Millors alternatives de GoDaddy 2020: [el número 1 és increïble + 47% de descompte]

0

Si busqueu les millors alternatives de GoDaddy, vol dir que no esteu satisfets amb els serveis de l’empresa. I com es pot satisfer algú? Perquè no són coherents en els seus serveis.


Els clients es queixen freqüentment del seu servei d’assistència al client, el temps de funcionament i la velocitat. GoDaddy és una organització molt gran que compta amb gairebé 4.000 empleats i ofereix una àmplia gamma de productes.

A més, fins ara la companyia registrava una quantitat important de dominis (77 milions de milions) de dominis, cosa que el convertia en el registre registrador de noms de domini més gran del món. Però no és una manera de fer negocis.

Per què les alternatives de GoDaddy?

Hi destaca BBB "Better Business Bureau", un lloc on podeu denunciar queixes per part de les empreses. A més, l’alta graduació de BBB demostra que l’empresa tracta professionalment amb els seus clients i els clients estan satisfets amb els serveis de l’empresa. Però hi ha gairebé 981 informe de queixes al BBB que demostren que GoDaddy no se centra en la satisfacció del client.

Una altra raó és que l’empresa no respecta els valors ètics i utilitza anuncis sexuals realment irrellevants per a la promoció de serveis. No entenc per què utilitzen tipus d’anuncis sexuals? Anem, és una empresa registradora de hosting i domini. A més, a principis del 2011, el CEO Bob Parsons, a Zimbabwe, va matar un elefant salvatge, que també demostra que la companyia no té cura de les pràctiques ètiques..

La següent gran raó per acomiadar Godaddy és la factura SOPA. Un projecte de llei que està en contra de la llibertat d’Internet i gairebé totes les empreses contra això, però GoDaddy ho va donar suport inicialment. Quan tones de clients van abandonar els serveis de l’empresa, l’empresa es dirigeix ​​contra SOPA només pel bé del seu negoci. Però la cosa és que no podem confiar en GoDaddy. Què és el mateix tipus de factura que es proposarà la propera vegada? El suport de GoDaddy serà de nou?

No és massa antic quan els serveis de l’empresa es van veure compromesos, juntament amb els serveis d’allotjament, correu electrònic i domini. La majoria de vegades els servidors estaven a la baixa, els serveis de suport dolent es converteixen en la seva tradició i no es centraven en la qualitat.

A més, van construir un quadre de control propi per a la gestió de llocs. Sí, no és una gran raó trobar un amfitrió similar al de GoDaddy a menys que ens assabentem que el panell personalitzat de GoDaddy és realment complex i és desordenat..

Estan intentant millorar d’una manera millor, però ara hi ha molts altres proveïdors d’allotjament i empreses de domini més fiables i de confiança. Aquí discutirem algunes de les alternatives més destacades i de qualitat a Godaddy.

Les millors alternatives de Godaddy del 2020 per a un allotjament web i una compra de dominis fiable

1. Hosting InMotion: 56% de descompte + Hosting fiable que GoDaddy

Alternativa InMotion GoDaddy

Aquí teniu InMotion amb el seu panell personalitzat i fàcil d’utilitzar que dóna servei als clients proporcionant plans d’allotjament a nivell empresarial. L’empresa que ofereix Zones de velocitat màxima per fer els seus serveis més ràpids que d’altres. No només això, integració senzilla d’aplicacions de Google, instal·lador d’un clic per a més de 310 aplicacions, seguretat premium, controlador de correu brossa, diversos idiomes per a la codificació i molt més..

Tots els plans d’allotjament, ja sigui compartit o VPS o dedicat, funcionen per l’allotjament SSD (unitats d’estat sòlid) coneguts per la seva gran velocitat de lectura i escriptura. D’altra banda, GoDaddy no inclou unitats SSD en els seus plans i basat molt en les tradicionals unitats mecàniques.

Teniu por de perdre dades? No us preocupeu InMotion ofereix una instal·lació de còpia de seguretat gratuïta, fins i tot en els seus plans bàsics, que guarden automàticament dades i les podeu restaurar sempre que ho necessiteu amb només uns clics. Llavors, per què pagar diners addicionals a GoDaddy per fer còpies de seguretat de dades.

Godaddy ofereix només 30 dies durant els quals podeu provar els seus serveis i, si no us heu satisfet amb aquests, només teniu 30 dies per enviar la sol·licitud de devolució. Però InMotion us proporciona una garantia de devolució de 90 dies.

L’altra empresa molt favorable per part de l’empresa és que podeu reservar el nom de domini. Sí, mentre compres un pla d’allotjament mitjançant InMotion, pots triar un domini gratuït en dates posteriors. Però a GoDaddy has de triar el nom en el moment de comprar (a vegades no el tenim en compte). Així que teniu pressa en comprar el domini que no necessiteu.

L’equip de suport d’InMotion és molt informat, ràpid i disponible les 24 hores del dia. Mentre que, d’altra banda, la gent es queixa dels serveis d’assistència de GoDaddy. Recentment, hem provat GoDaddy i veiem que milloren, però la resposta no és tan ràpida com InMotion.

Mireu les característiques comparatives:

Característiques

En moviment

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

Llançament

Economia

Lloc web

2

1

Domini Lliure

Espai de disc

Il·limitat

100 GB

SSD

No

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Zones de velocitat màxima

No

Còpia de seguretat gratuïta

No

Adreces de correu electrònic

Il·limitat

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

250 dòlars

No

Garantia de devolució de diners

90 dies

30 dies

Visiteu InMotion

2. SiteGround: excel·lent per a un allotjament de confiança

allotjament web del lloc web

SiteGround és una altra alternativa molt decent de GoDaddy. SiteGround ofereix una tecnologia, un suport i uns plans d’allotjament web més ràpids.

Els centres de dades de l’empresa es troben a tres continents diferents EUA, Europa i Àsia-Pacífic per fer possible el lliurament més ràpid de continguts. Tot i que GoDaddy també utilitza aquest enfocament i utilitza servidors ubicats a nivell mundial, però una gran quantitat de queixes i les nostres estadístiques no són satisfactòries. D’altra banda SiteGround compleix clarament els estàndards de la indústria.

La companyia també utilitza les unitats SSD juntament amb diverses fabuloses tecnologies artesanals. SiteGround ofereix SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, CDN gratuït i PHP 7. SuperCacher va caché el contingut del lloc en tres capes diferents. Primer de tot els continguts estàtics, després es van memorar i al final es va posar en memòria cau el contingut dinàmic. Però el hosting d’allotjament de GoDaddy encara no és compatible amb el programa PHP més recent i no utilitza cap tecnologia especial com SSD, velocitat del servidor NGINX, etc..

GoDaddy no està utilitzant un enfocament Pro-actiu per trobar els problemes si és que per què hi ha tant soroll. D’altra banda, la supervisió interna de SiteGround evita l’error i supervisa els servidors d’una manera activa. De manera que no només solucionen l’error, sinó que s’esforcen molt per eliminar les causes abans que es converteixin en una situació greu.

Una altra opció atractiva és el mecanisme d’aïllament del compte. En aquest cas, si un compte està afectat per algun virus o programari maliciós, no afectarà els altres. Cada compte està totalment aïllat dels altres. Significa que esteu completament segur.

SiteGround ofereix una còpia de seguretat gratuïta en tots els seus plans, però, com sabeu, GoDaddy cobrarà la còpia de seguretat de dades. SiteGround ha actualitzat recentment la seva infraestructura i reclama que ara són 7 vegades més ràpids que abans. Quan compareu ambdues empreses, serà la millor alternativa de GoDaddy per allotjar els vostres llocs web.

Característiques

SiteGround

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

StartUp

Economia

Lloc web

1

1

Domini Lliure

Espai de disc

10GB-SSD

100 GB-Spinning

SSD

No

Ample de banda

10.000 visites / mes.

Il·limitat

SuperCacher

No

Còpia de seguretat gratuïta

No

Adreces de correu electrònic

Il·limitat

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

250 dòlars

No

Garantia de devolució de diners

30 dies

30 dies

Visiteu SiteGround

3. BlueHos t

bluehost similar a godaddy

BlueHost és propietat del conegut grup EIG i compleix de forma efectiva les necessitats dels seus clients. Fins i tot es tracta d’una qüestió de suport o del rendiment BlueHost que es manté amb èxit. A més, si voleu utilitzar WordPress, us encantarà sentir que és un comentari oficial de WordPress.org.

GoDaddy i BlueHost ofereixen gairebé els mateixos tipus de funcions, però hi ha una gran diferència de qualitat de serveis. Les proves de velocitat i de temps de durada que vam realitzar són a favor de BlueHost.

Si comparem els serveis d’assistència d’ambdues empreses, el guanyador és BlueHost. L’equip d’assistència té coneixement i té l’experiència per fer front a problemes. A més, l’empresa manté un estoc de vídeos, tutorials, preguntes freqüents i diversos articles.

Ha protegit GoDaddy els recursos de cada compte d’allotjament? No, l’empresa no està utilitzant cap tipus de tècnica per assignar els recursos del servidor a cada usuari de manera eficient. Però BlueHost protegeix els recursos de cada usuari. Si un compte consumeix més recursos que límits, temporalment passarà a un altre servidor.

Si voleu establir un lloc de comerç electrònic, com coneixeran les vostres ofertes? Aquesta alternativa de GoDaddy ofereix 150 $ per anunciar el vostre lloc en coneguts motors de cerca. Això permetrà que l’empresa conegui la gent en molt poc temps. Però GoDaddy no ofereix cap crèdit publicitari en cap dels seus plans d’allotjament.

Si teniu la possibilitat de gastar poc més diners que el pla d’allotjament de GoDaddy, aquí teniu una gran oferta. Trieu el pla BlueHost “Plus” que inclogui crèdit de màrqueting de 200 dòlars, emmagatzematge il·limitat, amplada de banda, subdominis & dominis estacionats, comptes de correu electrònic i poden allotjar llocs web il·limitats en un sol compte d’allotjament.

Característiques

BlueHost

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

Bàsic

Economia

Lloc web

1

1

Domini Lliure

Espai de disc

50 GB

100 GB

SSD

No

No

Ample de banda

No modificat

Il·limitat

Protecció de recursos

No

Còpia de seguretat gratuïta

No

No

Adreces de correu electrònic

5

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

No

No

Garantia de devolució de diners

30 dies

30 dies

Visita BlueHost

4. A2Hosting: servei d’allotjament d’alta velocitat

a2hoting

Una altra gran alternativa de GoDaddy és la A2Hosting que ofereix un gran suport i rendiment. La companyia també ofereix eines creades a casa com l’accelerador de llocs optimitzats A2, augmentarà el rendiment que sigui el CMS que vulgueu operar. De vegades, un augment sobtat del trànsit alenteix la velocitat mortal dels llocs web o pot causar inaccessibilitat per als visitants. Per afrontar aquest tipus de situacions, podeu comprar eines Performance Plus per només 1,45 dòlars. Doblegarà els recursos d’allotjament com la CPU i la RAM per mantenir la disponibilitat del lloc en el moment dels pics de trànsit.

Com ja sabem, els servidors de GoDaddy no són tan fiables a causa dels problemes excessius d’aturada. Aquí consulteu les queixes i les queixes de revisió del client. Què passa si una empresa garanteix oferir una increïble autonomia del 99,9%? Sí A2 Hosting proporciona un 99,9% de garantia i mai no defalliu el lloc, fins i tot si teniu un pla molt bàsic i barat. La disponibilitat d’una seguretat adequada, una còpia de seguretat de potència i la supervisió personal del personal expert en els servidors fan possible la disponibilitat de servidors les 24 hores del dia.

L’allotjament A2 també ha dissenyat eines exclusivament per als aficionats a WordPress. Van desenvolupar un complement anomenat “A2 optimitzat”. Aquest complement configura automàticament el vostre lloc des de les perspectives de seguretat i rendiment. Tot i que GoDaddy encara no és capaç d’oferir cap eina especial per fer els seus serveis fiables.

Si no coneixeu les precaucions de seguretat, no us preocupeu que deixeu que l’equip A2 la tracti. KernelCare, Doble capes de tallafoc, defensa de la força bruta, exploració i supervisió mantindran el vostre lloc segur i segur.

A2 Hosting també és una excel·lent opció per establir un lloc de comerç electrònic. Els plans d’allotjament armat SSD ofereixen una instal·lació d’un clic per Magento, PrestaShop, OpenCart, etc. A més, els plans inclouen la integració PayPal i el certificat SSL gratuït per a transaccions segures..

A més de totes aquestes tecnologies diferents, l’empresa també facilita als clients una còpia de seguretat gratuïta, l’última versió de PHP, protecció d’identificacions i molts freebies (crèdit publicitari, descompte de temes Tesla, eina de presentació de motors de cerca fàcil i molt més.).

Característiques

A2Hosting

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

Lite

Economia

Lloc web

1

1

Domini Lliure

No

Espai de disc

Il·limitat

100 GB

SSD

No

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Optimitzador automàtic A2

No

Còpia de seguretat gratuïta

No

Adreces de correu electrònic

25

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

50 dòlars

No

Garantia de devolució de diners

En qualsevol moment (però devolució completa dins de 30 dies)

Visita A2Hosting

30 dies

5. HostGator

amfitrió web hostgator

Qualsevol tipus d’allotjament que vulgueu aquí és HostGator que ofereix molt amb preus baixos. Els seus plans d’allotjament compartits, gestionats per WordPress, Cloud, Revendedor, VPS i dedicats es consideren la millor alternativa de GoDaddy. La companyia també era propietat de EIG, la mateixa empresa que va adquirir molts altres noms famosos. Aquí ho veieu.

Ets nou i preocupat pel disseny del vostre lloc. Aquí teniu la solució a HostGator perquè ofereixen 4500 plantilles gratuïtes per al vostre lloc web. També podeu modificar aquestes plantilles segons el vostre desig. Creus que GoDaddy té un gran nombre de plantilles? Nah!

Xat en directe, sistema d’entrades, telèfon sempre estarà al vostre servei. A més, podeu fer preguntes als fòrums. La companyia també manté la galeria de vídeos sobre diferents temes com ara Webmail, WordPress, phpMyAdmin, etc. Algun cop, el xat en viu es fa una mica sensible. Però, tot i així, han aconseguit un avantatge sobre el GoDaddy, que fins i tot no ofereix Live Chat.

HostGator és també una opció molt decent per als desenvolupadors. L’empresa ofereix molts idiomes perquè els desenvolupadors puguin crear els seus propis dissenys personalitzats.

No només això, el crèdit publicitari de 200 dòlars, la migració gratuïta del lloc, el 99,9% de garantia de temps, la còpia de seguretat gratuïta de dades i els recursos no modificats van fer que els seus serveis fossin irresistibles..

Si voleu anar amb HostGator, aleshores, segons la nostra opinió, heu de triar “Baby plan”. Com que inclou moltes altres funcions útils, però costen uns quants dòlars més que el “pla d’execució”..

Característiques

HostGator

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

Hatchling

Economia

Lloc web

1

1

Domini Lliure

No

Espai de disc

No modificat

100 GB

SSD

No

No

Ample de banda

No modificat

Il·limitat

Còpia de seguretat gratuïta

No

Adreces de correu electrònic

Il·limitat

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

200 dòlars

No

Garantia de devolució de diners

45 dies

30 dies

Visita HostGator

6. DreamHost

allotjament de Dreamhost

Amb més d’1,5 milions de llocs i empresa guanyadora de premis de serveis al client 2016. Parlem, doncs, del que van obtenir, que és millor que GoDaddy?

Tot i que els seus plans són cars en comparació amb el GoDaddy, però estan proporcionant la qualitat que els usuaris estaven somiant.

En primer lloc, se’ls garanteix el 100% de garantia de temps de vida. Significa que, al llarg de la vida del compte d’allotjament, el vostre lloc estarà sempre disponible per a clients i visitants. A més, en comptes de subministrar l’empresa de l’equip d’assistència, confien en les seves pròpies capacitats i ofereixen un equip de suport propi.

Estan batent totes les empreses en la seva política de reemborsament oferint una garantia de devolució de 97 dies. TI vol dir que confien molt en els seus serveis. A més, el pla d’allotjament DreamHost inclou alguns fantàstics freebies com ara certificats SSL / TLS, crèdit d’anuncis i protecció de privadesa..

CloudFlare és una opció molt destacada per a l’entrega ràpida del contingut del lloc. GoDaddy no inclou cap integració CloudFlare. Si voleu serveis de CloudFlare, aleshores, que integreu el vostre lloc manualment, visiteu el lloc oficial de CloudFlare, que pot suposar un mal de cap per a una persona nova. Però aquí a Dream Host hi ha una integració automàtica de CloudFlare que podeu activar amb només un clic.

L’empresa ofereix el seu panell de control enrotllat a mà. Però no us preocupeu que han construït com a fàcil d’utilitzar. És molt senzill i fàcil d’utilitzar. Totes les opcions es mostren clarament si es tracta d’una gestió de correu electrònic o de bases de dades per navegar fàcilment a cada opció.

Ofereix 1 domini gratuït, emmagatzematge il·limitat en unitats d’estat sòlid, PHP 5, Perl, Python, Rails compatibles i tot el que vulgueu en un pla d’allotjament. Si esteu seriosos i voleu començar a treballar en línia, DreamHost segurament complirà les vostres expectatives.

Característiques

DreamHost

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

Bàsic

Economia

Lloc web

Il·limitat

1

Domini Lliure

Espai de disc

Il·limitat

100 GB

SSD

No

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Còpia de seguretat gratuïta

No

Adreces de correu electrònic

Il·limitat

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

100 dòlars

No

Garantia de devolució de diners

97 dies

Visita DreamHost

30 dies

7. GreenGeeks

greengeeks

Heus aquí GreenGeeks amb l’objectiu de protegir el medi ambient i utilitzar projectes d’energies renovables per potenciar la seva maquinària. Per a l’empresa de millora del rendiment que utilitza PHP7, SSD i CDN per fer els seus llocs web ràpids.

Com les altres empreses famoses, GreenGeeks també ofereix xat en viu, telèfon, correu electrònic, tutorials de vídeo i una base de coneixement per ajudar els seus clients. El creador fàcil d’arrossegar i deixar anar permet que l’usuari pugui construir el lloc sense cap llenguatge de programació.

Actualment l’empresa ofereix només un pla de hosting compartit. Però aquest pla d’allotjament únic és molt atractiu a causa d’un baix cost i una gran quantitat de funcions etiquetades “Il·limitades”. Igual que podeu allotjar llocs web il·limitats, podeu crear subdominis il·limitats, amplada de banda i emmagatzematge il·limitats i molt més.

Empresa també ofereix un paquet de màrqueting juntament amb eines d’enviament de llocs i d’optimització de motors de cerca. El seu pla d’allotjament únic i únic també és compatible amb el lloc de comerç electrònic oferint directoris protegits amb contrasenya, eines de xifratge, SSL i diferents carretilles.

En quant a tots els usuaris la seguretat i el rendiment del lloc són els requisits bàsics. Així, la detecció automàtica de Bruteforce, l’assassinat de correu brossa, la supervisió i les còpies de seguretat de les 24 hores del dia us manté segur des del punt de seguretat. Per a una càrrega més ràpida de pàgines, l’empresa ofereix diverses tècniques de caché, com ara caché de dades en calent i serveis integrats de caché.

Característiques

GreenGeeks

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

Bàsic

Economia

Lloc web

Il·limitat

1

Domini Lliure

Espai de disc

Il·limitat

100 GB

SSD

No

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Còpia de seguretat gratuïta

No

Adreces de correu electrònic

Il·limitat

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

No

No

Garantia de devolució de diners

30 dies

30 dies

Visita GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub només té l’experiència en plans d’allotjament compartits i ofereix tres plans com Spark, Nitro i Dynamo. T’ofereixen un domini gratuït juntament amb la compra d’un pla d’allotjament o pots transferir-te el domini existent sense pagar cap comissió. A més, transferiran el vostre lloc sense cap temps d’aturada.

Ofereixen un creador de llocs web BOLDGRID, que és completament gratuït amb els plans d’allotjament. Els temes pertanyen a diferents categories com ara música, negocis, bloc, fotografia, etc. Així que podeu triar les plantilles que vulgueu editar-les i obtenir-les en línia.

WHH que ofereix atenció al client 24/7 als Estats Units Els clients poden comunicar-se amb l’equip d’assistència al telèfon, al xat en viu i al skype. A més, l’empresa manté un centre d’ajuda que conté tutorials i articles.

Ofereixen quantitats diferents de crèdit publicitari a cada pla d’allotjament. En el pla bàsic d’allotjament, l’import és de 75 dòlars, i 175 dòlars de Nitro i 250 dòlars del pla d’allotjament de dinamo. L’empresa simplifica el procés d’instal·lació de WordPress, ja que durant el procés de checkout podeu seleccionar WordPress i el pla d’allotjament inclou WordPress preinstal·lat.

Característiques

WebHostingHub

GoDaddy

Plans (molt bàsics)

Espurna

Economia

Lloc web

2

1

Domini Lliure

Espai de disc

Il·limitat

100 GB

SSD

No

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Còpia de seguretat gratuïta

No

No

Adreces de correu electrònic

Il·limitat

100

Xat en directe

No

Crèdit publicitari

75 $

No

Garantia de devolució de diners

90 dies

30 dies

Visita WebHostingHub

Resum general de les alternatives de GoDaddy

Hem considerat que són les millors alternatives de GoDaddy i superar els problemes amb els quals s’enfronten mentre s’allotgen els seus serveis.

Perquè totes les empreses que ofereixen més que GoDaddy i, a més, les altres també tenen xat en viu per solucionar qualsevol problema .

Però, si enumerem les alternatives amb més precisió, escollim la I n Motion, SiteGround i B lu eHost. DreamHost també és una molt bona opció, però cara dels altres de la llista.

Ara ho fem senzill si comparem les funcions d’aquests tres principals proveïdors de serveis d’allotjament.

Característiques

En moviment

SiteGround

BlueHost

Plans

Llançament

StartUp

Bàsic

Lloc web

2

1

1

Domini Lliure

1

1

1

Espai de disc

Il·limitat

10 GB

50 GB

SSD

No

Ample de banda

Il·limitat

10.000 visites / mes.

No modificat

Còpia de seguretat gratuïta

No

Adreces de correu electrònic

Il·limitat

Il·limitat

5

Crèdit publicitari

250 dòlars

No

No

Empresa elaborada amb tecnologia

Zones de velocitat màxima

SuperCacher

Assignació de recursos

Política de devolució

90 dies

30 dies

30 dies

Preu

5,99 dòlars / mes

3,95 dòlars / mes

2,95 dòlars / mes

Visiteu InMotion

Visiteu SiteGround

Visita BlueHost

Acabem aquesta discussió i el nostre suggeriment és que haureu d’anar a InMotion. Perquè ofereixen tones de funcions com podeu veure la taula.

Però no vol dir que altres empreses siguin molt per darrere de la InMotion.

Com esmentem “Millor” en l’encapçalament, la qual cosa significa que totes són bones.

Però, a favor de més concisió i per a aquells que són nous al món en línia, tirem tot plegat en una empresa.

Millors alternatives per a GoDaddy per comprar dominis

Sens dubte, GoDaddy és el major registrador de dominis i ofereix dominis a tarifes econòmiques. GoDaddy ofereix un nou domini .com gairebé gratuït (0,99 dòlars el primer any), però la renovació és molt cara.

Heu de pagar gairebé a la renovació 15,17 dòlars. Però, sabíeu que hi ha algunes grans alternatives que ofereixen noms de domini a tarifes més baixes. Aquí hi ha alguns dels grans noms;

NameCheap

(10,69 dòlars / any)

 • Nom més popular i ben reputat del sector
 • Renovacions 10,69 dòlars per .com TLD
 • Cobren una tarifa ICANN de 0,18 dòlars
 • 2,88 dòlars per any per WHOIS Guard
 • Llistat de dominis GRATU inT al mercat
 • Tauler de control personalitzat i senzill

Comprar domini de NameCheap

(Recomanat)

NomSilo

(8,99 $ / any)

 • No són gaire populars en comparació amb NameCheap
 • Renovacions al mateix preu 8,99 dòlars per .com TLD
 • Sense quota ICANN
 • Guàrdia WHOIS GRATU WHOTA
 • Venda de dominis GRATU inTA al mercat de NameSilo
 • Tauler de control fàcil d’utilitzar

Comprar domini de NameSilo

Utilitzeu el codi de cupó "HostingSprout" per estalvi d’1 $

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map