Αναθεώρηση Squarespace

Βαθμολογίες Squarespace & Περίληψη κριτικής


Ονομα: Squarespace

Περιγραφή: Το Squarespace μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσους χρειάζονται έναν ιστότοπο για να το συνδυάσουν γρήγορα και εύκολα. Προσφέρει προ-σχεδιασμένα πρότυπα σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη. Τα πρότυπα των σχεδιαστών κάνουν το Squarespace να ξεπερνά τους ανταγωνιστές.

Λειτουργικό σύστημα: Βασισμένο στον Ιστό

Κατηγορία εφαρμογής: Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, Κατασκευή διαδικτυακού καταστήματος, Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Ευκολία στη χρήση

 • Πρότυπα & Σχέδια

 • Λειτουργίες & Ευκαμψία

 • Σχέση ποιότητας και τιμής

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

4.2

Περίληψη

Το Squarespace κλίνει προς την τελειοποίηση του σχεδιασμού. Τα πρότυπα των σχεδιαστών κάνουν το Squarespace να ξεχωρίζει από άλλους ανταγωνιστές. Με τη νέα διάσταση ενός προγράμματος επεξεργασίας, κάνει τη διαδικασία προσαρμογής πιο ομαλή και φυσικά, όλα τα πρότυπα θα φαίνονται υπέροχα σε όλες τις συσκευές. Παρά τα μειονεκτήματα, το Squarespace είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τους αρχάριους και κατάλληλη για όσους αναζητούν πρότυπα εκτός κουτιού.

Μάθε περισσότερα

 • Squarespace – ο ευκολότερος κατασκευαστής ακόμα?
 • Βραβευμένα πρότυπα
 • Συνήθεις ερωτήσεις για το Squarespace
 • Η ετυμηγορία μας

Πλεονεκτήματα

 • LayoutEngine 2 – η νέα διάσταση του προγράμματος επεξεργασίας
 • Πρόσβαση σε εικόνες αποθεμάτων από το Getty Images και το Unsplash
 • Υπέροχα πρότυπα που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητά
 • Το blogging έγινε εύκολο
 • Βασικά χαρακτηριστικά φιλοξενίας

Μειονεκτήματα

 • Δεν διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα
 • Δεν επιτρέπονται εργαλεία τρίτων κατασκευαστών / εφαρμογή addon
 • Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ακριβό
 • Περιορισμένες επιλογές για ανάπτυξη ιστότοπου
 • Δοκιμάστε το Squarespace δωρεάν
 • Δείτε Πρότυπα Squarespace

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Εφαρμογή λογισμικού",
"όνομα": "Squarespace",
"περιγραφή": "Το Squarespace μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσους χρειάζονται έναν ιστότοπο για να το συνδυάσουν γρήγορα και εύκολα. Προσφέρει προ-σχεδιασμένα πρότυπα σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη. Τα πρότυπα των σχεδιαστών κάνουν το Squarespace να ξεπερνά τους ανταγωνιστές.",
"εικόνα": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"λειτουργικό σύστημα": "Βασισμένο στον Ιστό",
"εφαρμογήΚατηγορία": "Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, Κατασκευή διαδικτυακού καταστήματος, Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τζέισον Τσόου"
},
"κριτικήBody": "

Το Squarespace κλίνει προς την τελειοποίηση του σχεδιασμού. Τα πρότυπα των σχεδιαστών κάνουν το Squarespace να ξεχωρίζει από άλλους ανταγωνιστές. Με τη νέα διάσταση ενός προγράμματος επεξεργασίας, κάνει τη διαδικασία προσαρμογής πιο ομαλή και φυσικά, όλα τα πρότυπα θα φαίνονται υπέροχα σε όλες τις συσκευές. Παρά τα μειονεκτήματα, το Squarespace είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τους αρχάριους και κατάλληλη για όσους αναζητούν πρότυπα εκτός κουτιού.

\ r \ n

Μάθε περισσότερα

\ r \ n

  \ r \ n
 • Squarespace – ο ευκολότερος κατασκευαστής ακόμα?
 • \ r \ n

 • Βραβευμένα πρότυπα
 • \ r \ n

 • Συνήθεις ερωτήσεις για το Squarespace
 • \ r \ n

 • Η ετυμηγορία μας
 • \ r \ n

"
}

Είναι ακόμα το ευκολότερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων?

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει ένα δίκαιο μερίδιο των δημιουργών οπτικών ιστότοπων που διευκολύνουν τους μη προγραμματιστές. Ακολουθούν πάντα ένα μοτίβο όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό και τη χρηστικότητα.

Αφού πέρασα μερικές ώρες στο Squarespace, είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι είναι ένα από τα τέλεια παραδείγματα για το τι πρέπει να είναι οι κατασκευαστές ιστότοπων.

Αμέσως από το ρόπαλο, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τα πάντα από το μηδέν – από την εγγραφή ενός νέου τομέα και την ενσωμάτωση ενός θέματος στον ιστότοπό σας.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στις δυνατότητες του Squarespace:

1. Η διαχείριση οπτικών στοιχείων είναι εύκολη

Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός είναι ένα από τα υψηλά σημεία του Squarespace, συνοδεύεται από το Image-drag-drop Image Manager. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε, να επεκτείνετε και να βελτιστοποιήσετε τη βιβλιοθήκη οπτικών στοιχείων χωρίς ταλαιπωρία.

Παρακάτω είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Διαχειριστή εικόνων του Squarespace:

 • Πρόσβαση σε 40 εκατομμύρια εικόνες
  Εάν χρειάζεστε μια μοναδική επιλεγμένη εικόνα για μια ολοκαίνουργια ανάρτηση ιστολογίου, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το Squarespace Getty Images Integration. Σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 40 εκατομμύρια εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε καλή τιμή.
 • Ταχύτερη απόδοση του ιστότοπου
  Για να εξασφαλίσει την κορυφαία απόδοση του ιστότοπού σας, το Squarespace παρέχει ένα δωρεάν CDN – συντομογραφία για το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου. Λειτουργεί με τη διανομή του φορτίου της μετάδοσης περιεχομένου σε ένα δίκτυο κέντρων δεδομένων παγκοσμίως κατανεμημένων.
 • Αποκριτικός φορτωτής εικόνας
  Κάθε φορά που ανεβάζετε ένα αρχείο εικόνας, το SquareSpace δημιουργεί αυτόματα ένα σύνολο εικόνας σε διαφορετικές κλίμακες. Στη συνέχεια, φορτώνεται η κατάλληλα μεγέθους εικόνα ανάλογα με την οθόνη του χρήστη.
 • Δείξτε τα οπτικά σας στοιχεία
  Για να αναδείξετε τα οπτικά σας στοιχεία, μπορείτε να δημιουργήσετε “Γκαλερί μπλοκ” που μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε βίντεο, καθώς και να εφαρμόσετε αποτελέσματα προβολής για να κάνετε τη συλλογή σας να ξεχωρίζει.

2. Νέες διαστάσεις ελέγχου

Ο επεξεργαστής ιστότοπων Squarespace παρέχει στους χρήστες νέο και εύκολο έλεγχο προσαρμογής.

Με το “Διάταξη μηχανής 2“, Σας παρουσιάζονται πάντα ρυθμίσεις στο αριστερό πλαίσιο και ζωντανή προεπισκόπηση προς τα δεξιά. Σε αντίθεση με πλατφόρμες όπως το WordPress.org που βασίζονται σε δοκιμές και σφάλματα, το Squarespace διευκολύνει την επίτευξη του ακριβούς σχεδιασμού που θέλετε.

Προσαρμόστε τη σχεδίαση του ιστότοπου που θέλετε με τη νέα διάσταση του ελέγχουΜε νέες διαστάσεις ελέγχου, μπορείτε να προσαρμόσετε τη σχεδίαση του ιστότοπου που θέλετε.

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε άμεσα κάθε στοιχείο της σελίδας επιλέγοντάς τα στο παράθυρο προεπισκόπησης.

Όσον αφορά την επεξεργασία περιεχομένου, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα στοιχεία σελίδας, όπως κουμπιά, προβολές διαφανειών, ημερολόγια και αποσπάσματα κώδικα. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί συν (+) στην κάτω δεξιά γωνία του προγράμματος επεξεργασίας ανάρτησης.

συντάκτης squarespaceΣυντάκτης Squarespace.

Φυσικά, κάθε στοιχείο συνοδεύεται από τη δική του περιεκτική σελίδα ρυθμίσεων. Αυτό είναι χρήσιμο για χρήστες που έχουν μεγάλες ιδέες, αλλά δεν διαθέτουν τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες για να τις πραγματοποιήσουν.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί που προστέθηκε πρόσφατα, μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε την εμφάνιση, την αλληλεπίδραση και τη θέση του.

επεξεργασία squarespaceΕπεξεργασία Squarespace.

3. Το blogging έγινε εύκολο

Ανεξάρτητα από τη θέση και τους στόχους σας, μια ενότητα ιστολογίου είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του ιστότοπού σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα, να αποκτήσετε την αξιοπιστία σας ως ειδικός και να βελτιώσετε το SEO.

Στο Squarespace, οι αναρτήσεις ιστολογίου είναι τα δομικά στοιχεία της δομής ενός ιστότοπου. Μπορείτε να τα τροποποιήσετε μέσω του κινούμενου προγράμματος επεξεργασίας, που μοιάζει με μια κύρια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου.

Το blogging είναι εύκολο με το SquarespaceΤο blogging είναι εύκολο με το Squarespace.

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά ο επεξεργαστής Squarespace συσκευάζει μόνο τα γυμνά βασικά όταν πρόκειται για τη δημοσίευση αναρτήσεων ιστολογίου. Μπορείτε να τα οργανώσετε σε κατηγορίες, να εφαρμόσετε ετικέτες, να ενεργοποιήσετε σχόλια και άλλα. Η πλοήγηση στο “Επιλογές” μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε κρίσιμες πτυχές της ανάρτησής σας, από το απόσπασμα έως τη μικρογραφία.

Μπορείτε να τα οργανώσετε σε κατηγορίες, να εφαρμόσετε ετικέτες, να ενεργοποιήσετε σχόλια και άλλα. Η πλοήγηση στο “Επιλογές” μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε κρίσιμες πτυχές της ανάρτησής σας, από το απόσπασμα έως τη μικρογραφία.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος blogging Squarespace περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Podcast
  Μπορείτε να δημιουργήσετε “Ηχητικά μπλοκ” για να δημοσιεύσετε συνεντεύξεις, καταγεγραμμένα διαδικτυακά σεμινάρια και άλλες μορφές podcast. Υποστηρίζει το tagging του iTunes, το οποίο σας επιτρέπει να προωθήσετε το κανάλι podcast σε περισσότερους χρήστες.
 • Πολλαπλοί συγγραφείς
  Το Squarespace επιτρέπει τη συνεργασία με συνεργάτες περιεχομένου. Ως κάτοχος του ιστότοπου, μπορείτε να τροποποιήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης, όπως η προσθήκη νέων δημοσιεύσεων και η αλλαγή του θέματος του ιστότοπου.
 • Κοινωνική ανταλλαγή
  Με το Squarespace, είναι εύκολο να εισαγάγετε κουμπιά κοινής χρήσης στις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Μερικά από τα υποστηριζόμενα δίκτυα περιλαμβάνουν Reddit, Facebook, Twitter και Tumblr.

4. Πουλήστε προϊόντα από τον ιστότοπό σας

Εάν επιθυμείτε να πουλήσετε προϊόντα απευθείας από τον ιστότοπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου του Squarespace. Μπορείτε να παρακολουθείτε παραγγελίες, να διαχειρίζεστε το απόθεμά σας και να παρακολουθείτε τους πελάτες – όλα στην ενότητα “Εμπόριο”.

Μπορείτε να παρακολουθείτε παραγγελίες, να διαχειρίζεστε το απόθεμά σας και να παρακολουθείτε τους πελάτες – όλα στην ενότητα “Εμπόριο”.

πωλήστε προϊόντα από τον ιστότοπο του squarespaceΕίναι εύκολο να διαχειριστείτε τις πωλήσεις σας με το ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace.

Το Squarespace σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε εκπτωτικές προσφορές που μπορούν να τονώσουν περισσότερες πωλήσεις. Μπορούν να προσφερθούν ως αυτόματες εκπτώσεις που ισχύουν για μια συγκεκριμένη περίοδο ή μέσω αποκλειστικών κωδικών προσφοράς.

προσφορές έκπτωσης squarespaceΕίναι εύκολο να διαχειριστείτε μια έκπτωση στο Squarespace.

Πρότυπα και εφαρμογές Squarespace

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων που προσφέρουν δεκάδες θέματα επαγγελματικής εμφάνισης, αλλά η συλλογή του Squarespace είναι απλώς οπτική.

Το Squarespace διαθέτει επί του παρόντος πάνω από 40 πρότυπα σχεδιαστών που είναι κατανεμημένα σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά ηλεκτρονικών καταστημάτων, υγείας, μουσικής και φωτογραφίας.

Η απλή περιήγηση στην επίσημη συλλογή προτύπων του Squarespace μπορεί να σας κάνει να γοητευτείτε για λίγο:

επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα και θέματαΤα θέματα του Squarespace έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες φωτογραφίες και έντονη τυπογραφία.

Παρά τις εικόνες υψηλής ανάλυσης, αυτά τα θέματα χρησιμοποιούν μια μινιμαλιστική και επίπεδη προσέγγιση παντού αλλού. Αυτό σημαίνει ότι ο επίδοξος ιστότοπός σας θα φορτωθεί γρήγορα και θα εκτελεστεί με ρευστό τρόπο μετά τη δημοσίευσή του.

Όλα τα πρότυπα Squarespace είναι επίσης κατασκευασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία χρήστη παραμένει συνεπής σε πολλές πλατφόρμες. Επιτρέπει επίσης αλλαγές στο CSS για περαιτέρω τροποποίηση των προτύπων σας.

Για να επεκτείνει την ισχύ του ιστότοπού σας σε ολόκληρο τον ιστό, το Squarespace υποστηρίζει μια σειρά από ενσωματώσεις εφαρμογών.

Αυτές οι ενσωματώσεις μπορούν να βοηθήσουν στην επέκταση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας. Ορισμένες από τις δημοφιλείς εφαρμογές περιλαμβάνουν πλατφόρμες G Suite, Xero, Facebook, Disqus, Google Analytics και email marketing.

Squarespace SEO

Το Squarespace προσφέρει πλήρη αναλυτικά στοιχεία για ιστότοπους που θα σας βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων SEO.

Μπορείτε να βασιστείτε στο ενσωματωμένο Squarespace analytics για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπού σας με την πάροδο του χρόνου. Καλύπτει μετρήσεις όπως πηγές επισκεψιμότητας, ερωτήματα αναζήτησης ιστότοπων, δημοφιλές περιεχόμενο και τον συνολικό αριθμό μοναδικών επισκεπτών.

Περισσότερα για το Squarespace (FAQ)

Είναι το Squarespace δωρεάν?

Όχι. Το Squarespace δεν προσφέρει δωρεάν πακέτο, σε αντίθεση με άλλα όπως το Wix και το Weebly. Όμως, το Squarespace προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το Squarespace χωρίς κόστος.

Λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα με το Squarespace?

Μπορείτε να εγγράψετε έναν τομέα δωρεάν κατά την εγγραφή σας με ένα ετήσιο πρόγραμμα χρέωσης. Ο δωρεάν τομέας ισχύει για ένα έτος. Αυτό σημαίνει ότι μετά το πρώτο έτος, πρέπει να πληρώνετε το κανονικό τέλος ανανέωσης τομέα στα 20 $ ετησίως.

Πόσο χρεώνει το Squarespace ανά συναλλαγή?

Για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το Squarespace περιλαμβάνει 2 τύπους τελών συναλλαγής – μια χρέωση πύλης πληρωμής (0,30 $ + 2,9%) και μια χρέωση συναλλαγής Squarespace για το επιχειρηματικό σχέδιο (3%). Δεν περιλαμβάνονται χρεώσεις συναλλαγής Squarespace για προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πόσοι είναι οι ιστότοποι Squarespace?

Το Squarespace έχει 4 σχέδια – 2 για ιστότοπο και 2 για ηλεκτρονικό εμπόριο: 1) Προσωπικό πρόγραμμα – 12 $ ανά μήνα, 2) Επιχειρηματικό σχέδιο – 18 $ ανά μήνα, 3) Βασικό σχέδιο εμπορίου – 26 $ ανά μήνα, 4) Προηγμένο σχέδιο εμπορίου – 40 $ ανά μήνα

Χρειάζεστε φιλοξενία για το Squarespace?

Όχι. Δεν χρειάζεστε φιλοξενία για να χρησιμοποιήσετε το Squarespace. Ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται στην πλήρη διαχείριση cloud hosting. Παρόλο που το Squarespace δεν επιβάλλει όρια πόρων για τα πακέτα, πρέπει να ακολουθήσετε την πολιτική χρήσης τους.

Αναθεώρηση Squarespace: Η ετυμηγορία μας

Επιστρέφοντας στην ερώτηση, είναι το Squarespace, ο ευκολότερος κατασκευαστής ιστότοπων μέχρι σήμερα; Ίσως ναι, αλλά όχι πάρα πολύ σε σύγκριση με άλλες εύχρηστες πλατφόρμες όπως το Weebly και το Wix.

Συνολικά, το Squarespace είναι μια πλατφόρμα εξαιρετικά φιλική προς τους αρχάριους. Με το σύνολο των δυνατοτήτων του, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ανταγωνιστικό ιστότοπο σε λιγότερο από μία ώρα. Παρόλο που υπάρχει η καμπύλη μάθησης, ο καθένας μπορεί να μάθει το δρόμο του σχετικά γρήγορα.

Πώς να ξεκινήσετε

Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος έμπορος περιεχομένου, το Squarespace διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε ποτέ. Διαθέτει ακόμη μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών – σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε στην πλατφόρμα μια μικρή δοκιμαστική μονάδα.

Γνωστοποίηση FTC

Το BuildThis.io κερδίζει προμήθεια από την παραπομπή επισκεπτών σε προϊόντα, υπηρεσίες και λογισμικό μέσω συνεργαζόμενων συνεργατών.

Ο ιστότοπός μας επικεντρώνεται στη βοήθεια μικρών επιχειρήσεων και ατόμων που θέλουν να δημιουργήσουν εκπληκτικά πράγματα στο διαδίκτυο. Υποστηρίξτε μας πραγματοποιώντας μια αγορά μέσω των συνδέσμων συνεργατών μας, ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε έναν δωρεάν, χρήσιμο οδηγό σαν αυτόν.

Εναλλακτικές λύσεις

Ψάχνετε μια εναλλακτική λύση; Εδώ είναι άλλοι δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map