Σχόλια Wix

* Diterjemahkan από: Muhammad Ruby Ernawa / Indeks Panduan Γλώσσα Ινδονησίας.


Σχόλια Ringkasan & Βαθμολογία Wix
 • Εύκολο Digunakan

 • Πρότυπο & Σχέδια

 • Fungsi & Ευελιξία

 • Setara με Harga

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

4.7

Ρίνγκασαν

Σε μορφή βάσης, Wix αποτελεί εργαλείο δημιουργός ιστότοπου που προσφέρεται στους χρήστες για την κατασκευή ιστότοπων με antarmuka drag and drop yang εύκολα. Επιπλέον, αυτό το χαρακτηριστικό πρόσθετο για να συμπεριλάβει πρόσθετο canggih για προσθήκη λειτουργιών σε ιστότοπο, δεν salah εάν το Wix είναι salah satu κατασκευαστή.

Μάθετε περισσότερα

 • Πακέτο και τιμές Wix
 • Πρότυπο και σχεδιασμός Wix
 • Wix ADI εναντίον Editor Wix
 • Keputusan: Siapa που sebaiknya χρησιμοποιεί Wix

Πλεονεκτήματα

 • Πολλά πρότυπα που δημιουργήθηκαν προηγουμένως
 • Συντάκτης site visual yang sangat intuitif
 • Συντάκτης site seluler yang unik
 • Πρόσθετο για το canggih
 • Χρήση βοηθημάτων komprehensif
 • Πρόσβαση στον ιστότοπο Wix συμπεριλαμβάνεται γρήγορα

Μειονεκτήματα

 • Δωρεάν, αλλά BAYAR
 • Sulit για αλλαγή πρότυπο
 • Ο ιστότοπος Wix δεν μπορεί να diekspor
 • Coba Wix δωρεάν
 • Δείτε το Πρότυπο Wix

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Πράγμα",
"όνομα": "Σχόλια Ringkasan & Βαθμολογία Wix"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τζέισον Τσόου"
},
"κριτικήBody": "Σε μορφή βάσης, Wix αποτελεί εργαλείο δημιουργός ιστότοπου που προσφέρεται στους χρήστες για την κατασκευή ιστότοπων με antarmuka drag and drop yang εύκολα. Επιπλέον, αυτό το χαρακτηριστικό πρόσθετο για να συμπεριλάβει πρόσθετο canggih για προσθήκη λειτουργιών σε ιστότοπο, δεν salah εάν το Wix είναι salah satu κατασκευαστή ιστότοπου που είναι πιο ευέλικτο. \ R \ n \ r \ nΜάθετε περισσότερα\ r \ n

  \ r \ n \ t
 • Πακέτο και τιμές Wix
 • \ r \ n \ t

 • Πρότυπο και σχεδιασμός Wix
 • \ r \ n \ t

 • Wix ADI εναντίον Editor Wix
 • \ r \ n \ t

 • Keputusan: Siapa που sebaiknya χρησιμοποιεί Wix
 • \ r \ n

"
}

Ikhtisar: Τι είναι Wix

Πώς δουλεύει Wix?

Ως υπηρεσία διαδικτύου, Wix επιτρέπουν την εργασία σας με τον επεξεργαστή visual drag-and-drop για την κατασκευή του ιστότοπου σας. Bayangkan υπηρεσία ini όπως δημιουργείται κτίριο για την κατασκευή προσωπικών σχεδίων σας. Sistemnya πολύ intuitif και εσείς δεν χρειάζεται χρόνος lama για membiasakan diri.

Μετά την τοποθεσία βασική και την οπτική προβολή σύμφωνα με εσείς έχετε ήδη αντιπροσωπευτεί, Pembuat Ο ιστότοπος Wix διαθέτει επίσης Προσθέστε τα στοιχεία σας όπως το πρόσθετο στον ιστότοπο Anda semisal pembuat φόρμα, φόρουμ, κατάστημα online,.

Παραδείγματα ιστότοπου Wix

Ιστοσελίδα-τοποθεσία keren που δημιουργήθηκε με το Wix.

Παράδειγμα ιστότοπου που δημιουργήθηκε με το Wix IndonesiaΠαραδείγματα # 1: Μουσική ζώων – Agensi διαφήμιση βίντεο, ιστότοπος dinamis yang keren ini πρέπει να βλέπετε τον εαυτό σας
Παράδειγμα ιστότοπου που δημιουργήθηκε με το Wix IndonesiaΠαραδείγματα # 2: Monica Pack Pilates – Σχετικά με το γυμναστήριο και την άσκηση που είναι απλό πλήρες χρώμα και ελκυστικό.
Παραδείγματα ιστότοπου Wix IndonesiaΠαραδείγματα # 3: Karlie Kloss – Salah satu ιστότοπος προφίλ supermodel διάσημο που δημιουργήθηκε και φιλοξενείται από τον Wix!

Για προβολή λεπτομερειών, ανοίξτε το σύνολο του ιστότοπου Wix.

Kelebihan: Yang μου αρέσει από το Wix

1- Πολλές επιλογές προτύπου ιστότοπος yang bagus

Υπάρχουν περισσότερα από 500 πρότυπα ιστότοπου Wix yang indah σε 70 κατηγορίες που διαφέρουν. Πρότυπο αυτό σχεδόν σχεδόν που απλό μέχρι που ειδικά. Mulia buat website με το βλέμμα-βλέπω πρότυπο βάσης δεδομένων, που επιλέξατε προηγουμένως ένα που σας αρέσει περισσότερο.

Templat Wix Indonesia σε διάφορα στυλ - Μπορείτε επίσης να κάνετε ιστότοπο Wix di atas kanvas kosongΥπάρχει περισσότερο από 500 πρότυπο Wix yang indah σε 70 κατηγορίες και στυλ σχεδιασμού (δείτε παράδειγμα).

2- Επεξεργαστής ιστότοπου visual yang sangat intuitif

Ως υπηρεσία διαδικτύου, Wix επιτρέπουν την εργασία σας με τον επεξεργαστή visual drag-and-drop για την κατασκευή του ιστότοπου σας. Bayangkan υπηρεσία ini όπως δημιουργείται κτίριο για την κατασκευή προσωπικών σχεδίων σας. Sistemnya πολύ intuitif και εσείς δεν χρειάζεται χρόνος lama για membiasakan diri.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατασκευή ιστότοπου δωρεάν Anda χρησιμοποιώντας το Wix.

Wix Website Editor Ινδονησία - Δημιουργήστε στο χώρο που διαφέρει χρησιμοποιώντας drag-and-dropΕπίδειξη – ιστοσελίδα Mengedit στο Wix. 1) Pengaturan συνολικός ιστότοπος – Mengelola σελίδα, mempratinjau ιστότοπος στην οθόνη seluler ή επιτραπέζιος υπολογιστής, memublikasikan ιστότοπος, και συνδεθείτε στον τομέα εδώ. 2) Μενού Ιστοσελίδα – Mengatur πίσω πίσω ιστότοπος και mengedit μενού εδώ. 3) Επεξεργαστής Wix – Seret και lepas για την μεταφορά στοιχείων του ιστότοπου και mengedit κειμένου.

3- Επεξεργαστής ιστότοπου seluler yang unik

Wix είναι alat yang ramah seluler μέσα dua cara yang berbeza. Πρώτο, βοηθητικό πρότυπο χρήσης responsif yang sinkron με σχεδιασμό βασικό Anda ή Anda μπορείτε να διαμορφώσετε τον ιστότοπο φιλικό seluler με ανεξάρτητο.

Το πιο ελκυστικόnya είναι είναι εφαρμογή seluler Wix yang unik μπορεί να χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία ιστότοπου Wix από συσκευή seluler. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τον επιχειρηματία που πρέπει να εργαστεί segalanya.

Εφαρμογές seluler Wix memberi τους τρόπους για να δημιουργήσετε και mengedit ιστότοπος στο mana saja χωρίς να πρέπει να εργαστείτε μέσω φορητού υπολογιστή – αρκετά με tablet ή smartphone berlayar besar!

Δείτε demo Εφαρμογές Wix di video παρακάτω.

?

4- Πρόσθετο canggih από το App Market

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στο atas, το Wix έχει πολλές δυνατότητες επιπλέον που μπορεί να προσθέσει στον ιστότοπο dasar. Για πρόσβαση, πρέπει να γνωρίσετε με το Wix App Market. Τρόπος εργασίας repositori in mirip με plugin WordPress.

Περισσότερες πληροφορίες από 260 εφαρμογές που δημιουργήθηκαν από Wix και pengembang pihak ketiga lain yang μπορούν να δείτε και να επιλέξετε για να ενσωματώσετε στον ιστότοπο Anda. Από όλους τους κατασκευαστές ιστότοπου yang saya tahu, Wix App Market είναι αυτό είναι salah satu yang paling komprehensif.

Pasar Aplikasi Wix IndonesiaPasar Aplikasi Wix

5- πρόσβαση υποστήριξη komprehensif

Καθώς σχεδιάζουμε την κατασκευή ιστοσελίδας jadi sesederhana πιθανό, το Wix δεν βασίζεται μόνο στην επικοινωνία με τον πελάτη για το χρόνο για τους πελάτες. Εξερεύνηση από από την αρχή εσείς εγγραφή, προηγούμενο σύστημα με τις οδηγίες και οδηγίες.

Στο πρόγραμμα επεξεργασίας Wix, κάθε σχέδιο στο στοιχείο μπορεί να πεθάνει με επισήμανση ερώτημα agar Anda tahu εάν υπάρχει βοήθεια στο sana εάν χρειάζεστεnya.

Εάν εξακολουθεί να είναι bingung, υπάρχει βοήθεια που διατίθεται σε μορφή κεντρικού συστήματος και κοινότητα χρηστών ή φόρουμ. Το κέντρο βοήθειας παρέχει πολλές γνώσεις σχετικά με το Wix και επίσης πληροφορίες σχετικές βασικές-βασικές SEO ή μάρκετινγκ.

Για προβλήματα που είναι πιο πολύπλοκο, μπορείτε να ξεκινήσετε utas diskusi στο φόρουμ κοινότητα και pelajari όλες τις γνώσεις που μοιράζονται από τους χρήστες Wix άλλα. Εάν έχετε σχέση, πάντα υπάρχει επιλογή για σύνδεση με υποστήριξη Wix μέσω email.

Κέντρο Βοήθεια Wix IndonesiaΚέντρο Βοήθειας Wix

6- Πρόσβαση στον ιστότοπο Wix συμπεριλαμβάνεται γρήγορα

Γρήγορος ιστότοπος πολύ σημαντικός στο mata Google και επισκέπτης Anda. Κατά την κατασκευή του ιστότοπου με το Pembuat Situs Wix, τον ιστότοπο Anda di-hosting στο Wix επίσης. Δημιουργία ιστότοπου και menguji ταχύτητας Wix Ινδονησία αποτελέσματα που μπορούν να ληφθούν.

Tes ταχύ site web WixUji ταχύτητα Bitcatcha στον ιστότοπο Wix Indonesia. Skor performa = Β.
Tes ταχύ site WixUji ταχύ Pingdom στον ιστότοπο Wix Indonesia. Nilai performa = 82.

Kekurangan: Δεν είμαι sukai από το Wix

1- Δωρεάν, αλλά BAYAR

Ίσως terdengar λίγο menyesatkan, επιπλέον πολύ ελλείψεις σε έκδοση Wix δωρεάν. Παράδειγμα, όλες οι ιστοσελίδες Wix δωρεάν πρέπει να εμφανιστούν branding Wix, που terkadang χρησιμοποιούν. Terutama εάν εσείς θέλετε μόνο να δοκιμάσετε τον ιστότοπο privat berskala kecil yang δεν δημιουργεί apa-apa.

Παράδειγμα ιστότοπου web που δημιουργήθηκε βάσει δωρεάν WixΌλες οι ιστοσελίδες Wix mencantumkan διαφημίσεις Wix ini.

2- Sulit για αλλαγή πρότυπο

Salah satu έλλειψη από το πρότυπο Wix είναι μία φορά σας επιλογή προτύπου, δύσκολο sekali για menggantinya. Anda θα kesulitan mengalihkan περιεχόμενο από ένα πρότυπο και πρότυπο lain. Jadi, εάν θέλετε για mengganti πρότυπο, το σίγουρο σας θα γίνει merombak ξανά πολλά hal.

3- Ο ιστότοπος Wix δεν μπορεί να diekspor

Η μετατόπιση του κεντρικού υπολογιστή ιστού είναι απαραίτητη για πολλούς ιστότοπους. Terkadang hal ini απαιτείται, και συμβαίνει λόγω πολλών λόγων. Το Utamanya είναι ικανοποιημένο με το host yang ada.

Wix δεν membebankan hal ini pada Anda με δεν memperbolehkan χρήστες mengekspor ιστοσελίδες Wix. Anda επίσης δεν μπορεί να menyematkan στοιχεία από το site Wix Anda ke tempat lain.

Σύμφωνα με meraka;

“Αυτό που δεν μπορεί να γίνει είναι mengekspor ή menyematkan αρχείο, σελίδα ή ιστότοπος, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Editor Wix ή το ADI, τον προορισμό ή το host eksternal lain.”

Πακέτο & Τιμή Wix

πολύ σπουδαίο πρόσωπο
eComm.
Απεριόριστος
Συνδυασμός
Συνδέω-συωδεομαι

ΤιχούνRp. 351.452 / μήναRp. 236,692 / μήναRp. 179.312 / μήναRp. 121, 932 / μήναRp. 64,552 / μήνα
Χώρος αποθήκευσης20 GB20 GB10 GB3 GB500 MB
Keamanan SSLΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Δωρεάν τομέαςΝαιΝαιΝαιΝαιΌχι
Καταργήστε τις διαφημίσεις WixΝαιΝαιΝαιΝαιΌχι
Εφαρμογές Pembuat FormulirΝαιΝαιΌχιΌχιΌχι
Εφαρμογές Pendorong SitusΝαιΝαιΌχιΌχιΌχι
Ηλεκτρονικό κατάστημαΝαιΝαιΌχιΌχιΌχι
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Kampanye10 email / μήναΌχιΌχιΌχιΌχι

* Konversi mata χρημάτων 1 USD setara με Rp. 14.345 συλλογή μεταγραφής

Τιμές & Χαρακτηριστικό Wix

Το Wix διατίθεται δωρεάν, ο λογαριασμός δωρεάν έχει πολλά batasan. Παράδειγμα, Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα domain Anda sendiri και στο site Anda tercantum διαφημίσεις Wix. Πράγματι, βεβαίως. Εάν θέλω να προσφέρω πολύ καλύτερα, coba δείτε το πακέτο berbayar.

Strategi harga Wix παρόμοια με την εταιρεία hosting lain – ολοένα και περισσότερο πακέτο, όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά yang didapatkan. Διαφορά μικρού μεγέθους σε κάθε πακέτο, έτσι πρέπει να το βλέπετε με cermat.

Παράδειγμα, αν θέλετε να δημιουργήσετε κατάστημα online, το πακέτο που ταιριάζει για Anda είναι δύο πακέτο termahal – ηλεκτρονικό εμπόριο ή VIP.

Πρότυπο & Σχεδίαση Wix

Πρότυπο Wix που ταιριάζει σχεδόν με όλες τις κατηγορίες χρήσης. Δεν έχω δει όλα (γιατί ο αριθμός των περισσότερων από 500!) Ada template που είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις όπως κατάστημα online ή εταιρεία real estate μέχρι το site hobi όπως pel جانور dan mobil.

Όλα τα πρότυπα Wix πολύ μπορούν να διαμορφωθούν, τόσο καλύτεραnya Μπορείτε να δείτε τους σχεδιασμούς ως οδηγό kasar saja. Επιλέξτε σχεδιασμούς που ταιριάζουν περισσότερο με yang ada di bayangan Anda, lalu sesuaikan για τις ανάγκες.

Το είναι πρότυπο Wix δωρεάν

Δείτε όλα τα σχέδια & πρότυπο Wix di sini.

Tinjau templat site που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο berbayar Wix Indonesia - Για την ιστοσελίδα web ResumeΠρότυπο Wix: Βιογραφικό / βιογραφικό σημείωμα
Tinjau templat site που περιλαμβάνεται στο πακέτο berbayar Wix Indonesia - Για Situs Web ModeΠρότυπο Wix: Fesyen & ομορφιά
Tinjau templat site που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο berbayar Wix Indonesia- Για Menu Makanan dan RestoranΠρότυπο Wix: Makanan & εστιατόριο
Tinjau templat site που περιλαμβάνεται στο πακέτο berbayar Wix Indonesia - Για Laman LandingΠρότυπο Wix: Προσγείωση σελίδας

Περισσότερα Terkait Pembuatan Website Wix (FAQ)

Wix ADI εναντίον Editor Wix

Wix punya hal yang unik, yakni Wix ADI ή Artificial Design Intelligence (Kecerdasan Desain Buatan). Το πρόγραμμα βασίζεται σε αυτό βοηθά με την κατασκευή ιστότοπων με αυτόματες απαντήσεις πάνω από ερωτήσεις.

Για το yang δεν μου αρέσει, μπορείτε να βρείτε στο Editor Wix. Sistem seret και lepas αυτό βασίζεται WYSIWYG και βοηθά ως alat mendesain γρήγορο που δεν απαιτείται ζητήστε χρήση από ilmu koding. Pengerjaannya πολύ εγχειρίδιο με το ADI που δημιουργεί ιστότοπο από το δίκτυο απαντήσεις, jadi χρήστες έχουν kendali περισσότερα από την διαδικασία mendesain.

Σύμφωνα με saya, δύο επιλογές δεν είναι eksklusif. Παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το ADI. Με τόσο, keduanya μπορεί να γίνει συνδυασμός yang ampuh.

Wix ADI και Wix editorWix ADI εναντίον Wix editor

Τι Wix δωρεάν?

Το Wix διαθέτει επιλογές δωρεάν που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χρήστες. Διαφορετικά μπαντάν και peringatan όπως διαφημίσεις branding Wix σε ιστότοπο δωρεάν, αλλά εσείς δεν dipaksa για αναβάθμιση του πακέτου.

Το Wix είναι κατάλληλο για blogging?

Το Wix σε ζήτημα είναι alat pembuat ιστότοπος. Αυτό σημαίνει Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορους ιστότοπους. Για το blogging, το Wix διαθέτει πρόσθετο ειδικά blogging που μπορεί να χρησιμοποιείτε στη σελίδα Wix Anda.

Τι Wix alat yang tepat για την κατασκευή καταστήματος online?

Wix προσφορά alat yang μπορεί να βοηθήσει να αλλάξει τον ιστότοπο, jadi apa pun yang diinginkan pemilik. MULAI από το κατάστημα online μέχρι το blog, το Wix μπορεί να δημιουργήσει όλους. Η ανάγκη πρέπει να θυμάται και είναι Wix είναι εργαλείο δημιουργός ιστότοπου yang cepat, και αυτό fokusnya. Σύμφωνα με το Wix μου είναι κατάλληλο για την κατασκευή σχεδόν όλων των ιστότοπων, εκτός από τον ιστότοπο που έχει την ανάγκη που είναι πολύ συγκεκριμένο.

Δείτε contoh κατάστημα online που δημιουργήθηκε Wix.

Πώς δημιουργούνται επαφές?

Το Wix έχει ήδη έγγραφα επαφής yang siap berintegrasi με τον ιστότοπο Anda. Formulir επαφές ini χαρακτηριστικό που bagus και συμπληρώστε με λειτουργίες. Dan medium ini είναι tempat terbaik για σας για σύνδεση με audiens. Εάν επιθυμείτε προσεκτικά, υπάρχουν μερικές εφαρμογές που δημιουργούνται στο Wix App Market που μπορείτε να Coba.

Perbandingan Wix vs WordPress.com εναντίον Weebly

Χαρακτηριστικά
Wix
Γουέμπλι
WordPress.com
Παλέτα δωρεάνΝαιΝαιΝαι
Paket Terendah Paket BerbayarRp. 64,552 / μήναRp. 172.140 / μήναRp. 71,725 ​​/ μήνα
Χώρος αποθήκευσηςΑπό 500MBΑπό 500MBΑπό 3 GB
εύρος ζώνηςΑπό 1GBΔεν TerbatasΔεν Diukur
Δωρεάν τομέαςΠακέτο Combo και di atasnyaΝαι, πακέτο δωρεάνΠακέτο Pribadi και di atasnya
Πρόσθετο πρόσθετου / ιστότοπου250+320+50.000+
Υποστήριξη πελατώνΤηλέφωνο και email για πακέτο bayarΜόνο υποστήριξη τηλεφώνου για πακέτο berbayar επίπεδο atasΥποστήριξη email και ζωντανή συνομιλία για πακέτο berbayar
Bisa για Toko Online?Hanya στο πακέτο επίπεδο atasHanya στο πακέτο επίπεδο atasBergantung σε προσθήκη
Bisa για Podcast?ΝαιΌχιBergantung σε προσθήκη
Φόρουμ PunyaΝαιΜε υπηρεσίες τρίτοBergantung σε προσθήκη
Δωρεάν SSLΝαιΝαιΝαι
Metode PembayaranStripe, PayPal, Square, 2CO και lain-lainStripe, PayPal, Square, 2CO και άλλαΜόνο PayPal
Μπορείτε να πωλήσετε προϊόντα ψηφιακάΕιδικά πακέτα επιχειρήσεωνΝαιBergantung σε προσθήκη
Υποστήριξη MultibahasaΝαιBergantung στις εφαρμογέςΝαι
ΣημείωσηWix canggih και εύκολη χρήση, αλλά mengekang επειδή δεν επιτρέπεται η εξαγωγή του ιστότοπου.Weebly επιλογή κατάλληλο για χρήση ως ιστότοπος eCommerce και punya προαιρετικό πρότυπο που περιορίζεται.Συνολικά, WordPress πολύ canggih και δημοφιλές, οι χρήστες πρέπει να mempelajarinya με πραγματικά-πραγματικά αν θέλετε memaksimalkan potensinya.
ΔιαδικασίαWix.comWeebly.comWordPress.com

* Konversi mata χρημάτων 1 USD setara με Rp. 14.345 συλλογή μεταγραφής

Keputusan Kami

Wix προσφέρουν ευκαιρίες για χρήστες για δημιουργία ιστοσελίδων με ταχέως χωρίς να πρέπει να έχετε ilmu koding. Εργαλείο αυτό λειτουργία που sangat komprehensif για την υποστήριξη της δημιουργίας ιστότοπου και της εφαρμογήςnya πάρα πολλά. Bayangkan φτιάχνω κατάστημα online πέρυσι η επιχείρησή σου θα μπορούσε να ανοίξει μόνο σε hitungan jam – και αυτό premis yang προσφέρεται.

Τι τελειοποιεί; Ίσως όχι γιατί όλα hal pasti υπάρχει έλλειψη. Τόσο πολύ, ανάλογα με την έλλειψη Wix απόσταση από τον τομέα των εμπορικών συναλλαγών (λόγω της επιχείρησης, που σίγουρα αναζητούν έσοδα) σε σχέση με τον τομέα της τεχνικής. Υπάρχουν πολλά batasan περίεργα όπως δεν ανανεώνονται οι χρήστες mengekspor ιστότοπος.

Τόσο πολύ, ως δημιουργός ιστότοπου, εμπειρία που δίνεται πολύ αποτελεσματική και δεν κάνει bingung χρήστες. Για τους υποψηφίους ιδιοκτήτες του ιστότοπου, το Wix είναι εργαλείο yang πολύ συμπαγές και πολύ πολύχρωμα. Keunggulannya πολύ κλείσιμο έλλειψη yang ada.

Πώς ξεκινά?

Όποιος μπορεί να γράψει και να δημιουργήσει ιστότοπο στην πλατφόρμα Wix (δεν χρειάζεται κάρτα kredit). Κάντε κλικ στο tautan ini για έναρξη.

Εφαρμογή Wix Indonesia τώραΒήμα 1 – Λίστα δοκιμής coba δωρεάν Wix lalu συνδεθείτε.
Επιλέξτε το χαρακτηριστικό και τον ιστότοπο της ιστοσελίδας που εσείς bangunΒήμα 2 – Επιλέξτε τον τύπο του ιστότοπου yang Anda επιθυμείτε επιλέξτε το πρότυπο που δημιουργήθηκε προηγουμένως.

* Μετάφραση: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map