήματα.

2. Ένα smartphone

Το επόμενο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι σίγουρα ένα ή δύο smartphone για να δοκιμάσετε το παιχνίδι στην απαιτούμενη πλατφόρμα σας. Αν θέλετε να εκτελέσετε την εφαρμογή σας σε Android και iPhone, τότε αξίζει να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί καλά και στις δύο πλατφόρμες.

3. Ένας λογαριασμός προγραμματιστή

Απαιτείται λογαριασμός προγραμματιστή εάν θέλετε να υποβάλετε την εφαρμογή παιχνιδιών σας. Η υποβολή στο Play Store απαιτεί 25 $ ισόβια και 99 $ ετησίως για το App Store. Δεν είναι παρόμοιο με τους κατασκευαστές εφαρμογών, πρέπει να είστε υπεύθυνοι για τις ενημερώσεις για να βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Αυτό μπορεί να απαιτεί διάφορες νέες ενημερώσεις ετησίως.

4. Εργαλεία για το σχεδιασμό του παιχνιδιού

Ανεξάρτητα από το αν είστε διατεθειμένοι να αναπτύξετε ένα 2D ή 3D παιχνίδι, θα πρέπει να χρειάζεστε ισχυρά περιουσιακά στοιχεία για να το ξεχωρίσετε στην αγορά. Τα στοιχεία παιχνιδιού ενδέχεται να περιλαμβάνουν χαρακτήρες παιχνιδιού, μουσική, φόντο και μενού.

5. Φιλοξενία Ιστού

Εξαρτάται από τη φύση της εφαρμογής παιχνιδιών, εάν το παιχνίδι σας απαιτεί να αποθηκεύετε δεδομένα στο διαδίκτυο, όπως προφίλ χρηστών, ιστορικό δραστηριότητας κ.λπ., απαιτείται αξιόπιστη φιλοξενία ιστού. Η φιλοξενία μπορεί να διατίθεται σε πολλές μορφές, από αποθήκευση βάσης δεδομένων έως απόδοση διακομιστή, αυτό που χρειάζεστε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη λειτουργία που αναπτύσσετε.

Διαφορετικά, εάν μια τυπική αυτόνομη εφαρμογή παιχνιδιού εκτός σύνδεσης όπως το Tetris τότε δεν χρειάζεται.

6. Μηχανή παιχνιδιών

Η μηχανή παιχνιδιών είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της εφαρμογής παιχνιδιών για κινητά. Υπάρχουν διάφορες μηχανές παιχνιδιών διαθέσιμες στην αγορά ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής παιχνιδιών. μπορείτε να επιλέξετε από την πιο βασική έως εξαιρετικά εξελιγμένη μηχανή παιχνιδιών.

Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τη μηχανή παιχνιδιών σας με βάση τις ακόλουθες δυνατότητες:

Πρότυπο παιχνιδιού

Το πρότυπο παιχνιδιού είναι ο τρόπος για να ξεκινήσετε. Δεν σας επιτρέπει να κάνετε πολλές αλλαγές εκτός από χαρακτήρες, μουσική και φόντο. Για να επιλέξετε τα πρότυπα παιχνιδιών, μπορείτε να ελέγξετε πολλές διαδικτυακές λύσεις όπως AppyPie ή ChupaMobile.

Επιπλέον, υπάρχουν λίγα πρότυπα παιχνιδιών WordPress που θα είναι χρήσιμα για τους αρχάριους, μερικά καλά παραδείγματα αναφέρονται παρακάτω:

Πρότυπο εφαρμογής παιχνιδιών για κινητά ArcaneΑρκάιν πρότυπο εφαρμογής παιχνιδιού για κινητά

Το Arcane το ισχυρό πρότυπο παιχνιδιού WordPress περιλαμβάνει φανταστικά χαρακτηριστικά και επιλογές για τη δημιουργία τεράστιων κοινοτήτων παιχνιδιών. Είναι ένα καλό πρότυπο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τουρνουά και ομαδικούς πολέμους. Τα κύρια χαρακτηριστικά του προτύπου Arcane είναι:

 • Εύκολη δημιουργία ομαδικών πολέμων και τουρνουά
 • Προσαρμοσμένα προφίλ χρηστών
 • Προσαρμοσμένες σελίδες ομάδας
 • Μορφές μπροστινού άκρου
 • Πλήρης απόκριση σχεδιασμού
 • Οπτικός συνθέτης PB
 • Επιλογές υποσέλιδου
 • Απεριόριστα χρώματα
 • Επιλογές SEO
 • Συμβατό μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης
 • Κινούμενες εικόνες και εικονίδια
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ

Πρότυπο παιχνιδιών για κινητά eSporteSport πρότυπο εφαρμογής παιχνιδιού για κινητά

Το eSport είναι ένα άλλο πρότυπο ιστότοπου τυχερού παιχνιδιού που είναι κατάλληλο για αρχάριους. Έρχεται με ένα άψογο έτοιμο προς χρήση υλικό που σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα με τον τρόπο σας, ενώ ενημερώνετε την εμφάνισή του με τον τρόπο που θέλετε. Το eSport προσφέρει ισχυρές δυνατότητες όπως: απεριόριστα παιχνίδια, φωτιστικά, παίκτες και ρυθμιστικά, τμήμα χορηγών, η λίστα των δυνατοτήτων θα μπορούσε να είναι ατελείωτη.

Μεταφορά και απόθεση

Για τους αρχάριους, το drag and drop είναι μια κατάλληλη προσέγγιση. Σας παρέχει μια λίστα ενεργειών και πρέπει να την εφαρμόσετε μόνο στα αντικείμενα του παιχνιδιού σας. Ας υποθέσουμε, εάν αναπτύσσετε ένα τετράγωνο 2D, τότε η προσέγγιση μεταφοράς και απόθεσης θα σας καθοδηγήσει με κάποιες κατευθύνσεις. Θα σας δείξει ότι εάν πατήσετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο πλήκτρο, το τετράγωνό σας θα αρχίσει να κάνει άλματα.

Οπτική δέσμη ενεργειών

Το οπτικό σενάριο είναι μια εύκολη διαδικασία που παρέχει τη δυνατότητα κωδικοποίησης χωρίς κωδικοποίηση. Είναι μια προηγμένη λύση που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κόμβους που αντιπροσωπεύουν ενέργειες για τα αντικείμενα του παιχνιδιού σας. Εμφανίζει ένα διάγραμμα που αντιπροσωπεύει κάθε δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στο παράθυρο του παιχνιδιού σας.

Κωδικοποίηση

Τώρα το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της μηχανής παιχνιδιών είναι η κωδικοποίηση. Εάν θέλετε απλώς να αναπτύξετε μια εφαρμογή για τον σκοπό των κερδών, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια μηχανή παιχνιδιών που προσφέρει απλή γλώσσα δέσμης ενεργειών που είναι κατανοητή για τους αρχάριους. Ωστόσο, εάν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας ως επαγγελματικό προγραμματιστή, τότε πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να κωδικοποιείτε για μια εφαρμογή παιχνιδιού.

Διαβάστε συμβουλές από το @CubixWorldwide – Τα εργαλεία και τα πρότυπα παιχνιδιών για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή παιχνιδιού δωρεάν. πες σε έναν φίλο

Παραδείγματα μηχανών παιχνιδιού

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η μηχανή παιχνιδιών είναι το πιο σημαντικό πράγμα κατά τη δημιουργία της εφαρμογής παιχνιδιών σας. Εάν δεν έχετε ιδέα για το ποια μηχανή παιχνιδιών είναι καλύτερη για εσάς, ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε μερικές προτάσεις.

1. GameSalad

παιχνίδι σαλάτας - Παράδειγμα μηχανής παιχνιδιώνΠηγή VB

Είναι καλό για τους αρχάριους. Το GameSalad διαθέτει μενού μεταφοράς και απόθεσης με μια διαισθητική διεπαφή. Το καλύτερο είναι ότι περιλαμβάνει ένα κινητό πρόγραμμα προβολής που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το παιχνίδι σας σε διαφορετικές συσκευές.

2. BuildBox

BuildBox - Παράδειγμα μηχανής παιχνιδιώνΠηγή: BuildBox

Το BuildBox είναι μια νέα μηχανή παιχνιδιών και απαριθμεί 100 παιχνίδια χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα τους και μερικά από τα παιχνίδια έλαβαν κορυφαίες λήψεις στο App Store, συμπεριλαμβανομένων των The Line Zen και Color Switch. Το BuildBox περιλαμβάνει διάφορες δυνατότητες όπως μεταφορά και απόθεση, πρότυπα παιχνιδιών, εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, επεξεργαστή γραφικών 2D (sprites) και animator.

3. GameBuilder Studio

Gamebuilder Studio - παράδειγμα μηχανής παιχνιδιώνΠηγή: Gamebuilder Studio

Το GameBuilder Studio χρησιμοποιεί οπτικό σενάριο επομένως, για να ξεκινήσετε με αυτό, πρέπει να ελέγξετε τυχόν βίντεο εκμάθησης για να πάρετε τα βασικά. Το GameBuilder Studio περιλαμβάνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας, φυσική παιχνιδιών, αγορά plugin, καλά εκπαιδευτικά προγράμματα, 2D κινούμενα σχέδια.

4. CryEngine

Cry Engine - παράδειγμα μηχανής παιχνιδιώνΠηγή: Κραυγή κινητήρα

Το CryEngine είναι μια μηχανή παιχνιδιών all-in-one που παρέχει στους χρήστες πλήρη πηγαίο κώδικα κινητήρα μαζί με πλήρεις δυνατότητες χωρίς δικαιώματα, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς αμοιβή άδειας. Οι δυνατότητες CryEngine περιλαμβάνουν Sandbox και εργαλεία, Visual, χαρακτήρες και κινούμενα σχέδια, πλατφόρμες και Ήχος / φυσική.

5. Μηχανή Godot

Godot Engine - παράδειγμα μηχανής παιχνιδιώνΠηγή: GitHub

Το Godot Engine είναι μια προηγμένη, ισχυρή μηχανή παιχνιδιών. Είναι μια μηχανή παιχνιδιών ανοιχτού κώδικα πολλαπλών πλατφορμών, 2D και 3D. Το Godot Engine παρέχει μια σειρά από λεπτομερή εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων κόμβων για μια ποικιλία προσαρμοσμένων συμπεριφορών, ευέλικτο σύστημα σκηνής, οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας, ζωντανή επεξεργασία και άλλα προσαρμοσμένα εργαλεία. Είναι καλό να δημιουργείτε εξαιρετικά επαγγελματικές εφαρμογές παιχνιδιών για κινητά.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις μηχανές παιχνιδιών για να δημιουργήσετε δωρεάν εφαρμογές παιχνιδιών >> GameSalad, BuildBox, CryEngine κ.λπ. Εξερευνήστε περισσότερα. πες σε έναν φίλο

Να είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την εφαρμογή επόμενου παιχνιδιού

Τα παιχνίδια για κινητά είναι αρκετά ενδιαφέροντα όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τους προγραμματιστές. Εάν δεν είστε πάρα πολύ στη διαδικασία ανάπτυξης, τότε υπάρχουν διαθέσιμες πλατφόρμες που δεν απαιτούν κωδικοποίηση και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα θαυμάσιο προϊόν με τη βοήθεια ορισμένων έτοιμων προτύπων.

Σε περίπτωση που, εάν η ανάπτυξη παιχνιδιών είναι το πάθος σας, μπορείτε να μάθετε να κωδικοποιείτε με εκατομμύρια διαθέσιμους διαδικτυακούς πόρους. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε την επόμενη μεγαλύτερη εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά και απολαύστε τη δημιουργία σας. Θα μπορούσε να έχει την ευκαιρία να μετατρέψει την εφαρμογή παιχνιδιών για κινητά σε κερδοφόρα επιχείρηση.

Ο Rameez Ramzan είναι Βοηθός Διευθυντής – Ψηφιακό Μάρκετινγκ στο Cubix, μια γνωστή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και προϊόντων με έδρα την Ουάσινγκτον. Ειδικεύεται σε μάρκετινγκ επί πληρωμή, SEO και SMM και ελέγχους ιστότοπων για να βοηθήσει τους ιστότοπους να αποδίδουν καλύτερα. Συνδεθείτε με το Rameez LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map