Πώς να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες το έργο ανάπτυξης ιστοσελίδων σας

Ίσως να ξεκινήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και χρειάζεστε έναν νέο ιστότοπο. Ή ίσως είστε ήδη κάτοχος ιστότοπου που επιθυμεί ο ιστότοπός σας να είναι καλύτερος. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις μέσω των οποίων είμαι βέβαιος ότι έχετε παίξει με την ιδέα της εξωτερικής ανάθεσης της ανάπτυξης ιστού σας, είτε εξ ολοκλήρου είτε σε τμήματα.


Προτού διαβάσετε περαιτέρω, πρέπει να σας ενημερώσω ότι είμαι από τη σχολή σκέψης ότι η επιχείρηση πρέπει πάντα να επικεντρώνεται στις βασικές ικανότητές τους. Αυτό σημαίνει ότι εάν το κύριο εισόδημά σας προέρχεται από δραστηριότητες άλλες από την ανάπτυξη ιστού, τότε αναθέτετε την ανάπτυξη ιστού σας!

Απλώς λάβετε υπόψη ότι η ανάπτυξη ιστού από εξωτερικούς συνεργάτες δεν πρόκειται να απομακρύνει ακριβώς τους ώμους σας, απλά τα απαραίτητα μέρη.

Πώς λειτουργεί η εξωτερική ανάθεση

Σε γενικές γραμμές, πώς λειτουργεί η ανάπτυξη ιστού εξωτερικής ανάθεσης –

1- Επιλέξτε έναν κατάλληλο συνεργάτη εξωτερικής ανάθεσης

2- Αρχική επαφή και ρύθμιση

3- Σχεδιάστε και ορίστε ορόσημα

4- Σύνταξη συμβάσεων

5- Ανάπτυξη και έναρξη

Εισαγωγή: Σχεδιασμός Ιστού έναντι Ανάπτυξης Ιστού

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι απλώς ορολογία, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και η ανάπτυξη δεν είναι πραγματικά το ίδιο πράγμα. Ο σχεδιασμός σχετίζεται με την αισθητική του ιστότοπου – πόσο ωραίο φαίνεται. Η ανάπτυξη μπορεί να καλύπτει το σχεδιασμό του ιστότοπου, αλλά περιλαμβάνει την κατασκευή του κινητήρα που λειτουργεί στο χώρο.

PSD σε HTML / PSD σε WordPress δεν λειτουργεί πλέον

Πριν από λίγο καιρό, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συνήθιζαν να περιγράφουν σε έναν σχεδιαστή πώς ήθελαν να μοιάζει ο ιστότοπός τους. Ο σχεδιαστής θα συντάξει την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπου χρησιμοποιώντας κάτι σαν το Photoshop και στη συνέχεια θα το παραδώσει σε έναν προγραμματιστή που θα μετέτρεπε το αρχείο PSD σε κώδικα HTML.

Αυτό είναι κυρίως ξεπερασμένο τώρα, χάρη στη μαζική εισροή συσκευών με διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Ένα σχέδιο “one size fits all” δεν είναι πλέον εφικτό και αν δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε το χρόνο και τα χρήματα κάνοντας ξεχωριστό σχεδιασμό και ανάπτυξη για κάθε τύπο συσκευής – το PSD σε HTML δεν είναι πλέον ρεαλιστικό.

Το PSD σε HTML εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο θέμα στον Ιστό σήμερα (δείτε αναζήτηση) – παρόλο που ο σχεδιασμός «ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους» δεν είναι πλέον εφικτός σήμερα.

Απλώς κοιτάξτε το WordPress για παράδειγμα και σκεφτείτε αυτό το γεγονός. Η χρήση προτύπων μπορεί να διευκολύνει πολλά από τα φορτία του σχεδιασμού και πολλά από αυτά ανταποκρίνονται, πράγμα που σημαίνει ότι τα πρότυπα προσαρμόζονται σε διάφορες μορφές οθόνης.

Μην με παρεξηγείτε, μπορείτε ακόμα να το κάνετε, στην πραγματικότητα μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε τα αρχεία PSD σε πρότυπα WordPress, αλλά αξίζει τον κόπο?

Πώς λειτουργεί η Ανάπτυξη Ιστού σε εξωτερικούς συνεργάτες

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι ακόμη και με την εξωτερική ανάθεση της ανάπτυξης του ιστού σας, ως μελλοντικός ιδιοκτήτης ιστότοπου, θα συνεχίσετε να συμμετέχετε πολύ στη διαδικασία ανάπτυξης. Από την επιλογή του σωστού συνεργάτη έως τον καθορισμό του ακριβούς πεδίου των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων, η συμβολή σας είναι ζωτικής σημασίας εάν περιμένετε να μην απογοητευτείτε από αυτό που αποδεικνύουν οι προγραμματιστές ιστού σας.

Θυμηθείτε: Οι προγραμματιστές ιστού είναι ίδιοι με άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων – είναι ειδικοί στον δικό τους τομέα. Αυτό που χρειάζεστε είναι να είστε σε θέση να μεταβιβάσετε την εμπειρία σας στον τομέα σας και να τους επιτρέψετε να μεταφέρουν αυτές τις γνώσεις στον τεχνικό σχεδιασμό τους. Βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι γραμμένα με όσο το δυνατόν πιο απλούς όρους, ώστε να μην υπάρχει χώρος για παρερμηνεία.

Καταγγελία της ΙνδίαςΟ ιστός είναι γεμάτος με παράπονα σχετικά με την ανάπτυξη ιστού εξωτερικού

Τι να περιμένεις 

 • Καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα του έργου
 • Προτεινόμενες αλλαγές στα σχέδιά σας
 • Το εσωτερικό προσωπικό θα πρέπει να έχει χρόνο να επικοινωνήσει με τον προγραμματιστή
 • Υπέρβαση ελάχιστου κόστους

Τι να μην περιμένετε να συμπεριληφθεί:

 • Περιεχόμενο για τον ιστότοπο
 • Τυχόν ειδικές εικόνες / βίντεο
 • Μηχανή αναζήτησης & μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων
 • Φιλοξενία Ιστού και όνομα τομέα

1. Επιλέξτε έναν κατάλληλο συνεργάτη εξωτερικής ανάθεσης

Τώρα που το έχουμε ξεπεράσει, πώς μπορείτε να πείτε εάν ένας προγραμματιστής ιστού είναι κατάλληλος για εσάς; Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Εκτός από τα συνηθισμένα ανεπιθύμητα μηνύματα από τους Νιγηριανούς Πρίγκιπες και το IRS με ζητούν να ζητήσω εκ νέου εκατομμύρια που μου αποδίδονται με κάποιον τρόπο, τα τελευταία χρόνια άρχισα να λαμβάνω ανεπιθύμητα μηνύματα από προγραμματιστές ιστού. Αυτά είναι συνήθως άτομα και το spam έχει εξελιχθεί ακόμη και σε κρύες κλήσεις που προσπαθούν να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους.

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων σήμερα και ένας ακόμη μεγαλύτερος αριθμός ανεξάρτητων προγραμματιστών ιστού. Το πρόβλημα είναι να βρείτε το σωστό για να συνεργαστείτε μαζί σας στον ιστότοπό σας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την επιλογή μιας.

 • Ζητήστε τους για αναφορές – Όλες οι εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων μπορούν να βρουν έναν αξιοπρεπές ιστότοπό τους και να το δοκιμάσουν, αλλά η απόδειξη είναι ότι έχουν ευτυχείς πελάτες. Ελέγξτε αυτές τις αναφορές και σημειώστε τα σχόλιά τους.
 • Αξιολογήστε τη ροή επικοινωνίας – Ρωτήστε πώς είναι η ροή επικοινωνίας εργασίας. Δούλευα κάποτε με έναν προγραμματιστή που είχε μια πολύ σιωπηλή προσέγγιση – επικοινωνούσα με το προσωπικό υποστήριξής τους, ο οποίος επικοινωνούσε με το τεχνικό τους προσωπικό και χώρισα άλλα άτομα που χειρίζονταν τη χρέωση, τις καταγγελίες και ούτω καθεξής. Η διαδικασία ήταν οδυνηρά αργή και πολλές φορές συγκεχυμένη.
 • Ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας – Συχνά θα είναι δελεαστικό να πάτε με έναν μικρότερο προγραμματιστή που σας υπόσχεται το φεγγάρι και τα αστέρια για ένα μικρό ποσό. Συγκριτικά, μια μεγαλύτερη, πιο αξιόπιστη εταιρεία μπορεί να είναι αδιάφορη από μερικά από τα πράγματα που χρειάζεστε – ακούστε και τις δύο πλευρές ρεαλιστικά και αμερόληπτα πριν αποφασίσετε σχετικά με το επίπεδο κινδύνου που είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε.

Εξαιρετικές επιλογές για εργασίες εξωτερικής ανάθεσης

Εξωτερική πλατφόρμα # 1- Κωδικοποίηση

Αρχική σελίδα με κωδικοποίηση (επίσκεψη στο διαδίκτυο)

Ιδρύθηκε το 2012, η ​​Codeable ξεκίνησε με την πρόσληψη ταλαντούχων ατόμων και στη συνέχεια με την πρόσληψή τους σε εκείνους που χρειάζονταν ad-hoc υποστήριξη ιστότοπου. Σήμερα έχουν μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους διαθέσιμους πόρους για όσους έχουν ανάγκη από δεξιότητες WordPress.

Έχουν απλοποιήσει το σύστημα freelancing για να μειώσουν το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για την εύρεση των σωστών δεξιοτήτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους πείτε τι θέλετε και θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα σωστά ταλέντα και να αναφέρετε μια μόνο τιμή – με εγγύηση.

* Σημείωση – Συνεργαζόμαστε με το Codeable και έχουμε μια ενσωματωμένη φόρμα προσφοράς εδώ. Υποβάλετε τα στοιχεία του έργου σας και ζητήστε 1) δωρεάν προσφορά και 2) πρόταση προγραμματιστή. χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Λογικές ωριαίες τιμές μεταξύ 70 $ και 120 $
 • Η εκτίμηση μιας τιμής συμβάλλει στην απομάκρυνση του κόστους
 • Ειδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες σε περισσότερες από 60 χώρες
 • Εγγύηση διόρθωσης σφαλμάτων 28 ημερών

ΜΕΙΟΝ

 • Το κόστος εξυπηρέτησης 17,5% αντιστοιχεί στις ωριαίες τιμές
 • Τα τέλη υπηρεσιών δεν επιστρέφονται
 • Διατίθενται μόνο ειδικές δεξιότητες στο WordPress

Μεταβείτε στο Codeable

Εξωτερική πλατφόρμα # 2- Υπερχείλιση στοίβας

Stackoverflow (επισκεφθείτε τον πίνακα εργασίας εδώ).

Ως ανεξάρτητο δίκτυο εξειδικευμένο σε γκουρού κώδικα, το Stack Overflow ξεκίνησε το 2008. Αυξάνονται στο βαθμό που έχουν περάσει από τέσσερις γύρους χρηματοδότησης ύψους 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Σήμερα, διαθέτουν ένα δίκτυο περισσότερων από 50.000 προγραμματιστών.

Αυτό που τους κάνει μοναδικούς στον ελεύθερο χώρο του δικτύου είναι το Q τους&Ένα μοντέλο που σας επιτρέπει να κάνετε απλώς ερωτήσεις και να συμμετέχετε στην ανταλλαγή γνώσεων. Ο ιστότοπος αποτελεί σημείο συγκέντρωσης για ειδικευμένους προγραμματιστές που συμμετέχουν πρόθυμα στο Q&Συνεδρίες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις – πληρώστε μόνο αυτό που χρεώνει ο ελεύθερος επαγγελματίας
 • Μεγάλη κοινότητα Q&Βάση δεδομένων
 • Επιτρέπει θέσεις εργασίας

ΜΕΙΟΝ

 • Παραδοσιακή δομή λίστας εργασίας για εύρεση ελεύθερων επαγγελματιών

Μεταβείτε στο StackOverflow

Εξωτερική πλατφόρμα # 3- Fiverr

Fiverr ταλέντα στον προγραμματισμό και την τεχνολογία (επίσκεψη στο διαδίκτυο).

Το Fiverr είναι ένας ακόμη πόρος που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε ομάδες freelancers για οτιδήποτε, από τη δημιουργία περιεχομένου έως την υποστήριξη κοινωνικών μέσων. Επιτρέπουν στους ελεύθερους επαγγελματίες να δημιουργούν προσφορές που μπορούν στη συνέχεια να επιλέξετε εσείς. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εργασία (δημοσιεύστε ένα «αίτημα») που χρειάζεστε συγκεκριμένα και να επιτρέψετε στους ελεύθερους επαγγελματίες της Fiverr να υποβάλουν προσφορά σε αυτήν.

Για κάθε συναλλαγή, η Fiverr θα λαμβάνει την περικοπή της με τη μορφή αμοιβής που συνδέεται με την τελική τιμή. Το τέλος ποικίλλει ανάλογα με την αξία της συναλλαγής. Λόγω ενός συστήματος φήμης, οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Fiverr μπορούν να επιθεθούν προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις εργασίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Μεγάλο εύρος διαθέσιμων τύπων και επιπέδων δεξιοτήτων
 • Η αναζήτηση εργασίας μπορεί να αποτελέσει πηγή ιδεών για ό, τι χρειάζεστε
 • Η Fiverr διατηρεί πληρωμές έως ότου πείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με την εργασία που έχει γίνει

ΜΕΙΟΝ

 • Ύπαρξη ορισμένων ξεπερασμένων δημοσιεύσεων
 • Ευρύ φάσμα μη ρυθμιζόμενων τιμών
 • Ορισμένοι πωλητές μπορεί να είναι ανειδίκευτοι

Πηγαίνετε στο Fiverr

Εξωτερική πλατφόρμα # 4- Toptal

Αρχική σελίδα Toptal (επίσκεψη στο διαδίκτυο)

Ο ισχυρισμός αυτού του δικτύου για τη φήμη είναι ότι σας βοηθά να αναθέσετε τη δουλειά σας στην κρέμα της ανεξάρτητης καλλιέργειας προγραμματιστών ιστού. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν ταλέντα που καλύπτουν κάθε δεξιότητα που θα μπορούσε ενδεχομένως να χρειάζεται για έναν ιστότοπο, ακόμη και σχεδιαστές.

Είτε ψάχνετε για γενικούς προγραμματιστές είτε για άτομα που έχουν συγκεκριμένους τομείς δεξιοτήτων όπως το Node.js ή τη μηχανή Unity, είναι πιθανό να βρείτε βοήθεια εδώ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Μεγάλη πηγή εξαιρετικά ταλαντούχων προγραμματιστών και σχεδιαστών
 • Καλύπτει όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων
 • Προ-οθόνες ελεύθερων επαγγελματιών σε πολλά επίπεδα – Δεξιότητες, γλώσσα, ηθική εργασίας και άλλα
 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος με όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες

ΜΕΙΟΝ

 • Μπορεί να γίνει ακριβό με ωριαίες τιμές μεταξύ 60 $ και 210 $
 • Απαιτείται εγγραφή για αναζήτηση ταλέντων

Μεταβείτε στο Toptal

Εξωτερική πλατφόρμα # 5- Gun.io

Αρχική σελίδα του Gun.io (επίσκεψη online)

Το Gun.io προσπαθεί να σπάσει τις παραδοσιακές επίπονες δεξιότητες στη διαδικασία επιβίβασης συνεισφέροντας τις ικανότητές του στη διαδικασία ανεξάρτητης πρόσληψης. Συγκεντρώνουν πολύ έμπειρα ταλέντα (χωρίς αρχάριους εδώ) που είναι πρόθυμοι να εργαστούν βάσει σύμβασης και τους ελέγχουν στη συνέχεια, βοηθούν στην εύρεση των κατάλληλων ταιριάζει τόσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες όσο και για εσάς.

Δεν έχουν λίστες ελεύθερων επαγγελματιών που μπορείτε να διαλέξετε, αλλά συνεργαστείτε με αυτούς που θέλουν να προσλάβουν απευθείας. Μια κλήση για να τους βοηθήσει σε μια αποστολή διερεύνησης θα έχει ως αποτέλεσμα να βρουν το ακριβές άτομο για τη δουλειά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Μόνο έμπειροι ελεύθεροι επαγγελματίες
 • Προκαθορισμένοι και αξιολογημένοι υποψήφιοι
 • Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε λίστες για να βρείτε αυτό που θέλετε
 • Ταλέντο αγώνα εντός 48 ωρών

ΜΕΙΟΝ

 • Το κόστος κλιμακώνεται στο μήκος της μίσθωσης – οι μικρές προσλήψεις μπορεί να είναι ακριβές

Μεταβείτε στο Gun.io

Εξωτερική πλατφόρμα # 6- Εργασία

Αρχική σελίδα εργασίας (επίσκεψη στο διαδίκτυο)

Το Upwork είναι κάτι περισσότερο από έναν δικτυακό ιστότοπο freelancing πολλαπλών μιγμάτων παρά έναν ειδικό σε γκουρού ανάπτυξης ιστοσελίδων. Προσφέρουν τα πάντα, από την ανάπτυξη ιστού έως τη λογιστική, ειδικεύονται σε απομακρυσμένους εργαζόμενους που είναι διαθέσιμοι από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο.

Ο τρόπος που λειτουργεί μοιάζει πολύ με την παραδοσιακή μορφή καταχώρισης πίνακα εργασίας, όπου τα ταλέντα όλων των ειδών συγκεντρώνονται και στη συνέχεια κατηγοριοποιούνται για να τα βρείτε. Εκτός από τους ελεύθερους επαγγελματίες, τα πρακτορεία αναφέρονται επίσης εδώ και αυτό δίνει στους αιτούντες ταλέντα μια επιπλέον επιλογή επίσης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Διαθέσιμα επίπεδα πολλαπλών δεξιοτήτων
 • Διατίθεται ευρύ φάσμα δεξιοτήτων

ΜΕΙΟΝ

 • Απαιτείται εγγραφή για αναζήτηση freelancers
 • Αυτό που βλέπετε περιορίζεται από το πακέτο εγγραφής (η τιμή κυμαίνεται από δωρεάν έως 499 $ το μήνα)
 • Έως 13% γενικά έξοδα επεξεργασίας

Μεταβείτε στο Upwork

2. Μάθετε τι θέλετε (και πείτε με σαφήνεια)

Αυτό που εννοώ εδώ είναι ότι πρέπει να έχετε ένα όραμα για τον ιστότοπό σας. Ποιες είναι οι προθέσεις σου; Θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι απλώς ενημερωτικός και να υποστηρίζει τον κύριο τόπο της επιχείρησής σας ή θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε ως εικονική επέκταση της επιχείρησής σας?

Υπάρχουν βασικές διαφορές στο πεδίο εφαρμογής που πρέπει να γνωρίζει ο προγραμματιστής ιστού.

Μόλις αποφασίσετε τι πρέπει να υπάρχει στον ιστότοπό σας, φροντίστε να μεταφέρετε τα στοιχεία του με σαφήνεια στον προγραμματιστή ιστού σας. Παρόλο που η εμφάνιση είναι σημαντική, μην παρασυρθείτε και εστιάστε υπερβολικά στη σχεδίαση του ιστότοπού σας.

Παραδείγματα: Καλώδια και ψηφιακά σκίτσα που χρησιμοποιούμε κατά την εκ νέου ανάπτυξη αυτού του ιστότοπου το 2018. Οι εγγραφές βίντεο, οι συνομιλίες, οι εικόνες και τα σκίτσα χεριών χρησιμοποιήθηκαν για την σαφή επικοινωνία.

3. Καθιέρωση ορόσημων έργων

Συνεργαστείτε με τον προγραμματιστή σας για να βρείτε ένα χρονοδιάγραμμα που είναι αποδεκτό και από τους δύο. Σε κάθε στάδιο, πρέπει να υπάρχει ένα σημείο αξιολόγησης για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να καλέσετε ένα χρονικό όριο σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι κάτι δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε.

Το χρονοδιάγραμμα σας δίνει επίσης μια καλύτερη αίσθηση του πότε θα είναι διαθέσιμο το τελικό προϊόν σας (ο ιστότοπος), ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε υποστηρικτικές δραστηριότητες, όπως μια μαλακή εκκίνηση, ορισμένες προσφορές ή άλλες δραστηριότητες μάρκετινγκ κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πρότυπα ορόσημα ανάπτυξης ιστότοπου. Κάθε έργο σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι μοναδικό, αλλά αποτελεί καλή αναφορά για τους χρήστες που καθορίζουν τα ορόσημα του έργου τους για πρώτη φορά (πηγή).

4. Συντάξτε μια σύμβαση

Μέχρι τώρα πιθανότατα έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Εξαιτίας αυτού, θα είστε αφοσιωμένοι σε αυτό με πολλούς τρόπους. Η κατοχή συμβολαίου προστατεύει τόσο την επένδυσή σας όσο και τα συμφέροντα του προγραμματιστή ιστού.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι εάν αποφασίσετε να αναθέσετε σε τρίτο μέρος, ας πούμε, στην Ινδία, τότε θα πρέπει επίσης να μάθετε πόσο εκτελεστή είναι η σύμβαση που μπορεί να έχετε μαζί τους.

5. Δημιουργήστε μια καλή σχέση με τον προγραμματιστή σας

Μόλις αποκτήσετε τον ιστότοπό σας, είναι συνήθως ο κανόνας ότι περιστασιακά, ορισμένα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Η διατήρηση καλής σχέσης με τον προγραμματιστή σας θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι τυχόν σφάλματα ή άλλα προβλήματα που έχετε θα επιλυθούν γρήγορα.

Επίσης, βασίζεται στην εμπιστοσύνη και σας δίνει μια καλή επιλογή σε περίπτωση που αποφασίσετε να προσθέσετε μια «Φάση 2» στον ιστότοπό σας. Τα παιδιά που το δημιούργησαν συνήθως θα μπορούν να το αναπτύξουν περαιτέρω σε μικρότερο χρονικό διάστημα και με λιγότερους πόρους.

Ιστορία επιτυχίας: Credo

Πηγή: Ο επιχειρηματίας αυξάνει την επιχείρηση από την εξωτερική ανάθεση

Ως σύμβουλος μάρκετινγκ στο Πίστη, Ο Τζον είχε έναν δύσκολο χρόνο να ανταγωνίζεται μόνος του με άλλες εταιρείες που έδωσαν στους πελάτες τη διαβεβαίωση «μεγέθους». Υπήρχαν όρια στο πόσο θα μπορούσε να πετύχει κάθε μέρα μόνος του και αποφάσισε να αναθέσει σε έναν προγραμματιστή WordPress.

Μέσα από μια εργασιακή σχέση, ο Τζον έφτασε σε ένα σημείο όπου δεν ένιωθε πλέον άγχος από αναπτυξιακά ζητήματα στη συμβουλευτική του εργασία και είναι σε θέση να επικεντρωθεί στους βασικούς επιχειρηματικούς του στόχους.

Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη κατά την εξωτερική ανάθεση

 1. Επιλέγοντας λάθος συνεργάτη
 2. Καθιερώστε έναν μη ρεαλιστικό προϋπολογισμό
 3. Χωρίς καθορισμένους στόχους
 4. Όντας πολύ «χέρια» στη διαδικασία ανάπτυξης
 5. Δεν δημιουργείτε σχέδιο μάρκετινγκ στον ιστότοπό σας

Συμπέρασμα: Είναι σωστή η εξωτερική ανάθεση για εσάς?

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, τόσο σε αυτό που κάνουν όσο και σε ποιο σημείο υπάρχουν. Εάν αναρωτιέστε εάν η εξωτερική ανάθεση είναι η σωστή επιλογή για εσάς, μάλλον είναι. Αυτό που πρέπει να εξετάζετε είναι πολλά από αυτά που έχω καλύψει σε αυτό το άρθρο.

Μην με παρεξηγείτε – το μονοπάτι εξωτερικής ανάθεσης δεν είναι επενδεδυμένο με τριαντάφυλλα και περιέχει περισσότερα από το δίκαιο μερίδιο των αγκαθιών. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, εάν γίνει σωστά, τότε θα έχετε αποκτήσει ένα εξαιρετικά επαγγελματικό πλεονέκτημα στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Η βασική διαφορά μεταξύ της εξωτερικής ανάθεσης ή όχι βρίσκεται σε μερικές βασικές αρχές. Εάν αναθέσετε σε τρίτους, αντί να επικεντρωθείτε σε τεχνικές ικανότητες που δεν θα χρειαστείτε ξανά, αντ ‘αυτού βασίζεστε σε άλλες καλές ιδιότητες διαχείρισης – επικοινωνία και προγραμματισμός έργων.

Αυτά θα λειτουργήσουν καλά προς όφελός σας, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική γραμμή στην οποία βρίσκεστε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου ανάπτυξης ιστού.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map