Sitey κριτική

Αξιολογήσεις ιστότοπου & Περίληψη κριτικής


Ονομα: Ιστότοπος

Περιγραφή: Το Sitey είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που προσπαθεί να βοηθήσει τους χρήστες που ενδέχεται να μην έχουν τις δεξιότητες να δημιουργήσουν μόνοι τους έναν ιστότοπο. Από την υποβοήθηση διατάξεων έως την προσφορά βολικών εργαλείων, το Sitey απλοποιεί μεγάλο μέρος της διαδικασίας.

Λειτουργικό σύστημα: Βασισμένο στον Ιστό

Κατηγορία εφαρμογής: Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, Κατασκευή διαδικτυακού καταστήματος, Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Ευκολία στη χρήση

 • Πρότυπα & Σχέδια

 • Λειτουργίες & Ευκαμψία

 • Σχέση ποιότητας και τιμής

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

3

Περίληψη

Το Sitey είναι ανθεκτικό και φιλικό προς τον χρήστη. Εάν θέλετε έναν βασικό δημιουργό ιστότοπων, είστε ασφαλείς με το Sitey. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να ξεκλειδώσετε τις προηγμένες λειτουργίες και υπάρχει επίσης η έλλειψη ενσωματώσεων τρίτων. Ωστόσο, ενδέχεται να γοητευτείτε με τις ανταγωνιστικές τιμές συμμετοχής της Sitey, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη ότι αυξάνεται κατά την ανανέωση. Ενώ αυτή είναι η κοινή στρατηγική που χρησιμοποιείται από τις περισσότερες εταιρείες για να κερδίσει μερίδια αγοράς, μπορείτε να εγγραφείτε με το δωρεάν πρόγραμμα πριν αποφασίσετε.

Μάθε περισσότερα

 • Επισκόπηση χαρακτηριστικών ιστότοπου
 • Τα πρότυπα και οι εφαρμογές
 • Η ετυμηγορία μας

Πλεονεκτήματα

 • Ανταγωνιστικές τιμές συμμετοχής
 • Φιλικό προς τον χρήστη και απλό στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας
 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα

Μειονεκτήματα

 • Τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμα στο υψηλότερο πακέτο
 • Οι εφαρμογές τρίτων διατίθενται σε τιμή
 • Αύξηση των τιμών κατά την ανανέωση
 • Πολλά παρόμοια πρότυπα
 • Έλλειψη υποστήριξης πελατών
 • Δοκιμάστε το Sitey δωρεάν
 • Δείτε το Sitey Plans και την τιμολόγηση

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Εφαρμογή λογισμικού",
"όνομα": "Ιστότοπος",
"περιγραφή": "Το Sitey είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που προσπαθεί να βοηθήσει τους χρήστες που ενδέχεται να μην έχουν τις δεξιότητες να δημιουργήσουν μόνοι τους έναν ιστότοπο. Από την υποβοήθηση διατάξεων έως την προσφορά βολικών εργαλείων, το Sitey απλοποιεί μεγάλο μέρος της διαδικασίας.",
"εικόνα": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sitey-home-review.jpg",
"λειτουργικό σύστημα": "Βασισμένο στον Ιστό",
"εφαρμογήΚατηγορία": "Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, Κατασκευή διαδικτυακού καταστήματος, Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 3,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τζέισον Τσόου"
},
"κριτικήBody": "Το Sitey είναι ανθεκτικό και φιλικό προς τον χρήστη. Εάν θέλετε έναν βασικό δημιουργό ιστότοπων, είστε ασφαλείς με το Sitey. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να ξεκλειδώσετε τις προηγμένες λειτουργίες και υπάρχει επίσης η έλλειψη ενσωματώσεων τρίτων. Ωστόσο, ενδέχεται να γοητευτείτε με τις ανταγωνιστικές τιμές συμμετοχής της Sitey, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη ότι αυξάνεται κατά την ανανέωση. Ενώ αυτή είναι η κοινή στρατηγική που χρησιμοποιείται από τις περισσότερες εταιρείες για την απόκτηση μεριδίων αγοράς, μπορείτε να εγγραφείτε με το δωρεάν πρόγραμμα πριν αποφασίσετε. \ R \ n \ r \ nΜάθε περισσότερα\ r \ n

  \ r \ n \ t
 • Επισκόπηση χαρακτηριστικών ιστότοπου
 • \ r \ n \ t

 • Τα πρότυπα και οι εφαρμογές
 • \ r \ n \ t

 • Η ετυμηγορία μας
 • \ r \ n

"
}

Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία, η παρουσία στο διαδίκτυο δεν είναι πλέον προαιρετική. Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου ή επιχειρηματίας. Μπορείτε είτε να προσαρμόσετε και να κάνετε την επωνυμία σας ανιχνεύσιμη στο διαδίκτυο, ή να μείνετε αδρανείς καθώς οι ανταγωνιστές γουρούνι όλη την προσοχή.

Ευτυχώς, υπάρχει μια πληθώρα κατασκευαστών ιστότοπων από ό, τι σχεδόν όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ευκολία. Ιστότοπος, ειδικότερα, μπορεί να θεωρηθεί κρυφό κόσμημα. Διαθέτει ό, τι μπορείτε να ζητήσετε ποτέ σε μια πλατφόρμα δημιουργίας τοποθεσιών – από έναν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης έως την κοινωνική ένταξη.

Τι είναι το Sitey

Το Sitey είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων all-in-one για όλους τους τύπους θέσεων. Το κύριο σημείο πώλησής του είναι η ευκολία στη χρήση, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για όσους δεν έχουν καμία ένδειξη στην ανάπτυξη ιστού.

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς η Sitey κάνει τη δημιουργία ιστότοπων μια βόλτα στο πάρκο:

Sitey Χαρακτηριστικά που σας βοηθούν στη δημιουργία ενός ιστότοπου

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, θα μεταφερθείτε απευθείας στον κύριο επεξεργαστή του Sitey. Εάν δεν έχετε καμία απολύτως εμπειρία με πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισκεφθείτε το κέντρο βοήθειας κάνοντας κλικ στο “?” κουμπί.

sitey-editorΠρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπου Sitey.

Διαφορετικά, μη διστάσετε να εξερευνήσετε και μέσω του μενού πλοήγησης. Για να εξομαλυνθεί η καμπύλη εκμάθησης, ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στα κύρια χαρακτηριστικά του Sitey για τη δημιουργία ιστότοπου.

1. Η δημιουργία ιστότοπου είναι εύκολη

Με το Sitey, μπορείτε ελεύθερα να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας αλλάζοντας το μέγεθος και σύροντας στοιχεία με το ποντίκι σας.

Ένα “μενού περιβάλλοντος” θα εμφανιστεί επίσης πάνω από το επιλεγμένο στοιχείο. Αυτό σας επιτρέπει να εκτελείτε διαφορετικές ενέργειες, όπως διαγραφή του στοιχείου ή προσθήκη υπερσύνδεσης.

sitey-website-editor-στοιχείαΜενού περιβάλλοντος ιστότοπου.
sitey-website-add-στοιχείαΣημείωση: Διαφορετικοί τύποι στοιχείων χρησιμοποιούν διαφορετικά μενού περιβάλλοντος. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε ένα κοντέινερ κειμένου, το μενού περιβάλλοντος θα εμφανίζει κουμπιά μορφοποίησης κειμένου.

Είναι εύκολο εάν πρέπει να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες στον ιστότοπό σας στο Sitey.

Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο “Elements” από το κύριο μενού. Αυτό θα εμφανίσει την παλέτα εργαλείων όπου μπορείτε να βρείτε όλο το περιεχόμενο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας.

sitey-functionΑπλώς σύρετε και αποθέστε τα στοιχεία στον κύριο επεξεργαστή Sitey.

Στοιχεία όπως κουμπιά, κοινωνικά κουμπιά και κείμενο έχουν διάφορες μορφές. Απλώς επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε και ρίξτε το οπουδήποτε στον κύριο επεξεργαστή. Πολύ εύκολο, σωστά?

2. Φιλοξενία του ιστότοπού σας με λίγα κλικ

Πέρα από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, η Sitey εξαλείφει επίσης την ανάγκη για εξωτερική λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση” για να ξεκινήσετε τη διαδικασία φιλοξενίας μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

sitey connect φιλοξενίαΈνας ιστότοπος Sitey πρέπει να δημοσιευτεί για να συνδεθεί σε έναν τομέα.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να καθορίσετε ένα όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας. Μια προεπισκόπηση της διεύθυνσης URL του τομέα σας θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος του πεδίου κειμένου “Τομέας”.

σύνδεση τομέαΕισαγάγετε το όνομα τομέα του ιστότοπού σας.

Για να ελέγξετε τον ιστότοπό σας, επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου του Sitey. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε έναν σύνδεσμο για τον νέο σας τομέα στην ενότητα “Οι ιστότοποί μου”.

ιστότοπος ταμπλόΙστότοπος πίνακας ελέγχου.

Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τον ιστότοπό σας και να ελέγξετε αν τα κουμπιά, οι σύνδεσμοι και τα στοιχεία του ιστότοπού σας λειτουργούν όπως προορίζεται. Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας επιστρέφοντας στην ενότητα “Οι ιστότοποί μου” και κάνοντας κλικ στην επιλογή “Επεξεργασία ιστότοπου”.

Λάβετε υπόψη ότι χρειάζεστε λογαριασμό επί πληρωμή εάν θέλετε έναν προσαρμοσμένο τομέα χωρίς την επέκταση “.sitey.me”. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες και τα σχέδια φιλοξενίας του Sitey, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα βοήθειας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Υποστήριξη”.

3. Μετατρέψτε τον ιστότοπό σας σε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Sitey είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η απλούστερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματώσεις PayPal στο μενού στοιχείων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα “Στοιχεία”.

ιστότοπος-ηλεκτρονικό εμπόριοΙστότοπο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εάν είστε σοβαροί για την πώληση στο Sitey, θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό επί πληρωμή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μην ανησυχείτε – τα περισσότερα τεχνικά πράγματα θα γίνουν αυτόματα από την πλατφόρμα. Απλώς πρέπει να εστιάσετε στις σχεδιαστικές πτυχές της ψηφιακής σας βιτρίνας.

4. Sitey εργαλεία για μάρκετινγκ

Οι αρχάριοι θα έχουν πιθανώς μηδενικές ενδείξεις για το πώς να κάνουν διαδικτυακό μάρκετινγκ. Ευτυχώς, η Sitey μπορεί να κρατήσει το χέρι σας καθώς καλύπτετε τα απαραίτητα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενότητα ιστολογίου για τον ιστότοπό σας, η οποία θα προσελκύσει επισκέπτες και θα βελτιώσει την εξουσία σας.

sitey-blog-createΑπλά πρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο για το ιστολόγιό σας και να του δώσετε ένα όνομα.

Μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε και να διαχειρίζεστε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας αμέσως μετά τη δημιουργία του ιστολογίου.

Οι υπόλοιπες δυνατότητες διαδικτυακού μάρκετινγκ της Sitey είναι προσβάσιμες από την αρχική σελίδα. Στην ενότητα “Μάρκετινγκ”, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

ιστότοπος-μάρκετινγκSitey εργαλεία μάρκετινγκ.

Ακολουθεί μια γρήγορη συλλογή αυτών των εργαλείων:

 • Ανάλυση – Σας επιτρέπει να ενσωματώσετε το Google Analytics για να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας με την πάροδο του χρόνου.
 • Εργαλεία SEO – Σας επιτρέπει να εκτελείτε διάφορες εργασίες SEO (Search Engine Optimization). Αυτό θα καλυφθεί λεπτομερέστερα αργότερα.
 • Κοινωνική ενίσχυση – Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εργασίες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων στο Sitey.
 • Καμπάνιες μέσω email – Ενσωματώνει τη σταθερή επαφή για παραγωγή μολύβδου και μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Μοιραστείτε τον ιστότοπό σας – Σας επιτρέπει να μοιραστείτε τον ιστότοπό σας σε διάφορα κανάλια.

Ξεκινήστε με το Sitey

Ιστότοποι πρότυπα και εφαρμογές

Ιστότοποι πρότυπα

Η Sitey προσφέρει πάνω από 750 πρότυπα για να διαλέξετε.

sitey-templatesΙστότοποι πρότυπα.

Εάν πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ποια πρότυπα σας ταιριάζουν, απλά πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, απλώς πληκτρολογήστε “ηλεκτρονικό κατάστημα” στη γραμμή αναζήτησης.

Μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας επιλέγοντας μια κατηγορία από το αναπτυσσόμενο μενού στα αριστερά. Πείτε, εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα διαθέτει προϊόντα τρόπου ζωής, απλώς επιλέξτε “Lifestyle” για αυτόματη ανανέωση των αποτελεσμάτων.

sitey-templates-κατηγορίαΚάντε πιο συγκεκριμένη την αναζήτηση προτύπου επιλέγοντας μια κατηγορία.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πρότυπα όποτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε νέους ιστότοπους. Μια παρόμοια διαδικασία αναζήτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας βοηθήσει να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό για τις διαδικτυακές σας ανάγκες.

Ιστότοποι εφαρμογές

Για να αυξήσετε τον ιστότοπό σας, η Sitey προσφέρει μια αγορά εφαρμογών που μπορείτε να αποκτήσετε έναντι μιας τιμής. Αυτά κυμαίνονται από υποστήριξη προτεραιότητας οθόνης έως εργαλεία ασφαλείας όπως το SiteLock.

sitey-appSitey market app.

Θυμηθείτε, είναι εύκολο να παρακάμψετε κατά τη διάρκεια αγορών για εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον ιστότοπό σας. Μια καλή στρατηγική είναι να δημιουργήσετε μια λίστα με τους στόχους του ιστότοπού σας εκ των προτέρων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την αγορά μέσω του κουμπιού “Market Place” στην αρχική σελίδα.

Sitey SEO

Τέλος, η αναφορά της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ή του SEO είναι αρκετή για να κάνει ακόμη και έμπειρους bloggers να κινούνται. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους μιας επιτυχημένης παρουσίας στο διαδίκτυο.

Τα καλά νέα είναι ότι η Sitey μπορεί να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση με τα εκτεταμένα εργαλεία SEO.

sitey-seoSitey SEO.

Τελικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία SEO που είναι διαθέσιμα στο Sitey εάν ​​θέλετε να είστε ανταγωνιστικοί. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα πρέπει να ξεκινήσετε με τη δωρεάν βιβλιοθήκη εκμάθησης εδώ.

Η ετυμηγορία μας

Το Sitey είναι ένα εργαλείο blogging, ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων και μια πλατφόρμα μάρκετινγκ που έχουν ενσωματωθεί σε ένα.

Αν και έχει αρκετά χαρακτηριστικά για να κάνει τους βετεράνους χαρούμενους, έχει επίσης δυνατότητα χρήσης για απόλυτους αρχάριους. Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων, όπως ο Weebly, αλλά προσφέρει πολλά χρήματα.

Πώς να ξεκινήσετε

Η διαδικασία εγγραφής του Sitey είναι ευχάριστα ασυνήθιστη. Αντί να πετάξετε μια σελίδα εγγραφής, ξεκινά με μια οθόνη επιλογής προτύπων. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια προληπτική ματιά σε αυτό που μπορεί να κάνει η πλατφόρμα.

Μόλις βρείτε ένα πρότυπο που σας αρέσει, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία”. Ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής για να συνεχίσετε.

Επισκεφτείτε το Sitey.com

Γνωστοποίηση FTC

Το BuildThis.io κερδίζει προμήθεια από την παραπομπή επισκεπτών σε προϊόντα, υπηρεσίες και λογισμικό μέσω συνεργαζόμενων συνεργατών.

Ο ιστότοπός μας επικεντρώνεται στη βοήθεια μικρών επιχειρήσεων και ατόμων που θέλουν να δημιουργήσουν εκπληκτικά πράγματα στο διαδίκτυο. Υποστηρίξτε μας πραγματοποιώντας μια αγορά μέσω των συνδέσμων συνεργατών μας, ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε έναν δωρεάν, χρήσιμο οδηγό σαν αυτόν.

Ιστότοποι εναλλακτικές λύσεις

Ψάχνετε μια εναλλακτική λύση; Εδώ είναι άλλοι δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map