BlueHost vs HostGator 2020 [Velocitat, temps d’ús i funcions revisades]

0

Estàs confós de quin triar entre BlueHost i HostGator?


Comparació de BlueHost vs HostGator

Com que aquests dos són coneguts com a proveïdors d’allotjament de WordPress fiables i econòmics per crear un lloc web amb qualsevol CMS important com Joomla, Drupal o WordPress. I és per això que la gent sembla confusa a l’hora de seleccionar-ne un. Tots dos amfitrions ofereixen plans d’allotjament gairebé als mateixos preus i inclouen totes les funcions essencials com ara cPanel, instal·lador d’un clic, la darrera versió PHP i comptes de correu electrònic, etc..

Fets ràpids: revisió BlueHost vs HostGator

Tant BlueHost com HostGator són propietat d’EIG (Endurance International Group). El grup també ha adquirit molts altres grans noms de la indústria de hosting i està en col·laboració amb WordPress.com, SiteLock i Comodo, etc..

  • BlueHost va ser adquirit per EIG el 2010.
  • HostGator va ser adquirit per EIG el 2012.

Vista general de BlueHost vs HostGator

BlueHost apareix com un dels proveïdors recomanats a Wordpres.org. L’empresa és molt famosa pels seus preus econòmics i per això va allotjar més de 2 milions de llocs web. A més, ofereixen diverses opcions escalables com ara allotjament en núvol, dedicat i VPS.

D’altra banda, HostGator també és un jugador important i té més de 500 empleats. Ara gestionen més de 8 milions de noms de domini i 400.000 clients a tot el món. A més, també ofereixen nombroses solucions d’allotjament amb un preu molt raonable.

BlueHost

HostGator

Així, doncs, arribem amb la comparació de BlueHost vs HostGator per facilitar la vostra decisió. I estem segurs que al final de l’article podreu resoldre aquesta confusió i trobar-vos la millor.

Comparació de BlueHost vs HostGator: Qui guanyarà la batalla?

Reputació

Hi ha una combinació de la reacció dels usuaris sobre aquests dos proveïdors, però veiem que BlueHost té una reputació lleugerament millor que HostGator. Hi pot haver algun motiu possible com BlueHost és oficialment recomanat per WordPress i també per molts bloggers influents.

A més, BlueHost té una excel·lent reputació entre els blocaires i administradors web que només volen iniciar un bloc. Mentre que, d’altra banda, molts es queixen que HostGator intenta confondre els novells per la seva tàctica de malestar.

Va haver-hi un moment en què HostGator va considerar com un dels grans proveïdors de serveis, però ara molts usuaris no estan satisfets amb la seva qualitat, sobretot atenció al client. Si bé hi ha una fluctuació ignorable en la qualitat dels serveis de BlueHost. Així doncs, anem cap a BlueHost quan es tracta de reputació.

Guanyador: BlueHost

Horaris

Heu d’assegurar-vos que el vostre lloc web no baixa gaire sovint perquè això pot devastar la reputació del vostre lloc. La veritat virulenta és que els temps d’inactivitat no es poden eliminar del tot. Però es pot disminuir allotjant els llocs en proveïdors d’allotjament de qualitat.

BlueHost ofereix un funcionament sòlid. El compte que estem utilitzant realitza una competència. Fins al moment no hem enfrontat cap dels incidents quan la seva mitjana de temps baixa ha estat inferior al 99,9%. Aquí teniu les estadístiques de temps de funcionament que el robot Uptime m ha supervisat a o.

BlueHost Uptime

UptimeTest BlueHost Hosting

Al contrari, HostGator també funciona molt bé i aconsegueix fer un funcionament 100% en alguns mesos, però no té consistència.

Actualment, estan fent bons resultats, com es pot veure la imatge a continuació, que demostra que han estat del 100% durant els darrers 7 dies. Però quan es tracta de 30 dies de seguiment el temps d’activitat mitjà es converteix en el 99,98%. I si parlem del període abans de 30 dies, també ens enfrontem a dos temps d’inactivitat el primer dura 1 minut, i el segon manté el nostre lloc a la baixa durant 3 minuts..

Tot i que es tracta d’aturades menors, però en general, es converteix en un temps d’inactivitat greu.

HostGator Uptime

Hosting UptimeTest HostGator

Sí, sempre hi ha possibilitats d’aturada amb tots els proveïdors d’allotjament, però d’acord amb les estadístiques d’ocupació de BlueHost vs HostGator, BlueHost és el guanyador evident..

Guanyador: BlueHost

BlueHost

HostGator

Velocitat

Odies esperar? A ningú li agrada que el seu navegador no continuï carregant la pàgina i, eventualment, el lloc es carregui amb contingut trencat. Si els servidors triguen un temps més elevat a carregar la pàgina, això significa una baixa velocitat i, per tant, una disminució del trànsit. I quan no hi ha trànsit, quin és el propòsit de mantenir el lloc web. Després del temps de funcionament, la velocitat és el següent element imprescindible que cal tenir en compte.

Les dues companyies es troben molt a prop de l’altra quan es comparen les estadístiques de velocitat

Prova de velocitat BlueHost

Pingdom BlueHost Speed ​​Test

Prova de velocitat HostGator

Pingdom HostGator Speed ​​Test

El resum de les estadístiques explica que ambdós carreguen la pàgina en menys de 1 segon. Però de vegades el lloc on s’allotja Els servidors HostGator tenen entre 800 i 1500 ms. La durada encara és respectable, però reduir el temps de càrrega significa que la càrrega del lloc és ràpidament, per tant, és millor per al vostre lloc.

El lloc allotjat al servidor BlueHost té més mida de pàgina que HostGator, però encara es carrega més ràpidament que HostGator.

Guanyador: BlueHost

Prova d’impacte de càrrega

Si feu la prova de càrrega, podeu jutjar la qualitat dels servidors. Per comprovar si ambdues empreses ofereixen allotjament web sostenible i fiable, fem servir una famosa eina coneguda com a LoadImpact.

Amb l’ajuda d’aquesta eina, enviem usuaris virtuals als dos llocs allotjats en servidors HostGator i BlueHost.

Consulteu a continuació les estadístiques per trobar el millor amfitrió web.

Les estadístiques d’HostGator mostren que fins a 30 usuaris virtuals els resultats són força satisfactoris i el temps de càrrega es queda en la majoria dels 630ms. Però després d’aquest servidor, es mostra un comportament inestable i un temps de càrrega augmentat fins a 16 segons.

HostGator LoadImpact Estadístiques

Servidor HostGator de prova LoadImpact

BlueHost LoadImpact Statistics

Segons les estadístiques de BlueHost, inicialment el seu servidor triga gairebé 950ms, però després d’això, els servidors juguen força bé reduint el temps de càrrega. En observar, podeu veure que la major part del temps de càrrega del lloc es manté per sota dels 900ms i només hi ha poques vegades quan toca 1 sec. També podeu veure la consistència en la línia del temps de càrrega.

Així doncs, vol dir que els programadors de BlueHost poden gestionar el trànsit de manera eficient fins i tot quan hi hagi més usuaris actius.

LoadImpact Test BlueHost Hosting

Guanyador: BlueHost

Serveis de suport

Què passa amb la política de suport de l’amfitrió web? Ofereixen suport tècnic les 24 hores del dia? Es tracta d’un àmbit que és més important tant per a principiants com per a experts.

Ambdues empreses ofereixen xat en viu, telèfon, correu electrònic, servei de venda de 24 hores i 24 hores i una base de coneixements amb articles complets. Però tots dos són ràpids?

Els serveis d’assistència de BlueHost són més ràpids que HostGator. Sempre que necessitem ajuda o informació necessària, iniciem un xat en viu i ens connectem entre 5 i 7 minuts.

Però quan parlem El xat en viu de HostGator és terrible. Inicieu un xat en viu per obtenir la resposta ràpidament. Però, de mitjana, es triguen gairebé 10 – 40 minuts i, fins i tot, de vegades cal esperar gairebé una hora. Suposem que voleu més recursos o que el vostre lloc tingui algun error, i que necessiteu ajuda de forma immediata, però només estan dormint. És un signe que “No importa els clients”.

Guanyador: BlueHost

BlueHost

HostGator

Funcions d’allotjament HostGator vs BlueHost

Espai d’emmagatzematge

Llavors, quant necessites l’espai d’emmagatzematge per emmagatzemar el contingut del lloc? En general, un simple lloc web de tipus informatiu no necessitava gaire espai. Oferta BlueHost 50 GB emmagatzematge en el pla bàsic mentre HostGator va etiquetar el seu emmagatzematge com “Il·limitat”.

Il·limitat significa que no hi ha cap límit, però quan l’empresa cregui que el vostre lloc consumeix més recursos, us avisaran per actualitzar el pla.. Normalment, quan un proveïdor diu il·limitat o no modificat, significa gairebé 100 GB. Però els usuaris d’HostGator poden carregar contingut fins a 200 GB fàcilment i, després, potser haurien d’actualitzar.

Guanyador: HostGator

Ample de banda

L’ample de banda és la transferència de dades quan cada visitant visita el vostre lloc. També podem dir que el nombre de visitants que pot contenir el vostre lloc. Si no teniu amplada de banda, ningú podrà visitar el vostre lloc.

Però no hi ha cap problema, perquè BlueHost i HostGator proporcionen un ample de banda no modificat en tots els plans.

Guanyador: Empat

Comptes de correu electrònic

Un compte de correu electrònic amb el nom de la marca sembla més professional i us proporciona més control.

Per això, heu de seleccionar un proveïdor que us permeti crear nombre de comptes de correu electrònic. BlueHost permet fins a 5 comptes de correu electrònic i 100 MB d’emmagatzematge de correu electrònic a cada compte. Aquesta quantitat és suficient perquè principalment els llocs web de nivell individual tenen una o dues adreces de correu electrònic per mantenir-se en contacte amb els seus visitants.

HostGator ofereix el nombre il·limitat de comptes de correu electrònic en tots els seus plans cosa que els proporciona una clara victòria sobre el BlueHost en aquesta ronda. Aquí tingueu en compte que tots dos proveïdors d’allotjament admeten correu web, POP i IMAP.

Guanyador: HostGator

BlueHost

HostGator

Panell de control

Un complicat plafó de suport no només serveix per operar, sinó que també perd la valuosa estona. No importa que si l’empresa ofereixi el seu propi panell o estàndard cPanel industrial, però la qüestió és que hauria de ser fàcil d’entendre.

Tots dos proveïdors ofereixen cPanel molt comú en el mercat per la seva naturalesa intuïtiva.

BlueHost Tauler de control

Tauler de control del panell de control BlueHost

Tauler de control HostGator

Tauler de control HostGator Tauler de control

Així que si actualment utilitzeu cPanel, canvieu a BlueHost o HostGator no produireu cap confusió. Francament, el BlueHost cPanel és més vistós i inclou eines de WordPress. Perquè ambdós ofereixen cPanel, per tant, això és un empat.

Guanyador: Empat

[Nota: Personalment ens encanta el tauler de control BlueHost més que HostGator.]

BlueHost

HostGator

Instal·lador d’aplicacions

Ja van passar els dies en què necessiteu aprendre ordres per instal·lar l’aplicació web (script) com WordPress. Ara han introduït tots els millors proveïdors d’allotjament de WordPress Instal·lador amb un clic que permet una instal·lació ràpida. Es tracta només d’uns pocs clics.

No només WordPress tots dos amfitrions web ofereixen nombrosos scripts com Joomla, Drupal i PrestaShop, etc. per realitzar les instal·lacions fàcilment.

Guanyador: Empat

Versió PHP

PHP és el llenguatge de programació més famós i cobreix gairebé el 82% de llocs web. Així, quant és important que seleccioneu una empresa que admeti la versió més recent de PHP?

La resposta és senzilla la versió més recent de PHP com 7.0, 7.1 pot millorar la velocitat del lloc de manera significativa. Aquí podeu obtenir més informació sobre el PHP.

Tant l’HostGator com el BlueHost són compatibles amb la més recent versions. Tanmateix, també podeu baixar de categoria a qualsevol versió antiga com ara 5.6 o 5.4.

Guanyador: Empat

BlueHost

HostGator

Dominis aparcats

És possible que no sentiu la necessitat dels dominis estacionats al principi, però un cop conegut, aquest ús també per garantir la marca i el trànsit. Per exemple, tens un domini abc.com i rep un trànsit notable. I si algú crea el nom de domini similar a tu com abc.net? Hi ha possibilitat que tingui alguns dels vostres visitants potencials.

El domini estacionat us protegeix de tals incidents. Amb El pla bàsic de BlueHost pot aparcar 5 dominis. Vol dir que si compreu abc.net podeu assenyalar-lo el vostre nom de domini (abc.com) i sempre que el visitant obri abc.net es redirigirà automàticament al vostre lloc (abc.com).

Però HostGator no va oferir cap facilitat per aparcar els dominis en el seu pla (bàsic) Hatchling. Per tant, si l’aparcament del domini és imprescindible en el vostre cas, el pla d’Hatchling d’HostGator no és una bona opció.

Guanyador: BlueHost

Migració del lloc automàtic

La migració del lloc va resultar una opció convenient quan vau pensar en canviar el vostre blog / lloc web d’un proveïdor existent a un altre. És possible que hi hagi múltiples motius de migració com ara la manca d’opcions escalables. L’altra raó podria ser que el proveïdor existent ja no sigui un proveïdor de qualitat.

Així, si voleu migrar de l’antic proveïdor a HostGator, només cal que ompliu el formulari de transferència i transferiran totes les coses com bases de dades, continguts i scripts, etc. a cost zero. Recordeu que esteu apte per a la migració automàtica durant els primers 30 dies d’inscripció. I al cap de 30 dies un administrador només us atendrà.

Mentre, d’altra banda, us sorprendrà veure-ho BlueHost cobra 149,99 dòlars per la migració de llocs web automàtics. Així que si voleu canviar el vostre lloc als servidors de BlueHost, feu-ho millor vosaltres mateixos. Hi ha molts tutorials disponibles a Internet.

Guanyador: HostGator

Encriptem SSL

Al principi, SSL va ser la part important per a llocs que tracten dades personals dels clients com ara noms, adreces, números de targetes de crèdit, etc. S’utilitza per xifrar el personal de l’usuari mitjançant la implementació de protocols de seguretat per millorar la seguretat i la privacitat..

Però ara es converteix en una part obligatòria de tots els llocs web i blocs, ja sigui que teniu, el blog basat en contingut o un lloc de comerç electrònic a causa del recent anunci de Google. Els motors de cerca (Google) ofereixen cert avantatge en els llocs amb SSL.

El BluePlop de BlueHost té l’opció Xifrar-nos en tots els seus plans. Això permet a l’usuari activar el SSL en només uns clics. Però HostGator no ha introduït fins ara aquest tipus de funcions automatitzades i útils (anem a xifrar-les). Per descomptat, també proporcionen SSL en tots els seus plans, però heu de fer alguns treballs tècnics per activar-lo i pagar despeses addicionals..

Guanyador: BlueHost

BlueHost

HostGator

Còpia de seguretat de dades

Tenir còpies de seguretat és l’última esperança quan tot s’ha desordenat i no veus cap solució. En restaurar una còpia de seguretat, el vostre lloc canvia a una posició quan heu creat la còpia de seguretat. Per això, és necessari crear la còpia de seguretat. Hi ha molts serveis gratuïts i de pagament per fer còpies de seguretat de tots els elements seleccionats o seleccionats d’un lloc web.

Una opció de creació de còpia de seguretat proporcionada per l’empresa d’allotjament juntament amb un pla que es dóna normalment al tauler de control i no cal instal·lar cap plugin.

BlueHost ofereix serveis de còpia de seguretat gratuïta i de pagament. Podeu configurar el servei per crear còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals. A més, si voleu descarregar la còpia de seguretat del vostre equip, podeu fer-ho mitjançant FTP. A més, no hi ha cap quota per restaurar la còpia de seguretat.

HostGator fa un mal treball aquí. L’empresa diu que ofereixen còpies de seguretat gratuïtes i, sí, tenen raó, però sempre que vulgueu restaurar la còpia de seguretat, cobren 15 dòlars. De debò ?? Yah! Estem seriosos. Llavors, què farem amb els serveis gratuïts que només poden fer la còpia de seguretat, però no permeten la restauració gratuïta?

Guanyador: BlueHost

Preu

El preu és un altre element molt important a tenir en compte especialment per a aquells amb fons limitats. Hauríeu d’assegurar-vos que obteniu valor pels vostres diners. Les dues companyies ofereixen plans compartits, WordPress, VPS i hosting específics.

Nom de domini gratuït

El nom de domini és una adreça web de qualsevol bloc o llocs web. Sense això, no podeu configurar un bloc. Molts dels proveïdors d’allotjament ofereixen això gratuïtament si compreu un pla de hosting. BlueHost també ofereix un nom de domini gratuït juntament amb l’allotjament web. No heu de pagar ni un cèntim durant el primer any.

HostGator no va oferir nom de domini gratuït als seus clients. Això serà una mica més per al primer any que el BlueHost.

Guanyador: BlueHost

BlueHost

HostGator

Dominis & Guàrdia de privadesa

Què passa si només voleu comprar el nom de domini? Tot i que hi ha alguns altres millors registradors de domini, BlueHost i HostGator també són una consideració excepcional. Hi ha una lleugera diferència entre els seus preus.

BlueHost cobra 11,99 dòlars per un domini .com mentre que HostGator l’ofereix en 12,95 dòlars. Però la història encara no s’ha acabat. Després d’un any, BH va costar 15,99 dòlars, mentre que HG demana 15 dòlars per a la renovació. Així, si aneu a buscar BH, podeu estalviar gairebé un dòlar per una vegada, però pagueu més en renovacions respecte a l’HG.

La protecció de la privadesa del domini és un complement que amaga informació privada com adreça de correu electrònic, etc. per estalviar-vos dels correus electrònics i empreses comercialitzadores malicioses. Però aquí teniu en compte que no és un complement addicional. Per tant, si voleu activar-ho, BlueHost ho ofereix en 11,88 dòlars, mentre que HostGator l’ofereix en 12,95 dòlars.

Durant el primer any, estalvieu gairebé 2 dòlars en comprar un domini i protecció de la privadesa del BlueHost i, en renovacions, us estalviareu pocs cèntims. Com que les diferències són menors, es tracta, doncs, d’un empat clar.

Guanyador: Empat

Web Hosting

BlueHost ofereix 3 plans d’allotjament web en categoria compartida. En aquest moment no hi ha diferència de costos, tant els preus del proveïdor són els mateixos, excepte els plans bàsics. Al seu pla bàsic, BlueHost ofereix 1 nom de domini gratuït, 50 GB d’emmagatzematge (més que suficient) i amplada de banda no modificada. Podeu allotjar un domini en aquest pla. Això és molt adequat si voleu allotjar un petit bloc personal.

HostGator ofereix un emmagatzematge i amplada de banda no modificats en el seu pla d’exclusió, però restringit a un nom de domini. A diferència de BlueHost, no proporcionaran un domini gratuït durant el primer any en la compra del compte d’allotjament.

A més del pla bàsic, si parlem dels plans Plus (BlueHost) i Baby (HostGator), tots dos són força similars. Podeu allotjar dominis il·limitats. És el més adequat per als usuaris que tenien previst crear diversos llocs web en un futur proper sense gastar diners addicionals. Com podeu veure, no hi ha cap diferència destacada entre els plans superiors als bàsics, així que anem a lligar aquesta secció com la anterior.

Guanyador: Empat

BlueHost

HostGator

Política de devolució

La política de devolució també es pot descriure com la garantia de devolució. Una empresa només pot esforçar-se per satisfer tots els seus clients. No hi ha cap garantia que si un usuari està plenament satisfet i, així, l’altre. Aquí entra en joc la política de reembossament i estalviareu els diners.

Després de registrar-se a BlueHost, podeu demanar el reemborsament durant els primers 30 dies. Així que si considereu que els seus serveis no són satisfactoris, segur que torneu diners. Recordeu aquí que al cap de trenta dies no podeu sol·licitar la devolució.

Tot i que HostGator segueix la política de reembossament de 45 dies, de manera que significa que teniu més dies per provar els seus serveis abans de prendre una decisió de si sol·liciteu el reembossament o no?

Per tant, decidir entre BlueHost o HostGator en termes de garantia de devolució de diners, no és tan difícil triar-ne la millor. No és bastant fàcil?

Guanyador: HostGator

Conclusió

Així que ha arribat el moment de traure una conclusió entre BlueHost i HostGator. Quan parlem d’altres aspectes com SSL gratuït, BlueHost també té la avantatge d’HostGator. A més, BlueHost també inclou una còpia de seguretat gratuïta, aparcament de dominis, nom de domini gratuït i un quadre de control ben moblat en el seu pla més bàsic.

D’altra banda, HostGator proporciona moltes altres funcions, com ara comptes de correu electrònic il·limitats, subdominis, emmagatzematge superior per a correus electrònics i 4500 plantilles de lloc web gratuïtes. Però, haurien de plantejar-se sobre SSL gratuït per Let’s Encrypt ja que és important per a SEO.

Podeu obtenir el SSL gratuït de CloudFlare. Ja utilitzem SSL gratuït per CloudFlare en alguns dels nostres blocs, i la part més favorable és que no heu d’aprendre cap cosa tècnica per implementar-la. Aquí teniu una guia completa per habilitar la SSL gratuïta de CloudFlare als llocs web amb WordPress.

En definitiva, els plans BlueHost estan ben dissenyats i faciliten la màxima disponibilitat dels seus serveis ràpids, de manera que us suggerirem BlueHost.

Estem segurs que la revisió us ofereix tot i no hi ha més confusió que seleccionar entre BlueHost i HostGator?

BlueHost

HostGator

Si creieu que oblidem cobrir qualsevol característica important que s’ha de comparar, comuniqueu-nos-la als comentaris. Estarem molt més contents de llegir els vostres suggeriments i comentaris.

Si encara necessiteu ajuda i confusió sobre HostGator vs BlueHost, no dubteu en contactar. Sempre estem aquí per ajudar-vos a trobar el millor host web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map