Αναθεώρηση BoldGrid

Βαθμολογίες BoldGrid & Περίληψη κριτικής


Ονομα: BoldGrid

Περιγραφή: Το BoldGrid είναι μια συλλογή εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απλοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων. Δουλεύοντας απρόσκοπτα μαζί, φέρνει μια εμπειρία δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης στους χρήστες του WordPress.

Λειτουργικό σύστημα: Βασισμένο στον Ιστό

Κατηγορία εφαρμογής: Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, Κατασκευή διαδικτυακού καταστήματος, Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Ευκολία στη χρήση

 • Πρότυπα & Σχέδια

 • Λειτουργίες & Ευκαμψία

 • Σχέση ποιότητας και τιμής

 • Υποστήριξη πελατών

Συνολικά

3.7

Περίληψη

Το BoldGrid σάς προσφέρει μια νέα εμπειρία για τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress. Επειδή το BoldGrid είναι ενσωματωμένο στο WordPress, έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας, ο οποίος περιλαμβάνει τα αρχεία δεδομένων και προέλευσης. Αν και το BoldGrid δεν είναι η λύση με το κλειδί στο χέρι όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, οι επαγγελματίες υπερτερούν των μειονεκτημάτων και θα ήταν η λύση για όσους αναζητούν έναν απλούστερο τρόπο για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο WordPress.

Μάθε περισσότερα

 • Επισκόπηση λειτουργιών BoldGrid
 • Θέματα και επεκτάσεις BoldGrid
 • Φιλοξενία για BoldGrid
 • Προεγκατεστημένα προγράμματα BoldGrid

Πλεονεκτήματα

 • Δημιουργήστε έναν ιστότοπο WordPress χωρίς κωδικοποίηση
 • 100% έλεγχος του ιστότοπού σας
 • Πλήρεις δυνατότητες φιλοξενίας για υποστήριξη του ιστότοπού σας
 • Γυρίστε τον ιστότοπό σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο χωρίς χρεώσεις
 • Επιλογές για ανάπτυξη ιστότοπου

Μειονεκτήματα

 • Όχι η λύση με το κλειδί στο χέρι όπως άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων
 • Πρέπει να εξοικειωθείτε με το WordPress
 • Υπεύθυνος για τις εργασίες διαχείρισης ιστότοπων
 • Μάθετε περισσότερα για το BoldGrid
 • Δείτε τα σχέδια και τις τιμές BoldGrid

{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"itemReviewed": {
"@τύπος": "Εφαρμογή λογισμικού",
"όνομα": "BoldGrid",
"περιγραφή": "Το BoldGrid είναι μια συλλογή εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απλοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων. Δουλεύοντας απρόσκοπτα μαζί, φέρνει μια εμπειρία δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης στους χρήστες του WordPress.",
"εικόνα": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/boldgrid-home-review.jpg",
"λειτουργικό σύστημα": "Βασισμένο στον Ιστό",
"εφαρμογήΚατηγορία": "Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, Κατασκευή διαδικτυακού καταστήματος, Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"βαθμολογία Αξία": 3.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"χειρότερη βαθμολογία": 0
},
"συντάκτης": {
"@τύπος": "Πρόσωπο",
"όνομα": "Τζέισον Τσόου"
},
"κριτικήBody": "Το BoldGrid σάς προσφέρει μια νέα εμπειρία για τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress. Επειδή το BoldGrid είναι ενσωματωμένο στο WordPress, έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας, ο οποίος περιλαμβάνει τα αρχεία δεδομένων και προέλευσης. Παρόλο που το BoldGrid δεν είναι η λύση με το κλειδί στο χέρι όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, οι επαγγελματίες υπερτερούν των μειονεκτημάτων και θα ήταν η λύση για όσους αναζητούν έναν απλούστερο τρόπο για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο WordPress. \ R \ n \ r \ nΜάθε περισσότερα\ r \ n

  \ r \ n \ t
 • Επισκόπηση λειτουργιών BoldGrid
 • \ r \ n \ t

 • Θέματα και επεκτάσεις BoldGrid
 • \ r \ n \ t

 • Φιλοξενία για BoldGrid
 • \ r \ n \ t

 • Προεγκατεστημένα προγράμματα BoldGrid
 • \ r \ n

"
}

Το BoldGrid είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που λειτουργεί πάνω από το WordPress.

Το BoldGrid κάνει όλη τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων πολύ πιο απλή με το WordPress. Παρακάμπτει την καμπύλη εκμάθησης του WordPress με λειτουργίες όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, την προ-ενσωματωμένη ενότητα σελίδων Gridblocks και τα αποκριτικά θέματα. Ταυτόχρονα, παραμένει προσβάσιμο σε όλα τα πρόσθετα και τη λειτουργικότητα του WordPress.

WordPress – Μια πλατφόρμα CMS που τροφοδοτεί σχεδόν το 32% του Διαδικτύου (περίπου 60 εκατομμύρια ιστότοποι παγκοσμίως).

Ακολουθεί ένα εισαγωγικό βίντεο για το BoldGrid

Ας μάθουμε λοιπόν τι μπορεί να κάνει το BoldGrid για να δημιουργήσει έναν υπέροχο ιστότοπο και πώς σας βοηθά στην επιχείρησή σας.

Πώς το BoldGrid με το WordPress βοηθά στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας

1. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress γρήγορα – Πολύ πιο γρήγορα

Αν συγκρίνετε με τον συμβατικό τρόπο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο WordPress με μόλις 3 βήματα.

Η επιλογή ενός κατάλληλου προτύπου για την επιχείρησή σας είναι το πρώτο βήμα. Στη συνέχεια, πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σε ολόκληρους ιστότοπους όπως όνομα επιχείρησης, χρώματα, μενού και διάταξη περιεχομένου. Είστε έτοιμοι να πάτε. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε το περιεχόμενο και τις φωτογραφίες σας στις σελίδες σας.

έντονη διάταξη πλέγματοςΔημιουργία ιστότοπου με το BoldGrid.

2. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας – 100%

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων θα περιορίσουν την προσβασιμότητά σας, όπως τροποποίηση του πηγαίου κώδικα.

Εάν χρησιμοποιείτε BoldGrid, δεν θα έχετε τέτοια προβλήματα. Θα έχετε 100% έλεγχο της ιστοσελίδας σας. Θα έχετε πρόσβαση στον υποκείμενο πηγαίο κώδικα χωρίς περιορισμούς. Είναι σημαντικό όταν ο ιστότοπός σας έχει ανθίσει ότι πρέπει να εργαστείτε στην κωδικοποίηση.

3. Απεριόριστα χαρακτηριστικά για την επέκταση του ιστότοπού σας

Το BoldGrid προσφέρει μια σειρά από πρόσθετα που κάνουν την κατασκευή ιστοτόπων μια υπέροχη εμπειρία.

Όλες οι προσθήκες είναι δωρεάν και μπορείτε να τις κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα τους. Εκτός αυτού, μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας με προσθήκες από τον Κατάλογο WordPress. Υπάρχουν περισσότερα από 52K πρόσθετα διαθέσιμα για λήψη.

4 Πλήρεις δυνατότητες φιλοξενίας για την υποστήριξη του ιστότοπού σας

Όταν αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid, θα πρέπει να αποκτήσετε και έναν οικοδεσπότη Ιστού. Ως εκ τούτου, θα έχετε επίσης τις πλήρεις δυνατότητες φιλοξενίας για την υποστήριξη του ιστότοπού σας.

Για παράδειγμα, το InMotion Hosting – Η επίσημη εταιρεία φιλοξενίας για το BoldGrid, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που σας ωφελούν. Ο ιστότοπός σας θα φιλοξενεί μονάδες SSD υψηλής ταχύτητας με υποστήριξη 24/7 ΗΠΑ. Για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει καλή απόδοση, η InMotion Hosting χρησιμοποιεί υλικό κατηγορίας επιχειρήσεων.

Επιπλέον, μπορείτε να συνομιλήσετε με τον ειδικό BoldGrid όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Λειτουργίες φιλοξενίας BoldGridΠλήρεις δυνατότητες φιλοξενίας BoldGrid.

5. Γυρίστε τον ιστότοπό σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Όταν χρειάζεστε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι εύκολο να το κάνετε και με το BoldGrid.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο WooCommerce από τον ιστότοπό τους. Το WooCommerce + BoldGrid θα χειριστεί τα πάντα, από την κατασκευή μιας βιτρίνας έως την αποδοχή πληρωμών. Είναι επίσης σε θέση να διαχειριστεί το εκπτωτικό κουπόνι και το απόθεμά σας. Εάν χρειάζεστε κάτι επιπλέον, υπάρχουν δωρεάν και premium επεκτάσεις που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

BoldGrid WoocommerceΜετατρέποντας τον ιστότοπό σας σε κατάστημα WooCommerce.

Ξεκινήστε με το BoldGrid

Θέματα BoldGrid

Το BoldGrid έχει πάνω από 200+ θέματα και συνδυασμούς κατηγοριών.

Για παράδειγμα, είναι εύκολο να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε γκαλερί εικόνων στις σελίδες σας με “Θέματα φωτογραφίας”. Μπορείτε να επισημάνετε τις μαρτυρίες πελατών και να επιδείξετε την εργασία σας με λίγη προσπάθεια.

Το “Θέματα εστιατορίου” θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ή να ανεβάσετε το μενού σας εύκολα. Οι επισκέπτες σας μπορούν να δουν την υπέροχη βιτρίνα της επιλογής μενού σας.

Θέματα BoldGridΘέματα BoldGrid.

Όλα τα θέματα BoldGrid ανταποκρίνονται 100% σε κινητές συσκευές. Είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με διαφορετικά προγράμματα περιήγησης και συσκευές. Πιθανότατα θα δείτε ότι ο αριθμός των θεμάτων BoldGrid επεκτείνεται μαζικά. Καθώς συνεργάζονται με την Envato.

Επεκτάσεις BoldGrid

Το BoldGrid έχει μερικές επεκτάσεις (plugins) που λειτουργούν καλά με την πλατφόρμα WordPress. Παρακάτω είναι οι λίγες σημαντικές,

 • Πρόσθετο προγράμματος επεξεργασίας σελίδων και δημοσιεύσεων

  Σας επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση κειμένου, σειρών και στηλών χωρίς συντομεύσεις. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων εν κινήσει. Οι προ-ενσωματωμένες ενότητες σελίδων είναι μπλοκ πλέγματος και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε αμέσως.

 • Πρόσθετο SEO

  Αναλύει το περιεχόμενο της σελίδας σας σε πραγματικό χρόνο. Είναι σε θέση να κάνει προτάσεις για να σας βοηθήσει με την καλύτερη πρακτική SEO. Όπως τίτλοι, περιγραφές σελίδων πυκνότητας λέξεων-κλειδιών κ.λπ.

 • Πρόσθετο συλλογής εικόνων

  Μπορείτε να προσαρμόσετε τη συλλογή WordPress για να αντιπροσωπεύει καλύτερα το περιεχόμενό σας. Συνδέεται επίσης με βιβλιοθήκες εικόνων για να σας δώσει πρόσβαση στο ατελείωτο ποσό δωρεάν και premium φωτογραφιών.

 • Εφεδρική προσθήκη

  Αυτή είναι μια αυτοματοποιημένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρέχεται από την BoldGrid. Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας με λίγα κλικ. Με το αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να κάνετε μετεγκατάσταση και επαναφορά σε ένα νέο περιβάλλον WordPress.

Πρόσθετα BoldGridBoldGrid plugis.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την προσθήκη που χρειάζεστε από τον ιστότοπό τους. Μπορείτε πάντα να λάβετε το πρόσθετο πρόσθετο από τον κατάλογο προσθηκών του WordPress. Υπάρχουν πάνω από 52K προσθήκες που μπορείτε να επιλέξετε για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Πρόσθετα WordPressΚατάλογος προσθηκών WordPress.

Φιλοξενία BoldGrid

Με το BoldGrid, ο ιστότοπός σας θα λάβει πλήρη υποστήριξη από μια επίσημη εταιρεία φιλοξενίας. Η εταιρεία φιλοξενίας θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την εγκατάσταση, ενημερώσεις για την τεχνική υποστήριξη.

Πάρτε το InMotion Hosting, για παράδειγμα, θα απολαύσετε απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο μηνιαίο ρυθμό μεταφοράς. Σας προσφέρει επίσης SSD υψηλής ταχύτητας με υποστήριξη 24/7.

Επιπλέον, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το BoldGrid, η InMotion Hosting σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα BoldGrid Hosting,

Φιλοξενία BoldGrid
Πλήρης υποστήριξη
1-Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση
Σύμφωνος
Μάθετε περισσότερα
Φιλοξενία Α2ΝαίΝαίΕπίσκεψη στο διαδίκτυο
Κέντρο φιλοξενίας ιστοσελίδωνΝαίΝαίΝαίΕπίσκεψη στο διαδίκτυο
Φιλοξενία InMotionΝαίΝαίΝαίΕπίσκεψη στο διαδίκτυο

Εκτός από το InMotion Hosting, το BoldGrid λειτουργεί επίσης καλά με άλλες γνωστές εταιρείες φιλοξενίας. Όπως το A2 Hosting και το Web Hosting Hub.

Σχέδια φιλοξενίας InMotion με προεγκατεστημένο το BoldGrid

Ακολουθεί ο πίνακας τιμών και οι δυνατότητες της υπηρεσίας InMotion Hosting με προεγκατεστημένο το BoldGrid.

Σχέδια InMotion
Εκτόξευση
Εξουσία
Υπέρ
Τιμολόγηση2,95 $ / μήνα4,49 $ / μήνα7,49 $ / μήνα
Δωρεάν τομέαςΝαίΝαίΝαί
ΑποθήκευσηΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Ασφαλές ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ανεπιθύμητωνΝαίΝαίΝαί
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένωνΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
Δωρεάν πιστοποιητικό SSLΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Μέγιστες ζώνες ταχύτηταςΕνεργοποιήθηκεΕνεργοποιήθηκεΕνεργοποιήθηκε
Περιορισμένοι τομείς626Απεριόριστος
Υποτομείς25100Απεριόριστος
Υποστήριξη Pro SLAΟχιΟχιΝαί
Κατάλληλο γιαΒασικό και προσωπικόΜικρή επιχείρησηΠροώθηση και
αναπτυσσόμενη επιχείρηση

Εάν έχετε ήδη έναν οικοδεσπότη Ιστού, μπορείτε να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid δωρεάν. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε τις ρυθμίσεις χειροκίνητα.

Η ετυμηγορία μας

Το BoldGrid είναι μια εξαιρετική επέκταση στο WordPress. Για αυτό που στοχεύει, το BoldGrid κάνει εξαιρετική δουλειά.

Μπορεί να βρείτε το BoldGrid διαφορετικό από άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, όπως οι Wix και Weebly. Εάν χρησιμοποιείτε το Wix ή το Weebly, δεν έχετε 100% έλεγχο στον ιστότοπό σας. Ακριβώς επειδή έχετε μια σελίδα στο Facebook, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε οτιδήποτε σε αυτήν τη σελίδα. Είναι η ίδια έννοια.

Όσον αφορά τα εργαλεία του WordPress, το BoldGrid κάνει τα πράγματα πολύ απλά. Η δημιουργία ενός ιστότοπου με το BoldGrid είναι αρκετά απλή. Εάν είστε λάτρεις των DIY και θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας (ιστότοπος), το BoldGrid είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Επισκεφτείτε το BoldGrid.com

Γνωστοποίηση FTC

Το BuildThis.io κερδίζει προμήθεια από την παραπομπή επισκεπτών σε προϊόντα, υπηρεσίες και λογισμικό μέσω συνεργαζόμενων συνεργατών.

Ο ιστότοπός μας επικεντρώνεται στη βοήθεια μικρών επιχειρήσεων και ατόμων που θέλουν να δημιουργήσουν εκπληκτικά πράγματα στο διαδίκτυο. Υποστηρίξτε μας πραγματοποιώντας μια αγορά μέσω των συνδέσμων συνεργατών μας, ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε έναν δωρεάν, χρήσιμο οδηγό σαν αυτόν.

Εναλλακτικές λύσεις BoldGrid

Ψάχνετε μια εναλλακτική λύση; Εδώ είναι άλλοι δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map