Kerja Dari Rumah: Tempat Mencari Εργασία Online & Cara Memulainya

* Diterjemahkan από: Muhammad Ruby Ernawa / Indeks Panduan Γλώσσα Ινδονησίας.


Dulu, δουλειά από το σπίτι είναι ένα kemewahan, αλλά τώρα malah menjadi menjadi yang sudah biasa. Ωστόσο, υπάρχει orang-orang yang που επιλέγει για mengejar karir πλήρης με εργασία από rumah.

Tentu μόνο υπάρχουν μερικά pro και kontra δουλειά από το σπίτι, αλλά για την επιτυχία απαιτούν persiapan και γνώσεις. Εάν επιθυμείτε για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε Απασχόληση που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας online, – silakan διαβάστε το άρθρο ini.

Contents

Λίστες Λίστα Peluang Pekerjaan Online Yang Bisa Dilakukan Di Rumah

Melakukan pekerjaan yang Anda sukai di rumah και τα χρήματα είναι ο στόχος. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί, από την εργασία από το σπίτι μπορεί να γίνει ένα tantangan, γιατί εσείς δεν εργάζεστε μόνοι, αλλά επίσης χρειάζομαι πάνω από περισσότερα hal.

Τόσο πολύ, mari kita δείτε μερικές θέσεις εργασίας και εργασία γενικές που μπορείτε να κάνετε τις εργασίες σας στο διαδίκτυο, καθώς και να δείτε πώς να κάνετε.

Σημείωση:

 1. Για ενισχυμένο ανά περιγραφή σχετικό ρόλο-ρόλος, έχω προσθέσει πολλά umpan balik yang dikumpulkan από freelancer και ιδιοκτήτη επιχείρησης που προέρχονται από το πίσω πίσω που είναι διαφορετικό-beda και εργασία σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.
 2. Gaji δουλειά diperkirakan βασισμένες στη λίστα pekerjaan terbaru από εργαζόμενος που έχει 10 σημειώσεις perekrutan di UpWork.
 3. Konversi mata χρημάτων 1 USD setara με Rp. 14.773 συλλογή μεταγραφής.

1. Σχεδιασμός Grafis

Το Ilustrasi- Icon Finder είναι pasar bebas di mana Μπορείτε να κάνετε portofolio και να πωλήσετε τα εικονίδια σας online.

Τaksiran Gaji: Rp. 147,734 – Rp. 738.672 / μαρμελάδα

Σχεδιαστής γκράφιτι ή τύποι seniman άλλα που εργάζονται για να δημιουργήσετε κάτι που μπορεί να αποστείλετε μηνύματα με μια οπτική μορφή, μια εργασία online που είναι κατάλληλη για να κάνετε στο rumah. Δημιουργία λογότυπου, αφίσας, κάθε τύπος σχεδιασμού άλλων, εργασία συνήθως με risalah πελάτες.

Αφού μάθετε τι ζητήσετε τους πελάτες, sisanya menjadi υποχρεωμένος Anda. Από από το baku μέχρι τον εξοπλισμό και το bakat – όλα αυτά είναι hal yang can Anda miliki di rumah.

Διαθέσιμο, υπάρχει πολλές saat στο mana berkerja από το σπίτι μπορεί να είναι χρήσιμο, γιατί δεν χρειάζεστε repot lagi για την μεταφορά εξοπλισμού εργασίας και από το γραφείο κάθε harinya. Tentunya, seberapa χρήσιμα λειτουργεί από το σπίτι διαφορετικά στα είδη seni yang Anda geluti.

Για έναρξη για pemula

Εάν έχετε ενδιαφέρον και ενδιαφέρεστε για σχεδίαση, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη λήψη gelar sarjana σχεδιασμός grafis. Εάν εσείς δεν μπορείτε να κάνετε γιατί είναι, μπορείτε να μάθετε και να berlatih ο ίδιος.

Dari segi εξοπλισμό, Πρέπει να αγοράσετε υπολογιστή που είναι αρκετά ισχυρό, πιθανό φορητό υπολογιστή ή tablet, καθώς και σχεδιασμός λογισμικού salinan yang asli.

Τσαρλς Γιάρμπρο, Πρόεδρος Webhost.pro, mempekerjakan πολλά freelancer για διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων grafis. Η Baginya, σχεδιαστής grafis freelance πρέπει να παρέχει αποτελέσματα εργασίας που berkualitas tinggi.

«Χρόνος που απαιτείται για την απόκρυψη ή την αναζήτηση Orang Baru για βοήθεια στην εργασία πολύ πιο δύσκολο απαιτούν περισσότερο ή αναμένεται περισσότερο. Λόγος λόγος utama εμείς πολύ εστιασμένος για να βρείτε τον ελεύθερο επαγγελματία που εργάζεται με μας έχει rekam jejak yang baik στην εργασία παρόμοια ucap Yarbrough.

Βίκτωρ Τόμας, ιδιοκτήτες εταιρειών σχεδιασμός ιστότοπου Thomasdigital.com συμφωνεί με το Yarbrough. Berbasis di San Fransisco, Thomas είναι απαραίτητο για να έχει rekam jejak kesuksesan στην εργασία παρόμοια. Προστίθεται, επίσης, είναι απαραίτητο για τον ελεύθερο επαγγελματία για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ekspektasi τους πελάτες με τον καλό.

«Θέλω να κάνω gambaran που να διευκρινίζομαι σχετικά με το τι που μπορεί και θα γίνει, καθώς και για αυτό που δεν μπορεί να γίνει. Εκτός από αυτό, η επικοινωνία που είναι σαφής και konsisten σχετικά με ένα έργο που sedang dikerjakan είναι επίσης σημαντικό », σχολιάζει ο Thomas.

2. Επεξεργαστής βίντεο

Ilustrasi – Εργασία παραγωγή filem και βίντεο διαθέσιμα στο Production HUB.

Taksiran Gaji: Rp. 295,468 – Rp. 1.772.812 / μαρμελάδα

Το Serupa με το designer grafis, το πρόγραμμα επεξεργασίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από το σπίτι. Επεξεργαστής βίντεο είναι orang yang mengerjakan rekaman βίντεο mentah, και δημιουργίαnya produk akhir yang έχει dipoles και έτοιμο από το κοινό.

Meski pekerjaan ini terdengar keren, αλλά αυτή η εργασία απασχόλησης termudah di dunia, γιατί perlunya ενσωματώνει διάφορα στοιχεία όπως το παράθυρο διαλόγου, ηχητική, αποτελεσματική, και video mentah yang terkadang ποιότηταnya δεν menentu.

Για έναρξη για pemula

Για το siapa pun yang ingin menerjuni πεδίο pengeditan βίντεο, μπορείτε να ξεκινήσετε με την εκπαίδευση που σχετίζεται με τον perfilman, όπως penyiaran ή επικοινωνία πολυμέσων. Υπάρχουν επίσης μερικά προγράμματα ειδικά που μπορούν να ληφθούν, όπως sinematografi ή ακόμη πρόγραμμα ειδικά λογισμικό.

Απαιτείται diingat, χωριστά εάν αναζητάτε εργασία στην αγορά μεσαία προς τα κάτω όπως pengeditan video privat ή video perusahan yang biasa, προϋποθέσεις pengeditan βίντεο μπορεί να γίνει penghalang.

Για pengelolaan pengeditan ή διαλογή που είναι πιο σύνθετο, εσείς πρέπει να κάνετε την έρευνα yang besar έναντι του στούντιο pengeditan.

3. Akuntan / Pembukuan

Παράδειγμα - Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο Freelancer.com.Ilustrasi – Pekerjaan pembukuan διατίθεται στο Freelancer.com.

Taksiran Gaji: Rp. 295,468 – Rp. 738.672 / μαρμελάδα

باوجود pembukuan και akuntansi sama-sama berperan σημαντικές στην επιχείρηση, αλλά υπάρχουν πολλές διαφορές. Ένα άτομο pembukuan ευθύνη για mencatat συναλλαγές, κάθε άτομο akuntan υποχρεώνεται για menafsirkan, mengklasifikasikan, menganalisis, πληροφορίες, και προσέγγιση δεδομένων.

Terlepas από την εργασία mana yang Anda inginkan, keduanya πολύ απαιτούνται σχεδόν σε κάθε industri masa τώρα. Επιπλέον πλεονεκτήματα, yakni, η εργασία αυτή μπορεί να επιλυθεί στο σπίτι Anda sendiri – ή tempat lain, εάν Anda menginginkannya.

Οδηγός έναρξης

Για αρχάριο ρόλο, ένας άντρας pembukuan χρειάζεται μόνο βασικά στοιχεία σχετικά με το perhitungan, ένα άτομο που χρειάζεται να έχει sertifikasi.

Ειδοποιήσεις που απαιτούνται στην τοποθεσία που μένει εσείς, χρειάζονται gelar Sarjana Ilmu Akuntansi. Dari situ, Μπορείτε να επιλέξετε για να λάβετε ένα συγκεκριμένο είδος που θέλετε.

Berkat kecanggihan Διαδίκτυο, οι πελάτες μπορούν με εύκολη πρόσβαση σε έγγραφα και αρχείο με Anda, dan kini υπάρχουν πολλές υπηρεσίες akuntansi yang βασίζονται στο cloud. Ιδιαίτερα, απλώς και μόνο εσείς πρέπει να αναζητήσετε τόπους πελάτες sesekali μέσα σε κάθε έτοςnya – ειδικά την εποχή του pelaporan φόρους.

Bergantung στις ανάγκες perusahannya, οι πελάτες μπορούν να membayarkan λογισμικό akuntansi, έτσι χρειάζεστε μόνο υπολογιστές, σύνδεση στο internet, καθώς και.

4. Asisten εικονικό

Παράδειγμα - Καταχώριση εργασίας εικονικού βοηθού στο UpWork.Ilustrasi – Εγγραφή εργασίας ως Asisten Virtual di UpWork.

Taksiran Gaji: Rp. 73.867- Rp. 221.601 / μαρμελάδα

Dilihat από namanya, ρόλο asisten εικονικό είναι μια εργασία που μπορεί να κάνετε με την εύκολη από το σπίτι. Υπάρχουν τόσο πολλές βιομηχανίες που χρειάζονται asisten virtual, π.χ. εταιρείες real estat, perusahan τεχνολογικές πληροφορίες, ή ακόμη εταιρείες akuntansi και χρηματοδότηση.

Ως asisten virtual, Πρέπει να είστε έτοιμοι για να έχετε ρόλο yang fleksibel σε μια εργασία. Tugas Anda μπορείτε να απαντήσετε τηλέφωνο, προθεσμία ή ακόμη και κράτηση για ταξίδια. Tentu saja, καθήκοντα που διαχωρίζονται στα είδη asisten apa yang Anda κάνετε.

ντοara έναρξη εργασίας ως asisten virtual από rumah

Mungkin mungkin Anda mungkin mungkin mungkin mungkin mungkin tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak tidak gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel mel mel mel mel mel mel gel mel mel mel mel mel mel mel mel mel melamar as asistenistenistenistenistenistenistenistenistenistenistenisten virtualistenistenisten virtual,, beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa beberapa menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar menghar Μπορείτε επίσης να κάνετε βοήθεια για λήψη μαθημάτων lain guna να βελτιώσετε τοahlian.

Kunci kesuksesan ένα άτομο που ακούει εικονικά την ικανότητα για την ολοκλήρωση της εργασίας secepat και seefisien. Πρέπει επίσης να έχετε πολύ terorganisir, να έχετε keterampilan επικοινωνία yang baik, να έχετε keahlian σε τομέα τεχνολογίας, και να κάνετε πολλές εργασίες στο saat yang bersamaan.

Dari segi εξοπλισμός, asisten virtual murni αποτελεί «εργασία υπολογιστή». Artinya, Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή, έναν εξοπλισμό επικοινωνίας όπως ένα ακουστικό με mikrofon, koneksi Internet yang andal, και λογισμικό για τη βοήθεια σας tetap terorganisir– αυτό saja!

Μάικλ Ναβάλ berada di Filipina, αλλά υποστηρίζει πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο ως asisten εικονικό ως freelancer yang berspesialisasi στον τομέα TI. Ia προτείνει σε αυτούς που εξετάζουν την εργασία ως asisten virtual για πάντα mengasah keterampilan και που είναι πιο σημαντικό, έχουν στάση θετική «μπορεί να κάνει apa saja».

Mengasah keterampilan θα σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των διαφόρων εργασιών, και της συμπεριφοράς θετική θα σας βοηθήσουν οι πελάτες που πιθανώς απαιτούν. Anggap saja faktor faktor «kepuasan» που μπορεί να βοηθήσει στην ανανέωση του χρόνου συμβολαίου.

«Sulit για την παροχή γνώσεων ongkos asisten virtual επειδή αφορά σε πελάτες, το χώρο lingkup pekerjaannya μπορεί να γίνει πολύ ευρύ. Hal-hal utama yang perlu tangani είναι η έρευνα του χρόνου, το εργαλείο επιπλέον αυτό που είναι απαραίτητο για την εκτέλεση του ρόλου, καθώς και της ικανότητας που πρέπει να ditingkatkan, λέει ο Naval.

5. Penulis / Συντάκτης / Penerjemah

Παράδειγμα - Διαθέσιμες εργασίες συγγραφέα στο Problogger Jobs.Ilustrasi – Εργασία συγγραφέας διαθέσιμος στο Problogger.

Taksiran Gaji: Rp. 221.601 – Rp. 886.406 / μαρμελάδα

Αφού γίνομαι συγγραφέας και συντάκτης για bertahun-tahun, μπορώ να κάνω με ευκολία λέξεις ότι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει salah satu εργασία που μπορεί να γίνει από το σπίτι paling fleksibel. Έχω ήδη εργαστεί στο γραφείο, στο γήπεδο και στο σπίτι.

Υπάρχουν πολλοί τύποι συγγραφέας – blogger, συγγραφέας ειδήσεων kisah, copywriter, novelis, και ακόμα πολλά ακόμη. Ingatlah, σχεδόν όλα τα που μπορείτε να δείτε στο Διαδίκτυο ή στο atas χαρτί που δημιουργήθηκε από έναν συγγραφέα!

Εάν ενδιαφέρεστε για την προβολή κειμένων Anda muncul di mana-mana, αυτό πιθανό salah pekerjaan που ταιριάζει για Anda. Προϋπόθεση μπορεί να είναιvvvvariasi σε κάθε τύπο συγγραφέα yang diminati.

Για παράδειγμα, ένας συγγραφέας βιβλίου οδηγός τεχνικής φύσης πρέπει να γνωρίζει λεπτομέρεια τεχνικός, προσωρινός συγγραφέας χρειάζεται να έχει πίσω πίσω στον τομέα που diteliti. Ωστόσο, το βασικό στοιχείο σε όλα τα χαρακτηριστικά είναι ικανότητα για την επικοινωνία.

Πώς να λάβετε τα χρήματα από την εγγραφή online

Η δυνατότητα προσέλκυσης παρατηρήσεων και ομιλητής με το μήνυμα είναι σαφές ένα keterampilan πιο ζωτικής σημασίας που μπορεί να γίνει ένας συγγραφέας. Προσφέρετε μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το περιεχόμενο με την Gelar Sarjana Jurnalisme, idealnya, Απαραίτητη ανάγκη από έναν μέντορα που μπορεί να διαμοιράσει τις γνώσεις που μπορούν μέσω της εμπειρίας.

Ωστόσο, καλό bagi συγγραφέας, συντάκτης, δια penerjemah, inventaris που είναι πιο σημαντικός είναι υπολογιστής, λογισμικό pengeditan, καθώς και σύνδεση internet.

Μωάμεθ Ρούμπι Ερνάουα

Μωάμεθ Ρούμπι Ερνάουα είναι ένας penerjemah Γλώσσα Αγγλικά-Ινδονησία που αναπτύσσει όλη την επιχείρησηnya από freelance.

Με εμπειρία freelance περισσότερο από 5 χρόνια, τώρα είναι ιδιοκτήτης Diamondo Translation. Ia menyarankan στους pendatang baru στην επιχείρηση για να μην είστε πολύ mengkhawatirkan αριθμός εμπειριών που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εργασίας – για εσάς έχετε βασικές γνώσεις και επικοινωνία yang kuat.

“Kemampuan berkomunikasi yang baik με τον πελάτη πολύlah σημαντικό, επειδή η ικανότητα είναι μέρος που είναι σημαντικό στην εργασία και bernegosiasi και ζητούν από akurat. Εάν εσείς αποτύχετε σε αυτό, αν έχετε τις δυνατότητες του καλύτερου κόσμου, δεν θα μπορείτε να terhindar από λάθη. ” Kata Ruby.

Το Ruby επίσης υπενθυμίζει πιθανότατα υπάρχει κόστος που πρέπει να αφαιρεθεί για τον τομέα αυτό, όπως το κόστος berinvestasi μέσα στο web hosting για το site των επιχειρήσεων, langganan alat Μετάφραση Berbantu Komputer, ή ακόμη φιλοξενία email.

6. Asisten Peneliti / Analis Bisnis

Παράδειγμα - Διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αναλυτές έρευνας στην ΠράξηIlustrasi – Εργασία Asisten Peneliti διατίθεται πράγματι.

Taksiran Bayaran: Rp. 369,336 – Rp. 2.216.016 / μαρμελάδα

Bayangkan, προσεκτικά για την αναγνώριση segalanya – και Anda δεν θα menyangka apa saja που γίνεται από asisten peneliti.

Sesuai με namanya, asisten peneliti βοηθά στην εργασία όπως το πίσω μέρος έρευνα: αναζήτηση γεγονότων, συλλογή δεδομένων, και πολλά άλλα που σχετίζονται με την υποστήριξη εργασίας.

Όπως kata πολλά orang, το Google είναι φίλος σας, θυμάμαι και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο. Επειδή αυτό, αν θέλω να γίνω asisten peneliti, χρόνος-χρόνος Πρέπει να είσαι έτοιμος για terjun στο γήπεδο και, αν χρειάζεται, menggali arsip μη-ψηφιακός.

Αναζήτηση ερευνητική χρήση γνώσεων που είναι πολύ ειδικά, asisten πιθανότατα δεν πρέπει berlatar belakang εκπαίδευση yang sama όπως peneliti. Ωστόσο, το ζήτημα είναι kualifikasi στο πεδίο της έρευνας που sedang dikerjakan.

Παράδειγμα, εάν Anda melamar ως asisten peneliti σε ένα έργο yang menyangkut μελέτη respons που muncul στο Tumbuhan Rekayasa Genetika, θα σας βοηθήσει πολύ αν έχετε πίσω εκπαίδευση στο πεδίο rekayasa genetika ή biokimia.

Οδηγός έναρξης

Sayangnya, για την επίλυση της πίσω εκπαίδευσης για το χρόνο και το κόστος, για το ρόλο σας ως asisten peneliti θα περιορίζεται σε συγκεκριμένο τομέα. Akan, εργασία θα μπορεί να dikerjakan από απόσταση, εξαρτάται από αυτό που απαιτείται για την εργασία.

Θα εργαστείτε με συσκευή που είναι εύκολο να αποκτήσετε kemana-mana όπως φορητός υπολογιστής, και να επικοινωνείτε ψηφιακά μέσω λογισμικού manajeman project, ή μερικές φορές, μερικές φορές, αρκετά με email.

7. Εκπαιδευτής / Guru Online

Ilustrasi – Μπορείτε να κάνετε και να πωλήσετε μαθήματα online.

Ταξίραν Γκάτζι: –

Εφαρμογή lelucon lama που λέγεται «δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν επιστήμη που είναι pelajari, διδάσκουν» σε πραγματικότητα, ένας γκουρού έχει ρόλο που sangat terhormat. Akan,, τώρα berkat Διαδίκτυο Μπορείτε να γίνετε γκουρού σε απευθείας σύνδεση, για πάντα Έχετε τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να diajarkan.

Μερικά παραδείγματα keterampilan ειδικά μεταξύ άλλων, WordPress, merangkai bunga, berkebun, merajut – πραγματικά σχεδόν όλα hal. Αυτό σημαίνει καθήκοντα γκουρού ή γκουρού online πολύτιμο για πολλά πορτοκαλί. Κατά τη διάρκεια του kemauan για την αναζήτηση, μπορείτε να κάνετε και να πωλήσετε μαθήματα online.

Πλεονεκτήματα lain από την κατάρτιση ψηφιακών μαθημάτων δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να είναι πλήρης απασχόληση. Μπορείτε να εργαστείτε και να κάνετε μαθήματα στο χρόνο luang, καθώς και μπορείτε να αλλάξετε-αλλάξτε το χρονοδιάγραμμα, μόνο σε προηγούμεitas Anda .

Για να βελτιώσετε τα μαθήματά σας, να μάθετε μερικά μαλακά προσόντα, όπως δημόσια ομιλία, επικοινωνία, ή όλα τα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία που να αποκτήσετε από τα μαθήματα που κάνετε. Αφού έχετε μαλακή ικανότητα, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε μαθήματα ψηφιακά.

Tergantung επιλογές masing-masing, πιθανώς απαραίτητες ειδικές webcam ή perekam οθόνες, καθώς και εργαλεία digital interaktif για διδασκαλία.

Χαρακτηριστικό: Kyle Roof

Kyle Roof

Έχουμε τα βραβεία για τους υποψηφίους δημιουργούς μαθήματα online – cuplikan σύντομα που συζητάμε hal-hal dasar με το Kyle Roof. Είναι ένα pendiri Χρυσός μάρκετινγκ Διαδικτύου, PageOptimizer Pro, και ιστότοπος-ιστότοπος άλλοι, Roof γνωστοί με keberhasilannya μέσα σε μαθήματα online, coba tanamkan pernyataannya στο hati!

«Μετά την προσπάθειά σας» (και αυτό θα μπορούσε να χρονοχρόνια bertahun-tahun) θα υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να μαθήματα. Εάν εσείς διδάσκετε μαθήματα με baik saat berada στο κανάλι YouTube ή podcast orang lain, αυτά θα dengan senang hati mengundang Anda θα επιστρέψετε για συζητήσεις kursus baru από Anda ”, ucap Roof.

«Μόλις καθιερωθείς (και αυτό μπορεί να διαρκέσει χρόνια) τότε θα έχεις πολλά άτομα που θέλουν να αγοράσουν το μάθημά σου. Εάν τα πήγατε καλά στο κανάλι ή το podcast κάποιου άλλου στο YouTube, θα χαρούν να σας ξαναδώ να μιλήσετε για το νέο σας μάθημα », λέει ο Roof..

«Saat penyajian, mulailah membenahi μαθήματα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε δοκιμή σχετικές τι μπορείτε να προσφέρετε και apa που δεν πριν από την εκτέλεση βίντεο perekaman. “

Ωστόσο, η οροφή ανανεώνεται κατά την κατασκευή βίντεο μπορεί να γίνει αρκετά χρόνο, και δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος pengeditan (π.χ. χρήση εξωτερικής ανάθεσης). Masing-masing video χρειάζονται χρόνο περίπου για ένα jam για για την παραγωγή – terlepas από τον αριθμό lama durasi βίντεο στο χρόνο.

“Mengunggah βίντεο και περιεχόμενο προς διδασκαλία ή άλλη πλατφόρμα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο περισσότερο από το oe Bayangkan”, imbuhnya.

8. Προγραμματισμός / Ιστό προγραμματιστή

Παράδειγμα - Λίστα εργασιών προγραμματιστών ιστού στο SimplyHired.Ilustrasi – Εγγραφή εργασίας pengembang web di SimplyHired.

Taksiran Gaji: Rp. 221.601 – Rp. 1.477.344 / μαρμελάδα

Ίσως εργασία στην εργασία που είναι η πιο απαιτητική, το πρόγραμμα και ο προγραμματιστής web δεν είναι η εργασία που απαιτείται κοινωνικοποίηση. Oleh γιατί, αυτή η φύση είναι η ίδια που προσφέρει ένα σενάριο που είναι ιδανικό για εργασία από το σπίτι.

Baik if Anda sedang εργαστείτε έργα που αναζητάτε για εταιρείες ή πωλήσεις εφαρμογών generik Anda sendiri, όλα μπορούν dikerjakan di rumah Anda. Η προσευχή σας θα γίνει ανεξάρτητος προγραμματιστής.

Το τμήμα που είναι πιο απαίτηση στην εργασία αυτή είναι η δημιουργία της γνώσης σας, η δυνατότητα μέσω portofolio online, και η εμφάνιση του εαυτού σας. Ερώτηση, θα είναι πολύ βοηθημένο εάν μπορείτε να δώσετε υποψήφιοι πελάτες portofolio bagus που εμφανίζετε στο έργο apa saja Είστε ποτέ συμμετέχει ή έργο που έχετε ολοκληρώσετε.

Cara ξεκινή menjadi προγραμματιστής web που εργάζεται στο σπίτι

Χρήση Η pemrograman μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτόματα, sebaiknya Είστε μόνιμα διαθέτουμε πίσω πίσω εκπαίδευση. Έχω δει πολλά pemrogram σπουδαία που βασίζομαι στην κωδικοποίηση των pokok-pokok, δεν μπορώ να προχωρήσω, επειδή είναι lemah στο concept inti.

Χρήστες, τι παν επιλογή Anda, Anda θα χρειαστεί μηχανή εργασίας ειδικά για την κατασκευή ή menguji κωδικός, που sebaiknya δεν χρησιμοποιείτε εφαρμογές.

Τζούλιαν Τραγούδι

Τζούλιαν Τραγούδι, ένας προγραμματιστής freelance asal Μαλαισία, τώρα έχει mandiri για περισσότερα από ένα dekade. Baginya ini semua berkat εμπειρία yang αποκτήστε στο χώρο εργασίας προηγούμενα και υποστήριξη από istrinya.

«Selalu Δημιουργήματα Προσφέρετε προσπάθεια 101% σε κάθε έργο που dikerjakan. Βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε που δεν μπορείτε να πληρώσετε, και να δημιουργήσετε τα προϊόντα που μπορείτε. Εάν είναι ικανό, sampaikan ide που βοηθά », λέει ο Song.

9. Dropshipper / Pemasar Afiliasi

Ilustrasi – Toko dropshipping κατασκευή χρησιμοποιώντας το Shopify.

Ταξίραν Γκάτζι: –

Αυτή η στιγμή πιθανότατα από εσάς που πιστεύετε θα ενισχύσει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η πλατφόρμα-πλατφόρμα besar έχει bermunculan και επιπλέον προσπάθεια μικρού μεγέθους επίσης ακολουθεί terjun ke eCommerce berkat αλλαγή τεχνολογίας.

Tahukah Anda και εσείς μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο; Salah satu caranya δηλαδή με την πραγματοποίηση dropshipping. Η λειτουργία του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι επίσης δυνατή η πώληση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο, χωρίς να είναι πραγματικά-benar-benar διαθέτει προϊόνnya.

Δημιουργία ιστότοπου που ενεργεί frontliner, με πηγές produknya από προμηθευτές dropshipping όπως AliExpress, SaleHoo, Doba, ή yang lainnya. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπο με γρήγορο και χωρίς γνώσεις τεχνικών εάν χρησιμοποιείτε κατασκευαστές ιστότοπου όπως Shopify.

Πρέπει να κάνω έρευνα στην αρχή για να-φιλοξενήσω και να φτιάξω ιστότοπο, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση προϊόντων σε αριθμό μεγάλου μεγέθους ή ακόμη και παράδοση. Όλα αυτά θα πραγματοποιούνται από πηγές dropshipping Anda.

Η εργασία με τους τρόπους που συνδυάζει, τα καθήκοντά τους είναι η δημιουργία περιεχομένου που βοηθά τα προϊόντα. Για κάθε πελάτη που κατευθύνεται από pemasar afiliasi, θα λαμβάνουν komisi από τις πωλήσεις αυτές.

Πώς ξεκινά ως dropshipper di rumah

Όταν εργάζομαι για εργασία από το σπίτι ως dropshipper ή pemasar afiliasi, κατά την διάρκεια της συμμετοχής σας ως ιδιοκτήτης επιχείρησης – που έχει πολλές εργασίες. Oleh γιατί itu, terkadang Anda ίσως πρέπει να κάνετε outsourcing σε τομέα από την επιχείρηση Anda, baik itu pengembang web και παραγωγή περιεχομένου.

Τζέρι Λόουτ, pendiri WHSR, BuildThis.io, και HostScore είναι ένας βετεράνος στον τομέα pemasar afiliasi. Με εμπειρία για 15 χρόνια στην επιχείρηση αυτή, διαμοιρασμένος σχετικά με τον ρόλο του υποψήφιου pendatang baru που απαιτείται για την εκτέλεση εξωτερικής ανάθεσης.

«Dalam mempekerjakan orang, μου αρέσει περισσότερο στο retainer από mempekerjakan freelancer λόγω του μεγαλύτερου κόστους. Ωστόσο, είναι απαραίτητο για την κατοχή της ικανότητας και της εμπειρίας που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εργασίας. Αναζήτηση urutan ενδιαφέρον, μου απαιτούμενη ποιότητα, τιμές που φυσικά, και ταχύτητα.

Επειδή όλοι εργαζόμαστε από απόσταση, ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για όποιον που εργάζομαι είναι ότι πρέπει να παρατηρήσουν λεπτομέρεια. Aspek σημαντικό αυτό μπορεί να προσφέρει διαφοροποίηση που besar μέσα σε apa yang Yang σκέφτεστε θα didapatkan και apa yang pada τελικά didapatkan », kata Low.

10. Manajer Media Sosial

Παράδειγμα - Το Fiverr είναι μια δημοφιλής αγορά όπου ο ελεύθερος επαγγελματίας προσφέρει την υπηρεσία του σε πιθανούς μισθωτές.Ilustrasi – Το Fiverr είναι το πιο δημοφιλές στην αγορά freelancer προσφέρει υπηρεσίες τους προς τους penyewa potensial.

Taksiran Gaji: Rp. 147,734 – Rp. 738.672 / μαρμελάδα

Όπως το kita ketahui, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πολλοί dibicarakan saat ini. Μεγάλο και μικρό απαιτούμενο άτομο για την εργασία δραστηριότητα penjangkauan ψηφιακό τους – που μεγάλο μέρος βρίσκονται στο media sosial.

Μείγμα από την δραστηριότητα δραστηριότητα καθημερινά για την παραγωγή περιεχομένου για τους πελάτες που ditargetkan εταιρίες, ο ρόλος στην διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η ενίσχυση kesadaran μάρκες, που αναμένεται να αυξήσει τις πωλήσεις.

Οδηγός έναρξης για manajer media sosial

Για unggul σε ρόλο διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, idealnya Πρέπει να έχετε πίσω στο πεδίο επικοινωνία, σχέσεις κοινωνίας, ή ακόμη και μάρκετινγκ. Για όσους επιμελούνται, πρέπει να έχετε χαρακτήρες και σταθερή ηρεμία όταν βρίσκονται στο κάτω πίεση. Ingatlah, εσείς είναι juru bicara εταιρείες στο δίκτυο συγκεκριμένων.

Untungnya, όλα αυτά επίσης μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι sendiri, για πάντα που έχετε συσκευή για εργασία, εργαλείο perencanaan που ακριβώς για το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και ενδεχομένως ορισμένα λογισμικά ολοκλήρωσης.

Di Manakah Tempat Mencari Kerja Online Terpercaya?

Fiverr

Το πλεονέκτημα Fiverr είναι, relevansinya εναντίον διάφορων ρόλων που μπορεί να γίνει από το σπίτι, καθώς και ικανότηταnya για βοήθεια orang-orang dengan tingkatan karir yang διαφορετικό. Contoh, καλό Anda είναι ένας συγγραφέας awam που αρχίζει karirnya, άλλος επαγγελματίας με εμπειρία 30 χρόνια – υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες για Anda di Fiverr.

Klien di Fiverr mengajukan προσφορές για την υπηρεσία σας βάσει ορισμένων έργων που έχει καθοριστεί προηγουμένως. Το Fiverr υποστηρίζει επίσης αιτήσεις kustom από τους πελάτες, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κόστος για τους υποψήφιους πελάτες βάσει των συγκεκριμένων έργων.

Δυνατότητα για διάφορους ρόλους στην εργασία και ένα μέρος yang bagus για την αρχική εργασία από το σπίτι μέσω Διαδικτύου.

Ερώτηση: https://www.fiverr.com/

Εργασία

Upwork πραγματικά mirip με Fiverr yang sama-sama υπηρεσία για pencari εργασία online. Perbedaan utamanya πρόσβαση σε τρόπους Anda πληρωμής di Upwork. Εάν Fiverr επιτρέπετε εσείς τιμολογείτε το κόστος έργου, το Upwork επιτρέπεται το κόστος ανά μαρμελάδα.

Αυτό προσεγγίζει penagihan yang πιο akurat γιατί εσείς μπορεί να σκεφτείτε το χρόνο που χρειάζεστε. Εάν υπάρχει αίτηση για προσθήκη ή ειδικόnya, το κόστος θα αυξάνεται λόγω του χρόνου που dihabiskan για την εκτέλεση των εργασιών αυτών.

Εργασία που ταιριάζει για σχεδόν όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά θα είναι πολύ βοηθημένο εάν έχετε εμπειρία πριν από την έναρξη εργασίας εδώ.

Αναζήτηση: https://www.upwork.com/

Toptal

Toptal προσπάθεια για παρουσίαirkan freelancer best ke company-company teratas yang απαιτείται εξωτερική ανάθεση έργου. Sesuai με perannya μέσα στην πρόσβαση μέσω πλατφόρμας, το Toptal δεν διαθέτει κεντρικό γραφείο και πραγματικά-βασισμένο ψηφιακό.

Για τη χρήση του Toptal, πρέπει να έχετε πολλά αποτελέσματα, μόνο υπάρχει freelancer best di Toptal. Awalnya Toptal υπηρεσία insinyur, πρόσφατα Το Toptal προσφέρει επίσης σχεδιαστές, akuntan, ahli στατιστικά, konsultan, και πολλά άλλα.

Το Toptal ταιριάζει για insinyur και υπηρεσία ειδικά ειδικά, και μόνο το 3% pelamar teratas.

Διαδικασία: https://www.toptal.com/

Απλά μισθωμένο

Εργασία είναι πύλη εργασίας, αλλά Το SimplyHired διαθέτει επίσης αρκετά lowongan για freelancer που μπορεί να εργαστεί από το rumah. Uniknya, SimplyHired προσφέρει περισσότερες εργασίες από yang terdaftar di platformnya, γιατί SimplyHired επίσης απασχόληση από την πηγή-sumber lain.

SimplyHired κατάλληλο για πολύ μεγάλο pencari kerja, αλλά δεν αποτελεί πλατφόρμα ειδικά για εργαζόμενους από απόσταση. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα για τους.

Διαδικασία: https://www.simplyhired.com/

Πρόσβαση συγγραφέα

Εάν είστε ένας συγγραφέας ή ειδικό περιεχόμενο, πιθανότατα ενδιαφέρεστε με το Writer Access. Πλατφόρμα αυτό βοηθά συγγραφέας με εργασία που είναι κατάλληλα για αυτούς. Το Writer Access διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά pencocokan απασχόληση στο AI. Tentu saja, υπάρχουν αρκετά προϋποθέσεις για να λάβετε κέρδος.

Πρώτα, pencari απασχόληση στο Writer Access μόνο από λίγες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Amerika Serikat, Αγγλίας, Αυστραλίας, Καναδά, Ιρλανδίας ή Selandia Baru. Εάν έχετε προσεγγίσει τα κριτήρια αυτά, πρέπει να κάνετε αξιολόγηση από την ώρα Πρόσβαση του Συγγραφέα Άδεια προϋποθέσεις.

Διαδικασία: https://www.writeraccess.com/

Εύρεση εικονιδίων

Ιστότοπος ειδικά για τους σχεδιαστές που επιθυμεί εύκολα για την πώληση των έργων τους. Το μόνο που χρειάζεστε για το Icon Finder και mengupload αντικείμενο που θέλετε dipasarkan. Επειδή το Icon Finder είναι salah satu pasar εικονίδια online μεγαλύτερο, εσείς θα έχετε πρόσβαση στην έτοιμη αγορά για το σχεδιασμό Anda.

Ωστόσο, υπάρχει έλλειψη. Icon Finder θα membagi penghasilan Anda στη σελίδα ini menjadi 50-50. Αυτό σημαίνει μόνο εσείς θα λάβετε τα αποτελέσματα από τις πωλήσεις σας. Ωστόσο, το Icon Finder είναι σταθερό τρόπο εύκολο και γρήγορο για απόκτηση χρημάτων χωρίς να ψάχνω για τον πελάτη.

Διαδικασία: https://www.iconfinder.com/

Εργασίες ProBlogger

Το ProBlogger αποτελεί περισσότερο κοινότητα blogger από την τοποθεσία ειδικά στην πλατφόρμα εργασία. Ωστόσο, berkat resource para anggotanya, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες εργασίες στο ProBlogger Jobs.

Sebagian besar εργασία που διατίθεται εδώ με την παραγωγή περιεχομένου, καλή Ghostwriting και pengeditan. Penulis pemula sebaiknya προσεγγίστε την κοινότητα λόγω της πρόσβασης καθώς και των πόρων pendukungnya yang sangat besar.

Διαδικασία: https://problogger.com/jobs/

ΠαραγωγήHub

Menemukan εργασία ως συντάκτης terkadang δύσκολο, επειδή το meski popular, το pengeditan μπορεί να γίνει πεδίο yang niche σε διάφορες πτυχές. Untungnya kita διαθέτει ProductionHub yang ειδικά για το πρόγραμμα επεξεργασίας και βίντεο παραγωγού.

Πλατφόρμα αυτό δεν είναι μόνο από εσάς melamar δουλειά, αλλά επίσης mengupload και εμφάνιση έργου.

Διαδικασία: https://www.productionhub.com/

Διδακτός

Για όποιον και που θέλει να κάνει hal-hal που σχετίζεται με τα μαθήματα και την διδασκαλία, Διδακτέα είναι μια επιλογή Επιλογή. Cara kerjanya όπως δημιουργός ιστότοπου, που επιτρέπεται να κάνετε μαθήματα στην πλατφόρμα αυτών, menghosting course, dan menjualnya σε μαθητές που θέλετε mempelajarinya.

Διδασκαλία δυνατότητα προσφοράς για τους χρήστες για έναρξη με γρήγορο και εύκολο, αλλά υπάρχουν μερικές ελλείψεις. Anda πρέπει berlangganan για χρήση της υπηρεσίας, πρόσθετα και άλλα Διδάξιμα αποτελέσματα για κάθε πώληση Anda.

Διαδικασία: https://teachable.com/

Grup Facebook Lokal

Μια άλλη πηγή που δεν μπορεί να παραβλεφθεί ή diremehkan είναι Facebook, επειδή το Facebook διαθέτει πολλές σελίδες ή grup yang didedikasikan για εργασία. Εάν είστε ένας σχεδιαστής ή ειδικός σε τομέα lain, carilah κοινότητα tempat orang-orang yang έχει εργασία yang sama berkumpul di Facebook .

Σε μερικές περιπτώσεις, η υπηρεσία θα αναζητήσει την ομάδα αυτή για την ευκαιρία ευκαιρίας εργασίας. Sering kali τα μέλη της ομάδας είναι επίσης ευκαιρίες εργασίας για κοινότητες.

Διαδικασία: https://www.facebook.com/

Σημείωση: Εάν θέλετε να αναζητήσετε εργασία στο διαδίκτυο μέσω του ιστότοπου web freelance Ινδονησία, ακολουθεί ο ιστότοπος είναι αρκετά δημοφιλής.- Sribulancer, Freelancer.co.id, Projects.co.id Νταν Γρήγορη εργασία.

Alat Yang Akan / Ίσως Απαιτείται για Εργασία από Rumah

Μερικά παραδείγματα alat που πιθανότατα αλλά butuhkan μπορείτε να προσθέσετε;

Sistem Komputer

Για διάφορες λειτουργίες, αυτό μπορεί berupa σύστημα generik που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή εγγράφων, την αποστολή και την επικοινωνία ή τη χρήση του εργαλείου web. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις, μπορείτε να κάνετε περισσότερα από αυτό.

Παράδειγμα, βίντεο συντάκτη ή σχεδιαστής grafis πιθανό μηχάνημα που είναι πιο ισχυρό γιατί pengeditan βίντεο χρειάζεται πόρος yang tinggi.

Υλικό

Κάμερα web, ακουστικά με μικρόφωνο, οθόνη που είναι μεγαλύτερη – χρήση σε ρόλο Anda, salah ένα ή όλο το υλικό αυτό θα χρειαστεί. Παράδειγμα, ως asisten εικονικό, εσείς χρειάζεται συχνά menelepon ή επικοινωνία, έτσι sebaiknya Anda berinvestasi στο ακουστικό yang andal.

Λογισμικό Faktur

Για τους που εργάζονται μέσω πλατφόρμας όπως Fiverr ή Toptal, όλες οι πληρωμές και penagihan ditangani από Anda. Εάν θέλετε να εργαστείτε με τους πελάτες σας, εσείς, πρέπει να μπορείτε να διαβάσετε πελάτες για την εργασία που diselesaikan.

Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες λύσεις όπως φύλλο Excel ή templat faktur μέχρι λύση που πιο επαγγελματικά όπως λύση akuntansi και faktur βασισμένο στο Cloud. Ζοχό Νταν Φρέσκα βιβλία είναι contoh yang bagus και μπορεί να πληρωθεί κάθε μήνα.

Δείτε επίσης: Λεωφορείο τιμολογίου, Aynax, Γεννήτρια τιμολογίων.

Alat Kolaborasi

Εργάζονται από το σπίτι συνήθως γίνεται, μπορείτε πιθανότατα έχετε δυνατότητα για εργασία sama με orang lain για saling βοήθεια. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, επιλέξτεlah για τη χρήση πολλών εργαλείων που επιτρέπουν την εργασία σας με lancar.

Παραδείγματα alat yang μπορεί να χρησιμοποιηθούν, συμπεριλαμβανομένου του Google Dokumen και Spreadsheet (διατίθεται χωριστά ή ως τμήμα από το δίκτυο alat G Suite), Ομάδα Microsoft, Νταν Flowdock.

Δείτε επίσης: Ημέρα, Εννοια, Ημερολόγιο Google

Αλάτ Γκράφης

Σχεδιαστής grafis θα χρειαστεί αρκετά λογισμικό που είναι αρκετά ακριβό, αλλά τώρα διαθέσιμο ως langganan βασισμένο στο Cloud και το εργαλείο βασικό πρόγραμμα περιήγησης “fremium”. Εργαλείο lain που πιθανότατα απαιτείται, συμπεριλαμβανομένου του Adobe Cloud CC και πιθανών repositori πόρων όπως Bigstock.

Δείτε επίσης: Κάναβα, Παράγω, Σκίτσο, Σχεδιαστής συγγένειας

Alat Pemasaran Email / Media Sosial

Bergantung σε κάθε εργασία από την εργασία που εκτελείται στο σπίτι επιλογή Anda, kadang-kadang Παράδειγμα, HootSuite διευθυντής μέσων κοινωνικής δικτύωσης εργασιακών διαφόρων καναλιών στο saat yang sama και ακόμη και penjadwalan postingan.

Δείτε επίσης: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Γνωρίστε τον Έντγκαρ, Hubspot

Alat Tulis

Για τον συγγραφέα, τη γραμματική (αναλύστε εδώ) μπορείτε να βοηθήσετε την επεξεργασία ή την περιοχή που χρειάζεστε για να κάνετε κείμενο με γρήγορο. Ada puluhan alat ειδικά που διατίθεται σχεδόν για όλες τις ανάγκες, και άλλα πολλά που έχουν πακέτο δωρεάν.

Δείτε επίσης: Εφαρμογή Hemingway, Γράψτε ή πεθαίνετε

Διοίκηση Alur Kerja

Kemampuan mengoordinasikan δουλειά και μερικά έργα που sedang dikerjakan μπορεί να γίνει hal yang δύσκολο. Για mengatasinya, εγώ προτείνω εσείς περισσότερα λογισμικά ή διαχείριση έργου.

Τώρα, η ικανότητα αυτή μπορεί επίσης να βρεθεί ως υπηρεσία βασική Cloud όπως Ασάνα ή Ζάπιερ. Παροχή υπηρεσιών δεν μόνο βοήθεια Βοηθήστε στην εργασία σας, επίσης, επικοινωνήστε με τους πελάτες και τους άλλους συνεργάτες, εάν απαιτείται.

Δείτε επίσης: Τρέλλο, Δευτέρα, Wrike

Keamanan

Όπως halnya di komputer προσωπικά, φύλαξη στη συσκευή εργασίας Anda είναι salah satu hal terpenting που απαιτείται. Bayangkan, εάν ένας ιούς αποχωρήσετε, μπορείτε ή αν ένας peretas μπορεί να mencuri πληροφορίες από το σύστημα Anda.

Selalu jalankan versi terbaru λογισμικό Keamanan Internet όπως Norton 360. Αν θα μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για την αναγνώριση όλων των δεδομένων που εισέρχονται ή εξέρχονται από τη συσκευή Anda, ειδικά γιατί Anda εργάζονται από jarak jauh.

Δείτε επίσης: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Λογισμικό Konferensi

Εκτός από το ακουστικό, θα χρειαστείτε λογισμικό επικοινωνίας yang andal για εργασία από απόσταση πολύ. Λογισμικό αυτό διαφορετικό-beda ταιριάζει με τις ανάγκες Anda, από τη λύση video call απλό Google Duo μέχρι την εφαρμογή presentasi yang συμπληρώνονται με τα χαρακτηριστικά όπως TeamViewer ή Webex.

Δείτε επίσης: Ανίπταμαι διαγωνίως, Τζιτσί, Microsoft ομάδες

Σημείωση: Απαιτείται diingat, λίστα αντικειμένου και εφαρμογή αυτό μόνο λειτουργεί ως pedoman. Kebutuhan Anda που πραγματικά μπορεί να είναι πολύ bervariasi, εξαρτάται από το ρόλο και την κατάσταση Anda.

Εργασία στο Rumah Tepat για Anda?

Apa saja Manfaat Bekerja από Rumah?

Οφέλη από την εργασία από το σπίτι - Χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση!

Πρώτο tama, ελευθερία. Motivasi diri, disiplin diri, fokus, dan konsentrasi. Empat hal yang akan Anda peroleh μετά την εργασία από το σπίτι σας (και όχι μόνο όταν εργάζεστε όταν χρησιμοποιείτε piyama κατά την ώρα 8 το πρωί). Menemukan πηγές motivasi Μπορείτε να αναζητήσετε ένα tantangan. Salah satu συμβουλές είναι σημαντικό είναι προσπάθεια δημιουργίας χώρου ειδικά για εργασία (όχι tempat tidur!).

Saya αναφέρω «rumah Anda», χώρος εργασίας Εσείς αληθινά-πραγματικά μπορεί να το mana saja. Ingin Work di Kafe Favor? Bisa μόνο. Ingin εργασίας di mobil Anda; Το Tentu μπορούσε. Di mana pun Anda άνεση και άνετη εργασία μπορεί να γίνει χώρος εργασίας.

Έξοδα ταξιδιού μπορεί να μειωθεί σε drastis. Bayangkan πόσα πολλά χρόνο και χρήματα που μπορούν να dihemat αν δεν πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατά το berjam-jam για να πηγαίνετε στο γραφείο κάθε harinya. Ως gantinya, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε tabungan σε μορφή χρόνου και χρήματα για την εργασία και keluarga Anda.

Για Orang-Orang Yang Suka Menunda Εργασία – Πολύ Μεγάλη Εργασία Από απόσταση Από χρονοδιάγραμμα Yang ευέλικτη (Kita θα συζητηθεί αμέσως – συνεχώς διαβάζοντας!).

Kelemahan Bekerja από Rumah

Orang Yang suka δουλειά menunda-nunda ή τους yang δραστική και όχι proaktif μπορεί να δουλέψει από το σπίτι ως ένα ταντάν. Kurangnya διαφοροποίηση που ξεχωρίζει μεταξύ του χρόνου εργασίας και του χρόνου luang κατασκευή εργασίας από το σπίτι περισσότερο κατάλληλο για para ‘go getter’ που έχει motivasi tinggi.

Δεν υπάρχει σχέση tatap muka με rekan kerja επίσης μπορεί να γίνει ένα ταντάν. Εάν Anda suka dikelilingi πολλά orang για όλη τη διάρκεια της εργασίας, μπορείτε πιθανότατα θα αισθανθείτε λίγο kesepian Εάν εσείς είναι ένα άτομο που απαιτείται σύνδεση, η εργασία από το σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αλληλεπίδραση φυσικής -.

Η πειθαρχία είναι κλειδί για την εργασία από το σπίτι (και συνεχώς ανοιχτό για την εργασία στο mana saja). Memiliki batasan και δημιουργώντας τον εαυτό σας Η υποχρέωση θα είναι δύσκολη, ειδικά στο περιβάλλον όπως το rumah di mana ada πολλά πρόβλημα.

Διαχειριστής χρόνος και πρόγραμμα Anda sendiri agar Anda dapat γίνετε produktif αυτό δύσκολο. Δεν υπάρχει κάποιος που ζητά pertanggungjawaban Anda κάθε harinya. Μπορείτε να terlambat bangun ύπνου, δουλειά εργασίας, εργασία kapan pun Anda mau. Kedengarannya bagus, αλλά πραγματικά όχι.

Συχνά συζητάμε σχετικά με το struktur reguler από την εργασία 9-5, αλλά το struktur αυτό βοηθάει εμείς να συνεχίσουμε. Ωστόσο, εμείς βεβαιωθείτε ότι αν επιλέξετε να κάνετε χρονοδιάγραμμα, εσείς σίγουρα για να προγραμματίσετε αυτά τα προγράμματα.

Menghindari Penipuan Bekerja από Rumah

Το μεγάλο μέρος της πηγής εργασίας που μπορεί να εκτελεστεί στο σπίτι είναι παγκόσμιος διαδικτυακός, εσείς πρέπει να χρειαστεί κατά τη στιγμή που πιθανόν θα ditipu ή να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Bekerja με την πλατφόρμα εργασίας μπορεί να προσφέρει ασφάλεια γιατί η πλατφόρμα είναι ίδια ως perantara και μπορεί να απαιτήσει την πληρωμή μετά την ολοκλήρωση μιας εργασίας.

Berhati-hatilah ειδικά αν ψάχνετε για εργασία μέσω του δημόσιου δικτύου όπως το Facebook ή το φόρουμ, γιατί το κανάλι αυτό σχεδόν δεν έχει το ίδιο. Όπως halnya όλα τα πράγματα στο διαδίκτυο, εκτελούνται διάφορες ενέργειες pencegahan yang sesuai όπως;

 • Melakukan δοκιμασία στο πίσω μέρος στον υποψήφιο πελάτη.
 • Δεν παρέχει υπερβολικά πολλές πληροφορίες ιδιωτικά.
 • Meminta setoran για εργασία.
 • Selalu حاصل spesifikasi εργασία που dijabarkan με σαφώς.

Selalu ήταν απέναντι στην penipuan – εταιρείες που έχουν φήμη δεν θα χρειαστούν ποτέ!

Συμπέρασμα

Στο άρθρο αυτό μου έχω συζητήσει Λίστα ευκαιριών απασχόλησης στο διαδίκτυο που μπορεί να γίνει στο σπίτι και στο χώρο αναζήτησης εργασίας. Ωστόσο, η ανάγκη για απόκτηση εργασίας από το σπίτι μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από την εργασία με την εργασία tetap στο περιβάλλον γραφείου.

Ketahuilah από τις ανάγκες που χρειάζεστε περισσότερα από την εμφάνιση της εργασίας inti agar μπορεί να διατηρηθεί – σε κάθε φορά που θα εκτελέσετε την επιχείρηση σας, με όλους τους υπεύθυνους από την επιχείρηση. Η κατάσταση οικονομικής χρηματοδότησης σας μπορεί να μην είναι σταθερή.

Belajarlah για να σχεδιάζω χρονοδιάγραμμα και sembari Anda αναζητάτε εμπειρία, ψάχνοντας περπατώντας χρόνο πιθανότατα εσείς θα βρείτε τον εαυτό σας.

* Μετάφραση: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map