Com afegir enllaços amb àncores fàcilment a WordPress i per què?

0

Estem aprofitant enllaços d’ancoratge a les nostres extenses publicacions de WordPress per ajudar els usuaris a saltar al tema que cerquen ràpidament.


Només cal fer una ullada a la nostra publicació de registradors de dominis. Hi trobareu exemples d’enllaços d’ancoratge a l’epígraf “Navegació ràpida”. Els enllaços d’ancoratge se solen col·locar a la taula de continguts, de manera que l’usuari que cerqui contingut específic pot accedir ràpidament a això.

A més, també és bo des del punt de vista SEO, ja que Google pot mostrar la llista de sota del vostre lloc en els resultats del motor de cerca.

No hi ha cap ciència de coets, per la qual cosa, si ets un principiant, sent-te lliure, és un procés molt fàcil.

Principalment hi ha dues maneres d’utilitzar els enllaços d’ancoratge: manuals i automàtics. Discutirem tots dos aquí.
Per tant, anem endavant i comencem amb un exemple en viu d’enllaços d’ancoratge. A continuació, es mostra la llista de temes que tractarem.

Feu clic sobre un tema que vulgueu conèixer i us portarà a la ubicació.

Navegació ràpida

Què és Anchor Link / tag?

Un enllaç d’ancoratge és un tipus d’enllaç d’una publicació que es pot ampliar a una ubicació concreta d’aquesta mateixa publicació / pàgina. Porta als usuaris a continguts específics de la publicació en la qual estiguin més interessats. Per tant, és realment útil per als usuaris que surten al vostre lloc web.

Un usuari mitjà triga de dos a tres segons a quedar-se o no al lloc web. Així és el moment en què heu de fer que quedin al vostre lloc.

La millor manera de convèncer-los és proporcionar el contingut que els interessava. I aquí és on els enllaços tenen un paper imperatiu. Fent clic a l’enllaç, els usuaris poden saltar-se l’altre contingut i saltar a la part que volen llegir.

Benefici de l’etiqueta Ancoratge?

Ajuda en l’organització del contingut: Amb l’ajut d’ancoratges, podeu mantenir les coses en ordre. Per exemple, teniu una publicació més llarga. Mitjançant una etiqueta d’ancoratge, podeu organitzar-la i millorar l’experiència de l’usuari. A més, en lloc de dividir el contingut en diferents publicacions, els ancoratges permeten que el webmaster mantingui tots en un mateix lloc sense embolicar el contingut..

Estalvieu temps i no desplaçeu: Gairebé el major benefici per a la vostra audiència que no haurà de desplaçar-se fins al final per llegir el contingut que vau col·locar al final de la publicació. I de vegades, quan es desplaça ràpidament, fins i tot passa pel contingut que busca, fet que és confús. Per tant, per saltar a les etiquetes d’ancoratge de contingut adequades són realment útils per als usuaris.

Per a ús de SEO / Motor de cerca: Un altre avantatge temptador és que motors de cerca com Google utilitzen enllaços d’ancoratge als resultats de cerca perquè els usuaris puguin accedir directament a aquell contingut específic al qual esteu enllaçant. Per tant, és un punt més per obtenir més trànsit i millorar la classificació dels motors de cerca

enllaç d'ancoratge a Google

Ja n’hi ha prou de conversa, passem al procés de com afegir-lo.

Com afegir un enllaç àncora manualment a WordPress:

El procés manual sol ser preferible quan voleu afegir menys enllaços específics al vostre article. Consta de dos passos.

 1. L’enllaç d’ancoratge mitjançant # signe. És on l’usuari fa clic per saltar al contingut que vol llegir
 2. El lloc on voleu que l’usuari pugui aterrar o podem dir el contingut principal al qual enllaceu.

Anem a començar

Pas 1:

Obriu la publicació de WordPress en què vulgueu utilitzar els enllaços d’ancoratge. Ara seleccioneu el text que vulgueu enllaçar i, a continuació, inseriu el botó d’enllaç disponible a l’editor de WordPress

com inserir un enllaç d'ancoratge

Després de fer clic al botó Insereix, apareixerà una petita finestra on solen col·locar enllaços. En aquesta ocasió, utilitzeu el número # d’enllaç d’ancoratge i, a continuació, escriviu les paraules clau relacionades amb la secció en què voleu que l’usuari pugueu entrar.

A continuació, premeu el botó Aplica. A continuació, es mostren alguns consells ràpids mentre s’escriu l’enllaç #.

 • No utilitzeu frases llargues i complicades.
 • Feu servir paraules clau a les quals us enllaceu.
 • Les guionetes no són essencials, però només fa que el text sigui més llegible, així que n’utilitzeu.

Fins ara, heu creat correctament l’enllaç d’ancoratge, però fent clic sobre ell no fareu res. Això és perquè no heu col·locat l’identificador de l’enllaç, de manera que el navegador no us portarà enlloc.

Pas 2:

El pas 2 també és molt fàcil com a primer pas i comporta una simple línia de codi. A l’editor de WordPress, mentre us quedeu a la publicació, desplaceu-vos cap al contingut on voleu que l’usuari navegui quan faci clic a l’enllaç d’ancoratge creat al primer pas..

Per exemple, volem que l’usuari navegui fins al paràgraf que es mostra a la imatge següent.

etiqueta d'ancoratge

Ara feu clic al botó “Text” que es troba a l’extrem superior dret de l’editor de WordPress.

Desplaceu-vos al paràgraf i escriviu aquesta línia de codi

 

En lloc de el títol de la secció, col·loca el mateix títol que utilitzeu al primer pas però sense # prefix. Vegeu la imatge següent.

Per veure si heu col·locat l’àncora o no, podeu tornar al mode “Visual” a l’editor de WordPress. Podeu veure un petit rètol com aquest

Enhorabona! Heu col·locat manualment l’enllaç / etiqueta d’ancoratge correctament. Ara guardeu la publicació i previsualitzeu-la per comprovar si funciona o no.

Resum ràpid

 • Seleccioneu el text que vulgueu utilitzar com a enllaç d’ancoratge. Utilitzeu l’enllaç d’inserció i, en lloc de proporcionar un altre tipus d’URL de pàgina, una paraula clau amb #. Per exemple # cotxes més ràpids
 • Ara desplaceu-vos a la secció de contingut on voleu que els vostres usuaris saltin quan feu clic a l’enllaç.
 • Canvieu al mode “Text” de l’editor de WordPress. A continuació, poseu aquest codi

Segons el nostre exemple, serà

Com afegir automàticament els enllaços a l’ancoratge mitjançant el complement?

Mètode 1

Utilitzar el plugin de wordpress és la manera més fàcil d’afegir enllaços d’ancoratge en publicacions més llargues. Així que dirigiu-vos als plugins de WordPress i instal·leu-los TinyMCE Avançat. És un dels millors complements per afegir ancoratge amb instal·lacions 2M +. Després d’instal·lar i activar el complement, veureu que afegeix algunes funcionalitats addicionals a l’editor de WordPress

complement per afegir enllaç a l’ancoratge

Pas 1:

Un cop instal·lada i activada, entra a la publicació i fes el següent

 • Seleccioneu el text que vulgueu utilitzar com a enllaç d’ancoratge
 • Feu servir el botó d’enllaç

com inserir un enllaç d'ancoratge

 • Ara, en lloc d’enllaçar-vos amb una altra pàgina / publicació, simplement escriviu la paraula clau amb # relacionada amb el text al qual esteu enllaçant.

(Fins ara, és el mateix procés que es va fer al pas 1 quan descrivim l’afegiment d’enllaços d’ancoratge manuals.)

Pas 2:

Al pas 2, feu el següent

 • Desplaceu-vos al paràgraf on voleu que els usuaris naveguin quan fan clic a l’enllaç d’ancoratge que vau crear Pas 1.
 • Seleccioneu el text al qual vulgueu enllaçar.
 • A continuació, des de les funcions mostrades del complement feu clic a “Insereix” i després a “Àncora”

afegeix automàticament enllaços d’ancoratge

 • Escriviu el nom que us heu posat al pas 1 com ho fem Bali-Indonèsia, però no useu # per introduir l’identificador.

Enhorabona! Ho heu fet correctament. Aquest complement estalvia molt del vostre temps preciós perquè no heu de deixar l’editor de “Visual” a “Text”. A més, no heu d’introduir cap línia de codi manualment.

Mètode 2:

Un altre mètode per utilitzar enllaços d’ancoratge per millorar l’experiència dels usuaris és utilitzar un altre complement. Fa que el procés sigui encara més ràpid que el connector esmentat anteriorment. Contingut fàcil és un dels millors complements molt útils per a administradors web que publiquen articles llargs. Té més de 100K instal·lacions amb una qualificació bastant bona.

Dirigiu-vos a la cerca de seccions de plugins de WordPress Contingut de taula fàcil i instal·leu-lo i activeu-lo.

Aquest complement realitza la major part del treball de forma automàtica. Crearà una taula de contingut amb enllaços d’ancoratge endevinant encapçalaments com a secció de contingut on voleu dirigir el vostre públic. Tanmateix, des de la configuració del complement, podeu personalitzar-lo segons les vostres necessitats.

Comencem

Pas 1

 • Instal·leu i activeu el complement
 • Ara navegueu a la configuració del complement com es mostra a continuació

configuració del plugin per a l'àncora automàtica

 • De manera predeterminada, el connector està habilitat per a les pàgines, de manera que a la secció “Activa suport” l’habilita per a publicacions.

 • L’opció “Inserció automàtica” us permet afegir enllaços d’ancoratge per a totes les publicacions automàticament. Però si voleu aparèixer a les publicacions seleccionades, desmarqueu aquesta opció.

 • Desplaceu-vos cap avall una mica on podeu configurar els paràmetres com on mostrar la taula i quan es mostrarà, etc..

taula d’enllaços d’ancoratge de contingut

 • Altres opcions inclouen la seva aparença.
 • Dins “Avançat” si us plau, podeu triar quin títol incloure o excloure de la taula.
 • Després de fer la configuració desitjada, no us oblideu de prémer el botó “Desa els canvis”.

Pas 2

Com podeu posar una taula de contingut a les publicacions?

 • Si activeu Inserció automàtica, el complement afegirà automàticament la taula de contingut de totes les publicacions.
 • Per inserir una taula de contingut d’enllaços d’ancoratge, dirigiu-vos manualment a aquesta publicació concreta.
 • Un cop estigueu a l’editor de publicacions de WordPress, desplaceu-vos cap al final i veureu “Índex de contingut” on podeu consultar l’opció “Inserir taula de continguts”..
 • Desa els canvis i aneu a la vista prèvia de la sessió.

El complement mostra automàticament la taula de contingut a la configuració.

Conclusió:

Fins i tot si sou un principiant, podeu fer ús d’enllaços d’ancoratge gairebé sense esforç. A dalt, hem esmentat diverses formes de com podeu inserir els enllaços d’ancoratge manualment i automàticament. Si sol publicar articles llargs, utilitzar enllaços d’ancoratge és la millor manera d’ajudar el vostre públic a proporcionar accés al contingut ràpidament. A més, també us ofereix un punt més des del punt de vista del motor de cerca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map