Топ 10 на най-добрите регистратори на домейни 2020 [Съвет: # 2 е безумно евтино]

4

Основните необходими неща за онлайн са уеб хостинг и име на домейн. Този списък с най-добрите доставчици на уеб хостинг ви помага да изберете качествени хостинг услуги според вашите изисквания в рамките на бюджета.


Така че, вие сте решили да започнете блог или уебсайт и търсите най-добрия регистратор на домейни?
Без съмнение, съществуват множество регистратори на домейни, но кой е надежден и надежден? Така че решаваме да направим този списък, като имаме предвид по-долу факторите;

Бърза навигация

Фактори, които трябва да имате предвид преди да изберете вашия регистратор на домейни

 • Акредитация на ICANN: Регистраторите трябва да бъдат МОГА (Международна корпорация за присвоени имена и номера), акредитирана. Тази организация управлява всички домейни, които сте закупили от компанията. Така че, задължително е регистраторът да бъде акредитиран от ICANN.
 • Поддръжка: Друго много важно нещо, което трябва да проверите в регистратора на домейни, предлага ли услуги за поддръжка 24/7? И какви са техните канали за подпомагане на клиентите? (Трябва да проверите дали предлагат техническа поддръжка чрез чат на живо, билети, поддръжка по имейл и телефонно обаждане)
 • Репутация: Каква репутация имат? Като цяло те са добре известна компания? Измамната компания не само губи парите си, но и вреди на вашия бизнес / блогване. Затова е доста важно да изберете компания, която предлага добра репутация и кредитоспособност.
 • Безплатни хапчета: Предлагането на безплатни услуги е чудесен начин за привличане на клиенти. Според нас безплатните са добри, но трябва да бъдат ценни, защото никой не иска глупости, нали? Има някои компании, които предлагат безплатна поверителност на домейна.
 • Прехвърляне на домейни: Понякога поради някакви причини като високи скорости на подновяване може да искате да прехвърлите името на домейна си на друг регистратор. Така че, преди да изберете някоя компания, продаваща домейн, трябва да проверите техните такси за трансфер. Най-добрите регистратори на домейни обикновено не изискват такси като NameCheap и GoDaddy.
 • Сигурност: Регистраторът трябва да бъде надежден по отношение на сигурността и наличността. Проверете дали има доверие от съществуващите потребители? Можете лесно да намерите потребителски отзиви за всеки регистратор на домейни.
 • Контролен панел: Това е един от най-основните фактори при избора на регистратор на домейн. Лесен за използване контролен панел улеснява настройката на домейна и по този начин спестява много от вашето време, което можете да използвате в други важни неща. Ясен, гладък и бърз контролен панел е много лесен за навигация.
 • Такси за подновяване: Онлайн компании като доставчици на уеб хостинг и имена на домейни обикновено предлагат голяма отстъпка за новите клиенти при първата им покупка. А някои от тях искат повече от нормалните такси по време на подновяването. Така че, трябва да проверите условията за подновяване и таксите, за да избегнете по-високи нива на подновяване.

Някои компании предлагат единствено регистрация на имена на домейни, но повечето компании предлагат както име на домейн, така и уеб хостинг. Предимствата, които получавате при закупуване на уеб продукти (домейн и хостинг) от същия доставчик е, че не е необходимо да ги посочвате (Промяна на настройките на DNS) и през повечето време получавате безплатно име на домейн с абонамента за хостинг план. Не се притеснявайте, че посочването на домейна с уеб хостинг не е трудна задача. Просто помолете вашия регистратор да го направи вместо вас, те с радост ще ви помогнат.

Според нас, ако парите нямат значение във вашия случай, тогава абонирането и на двете услуги от една и съща компания е добре. Но ако искате да се отървете от по-високите обновявания, тогава закупете име на домейн и уеб хостинг от различни компании.

Защо?

Тъй като в нашия опит доставчиците на уеб хостинг изискват по-висока цена за подновяване на имена на домейни, както и хостинг пакет. Избирайки компанията, чийто основен бизнес е продажбата на имена на домейни, можете да спестите значителни пари. Например; за да подновите името на домейна си с BlueHost, трябва да плащате около $ 15 / година, но NameCheap изисква само 10,69 $ / година.

Сега, нека да поговорим за най-надеждните и най-добрите регистратори на имена на домейни за закупуване на имена на домейни.

Топ 10 на най-добрите регистратори на домейни 2020 за надеждни и качествени услуги

След задълбочен анализ и сравнение на цените, както и характеристики, ние предлагаме следния списък с най-добрите регистратори на имена на домейни?

1. NameCheap

namecheap топ регистратор на домейни

NameCheap стои сред най-евтините доставчици на домейни и хостинг услуги. Да имаш домейн с тях беше приятно изживяване. Компанията, стартирана през 2001 г., нараства бързо и сега над 7 милиона домейна са под тяхното управление. В миналото, когато възникват SOPA и PIPA (сметки срещу свободата на потребителите на интернет), NameCheap стои в полза на широката общественост. Това е наистина хубаво.

Когато повечето от компаниите привличат своите клиенти с ниска въвеждаща цена, NameCheap предлагат и някои ексклузивни въвеждащи цени за закупуване на имена на домейни и уеб хостинг планове с евтини подновявания.

Само на $ 10,69 можете да закупите домейн .Com с 1 година БЕЗПЛАТЕН абонамент за WhoisGuard. Когато срокът на домейна изтича, можете да го подновите, което струва само 10,69 долара. Можете също така да подновите WhoisGuard до $ 2,88.

Тъй като случаите на хакерство се увеличават с всеки изминал ден, е необходимо всеки бизнес, който съществува онлайн, да защити данните на своите клиенти, използвайки SSL сертификат. За тази NameCheap предлага PositiveSSL сертификат в $ 9,00 / година.

Заедно с всички тези NameCheap предлага и уеб хостинг решения. Най-основният хостинг план струва само $ 9,88 / година, където можете да хоствате 3 уебсайта. Компанията има множество центрове за данни, за да осигури надежден уеб хостинг. Можете да изберете центъра за данни в САЩ или центъра за данни на Обединеното кралство. Не само това, те предлагат хостинг сървъри на корпоративно ниво със SSD хостинг решение. Освен това, можете също така да стартирате собствена хостинг компания, като отворите сметка за дистрибутор при тях.

NameCheap предлага услуги за техническа поддръжка чрез общите канали като билети, имейли и чат на живо. И не се колебаем да кажем, че те са достъпни всеки път, когато се свържем с тях чрез Live Chat. Можете също да намерите решения чрез огромния набор от знания. Няма поддръжка по телефона. Независимо дали искате да закупите хостинг или не, но според нашия опит, NameCheap е най-добрият регистратор на имена на домейни. Препоръчваме го без никакво съмнение.

Посетете NameCheap

2. iPage

ipage

Ето още един регистратор на имена на домейни, който обслужва клиентите от 1998 г. Освен това повече от 1 милион уебсайтове, хоствани на техните сървъри. Според нас те предлагат значителни хостинг услуги за потребители, които се нуждаят от хостинг на много евтини цени. По-голямата част от случаите се предлага с обилни отстъпки, които значително понижават цените. iPage е под управлението на EIG; влиятелната бизнес група.

Така че, ако искате единствено да закупите името на домейна, тогава той ще струва $ 8,99 / годишно. Освен това, ако искате да активирате поверителността на домейна, тогава трябва да плащате $ 9,99 / година отделно.

При закупуване на уеб хостинг план, получавате БЕЗПЛАТНО име на домейн и това ви струва само $ 24 / година. Не е ли супер евтино? И вие имате право да инсталирате неограничени уебсайтове. Освен това, ако не сте доволни от качеството на услугите им, тогава не се колебайте да поискате възстановяването в рамките на 30 дни. Те ще ви изпратят парите обратно без никакъв въпрос.

Компанията предлага много безплатни услуги като Sitelock, инструменти за сигурност, 1 GB облачно хостинг хранилище и създаване на сайтове и т.н. $ 200 рекламни кредити също се дават от компанията безплатно, което е чудесно за рекламиране на вашите новосъздадени уебсайтове в Google и Bing реклама.

Имената на домейни идват с чист контролен панел, който позволява лесно управление. Затова не се притеснявайте в случай, че имате различни доставчици на хостинг и домейни. Можете лесно да ги размножите. Компанията предлага и мащабируеми опции като VPS и специални хостинг планове. Това е чудесен избор, когато искате да бъдете домакин на малък проект и стегнат в бюджета.

Когато става въпрос за поддръжка на клиенти, тогава не се колебайте да оказвате помощ. Без значение какъв е денят и откъде принадлежите. Обадете им се или отворете чат на живо за бърза помощ. Представяте и билет, ако не бързате. iPage поддържат помощния център с огромна полезна информация, свързана с уеб хостинг, домейни, създаване на ръководства за управление на уебсайтове и акаунти.

Посетете iPage

3. G oDadd y

godaddy най-големият регистратор на имена на домейни

Тази компания е създадена през 1997 г. и излезе с името GoDaddy през 1999 г. С повече от 5000 служители и 14+ милиона клиенти можете да се досетите колко големи и професионални са те? GoDaddy известен като най-големият регистратор на домейни. И да, тъй като около 63 милиона домейна са под тяхното управление. Те предлагат голямо разнообразие от уеб продукти, които са свързани с домейни, хостинг, имейли, сигурност и онлайн маркетинг и т.н..

GoDaddy има много голямо разнообразие от разширения на домейни. Домейнът .com е достъпен само за $ 2,99 за 1-ва година. И ако искате защитата на поверителността да скрие важната ви информация като име, имейл адреси, физически адрес и телефонен номер и т.н., тогава трябва да платите $ 7,99 / годишно. Когато става въпрос за подновяването, тогава може да се шокирате, когато видите, че трябва да платите 14,99 долара. Той е по-висок от NameCheap.

За сигурност те предлагат SSL сертификати, започва от $ 55.99 / година. Това е наистина по-високото от много други компании, можете да си купите евтини SSL от други хостове. От друга страна, те също предлагат хостинг услуги, започвайки от $ 3,99 / месец.

На основния план (Икономика) ще получите 1 безплатен домейн. Той може да хоства 1 уебсайт и да съхранява голямо количество данни (100 GB място за съхранение). Освен това няма ограничение за броя на разрешените посетители / мес. Без съмнение, GoDaddy е един от най-добрите регистратори на домейни, но за уеб хостинг, ние никога не го препоръчваме, поради техните нискокачествени услуги. Препоръчваме да следвате топ 10 на най-добрите уеб хостинг доставчици.

Независимо дали става въпрос за домейн или уеб хостинг, поддръжката на клиенти винаги е първостепенен фактор, който трябва да вземете под внимание. Въпреки че в случай на домейн не се нуждаете от много помощ от регистратора, но все пак това е много важен фактор, който трябва да вземете предвид. Някои канали за поддръжка са достъпни 24/7 като телефон и имейли. Чатът на живо е достъпен само през определени часове. Както в случая с домейни, клиентът не се нуждаеше от услуги за поддръжка много често, така че ще бъде добре. Или предположението е, че техните услуги са значителни за закупуване на името на домейна.

Посетете GoDaddy

4. BlueHost

bluehost евтин регистратор на домейни

BlueHost не се нуждае от въведение, почти всеки знае името си. Няма значение дали сте блогър или разработчик или имате нужда от техните услуги за сайт за електронна търговия, те удовлетворяват всички видове потребители. Те започват да обслужват клиентите от 2003 г. Не само препоръчват от нас и топ блогърите, но и WordPress.org го препоръчва. Така че, ако искате да изградите сайт с помощта на WordPress платформа, тогава BlueHost би бил чудесен избор за надеждни хостинг услуги.

BlueHost предлага безплатно име на домейн, когато купувате уеб хостинг от тях. Така че, ако търсите най-добрия регистратор на домейни, тогава, разбира се, ще ви трябва хостинг, за да отидете онлайн. Следователно, защо да харчите допълнителна стотинка за регистрация на домейна, когато можете да получите БЕЗПЛАТНА такава. Така че, не губете възможността вземете безплатен домейн с ниска цена хостинг на едно място. Компанията предлага разнообразни хостинг услуги като споделени, облачни, посветени, WooCommerce и управлявани WordPress и др.

Повече от 2 милиона уебсайтове са хоствани под тяхното управление и се увеличават с всеки изминал ден. Можете да хоствате 1 уебсайт и да съхранявате до 50GB данни и 5 имейл акаунта, като закупите основен план. Те предлагат cPanel за управление, който е традиционен за индустрията софтуер за управление на вашия хостинг акаунт.

Ако можете да си позволите, опитайте да изберете план „Плюс“, който е добре представен пакет и разрешете неограничени сайтове. Планът също така включва неограничено пространство за съхранение, честотна лента, имейл акаунти и безплатни кредити за търсачката в размер на $ 200.

Всички планове са вградени в CDN опция, която изисква няколко кърлежи, за да активирате услугата. CDN е отлична услуга за бързо зареждане на уебсайта. BlueHost дава възможност да се помогне на клиентите незабавно. За това винаги е наличен чат на живо. Освен това системата за билети и телефонен номер също се поддържат от компанията. Така че, ако искате да започнете работа професионално, BlueHost е надежден доставчик както за имена на домейни, така и за хостинг.

Посетете BlueHost

5. InMotion

най-добрият хостинг и домейн чрез инмоция

InMotion е един от големите доставчици на хостинг услуги поради изключителните си услуги за поддръжка и богати планове. Често виждате, че повечето от хостинг компаниите предоставят чат на живо, телефон, билети и имейли, за да помогнат на своите клиенти. Но ангажираният екип на InMotion продължава напред и поддържа Skype линия. Независимо от канала, който искате да използвате, те са достъпни денонощно. Можете също да научите сами, като търсите информацията от базата от знания, поддържана на техния уебсайт.

Що се отнася до услугите на домейни, те предлагат домейн в $ 14.99 / година. Ако искате да скриете личната си информация, трябва да се абонирате за поверителност на WHOIS, която струва само $ 9,99. Да, има някои компании, предлагащи домейн на ниски цени, но InMotion е много надежден и добре познат хостинг доставчик на WordPress. Те също имат A + рейтинг от BBB.

Широка гама от хостинг опции също предлагат от компанията. InMotion хостинг плановете често са достъпни с отстъпки и с помощта на нашата ЕКСКЛУЗИВНА връзка можете да спестите до 43% отстъпка в бизнес план.

Основният план, наречен „Стартиране“, където можете да хоствате 2 домена, което е идеално за ограничените бюджетни потребители. Тази сделка включва всички основни функции като инсталатора на CMS с едно кликване, зона за максимална скорост, свобода на платформи с отворен код и архивиране на данни и т.н.

Друга впечатляваща характеристика е безопасното връщане назад. Ако по-новата версия на приложението не отговори адекватно и показа нестабилно поведение, тогава тази функция ви позволява безопасно да се върнете към предишната версия.

InMotion също направи специален план за потребителите на WordPress. Така че, ако обичате да използвате WordPress като нас, изборът на хостинг на WordPress е чудесен, който включва предварително инсталиран WordPress. Освен това, той се предлага на същата цена като споделения хостинг. Компанията е много уверена в качеството на услугите си и затова те осигуряват 90 дни гаранция за връщане на парите. Изглежда като цяло безрискова инвестиция. Със сигурност техните услуги са значителни, така че купете хостинг план и вземете един безплатен домейн.

Посетете InMotion хостинг

6. 1 а n1

1 и 1 ниски въвеждащи домейни

Търсите евтин хостинг на WordPress и регистратор на домейни с ниски въвеждащи цени; тук е 1and1, големият регистратор на домейни с хостинг решения. Налични са множество разширения на домейни и дори можете да изберете според вашата ниша или бизнес, като например .restaurant.

Те предлагат безплатни разширения на домейни като „.info“ и „.website“ и т.н. И ако имате нужда от „.com“ домейн, тогава те таксуват само $ 0,99 за първата година. Компанията предлага множество функции, заедно с .com домейна, включително 1 безплатен имейл акаунт, WhoIs добавка и заключване на домейн и т.н..

Не само домейни, те също предлагат широката категория продукти. Тези продукти са свързани с уеб хостинг, създаване на сайтове и шаблони, електронна търговия, маркетинг и MS продукти и др. Можете да изберете хостинг със строител на сайтове, за да създадете свой собствен хостинг или базиран на cPanel хостинг. Основен план “Неограничен”, който предлага много ресурси. Можете да хоствате неограничени домейни в един акаунт, тъй като включва неограничено място за съхранение. Този план включва и SSL сертификат.

На "неограничен" план, можете да създадете 20 бази данни. Също така, 1 безплатен домейн, включен в плана. Така че, ако сте решили да закупите хостинг от тях, тогава няма нужда да купувате домейна, тъй като те предлагат безплатен домейн дори при много основния план. Честно казано, не препоръчваме техния хостинг за по-големи проекти. Но можете да хоствате малки проекти с по-малкия брой посетители. Освен това те предоставят 40 дни срок за възстановяване.

Компанията твърди, че предлага 24/7 услуги за поддръжка. Но няма друг канал за поддръжка освен телефонния разговор. Да, телефонното обаждане е бърз начин за взаимодействие. Но хората, които може да не са добри на английски или извън САЩ, може да затруднят съдействието. Затова имайте предвид, преди да се регистрирате в техните услуги. 1and1 също поддържа много полезни статии, свързани с уеб хостинг, име на домейн, SSL и имейл услуги и т.н. Всички статии са добре обяснени с помощта на изображенията.

Посетете 1and1

7. HostGator

hostgator регистратор на най-добрите домейни 2019

От 2002 г. HostGator не отнема много време и бързо направи името си като един от най-добрите уеб хостинг доставчици. Сега те са хостинг на повече от 8000k домейни. Регистрацията на домейн с HostGator е много проста. Вместо да бомбардира upsell предлага процедурата е много проста и клиентът знае какво ще купи. Ще получите собствен домейн в рамките на $ 13. Те също така поддържат заключване на домейна, за да се предотврати всяко неправомерно прехвърляне. Поверителността на домейна е достъпна на сравнително ниска цена в сравнение с много други компании.

Изпитваме техния споделен хостинг и все още го използват, те са страхотни. Наскоро се регистрирахме за услугата Managed WordPress, която е невероятно бърза и гладка. На разположение са 3 споделени хостинг плана. Ще получите неограничена честотна лента, MySQL бази данни и имейл акаунти. Освен това има на разположение тонове скриптове, които можете да инсталирате без усилие. HostGator предлага $ 100 и Google Bing маркетингов кредит. Тук имайте предвид, че за Google първо трябва да похарчите 25 долара, за да се възползвате от тези $ 100 кредита.

HostGator предлага 45 дни политика за възстановяване. Това е дълъг период и достатъчно, за да тествате услугите. Освен това, той също е над преобладаващия период в индустрията. Освен споделения хостинг, има и други видове хостинг на сравнително ниски цени като Cloud, VPS и посветен и т.н..

Освен това, за да защитите сайта, трябва да архивирате данните, така че компанията предоставя CodeGuard услуги, които струват $ 1,67 на месец. Като цяло те предлагат ценен хостинг с 99,9% гаранция за продължаване на времето, 45 дни политика за възстановяване на суми, инсталатор с 1 щракване, тон шаблони на уебсайтове Не е ли идеално само за 3,95 долара на месец?

Поддръжката е достъпна 24/7/365 с безплатния номер. Има и система за чат и билети на живо за улеснение на клиентите. За визуална помощ те предлагат безплатен достъп до тоновете видео уроци. Освен това този евтин регистратор на имена на домейни и хостинг компания също изграждат форум, в който можете да взаимодействате с други членове. Така че, ако имате нужда от всички решения на едно място, тогава те са най-добрият вариант.

Посетете HostGator

8. Регистрирайте се

register.com най-добър регистратор 2019

Register.com е един от най-старите доставчици на уеб услуги и най-добрият регистратор на домейни. Те са в индустрията от 1994 г. Сега около 2 милиона домейна под тяхното управление и стотици хиляди доволни клиенти, които го използват. Ето защо ги нарекохме като един от най-добрите регистратори на имена на домейни.

Компанията предлага почти 50 различни продукта, включително домейн, хостинг, маркетинг по имейл и SSL и др. Процесът на плащане е толкова прост, просто въведете желаното име на уебсайта си и кликнете върху добавяне в количката, след което попълнете данните за плащане. И това е направено Сега те веднага ще подготвят името на вашия домейн. Вечерята е лесно.

Понастоящем разширенията за .com и .net се предлагат само за $ 0,50. Доста евтино, а! Но ще бъдете шокирани, когато видите, че те ще таксуват $ 35 през следващата година за подновяване на домейна. Така че, ако имате нужда от домейн за 1 година, тогава register.com е страхотно. Друг трик, който можете да използвате, е да купите домейна и когато той изтича, след това го прехвърлете на друг евтин регистратор на домейни, като NameCheap. По този начин можете да вземете промоционалната им отстъпка и също така да се спасите от високи обновления.

Можете също да включите WHOIS защита само за 10 долара. Ако поради някаква причина не можете да подновите домейна си, той ще го защити за 1 година. В допълнение, ако искате име на премиум, можете да го разгледате по категории и да добавите ключова дума в секцията за премиум домейни.

Можете също да закупите продуктите, свързани с блогове и електронна търговия. Ако просто имате нужда от хостинг на имейли, тогава можете да го направите и да направите свой собствен персонализиран имейл акаунт. Register.com предлага богати функции, хостинг като 300GB съхранение и неограничена честотна лента, но не препоръчахме техния хостинг. Освен това, 20 GB също са заделили за съхранение по имейл в най-основния им план. Имате възможност да избирате както хостинг планове, базирани на Windows и Linux. Те също предлагат въвеждащ пакет само за 1,96 долара на месец, включително както домейн, така и хостинг.

Освен това 24/7 услугите за поддръжка и често задаваните въпроси винаги са много полезни. Изберете телефон и им се обадете или просто изпратете имейл. Те поддържаха различни линии за хостинг, продажби, таксуване и техническа поддръжка. В допълнение, безплатните номера в САЩ и Канада също могат да се използват за връзка. Можете също така да научите много неща от съветите и уроците, споделени от тях, раздел от базата знания.

 • Топ 10 на най-добрите уеб хостинг услуги на 2019 г.
 • Топ най-добър евтин хостинг на WordPress 2019

Посетете Регистър

9. DreamHost

Цени на най-новите домейни на Dreamhost

DreamHost предлага не само най-доброто хостинг решение за WordPress, но и известен като най-добрият регистратор на домейни. Името на уебсайта идва само от 13,95 долара и същата степен на обновяване. Купуването на домейн от DreamHost включва също безплатно поверителност на домейна, за да ви предпази от злонамерени действия. Можете да създадете множество поддомейни.

Понастоящем те предлагат повече от 350 разширения на домейни, включително .com, информация и .org и т.н. Има три опции за подновяване като „auto“, „manual“ и „ask me“. Освен това за осигуряване на домейна имате възможност да заключите вашия домейн, което избягва всяко неправомерно прехвърляне.

DreamHost предлага споделен, управляван WordPress, посветен хостинг и VPS и твърди, че е домакин на близо 1,5 милиона уебсайтове и блогове под управление. Предлагаме споделен хостинг на $ 7.95 с инсталатора с едно кликване, който ви позволява да инсталирате скриптовете свободно. Те са малко скъпи за началници, но можете да хоствате неограничени сайтове, място за съхранение и честотна лента. Хостинг плановете поддържат криптиране и с едно щракване можете да активирате SSL / TLS сертификат, който може да помогне при класирането на търсачките.

Данните, съхранявани на SSD устройствата, намаляват времето за зареждане на страницата и подобряват цялостната ефективност на сайта. Хостинг плановете включват и лесна интеграция в CloudFlare с автоматизирано сканиране на зловреден софтуер. Уникалните неща, които предлагат, са гаранцията за връщане на парите. Може да чуете около 15 дни и 30 дни гаранция за връщане на парите. Но DreamHost идва с 97-дневен период. Това е доста огромен период.

В момента компанията разполага с вътрешен екип за поддръжка на клиенти и предоставя персонализиран контролен панел за управление на хостинг функции. Можете да се свържете с тях чрез основните канали (имейли, телефон и чат на живо и т.н.), а също и чрез Twitter.

Вътрешният екип за поддръжка означава, че обслужващият персонал наема от самата компания. И екипът ясно знае как да подпомага клиентите и да оправя проблемите им. Също така можете да научите много от тяхната база знания в свободното си време. Те предлагат един вид скъпи услуги, но според нас услугите са достойни.

Посетете DreamHost

10. Name.com

евтин и най-добър регистратор на домейни

Тази компания, акредитирана от ICANN, започва да работи от 2003 г. Името.com поддържа голям каталог с продукти. Те предлагат уеб хостинг, имейл, домейни, SSL, инструмент за създаване на сайтове и много други цифрови продукти. Те може да не са доставчикът на ниски цени, но тук в този списък нашата цел е да опишем най-добрите регистратори на домейни. Но те не са твърде скъпи, можете да закупите името само за $ 12,99. Не само това, ако домейнът, свързан с вашите ключови думи, не е наличен, тогава можете да проверите данните им за изтекъл срок на годност.

Тъй като SSL е изключително важен, особено за уебсайтовете за електронна търговия, който представлява протокол за защита за защита на информацията на клиента. Можете лесно да го активирате с няколко кликвания и това ще струва $ 8,49 / година. За да защитите вашата лична информация, може да ви е необходим WhoisGuard, който ще струва $ 4,99. Така, изразходвайки само няколко долара, те ви осигуряват сигурния начин да отидете онлайн. Процесът е доста лесен и изчистен, просто потърсете името, добавете в количката и попълнете данните за плащане, които са.

Нека да направим малко преглед на техните хостинг услуги. Хостинг планът идва с безплатен SSL сертификат и 100GB честотна лента. Позволява ви да създадете 10 MySQL бази данни и да съхранявате 10GB данни на техните сървъри за $ 4,99 / месец. когато се абонирате за поне една година. Освен това можете да създадете неограничени FTP акаунти.

Те също така предоставят възможност за предварително инсталирани скриптове (50+). Други функции включват безплатно архивиране, сканиране на спам, препращащи и повече от 100 имейл акаунта. Освен това вашата инвестиция е сигурна при 30-дневната политика за възстановяване.

Те също предлагат SEO и хостинг свързани продукти. Чрез SEO преподавател те ще ви предоставят ключова информация на конкурентите и предложение за увеличаване на видимостта на вашия сайт. За съжаление няма специален чат на живо. Но можете да се свържете с тях чрез Facebook и Twitter и т.н. За повече име.com поддържате добре управлявана база от знания. Ние не сме фен на техните хостинг услуги, но за регистриране на домейн name.com е значителна възможност.

Посетете име

Бързи съвети за намиране на най-добро име на домейн

Ако търсите единствено име на домейн, тогава препоръчваме NameCheap, тъй като цените им са много по-ниски от останалите, а също така включват различни полезни безплатни. Така че нека да направим това.

Имате предвид име и искате да закупите, но какво ще стане, ако то не е налично? Така че никога не зависи от едно-единствено име. Тук имайте предвид следните предложения.

Ниша / Тема: Каква е вашата ниша (тема)? След това помислете за думите, свързани с вашата тема. Например, ако темата ви е свързана с храна, тогава е добре да готвите, змия и т.н. Тема Например, какво мислите за foodgeek.com и recepeshub.com? Подходящо име на домейн е първо добро впечатление за посетителите. Ако нямате идея, можете да използвате генератор на имена като Shopify и BusinessNameGenerator.

Опции за разширяване: Предлагаме да изберете име, което покрива поле. Например, ако закупите домейн recepthub.com и в бъдеще той също може да се използва за споделяне на всякакъв тип рецепта.

Запомни: Опитайте се да изберете име, което е лесно да се напише. Освен това запомнящото се име също е много необходимо. Не използвайте грешни магии като дрехи за дрехи, защото е трудно да кажете на някого.

Числа: Може да обърка потребителите и също така да изглежда грозно. Само си представете name-012.com. Трудно е.

Кратко: Името на домейн с дължина от 3 до 4 думи почти няма. И сега какво? Просто се опитвате да изберете колкото е възможно по-кратко име. Името с почти 10 до 12 знака е чудесно, доколкото е лесно да се говори и пише.

Разширение: Предлагат се много разширения като .com, .org, .info. Предлагаме ви да изберете .com, тъй като това е най-използваното разширение. Освен това, ако искате да насочите аудиторията в определена страна като Англия, тогава използването на .uk би било чудесно, защото това също ще има полза от някои търсачки..

Съвет: Опитайте се да не проверявате онлайн наличността на имена на домейни, когато не искате да се регистрирате по това време. Тъй като има редки случаи, когато дадена компания закупи името, тогава я продайте на вас. Ето защо ние избираме най-реномираните компании, но все пак искаме да бъдете активни в тази перспектива.

Като имате предвид горните указания, можете да измислите страхотно име на домейн.

Как да купите домейн

Можете да изберете всеки регистратор на домейни от списъка, тъй като предпочитаме NameCheap, за да ви помогнем да се запознаете с процедурата за закупуване на домейн. Ако ще изберете друга компания, тогава не се притеснявайте, защото почти всички регистратори на домейни имат подобен процес.

Отидете на Name Cheap и след това запишете името на домейна, което искате да закупите

как да купя домейн на имена

След това те ще ви покажат дали домейнът е наличен или не. Освен това те показват и множество предложения за други имена на домейни с различни разширения. Сега кликнете върху иконата Добавяне на количката. Вижте снимката по-долу за визуална помощ.

добавете име на домейн в количката

В същото време можете да видите таблицата с разходите в дясната страна на екрана. Просто кликнете върху "Вижте количката" бутон. Тук не е необходимо непременно нищо друго.

цена на избрания домейн

След това ще видите продължителността, за която искате да закупите името на домейна. Продължителността е периодът, след който името на вашия домейн ще изтече. Всичко е заложено в бюджета ви и ако можете да си позволите, купете за по-дълъг период. Например, ние се абонираме за 3 години. По-голямата продължителност може да спести малко стотинка.

Автоматично подновяване опция също дадена от компанията за автоматично подновяване на вашия домейн.

Тук имайте предвид, че за успешното подновяване трябва да запазите сумата в свързана банкова сметка; в противен случай те ви изпращат различни сигнали.

Ние също така активираме WhoisGuard, който се предоставя безплатно за 1-ва година, а през следващата те таксуват много малко. И ако искате да го подновите след 1 година, отново се дава и опция за автоматично подновяване.

WhoisGuard

WhoisGuard е добавка на домейн, която защитава вашата лична информация като име, телефонен номер, адрес, имейл и т.н.

Защо да защитаваме информация

Защото ако не сте активирали защитния слой, тогава всеки вижда вашата лична информация. Затова трябва да му разрешите да защитава от спамери и хакери, ако лесно можете да си позволите. Но имайте предвид, че това не е необходима добавка.

След като изберете продължителността и други опции, кликнете върху „Потвърдете поръчката".

име с поверителност на Whois

Сега те молят да създадеш акаунт. Толкова е лесно, просто попълнете задължителните полета и това е всичко. Профилът ще ви помогне да следите различните фактори като списък на домейни и изтичащ домейн и т.н..

След създаването на акаунта ще се появи страница с информация за контакт пред вас с молба да попълните данните като адрес, град, провинция, пощенски код и телефонен номер и т.н..

След попълване на детайли кликнете върху „Продължете“. В следващите страници те ще покажат различна информация Няма нищо особено, просто го погледнете и след това продължете.

Следващото е да изберете начина на плащане. NameCheap предлага 3 начина за извършване на плащането на покупки. Изберете начина на плащане и натиснете бутона „Продължи“.

как да плащате пари за домейн

След това ще видите малко поле от дясната страна. Щракнете върху бутона „Paypal“ и там отивате. Той ще пренасочи към страницата ви в PayPal, където просто трябва да поставите данните за вход и това е всичко.

направете плащане с помощта на paypal

Ще им отнеме няколко секунди, за да обработят поръчката. И това е направено, името на домейна е ваше. Namecheap също предлага чат на живо по време на пеенето. Така че в случай на неудобство, не се колебайте да говорите с тях. Те са доста бързи.

Когато се регистрирате за домейна, докато купувате уеб хостинг от NameCheap, няма нужда да свързвате домейн и хостинг, защото компанията автоматично ще го направи вместо вас. Но когато купувате домейн и хостинг от различната компания, за да избегнете високи нива на подновяване.

Когато се регистрирате за домейна, докато купувате уеб хостинг, няма нужда да свързвате домейна и хостинга, защото компанията автоматично ще го направи вместо вас. Но когато купувате домейн и хостинг от различните компании, за да избегнете високите проценти на подновяване, тогава трябва да ги свържете, това се нарича насочване към домейн.

Как да насочите домейна към хостинг

 • Много по-лесно е от вашето мислене Когато закупите домейн, тогава компанията ви дава контролен панел за управление на домейна. Ако не знаете къде е контролния панел, трябва да проверите имейлите си, изпратени от регистратора на домейна. Или просто се насочете към сайта на вашия регистратор на домейни и пейте.
 • Когато влезете в контролния панел на домейна, след това влиза в раздела Домейни / Списък на домейни.
 • След това кликнете върху бутона Manage в близост до домейна, който искате да свържете към хостинга

как да насочите домейна към хостинг

Сега превъртете надолу, докато намерите секцията „Сървър на имена“. След това кликнете върху стрелката на падащото меню и изберете „Персонализиран“.

Сега трябва да поставите „Server Server 1“ и „Name Server 2“.

поставете dns в имена сървъри

За да получите „Име сървър 1 и 2“, проверете отново своя имейл акаунт. Но в този момент отворете имейла, изпратен от хостинг компанията. Но ако не сте намерили сървъра за имена, влезте в контролния панел на хостинга или се свържете с хостинг компанията.

· Когато влезете в хостинг контролния панел / Панела за управление на акаунта, след това намерете „Информация за акаунта“, която се предоставя най-вече в страничната лента.

Сървърите за имена изглеждат по-долу

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Моля, използвайте имейл сървъра, даден от вашия хостинг доставчик.

 • Сега копирайте сървърите за имена и ги поставете в секцията „Сървър на имена“, която е показана на горното изображение.
 • След това запазете промените. Сега ще отнеме 4 до 48 часа, за да разпространите напълно вашия уеб хостинг и име на домейн.
 • И това е.

Смятаме, че сега е ясно, че как да закупите домейна и след това да го свържете с уеб хостинга. И все пак, ако нещо неясно за вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Заключение – И така, какъв е най-добрият регистратор на домейни?

Това е списъкът с най-добрите регистратори на имена на домейни, но какви са нашите лични препоръки? Според нас, ако имате нужда само от домейн, тогава NameCheap е страхотен регистратор на домейни, тъй като те предлагат домейни на евтини цени, а цената за подновяване също е разумна. Подновяването на SSL и WhoisGuard също са много ниски.

Но ако търсите уеб хостинг, включително име на домейн, тогава отидете за BlueHost, тъй като той също е подкрепен от WordPress.org. Те са достъпни, качествени доставчици на хостинг услуги на WordPress и получавате БЕЗПЛАТНО име на домейн.

Така че това са нашето предложение сега е ваш ред да изберете според вашия бюджет и изисквания. И ако вече сте опитвали някого, тогава не се колебайте да споделите кой е най-добрият регистратор на домейни.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map