10 millors alternatives i eines similars a Spyfu 2020

0

A tots ens agrada situar-nos més amunt a les pàgines de cerca, però per dominar les posicions SERP, heu de tenir un arsenal d’eines de SEO de confiança però poderoses.


Spyfu és una eina d’investigació de competidors de pagament amb moltes funcions, però no és tan eficient com hauria de ser.

Així doncs, vam provar i investigar a fons per trobar alguns dels millors serveis alternatius Spyfu per ajudar-vos a assolir més de les expectatives.

Hem analitzat un dels nostres llocs web mitjançant Spyfu per comprovar les dades orgàniques, els rànquings de les paraules clau, els enllaços enllaçats i els resultats van ser una mica obsolets, cosa que realment xucla quan pagueu boniques taxes mensuals..

Al mateix rang de preus, podeu considerar la subscripció d’altres eines que ofereixin resultats fiables i informes actualitzats.

Tanmateix, Spyfu té algun potencial per portar la vostra empresa al següent nivell.

Aquestes són les principals característiques de la companyia:

 • Paraules clau principals orgàniques amb clics estimats
 • Dades de campanya de cerca o PPC pagades
 • Edat del nom de domini
 • Comparació entre KWs pagats i orgànics
 • Estadístiques de rànquing
 • Noms de domini principals competidors
 • Enllaços enllaç entrants

10 millors eines alternatives per a la competència i paraula clau de recerca 2020

1. SEMRush

SEMrush és una de les eines de creació d’enllaços més populars que us permeten avançar davant dels vostres competidors per obtenir més trànsit i aconseguir més ingressos. Amb aquesta eina de SEO integral, podeu explorar sense esforç els termes de cerca del competidor que els impulsen més trànsit o clients. Inclòs el recerca de paraules clau, aquesta alternativa SPYFu és una casa d’eines útils

 • Enllaços enllaçats
 • Informació de trànsit
 • Comparació de dominis
 • Seguiment de posició
 • Auditoria del lloc
 • A la pàgina SEO
 • Recerca en publicitat
 • Eina de generació de plom i molt més

SEMrush és un programari de SEO basat en el núvol i per utilitzar el programari que cal iniciar la sessió al seu lloc web. En primer lloc, al tauler apareixerà una barra de cerca on podreu introduir l’URL o els competidors per a una estadístiques de valor ràpid, com la cerca orgànica, el nombre de backlinks, les paraules clau orgàniques de millor rendiment i les tendències, etc. Això també us ajuda a identificar els vostres rivals i la seva classificació al motor de cerca. A més, SEMrush també permet filtrar els resultats des de la perspectiva de l’escriptori o del mòbil. D’aquesta manera, podreu treure les paraules clau orgàniques i competitives de la competència sense esforç.

millor quadre de comandament alternatiu de spyfu

SemRush manté una de les millors eines de paraules clau a la indústria. Mitjançant aquesta eina, no només podeu explorar tones de paraules clau relacionades, sinó que, al mateix temps, proporcionarà els detalls, com ara la dificultat de les paraules clau i el volum de cerca, etc., de manera que podeu decidir ràpidament sobre una idea. Eina de paraules clau màgiques és una altra bona incorporació a la recerca de paraules clau per SEMrush. Aquesta funció intel·ligent us permet explorar milions de paraules clau amb diferents coincidències i, per tant, explorar noves oportunitats.

eina de màgia de paraules clau semrush

Com tots sabem, els backlinks tenen un pes important sobre les posicions de SERP. A través de SEMrush podeu fer-ho descobriu el perfil de backlink del vostre competidor i així dissenyar-ne un de més eficaç. Per a una anàlisi en profunditat, la funció proporciona detalls com enllaços enllaçats, ancoratges, el domini d’on provenen els enllaços, backlinks nous i perduts i molts altres. Hi ha una altra característica anomenada Eina d’auditoria de backlink que funciona conjuntament amb la consola de cerca de Google per ajudar-vos a esbrinar i eliminar els enllaços tòxics de manera ràpida i senzilla.

Junt amb la paraula clau i la investigació de competidors efectius, el que el converteix en una alternativa forta a spyfu és l’eina de recerca publicitària. SEMrush permet dibuixar campanyes PPC efectives proporcionant dades útils. L’eina pot revelar competidors

 • Activitats d’anuncis
 • Les seves millors paraules clau
 • Les seves còpies d’anuncis rendibles
 • Historial dels anuncis

D’aquesta manera, podreu aprendre molt sobre els seus avantatges i aspectes negatius mentre estalvieu el temps. Com que les preferències dels clients varien país per país, el que SEMrush també és òptim per al PPC local admet 100 ubicacions i 20 idiomes.

Pel que fa a preus, pot semblar SEMrush com una alternativa cara, però us permetrà explorar més oportunitats en comparació amb SpyFU. Els blocaires poden realitzar una investigació en profunditat de paraules clau i, per a la publicitat, hi ha moltes funcions per vigilar els rivals i les campanyes pròpies. SMErush pot proporcionar dades per a més de 100 ubicacions, la qual cosa suposa una clara avantatge de SpyFU. A més, podeu accedir a les funcions premium de SEMrush mitjançant Test de 7 dies i hi ha un compte gratuït També és bo per a principiants. Si bé SPYfu ofereix només un compte gratuït amb resultats molt limitats. En poques paraules, SEMrush és el millor que només pot descarregar els informes en format pdf per obtenir una visió general més recent..

2. Mangools – AKA KWFinder (la millor alternativa a Spyfu per a la recerca de paraules clau orgàniques)

Mangools sovint anomenat KWfinder us ajuda a ampliar el vostre negoci exposant les possibles oportunitats del vostre lloc web. L’eina disposa d’una de les bases de dades riques de la indústria per presentar-vos els resultats precisos. Mangools està ben organitzat, que és una combinació de cinc eines diferents

 • KWFinder
 • SERPChecker
 • SERPWatcher
 • LinkMiner
 • SiteProfiler

Si sou blogger i cerqueu una alternativa SpyFu per explorar oportunitats de paraules clau, KWFinder és una excel·lent eina per fer-ho. Encès KWFinder pot generar suggeriments, utilitzar termes completats automàticament o basats en preguntes. Us ofereix centenars de suggeriments de paraules clau. L’objectiu que maximitza la seva usabilitat que cadascuna de les paraules clau suggerides es mostra amb el seu gràfic de tendència en cercadors, volum de cerca, CPC, PPC i dificultat de les paraules clau. A més, podeu aplicar diferents filtres que realment estalvien temps.

kwfinder - alternativa spyfu per a la investigació de SEO

Les persones que es troben en diferents llocs tenen gustos diferents i, per tant, les preferències de cerca. KWFinder és una eina ideal per a la recerca de paraules clau localitzada, on fins i tot podeu seleccionar una ciutat per fer recerca precisa. A més, admet més de 40 idiomes.

Comprobador de SERP us permetrà conèixer les pàgines més altes de la paraula clau amb 48 mètriques de SEO diferents. Podeu comprovar o desmarcar de mètriques com ara intensitat del perfil d’enllaç, MOZ DA / PA, Majestic TF / CF, diferents extensions de domini, URL indexat i molts més. D’aquesta manera, podeu determinar ràpidament la força dels llocs web classificats en una paraula clau. A més, a la part inferior de la pàgina de SERPChecker, podeu veure una barra on podeu posar el vostre lloc o una URL del competidor per a la seva comparació..

Igual que Spyfu, SERPWatcher us permet fer un seguiment de la paraula clau que escriviu per rastrejar. En només una pantalla, podeu veure molta informació com

 • Posicions al motor de cerca
 • Historial de posicions
 • Canvis de posició
 • Volum de cerca d’aquesta paraula clau durant un període específic
 • Seguiment de paraules clau per a mòbils i d’escriptori
 • Seguiment de paraules clau localitzat

Índex de dominància és una altra gran mètrica que es mostra a SERPWatcher que us indica quina és la vostra paraula clau dominant el trànsit orgànic.

Enllaç Miner és una característica excel·lent per descobrir i fer un seguiment eficaç de les estratègies de creació d’enllaços del competidor i, a continuació, per idear-ne la vostra. Ells tenen una magnífica base de dades d’enllaços històrics i frescos per descobrir tots els enllaços. Link Miner us permet filtrar els enllaços de backlinks tot, nous i perduts. Quan introduïu l’URL, l’eina extraurà tots els enllaços i podreu assenyalar-lo

 • Total de backlinks i dominis de referència
 • Follow / No Follow & enllaços suprimits
 • Flux de citació / flux de confiança
 • Alexa Rank & Facebook comparteix
 • Àncora
 • Força d’enllaç: una combinació de diverses mètriques de SEO com follow / nofollow, CT / TF i moltes altres. Així, podeu accedir ràpidament al suc d’enllaços que es dirigirà a l’URL rival.

La companyia ha introduït recentment una nova funció anomenada SiteProfiler. De forma similar a SpyFu, és una eina d’analitzador de llocs web que proporciona molta informació digna del vostre competidor

 • Mètriques DA i PA, etc..
 • Tendències de trànsit, visites mensuals i regions
 • Principals paraules clau orgàniques / de pagament
 • Perfil de backlink, contingut superior i competidors, etc..

un lloc semblant a l’eina de perfils de llocs de spyfu mangools

Tot i que els mangools t’ofereixen PPC & Les estadístiques de CPC, però no us ofereixen cap funció avançada com SpyFu i SEMrush, com les còpies d’anuncis amb èxit, l’historial d’AdWords del competidor, la comparació de diversos competidors per veure les paraules clau rendibles i la seva despesa, etc. no serà bo com a alternativa a SpyFu per a campanyes de màrqueting. Tanmateix, si necessiteu una alternativa principalment per a la recerca de paraules clau de llocs web aleshores KWFinder / mangools és segurament la millor opció per triar-lo.

3. Serpstat

Inaugurat el 2013, Serpstat és una eina de SEO àmpliament popular que en només uns 5 anys van aconseguir gairebé 100k d’usuaris registrats. No hi ha dubte per què és tan popular, en un sol lloc obtindreu totes les eines de recerca de SEO i PPC. Aquesta potent plataforma de SEO inclou

 • Anàlisi de competidors
 • Recerca de paraules clau
 • Seguiment de rànquing
 • Anàlisi de backlink
 • Anàlisi publicitària
 • Auditoria del lloc i molts més …

De forma similar a SpyFu, us proporciona SerpStat eina d’anàlisi de llocs web per conèixer de forma ràpida el rendiment d’un domini que pot ser el vostre o el vostre competidor. Aquesta característica descriu la informació crucial com ara paraules clau orgàniques, visites mensuals, anuncis, paraules clau, etc., juntament amb informació gràfica diversa.

Serpstat Secció de recerca de SEO conté un conjunt de característiques beneficioses. Pot treure les paraules clau del competidor sense problemes. En poc temps l’eina mostrarà totes les paraules clau del vostre competidor juntament amb la posició del motor de cerca, el volum de cerca, el CPC i el PPC, etc.. A la barra lateral, la funció de “competidors” mostrarà tots els possibles rivals i, fent clic a qualsevol domini, l’eina extraurà les seves paraules clau..

Recerca de SEO de Serpstat

Una altra cosa que fa de Serpstat una gran alternativa a SpyFu és la seva capacitat per fer recerca localitzada. Serpstat us ofereix una base de dades de 28 països per realitzar una millor recerca local de SEO i PPC.

Si sou comercialitzador, també podeu aprofitar Serpstat com a substitut de SpyFu. Dins Recerca de PPC podeu esbrinar fàcilment les còpies de l’anunci, la posició de l’anunci al motor de cerca, el volum de cerca de paraules clau, el CPC i el nivell de competència. També podeu veure exemples d’anuncis i realitzar investigacions d’anuncis per conèixer les pàgines que s’estan promovent.

eines com spyfu - serpstat investigació PPC

Falta la paraula clau és una altra funció destacable que és realment útil per descobrir les paraules clau noves sobre les quals es troba el vostre rànquing de competidor, però que no sou.

Juntament amb l’eina on només heu d’introduir l’URL del competidor per treure les seves paraules clau, Serpstat també ofereix eina de recerca de paraules clau. Introduïu només la paraula clau de llavors i, en molt poc temps, podreu veure centenars de suggeriments generats per l’eina i moltes altres estadístiques en una sola pantalla, com ara Volum de cerca de cada paraula clau orgànica i de pagament, tendències de Google, competidor orgànic i anuncis i molts altres. Pot ser que sap que les consultes basades en preguntes són més atractives i aquí Serpstat us ajudarà. La funció de preguntes de cerca serà genera suggeriments basats en preguntes en incloure la vostra paraula clau desitjada.

Voleu cavar en la vostra estratègia de backlink per a la competència? L’anàlisi de backlinks de Serpstat és l’eina adequada per fer-ho. Només heu d’escriure l’URL del competidor i prémer el botó de cerca per veure moltes mètriques, com ara

 • Dominis de referència
 • Segueix / Nofollow els enllaços
 • Nombre de pàgines rastrejades per als enllaços enllaçats
 • Nombre d’enllaços diferents com .edu, .gov, etc..
 • Classificació de la pàgina i la classificació de la confiança
 • Nou & Enllaços perduts
 • Ancoratges i pàgines principals, etc..

Serpstat L’eina d’auditoria del lloc és l’eina més ràpida per fer un SEO eficaç a la pàgina. L’eina identificarà el lloc des de diferents perspectives, com ara duplicacions de títols i descripcions, falta de descripció, redireccions, indexació i diferents gràfics per entendre fàcilment. També hi ha una funció de seguiment de rànquing inclosa al Serpstat que pot fer el seguiment de les posicions de les paraules clau segons les ubicacions que heu seleccionat.

Altres funcions inclouen

 • Comparació de fins a 3 dominis
 • Eina per al màrqueting de continguts
 • Anàlisi del SERP
 • Anàlisi URL …

Serpstat us ofereix molts resultats beneficiosos sense haver de rompre el banc. Tant si busqueu una eina per a SEO o PPC, com si voleu realitzar una anàlisi de backlink en profunditat, Serpstat és un bon paquet complet..

 4. Ahrefs

Ahrefs és una excel·lent eina per ajudar-vos amb l’exploració d’enllaços i SEO. Si voleu conèixer el perfil de backlink, ahrefs és el millor lloc per fer una anàlisi en profunditat. Us presenta les dades més completes i completes gràcies a la seva rica base de dades de 12 bilions d’enllaços. A més, el seu sistema ràpid i proactiu rastreja gairebé 6.000 milions de pàgines web cada dia. Per tant, obtindreu resultats complets juntament amb diverses mètriques valuoses.

Ahrefs us ofereix el millor conjunt d’eines que inclou

 • Explorador de llocs
 • Recerca de paraules clau
 • Anàlisi de backlinks
 • Seguiment de rànquing
 • Auditoria del lloc
 • Explorador de continguts i molts altres

Explorador de llocs és la millor manera de començar a excavar a qualsevol lloc web o pàgina. L’eina proporciona informació àmplia sobre tres aspectes importants trànsit orgànic, dades d’enllaç enllaç i tràfic de pagament del vostre domini investigat Per obtenir informació sobre el trànsit, només cal escriure al lloc web del competidor a l’explorador de llocs i, a continuació, seleccionar “cerca orgànica” a la barra lateral. El l’eina mostrarà totes les paraules clau orgàniques juntament amb el volum de cerca, la posició, el nivell de dificultat i el trànsit estimat. Els Ahrefs poden fer-ho amb més precisió perquè controlen 130M + de paraules clau en una sola ubicació (EUA) mentre donen suport a més de 100 països. a més, Ahrefs també explora si el vostre competidor compra anuncis i quines són les paraules clau que paguen.

explorador del lloc ahrefs

Si voleu conèixer els enllaços que obtenen més sucs al vostre lloc competidor. O quins enllaços fan mal al vostre lloc? Fa ús d’ells verificador de backlink que exploren

 • Tots els enllaços de backlinks tots / nous / perduts
 • dominis de referència
 • Enllaços enllaçats trencats
 • Textos d’ancoratge
 • Quines pàgines tenen més enllaços enllaçats
 • Enllaços sortints, etc ….

Alertes és la característica més còmoda vigileu el perfil de backlinks del competidor. Aquesta funció us permet saber mitjançant els correus electrònics diaris, setmanals o mensuals (que escolliu) sobre els enllaços de backlinks nous i perduts. I el que és més sorprenent, us envia alertes sobre les paraules clau noves sobre les quals el vostre lloc comenci a classificar-se.

Explorador de paraules clau és una altra eina que fa que ahrefs sigui una alternativa perfecta a Spyfu. Fer una recerca de paraules clau és molt fàcil i en molt poc temps obtindreu milers d’idees noves a causa de la seva enorme base de dades de paraules clau. A més, a diferència de SpyFu que només és compatible amb la base de dades dels Estats Units / Regne Unit ahrefs retornen resultats basats en la base de dades de més de 100 països. L’eina us proporcionarà tones de mètriques

 • Volum de cerca & dificultat de paraula clau
 • Percentatge de clics d’una paraula clau
 • Resultats de la classificació amb diverses mètriques
 • Creació de la llista de paraules clau fav.

No teniu idea per escriure contingut. No et preocupis “Explorador de contingut” pot trobar una oportunitat potencial per a vostè. Esbrinarà els articles populars basats en les mètriques com el tràfic orgànic, les accions socials i els dominis de referència. També podeu utilitzar “explorador de contingut” per a oportunitats d’enllaços mitjançant la funció “Destacar dominis no enllaçats”. Permet descobrir els llocs web de contingut relacionats que no s’enllacen amb el vostre lloc.

L’auditoria del lloc d’Arefs és una eina d’estalvi de temps per esbrinar què està fent mal al vostre lloc. Explorarà el vostre lloc i us informarà amb ajuda de diverses mètriques relacionades amb l’enllaç intern, etiquetes HTML, enllaços, imatges, CSS, Hreflang i molt més. A més, l’eina no només identificarà problemes, sinó que també proporcionarà recomanacions per solucionar-los.

Juntament amb aquestes sorprenents eines, també podem trobar altres eines com ara

 • Comparació de dominis
 • Anàlisi per lots de dominis massius
 • Enllaçar entrellaços: cerqueu els llocs que enllacen amb els vostres competidors, però no vosaltres
 • Content Gap per trobar la paraula clau a la qual s’ha classificat el competidor

Ahrefs és una eina completa que pot donar a conèixer orgànics i els esforços pagats del vostre competidor. D’altra banda, quan es tracta dels detalls de l’anàlisi de backlinks i una enorme base de dades, Ahrefs segurament té una avantatge sobre Spyfu.

5. SEO PowerSuite

La suite de nom correcta a aquest programari. SEO PowerSuite està integrat amb una gran varietat d’eines per tal d’analitzar profundament el vostre competidor i el vostre propi lloc. A causa de la seva millor usabilitat i exhaustius informes, SEO Powersuite ho és àmpliament recomanat per experts. A diferència de la majoria de les eines, tindreu la configuració del programari a instal·leu-lo al vostre ordinador. El programari es divideix principalment en

 • SEO SpyGlass
 • Assistent d’enllaç
 • Auditor de llocs web
 • Rastrejador de rànquing

Els backlinks tenen un paper important en la classificació del lloc i, si voleu tenir una avantatge respecte al vostre competidor, heu de crear un perfil de backlinks fort. SEO SpyGlass és una de les eines més riques en la indústria per revelar el perfil de backlink del competidor. Juntament amb la seva pròpia base de dades, també integren les eines amb la base de dades més gran com Google Analytics i la consola de cerca de Google.

Quant a mètriques, SEO SpyGlass us proporciona nombroses mètriques útils. Una de les mètriques dignes és Risc de penalització que us descriu el perjudici d’un enllaç en funció dels factors de Google.

eina d’anàlisi de competidors SEO spyglass

Per obtenir informació interessant, podeu fer-ho analitzeu la base d’enllaç amb més de 50 mètriques, com ara

 • Total d’enllaços enrere i text d’ancoratge
 • Seguiu / no seguiu l’etiqueta
 • Enllaços desautoritzats
 • Alexa Rank, Moz PA / DA
 • Estat de l’índex en diferents motors de cerca
 • Enllaçar dominis i molt més …

D’altra banda, també n’hi ha funció d’encreuament d’enllaços que inclou llocs que s’enllacen amb el vostre competidor, però no amb vosaltres i us permet comparar fins a dominis.

Assistent d’enllaç és una eina molt útil per gestionar els enllaços sense esforç. El programari explorarà quins enllaços funcionen, el valor de l’enllaç enrere i els ancorats de textos, etc. mitjançant diverses mètriques. Vostè Voleu crear enllaços, l’eina us ajudarà a trobar les oportunitats segons els mètodes seleccionats.assistent d’enllaç: SEO powersuite

Al programari, automàticament recopilar dades de contacte de manera que podeu contactar amb l’administrador web relacionat amb l’eliminació de l’enllaç o qualsevol canvi en cas que analitzeu el vostre lloc.

Podeu crear un perfil de backlink millor que el vostre oponent, però, el vostre lloc té un rendiment baix. A auditoria de llocs per a SEO de la pàgina i altres aspectes tècnics us poden ajudar. Per trobar problemes, el programari analitzarà el vostre lloc contra diversos factors com ara redireccions, indexació, imatges, enllaços trencats i problemes a la pàgina, etc. Auditor del lloc us pot ajudar en altres aspectes com ara

 • Creació de llocs de lloc XML amigables
 • Llista de tots els errors i avisos juntament amb suggeriments de solució
 • Comprovació de l’optimització a la pàgina com la longitud del títol, les descripcions, els comptes d’H1 a H6, etc..
 • Anàlisi de la puntuació d’optimització de contingut
 • Densitat de paraules clau
 • Paràmetres de popularitat social de les pàgines. I hi ha molt més per explorar.

SEO Powersuite inclou un excel·lent programari de seguiment de rang. Podeu fer el seguiment de les paraules clau il·limitades i veure l’estat de les posicions així com un gràfic de classificació que mostra el rendiment del vostre lloc. L’eina suport al voltant de 327 motors de cerca, inclosos Google, Bing, Yandex, Yahoo, Duckduckgo, etc. i us permetrà fer un seguiment de les paraules clau per a ubicacions específiques. L’eina també proporciona informació orgànica, visibilitat de paraules clau i funció de comparació.

SEO PowerSuite compta amb brillant eina de recerca de paraules clau convertint-la en una millor alternativa SpyFu. Per generar suggeriments de paraules clau, el programari utilitza diverses eines com

 • Planificador de paraules clau d’AdWords
 • descobriment de paraules clau
 • Yandex wordstat
 • Google / Bing / Youtube / Ask / Amazon eina automàtica completa i relacionada
 • Generador de paraules clau i mesclador de paraules i de preguntes

A més, també podeu introduir l’URL del competidor per visualitzar la llista de les seves paraules clau juntament amb la classificació i altres mètriques. Tot i que SEO Powersuite arriba amb un preu més alt que SpyFu, però obtindreu un conjunt d’eines valuoses per a la investigació en profunditat, les paraules clau rendibles i molt més.

6. Seranking

Seranking és una de les millors plataformes de SEO i d’investigació en PPC, per tant, és una alternativa propera a SpyFu. Tant si teniu blogger com si necessiteu una eina de confiança per al vostre negoci, SEranking és una parada que inclou al voltant de 35 eines diferents. Algunes de les principals eines

 • Monitorització de backlink
 • Recerca de paraules clau
 • Auditoria del lloc web
 • Recerca en competidors per SEO / PPC
 • Seguiment de paraules clau
 • Detalls del trànsit i cada cop més

Si voleu seguir el seguiment del vostre perfil de backlink del lloc o del lloc del competidor monitoratge de backlink és la millor eina per fer-ho. És una característica impressionant per a la gestió de backlink analitzeu l’enllaç des de gairebé 15 paràmetres diferents, com ara els enllaços Seguir / no seguir, l’estat de l’índex de Google, les mètriques de Moz / Alexa, la popularitat social i descobrir dates, etc.. En lloc de enganxar la còpia, només cal marcar els enllaços que creieu que perjudica el vostre lloc de manera que es creï un fitxer de desautorització ràpida.

Si primer voleu romandre en competició, heu de saber quins són els vostres competidors. La secció de competidors de Seranking us permet fer-ho fer un seguiment efectiu del vostre competidor per a la paraula clau seleccionada. El gràfic de tendències us permet fer un seguiment senzill del progrés d’altres per tal de fer accions oportunes per a la vostra classificació. El l’eina pot fer el seguiment de les posicions de paraules clau orgàniques / de pagament segons el dispositiu seleccionat (escriptori / mòbil), ubicacions (país / ciutat) i motor de cerca (Google, Yahoo, YouTube, Bing i Yandex).

Similar a SpyFu, SEranking pot executar una auditoria detallada del lloc per optimitzar sense esforç el lloc a la pàgina. Es descriurà quins problemes crucials molesten al vostre lloc relacionats amb redireccions, meta, pàgines i enllaços, etc., i com podeu solucionar-los. També presenta l’estat de les pàgines rastrejades.

Un altre factor que fa que SEranking sigui una alternativa propera a SpyFu recerca de paraules clau. Igual que el seu competidor, SEranking us ofereix una eina eficaç per a la investigació de SEO i PPC. Seranking posa a la seva disposició la base de dades de 14 països, inclosa Estats Units, Canadà, Suècia i Regne Unit, molt destacats en comparació amb SpyFu. L’eina us proporciona estimacions de trànsit procedents de fonts orgàniques i de pagament. A més, mitjançant aquesta eina, podeu obtenir tota la llista de competidors de paraules clau orgàniques i de pagament. SErankig també mostra l’historial d’anuncis d’un domini buscat que és un camí ideal per als venedors mentre en dissenyen els seus.

alternativa a spyfu: eina de recerca de paraules clau seranking

La seranking també té un eina de suggeriment de paraules clau que generaran paraules clau com a paraules clau similars, relacionades i paraules clau de cua llarga.

A més de les diferents eines de recerca de SEO / PPC, SEranking ofereix una interessant eina anomenada “Pla de màrqueting”. Aquesta eina d’anàlisi del lloc escaneja el vostre lloc contra nombrosos factors, inclosos l’optimització de contingut a la pàgina, fora de la pàgina i etc., per tal de proporcionar-vos els consells valuosos. Sincerament, això és un gran eina per als principiants ja que proporcionen detalls sobre cadascun dels factors i enllacen per descriure com afrontar aquest factor.

Seranking ofereix diverses altres eines útils

 • Agrupador de paraules clau
 • Generador de plom
 • Eina eficaç de gestió de xarxes socials per publicar programacions i mètriques diferents
 • Permet crear informes de SEO amb una representació gràfica per a clients i molt més …

Seranking és una alternativa assequible a SpyFu. A diferència de SpyFu que ofereixen Prova de 14 dies accés a la majoria de les seves funcions. A més, permeten visualitzar informació limitada en un compte gratuït. El seu pla més bàsic comença a partir de 7 dòlars al mes que inclou la investigació de PPC i SEO. Tot i que aquest pla no inclou la gestió de xarxes socials, la supervisió de canvis de pàgina i l’API, etc. En general, SEranking és una bona eina per començar amb un pressupost reduït. Segurament podeu fer un ús productiu de l’eina i podeu accedir a la base de dades de més ubicacions (al voltant de 14) que SpyFu.

7. Moz Pro

És possible que tingueu coneixement del nom Moz. El 2004 es va constituir com a empresa de consultoria, però ara la empresa va introduir diversos serveis com Moz pro, SEO local i algunes eines gratuïtes. Pot ser que tingueu informació sobre les mètriques àmpliament utilitzades Autoritat de domini i autoritat de pàgina Moz es desenvolupa com a una de les mesures sòlides per determinar la potència d’un lloc web. Similar a SpyFu, MOZ és una casa de diverses eines productives

 • Explorador de paraules clau
 • Explorador d’enllaços
 • Seguiment de rànquing
 • Optimització a la pàgina
 • I per rastreig a demanda, etc.

Podeu accedir als serveis MOZ de forma gratuïta assaig (30 dies) o compte premium. En un compte gratuït, ofereixen deu cerques gratuïtes al mes per visualitzar DA i PA de dominis amb una altra informació limitada. Tot i això, podeu instal·leu la seva barra d’eines gratuïta per als navegadors web com Google Chrome i Firefox. La barra mostrarà DA / PA als resultats de la cerca de Google així que us proporciona una visió ràpida de la força d’un lloc web.

Si voleu descobrir més paraules clau o voleu enumerar les paraules clau del vostre competidor, això és Moz Explorador de paraules clau desenvolupar per. Podeu accedir a la seva base de dades dels EUA, Regne Unit, Canadà i Austràlia. Poseu la paraula clau de llavor o l’URL a la barra de cerca. Suposem que vam posar un domini i, a continuació, es traurà tota una llista de paraules clau posició de rànquing, puntuació de dificultat i volum estimat de cerca. Podeu posar l’URL de la pàgina específica per esbrinar quantes paraules clau es classifiquen en aquesta pàgina. L’explorador de paraules clau de Moz també us permet comparar fins a 2 dominis.explorador de paraules clau moz

Els enllaços tenen un paper fonamental per obtenir més visibilitat al motor de cerca del vostre lloc. Moz explorador d’enllaços és una eina molt rica en característiques que conté una base de dades de 35,5 bilions d’enllaços. Tot i que no és tan gran com ahrefs i SEO PowerSuite, però no deixa de ser una gran alternativa a SpyFu per obtenir resultats en profunditat. Entre els URL del domini, subdomini o pàgina específica per analitzar els dominis enllaçats amb ell. Moz us permet analitzar l’estratègia d’enllaç mitjançant diverses mètriques com ara

 • Enllaços entrants amb l’etiqueta follow / nofollow
 • Vinculació de dominis i textos d’ancoratge
 • Enllaços enllaços nous i perduts
 • Podeu comparar el perfil d’enllaç amb diversos dominis
 • Puntuació de correu brossa, seguiu els llocs d’enllaços més importants i altres mètriques

explorador d’enllaços moz

Igual que altres eines de màrqueting líders, MOZ també ofereix “Intersecció d’enllaç” funció. Simplement, introduïu els vostres URL propers rivals i l’eina realitzarà un seguiment dels llocs que enllacen amb ells. D’aquesta manera, també podeu acostar-vos als propietaris de llocs enllaçats per a backlink.

Per a una major visibilitat al motor de cerca, el vostre lloc no només necessita enllaços, sinó que ha d’estar ben optimitzat. Dins A la pàgina Nivellador només heu d’introduir l’URL de la pàgina i la paraula clau per a la qual s’està intentant classificar la pàgina. L’eina comprova la pàgina amb nombrosos factors de classificació i, si hi ha algun problema, proporcionarà les recomanacions sobre com solucionar-los.

Per descomptat, quan feu les vostres màximes lluites sobre la creació d’enllaços i l’optimització de llocs, també voleu fer un seguiment del progrés. L’eina de seguiment de classificacions Moz ajuda a fer el seguiment de les vostres paraules clau en centenars de països pel que fa a Google, Bing i Yahoo. També podeu habilitar els informes de correu electrònic de manera que envieu nous correus electrònics de classificació. Recentment, Moz ha introduït problemes de rastreig sota demanda, com ara temps de càrrega lenta, errors 4xx / 5xx i duplicació, etc., juntament amb la recomanació de solucionar aquest error. Malauradament, Moz no és una opció per a investigadors de PPC tot i que per a la investigació SEO especialment les seves mètriques de PA i DA són de gran ajuda per determinar la potència del competidor i les dificultats de les paraules clau.

8. iSpionatge

Les bases de dades de diversos països i la capacitat de cavar en estratègies de competidors que els proporcionen una conversió més elevada fan que iSpionage sigui una alternativa ideal a SpyFu. Aquesta eina d’intel·ligència competitiva permet amb les capacitats de descobreix les teves estratègies de SEO rivals i campanyes d’èxit. Podeu investigar dades de SEO i PPC de diversos motors de cerca com Google, Yahoo i Bing. Desbloqueja les eines

 • SEO competitiu i recerca PPC
 • Alertes per moviments del competidor
 • Recerca de paraules clau
 • Còpies d’anuncis i comparació de competidors
 • Mira la campanya …

Per investigació de competidors només dirigiu-vos al lloc. Les eines us permeten iniciar la vostra cerca posant una paraula clau o un domini. Després d’entrar a un domini, podeu veure les estadístiques estimades Pressupost de PPC, prom. posició de l’anunci i feu clic a etc. juntament amb els gràfics de tendències. iSpionage cobreix una bellesa gran base de dades 35 + M que està actualitzant contínuament per poder enumerar totes les paraules clau de PPC del vostre domini rival juntament amb diverses mètriques

 • Nombre d’anuncis per a paraules clau determinades
 • CPC, posició de l’anunci, volum de cerca, etc..

Isponage és la millor alternativa a spyfu

iSpionage també us ofereix un mètriques úniques anomenades KEI (índex d’efectivitat de paraules clau). Una puntuació més alta de KEI indica l’alta probabilitat que una paraula clau sigui rendible per a vosaltres. Es calcula en funció de les diferents variables, com la durada d’una paraula clau específica que s’utilitza a l’anunci i la data de la darrera vista. Per exemple, si una paraula clau s’està utilitzant en una publicitat durant molt de temps, això vol dir que també pot ser rendible per a vosaltres, altrament, el vostre rival hauria deixat d’utilitzar-ho.

Juntament amb Google, també podeu veure aquests detalls per a Yahoo i Bing.

De manera similar a SpyFu, iSpionage també trau les còpies d’anuncis del domini cercat amb molts detalls útils. Us diran el

 • L’efectivitat de l’anunci (concepte similar al KEI)
 • Paraules clau utilitzades en aquesta paraula clau en concret
 • Mitjana rànquing i nombre de dies per a aquest anunci, etc..

Amb iSpionage, també podeu fer-ho fer un seguiment de les pàgines de destinació dels seus competidors que us donarà la millor idea mentre dibugeu la vostra.

iSpionage és una eina excel·lent si voleu treure el vostre competidor paraules clau orgàniques. Realment és una manera senzilla de conèixer les noves oportunitats. L’eina mostra paraules clau de 1a pàgina, posició d’una paraula clau, tendència de posició i volum de cerca estimat, etc..

llocs similars com spyfu - isponage research organics

Una altra característica destacable d’iSpionage és Alerta de competidors. Aquesta funcionalitat útil fa un seguiment continu dels vostres diferents competidors i us envia alertes sobre els canvis que el vostre competidor va fer en paraules clau i anuncis, etc., també envien correus electrònics d’anuncis i paraules clau de millor rendiment. També podeu afegir una paraula clau, de manera que el sistema us avisa si el vostre competidor utilitza aquesta informació a la nova publicitat.

El rellotge de campanyes és un procés pas a pas senzill que recopila i envia informes setmanals de correu electrònic. Aquest sistema de control automatitzat en profunditat fa el seguiment dels vostres anuncis PPC, pàgines de destinació de paraules clau, etc. A més, podeu veure les proves A / B del vostre competidor en PPC que us permeten optar per la millor sense gastar. Tot i que tingueu en compte aquesta funció de suport Regne Unit, EUA i Base de dades d’Austràlia.

Juntament amb les eines de recerca de SEO i PPC, iSpionage ofereix una riquesa galeria de pàgines de destinació relacionats amb diferents categories com ara educació, moda i informàtica, etc..

Podeu fer servir Serveis iSpionage de forma gratuïta que ofereixen informació limitada. Els plans pagats comencen a partir de 59 dòlars / mes que permeten investigacions il·limitades, fins a cinc alertes de paraules clau, accés a la galeria de pàgines de destinació i visualització de la campanya. iSpionage és una alternativa fantàstica per a SpyFu, però ha perdut una eina de seguiment de classificacions i mètriques de dificultat de les paraules clau, en cas contrari, és una eina productiva per utilitzar-la.

9. LongTailPro

Longtailpro com el seu nom indica especialitzat en descobrir les paraules clau de longtail. Així que si busqueu l’eina d’investigació de PPC, no us convé. Tanmateix, per a la investigació de SEO, podeu aprofitar millor aquesta eina. Quan es tracta de recerca de paraules clau per explorar noves oportunitats LongTailPro és una excel·lent alternativa a SpyFu. En acabar de signar un compte, accedireu a la següent eina mitjançant un tauler de control.

 • Recerca de paraules clau
 • Rastrejador de rànquing
 • Anàlisi de backlink
 • Anàlisi del SERP

Inicialment, oferien una eina basada en programari que s’instal·la a la unitat d’ordinador. Però ara ofereixen una solució de SEO basada en núvols que és bastant ràpida en comparació amb l’antic programari basat en ordinadors. A diferència de SpyFu, longtailpro recerca de paraules clau L’eina ofereix diverses maneres com cercar

 • Paraules clau relacionades
 • Paraula clau de competidor
 • Paraules clau manuals

La millor part que LongTailPro és molt eficient per generar centenars de paraules clau a llarg termini només amb una sola paraula clau de selecció mitjançant dades del planificador de paraules clau de Google. Igual que Spyfu, longtailpro també afegirà un mode de recerca de paraules clau de competidor només cal que poseu l’URL i l’eina del vostre competidor per descobrir les seves paraules clau. A més del volum de cerca estimat, les ofertes i la competència, es basa en la cerca de paraules clau l’eina us proporciona mètriques de competitivitat de paraules clau. El KC és una estimació de quina paraula clau és fàcil, moderada o difícil d’ordenar.

Els backlinks es consideren la columna vertebral d’un lloc quan es fa SEO. Afortunadament, longtailpro va incloure una eina d’anàlisi de backlinks fàcil d’utilitzar. Després d’introduir l’URL del competidor, podeu veure Tots o Nou / perdut backlinks juntament amb diverses mètriques

 • Dominis referents i enllaços enllaços totals
 • Citation Flow, Flux de confiança
 • Indicació Follow, NoFollow i Eliminat
 • Text d’ancoratge, URL d’origen
 • Enllaços externs d’URL de font i molt més…anàlisi de backlink de longtailpro

L’anàlisi de SERP és una altra manera d’esforçar d’identificar els vostres possibles competidors. Escriviu una paraula clau de llavor i l’eina extraurà la classificació dels llocs més destacats en aquesta paraula clau. Ara podeu posar l’URL del competidor a l’eina d’investigació de les paraules clau del competidor per fer una visió de les seves paraules clau. L’anàlisi SERP us ofereix una visió general d’una URL amb l’ajuda de diverses mètriques. L’anàlisi automatitzada us ofereix competitivitat de paraules clau, enllaços enllaçats, mètriques majestuoses (flux de confiança, flux de cites) i edat del lloc, etc. Així, amb una única interfície, podreu obtenir més informació sobre la potència del vostre competidor. Longtailpro també us proporciona Disponibilitat del SERP, una puntuació més alta significa més resultats orgànics.

Després d’invertir diners i molt de temps en l’optimització del contingut, és clar, cal fer un seguiment del progrés de les vostres paraules clau. Longtailpro ofereix eina de seguiment de rang sorprenent que mostra el rànquing actual, ahir, la setmana passada i el mes passat, etc. A més, també podeu visualitzar la pàgina historial de rànquing a través de gràfics de classificació. Permeten el seguiment localitzat i el rànquing de paraules clau a Google, Yahoo i Bing.

Si ets principiant i no saps molt de SEO, és bo que LongTailPro incloure tutorials de vídeo gratuïts i accés a la Long Tail University d’on obtindreu estratègies de SEO útils i com utilitzar millor les seves eines. A diferència de SpyFu, LongTailPro no ofereix cap compte gratuït. Tot i això, podeu registrar-vos 7 dies de prova compte (requereix dades de la targeta de crèdit) per accedir a les funcions premium.

Des del costat de preus, és un Kit de SEO assequible en comparació amb SpyFu. Obtindreu dades més fiables, com ara el volum de cerca, a causa de la integració de dades de Google. Amb tot això, LongTailPro és una excel·lent elecció per als investigadors de SEO per espiar competidors, explorar les seves estratègies i trobar noves oportunitats dins d’un paquet assequible..

10. KeywordSpy

La manera de desbordar els llocs del rival és una eina digna. Podeu fer ús de les paraules clau espia com a alternativa a SpyFu com ofereix eines de recerca orgànica i de PPC que tenen el suport d’una base de dades més gran i una senzillesa d’ús. A mesura que estan oferint un compte de prova gratuït per això, t’animem a provar-ho tu mateix abans d’invertir. D’aquesta manera, podreu decidir millor si és l’alternativa perfecta SpyFu que busqueu o no. L’eina inclou

 • Recerca de PPC i SEO
 • Espiar competidors
 • Seguiment de paraules clau en temps real
 • Trobar productes afiliats rendibles

Amb l’espies de paraules clau, podeu explorar les vostres paraules clau de rànquing de competidors de manera que pugueu idear la vostra estratègia de màrqueting de manera més eficaç. Cal posar el domini, la paraula clau de llavor o l’URL de pàgina específica per iniciar la investigació. La característica que més ens agrada és la recerca del domini. Només cal escriure un nom de domini i mantenir el botó de ràdio a “Domini”. Et proporciona lloc estimat en despeses en publicitat, visió orgànica, visió general del PPC i còpies d’anuncis, etc.. L’espionatge de paraules clau també us permetrà saber quins són els vostres PPC potencials i competidors orgànics juntament amb el seu nombre de paraules clau orgàniques.

Una altra cosa que diferencia Keyword Spy de Spyfu és la cobertura de bases de dades. On Spyfu només cobreix el Regne Unit i els Estats Units KeywordSpy abasta més de 30 països a Amèrica, Àsia i Àfrica.

anàlisi del competidor ppc - keywordSpy

Ara canviant entre pestanyes, podeu accedir a detalls en profunditat. Per exemple, fent clic a Anuncis us donarà una llista de còpies d’anuncis que s’executa un lloc al costat de diverses mètriques (paraula clau, volum de cerca, CPC mitjà, posicions i dies vistos, etc.. A continuació, si feu clic en aquest petit kw veuràs una llista sencera de paraules clau que s’utilitzen a l’anunci. I només amb un clic, permeten exportar paraules clau CSV i fitxer Excel.

alternativa a spyfu per a la investigació PPC - Paraules clau amb anuncis de paraules clau

A més, a la pestanya Paraules clau orgàniques, l’eina us mostrarà una llista de paraules clau on el compte gratuït només es limita a 10 resultats mentre que un compte premium obtindrà més resultats. Llista de paraules clau orgàniques presents

 • Posició al motor de cerca
 • Volum de cerca
 • Percentatge de trànsit, estimació de valor de paraules clau i URL, etc..

Dins Paraules clau de PPC van desenvolupar una mètrica única anomenada ROI. És l’estimació de la rendibilitat d’un anunci. Tot i que és una estimació, però aproximadament podeu fer una idea de l’eficàcia d’un anunci.

KeywordSpy també conté una seguiment de paraules clau que farà el seguiment del vostre progrés a Yahoo, Google i Bing. A diferència d’altres eines del mercat, amb aquesta estan habilitades seguiment en temps real. Significa que el seu seguiment de paraules clau us farà saber quin és el progrés de les vostres paraules clau del vostre lloc i quines paraules clau necessiten més atenció.

La paraula clau espia no es refereix exclusivament a PPC i investigació orgànica o seguiment. La companyia desenvolupar una característica distingida per ajudar-lo a trobar un producte afiliat rendible. Després d’això, podeu decidir com promocionar-ho mitjançant un bloc o campanyes publicitàries. Mitjançant la intel·ligència d’afiliació, podeu accedir ràpidament a l’oferta de xarxa d’afiliació a la pantalla d’eines.

Informes d’afiliació és una funció útil per recollir una xarxa d’afiliats mitjançant dades com:

 • Nombre de paraules clau per promocionar productes
 • Nombre d’afiliats promotors

Presenten dades d’afiliats amb l’ID del producte, la posició d’anunci estimada, el nombre d’afiliats que competeixen i molt més.

A més de la seva gran quantitat de funcions, KeywordSpy ofereix un complement del navegador que revela molts detalls mentre cerqueu termes a Google o a Yahoo. El complement us permet analitzar nombrosos aspectes de SEO com ara enllaços, rànquing Alexa, classificació de la pàgina de Google, edat del domini, detalls de Whois i molts més. A més, el complement us permet fer cerques localitzades a Google. Dit això, Paraules clau és una eina molt rica en funcions que permet accedir a la base de dades profunda. Amb una gran cobertura de bases de dades regional, un seguiment en temps real i dades de recerca fiables per PPC / SEO, serà una gran alternativa a SpyFu.

Conclusió: quina és la millor alternativa a SpyFu?

Les eines Seo ofereixen definitivament una manera sense esforç de millorar el trànsit i de manera que les vendes. Hi ha moltes eines de SEO amb diverses especialitats disponibles al mercat. És per això que creem una llista de les 10 millors alternatives de spyfu per tal de trobar-ne la que busqueu. Aquestes eines tenen una rica base de dades en comparació amb spyfu que difereixen en preus, funcionalitats i usabilitat.

Quan es tracta de seleccionar una alternativa, anem pel SemRush. És una eina increïble, tot d’una en una manera d’espiar els competidors, d’explorar noves oportunitats i de dissenyar estratègies per a publicitat eficaç. SEMrush ofereix més opcions mentre es fa recerca orgànica i PPC. Hi ha moltes altres funcions incloses a SEMrush per explorar com ara generació de plom, anàlisi de bretxes, dificultat de kw, nova eina màgica de kw i moltes més.

Tot i que Si busqueu la millor alternativa spyfu per a la investigació orgànica, us recomanem que aneu a mangools (també conegut per KWfinder). És una eina senzilla i assequible que us ajuda a descobrir ràpidament les noves paraules clau. És un paquet d’investigació de paraules clau, seguiment de rànquing, anàlisi de backlink, observador de SERP i recerca de competidors a través de domini.

De manera que quin opteu depèn de com l’utilitzeu. Com que hi ha moltes eines per aquí, farem tot el possible per mantenir actualitzada la publicació sempre que trobem qualsevol altra alternativa a spyfu.

Vam trobar a faltar la vostra eina preferida que creieu que hauria de formar part d’aquesta guia? Informeu-nos de quin heu triat deixant un comentari a continuació. Agraeix molt el teu temps i paraules.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map