10 Παραδείγματα Ιστοσελίδα Wix Terbaik

* Diterjemahkan από: Muhammad Ruby Ernawa / Indeks Panduan Γλώσσα Ινδονησίας.


Δημιουργία ιστοσελίδας Μπορείτε να γίνετε πολύ δύσκολο. Terlebih if Anda όχι termasuk orang yang kreatif. Untungnya, κατασκευαστής ιστοσελίδας όπως το Wix παρέχει διάφορα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή ορισμένων ιστοσελίδων που είναι αρκετά spektakuler.

Εάν εσείς αληθινά πραγματικά στην σχεδίαση ιστού, μην khawatir! Wix διαθέτει ratusan template cantik yang μπορεί να χρησιμοποιήσετε. Το πρότυπο αυτό θα δημιουργήσει τον ιστότοπό σας.

Apa saja yang didapat από το Wix?

 • Τιμολόγηση από: Rp. 120,912 / μήνα
 • Πακέτο: Connect, Combo, Unlimited, eCommerce, VIP
 • Tes ταχύτητα από kami: Χρόνος λειτουργίας Tes: 99,96%
 • PRO: Δημιουργήστε από την αρχή, με τον web editor που είναι luar biasa.

Πρότυπο WixΥπάρχει περισσότερο από 500 πρότυπο Wix yang έτοιμο (δείτε όλα τα πρότυπα εδώ).

Αναλυτικά Wix Διαδίκτυο

Tentu saja, αν αναζητάτε isnpirasi, εμείς θα membantunya! Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα σχετικά με τον ιστότοπο Weebly.

Έχουμε δημιουργήσει 10 παραδείγματα ιστοτόπων web Wix yang πιο mengagumkan, που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας alat yang sama persis με yang Anda miliki.

Σημείωση: Έχουμε οδηγό δημοφιλή σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Wix, pelajari δημιουργώντας τον ιστότοπο Wix πρώτος.

Παράδειγμα ιστότοπου Makanan Yang Dibuat Dengan Wix

1. Επτά γραμμάρια Caffe

Seven Grams CafféΠηγή: Seven Grams Caffé

Μνήμη αξιοποίησης μιας σελίδας οθόνη ευρείας κλίμακας, Seven Grams Caffé menggoda επισκεπτών με μενού τροφίμων buatan sendiri yang dipanggang και kopi artisanal σε ένα foto yang menggiurkan.

Εφαρμογή ιστοσελίδας που απλό και elegan, Seven Grams καφετέρια από τα τρόφιμα τους στη σελίδα beranda με μαρτυρία, ζήτηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επαφές, και galeri εικόνα di bawahnya.

2. Crustz

CrustzΠηγή: Crustz

Toko kue yang βασίζεται στην Κουάλα Λουμπούρ αυτό γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά seleramu με το σχεδιασμό του ιστότοπου τους. Segera μετά από εσάς στην σελίδα, εσείς θα disambut με εικόνες καταστημάτων και barisan kue-kue yang menggiurkan στην οθόνη.

Με tata τοποθεσία τοποθεσία web που απλό και καθαρό, οι επισκέπτες μπορούν με εύκολη πρόσβαση galeri, πληροφορίες επαφής, λίστα kue kering, και άλλα με το μενού yang disederhanakan di bahagian atas.

Παραδείγματα Ιστοσελίδα Ηλεκτρονικό Εμπόριο Yang Dibuat Dengan Wix

3. MAAPILIM

MAAPILIMΠηγή:  MAAPILIM

MAAPILIM προσφορά προϊόντων θεραπείας άντρες χειροποίητα yang minimalis dan elegan. Ο ιστότοπος του καταστήματος τους menggemakan filosofi yang sama χρησιμοποιεί εικόνες απλό που εμφανίζουν τα προϊόντα τους και ένα κουμπί «Beli Sekarang» που επισκέπτονται για την παρακολούθηση inventaris τους.

Σχεδιασμός που bersih και μενού αναδυόμενο μενού Χρήση agar πιο εύκολα βλέποντας-δείτε isi ιστότοπο.

Παραδείγματα Portofolio Website Yang Dibuat Dengan Wix

4. Λίντα Φράνζι

Λίντα ΦραντζόσιΠηγή: Λίντα Φραντζόσι

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ιστότοπο επίσημο που παρόμοιο ή memamerkan portofolio. Ο ιστότοπος Linda Franzosi menunjukan επίσης μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ιστότοπο που όμορφο και επαγγελματικό χρησιμοποιώντας το πρότυπο και το εργαλείο από το Wix.

Εφαρμογή τοποθέτησης parallax, χρήστης dapet βλέποντας δυνατότητες και kompetensinya, πελάτες που εργάζονται sama, και επίσης portofolionya τόσο συνολικά. Ο ιστότοπος είναι επίσης memamerkan bakatnya σε διαχείριση περιεχομένου και σχεδιασμός visual με tata letak που είναι ελκυστικός και εύκολος.

5. Γαλλικά Knot Studios

Γαλλικά Knot StudiosΠηγή: Γαλλικά Knot Studios

French Knot Studios mengerti τρόποι ενδιαφέρουσα προσοχή εσείς με keahliannya μέσα στην επιλογή χρώματος και παρουσίασης Perencana εκδηλώσεις butik, σχεδιασμός γάμου, και στούντιο penataan με στρατηγικά κουμπιά κοινωνικά τμήματα στο πάνω μέρος του ιστότοπου, οι επισκέπτες μπορούν να δουν σελίδα Instagram και Pinterest.

Περισσότερες σελίδες portofolionya επίσης terstruktur με λεπτομέρειες κάθε εικόνα στο τμήμα κάτω μικρογραφία.

6. Ζωική μουσική

Μουσική ζώωνΠηγή: Μουσική ζώων

Salah satu ιστότοπος portofolio yang περισσότερο mengesankan Μουσική ζώου εμφάνιση σχεδιαστών mencolok με ολόκληρη τη σελίδα beranda χρησιμοποιείται ως tempat για portofolio.

Με σχεδόν δεν υπάρχει κείμενο, επισκέπτες dibombardir με βίντεο, εικόνες, και άλλα, δημιουργία ιστοσελίδας που πραγματικά-πραγματικά μοναδικό. Αυτά τα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης κοινωνικά στο πλάι μπορούν να παρακολουθούν σελίδες τους και μόνο.

7. Λιάμ Ρινάτ

Λιάμ ΡινάτΠηγή: Λιάμ Ρινάτ

Πολλοί σχεδιαστές έχουν χρησιμοποιήσει το πρότυπο Wix για δημιουργία μερικών σελίδων που είναι πολύ υπέροχο και υπέροχο. Προσθήκη Liam Rinat στη λίστα με τον ιστότοπο ιδιωτικό που σχεδιάζει πολύ unik που ταιριάζει με το “Pendongeng Visual”.

Με μόνο τρία κουμπιά για πλοήγηση, το πορτοκάλι μπορεί να επιλέξει για να δει portofolionya, menghubunginya, ή να επιστρέψει στο beranda. Tombol yang minimalis mendandakan εστίαση στον ιστότοπο αποκλειστικά-mata μόνο στο Rinat και δεν υπάρχει yang lain.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenΠηγή: Sonja Van Duelmen

Η Sonja Van Duelmen χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της για να κάνει ανά δήλωση yakni: Saya Direktur Seni. Seluruh situsnya από ένα σελίδα portofolio besar yang memamerkan karyanya yang brilian χρησιμοποιώντας διάφορα στυλ πρότυπο kisi, Ajax, batu, korsel, dan bilah geser.

Σχεδιασμός web yang cerdas και χρήση εφέ parallax yang αποτελεσματικό εμφάνιση όπως ο ιστότοπος έχει kedalaman και ruang περισσότερα από που φαίνεται.

Παραδείγματα Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Web Yang Dibuat Dengan Wix

9. Δημιουργική καφέ κουκουβάγια

Δημιουργική καφέ κουκουβάγιαΠηγή: Δημιουργική καφέ κουκουβάγια

Brown Owl Creative εμφάνιση που μπορεί να γίνει με το Wix di tangan para designer yang hebat. Ιστοσελίδες πλήρης memamerkan bakat δημιουργικά δημιουργικά γραφεία σχεδιασμός ιστοσελίδων που χρησιμοποιεί σχεδιασμούς yang terinspirasi από γράμματα και κουμπιά ρετρό.

Πρόκειται για πρόσθετες λεπτομέρειες πρόσθετες σε εικονίδια ποντίκι που μοιάζουν με δείκτη στα Windows 98 κατά τη στιγμή σας.

Παραδείγματα Ιστοσελίδα Fotografi Yang Dibuat Dengan Wix

10. Χίλαρι Ο’Leary

Χίλαρι Ο'LearyΠηγή: Χίλαρι Ο’Leary

Fotografer yang tinggal di Afrika Selatan, Hilary O’Leary χρησιμοποιήστε το πρότυπο σχεδίασης Wix για δημιουργία ιστότοπου memukau yang memamerkan foto satwa lie di Afrika yang δεν kalah memukaunya.

Με χρήση efek menggulir parallax, dia επιτυγχάνει την προσοχή των επισκεπτών με τον σχεδιασμό απλό (αλλά indah) yang digandengkan με εικόνες alam lie Afrika yang sangat artistik

11. Ταϊλανδέζικο Pham

Ταϊλανδέζικο ΦαμΠηγή: Ταϊλανδέζικο Φαμ

Πολλοί σχεδιαστές διαφοροποιούνται με τους ιστότοπους web design. Seb αντίστροφα, ταϊλανδέζικη Pham περισσότερο προτιμάται η χρήση του Wix Pro Gallery απλό για την κατασκευή websitenya. Dia με cerdik συμπλήρωση φωτογραφίας-fotonya yang memamerkan ικανότητάς της διάθεση momen indah.

Sekali lagi, αυτό το δείχνετε στο χέρι orang kreatif, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπο που θα βρείτε στο Wix με σχέδιο που είναι πιο απλό.

Contoh Ιστοσελίδα Pribadi Yang Dibuat Dengan Wix

12. Karlie Kloss

Karlie KlossΠηγή: Karlie Kloss

Εσείς σίγουρα συχνά βλέπετε Karlie Klos προβάλλετε Wix και εύκολα για να μάθετε τους λόγους. Ο ιστότοπος webnya είναι παραδείγματος που είναι καλός σχετικά με το υπέροχο πρότυπο και το εργαλείο που προσφέρει Wix.

Didesain ολοκληρώθηκε από Kloss, site ini menyoroti όλες τις λεπτομέρειες σημαντικές με karya terbarunya yang εμφανίζω στο beranda Bersama με κουμπιά media social, project, dan kampanye, καθώς και Κώδικας με inisiatif Klossy.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroΠηγή: Sergio Aguero

Ιστοσελίδα Resmi milik juara Μάντσεστερ Σίτι, Σέργιο «Kun: Aguero sama υπέροχο με την ικανότητα sepak bolanya. Χρήση προτύπου Wix yang θαυμάσιος, ιστότοπος Aguero παρέχει penggemarnya όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται σχετικά με το bintang super sepak bola yang συμπεριλαμβάνει kisahnya, στατιστικά στοιχεία και χαρακτηριστικά media social.

Εκτός από αυτό, το websitenya μπορεί επίσης να δει σε δύο Bahasa, Αγγλικά ή γλώσσα asalnya, Ισπανικά. Με την, penggemarnya, ξεκινά από την Αργεντινή μέχρι τον κόσμο μπορεί να διαβάζει persiapannya για το Piala Dunia ή το Champion League.

Πρότυπο Bekerja με Wix

Ένα hal penting που πρέπει να προσέξετε κατά τη χρήση του προτύπου Wix είναι Δεν μπορείτε να αλλάξετε πρότυπο baru για τον ιστότοπο Wix yang sudah Anda buat. Μετά την επιλογή προτύπου και την προσθήκη περιεχομένου προς το, δεν μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο lain.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο που είναι διαφορετικό, πρέπει να δημιουργήσετε ιστότοπο με το πρότυπο yang baru επίσης. Μετά την τοποθεσία baru δημιουργήθηκε, mentransfer πακέτο και domain Anda ke situs baru yang δημιουργήθηκε. Εάν nama domain Anda terdaftar με pendaftar domain pihak ketiga ή εάν έχετε ήδη όνομα domain δωρεάν, πρέπει να έχετε εγγραφή DNS έχει επεξεργαστεί σε πραγματικό ιστότοπο yang baru.

Δείτε Contoh Πρότυπο Wix Lain

Συμπέρασμα

Αυτό είναι μερικές από τον ιστότοπο του ratusan Wix yang didesain επαγγελματικά και υπέροχα. Σχεδιασμός και πρότυπο Ribuan που διατίθεται στο Wix σημαίνει όχι γνωστός ήχος.

Εάν εσείς terinspirasi από τους σχεδιαστές web που θαυμάσιο, δεν θα αρχίσετε να κάνετε από τώρα?

* Μετάφραση: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map