Καλύτερες προσφορές Black Friday 2019 για μικρές επιχειρήσεις

Μαύρη Παρασκευή είναι πολύ κοντά και αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αποκτήσουν τις καλύτερες προσφορές. Από τη φιλοξενία ιστού έως τα επιχειρηματικά εργαλεία, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν σε αυτήν την ψηφιακή εποχή. Η λειτουργία μιας επιχείρησης σήμερα σημαίνει ότι πρέπει να εκτελέσετε περισσότερες διαδικτυακές δραστηριότητες παρά απλώς να έχετε έναν ιστότοπο που βρίσκεται εκεί στάσιμος.


Μερικά από αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα, όπως η εύρεση των κατάλληλων εργαλείων για να σας βοηθήσουν. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα που προσφέρονται φέτος και πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό.

Επιλεγμένες προσφορές Black Friday για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

1. NameCheap

Εκπτώσεις Namecheap Black Παρασκευή 2019

Το NameCheap είναι αναγνωρισμένο όνομα είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων και η βιομηχανία παροχής ονομάτων τομέα. Προσφέρει στους πελάτες πολλές επιλογές συναλλαγών αυτή τη Μαύρη Παρασκευή. Η πρώτη είναι μια τεράστια πώληση – έως και 97% έκπτωση – στην εγγραφή κορυφαίων τομέων και 27% έκπτωση στις μεταφορές ονομάτων τομέα. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε 60% από ιδιωτικά προγράμματα email και έως και 85% σε πιστοποιητικά SSL.

Η ύπαρξη διαδικτυακής παρουσίας σήμερα δεν είναι πλέον απλώς μια επιλογή που είναι καλή για να γίνει απαραίτητη για τις επιχειρήσεις όλων των επιπέδων. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε απευθείας το Διαδίκτυο για πωλήσεις, χωρίς ψηφιακή παρουσία, θα μπορούσατε να χάσετε την επωνυμία και τη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Ωστόσο, αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες όλα σε ένα μέρος. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τη φιλοξενία ιστού από μια εταιρεία, αλλά το όνομα τομέα σας από μια άλλη.

Ο λόγος είναι ότι όλα αυτά τα προϊόντα έχουν ελαστική τιμολόγηση. Το Namecheap είναι ένας από τους καλύτερους πόρους για καλές προσφορές σε ονόματα τομέα και η εξοικονόμηση 97% στην τιμή ενός μπορεί να είναι σημαντική για μια μικρή επιχείρηση.

Παρόλο που πολλά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων συνοδεύονται από τη διαχείριση email, αυτά δεν είναι πάντα κατάλληλα για επιχειρηματικές ανάγκες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να στείλετε μεγάλους όγκους email μάρκετινγκ, θα προτιμούσατε καλύτερα με ξεχωριστή φιλοξενία ιδιωτικών email.

Τέλος, υπάρχει πιστοποίηση SSL. Αυτό είναι απαραίτητο σήμερα, καθώς πολλές εταιρείες προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο έχουν αρχίσει να εστιάζουν στην ασφάλεια. Η Google τιμωρεί επίσης την κατάταξη αναζήτησης ιστότοπων που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό SSL.

Ποια είναι η συμφωνία στο NameCheap?

 • 97% Έκπτωση εγγραφής κορυφαίων τομέων
 • Έκπτωση 27% για μεταφορές ονομάτων τομέα
 • Έκπτωση 60% σε ιδιωτικά προγράμματα email
 • Έως 85% έκπτωση πιστοποιητικά SSL

Επισκεφτείτε το NameCheap

2. Στοιχεία Envato

Προσφορά Envato Black Friday 2019

Το Envato Elements προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή γραφικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε σκοπό. Αυτό τις καθιστά σχεδόν απαραίτητες για τις επιχειρήσεις, ειδικά εκείνες που θέλουν να προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό μέσω του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το πρόβλημα με την αναζήτηση μιας εικόνας για χρήση στις δραστηριότητες μάρκετινγκ είναι ότι συχνά, τα στοιχεία που βρίσκετε στο διαδίκτυο ανήκουν σε κάποιον. Για να τα χρησιμοποιήσετε για τις δικές σας ανάγκες, πρέπει να δοκιμάσετε και να αποκτήσετε τα δικαιώματα για αυτό που μπορεί να είναι αρκετά επίπονο και ποικίλο κόστος.

Λύστε αυτό το πρόβλημα κάνοντας εγγραφή στο Envato και αποκτήστε πρόσβαση στη βάση δεδομένων τους που περιέχει εκατομμύρια αρχεία. Αυτά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με όποιον τρόπο θέλετε, γρήγορα και εύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε μια συνδρομή που πληρώνετε για μηνιαία.

Αυτή τη Μαύρη Παρασκευή προσφέρουν εκπτώσεις τόσο σε ετήσιες όσο και σε μηνιαίες συνδρομές. Οι μηνιαίες τιμές συνδρομής μειώνονται από 33 $ ανά μήνα σε 19 $ ανά μήνα, ενώ αν πληρώνετε ετησίως εξοικονομείτε ακόμη περισσότερα με ρυθμό μόνο 14 $ ανά μήνα.

Συγκρίνετε αυτό με τις βάσεις δεδομένων μετοχών όπως οι φωτογραφίες iStock που χρεώνουν 12 $ για μία μόνο πίστωση (μερικές εικόνες κοστίζουν περισσότερο από 1 πίστωση) και μπορείτε να δείτε τι κλέβει μια συνδρομή με το Envato.

Οι προσφορές της Black Friday ξεκινούν από τις 12 μ.μ. AEDT στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και διαρκούν έως τις 5 μ.μ. AEDT στις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Ποια είναι η προσφορά στο Envato?

 • 50% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα συνδρομής

Επισκεφτείτε το Envato

3. A2 Hosting Κοινόχρηστη φιλοξενία

Προσφορά A2 Hosting Black Friday 2019

Όπου η Namecheap προσφέρει υπέροχες προσφορές σε ονόματα τομέων και άλλα αξεσουάρ αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, η A2 Hosting σας καλύπτει εάν βρίσκεστε στην αγορά κοινής φιλοξενίας. Το A2 Hosting είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της επιχείρησης και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα φιλοξενία σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μετακινηθείτε τώρα.

Έχουν μειώσει τις τιμές της κοινής φιλοξενίας και αυτά τα σχέδια ξεκινούν από 1,98 $ τώρα. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά προσιτούς. Το καλύτερο είναι ότι το ποσοστό έκπτωσης 67% για κοινόχρηστη φιλοξενία ισχύει για ολόκληρο το κοινόχρηστο εύρος φιλοξενίας τους, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ψάχνετε περισσότερους πόρους για κοινόχρηστη φιλοξενία, θα εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα.

Εάν αγωνίζεστε για έναν οικοδεσπότη ιστού με χαμηλή απόδοση, η μετακόμισή σας εδώ τώρα δεν μπορεί μόνο να σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά θα χειριστεί επίσης τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας για εσάς. Αφήστε τους να ανησυχούν για τις τεχνικές λεπτομέρειες αντ ‘αυτού!

Απολαύστε αυτές τις ειδικές μειωμένες τιμές από το A2 Hosting από τις 9 π.μ. στις 26 Νοεμβρίου 2019 έως τις 11.59 μ.μ. στις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Ποια είναι η προσφορά για φιλοξενία A2?

 • Έκπτωση 67% σε όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας

Επισκεφτείτε το A2 Hosting

4. Φιλοξενία KnownHost VPS

Προσφορές της Black Friday 2019

Το KnownHost είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων πλήρους εμβέλειας, αλλά είναι επίσης γνωστός (χάρη το παν) για τα εξαιρετικά σχέδια VPS που διαθέτει. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη φόρμα τακτικής κοινής φιλοξενίας και μπορείτε συχνά να επιλέξετε πόσα θέλετε ακριβώς από την άποψη των πόρων. Αυτοί οι πόροι είναι επίσης εύκολα επεκτάσιμοι.

Εάν ο ιστότοπός σας ήταν επιτυχής, φροντίστε να παρακολουθείτε τη χρήση των πόρων σας και να σχεδιάζετε επέκταση. Η κοινή φιλοξενία, αν συχνά δεν είναι συγχωρητική, εάν υπερβείτε τη χρήση πόρων και κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε διακοπές της υπηρεσίας που επηρεάζουν την επιχείρησή σας.

Κοιτάξτε νωρίς για τα σχέδια VPS, ειδικά τώρα που η KnownHost προσφέρει ειδικές προσφορές αυτή τη Μαύρη Παρασκευή. Για οποιοδήποτε πρόγραμμα VPS με το οποίο συνδέεστε, δεν λαμβάνετε μόνο εκπτώσεις στις τιμές, αλλά και άλλα οφέλη.

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού KHBLKFRI5030 Όταν επιλέγετε πακέτα Managed VPS ή Managed KVM Cloud θα έχετε όχι μόνο έκπτωση 50%, αλλά θα απολαύσετε επίσης επαναλαμβανόμενες εκπτώσεις 30% όταν έρθει η ώρα για ανανέωση. Διπλασιάζουν επίσης τους πόρους φιλοξενίας VPS, ώστε να έχετε περισσότερα από τα πάντα. Ο συνδυασμός είναι ένα σταθερό μακροπρόθεσμο όφελος για την κατώτατη γραμμή για τη λειτουργία του ιστότοπου της επιχείρησής σας.

Πάρτε αυτές τις προσφορές από την KnownHost αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, ισχύει από τις 6 π.μ. στις 22 Νοεμβρίου 2019 έως τα μεσάνυχτα της 1ης Δεκεμβρίου 2019.

Ποια είναι η προσφορά στο KnownHost?

 • 50% έκπτωση Managed VPS ή Managed KVM Cloud
 • Έκπτωση 30% στους επαναλαμβανόμενους λογαριασμούς

Επισκεφτείτε το KnownHost

5. Σταθερή επαφή

Επικοινωνία Επικοινωνήστε με την Προσφορά Black Friday 2019

Το Constant Contact είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα όσον αφορά το ψηφιακό μάρκετινγκ. Έχουν μια ισχυρή γκάμα χαρακτηριστικών για να προσφέρουν επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους που καλύπτουν πολλούς τομείς του ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτό κυμαίνεται από μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως αυτοματισμό μάρκετινγκ. Είναι το μοναδικό πλεονέκτημα ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις με πολλούς τρόπους και είναι ένα ισχυρό εργαλείο για χρήση. Η συνεχής επαφή μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στην προσέγγιση των πελατών σας, αλλά και την κατάλληλη στιγμή και με τις σωστές προσφορές. Αυξήστε την παραγωγή μολύβδου σας εύκολα και γρήγορα.

Για χρήστες που είναι νέοι σε συνεχή επαφή, μπορείτε να απολαύσετε έκπτωση 50% στους πρώτους τρεις μήνες της συνδρομής σας. Η τιμή της συνδρομής σας εξαρτάται από τον αριθμό των διευθύνσεων email που έχετε στη λίστα email σας.

Η προσφορά ισχύει επίσης για χρήστες που βρίσκονται στη δωρεάν δοκιμή τους, οπότε μην ανησυχείτε, όσοι από εσάς εξακολουθείτε να έχετε αυτήν την έκπτωση 50% τους πρώτους τρεις μήνες.

Αυτή η προσφορά ισχύει από τις 25 Νοεμβρίου 2019 έως την 1η Δεκεμβρίου 2019. Εάν το χάσετε, η εγγραφή μεταξύ 2ης Δεκεμβρίου 2019 και 4ης Δεκεμβρίου 2019 θα σας εξοικονομήσει 40% έκπτωση στους πρώτους τρεις μήνες.

Ποια είναι η προσφορά για σταθερή επαφή?

 • Έκπτωση 50% τους πρώτους τρεις μήνες της συνδρομής σας

Επισκεφτείτε τη σταθερή επαφή

6. Πύραυλος WP

Προσφορά WP Rocket Black Friday 2019

Το WP Rocket είναι ένα πρόσθετο WordPress που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τον ιστότοπό σας. Με τόσους πολλούς ιστότοπους που χρησιμοποιούν το WordPress σήμερα, είναι μια δημοφιλής επιλογή που δεν είναι απλώς ισχυρή, αλλά ως προσθήκη, επίσης εύκολη στη χρήση. Απλώς εγκαταστήστε από την προσθήκη WordPress και ρυθμίστε την ώστε να εκτελείται με τον τρόπο που θέλετε.

Το WordPress είναι μια φανταστική πλατφόρμα, αλλά εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρεται, είναι επίσης μερικές φορές ένα γουρούνι πόρων. Αυτό επηρεάζει περισσότερο τους επιχειρηματικούς ιστότοπους, επειδή οι ιστότοποί τους όχι μόνο πραγματοποιούν πωλήσεις ή δημιουργούν δυνητικούς πελάτες, αλλά αποτελούν το ψηφιακό πρόσωπο της επωνυμίας τους.

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο που να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για να δείξει την επιχείρησή σας στα καλύτερά του και εκεί είναι που ένα εργαλείο όπως το WP Rocket έρχεται σε βολικό. Πρέπει επίσης να το διαμορφώσετε μόνο μία φορά και ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτή τη Μαύρη Παρασκευή μπορείτε να πάρετε το WP Rocket με έκπτωση 30% ανεξάρτητα από την άδεια που επιλέγετε. Η συμφωνία ισχύει από τις 26 Νοεμβρίου 2019 έως τις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Ποια είναι η προσφορά στο WP Rocket?

 • Έκπτωση 30% σε όλες τις άδειες

Επισκεφτείτε το WP Rocket

Αναχώρηση – Οι επιλεγμένες προσφορές της Μαύρης Παρασκευής για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μέσω του @BuildThis_io πείτε σε έναν φίλο

Συμπέρασμα: Αποθηκεύστε το Big και ενισχύστε την επιχείρησή σας

Η Μαύρη Παρασκευή είναι συχνά η καλύτερη στιγμή για να εξασφαλίσετε πολλά, αλλά ισχύει ιδιαίτερα για τις μικρές επιχειρήσεις που πρέπει να παρακολουθούν στενά τις δαπάνες. Η φετινή συλλογή προσφορών Black Friday που έχουμε συγκεντρώσει εδώ καλύπτει πολλά μέρη της ψηφιακής επιχείρησης για εσάς.

Για τις επιχειρήσεις, η ψηφιακή παρουσία είναι κάτι περισσότερο από απλώς «να βλέπεις στο διαδίκτυο», αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διαδικτυακά στοιχεία σου για να ενισχύσεις την επιχείρησή σου.

Θεωρήστε πολλά από αυτά τα εργαλεία όχι ως προαιρετικά, αλλά ενδεχομένως να χρησιμεύσουν ως ανεκτίμητοι τρόποι για να αυξήσετε την επιχείρηση. Σε κάθε σενάριο, αυτό είναι καλό, αλλά σε απότομες εκπτώσεις γίνεται ακόμη καλύτερη. Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές τώρα και ενισχύστε την ψηφιακή σας απόδοση αμέσως.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map