SiteGround Review 2020: És realment el millor host de WordPress?

0

SiteGround és un dels millors serveis d’allotjament web per al 2020 que es va iniciar el 2004. Han aconseguit un bon nom malgrat la intensa competència. Gairebé tothom, utilitzant els serveis de hosting de SiteGround, ja siguin els experts o els principiants, els sembla molt impressionant. Això revisió del lloc us proporcionarà informació sobre les funcions que ofereixen, els plans i tot el que necessiteu saber abans de comprar.


Es troben a la prestatgeria superior per proporcionar suport, temps de funcionament, velocitat, etc., i tenen una excel·lent reputació en el sector d’allotjament web. A més, disposen de servidors en moltes zones geogràfiques per a la seva comoditat i fàcil accés als seus clients.

Amb una gran experiència en el sector (més de deu anys), SiteGround ofereix diferents productes com Shared, Cloud, Dedicat, VPS i WordPress Hosting.

Proporcionen les unitats SSD de tots els seus plans per fer els serveis més ràpids.

La tecnologia avança que té l’empresa;

 • Controls SSD per a servidors d’allotjament
 • SuperCacher
 • Tecnologia del servidor web NGINX
 • Protocol HTTP / 2
 • Contenidors de Linux

Per què recomano SiteGround?

Perquè són notables el tipus de serveis que presten en relació amb el preu; especialment els serveis de suport i de manteniment del temps. A més, com WordPress és la plataforma més utilitzada, SiteGround ofereix algunes funcions exclusives relacionades amb WordPress que resulten molt útils. Hi ha moltes altres raons que, us descriurem a continuació. Doncs, fem un recorregut

Aquesta revisió del lloc us proporcionarà una visió completa dels serveis de l’empresa. Després de llegir-lo, podreu decidir que us convé o no?

Revisió SiteGround del 2020: comparem funcions, plans i preus

Parlem primer de algunes característiques i avantatges bàsics sobre aquest millor servei d’allotjament.

Horaris

L’horari d’obtenció és molt crucial per al vostre lloc web perquè el temps de funcionament és el temps durant el qual el vostre lloc web està operatiu o podem dir que sigui accessible per als visitants..

El temps d’ús del vostre lloc afecta directament als visitants com Si un visitant, la majoria de les vegades trobava el vostre lloc a la baixa (inaccessible) i, en algun moment, deixarà el lloc web per no tornar-hi mai més..

Per tant, heu d’acollir el vostre lloc web a l’allotjament que proporciona una excel·lent autonomia del servidor.

Tecnologia de contenidors Linux sent utilitzat per l’empresa que es coneix com a recurs eficient. Supervisen els servidors amb més freqüència que la supervisió general per esbrinar els problemes anteriors a aquells que es converteixen en problemes greus.

A més, un altre avenç tecnològic per part de l’empresa és la tècnica d’aïllament de comptes. w \ Amb això, si un compte d’allotjament afectat i baixa a causa d’un problema com ara un augment del trànsit tècnica d’aïllament del compte no deixarà que l’altre compte es vegi afectat.

uptime-2

El temps de servei que ofereix SiteGround és del 99,99%. Segons la nostra experiència, el temps d’activitat durant alguns mesos és del 99,99%. El mínim de temps que experimentem és del 99,97%, la qual cosa demostra clarament que mai no defalliu el vostre lloc web. El 100% de temps de treball també és factible si feu servir hosting dedicat, però és molt car.

Moltes altres empreses reclamen un 99,99% de temps de lliurament, però la qüestió és que, ho van lliurar? Sí, algunes empreses l’entreguen, però els seus plans d’allotjament són costosos, mentre que algunes empreses només es concentren en la demanda en lloc de fer la publicació.

Així doncs, la nostra conclusió és que SiteGround ofereix un temps de funcionament bo i competitiu en comparació amb moltes altres empreses. Polzes amunt! Per a l’hora que lliuren als seus clients.

Assistència

support-copy

Primer de tot, Vegem aquest vídeo,

Què passa si passa alguna cosa malament i no saps què fer? Aleshores, necessiteu serveis d’assistència per solucionar el problema. Però, si l’equip de suport no us respon adequadament o de manera directa. Això crearà una situació més terrible; també perdreu visitants i ingressos. Per tant, en el cas de SiteGround, no heu de preocupar-vos del suport.

El seu equip de suport és molt actiu i sempre està disponible per ajudar-vos. El seu equip d’assistència és molt informatiu, format i sensible per resoldre els vostres problemes en molt poc temps i orientar els clients el més ràpidament possible. A més, mantenen els perfils del seu equip al lloc web per crear un entorn de confiança.

Hi ha tres maneres de contactar amb ells les 24 hores del dia a través de les entrades, el xat en directe i el telèfon. Tinc una bona experiència amb ells i m’agradaria donar-ne el 9 a 10. Per tant, quan es tracta de suport, no us heu de preocupar i comprar hosting de SG sense cap mena de dubte.

Velocitat

La velocitat de càrrega del vostre lloc web és un altre factor important i molt important, ja que Google ja va mencionar que el consideren un senyal de classificació. Significa que el vostre lloc s’hauria de carregar en qüestió de pocs segons, com a màxim 2 ~ 3 segons. Independentment del pla d’allotjament que utilitzeu SiteGround, proporcionarà una excel·lent i ràpidament velocitat del servidor.

Tinc una bona experiència i els he satisfet quant a la velocitat. Hi ha diverses eines de prova de velocitat gratuïtes disponibles a Internet per comprovar la velocitat del lloc com GTMetrix i Pingdom. No he experimentat alta velocitat, només una vegada, comprovem-la amb més freqüència i comproveu que són consistents en la velocitat.

Llavors, la pregunta és què fan per la màxima velocitat que no ho són els altres? Primer de tot, utilitzen unitats SSD fins i tot a l’allotjament compartit per executar-se amb més rapidesa l’operació en comparació amb els discos tradicionals.

speed-copy

A més, utilitzen la tecnologia SuperCacher que està disponible amb tots els plans, excepte

StartUp. Tecnologia SuperCacher consta de tres capes; la primera capa copia els continguts estàtics com imatges, scripts, etc. i posa-los a la memòria RAM de manera que la propera vegada es carregui de la memòria RAM, la qual cosa és molt ràpida en comparació amb la càrrega del disc dur del servidor..

La segona capa emmagatzemant en memòria cau de la base de dades i emmagatzemar-les a la memòria RAM com a resultat que si es torna a requerir la mateixa consulta, els resultats es mostren immediatament. L’última és la capa dinàmica que emmagatzema totes les pàgines del lloc web que disminuirà sensiblement el temps de càrrega dels continguts.

Una altra tecnologia que ofereixen és CDN de CloudFlare dins del cPanel que s’utilitza per memoritzar la memòria cau del vostre lloc en els diferents centres de dades sobre els límits geogràfics. De manera que quan un visitant s’acosta al vostre lloc web carrega contingut del centre de dades més proper a l’usuari.

CloudFlare és el millor servei gratuït a l’hora d’optimitzar el vostre lloc amb una velocitat increïble. Si la vostra preocupació principal és sobre la velocitat del lloc o si experimenteu baixa velocitat amb altres empreses de hosting, hauríeu de provar-ho amb seguretat.

Còpia de seguretat gratuïta

Consideres que les còpies de seguretat del lloc web són un factor important? Què fareu si el vostre lloc es pirata o es compromet? Per desar el contingut, heu de tenir un servei de còpia de seguretat.

Hi ha diversos desenvolupadors i programadors que creen temes i plugins per ajudar-vos a assolir les funcions desitjades al vostre lloc web. Però de vegades un complement o tema podria destruir el vostre lloc web i fer-lo completament inaccessible.

Per superar aquesta situació, es realitzarà una còpia de seguretat. Per obtenir un servei de còpia de seguretat premium, els blocaires / administradors web han de gastar entre 5 i 30 dòlars al mes. Però SiteGround, a diferència dels molts altres hostes, ofereix còpia de seguretat gratuïta diària per a tots els plans.

De manera que en el cas de qualsevol problema greu podeu restaurar fàcilment tot el lloc ràpidament. Feien una còpia de les vostres dades en un StartUp, però en la resta de plans superiors en feien 30 còpies. Això no vol dir cap preocupació per la pèrdua de dades.

Hosting de WordPress gestionat

Una altra oferta molt atractiva que pot orientar els clients a Hosting WP Managed SiteGround. Aquí tingueu en compte que no les ofereixen altres companyies d’allotjament i que normalment costen més que el tradicional allotjament.

Així, què vol dir amb l’allotjament de WordPress gestionat?

Per a un principiant, es necessitarà saber com protegir correctament el lloc web de wordpress? Com fer actualitzacions i còpies de seguretat diàries? Com mantenir la velocitat?

La solució està gestionada per WordPress Hosting. En aquest sentit, l’empresa gestiona tots aquests aspectes, com ara seguretat, velocitat, còpies de seguretat, etc. Ara no us haureu de preocupar de res només centrar-vos en els vostres continguts perquè totes les altres coses es converteixen en el mal de cap de l’empresa..

Seguretat

Heu de protegir el vostre lloc web perquè ara la seguretat d’un dia és el principal problema. Els pirates informàtics sempre busquen forats de seguretat i cada any milers de llocs web piratejats pels pirates informàtics només perquè la gent no està prestant molta atenció a la seguretat del lloc. Podeu veure el vídeo com SiteGround assegura els vostres llocs web i blocs. Mireu;

Per qüestions de seguretat, l’empresa fa les còpies de seguretat diàries, supervisa per identificar els forats de seguretat, actualitza, ofereix plugins, etc. Els comptes estan aïllats fins i tot en l’allotjament compartit que significa si un compte d’allotjament està piratat o vulnerable per algun motiu d’altres comptes. no quedarà afectat.

Cada any afegeixen moltes regles al tallafoc per protegir WordPress i les altres plataformes. L’equip de seguretat de l’empresa allibera de tant en tant molts pedaços de seguretat per garantir una seguretat adequada.

A més, el seu sistema de prevenció de correu brossa filtra tots els missatges de correu electrònic entrants i sortints, ja que és molt fàcil difondre les vulnerabilitats per correu electrònic. Al final, si alguna vulnerabilitat afecta el vostre compte d’allotjament després d’enganyar totes les capes de seguretat (cosa gairebé impossible), l’empresa us proporcionarà una instal·lació gratuïta de còpies de seguretat diàries en tots els plans; en aquest cas, podeu restaurar fàcilment en pocs clics.

cPanel 

SiteGround va fer el seu panell personalitzat per gestionar el vostre compte d’allotjament web, s’ho cregui o no, el seu tauler personalitzat és molt fàcil d’utilitzar igual que cPanel. Aviat hauran dracat cPanel en el futur.

El cPanel que ofereix l’empresa és molt senzill per gestionar el compte d’allotjament fàcilment. Quin és el paper de cPanel? Mitjançant cPanel, podeu gestionar correus electrònics, dominis, subdominis, administrador de fitxers, estadístiques diferents, comptes FTP, bases de dades de còpies de seguretat i molt més. Han facilitat la comprensió del panell.

A més, podeu personalitzar el cPanel. L’empresa és sòcia d’eines de tercers com Softaculous, SpamExperts, etc. per millorar l’experiència del client. La companyia va desenvolupar algunes seves pròpies eines úniques com les actualitzacions automàtiques, SuperCacher, etc. per fer els serveis més fiables. També podeu transferir el lloc web des d’un altre allotjament a SiteGround sense cap cost.

Sense despeses ocultes

Ara, en aquesta secció de la revisió de SiteGround comentaré si cobren alguna quota oculta?

Bé, són molt transparents i mostra amb claredat tots els detalls sobre els seus plans. Quan feu clic a la llista de comparació o als detalls del pla, la llista comparativa mostra tots els plans en què s’indiquen molt clarament tots els honoraris i percentatges. Podeu agafar la informació simplement fent passar el ratolí sobre qualsevol contingut de la llista.

A més, mostren a la secció d’assistència les prioritats que us han proporcionat segons el pla que trieu. També mostren el temps d’obtenció dels seus serveis durant tot el mes i l’any al seu lloc web. Per tant, no dubteu en comprar i llegeix la informació abans de triar un pla.

Limitació d’ús de SiteGround

Per tant, he compartit totes les funcions que ofereixen, però esperem que també hi hagi alguns inconvenients.

Visitants Limitats

A diferència d’altres empreses d’allotjament, els plans de SiteGround (Administrats compartits i de WP) es limiten a un nombre determinat de visitants al mes. El nombre de visitants varia d’un pla a un altre.

El pla bàsic és el pla StartUp que permet 10.000 visitants al mes. Aquesta és una petita quantitat de visitants, però aquest nombre de visites és adequat per a un bloc molt nou i per a llocs web petits.

Si voleu iniciar un nou bloc, serà una excel·lent elecció per començar amb SG. Així que, mentre compreu el pla, trieu-lo amb prudència segons les vostres necessitats, no aneu cap a plans més grans.

Podeu comprar el pla “StartUp” amb només 3,95 dòlars al mes a causa del 60% de descompte mitjançant el nostre enllaç exclusiu, mentre que aquest pla normalment costa 9,95 dòlars..

Costós

SiteGround és una mica car quan el comparem en base a l’emmagatzematge, els llocs web per allotjar i els visitants permesos per mes. Moltes altres empreses d’allotjament ofereixen més espai d’emmagatzematge com 50 GB o 100 GB en els seus plans bàsics, però SiteGround només oferia 10 GB.

A més, algunes empreses ofereixen un ample de banda il·limitat a preus relativament baixos. Si el preu és realment important en el vostre cas, hi ha moltes altres empreses de hosting com, per exemple InMotion (el nostre allotjament de WordPress recomanat) altrament, SiteGround és una elecció sòlida per triar.

Per tant, és evident que els preus són una mica elevats, però són molt eficients a l’hora de proporcionar velocitat, temps de durada, seguretat i suport, cosa que els fa costosos.

Emmagatzematge limitat

Si comparem l’espai d’emmagatzematge amb les altres empreses d’allotjament, aleshores és una mica inferior. Però l’emmagatzematge pot no ser un problema en el cas de tipus descriptiu bloc / lloc web.

Per naturalesa descriptiva, volem dir que si el vostre bloc es basa principalment en el contingut del text, l’espai que ofereix l’empresa al “Pla d’inici” és suficient..

Però pot ser un problema si ho utilitzeu per penjar programaris i contingut similar que consumeixi més espai. Per tant, si sou un principiant, el pla de StartUp és adequat per a gairebé tot tipus de llocs web i quan el trànsit creixi, passeu al pla superior..

Visió general dels plans d’allotjament de SiteGround

Parlem de plans d’allotjament SG. Actualment, SiteGround ofereix tres plans StartUp, GrowBig i GoGeek en categoria d’allotjament compartit i wordpress.

Per tant, només compartiré informació detallada sobre aquests plans (hosting compartit). Els paquets d’allotjament compartit i WP són adequats per a tots els CMS principals com WordPress, Joomla, Drupal, etc., i també per a llocs de trànsit mediocres. Si el vostre lloc web triga molt trànsit, VPS o servidor dedicat seran adequats per a vosaltres.

StartUp

És un pla molt bàsic que actualment està disponible a 3,95 dòlars / mes per un 60% de descompte en temps limitat. Aquest pla és adequat per a un bloc de mida mitjana o lloc web d’empresa, ja que aquest pla permet només 10.000 visites al mes.

lloc web pla de posada en marxa compartit

Al comprar aquest pla, tingueu en compte que només podeu allotjar-hi un lloc web. Les característiques essencials són:

 • Servidors habilitats HTTP / 2
 • Correus electrònics il·limitats & DB
 • Assistència tècnica 24/7
 • 10 GB d’emmagatzematge SSD
 • 10k visitants mensuals
 • Xifrem SSL gratis
 • Còpia de seguretat gratuïta diària
 • Configuració gratuïta & Transferència
 • Constructor de llocs web gratuït
 • cPanel & Accés SSH
 • CDN gratuït de CloudFlare
 • Il·limitat El meu DB SQL
 • Garantia de devolució de 30 dies

GrowBig

A mesura que el vostre blog o lloc web creix, podeu passar al més alt, com ara el paquet GrowBig. Aquest pla us permet allotjar diversos llocs web. Aquest pla també és adequat quan teniu diversos llocs web amb trànsit mitjà i inclou la tecnologia SuperCacher de tres nivells.

Paquet d'allotjament GoBig Siteground

El pla permet 25.000 visites al mes. De forma regular, aquest pla està disponible a 14,95 dòlars, però ara a causa del 45% de descompte, el podeu agafar a només 7,95 dòlars. Aquest pla inclou totes les característiques essencials, incloses les primeres:

 • Suport tècnic de forma prioritària
 • Tecnologia exclusiva de SuperCasher
 • 20 GB d’emmagatzematge de dades
 • És ideal per a visitants mensuals de 25 quilòmetres
 • Podeu allotjar diversos llocs web
 • Suport tècnic Premium 24/7
 • Velocitat del servidor ràpidament ràpid
 • Base de dades MySQL il·limitada
 • Migració de llocs web gratuïta
 • Un any SSL gratuït de Wildcard
 • Instal·ladors gratuïts d’aplicacions
 • Còpies de seguretat diàries
 • 30 còpies de còpia de seguretat

GoGeek

Si teniu diners i cerqueu allotjament d’alt rendiment, escolliu “GoGeek”. Aquest pla és per a llocs web de trànsit intens ja que permet 100.000 visites al mes.

Aquest pla també inclou la tecnologia SuperCacher de tres capes. Segons l’empresa, hi ha pocs usuaris a cada servidor que comparteixen els recursos.

Normalment aquest pla costa 29,95 dòlars, però ara està disponible amb un 60% de descompte, de manera que l’import passa a 11,95 dòlars. És per això que no desaprofiteu el simple clic sobre l’enllaç i agafeu-lo abans que no sigui massa tard.

Paquet d'allotjament GoGeek Siteground

Aquest pla inclou funcions essencials i premium com ara:

 • Podeu allotjar llocs web il·limitats
 • Compliment de PCU gratuït
 • Opció d’escenificació per a WordPress i Joomla
 • Trànsit i base de dades no modificades
 • cPanel i SSH
 • Comptes de correu electrònic gratuïts
 • Assistència tècnica prioritària 24 hores
 • SuperCacher per a major velocitat
 • 1 any SSL de WildCard gratuït
 • 30 còpies de còpia de seguretat
 • 1-Feu clic a Creació de repetició de Git
 • Constructor de llocs web gratuït
 • Espai web basat en SSD de 30 GB
 • Sistema gratuït de còpia de seguretat diària
 • Opció de reemborsament de diners de 30 dies

Eines d’escenificació Geeky per a Joomla i WordPress que us permeten provar els canvis abans de presentar el material en línia.

Compliment PCI gratuït: aquest certificat garanteix els estàndards de seguretat necessaris en el cas que el lloc web accepti les targetes de crèdit i ajudi a mantenir un entorn segur..

Conclusió

Si busqueu allotjament web amb alta velocitat, temps d’obtenció i suport ràpid, adquireixi SiteGround sense cap mena de dubte. El que cal recordar és allotjar preus i limitació de paquets.

A part de preus i restriccions, ofereixen un munt de funcions gratuïtes. Si teniu un lloc web amb trànsit massiu, SiteGround és el millor.

Segons el nostre punt de vista, els preus són adequats perquè n’ofereixen tanta quantitat. Així, si el preu no els importa, aneu a SiteGround.

A més, actualment ofereixen un 60% de descompte sobre el pla StartUp, de manera que els preus són gairebé iguals als altres plans de la companyia d’allotjament de baix cost només cal fer clic a l’enllaç següent i obtenir l’important descompte..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map