Οδηγίες Tutorial Memulai Bisnis Dropship Internasional Shop Shopify

* Diterjemahkan από: Muhammad Ruby Ernawa / Indeks Panduan Γλώσσα Ινδονησίας.


Contents

Τι ήταν Dropship

Το Dropship σε εμφάνιση είναι ρεαλιστική παραγγελία για επιχείρηση. Αυτή η επιχείρηση μπορεί να ικανοποιεί τις παραγγελίες των πελατών χωρίς να πρέπει να menyetok προϊόντα.

Στο σενάριο dropship, πωλητής memasarkan produk απευθείας στους πελάτες. Οι πελάτες πραγματοποιούν τις παραγγελίες, οι πωλητές που μεταφέρουν τις παραγγελίες προς τους penyuplai που αργότερα αποστέλλονται άμεσα τα προϊόντα πάνω από τους πωλητές και τους πελάτες.

Keuntungan Memulai Business Dropship

Πραγματικά πολλά πλεονεκτήματα σε μοντέλο business dropship ini. Εδώ θα γίνουμε terangkan, agar Anda yakin για την έναρξη της επιχείρησης dropship Anda;

 • Risiko ελάχιστο – Χωρίς menyetok barang πιο νωρίς, το dropshipper δεν θα είναι πολύ Terengaruh θα αλλάξει τις τιμές και τα προϊόντα.
 • Κόστος – Δεδομένου ότι το dropshipper δεν butuh menyetok barang, δεν butuh mengosongkan stok barang. Διαδικτυακό dropshipper but butuh space storage sama sekali γιατί που χρειάζονται υπολογιστές και κατάστημα eCommerce.
 • Πιο άνετο – Penyuplai yang αναλαμβάνουν καθήκοντα αποστολής, επιπλέον φόρτο εργασίας dropshipper πιο ελαφρύ. Situasi ini menguntungkan και τα δύο μέρη ως dropshipper έχουν πρόσβαση στην τιμολόγηση παράδοσης που είναι πολύ καλά με την ένδειξη σε όγκο που είναι μεγαλύτερο.

Λίστα Isi

 • Di mana αναζητώντας penyuplai produk
 • Cara ξεκινή κατάστημα dropship Shopify
  • Βήμα 1: Cari niche yang menguntungkan
  • Βήμα 2: Επιλέξτε penyuplai produk
  • Βήμα # 3: Λίστα στο Shopify
  • Βήμα # 4: Προετοιμασία, σχεδιασμός, και κατάστημα στο κατάστημα Shopify pertama Anda
  • Βήμα # 5: Προσθέστε το προϊόν στο κατάστημα Anda
  • Βήμα # 6: Atur Pembayaran Shopify
  • Βήμα # 7: Τιμολόγηση παράδοσης
  • Βήμα # 8: Δημιουργία κωδικού promo και κάρτας δώρου
  • Βήμα # 9: Ετοιμάστε πελάτες
  • Βήμα 10: Rilis!

Λίστα εργαλεία

Di mana mencari προμηθευτή dropship internasional yang tepercaya?

Για το dropshipper memasarkan produk atas nama penyuplai και διαχρονικά για penyuplai για την παραγγελία μέσω πλατφόρμας τους, σχέση keduanya sangat menguntungkan. Αυτό σημαίνει αναζήτηση rekan penyuplai που είναι ακριβώς απαραίτητο demi keberhasilan επιχείρηση dropshipper.

Πολλοί penyuplai dropshipper διάσημος που μπορεί να εσείς ajak kerja sama και πολλά από αυτούς που εργάζονται sama με το δίκτυο eCommerce besar όπως Spocket dan AliExpress.

Ali Express

Memulai επιχειρηματική υποτροφία με το AliExpressMemulai επιχειρηματική υποτροφία με το AliExpress

Το AliExpress είναι η υπηρεσία ritel eCommerce βασίζεται στην Κίνα που diluncurkan στα χρόνια 2010 και μετά αναπτύχθηκε μεγάλο με pesat. Κίνι, ριβουάν επιχείρηση μικρού μεγέθους που σχηματίζει ekosistem AliExpress αποθέματα πωλήσεων προς jutaan πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Αναζήτηση AliExpress *: https://www.aliexpress.com

* Ada promo στο AliExpress. Θα λάβετε kupon Rp. 42.777 εάν παρακαλούμε τώρα.

Spocket

Memulai business dropship διεθνές με Spocket και OrbeloMemulai business dropship διεθνής με το Spocket

Το Spocket είναι eCommerce digital – εφαρμογή που menjadi tempat bertemunya ribuan dropshipper και penyuplai. Jaringan in location utamanya di Amerika Serikat και Uni Eropa, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαθέσιμο Spocket: https://www.spocket.co

Penyuplai Dropship Ινδονησία

Εάν θέλετε να βρείτε προϊόντα από penyuplai lokat, παρακάτω είναι penyuplai dropship Indonesia yang tepercaya:

Cara Menjadi Dropshipper χρησιμοποιώντας το Shopify

Πρόγραμμα έναρξης επιχειρηματικής δραστηριότητας; 10 βήματα για την κατασκευή και την εκτέλεση της επιχείρησης dropship Shopify yang baik.

Βήμα 1: Εύρεση niche yang menguntungkan

Δεν μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα με το asal-asalan εάν θέλετε να αποκτήσετε. Για memaksimalkan performa κατάστημα dropship, Πρέπει να αναγνωρίσετε το εξειδικευμένο κατάστημα σας πριν από την κατασκευή.

Με meneliti produk που πωλείται με βάση τα στοιχεία, μπορείτε να βελτιώσετε τις δυνατότητες με την εκτέλεση promo και την αλλαγή της προσπάθειας!

Soal βρείτε niche terbaik για το κατάστημα dropship Shopify Anda, ακολουθεί το cara-caranya:

Πώληση produk yang harganya μεταξύ Rp. 14.000-280.000

Κατά την πώληση με την μέθοδο του dropship, πρέπει να έχετε υπόψη τα έξοδα παραγωγής κατά την αποδοχή των παραγγελιών και την εγκατάστασηnya με penyuplai pihak Data. Με menargetkan produk σε rentang harga ini, μπορείτε επίσης να memaksimalkan penghasilan με αύξηση τιμών έως 60% από την τιμή grosir. Το πλεονέκτημα πρόσθετος είναι τρόπος που απαιτείται όλο και λιγότερο.

Incar pelanggan kelas menengah προς πάνω

Εσείς ως dropshipper επιθυμείτε πελάτης που δεν είναι μόνο δυνατότητα αγοράς, αλλά και έχετε penghasilan yang έτοιμο να συνεχίσετε. Orang kelas menengah με έσοδα μεταξύ Rp. 580 εκατομμύρια και Rp. Το 1,8 miliar είναι το market target ιδανικό για την επιχείρηση Anda. Αυτά θα mau και μπορούν να εξαχθούν χρήματα για αγορά προϊόντων που απαιτούνται και diinginkan.

Προϊόντα από μάρκες που γνωστοποιούνται

Sulit για menembus pasar εάν πωλούν τα προϊόντα που είναι ήδη γνωστά, γιατί το orang lain σίγουρα έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Για τα memaksimalkan έσοδα, τα προϊόντα που πωλούνται, ή δεν είναι δημοφιλή στην αγορά. Αυτό δημιουργεί κατάστημα Anda berpeluang για τα χρήματα.

Alat eCommerce δωρεάν για τον προσδιορισμό της θέσης σας

Faktor-faktor yang disebutkan di atas είναι σύνοψη βασικών από hal yang butuh που λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή εξειδικευμένων προϊόντων.

Στο σημείο αυτό, εσείς επιθυμείτε να mengukuhkan επιλογές με τη διερεύνηση επιπέδων kesulitan kata kunci και εκτέλεση ανάλυσης pesaing. Στο κάτω μέρος εργαλεία eCommerce πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για memvalidasi niche yang Anda pilih.

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google

Το Google είναι μηχανή αναζήτησης yang χρησιμοποιείται πολύ πορτοκάλι. Για την τοποθεσία που βαθμολογούν teratas di hasil αναζήτησης για kata kunci που χρησιμοποιούν, δεν χρειάζονται μόνο κυκλοφορία yang melimpah αλλά μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν συναλλαγές πωλήσεων yang menguntungkan. Jadi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα των κλειδιών (χρησιμοποιώντας Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google) για προσδιορισμό niche yang menguntungkan.

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google για χρήση επιχειρήσεωνΣελίδα μπροστά Google Adwords Keyword Planner.

Demi Research Product Niche, Alat Ini Βοήθεια Αναζητάτε Ide Kata kunci που berpotensi πωλήστε και φτιάξτε το site κατάστημα Anda berada di peringkat teratas.

Μετά την είσοδο Θα λάβετε gambaran γενικά τον όγκο Αναζήτηση λέξεων κλειδιών. Ως ιδιοκτήτης ιστότοπου, εσείς αναζητάτε λέξεις κλειδιά που συχνά ditelusuri στο διαδίκτυο. Λέξεις κλειδί μπορεί να βοηθηθεί η αύξηση των δυνατοτήτων για να βρεθεί από τους πελάτες πελάτες σας, εάν Anda.

Anda butuh λογαριασμός Google για τη χρήση alat ini. Για τη χρήση του Εργαλείου σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών, κάντε κλικ στο «Daftar ke Adwords» στη σελίδα beranda.

Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση λέξεων κλειδιών” χρησιμοποιώντας frasa, ιστότοπο ή κατηγορίες. “

Cari ide για το κατάστημα eCommerce AndaΣύνδεση > Cari kata kunci baru χρησιμοποιώντας frasa, website ή κατηγορίες.

Σε συνέχεια, τα προϊόντα που θέλουν να πουληθούν.

Contoh Anda ingin πώληση jam tangan στο κατάστημα. Ketik “jam tangan” στο bilah προϊόντα ή υπηρεσία. Μπορείτε να menyempitkan αναζήτηση με mengenali κατηγορίες προϊόντων και τοποθεσία αναζήτηση.

Μετά από την κύλιση λίστα ιδεών λέξεων κλειδιών, εσείς θα βρείτε διάφορες λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με την αναζήτηση awal Anda. Μέσα από αναζήτηση, coba select kata kunci “jam tangan pria”.

SEM Rush

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών αρκετά καλό για να δώσετε εσείς συμβουλές λέξεις-κλειδιά για τα πράγματα που θα πωληθούν, το εργαλείο αυτό δεν εμφανίζει αρκετά δύσκολα για την αύξηση βαθμολογία.

Επίπεδο kesulitan Kata κλειδί από ποιοτική βαθμολογία ιστότοπος τοποθεσίες χωριστά teratas στα αποτελέσματα αναζήτησης για kata kunci τέτοια. Η ποιότητα μπορεί να dibedah βάσει διαφόρων παραγόντων SEO σε και εκτός σελίδας. Mencoba mengurai όλα τα δεδομένα αυτό, terlepas από τους ahli δενnya Σχετικά SEO, θα απαιτήσει πολύ χρόνο. Dan saya rasa Δεν χρειάζεστε χρόνο.

Yang Anda butuhkan εφαρμογής alat pemisah που βοηθά την επιχείρηση Anda βρείτε επίπεδο kesulitan kata kunci. Ένα εργαλείο bagus που μπορεί να είναι είναι SEM Rush.

Σημείωση: Διαβάστε προσεκτικά SEM Rush για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο canggih ini.

Σελίδα beranda SEM Rush.Σελίδα beranda SEM Rush.

Εμφανίζονται SEM Rush berbayar.

Χρησιμοποιήστε SEM Rush για αναζήτηση ιδεών για κατάστημα dropship Shopify business AndaΜετά την πραγματοποίηση του λογαριασμού και της σύνδεσης, συμπληρώστε τα πλήκτρα κλειδιά στο bilah αναζήτηση και κάντε κλικ στο κουμπί «Cari» για την εμφάνιση δεδομένων.
Χρησιμοποιήστε SEM Rush για αναζήτηση ιδεών για κατάστημα Dropship Shopify bisnis AndaΜετά την ολοκλήρωση της σελίδας ολοκληρώθηκε, gulir προς τα κάτω προς τα τμήματα των λέξεων-κλειδιών Frasa yang Sesuai μετά κάντε κλικ στην «Εμφάνιση έκθεσης περισσότερα.»
Χρησιμοποιήστε SEM Rush για αναζήτηση ide για το κατάστημα eCommerce AndaΣτην σελίδα της έκθεσης, gulir προς το μέρος κάτω για την εμφάνιση των λέξεων κλειδιών και των διάφορων metrik.

Το Yang Anda butuhkan είναι εστιασμένο στις γραμμές επίπεδο kesulitan kata kunci. Semakin χαμηλότερα επίπεδα Kepadatan Kata Kunci (KD), όλο και πιο εύκολο να αναβαθμίσετε τον ιστότοπο για τις λέξεις κλειδί στο mesin αναζήτησης. Saat ini kata kunci disusun από yang πιο δύσκολο μέχρι yang paling λίγο.

Εκτός από αυτό, KD για «jam tangan άντρας» 90,71 και menjadi kata kunci πιο δύσκολο. Yang μπορεί να κάνουμε είναι να αναζητάμε κλειδί lain που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για mengoptimalkan κατάστημα Shopify kita.

Για menyusunnya dari yang termudah και yang tersulit, κάντε κλικ στα γράμματα KD.

Χρησιμοποιήστε SEM Rush για αναζήτηση ide για το κατάστημα eCommerce AndaDari αναζήτηση di bawah, Anda θα βλέπει το επίπεδο kesulitan kata kunci για το «jam tangan antik για άντρα» είναι 67,03, που σημαίνει ότι το site σας θα είναι πιο εύκολο για την εμφάνιση της σελίδας terdepan από μηχανή αναζήτησης.

Με την επιλογή kata kunci ini, μπορούμε επίσης να menyempitkan επιλογές jam tangan για πώληση. Terapkan data in dalam στρατηγικές πωλήσεων Anda –

Spocket

Το Spocket dan Orbelo είναι η εφαρμογή dropship business shopify yang μπορεί να χρησιμοποιείτε για την αναζήτηση dropshipper. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή dropship Spocket ή Orbelo για αναζήτηση προϊόντων που αποστέλλονταιTangkapan οθόνη # 1: Αναζήτηση στο Spocket, ψάχνουμε για τα προϊόντα relevan yang θα μπορούσαν να προωθήσουν και να πουληθούν.

Ali Express

Το Ali Express είναι χώροι για αναζήτηση dropshipper. Χρησιμοποιήστε το Ali Express για αναζήτηση προϊόντων που θα αποσταλείTangkapan οθόνη # 2: Προβολή στο AliExpress και προσαρμοσμένο pencari ke “dropship jam antik,” κάτω από το tangkapan οθόνη από το προϊόν που εμφανίζεται στο site.

Όπως για εσείς, δείτε τιμές για το AliExpress βρίσκονται στο kisaran harga kita – από γιατί, θα χρησιμοποιούμε το AliExpress ως παράδειγμα στο tutorial ini.

Εμφανίζεται πολύ μεγάλο jam που εμφανίζεται στο AliExpress (tangkapan οθόνη # 2) είναι jam saku, το αποτέλεσμα αναζήτησης masih εμφανίζεται jam tangan. Εκτός από αυτό, pertimbangkan αποτελέσματα κλειδιών που ingin kita optimalkan αρκετά εύκολο («jam tangan antik για άνδρες»), έτσι είναι προϊόν ιδανικό για πώληση στο κατάστημα Shopify kita.

Penting: οι λέξεις κλειδιά κατέχουν όγκο αναζήτησης περίπου 20 di SEM Rush. Ο όγκος είναι σημαντικός, ο στόχος μας είναι mengincar βαθμολογίες teratas di hasil αναζήτησης. Άρα, πρέπει να επιλέξουμε λέξεις κλειδιά που είναι εύκολο για αύξηση βαθμολογίας. Memilih kata kunci με ένταση tinggi και KD ελάχιστο 85 θα απαιτήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια για την αύξηση του βαθμολογικού ιστότοπου.

Idealnya, Anda επιθυμείτε να επιλέξετε kata kunci με skor kesulitan kata kunci που rendah.

Βήμα 2: Επιλέξτε penyuplai για κατάστημα dropship

Με τη χρήση πληροφοριών από πάνω, μπορείτε να βρείτε penyuplai yang terbaik. Κατά την αναζήτηση penyuplai yang μπορεί να προσφέρετε barang yang can Anda dropship στο κατάστημα Shopify, AliExpress είναι η επιλογή yang ideal.

χρήση εφαρμογών dropshipping Shopie aliexpress για αναζήτηση προϊόντων και αναζήτηση dropshipper

Με τη χρήση του AliExpress για επιχειρηματική πρακτική, όλα θα είναι εύκολα και άνετα. Αγοράστε AliExpress ως πηγή για τις ανάγκες και την προσφορά dropship Anda. Οδηγός θα σας βοηθήσει.

Εάν δεν έχετε προϊόντα που θέλετε πωλούνται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε bilah pencari για αναζήτησηnya.

Coba ketik “dropship”, θα εμφανιστεί το τελευταίο beragam αποτελέσματα στην αναζήτηση και επιλέξτε produk Anda di sana.

χρήση aliexpress για πηγές προϊόντων για το κατάστημα eCommerce AndaΓια παράδειγμα, coba, κάντε κλικ στο “jam tangan dropship” και δείτε το προϊόν που μπορεί να επιλέξετε για kita dropship στο κατάστημα Shopify.
χρήση aliexpress για αναζήτηση προϊόντων για την επιχείρηση dropship AndaΑποτελέσματα αναζήτησης αναζήτηση.

Dilihat από hasilnya, τιμή jualnya sama όπως incaran kita, που είναι κριτήρια terbaik για berjualan με μέθοδο dropship. Προϊόντα berpotensi για πώληση στο κατάστημα Shopify Anda.

Το αποτέλεσμαnya έχει ήδη. Coba arahkan mouse ke item mana pun. Μπορείτε να δείτε metrik yang can Anda χρησιμοποιείτε για memfilter penyuplai από την σελίδα.

χρήση aliexpress για αναζήτηση προϊόντων dropshipper και πηγή για κατάστημα dropship bisniz AndaΚάτω από την τιμή, θα βλέπετε βαθμολογία bintang από masukan πελάτεςnya. Στο πλάι δεξιά, θα βλέπετε τον αριθμό των χρηστών που θα προσθέσετε τις παραγγελίες για το αντικείμενο αυτό. Από εδώ, Πρέπει να εξετάσετε βαθμολογία αστέρι προϊόν και αριθμός orang που θέλετε. Semakin υψηλή βαθμολογία αστέρι, το προϊόν / πωλητής μπορεί να είναι όλο και πιο διακανδαλικό.

Εάν είναι δυνατόν, coba cari produk που τιμολογείται από πολλούς χρήστες. Jika μόνο segelintir orang yang δίνει skor sempurna, εσείς καλύτερα αναζητάτε produk lain dengan skor hubungan.

Κατά την επιλογή των προϊόντων που θα πωλούνται στα καταστήματα Shopify Anda, τα προϊόντα που δεν bermerek. Επειδή δυσκολεύουν τα προϊόντα που γίνονται γνήσια ή ψεύτικα, καλύτεραnya Αναζητάτε το προϊόν polosan saja. Cari produk biasa yang ratingnya tinggi di AliExpress.

Di bawah rating produk είναι rating penyuplai yang diwakili με μορφή berlian. Τα προϊόνταnya jempolan, faktor lain που επηρεάζει είναι οι penyuplai responsif και εύκολο diajak kerja sama. Με παρουσίαnya βαθμολογία berlian, Anda περισσότερες πληροφορίες ξέρουμε reputasi penyuplai di AliExpress. Με την καθοδήγηση του kursor και του Βερολίνου, εσείς θα δείτε περίληψη masukan από τους πελάτεςnya.

Klik berlian για εμφάνιση πληροφοριών masukanKlik berlian για εμφάνιση πληροφοριών masukan.

Ως κανόνες βασικό, εσείς ως dropshipper επιθυμεί να εργαστεί sama με penyuplai yang έχει βαθμολογία masukan για 95%, και skor ini sudah αρκετά γίνει indikator keandalan penyuplai.

Lakukan βήματα-βήματα κάτω από αυτήν τη στιγμή ψάχνοντας για τα προϊόντα και penyuplai για menyeleksi επιλογές-επιλογές Anda, lalu mulailah επικοινωνία με τα πρόσωπα. Η επικοινωνία θα σας δώσει gambaran σχετικά με seberapa responsif pihak yang akan Anda ajak kerja sama.

Για kita berencana για αναζήτηση jam tangan άντρα, coba cari jam tangan lain yang ada di AliExpress. Για παράδειγμα, coba jual watchon ini di toko Shopify.

Soal harga - χρήση aliexpress για πηγές προϊόντωνSoal harga, jam ini sempurna (7,99 $ / 113,500 $) – δεν είναι πολύ ακριβό και μπορείτε να αυξήσετε harganya με φυσικά.

Χαρακτηριστικά ποιότητας (4,7 από 5) και όγκος (87 χρήστες) πιγκούλες, καθώς και όγκος κρατήσεων (94), προϊόν ini berpotensi besar επειδή penyuplai λαμβάνουν βαθμολογία από τον πελάτη.

Για σύγκριση και μέτρηση τιμής jam που ingin kita jual, buka Amazon και cari item παρόμοια με yang ingin kita jual.

Dari tangkapan layar di atas, τιμές jam tangan kulit berkisar μεταξύ $ 20- $ 200 / Rp. 283.600-2.836.000 Για τον σκοπό αυτό, mari atur harga jam ke $ 20 / Rp. 283.600Dari tangkapan layar di atas, τιμές jam tangan kulit berkisar μεταξύ $ 20- $ 200 / Rp. 283.600-2.836.000 Για τον σκοπό αυτό, mari atur harga jam ke $ 20 / Rp. 283.600

Στο σημείο ini, καλύτεραnya Anda παραγγείλετε δείγματα από penyuplai για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις πληροφορίες από penyuplai Εάν επιλέγετε penyuplai με βαθμολογία masukan yang tinggi, δεν θέλετε να έχετε πρόβλημα κατά την κράτηση. Αναζήτηση αρκετά αρκετά με βαθμολογία που εμφανίζεται στο AliExpress, κάντε κράτηση άμεσα θα δώσει Anda gambaran περισσότερα σχετικά ekspektasi πελάτες κατά την κράτηση από penyuplai μέσω κατάστημα Anda.

Τώρα, πρέπει να ζητήσουμε εικόνες προϊόντος που είναι σαφές και περιγραφή προϊόντος που θα σας tampilkan στο κατάστημα Shopify στους penyuplai.

Αναζήτηση προμηθευτών προϊόντων για κατάστημα dropshipping shopify saya - riwayat obrolanΔιάφορα αποτελέσματα με τα προσφερόμενα προϊόντα.

Στο percakapan di atas, μπορείτε να λάβετε περισσότερα σε χρόνο 24-48 μαρμελάδα. Ini indikasi bagus και penyuplai αρκετά responsif και δεν έχει πρόβλημα με τα προϊόντα ή τα προβλήματα lain. Lakukan βήματα-βήματα αυτό για τα προϊόντα lain yang ingin Anda jual di toko Shopify.

Βήμα # 3: Λίστα και επιλέξτε πακέτο Shopify

Μετά την εφαρμογή και το προϊόν, waktunya menyiapkan κατάστημα eCommerce.

Για έναρξη, κάντε κλικ εδώ για να δημιουργήσετε λογαριασμό Shopify. Εγγραφείτε δωρεάν, αρκετά συμπληρώστε το email, sandi, και nama toko Anda. »

Daftar για κατάστημα shopify AndaLayar εγγραφή Shopify (κάντε κλικ στην εικόνα για λίστα δωρεάν).

Αφού εγγραφείτε επιτυχώς, το Shopify θα προχωρήσει σε μερικές ερωτήσεις για τη βοήθεια σας.

Terkait ερώτηση pertama, Έχετε τέσσερις επιλογές:

 • Δεν έχω πωλήσει τα προϊόντα αυτά
 • Saya menjualnya με το σύστημα yang διαφορετικό
 • Το μόνο δοκιμάζω-coba
 • Saya πωλήσεων, αλλά δεν πωλούνται online

Επειδή δεν έχω κατάστημα και θέλετε να κάνετε κατάστημα dropship μέσω Shopify, για αυτή τη στιγμή μπορείτε να επιλέξετε “Δεν έχω πωλήσει τα προϊόντα”.

Για ερωτήσεις «Πόσο penghasilan της επιχείρησής σας σε ένα χρόνο,» Μπορείτε να επιλέξετε «« Rp. 0 (έχω αρχίσει). “

Αφού απαντήσετε ερωτήσεις-ερωτήσεις, κάντε κλικ στο «Selanjutnya».

Τα τελευταία σας θα ζητήσετε να συμπληρώσετε τις παραγγελίες με πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα κάνετε dialihkan στο dasbor.

Πακέτο Shopify

Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό, πρέπει να berlangganan και ένα πακέτο για άνοιγμα όλων των χαρακτηριστικών premium Shopify. Εξακολουθεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δοκιμή coba 30 hari, sebaiknya επιλέξτε πακέτο Για εργασία, μετά Anda di dasbor, κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλέξτε Πακέτο”.

Επιλέξτε πακέτο για κατάστημα shopify AndaΚάντε κλικ στο “Επιλέξτε Πακέτο” στο dasbor utama για να ετοιμάσετε το πακέτο με Shopify.

Υπάρχουν τρεις επιλογές πακέτου – Basic Shopify, Shopify και Advanced Shopify..

Επειδή σας baru ξεκινήστε, sebaiknya επιλέξτε πακέτο Shopify Basic. Μετάφραση της περιγραφής στα Ελληνικά (Ελλάδα) χρησιμοποιώντας τη Μετάφραση Google; Μετάφραση της περιγραφής ξανά στα Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες) Μετάφραση Nanti after store Anda Walk αρκετά lama, Anda can Change paket for use fitur-feature other. Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και τιμές πακέτο Shopify di αναθεώρηση Shopify από Jason.

Βήμα # 4: Προετοιμασία, σχεδιασμός, και atur κατάστημα Shopify drophip Anda

Εδώ, θα ετοιμάζουμε κατάστημα online Shopify. Το κάτω είναι είναι hal-hal που πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά την κατασκευή καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • Membeli και menyiapkan domain
 • Ετοιμάστε penerusan email
 • Θέμα Memilih
 • Κατασκευή σελίδας που υποχρεωτικά υπάρχει στο κατάστημα Shopify Anda

Menyiapkan nama domain για κατάστημα Anda

Pertama-tama, Anda πρέπει να ανοίξετε σελίδα Κατάστημα στο Διαδίκτυο, lalu κάντε κλικ στο «Domain».

Agar toko Shopify Anda βέλτιστο, χρησιμοποιήστε τον τομέα. Ωστόσο, ο λόγος για την κύρια αγορά είναι ο προορισμός branding. Χωρίς τομέα ειδικά, το URL του καταστήματος Anda θα γίνει όπως:

https://namatokoshopify.shopifyku.com.

Αναζήτηση εσείς θα μπορούσα να βρούμε domain yang δωρεάν, nama domain θα χρησιμοποιήσει τους πελάτες μέσα στο αναγνωali κατάστημα Anda. Jika punya domain berbayar, Anda punya kendali πλήρης nama URL κατάστημα – yang boleh δημιουργήθηκε για φιλικούς χρήστες, όπως:

https://namatokoshopify.com

Θα είναι πιο εύκολο για το market target Anda dalam mengingat και mengetik nama domain Anda.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό, έξτρα χρήματα για αγορά domain εμφανίζει τα σοβαρά σας μέσα στο κατάστημα ini, οπότε ο υποψήφιος πελάτης θα είναι πιο terkesan.

Εάν επιθυμείτε για αγορά domain, κάντε κλικ στο κουμπί “Beli domain baru” στη σελίδα; ή buka με το μέρος Tiga, contohnya με Namecheap.

Daftarkan domain για κατάστημα shopify AndaΓια domain .com, NameCheap mematok τιμές Rp. 156.000 / έτος, για τομέα. καθαρό biayanya Rp. 212.700 / έτος. Το τμήμα terbaik από το NameCheap είναι κάθε αγορά τομέα με το WhoisGuard δωρεάν (πρώτα Rp. 212.700 / έτος), yang fungsinya κλείσιμο identitas ιδιοκτήτη τομέα. Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση NameCheap.

Sebaiknya Anda mendaftarkan nama domain με το registrar pihak ketiga – semisal ingin memindahkan κατάστημα eCommerce Anda di kemudian hari. Για εγγραφή domain, sebaiknya Χρήση Namecheap και GoDaddy. Το GoDaddy είναι καταχωρητής όνομα domain terbesar, ενώ το Namecheap είναι καταχωρητής που είναι πολύ ανταγωνιστικός μέσα σε τιμές και υποστήριξη πελατών.

Τιμή ekstensi domain .com di Shopify ύψους Rp. 184.300. Εάν θέλετε ekstensi μοναδικό, μπορείτε να επιλέξετε από επιλογές premium, εκτός από τον τομέα αυτό περισσότερο mahal.

Για αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιούμε ekstensi .com saja. Κάντε κλικ στο κουμπί “Periksa Ket διαθέσιμο”.

Στην επόμενη σελίδα, εσείς θα βρείτε το όνομα τομέα που θα μπορούσε να dibeli. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε, εσείς θα αναζητήσετε πληροφορίες για την ολοκλήρωση των παραγγελιών.

Πριν από εσάς θα μπορούσα να κάνliklik κουμπιά “Beli domain”, Θα πρέπει να ξεχωρίσεις κιβώτιο που εμφανίζεις εσύ με τους ICANN και DRA.

Αφού mengklik “Beli domain”, θα λάβετε ειδοποίηση email που mengharuskan Anda mengklik tautan για να επιβεβαιώσετε την αγορά σας.

Mengonfigurasi email

Κατά την εκτέλεση της επιχειρηματικής δραστηριότητας με το Shopify, εσείς χρειάζεστε για να εργαστείτε ως μεσάζων. Εφαρμογή κατά την προσωπική διαδικασία, μπορείτε να κάνετε χειροκίνητες παραγγελίες σχετικά με αυτούς για την προσθήκη και την επεξεργασία των παραγγελιών για την αποστολή στον πελάτη.

Ετοιμάστε penerusan email για το shop shopify AndaΓια να ετοιμάσω penerusan email, ανοίξτε την σελίδα Domain lalu κάντε κλικ στον τομέα που dibeli.

Στην επόμενη σελίδα, εσείς θα βλέπετε υπάρχει dua email που θα προετοιμάσετε κάτω από τον τομέα Anda: [email protected] και [email protected] Εάν θέλετε να αλλάξετε διεύθυνση email tempat όλα τα email από το κατάστημα Shopify diteruskan, Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από εδώ. Για την αποστολή email που υπάρχει, κάντε κλικ στο εικονίδιο sampah lalu επιβεβαίωση penghapusan. Εάν θέλετε να προσθέσετε email lain, (π.χ. αλλαγή διεύθυνσης [email προστατευμένο] ή [email protected]) Μπορείτε να mengklik tautan «Προσθήκη διεύθυνσης email» εδώ.

Ketik nama email επιλογή και email tempat Anda θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα.

Memilih tema Shopify

Το Mendesain εμφανίζει ένα κατάστημα που είναι σημαντικό. Από τι; Για εσάς ως άτομο dropshipper πρέπει να κάνετε τους πελάτες εύκολα και άνετα κατά την πρόσβαση στο site Anda. Εάν τους αρέσει να βλέπουν-να βλέπουν τα αντικείμενα στο site Anda, τα μεγάλα αυτά θα αγοράζουν produk yang Anda jual.

Demi δημιουργnya, Πρέπει να ψάχνετε το θέμα που είναι κατάλληλο για το κατάστημα Shopify Anda.

Tema bawaan που ονομάζεται “Debut”. Υπάρχουν πολλά θέματα δωρεάν yang ada στο Shopify. Για αλλαγή tema κατάστημα, ανοίξτε το Tema di panel kontrol Shopify.

Debut - tema default στο κατάστημα dropshipping shopify pertama AndaTema Shopify – Ντεμπούτο. Για αναζήτηση και αλλαγή tema: Είσοδος > Τέμα > Ανοίξτε το Toko Tema.

Το παράθυρο θα ανοίξει για την εφαρμογή Tema Shopify. Διαφορετικά θέματα και στυλ yang θα μπορούσα να επιλέξω – υπάρχει Yang δωρεάν ada pula yang berbayar. Εάν baru ξεκινήσετε, καλύτεραnya εσείς ψάχνετε για θέμα που δωρεάν προηγούμενο.

Menemukan θέμα για κατάστημα dropshipping shopify AndaΓια παράδειγμα, mari pilih JumpStarttheme (θέμα tengah). Αφού κάνετε κλικ στο θέμα που έχετε επιλέξει, εσείς θα κατευθυνθείτε στην σελίδα aktivasi.

Πριν από την επιβεβαίωση του χρήστη αυτό, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά και να το κάνετε αυτό θα δημιουργήσετε την εμφάνιση του καταστήματος Shopify Anda θα μπορείτε να δείτε περισσότερα.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το θέμα αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί “Pasang Tema”.

Θα πρέπει να κάνετε mengklik tautan “Terbitkan ως tema κατάστημα saya” για την ολοκλήρωση αλλαγής tema. Εάν θέλετε να θελήσετε θέμα αλλά όχι menumpuk θέμα αυτή τη στιγμή, κάντε κλικ στο τατάν “pasang ως tema που belum diterbitkan”.

Η σελίδα baru θα εμφανιστεί με τα πλήκτρα “Buka pengelola θέμα” που θα κατευθύνετε Anda στην σελίδα Shopify tempat Anda διαμορφώστε το θέμα. Κάντε κλικ για να κάνετε την αλλαγή που απαιτείται για το θέμα Anda.

Kustomisasi tema για κατάστημα dropshipping shopify AndaΜετά το mengklik πλήκτρα “Προσαρμογή θέματος”, εσείς θα κατευθυνθείτε προς την σελίδα του τόπου mengedit θέμα.
Kustomisasi tema για κατάστημα dropshipping shopify AndaΣε αυτήν την σελίδα, θα βλέπετε πολλά τμήματα στο bilah sisi που σας επιτρέπουν να mengedit ιστότοπο. Με mengklik ένα τμήμα, εσείς θα δείτε διάφορες επιλογές penyesuaian.

Sebagian besar επιλογές fungsinya ήδη αρκετά ξεκάθαρα, jadi εσείς έμεινε δοκιμασμένος-atik κατάλληλος για εμφάνιση εμφάνιση yang ideal. Αν υπάρχει μέρος σε θέμα επιλογής Yang εσείς δεν χρειάζεται, κάντε κλικ στην καρτέλα, gulir ke bahagian bawah bilah sisi, lalu κάντε κλικ στο κουμπί “Hapus τμήμα”.

Προσθέστε σελίδα καταστήματος

Karena Shopify δεν γνωρίζω Anda berencana φτιάχνετε κατάστημα dropship, Χρειάζεστε σελίδα που βοηθάτε πληροφορίες για τους επισκέπτες. Το κάτω είναι μερικές σελίδες yang sebaiknya Anda buat για το κατάστημα Shopify.

 • Σχετικά
 • Προϊόντα
 • Αποστολή
 • Πενγκμπαλιάν
 • Κοντάκ

Για έναρξη κατασκευής σελίδας baru, ανοίξτε το τμήμα Σελίδα στο κάτω κατηγορίες Toko Online.

Δημιουργία σελίδας baru για κατάστημα shopify Anda

Αφού mengklik κουμπιά “Προσθήκη σελίδας”, θα σας κατευθύνετε προς την σελίδα της τοποθεσίας που θα κάνετε την σελίδα baru στο κατάστημα.

Επεξεργαστής κειμένου bergaya WYSIWYG είναι tempat Anda memformat περιεχόμενο βασίζεται σε διάφορες επιλογές που επιλέγονται. Εάν γνωρίζουμε πώς δημοσιεύονται περιεχόμενο που χρησιμοποιούν πλατφόρμα blogging ή CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου), Anda pastinya δεν έχει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του περιεχομένου στο Shopify.

Στο κάτω μέρος είναι οδηγίες yang Anda butuhkan κατά τη δημιουργία σελίδας για το κατάστημα Shopify:

 • Σχετικά – Ο σκοπός της σελίδας ini είναι για την περιγραφή όλων των σχετικών καταστημάτων dropship σας στους επισκέπτες και penyuplai. Εξηγήστε όλους τους λόγους και τον προορισμό Anda selengkap πιθανά συζητάμε το κατάστημα Anda.
 • Προϊόντα – Menampilkan list barang dan koleksi yang Anda jual di toko. Εκτός από αυτό, διευκρινισμένος επισκέπτης πρέπει membelinya από Anda dan apa που κάνει τα προϊόντα Anda περισσότερο unggul dibanding produk milik pesaing lain.
 • Αποστολή – Ungkapkan berapa lama χρόνος που απαιτείται για την παράδοση κάθε παραγγελίας (baik skala besar ή kecil). Εκτός από αυτό, διευκρινίστε τη μέθοδο παράδοσης και τα άλλα που πρέπει να γνωρίζουν πριν από την αγορά από εσάς που μπορούν να mengira-ngira.
 • Πενγκμπαλιάν – Bahas πολιτική pengembalian Anda di sini. Di sini sebutkan πλήθος ημερησίως πριν ο πελάτης μπορεί να επαναφέρει τα προϊόντα, να ζητήσει pengembalian dana, και siapa που θα αποστείλει pengembalian.
 • Κοντάκ – Εδώ θα tercantum τι δεν μπορείτε να προσθέσετε στην σελίδα του καταστήματος. Σελίδα Kontak πρέπει να γίνει μεσαίο ανάμεσα σε εσάς και τους πελάτες αν έχετε ερωτήσεις και προβλήματα σχετικές με το κατάστημα dan produk.

Contoh di bawah είναι σχετική σελίδα Σχετικά με το κατάστημα saya (saat ini isinya teks contoh) και μπορείτε να δείτε την διαδικασία.

Mengedit Halaman Tentang για κατάστημα shopify AndaMengedit σελίδα Σχετικά με το Shopify.

Επειδή θέλετε να προσελκύσετε κίνηση που περισσότερα από τη μηχανή αναζήτησης, Anda pastinya θέλετε να διαμορφώσετε SEO σελίδα με baik. Gulir ke σελίδα lalu κάντε κλικ στο tautan “Επεξεργασία ιστότοπου SEO”.

Επεξεργασία judul και deskripsi meta με στόχους ενδιαφέροντα πολλά κλικ από χρήστες κατά την προβολή τους στο αποτέλεσμα αναζήτησης.

Εάν έχει ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση”.

Μετά τη δημιουργία σελίδας, εσείς θέλετε να συμπεριλάβετε τις σελίδες αυτές στη σελίδα πλοήγησης από τους επισκέπτες μπορούν να βλέπουν με ευκολία. Για εργασία, μετά την αποθήκευση της σελίδας που δημιουργήθηκε, κάντε κλικ στο tautan Μετά τη δημιουργία σελίδας, εσείς θέλετε να συμπεριλάβετε τις σελίδες αυτές στη σελίδα πλοήγησης από τους επισκέπτες μπορούν να βλέπουν με ευκολία. Για εργασία, μετά την αποθήκευση της σελίδας που δημιουργήθηκε, κάντε κλικ στο tautan “tambahkan ke navigasi toko”.
Μπορείτε να προσθέσετε σελίδα προς εγγραφή kaki ή menu utama. Για παράδειγμα, mari sertakan σελίδα Σχετικά με το μενού utama Anda.Μπορείτε να προσθέσετε σελίδα προς εγγραφή kaki ή menu utama. Για παράδειγμα, mari sertakan σελίδα Σχετικά με το μενού utama Anda.
Σχετικά με την ιστοσελίδα dropship businessΑφού βρεθείτε στο σελίδα menu utama, προσθέστε σελίδα Σχετικά με τη λίστα.

Μετά την ολοκλήρωση, κάντε κλικ στο “Αποθήκευση μενού” για αποθήκευση αλλαγής.

Κάντε ενέργειες σε όλες τις σελίδες που χρειάζονται για την ιστοσελίδα Anda.

Αναφορά Pengembalian Dana, Privasi, και Ketentuan Υπηρεσίες (TOS)

Εάν θέλετε να κάνετε σελίδα σύντομα για ανά δήλωση, buka Pengaturan > Ταμείο και αναζήτηση τμήμα “Αναφορά Pengembalian Dana, Privasi, και Ketentuan Υπηρεσίες (TOS)”.

Mengatur pengembalian χρήματα polify για κατάστημα shopify dropship Anda

Τα στοιχεία που δημιουργούνται από το μέρος αυτό θα εμφανιστούν στο μέρος των αρχείων από το ταμείο. Όπως που αναφέρεται στο τμήμα της πλευράς σελίδας, πρότυπο αυτό belum diulas από ahli νομικής sehingga perlu perlu perlu ahli perlu perlu perlu perlu meny meny meny meny bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan bantuan nyataan nyataan.

Βήμα # 5: Προσθέστε το προϊόν στο κατάστημα dropship Shopify Anda

Προσθέστε τα προϊόντα στο κατάστημα shopify AndaWaktunya προσθέστε προϊόντα στο κατάστημα. Για προσθήκη σελίδας προϊόντος, κάντε κλικ στο «Προσθήκη προϊόντος».
Αφού βρεθείτε στη σελίδα Προϊόντα, Πρέπει να συμπληρώσετε για τα προϊόντα.Αφού βρεθείτε στη σελίδα Προϊόντα, Πρέπει να συμπληρώσετε για τα προϊόντα.
Για περιγραφή, Anda ingin mengedit περιεχόμενο που δίνεται από penyuplai Anda. Δημιουργία άγαρ περιγραφή περιγραφή ενδιαφέρουσα εμφάνισηΓια περιγραφή, Anda ingin mengedit περιεχόμενο που δίνεται από penyuplai Anda. Δημιουργία άγαρ περιγραφή περιγραφή ενδιαφέρουσα εμφάνιση.
σελίδα λεπτομέρεια προϊόντωνDi bilah sisi δεξιά, κάτω μέρος Οργάνωση, Απαραίτητη ανάγκη για επεξεργασία προϊόντων και πωλητή για mengkategorikan προϊόντα demi επισκέπτες. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε το προϊόν αυτό στη συλλογή, έτσι μπορείτε να συλλέξετε προϊόντα παρόμοια και εμφάνισηnya στους πελάτες potensial. Πρέπει να εισαγάγετε ετικέτα kata kunci για το προϊόν για τους επισκέπτες μπορεί να mencarinya di bilah αναζήτηση με πιο εύκολο.
Judul και deskripsi σελίδα προϊόντωνΣτο κάτω μέρος judul και περιγραφή προϊόντος είναι τμήμα Gambar Unggah όλες οι εικόνες που παρέχονται από penyuplai. Βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες ποιότητας και beresolusi υψηλός άγαρ ευκαιρίες πωλήσεων αυξάνεται.
τιμές προϊόντωνΓια τις τιμές, τις τιμές που είναι πιο φυσικές βάση riset Anda. Με σύγκριση jam tangan yang πωλήθηκε στο Amazon, τιμή πώλησης Rp. 280.000. Kita πράγματι μπορεί να αναβαθμίσουμε τις τιμές demi meraih untung περισσότερα, εκτός από τις τιμές πάνω από τις παραδείγματα αποκλειστικά.
Προσθέστε λεπτομέρειες παράδοσης προϊόντωνTerkait pengiriman, Μπορείτε επίσης να mengosongkannya γιατί penyuplai yang θα δημιουργήσουν hal ini. Ωστόσο, εσείς χρειάζεστε μεμβράνες για την παράδοση των παραγγελιών με penyuplai για την εμφάνιση των προϊόντων που αποστέλλονται την ώρα.
παράδοσηΤο κάτω μέρος της αποστολής είναι η σελίδα Varian που επιτρέπεται Διαφορετικές ποικιλίες από ένα προϊόν. Εάν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, μεγέθη, και άλλα, εσείς πρέπει να εισαγάγετε εδώ εδώ ο υποψήφιος αγοραστής έχει πολλά. Varian ini berpotensi για προσθήκη.
61Terakhir, Anda μπορεί να mengedit λίστα μηχανών αναζήτησης προϊόντων. Κάντε κλικ στο tautan “Επεξεργασία ιστότοπου SEO” για εισαγωγή judul και περιγραφή meta beserta URL Anda.

Για judul σελίδα, καλύτεραnya isi με nama κατάστημα dropship Anda di akhir εάν αρκετά. Για την περιγραφή meta, μπορείτε να το κάνετε σε λεπτομέρειες για τα προϊόντα. Maksimalkan χαρακτήρας yang ada (160) για εσάς μπορείτε meyakinkan χρήστες που sedang έρθουν αποτελέσματα αναζήτησης για mengklik tautan Anda. Για το URL, μπορείτε επίσης να mengeditnya από το URL ως σύντομο.

Πρέπει επίσης να αναλύσετε λέξεις κλειδιά για mengoptimalkan σελίδες produk. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SEMrush για την αναζήτηση των λέξεων κλειδιών που αυξάνετε την βαθμολογία με την εύκολη αύξηση της ευκαιρίας Anda για τη βαθμολογία πιο υψηλή στο Google ή Bing.

Εάν ολοκληρωθεί, simpan προϊόντα. Terapkan proses yang sama για όλα τα προϊόντα που θέλετε Anda jual στο κατάστημα dropship Shopify.

Προσθέστε τα προϊόντα σας αυτόματα στη συλλογή Anda

Το κέρδος η συλλογή προϊόντων είναι για mengelompokkan προϊόντα με μάρκες, είδη, θέμα ή παράγοντες lain yang sama.

Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που kita συμπληρώστε ως πάνω, για παράδειγμα, θέλετε να πωλήσετε jam tangan kulit asli στο κατάστημα – θα χρησιμοποιούμε συλλογή.

Δημιουργία συλλογής σελίδαςDi bahagian pertama από Δημιουργία συλλογής σελίδας, συμπληρώστε το όνομα και τη συλλογή deskripsi. Terapkan hal yang sama, yang kita χρησιμοποιούμε για την παραγωγή προϊόντων εδώ. Jelaskan serinci πιθανά μπορείτε να δώσετε πληροφορίες που απαιτούνται επισκέπτες για τη λήψη αποφάσεων.
Koleksi εικόνεςΓια εικόνες Koleksi, idealnya, Anda ingin mengunggah foto yang εμφανίζει πολλά μεγάλα προϊόντα yang Anda jual, jadi ο επισκέπτης θα μάθετε τι θα δείτε και beli στη συλλογή Anda. Εάν δεν μπορώ, Anda αρκετά mengunduh εικόνες produk yang berkualiti tinggi saja.

Agar produk μπορεί να είναι πιο εύκολο να προσθέσετε στη συλλογή, Μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα σελίδα προϊόντος που baru δημιουργήθηκε με ketentuan ειδικά. Μπορείτε να επιλέξετε από τα είδη των προϊόντων, τις τιμές, τον πωλητή, την ετικέτα, και lain-lain, έτσι Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε συλλογές στο εγχειρίδιο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλές προϋποθέσεις για να προσθέσετε τα προϊόντα που χρειάζεστε για να συμπεριλάβετε στην λίστα.

Lalo sunting SEO σελίδα agar μπορεί να προσελκύσει τον ενδιαφερόμενο αγοραστή για mengklik tautan.

Μετά την ολοκλήρωση, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση συλλογής”.

Βήμα # 6: Μέθοδος πληρωμής στο κατάστημα Anda.

Ως ιστότοπος eCommerce, το dropshipper επιθυμεί να παρέχει διάφορες μεθόδους πληρωμών στους αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν mana yang mereka mau. Χρήστες που χρησιμοποιούν PayPal ή πιστωτικές κάρτες για συναλλαγές online. Για την πιστωτική κάρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Pembayaran Shopify και εσείς μπορείτε να λάβετε πληρωμές απευθείας μέσω Shopify – δεν χρειάζεται να προετοιμαστείτε apa pun.

Pembayaran Shopify για κατάστημα eCommerce AndaPembayaran Shopify.

Salah satu χαρακτηριστικό terbaik από Pembayaran Shopify είναι ικανότητα για melacak όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του καταστήματος dropship Shopify Anda. Εκτός από αυτό, αν ο πελάτης ζητάει pengembalian dana, μπορείτε να γίνετε αντιπρόσωποι με το πρότυπο kustom και εσείς ως ιδιοκτήτης κατάστημα δεν χρειάζεται repot-repot membalasnya.

Sayangnya, Pembayaran Shopify δεν διατίθεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το Solusi άλλα χρησιμοποιεί το PayPal για συναλλαγές.

Paypal di shopifyΑπό προεπιλογή, όλες οι αγορές θα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το PayPal Express Checkout. Μπορείτε επίσης να λάβετε μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω μεθόδου πληρωμής ini, και δεν υπάρχει κόστος συναλλαγής, ως penghasilan Anda δεν terpotong.
Pembayaran κάρτα kredit στο κατάστημα ShopifyTerkait kartu kredit, εάν επιθυμείτε πληρωμή χρησιμοποιώντας pemroses μέρος τριών, Anda πρέπει να επιλέξετε από λίστες που είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος “Terima κάρτα kredit”.

Shopify προσφορά ratusan επιλογές πληρωμών που pastinya θα ικανοποιήσει τους πελάτες σας. Με πολλές επιλογές, ο αγοραστής δεν μπορεί να beralasan για να μην αγοράσετε τα προϊόντα σας Επειδή έχετε προσφέρει μεθόδους πληρωμής που είναι miliki.

Η διαδικασία που πρέπει να κάνετε είναι η μέθοδος της πληρωμής που θέλετε Anda siapkan από τη λίστα, semisal Anda sudah berlangganan με τη μέθοδο που akan Anda pilih. Εάν belum, Πρέπει να mendaftarkannya. Μετά την επιλογή της από τη λίστα, εσείς πρέπει να συμπληρώσετε τι απαιτείται για την επεξεργασία επιλογών και μπορείτε να λάβετε πληρωμή μέσω κάρτας χρησιμοποιώντας μέθοδο που επιλέξατε.

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε τις επιλογές πληρωμής, δείτε τη μέθοδο lain που συμβαίνει στα τμήματα “Pembayaran εναλλακτικά” και “Pembayaran manual.”

Βήμα # 7: Τιμή παράδοσης για το κατάστημα Anda

Bergantung σε produk yang Anda jual, Anda πρέπει να παρέχετε τιμές που μπορείτε να προσφέρετε harga yang akurat.

Τιμές παράδοσηςΓια προμήθεια τιμολόγησης: Είσοδος > Pengaturan > Zona dan Tarif

Για menghitung κόστος αποστολής με akurat, Πρέπει να ξέρετε hal-hal παρακάτω:

Τιμολόγηση αποστολής

Τιμές αποστολής σε μέγεθος και berat προϊόντων για αποστολή τοπικών και διεθνών. Τιμές διαφοροποιημένες λόγω διαφόρων παραγόντων.

Τιμές επιπλέον και όγκος

Η τιμή αυτή υπάρχει γιατί υπάρχει και η προσθήκη, όπως για την παράδοση των προϊόντων, άμεσα και προς τα μπροστά στους πελάτες.

Παραγωγή penyuplai

Αυτό είναι χρήμα που πρέπει να στείλετε στους penyuplai προγενέστερα αγάρ προϊόντα που προετοιμάζονται και μπορούν να αποσταλούν αμέσως.

Δεν υπάρχει τίποτα καθολικό για κόστος σε – Πρέπει να μιλάτε με penyedia υπηρεσία αποστολής και penyuplai για την τιμή. Μετά την εξέταση όλων των παραγόντων, μπορείτε να λάβετε τιμές που φυσικά για κάθε είδος.

Για συμβουλές και παράδοση, διαβάστε το άρθρο ini στο Shopify.

Μέθοδος παράδοσηςBekerja με μέθοδο αποστολής lain στο Shopify.

Στο τμήμα “Metode pengiriman lain” Shopify, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τιμή yang dihitung από την πλευρά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας αν έχετε πακέτο Shopify ή που είναι πιο ψηλό. Hal ini δυνατότητα Anda mengotomatisasi διαδικασία penghitungan κόστος παράδοσης από εσάς δεν χρειάζεται να menghitungnya.

Εάν δεν επιθυμείτε repot-repotiriman παράδοση προϊόντων για κατάστημα dropship Shopify Anda, Anda μπορείτε να προσθέσετε υπηρεσία dropship για menugaskan όλες τις παραγγελίες στο dropshipper ή penyuplai Anda.

Μετά την mengklik σελίδα, μπορείτε να συνδεθείτε με την υπηρεσία παροχής όπως Rakuten dan Fulfillments από την Amazon μέσω της εφαρμογής από το Shopify. Ωστόσο, λόγω penyuplai Anda από το AliExpress, πρέπει να επιβεβαιώσετε αυτό το προηγούμενο με penyuplai ό, τι μπορούν να στείλετε προϊόντα atas nama Anda.

Βήμα # 8: Προσθέστε έκπτωση στην κάρτα και τον κωδικό

Εάν οι επισκέπτες berbelanja στον ιστότοπο Anda για αγορά δώρων δεν είναι βέβαιοι τι apa που θέλετε dibeli για orang terkasih, η κάρτα είναι επιλογή τέλεια. Με το πλήθος συγκεκριμένα σε κάθε κάρτα, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί την κάρτα για την αγορά προϊόντων με την τιμή yang setara με την κάρτα.

Κάρτα δώρο cuma salah satu cara lain για την πώληση produk Anda. Ως άτομο dropshipper, εσείς μπορείτε επίσης να προσφέρετε κάρτα για τους πελάτες που baru αγοράζουν τα προϊόντα στο κατάστημα Anda. Εάν διαθέτετε στρατηγική bagus, το δωροκάρτα μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων στην επιχείρηση του dropship.

Κάρτα δώρων

Για να φτιάξετε κάρτα, ανοίξτε Προϊόντα > Κάρτα di menu bilah sisi lalu κάντε κλικ στο κουμπί “Μελλιές berjualan δώρο στο κατάστημα saya.”

Buat κάρτα δώρο στο Shopify

Ωστόσο, για την απόκτηση των χαρακτηριστικών στο Shopify, πρέπει να χρησιμοποιείτε το πακέτο Shopify ή το πιο ψηλό.

Μετά το πακέτο στο-αναβάθμιση, θα εσείς θα κατευθυνθείτε προς την σελίδα του:

Διαμόρφωση σελίδας κάρτα δώρο

Αφού δημιουργήσετε ποικιλία καρτών, μπορείτε να αποθηκεύσετε στο “Toko Online” στην κάτω περιοχή Visibilitas για πωλήσεις καρτών. Μπορείτε επίσης να ανδρικές κάρτες ειδικά για πελάτες που συχνά berbelanja στο κατάστημα Anda.

Κωδικός έκπτωση

Μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις με την αλλαγή επισκέπτη menjadi πελάτες. Coba buat κώδικες και αγοράστε Produk Anda με τις τιμές που είναι πιο φτηνές.

Κωδικός έκπτωση στο Shopify

Στο μενού bilah side, buka Diskon, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη Diskon.” Isi λύση yang ada di atas. Βεβαιωθείτε για menyunting batasan Προϋπόθεση και Χρήση που ταιριάζει με τα χρονικά που εσείς επιθυμείτε για τους πελάτες που δεν menyalahχρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιείτε κωδικούς έκπτωση τόσο συχνά.

Μετά την πραγματοποίηση κωδικών έκπτωσης, εσείς πρέπει να προωθήσετε το κατάστημα στο διαδίκτυο. Το κάτω είναι caranya:

 • Προώθηση στο sosmed – Bagikan κωδικός στο Facebook, Twitter, και sosmed άλλοι.
 • Γράψτε postingan στο blog – Δημιουργία postingan στο τμήμα blog Anda Yang περιγράφει όλους τους σχετικούς κωδικούς έκπτωση beserta penggunaannya. Το Lalu Anda μπορεί να membagikan postingan di sosmed από membagikan κωδικό di sana για αύξηση της κυκλοφορίας στο blog Anda.
 • Δημιουργία αναδυόμενου παραθύρου – Το αναδυόμενο παράθυρο είναι λύση yang baik για τη δημιουργία λίστας email ή την επισκεψιμότητα στη σελίδα συγκεκριμένη που υπάρχει στην ιστοσελίδα Anda. Το αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί αυτόματα σε κάθε σελίδα της ιστοσελίδας Anda για την προσοχή των επισκεπτών. Για πληροφορίες συμπληρωματικά εργαλεία και αναδυόμενο παράθυρο, διαβάστε postingan Shopify ini.
 • Αποστολή email σε πελάτες – Εάν θέλετε μόνο να δώσετε κωδικές εκπτώσεις σε segelintir orang yang γράφετε στη λίστα email Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης ως insentif για το orang yang εγγράφεται στο milis Anda. Εάν δεν έχετε λίστα, δείτε postingan ini di Shopify για χρήση imajinasi και kreativitas και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ide-ide τέτοια στο κατάστημα.

Κωδικός έκπτωση έκπτωση αποτελεσματικό για αύξηση πωλήσεων και κέρδος επιχείρηση dropship Shopify Anda, sebaiknya Δεν είστε συνεχώς-terusan χρησιμοποιώντας cara ini. Οι μετοχές αποκλείονται συνεχώς-terusan μπορούν να πωλούνται και να αλληλεπιδρούν πελάτες με το κατάστημα Anda.

Βήμα # 9: Ετοιμάστε πελάτες

Έχουμε ήδη δοκιμάστε επεξηγήστε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση dropship Shopify Anda στον ιστότοπο, πάντα υπάρχουν ερωτήσεις που terlewatkan saat κάνετε κατάστημα online. Oleh γιατί,, πρέπει να ανοίξετε τον εαυτό σας για τους πελάτες που θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν Yang Anda jual, καθώς και την κατάσταση των παραγγελιών αυτών.

Οι πιο απλές εικόνες επισκέπτης είναι η δημιουργία σελίδων επαφών στο κατάστημα. Ωστόσο, ορισμένα orang ingin τρόπους που είναι πιο γρήγορο και άνετο για επικοινωνία εσείς αναμονή berjam-jam ακόμα berhari-hari για αναμονή balasan.

Για mengatasinya, ένας σταγόνας πελάτης χρειάζεται να παρέχετε εργαλεία επικοινωνίας που περισσότερο από την ιστοσελίδα Shopify για σύνδεση με τους πελάτες Anda. Salah satu alat terbaik που μπορεί να προσφέρει το πακέτο είναι ZenDesk.

Zendesk + Shopify

Μπορείτε να ετοιμάσετε ZenDesk για να χρησιμοποιήσετε τις παρενέργειες των πελατών παρακάτω για το κατάστημα Shopify Anda:

 • Τηλέφωνο – Μέσω της δυνατότητας Τηλέφωνο ZenDesk, οι πελάτες σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου για να αποκαλύψετε τα προβλήματα τους. Alat ini επίσης αποθηκεύει riwayat πελάτες. Pembuatan εισιτήριο αυτόματης και rekaman εφαρμογή βοήθειας εστίασης σε προβλήματα πρόβλημα που υπάρχει κανένας πράκτορας δεν χρειάζεται khawatir με alur kerjanya.
 • Ομπρόλαν – Για την παροχή απαντήσεων ταχεία στους πελάτες που αποκαλύπτουν προβλήματα σχετικά με το κατάστημα Anda, υποστήριξη obrolan που τους δίνουν μηνύματα και ζητήστε βοήθεια στους πράκτορες Με επίλυση προβλημάτων με γρήγορο, υπάρχει δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων και επίσης προσφέρει εμπειρία χρήστη που κάνει καλό.
 • Βάση γνώσης (Γνωσιακή βάση) – Μπορείτε να δημιουργήσετε πύλη χρήστες που να ξέρετε όλες τις πληροφορίες σας βασικές ερωτήσεις που να λαμβάνουν από τους χρήστες και penelepon. Βασικές γνώσεις θα γίνει οδηγός για όλα τα προβλήματα potensial yang dialami πελάτες που δεν χρειάζονται menelepon ή αποστολή email στους πράκτορες.
 • Σοσιαλισμένος – Πολλοί χρήστες περισσότερο suka menyuarakan keluhan αυτά μέσω sosmed και εφαρμογές perpesanan. Με το μήνυμα ZenDesk, μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα προβλήματα στην εφαρμογή και την πλατφόρμα κοινωνικής ευχέρειας.

Τιμή ZenDesk συμπεριλαμβάνεται ευελιξία, εξαρτήματα που θέλετε για το κατάστημα Shopify Anda. Για Rp. 71.000 / μήνα, Αποκτήστε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το κανάλι κοινωνικής δικτύωσης, το κέντρο βοήθειας βάσης, και το widget που εμφανίζεται στην οθόνη Anda. Αυτό είναι ένα πακέτο τέλειο εάν εσείς νέο άνοιγμα κατάστημα dropship Shopify. Εάν το αίτημα αυξάνεται, μπορείτε να κάνετε πρόσβαση στο πακέτο lain που παρέχετε τα χαρακτηριστικά περισσότερα όπως το dasbor performa, μερικές εφαρμογές tiket, dan lain-lain.

ZenDesk συμπληρώστε με δοκιμή coba 14 ημέρες για κάθε πακέτο από εσάς μπορείτε να mengujinya και να βλέπετε το εργαλείο αυτό μπορεί να γίνει πλατφόρμα επιλογών για τις ανάγκες.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εγκατάσταση Zendesk ke toko Shopify, διαβάστε το άρθρο ini για γνώσεις βήματα-βήματα που πρέπει dilalui.

Εάν προσελκύσετε ZenDesk υπερβολικά πολύπλοκο, μπορείτε να επιλέξετε εργαλεία yang skalanya περισσότερα μικρό:

 • Τάση – Menghadirkan υποστήριξη obrolan άμεσα σε επίπεδο που διαφέρει! Tempatkan κουμπιά melayang σε όλες τις σελίδες Anda yang diklik από τους επισκέπτες. Αυτά μπορούν να γράφουν ερωτήσεις και σχόλια με εύκολο, και Μπορείτε επίσης να membalasnya με γρήγορα!
 • Ακρίδα – Εάν επιθυμείτε να λαμβάνω από τους πελάτες, το εργαλείο αυτό επιτρέπει Anda για την πραγματοποίηση κλήσεων στο 1-800 ή τον αριθμό τοπικού που κατευθύνεται στο smartphone Anda ή στον αριθμό tim υποστήριξη Anda.
 • Hootsuite – Εργαλείο διαχείρισης sosmed yang δημοφιλές αναζητά εσείς βλέποντας όλα τα προφίλ sosmed Anda μέσα σε ένα μέρος έτσι μπορείτε να απαντήσετε και membalas ερωτήσεις από πολλά κανάλια στο κέντρο komando terpusat.

Με τη χρήση salah satu alat di atas, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης dropship Anda και δημιουργείτε βάση πελάτες που είναι πιο συμπαγής και ευτυχισμένος.

Βήμα # 10: Rilis κατάστημα dropship Shopify Anda

Αναζήτηση Anda sudah menyunting διάφορα macam hal που ada στο κατάστημα με την εμφάνιση, τον ιστότοπο Anda masih belum μπορείτε να δείτε από το κοινό.

ξεκινώντας το κατάστημα shopify dropshipping

Το Alasannya είναι επειδή το site Anda masih προστατεύεται από sandi. Dan hal ini φυσικά γιατί εσείς εξακολουθείτε να είστε σε διαδικασία παραγωγής καταστημάτων πριν από τη μεμβράνη σας δημοσίως στον υποψήφιο αγοραστή. Για πρόσβαση στο site, εσείς χρειάζεστε να προστατέψετε sandi.

Αφού πραγματοποιήσετε βήματα-βήματα από πάνω, waktunya ανοίξτε τον ιστότοπο agar μπορεί να το προσπελάσετε όλοι.

Αφού κάνετε κουμπιά, θα μεταβείτε στην ενότητα Sandi yang υπάρχει στην σελίδα Preferensi. Yang Anda butuhkan, κάντε κλικ στο κουμπί “Aktifkan sandi di page”, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση”.

Kesimpulan: Menjalankan Επιχειρήσεις Dropship στο Shopify

Οδηγίες Di Atas Σχεδίαση Περισσότερες Πληροφορίες Πληροφορίες Mendasar Σχεδιασμένα Σχετικά με το dropshipper και την έναρξη της επιχείρησης dropship Shopify με baik.

Kita επίσης συζητάμε τρόπους αναζήτησης εξειδικευμένων προϊόντων yang menguntungkan. Σύντομα bahasannya σύντομα, πρέπει να γνωρίζετε και να πρέπει να melangkah. Λεπτομέρειες, τμήματα αυτά, beserta, άλλα, θα δώσουν Anda gambaran που θα βρείτε καλύτερα κατάστημα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για εσάς που θέλετε να συνεχίσετε την ποιότητα των καταστημάτων, διαβάστε Οδηγός Shopify ini ή ikuti φόρουμ dropship Shopify.

* Μετάφραση: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map