NameCheap vs GoDaddy Review 2020 (Quin és millor per a vosaltres?)

1

Esteu enganxats a la batalla de NameCheap vs GoDaddy per decidir on comprar els noms de domini? Aquesta és la situació més confusa quan configureu un bloc o un lloc web com a principiant. Tot i que, hi ha molts altres registradors de domini on es pot comprar un nom de domini, però els jugadors dominants i amb bona reputació són NameCheap i GoDaddy.


Comencem!

Aquestes dues companyies tenen una bona reputació i són molt famoses a causa del seu registre de domini. Tots dos són un registrador de domini acreditat per la ICANN. Per tant, qui va guanyar en comparació NameCheap i GoDaddy?

GoDaddy afirma gestionar més de 77 milions de dominis mentre que NameCheap té més de 10 milions de dominis sota la seva gestió. Però simplement els números no us poden ajudar a concloure quin és el millor.

Després d’experimentar els dos serveis de l’empresa, treballem per escriure aquesta comparació detallada NameCheap vs GoDaddy, que segurament us ajudarà a prendre una decisió sense cap tipus de perill.

NameCheap vs Revisió de comparació de GoDaddy

Comparació de NameCheap vs GoDaddy 2020

Quin és el millor proveïdor de registre i allotjament?

Hem dividit aquesta comparació en diverses parts per explicar totes les funcions / productes que ofereixen, com ara preus, tarifes de renovació, certificat SSL, Freebies, plans d’allotjament, Interfície i atenció al client..

Preu: Qui ofereix dominis al preu més baix?

El preu és el factor bàsic abans de prendre una decisió de compra o no. Gairebé totes les empreses ofereixen un domini en pocs dòlars, però en el proper any cobren força més diners en relació amb el primer any. Tant NameCheap com GoDaddy són famosos per les seves ofertes de baix preu per als nous clients.

Aquesta és la millor tàctica per atraure més clients donant-los un descompte exclusiu i més gran per al primer any.

Aquí teniu l’estructura de costos de GoDaddy per al nom de domini. Aquests preus corresponen al primer any quan adquiriu un domini nou amb un compte nou i poden variar ja que ofereixen promocions de tant en tant..

Preus GoDaddy

 • .Com per $ 0,99 / any
 • .Org per 8,99 dòlars / any
 • .Net per 11,99 dòlars / any
 • .Info per 2,99 dòlars / any
 • .Biz per 7,99 dòlars / any

Visita GoDaddy

Preus per nom

 • .Com per 8,88 dòlars / any
 • .Org per 12,48 dòlars / any
 • .Net per 7,88 dòlars / any
 • .Info per 0,88 $ per any
 • .Biz per 11,88 dòlars / any

Visiteu NameCheap

Com veieu GoDaddy ofereixen descomptes promocionals més grans. Així que si voleu un domini durant un any, segurament aneu a GoDaddy o visiteu les següents alternatives de GoDaddy.

Guanyador: GoDaddy

Nota: Si teníeu previst comprar un domini durant més d’un any, escollir NameCheap seria una excel·lent opció. Perquè GoDaddy exigeix ​​més diners en renovacions. NameCheap és la més adequada per executar-se a llarg termini, ja que les taxes de renovació són les mateixes que les que pagueu pel nou nom de domini.

Taxes de renovació

Gairebé totes les empreses ofereixen descomptes promocionals com GoDaddy, ja que ofereixen “.com” en només 0,99 dòlars el primer any. Però el joc comença a partir del 2n any, quan els càrrecs són alts per als propers anys. GoDaddy cobra més diners com s’ha esmentat anteriorment a les taxes de renovació normals si es compara amb NameCheap.

Amb NameCheap heu de pagar els mateixos diners que havíeu pagat per la compra del domini nou. Per a l’extensió .LD TLD, el preu de renovació és de 10,69 dòlars, però GoDaddy cobra 14,99 dòlars.

Aquí hi ha la comparació de les taxes de renovació:

GoDaddy Renwals

 • .Com per 14,99 dòlars / any
 • .Org per 17,9 dòlars / any
 • .Net per 11,69 dòlars / any
 • .Info per 2,99 dòlars / any
 • .Biz per 7,99 dòlars / any

Visita GoDaddy

Renovacions de NameCheap

 • .Com per 10,69 dòlars / any
 • .Org per 12,48 dòlars / any
 • .Net per $ 12,88 / any
 • .Info per 2,99 dòlars / any
 • .Biz per 7,99 dòlars / any

Visiteu NameCheap

Per tant, si teniu l’objectiu de mantenir un domini durant més d’un any, segurament hauríeu de comprar-lo a NameCheap. Si compreu de GoDaddy, podeu estalviar diners durant el primer any, però més tard haureu de pagar més diners que el NameCheap.

Guanyador: NameCheap

Freebies

Sí, ens agraden els freebies i tots els altres, però sabeu que un nombre limitat d’ofertes de regal de la companyia són molt útils. En NameCheap vs GoDaddy, NameCheap va guanyar la carrera.

NameCheap ofereix WhoisGuard gratuït per al primer any i, després, només pagarà 2,88 dòlars. WhoisGuard està dissenyat per protegir la seva privadesa. Protegeix el vostre nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i els manté en secret per evitar el correu brossa, el segrest de dominis o qualsevol situació no desitjada..

A l’altra banda, G o Daddy no inclou cap regalet. Cobren 7,99 dòlars per a la protecció de la privadesa i 14,99 dòlars per a la privadesa i protecció comercial (inclou una protecció més), cosa que és molt superior a NameCheap.

Guanyador: NameCheap

Certificat SSL

Parlem ara del certificat SSL. Bàsicament, és un protocol de seguretat per protegir la informació important del client, com ara números de targeta de crèdit, contrasenya i nom d’usuari, etc..

Aquí vam obtenir un altre avantatge a causa del registre d’un domini amb NameCheap. Només cobren 9 dòlars / any, però us recomanem que us subscriviu durant més d’un any, ja que baixarà el preu fins a 8,95 dòlars / any. És aplicable a un sol lloc.

Mentre que GoDaddy cobra 55,99 dòlars anuals el primer any i 69,99 dòlars a la renovació. També es pot utilitzar per assegurar un lloc.

Guanyador: NameCheap

Període de gràcia

El període de gràcia és la durada del temps en què l’empresa manté el vostre nom de domini caducat. Les diferents extensions de domini tenen un període de gràcia diferent. La companyia us enviarà diversos missatges de correu electrònic quan el vostre domini caduca i un cop finalitzi el seu domini per renovar-lo.

Si parlem del NameCheap, aconsellen reactivar el nom de domini caducat en un termini de 27 dies. Aquí teniu en compte que aquest període de gràcia és aplicable a .com, .net, .org, .info i .biz.

Si bé GoDaddy va obtenir un lideratge aquí, ofereixen 41 dies. Amb exactitud de 42 dies, cancel·laran el vostre domini. Aquest període de gràcia és aplicable a .com, .net, .info, .biz, .cc, .org, etc..

Guanyador: GoDaddy

 • També us agradaria llegir: alternatives de NameCheap i competidors per a la compra de dominis

Procés de compra & Upsell

Upsell és una estratègia on l’empresa ofereix diferents productes relacionats per augmentar les seves vendes. És una bona estratègia des del punt de vista empresarial, però les expectatives poden abandonar clients potencials.

Parlem primer de GoDaddy. No els interessa si els clients es confonen o es molesten a causa de la seva estratègia d’increment, només es mostren des de fa anys.

Si sou nou i no experimenteu mai el procediment de compra, aneu amb compte, ja que mentre cantareu, heu de procedir als següents passos després de veure tota la pàgina..

Quan introduïu el vostre nom de domini i feu clic a “cercar”, a la pàgina següent podreu veure diverses novetats que al principi us desconcerten. A continuació, després de passar aquest pas a la pàgina següent, hi ha una llista de productes relacionats com la protecció de la privadesa, l’allotjament, el creador de llocs i els serveis de correu electrònic..

Per al hosting, GoDaddy us pot atraure a causa dels seus plans de baix cost. Però recomanem InMotion Hosting i B lu ehost, ja que són un dels millors proveïdors de hosting. G o Daddy és barat, però no és digne d’acollir els vostres llocs professionals. La resposta lenta del servidor, per sota dels serveis de suport mitjans i altes taxes de renovació, és la tradició de GoDaddy.

Ara, si parlem de tàctiques d’increment de NameCheap, el procediment de registre és bastant senzill i net. Sí, ofereixen alguns productes relacionats, però no deixa de ser una pàgina adequada. Així que si sou un comprador de domini nou, comprau-lo a NameCheap perquè pensem que el procés no us frustrarà. A més, si necessiteu l’explicació a qualsevol pas, podeu fer-ho iniciant un xat en viu.

Com sabem totes les empreses utilitzant trampes molestes, però algunes empreses van fer que aquest procés fos confús i finalment el nou client acabés comprant algunes funcions no desitjades. Abans d’acabar la comanda, assegureu-vos de desmarcar totes les ofertes no desitjades. El procediment de compra de NameCheap és molt més senzill que GoDaddy.

Guanyador: NameCheap

Renovació automàtica

La renovació automàtica és una opció que permet fer el pagament de forma automàtica en el moment que el vostre domini caduca. Si no heu renovat el vostre domini, el vostre lloc serà fora de línia.

L’opció “Renovar automàticament” us ajudarà molt quan us oblideu o per algun altre motiu no heu renovat el domini manualment. Per a això, només cal que guardeu prou diners al compte de la targeta de crèdit adjunta i activeu l’opció de renovació.

De manera que la propera vegada, quan arribi el moment, l’empresa deduirà l’import de la renovació sense cap tipus de caiguda.

Guanyador: Empat

Interfície del tauler de control

Un tauler de control de domini us ofereix la possibilitat de configurar tots els dominis, subdominis, correus electrònics, transferència i funció DNS, etc..

Com va ser l’experiència sobre els seus quadres de control? Perquè és el factor més valorat a l’hora d’escollir un registrador de dominis. Un quadre de comandament fàcil de navegar, proporciona una experiència fàcil d’utilitzar. Així, qui és el guanyador entre la competència NameCheap i la GoDaddy?

Visió general del tauler de control de NameCheap

Recentment, NameChea p actualitza el seu panell de gestió de dominis i ara el nou panell és molt suau i perfecte. Al tauler de NameCheap, podeu gestionar fàcilment diversos dominis i realitzar qualsevol tasca necessària com ara la renovació del domini, l’edició del servidor de noms i també podeu comprovar els detalls del certificat SSL. Si voleu canviar DNS / Name Server, simplement feu clic al nom de domini per al qual voleu afegir nous registres i introduïu els registres NS.

Tauler de control de domini GoDaddy

GoDaddy també té un panell de gestió de domini fantàstic i fàcil de navegar i principiant. De la mateixa manera que NameCheap, al quadre de comandament mateix, podeu renovar els noms de domini, afegir la configuració de la guàrdia WHOIS, editar la configuració de domini i DNS en pocs minuts. En general, ambdues empreses ofereixen un quadre de control fàcil d’utilitzar i declarar que és millor que l’altre no seria adequat.

Guanyador: Empat

Atenció al client

No importa si compreu un pla d’allotjament o un nom de domini, l’assistència al client sempre és important perquè a vegades necessiteu ajuda en algunes consultes difícils d’entendre. Vam trobar que el temps de resposta de GoDaddy és lent respecte del suport de correu electrònic.

Hem comprat un domini de GoDaddy. Normalment triguen un dia a respondre al vostre correu electrònic i són incoherents. De vegades la resposta arriba al cap d’un dia i de vegades fins i tot s’oblida de respondre després de passar diversos dies.

El xat en viu només està disponible de dilluns a divendres en horari específic. Tot i que, podeu contactar amb ells al telèfon les 24 hores. Però no tothom vol contactar per telèfon, la majoria de gent utilitza el xat en viu, on poden escriure els seus problemes còmodament.

D’altra banda, els serveis d’assistència de NameCheap són força fiables i estan disponibles les 24 hores del dia. No van oferir serveis d’assistència per telèfon, però podeu contactar amb un xat en directe que és realment bo. Tot i que enviant el bitllet de vegades el reposar és tard, però el xat en viu és molt fàcil i fàcilment accessible.

No som només els que tenim una mala experiència d’assistència amb GoDaddy, sinó que hi ha molts usuaris queixant-se dels seus serveis d’assistència. Així, en una comparació de NameCheap vs GoDaddy basada en la nostra experiència, NameCheap és el guanyador.

Guanyador: NameCheap

Plans d’allotjament web

Les dues empreses es coneixen com un dels majors registradors de dominis, però més endavant també ofereixen plans d’allotjament barats. Tots dos ofereixen gairebé la mateixa velocitat de funcionament i la velocitat del servidor. Però si ets nou, NameCheap és bo per a tu, ja que ofereixen suport de xat en viu les 24 hores. A més, NameCheap ofereix un allotjament de menor cost a 9,88 dòlars / any mentre que GoDaddy cobra 59,88 dòlars / any. Sí, N ameChe ap ofereix un pla d’acollida d’un any inferior a 10 dòlars

El pla de Hosting NameCheap també inclou escàner de programari maliciós, còpia de seguretat (dues vegades per setmana), creador de llocs gratuït i espai d’emmagatzematge accelerat de SSD. Encara no s’ha acabat de poder acollir 3 dominis al pla “Valor” (bàsic), que és una opció atractiva per als novells i per als que tenen un pressupost molt limitat..

Però GoDaddy té molta més set de diners. Cobren 23,88 dòlars / any per tornar & restauració, 17,88 dòlars per a exploració de programari maliciós, no hi ha cap creador de llocs gratuït i se li permet allotjar només un lloc web en el seu pla Economy (Basic).

Si voleu allotjar el vostre lloc entre aquests dos, aquí creem una taula de comparació per ajudar-vos a triar l’adequat.

Característiques

NameCheap

GoDaddy

Domini gratuït

Llocs web

3

1

Emmagatzematge

Acceleració de SSD de 20 GB

SSD 100GB

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Política de devolució

14 dies

30 dies

1-Feu clic a Instal·lador

Assistència 24 hores (xat en directe)

No

Preu

9,88 dòlars / any

Visiteu NameCheap

59,88 dòlars

Visita GoDaddy

La nostra Recomanació per a Hosting

Si voleu allotjament web només per obtenir experiència, un allotjament barat pot ser una opció considerable. Us recomanem que feu una ullada a la llista de proveïdors d’allotjament de WordPress barats.

Per a llocs web professionals o empresarials, us recomanem que utilitzeu InMotion Hosting. A més, hi ha algunes companyies d’allotjament que tenen una bona reputació, aquí hi ha una ullada a la llista de les millors empreses de hosting web WordPress.

Compreu ara Hosting InMotion!
lorem ipsum dolor

Per tant, Qui és el guanyador de la competició NameCheap i GoDaddy?

Doncs bé, com es pot veure el guanyador és NameCheap. Sí, GoDaddy també és una bona opció per comprar dominis, però per què pagar taxes de renovació elevades? Totes dues són empreses conegudes i no participen en activitats fraudulentes.

Us recomanem que adquiriu un domini de NameCheap, ja que les taxes de renovació són força baixes en comparació amb GoDaddy i per al servei d’allotjament, cal anar a Hosting InMotion. A més, també rebrà WhoisGuard gratuït durant el primer any i un quadre de control ben moblat per a una gestió fàcil de NameCheap.

No dubteu a compartir aquesta comparació Namecheap vs Godaddy a les xarxes socials.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map