SiteGround vs BlueHost Review 2020: Quin és l’amfitrió web ràpid i fiable?

0

Tens curiositat per seleccionar-ne quan es tracta de SiteGround vs BlueHost?


Si només voleu iniciar un bloc, el pla bàsic d’aquests proveïdors s’adapta bé a vosaltres, però la confusió és la que heu de seleccionar. Totes dues són conegudes, de bona reputació i estan presents a la llista de recomanacions de WordPress.org.

Les dues empreses ofereixen opcions escalables de manera que si el vostre bloc creix, podeu passar fàcilment al pla de recursos.

BlueHost és propietat de EIG, que és el grup més gran en allotjament web, mentre que SiteGround treballa com a jugador independent i dirigit per nois experimentats en tecnologia.

Àrea d’especialitat:

SiteGround: són coneguts per les seves infraestructures avançades, les iniciatives de seguretat i les eines dissenyades a casa com SuperCacher, el servidor de velocitat NGINX i el sistema de còpia de seguretat..

Permet escollir un centre de dades al voltant del món, els aïllaments de comptes i els servidors SSD activats.

BlueHost: Es considera la solució atractiva per als nous llocs web.

L’empresa acostuma a oferir descomptes més grans amb freqüència.

Resum ràpid

BlueHost es va fundar el 2003 i va ser adquirida per EIG el 2010. La companyia creix de manera constant i compta amb més de 2 milions de clients. També són coneguts pels seus serveis i descomptes ràpids que la converteixen en una bona elecció per als nous blocaires.

SiteGround fa l’entrada al 2004 i és conegut per la seva excepcional infraestructura i la cura dels clients. Produeixen diverses eines internes per fer els seus serveis més ràpids i segurs. Ara, l’empresa ofereix serveis bàsics d’allotjament a nivell d’empresa i allotjava més de 500k dominis.

Així que si esteu confosos i no sabeu quin és el proveïdor de hosting d’allotjament millor per al vostre bloc, aquí revelarem la història interior fent la comparació cap a cap..

SiteGround i BlueHost Review 2020

Tecnologia

L’adopció d’última tecnologia demostra que l’empresa es compromet més a servir als seus clients amb una major fiabilitat. L’equip de desenvolupadors de SiteGround sempre s’esforça a oferir alguna cosa exclusiu per als seus clients a causa del qual ofereixen SuperCahcer, sistema de còpia de seguretat propi, HTTP / 2, supervisió proactiva, tecnologia del servidor NGNIX i molt més..

SiteGround va posar la seguretat en prioritats i sovint introdueix diferents pedaços de seguretat per crear un tallafoc sòlid. Sens dubte, fan tot el possible per introduir el sistema Anti-hack per protegir-vos, però l’usuari també ha de prendre algunes precaucions del seu costat. Aquí podeu llegir com protegir el bloc de WordPress.

Per altra banda, BlueHost no és un reproductor tecnològic molt amable. Acostumen a centrar-se més en el màrqueting en lloc de millorar la seva infraestructura. Fins ara no introduïen cap tipus d’eines internes i disposen d’un nombre molt limitat de centres de dades. Sembla dirigir-se a necessitats de hosting i petites empreses individuals.

SiteGround presenta amb orgull les seves especificacions dels servidors. Utilitzen la CPU V3 Intel Xeon E5-2690 de la CPU. Aquests servidors també estan armats amb memòries de 265 GB de RAM i unitats d’estat sòlid mitjançant RAID 10. El contenidor Linux fa que els servidors siguin més eficients millorant la lectura & velocitat d’escriptura i potència de CPU 2 vegades. Si bé BlueHost no va divulgar les seves especificacions del servidor. Fins i tot quan parlem, simplement es van negar a revelar cap informació del servidor.

Guanyador: SiteGround

Controls SSD

Pot ser que parli de les unitats de l’estat sòlid. A diferència de les unitats Spinning, les SSD són més ràpides i eficients per realitzar les operacions (lectura i escriptura). És per això que moltes empreses van començar a utilitzar servidors alimentats per SSD per oferir un rendiment d’alta velocitat.

SiteGround és un dels millors proveïdors d’allotjament SSD. Els discs d’estat sòlid d’avantguarda els ajuden a oferir una solució d’allotjament web ràpida i fiable que l’amfitrió web tradicional.

Mentre que BlueHost depèn de la seva infraestructura tradicional i emmagatzema les dades en discs girats. Tot i que, funcionen abans del SiteGround, encara no han fet els canvis necessaris.

Guanyador: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Horaris

Horari de seguretat significa que el vostre lloc és accessible a través d’Internet. S’imagina que allotgeu el vostre lloc al servidor d’algun proveïdor d’allotjament que no es compromet a proporcionar el màxim temps de funcionament? És clar que no. I el temps d’aturada significa que el vostre lloc web no és accessible pels visitants en línia. Per tant, vol dir que el temps de treball és molt més important que la velocitat del lloc i aquesta hauria de ser la vostra prioritat a l’hora d’escollir l’allotjament web.

Bluehost

BlueHost no està malament quan comparem el temps de funcionament d’ambdues empreses, però com es pot veure a continuació, el nostre lloc que s’allotja als servidors Bluehost fa poc temps que s’atura i, per tant, la durada de les últimes 24 hores és del 99,97%. El temps d’inactivitat és de gairebé 4 minuts, cosa que significa que els clients no podran comprar o navegar pel vostre lloc web durant aquests 4 minuts.

Uptimerobot també proporciona les estadístiques de temps de resposta del lloc. A continuació, podeu veure que la mitjana de temps de funcionament és força baixa, la qual cosa és increïble, però hi ha una pujada més gran que demostra que en algun moment el lloc triga gairebé 4 a 5 segons a respondre. No obstant això, els resultats són acceptables, ja que hi ha poques ocasions en què el lloc triga un temps a respondre.

Detalls de l'informe de temps de BlueHost

SiteGround

D’altra banda, el nostre lloc de proves a SiteGround no va fer front a cap temps mort. A continuació, les estadístiques mostren que va estar en línia durant els darrers 30 dies i no hi ha una única interrupció. Actualment, HostingSprout.com també està allotjat als servidors SiteGround. I estem molt satisfets perquè durant els darrers 4 mesos no hem enfrontat cap temps d’inactivitat, cosa que demostra que són bastant consistents en la qualitat del servei.

Si parlem del temps de resposta de SiteGround durant el període, és molt més satisfactori que Bluehost. Com veieu que el nostre lloc de proves només té 282.09ms de mitjana per respondre. A més, hi ha pics més petits al gràfic en comparació amb el BlueHost i el pic màxim s’aproxima a gairebé 2 segons, cosa que és acceptable. Així, significa que Siteground no només té un rendiment increïble en temps de treball, sinó que també és molt bo en temps de resposta.

estadístiques d'activitat del lloc del lloc

Guanyador: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Resultats de proves de velocitat

La següent consideració més important mentre seleccionem la millor empresa de hosting de WordPress és la velocitat. Tot i que hi ha molts plugins i serveis útils per millorar la velocitat del lloc com ara W3 Total Cache i CDN, etc. Però la velocitat depèn molt de la qualitat dels servidors d’allotjament. I per això, vam fer proves de velocitat per mesurar aquell que és un proveïdor d’allotjament ràpid.

Tot i que, tots dos proveïdors d’allotjament proporcionen una velocitat bastant ràpida, però Siteground guanya una mica de avantatge en la velocitat de càrrega del lloc. Per això, heu d’anar a Siteground quan es faci velocitat. A més, ja que el Siteground ofereix múltiples avantatges tecnològics per a la velocitat com SSD, SuperCacher, HTTP / 2 i NGINX, etc., així que SiteGround és molt més consistent també en velocitat..

BlueHost

Prova de velocitat Pingdom BlueHost

SiteGround

Prova de velocitat de Pingdom SiteGround

Guanyador: SiteGround

Prova LoadImpact

El temps de càrrega esdevé més crucial perquè no només afecta la vostra posició al rànquing de motors de cerca, sinó també l’experiència del client. A enquesta Akamai va rebre que la majoria dels usuaris volen que un lloc web es carregui menys de 2 segons mentre que el 40 per cent dels usuaris no esperen més de 3 segons. A més, van assenyalar que els clients mostren fidelitat a aquells llocs que carreguen de càrrega ràpida. Així doncs, significa que el temps de càrrega és una de les claus de l’èxit.

BlueHost LoadImpact Test

Quan enviem els usuaris virtuals al nostre lloc de proves allotjat per Bluehost, ens complau veure els resultats. Com que els seus servidors funcionen gradualment a mesura que hi ha més usuaris al lloc. Només triga un temps al començament i, a continuació, també hi ha coherència i el temps es manté en menys d’1 sec en la majoria del temps.

Prova de càrrega BH

SiteGround LoadImpact Test

I si veiem les estadístiques de SiteGround, no hi ha una sola alçada quan el seu servidor triga un temps com BlueHost triga 2 segons al principi. El temps de càrrega del SiteGround roman sota el segon, fins i tot quan hi ha més usuaris virtuals al lloc. Ambdues són molt properes quan es comparen les estadístiques del suport de càrrega. Com que SiteGround proporciona una experiència bastant consistent i no hi ha pocs punts, el que serà el guanyador d’aquesta ronda.

SG Hosting LoadImpact Test

Guanyador: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Servei d’Atenció

Així, al mig de la nit hi ha un problema a la porta i no teniu la idea de com solucionar-ho? La millor manera és contactar amb el vostre proveïdor d’allotjament. Perquè gestionen millor la situació. Però, i si no estan disponibles en aquell moment? És per això que és molt necessari comprovar que si estan disponibles les 24 hores del dia.

Si parlem de SiteGround segurament estaran disponibles les 24 hores. Necessiteu ajuda per obrir un xat en viu, trucar per telèfon o enviar un bitllet. Sempre que necessitem ajuda ens posem en contacte amb ells mitjançant xat en viu i en un minut apareix una persona per obtenir ajuda. El personal és informat i respon molt ràpidament. A més, la seva interfície de xat sembla suau.

A més, teniu accés a videotutorials i a bases de coneixements, que es reuneixen amb guies i articles informatius. A més, per la facilitat de l’usuari, classifiquen els tutorials com WordPress, Joomla, Drupal i Magento, etc..

BlueHost també és conegut pels seus serveis d’assistència ràpida i està disponible 24 hores per a l’assistència al client. Però, quan hi ha una competència SiteGround vs BlueHost, sens dubte podem dir que SiteGround és més ràpid. Simplement poseu-vos en contacte amb ells al xat abans de comprar el pla d’allotjament, podreu veure una diferència important.

Quan obriu el xat en viu, BlueHost triga gairebé 6-10 minuts a connectar-se. No es tracta d’una durada llarga, però una durada inferior és bona perquè ningú té el temps suficient per esperar fins que la persona de l’altre extrem tingui temps per ajudar el sol·licitant. També podeu contactar amb l’equip d’atenció al client de Bluehost mitjançant correu electrònic, telèfon i enviant el bitllet. A més, podeu cercar els tutorials i guies a la base de coneixement.

Tot i que, tots dos estan fent un bon servei per atendre els clients al màxim, però SiteGround fa una feina millor que BlueHost.

Guanyador: SiteGround

Comparació de funcions d’allotjament de SiteGround vs Bluehost

Espai d’emmagatzematge

L’espai d’emmagatzematge és el lloc on guardar imatges, contingut de pàgines web, àudios i vídeos. Quina quantitat d’emmagatzematge necessiteu? Depèn del tipus de lloc web que vulgueu allotjar.

Doncs bé, si voleu allotjar un lloc web on només publiqueu els articles, no necessitareu gaire emmagatzematge, perquè l’emmagatzematge de 10 GB és suficient durant anys. Però si publiqueu massa vídeos, imatges i publicacions gràfiques, considereu més espai.

SiteGround és una mica limitat i ofereix 10 GB d’espai en el pla StartUp. D’altra banda, amb BlueHost, no us ha de preocupar l’emmagatzematge, ja que ofereixen 50 GB en el pla bàsic.

Guanyador: BlueHost

BlueHost

SiteGround

Amplada de banda / nombre de visitants

Això fa referència al nombre de persones que poden visitar el vostre lloc en un mes. Moltes empreses del sector permeten visitants il·limitats, fins i tot en plans bàsics. L’amplada de banda il·limitada manté el vostre lloc viu quan es produeixen pics de trànsit inesperats.

BlueHost proporciona un ample de banda no modificat en tots els seus plans, cosa que significa que no hi ha restriccions en el nombre de visitants, però quan consumeixes massa recursos t’envia un correu electrònic per reduir l’ús..

Mai no ens trobem davant d’aquest tipus d’incidents, ja que ofereixen un nivell prou ampli de banda per manejar els llocs web de petit nivell. Però us recomanem que el vostre lloc creixi i proveu de passar al pla superior.

SiteGround, en canvi, limita el nombre de visitants / mes. Permeten 10.000 visites / mes. Per tant, si només voleu iniciar un lloc web, això podria ser suficient.

Guanyador: BlueHost

Servei de caché

Per fer que el bloc de blogs sigui més ràpid, utilitzeu plugins de memòria cau com la memòria cau total W3. El complement funciona excel·lentment i hi ha una diferència important abans i després d’utilitzar-lo. De la mateixa manera, algunes empreses ofereixen les seves pròpies eines especials perquè el servei sigui més ràpid, suau i sensible.

 • Pot ser que us agradi llegir els complements essencials de WordPress

L’equip de desenvolupadors de SiteGround ha fet un gran treball presentant SuperCacher. És un invent propi que pot activar les diverses opcions per crear cache del lloc. Al principi, produeixen la memòria cau de contingut estàtic. La segona opció és molt eficaç, que fa caché els continguts dinàmics, com ara les sortides HTML.

La següent opció es coneix com Memcached, que emmagatzema una memòria cau en les pedreres de bases de dades. La companyia també introdueix una opció específica per a Cloud i plans de hosting dedicats.

En aquesta competició SiteGround vs BlueHost, el rival BlueHost no va oferir cap de les seves pròpies eines per fer els seus serveis més ràpids. Tot i que, SiteGround només ofereix una opció de SuperCacher als usuaris del seu pla StartUp, però val la pena utilitzar-los.

Guanyador: SiteGround

Elecció de centres de dades

Algunes empreses d’allotjament web posen el control de la mà del client per seleccionar el centre de dades. Aquest factor pot tenir un paper en la millora de la velocitat del vostre lloc. Quan seleccioneu un centre de dades proper al vostre públic objectiu / clients, serà possible l’enviament ràpid de continguts.

Suposem que tenim trànsit basat als Estats Units i, per tant, pot ser una bona decisió escollir un centre de dades situat als EUA. Normalment aquesta opció és bona si inicieu un lloc de comerç electrònic perquè en aquest tipus de llocs web podreu jutjar millor el vostre públic objectiu.

SiteGround permet als clients escollir els centres de dades. Ofereixen 5 centres de dades posicionats estratègicament per atendre clients de totes les parts del món (EUA, Àsia i Europa). A més, permeten la selecció del centre de dades, fins i tot si adquireixes el pla més bàsic (StartUp).

Si bé BlueHost no va permetre als seus clients seleccionar el centre de dades. Només tenen un centre de dades basat als Estats Units per a clients d’allotjament compartit on l’empresa acull els llocs web del client.

Guanyador: SiteGround

BlueHost

SiteGround

MySQL & Bases de dades PostgreSQL

Pot ser que tingui coneixement de bases de dades. Aquests són més importants en l’allotjament web perquè, sense una base de dades, no podreu executar el vostre lloc web. Generalment, es crea una base de dades per lloc web. Tenir la quantitat excessiva de bases de dades pot simplificar la vostra feina i és possible que necessiteu més en el vostre viatge als blogs.

Si sou noies, no us confongueu ja que ara el hosting ofereix molta facilitat i les bases de dades creades automàticament. Només us centreu en el vostre lloc.

SiteGround ofereix un nombre il·limitat de MySQL i PostgreSQL en tots els seus plans i els podeu gestionar mitjançant phpMyAdmin i phpPgAdmin, respectivament. Mentre que BlueHost admet 20 bases de dades independentment del tipus.

Guanyador: SiteGround

.fitxer htaccess

Un “.htaccess” dóna més control a les mans. Amb l’ajuda d’aquest fitxer, podeu protegir, permetre i bloquejar les adreces IP específiques. A més, s’utilitza per crear redireccions i pàgines d’errors, etc. És possible que necessiteu alguna habilitat tècnica abans de crear i editar aquest fitxer.

Tots dos proveïdors d’allotjament permeten als usuaris carregar el fitxer .htaccesss al servidor. Podeu crear i editar el fitxer .htaccess lliurement.

Guanyador: Empat

Panell de control

L’oferta del quadre de control del proveïdor d’allotjament és un lloc on podeu gestionar dominis, subdominis, comptes FTP, còpies de seguretat i comptes de correu electrònic, etc. A més, també mostra diferents estadístiques relacionades amb l’espai d’emmagatzematge, l’ample de banda i les bases de dades..

Tant SiteGround com BlueHost ofereixen cPanel que és molt fàcil d’operar i, fins i tot si ets un principiant, no et confondrà. SiteGround cPanel està molt net i es divideix en diverses seccions com ara dominis, instal·ladors automàtics, bases de dades i seguretat, etc..

A més, SiteGround té una mica d’avantatge a cPanel afegint les eines de WordPress i Joomla on podreu gestionar diversos aspectes del vostre lloc de WordPress i Joomla com ara les actualitzacions automàtiques, l’activació de SuperCacher i el conjunt d’eines, etc. Aquí podeu veure el SiteGround cPanel.

D’altra banda, BlueHost també fa una feina fantàstica i ve amb un cPanel net i acolorit. També van afegir eines de WordPress per realitzar diferents operacions mitjançant un mateix lloc. Podeu accedir fàcilment a les eines de seguretat, base de dades, programació i lloc web. Aquí mira l’enllaç de BlueHost a continuació.

Guanyador: Empat

BlueHost

SiteGround

Instal·lació de l’aplicació

Així, com podeu instal·lar aplicacions web com WordPress. Recentment hem comprat un compte d’allotjament en núvol a un proveïdor d’allotjament i després de comprar hem sabut que funciona a les línies de comandament. Només per instal·lar WordPress hem d’escriure diverses ordres. Es necessita gran part del nostre temps.

Ambdues empreses, SiteGround i BlueHost ofereixen un instal·lador d’un clic al seu tauler de control (cPanel). SiteGround proporciona l’instal·lador de Softaculous, que permet la instal·lació d’un clic per a més de 400 scripts com WordPress i Joomla, etc..

Per instal·lar WordPress amb un clic d’instal·lador, només cal que feu clic a la icona de WordPress al cPanel o feu clic a Softaculous i, a continuació, seleccioneu WordPress.

Mentre BlueHost integra Mojo marketplace al seu cPanel per a la instal·lació d’un clic. Al tauler de control de l’allotjament, feu clic a Instal·lar amb un clic i podreu veure tones de seqüències d’instal·lació automàtica com WordPress, Joomla i altres aplicacions..

Guanyador: Empat

Comptes de correu electrònic

Quan creeu un lloc web és molt necessari crear una adreça de correu electrònic amb el vostre nom de marca. Per exemple, si el vostre lloc és bestmotors.com, podeu fer una adreça de correu electrònic com [correu electrònic protegit]

A més, una adreça de correu electrònic amb el vostre lloc (nom de la marca) en lloc de @Gmail, @Outlook crea un sentiment de confiança en la ment del client. Per tant, és una característica imprescindible.

BlueHost ofereix 5 comptes de correu electrònic i 100 MB d’emmagatzematge per compte. Si bé SiteGround permet als seus usuaris crear un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic i no hi ha cap límit en l’emmagatzematge de correu electrònic.

Tots dos ofereixen integració de correu electrònic. A més, tots dos ofereixen protocols POP i IMAP que ajuden l’usuari a llegir els correus electrònics a través de l’aplicació com Outlook.

Guanyador: SiteGround

Xifrem

Quan treballeu en línia, heu de protegir les dades del vostre client. Per a això, cal implementar el protocol SSL. El certificat SSL serveix per xifrar les dades del client com ara el número de targeta de crèdit, el telèfon i l’adreça de correu electrònic, etc. Inicialment, era important per a aquells que oferien un procés de registre o operaven llocs web de comerç electrònic..

Però ara es converteix en una part essencial per a tot tipus de lloc web i Google també ofereix una mica d’avantatge als llocs que implementen SSL. Podeu obtenir un SSL gratuït mitjançant CloudFlare configurant alguns paràmetres. Quina és la solució fàcil per activar el SSL?

Algunes empreses de hosting per la facilitat dels seus usuaris ofereixen SSL gratuïtes que es poden activar amb un sol clic. Tant BlueHost com SiteGround ofereixen gratuïtament Xifrem la funció SSL al seu tauler de control, on només cal prémer alguns clics i començar a protegir el vostre lloc. No requereix configuració.

Guanyador: Empat

Aïllament del compte: milloreu la seguretat del vostre lloc i protegiu els vostres recursos

Aquesta tecnologia fa referència a la forma en què cada compte és tractat com a compte independent. Normalment això passarà en el cas de serveis d’allotjament costosos com VPS i Dedicats, etc. A causa del servei compartit, hi ha probabilitats que, si un compte es vulnera, pot afectar els altres. Però SiteGround va desenvolupar un entorn aïllat amb l’ajuda de BaseOS. Si d’alguna manera un compte es torna vulnerable, l’intrús no podrà accedir al compte d’altres.

A més, com Google, també desenvolupen el mecanisme per comprovar si es tracta de pirates informatius i que us avisaran perquè quan Google vegi un lloc web amb vulnerabilitats, simplement ho indicarà a tothom marcant el que causa la disminució del trànsit..

A més, SiteGround recentment presenta Hackalert que explora diàriament el vostre lloc i us envia un correu electrònic sobre els problemes de seguretat. També desenvolupen un sistema 1H Hawk per lluitar contra l’atac de la força bruta. Proporcionen suport complet en cas que tingueu problemes. Totes aquestes precaucions mostren que l’empresa pren la seguretat com a prioritat.

Si parlem del BlueHost, no adopten aquestes precaucions i no van llançar una sola eina interna per protegir els seus servidors. Sí, ofereixen filtres de tallafocs i filtres de correu brossa per lluitar contra els pirates informàtics. Però continuen promovent l’eina premium com SiteLock per a la seguretat del lloc que té un cost de $ 95 / any.

Guanyador: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Còpia de seguretat

Treballar en línia sense tenir la còpia de seguretat és molt arriscat. Perquè, de vegades, restaurar la còpia de seguretat és l’única manera de solucionar-ho tot. Moltes empreses d’allotjament ofereixen servei gratuït de còpia de seguretat diària, setmanal o mensual.

Quan creeu una còpia de seguretat i, en algun moment, el vostre lloc està embolicat amb els programes maliciosos i maliciosos, podeu restaurar la còpia de seguretat fàcilment per evitar que el lloc tingui problemes..

SiteGround realitza una còpia de còpia de seguretat gratuïta diària, però si voleu restaurar aquesta còpia de seguretat, haureu de pagar 39,95 dòlars. Per tant, no és un servei gratuït.

A l’altre costat, amb BlueHost, podeu crear còpies de seguretat gratuïtes diàries, setmanals i mensuals gratuïtes per protegir el vostre lloc. A més, la restauració de còpies de seguretat és totalment gratuïta.

Guanyador: BlueHost

Comptes FTP

La vostra empresa d’allotjament va oferir comptes FTP? Tant SiteGround com Bluehost ofereixen comptes FTP il·limitats. El compte FTP s’utilitza per transferir fitxers més grans o petits entre l’ordinador i els servidors. Així, podeu utilitzar el FTP (protocol de transferència de fitxers) per transferir fitxers com a còpia de seguretat al vostre equip i tornar a penjar-lo sempre que ho necessiteu.

També us pot ajudar a transferir manualment el lloc, com descarregar el contingut del lloc al vostre ordinador i després carregar-los a l’altre servidor. Per tant, aquesta és una bona opció.

Guanyador: Empat

Dominis aparcats

El domini aparcat denota la manera en què assenyala un nom de domini al domini existent. Per exemple, el domini principal és mydomain.com i, a continuació, aparqueu mydomains.com al vostre domini principal. Ara, si els visitants visiten mydomains.com, es redireccionaran automàticament al vostre domini principal i visualitzaran el contingut.

La possibilitat d’aparcar els dominis és molt imprescindible quan pensàveu que la gent pot escriure erròniament el vostre nom de domini primari (real) o pot escriure erròniament l’extensió de domini. També demostra una bona característica per a tu quan algú vol robar el trànsit del vostre lloc mitjançant un domini similar.

Al pla bàsic de BlueHost, només podeu aparcar 5 dominis. Però SiteGround dóna una mà lliure als seus usuaris, permetent un nombre il·limitat de dominis estacionats fins i tot en el pla bàsic (StartUp).

Guanyador: SiteGround

Subdominis

Mitjançant l’ús d’un subdomini podeu crear un lloc completament nou. Però un subdomini inclou el nom del domini principal. Per exemple, si hostingsprout.com és el domini principal, podeu crear un subdomini com blog.hostingsprout.com.

Els subdominis són útils si voleu crear un domini nou sense comprar un domini nou i un compte d’allotjament. A més, és bo si voleu separar la part determinada del vostre lloc. Podeu crear subdominis fàcilment mitjançant la secció de dominis cPanel.

Amb BlueHost, podeu crear fins a 25 subdominis mentre que SiteGround permet subdominis il·limitats. 25 és la quantitat maca, però tenir il·limitat se sent molt bé.

Guanyador: SiteGround

CDN de CloudFlare

CDN és una xarxa de centres de dades ubicats a tot el món. El servei pot disminuir el temps de càrrega del vostre lloc mitjançant la memòria cau del contingut del lloc i distribuir-lo entre diversos centres de dades. Quan un visitant obre el vostre lloc, lliurarà el contingut del lloc des del centre més proper i carregarà el vostre lloc ràpidament.

A més, CloudFlare també reforça la seguretat del lloc filtrant el trànsit maliciós. També protegeix el vostre lloc dels atacs de DDoS. SiteGround ofereix un compte CDN gratuït amb un compte d’allotjament que es pot integrar amb el vostre lloc.

BlueHost també ofereix l’opció CloudFlare al seu tauler de control i, amb uns quants clics, podeu activar aquest excel·lent servei. Visita CloudFlare si voleu aprendre més.

Guanyador: Empat

BlueHost

SiteGround

Transferència del lloc

Si no esteu satisfets amb el vostre proveïdor d’allotjament existent i voleu transferir el vostre lloc, aquesta funció és molt útil per a vosaltres. En aquesta nova empresa d’allotjament (cap a la qual voleu migrar) tracteu tots els assumptes i canvieu el contingut del vostre lloc des del proveïdor d’allotjament existent al nou.

SiteGround ofereix transferència gratuïta de llocs. Només heu de proporcionar algun accés a ells com detalls d’inici de sessió de l’anterior empresa d’allotjament i deixar-los tots els problemes. A més, no hi ha temps d’inactivitat durant la transferència del vostre lloc.

Però sorprendrà veure que BlueHost facturarà 149,99 dòlars per a la migració. La transferència del lloc no és un procés massa complex que BlueHost cobri un preu tan elevat. Així que SiteGround fa un gran treball aquí per als seus usuaris.

Guanyador: SiteGround

Desenvolupar idiomes

Pot ser que aquesta no sigui una característica útil per a tothom, ja que és important tenir en compte els programadors en la selecció d’una empresa d’allotjament web.

Tant SiteGround com BlueHost donen suport a Perl i Python en tots els seus plans. Però aquí teniu en compte que SiteGround no inclou “Ruby on Rails” en els seus plans d’allotjament compartits mentre BlueHost dóna suport a Ruby.

Guanyador: BlueHost

Posada en escena

La posada en escena és una característica molt important, però, malauradament, BlueHost no va incloure una característica tan bonica en cap del seu pla. Amb aquesta opció, podeu crear una còpia del lloc original. Ara podeu provar els vostres nous codis i complements al lloc clonat en lloc de provar directament al lloc original. Com que provar codis i plugins nous directament al lloc en viu és arriscat i pot comprometre la vostra seguretat, la disposició del lloc i el contingut.

Aquest tipus d’opcions és molt adequat per a desenvolupadors i per a aquells que fan canvis als seus llocs amb freqüència. Després de fer canvis quan esteu segurs que tot va bé, requereixen pocs clics per viure en directe. També crea una còpia abans dels canvis que és útil per si voleu passar a la versió anterior.

SiteGround no ofereix cap funció de posada en escena en el seu pla bàsic, per la qual cosa cal subscriure el seu pla GoGeek. Per tant, si aneu a allotjar un lloc web de petit nivell, podeu anar bé. Però si voleu iniciar un lloc web amb finalitats de desenvolupament, és molt útil tenir aquesta funció.

Com que Bluehost no va incloure la posada en escena en cap dels seus plans, mentre que Siteground ofereix aquest punt en un pla superior, però tot i així, ja que és el motiu pel qual SiteGround és el guanyador d’aquesta ronda..

Guanyador: SiteGround

Constructor de llocs

Teniu un disseny de lloc web al vostre cap que vulgueu construir-lo pel vostre compte. No us preocupeu si no coneixeu la codificació perquè el creador d’arrossegar i deixar anar us facilita allà on només heu d’escollir un article i deixar-lo allà on voleu col·locar-lo.

Els dos proveïdors d’allotjament inclouen un creador gratuït de llocs Weebly en els seus plans, que és suficient per a la diversió. Com que el creador de llocs gratuït té algunes restriccions com el nombre limitat de pàgines, els anuncis i una funcionalitat limitada, etc. Per tant, pot ser bo per a la diversió o per als llocs web amb pàgines limitades..

Guanyador: Empat

Garantia de devolució de diners

Què passa si no esteu satisfets amb la qualitat del servei del vostre proveïdor d’allotjament? Només cal que recuperis els diners si no t’aconseguies pels que pagues. Les dues empreses ofereixen reembossament sense cap pregunta en el termini descrit.

SiteGround i BlueHost ofereixen 30 dies per a la garantia de devolució. Així, si no van complir les vostres expectatives, si us plau, no dubteu en demanar la devolució en un termini de 30 dies. Aquí recordeu que si compreu el domini junt amb el compte d’allotjament, només us retornen l’ús de diners per comprar el compte d’allotjament. El nom de domini roman a la vostra propietat.

Guanyador: Empat

BlueHost

SiteGround

Comparació de preus BlueHost vs SiteGround

En aquesta època de competència, és molt difícil que una empresa cobri una quantitat elevada sense lliurar el valor monetari. Tant BlueHost com SiteGround ofereixen preus competitius.

Nom de domini gratuït

Tenir un domini gratuït durant el primer any pot estalviar part dels vostres fons. Però en el proper any, heu de pagar el preu si voleu conservar aquest nom de domini.

BlueHost ofereix un nom de domini gratuït per al primer any en comprar-los el compte de hosting. I després del primer any, hauràs de pagar 15,99 dòlars per renovació. No és massa gran perquè la majoria de les empreses demanen prop de 16 dòlars després de la renovació del domini.

SiteGround no ofereix nom de domini gratuït. Ofereixen un nom de domini per només 14,95 dòlars i el proper any hauràs de pagar la mateixa quantitat per renovar-ho. Així, amb SiteGround, podeu estalviar prop d’un dòlar cada renovació. Però també tingueu en compte que pagueu 14,95 dòlars al principi on BlueHost no cobra res.

Guanyador: BlueHost

Heu de visitar la millor llista de registres de dominis si no us agraden els preus de dominis SiteGround i BlueHost.

Preus d’allotjament BlueHost i SiteGround

Ambdues empreses ofereixen 3, 3 plans d’allotjament. Al pla bàsic de BlueHost podeu allotjar 1 domini mentre no hi ha cap límit en el nombre de visitants. BlueHost practica la mateixa estratègia que la majoria de les empreses del sector de hosting, és a dir, més alta sigui la durada de la subscripció, menor serà el cost.

Així, amb BlueHost, podeu agafar el pla bàsic en 3,95 dòlars / mes. només si teniu subscrits els vostres serveis com a mínim durant 3 anys. És hilarant perquè quan finalitzeu el període de devolució, us heu enganxat. I per a un període curt com un any, el pla d’allotjament es fa car.

Taula de preus Bluehost

D’altra banda, SiteGround no practica aquest tipus de tàctiques. Ofereixen el seu pla bàsic (StartUp) en 3,95 dòlars / mes. fins i tot si us heu subscrit durant un any. Això és bo i mai no s’hi enganxarà durant més temps. Així doncs, vol dir que són més barats que el BlueHost.

A més, a diferència del BlueHost Siteground ofereix un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic, subdomini i dominis estacionats.

SiteGround planifica els costos

Guanyador: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Conclusió

A la comparació de SiteGround vs BlueHost anterior, es veu que SiteGround és el guanyador. Les poques coses que poden dificultar la selecció de SiteGround són l’espai d’emmagatzematge i el nombre de visites / mo. Però realment no és cap problema per als llocs web basats en contingut.

Per a un nou lloc web, el seu StartUp s’adapta bé. Tenim un altre bloc basat en continguts que fa més de 3 anys que encara no consumeixen més de 800 MB. I l’ample de banda també és suficient per a llocs web de nova creació.

A més, són fantàstics com un 99,99% de temps de funcionament, un servei de suport ràpid al client i un temps de càrrega baix, etc. A més, la revisió de molts altres usuaris mostra una resposta positiva a BBB.

SiteGround és la nostra millor recomanació

Per què recomanem SiteGround a través de BlueHost?

 • Serveis de suport increïbles, temps de càrrega i temps de càrrega sòlids
 • SiteGround pren moltes iniciatives per fer més ràpids els seus serveis, com ara el SSD, NGINX, HTTP / 2 i el complement de memòria cau intern..
 • Proporcioneu aïllament del compte i seguretat d’alt nivell contra els hacks i les vulnerabilitats.
 • Proporcionen tecnologia d’avantguarda en la indústria com el mètode Linux Container, servidors amb 256 GB de RAM, Intel Xeon E5-2690v3, etc..
 • També desenvolupen un sistema de còpia de seguretat ràpid i un seguiment proactiu del servidor intern.

SiteGround

BlueHost no és una mala elecció, però SiteGround és una opció més adequada en el futur si els requisits del lloc augmenten, podeu passar fàcilment al pla superior i gaudir dels seus serveis sense parar..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map