Преглед на сайта

Оценки на сайта & Обобщение на прегледа


Име: Sitey

Описание: Sitey е инструмент за изграждане на уебсайт, който се опитва да помогне на потребителите, които може да нямат умения сами да създават уебсайт. От подпомагане на оформлението до предлагане на удобни инструменти, Sitey опростява голяма част от процеса.

Операционна система: Уеб-базирана

Категория на приложение: Строител на уебсайтове, Строител на онлайн магазини, Електронна търговия

 • Лесно използване

 • Templates & дизайни

 • Функции & гъвкавост

 • Съотношение качество-цена

 • Поддръжка на клиенти

цялостен

3

резюме

Sitey е здрав и лесен за използване. Ако искате основен конструктор на уебсайтове, вие сте в безопасност с Sitey. Това е така, защото трябва да доплатите, за да отключите разширените функции, а освен това липсва и интеграция на трети страни. Въпреки това може да ви привлекат конкурентни цени за влизане в сайта, но трябва да обърнете внимание, че тя се увеличава по време на подновяването. Въпреки че това е общата стратегия, използвана от повечето от компанията за получаване на пазарни дялове, можете да се регистрирате с безплатния план, преди да вземете решение.

Научете повече

 • Преглед на функции на сайта
 • Шаблоните и приложенията
 • Нашата присъда

Професионалисти

 • Конкурентни цени за влизане
 • Лесен за използване и лесен за използване редактор
 • Предлага се безплатен план

Против

 • Инструментите за електронна търговия са достъпни на най-висок план
 • Приложенията на трети страни идват на цена
 • Повишаване на цените по време на подновяването
 • Много шаблони по подобен начин изглеждащи
 • Липса на поддръжка на клиенти
 • Опитайте Sitey безплатно
 • Вижте Планове за сайтове и цени

{
"@context": "http://schema.org",
"@Тип": "преглед",
"itemReviewed": {
"@Тип": "SoftwareApplication",
"име": "Sitey",
"описание": "Sitey е инструмент за изграждане на уебсайт, който се опитва да помогне на потребителите, които може да нямат умения сами да създават уебсайт. От подпомагане на оформлението до предлагане на удобни инструменти, Sitey опростява голяма част от процеса.",
"изображение": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sitey-home-review.jpg",
"операционна система": "Уеб-базирана",
"applicationCategory": "Строител на уебсайтове, Строител на онлайн магазини, Електронна търговия"
},
"reviewRating": {
"@Тип": "оценка",
"ratingValue": 3,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"автор": {
"@Тип": "човек",
"име": "Джейсън Чоу"
},
"reviewBody": "Sitey е здрав и лесен за използване. Ако искате основен конструктор на уебсайтове, вие сте в безопасност с Sitey. Това е така, защото трябва да доплатите, за да отключите разширените функции, а освен това липсва и интеграция на трети страни. Въпреки това може да ви привлекат конкурентни цени за влизане в сайта, но трябва да обърнете внимание, че тя се увеличава по време на подновяването. Въпреки че това е общата стратегия, използвана от повечето от компанията за получаване на пазарни дялове, можете да се регистрирате с безплатния план, преди да вземете решение. \ R \ n \ r \ nНаучете повече\ Г \ п

  \ r \ n \ t
 • Преглед на функции на сайта
 • \ r \ n \ t

 • Шаблоните и приложенията
 • \ r \ n \ t

 • Нашата присъда
 • \ Г \ п

"
}

В днешния свят, задвижван от технологии, наличието на онлайн присъствие вече не е задължително. Няма значение дали сте на свободна практика, собственик на ресторант или предприемач. Вие или се адаптирате и правите марката си откриваема онлайн, или седите бездействащо, тъй като конкурентите извиват цялото внимание.

За щастие има изобилие от създатели на сайтове, отколкото почти всички, които могат да използват с лекота. По-специално, Sitey може да се счита за скрит скъпоценен камък. Той има всичко, което някога можете да поискате в платформа за изграждане на сайт – от редактор с плъзгане и пускане до социална интеграция.

Какво е Sitey

Sitey е платформа за създаване на уебсайт всичко в едно за всички видове ниши. Основната му търговска точка е лекотата на използване, което е изключително важно за тези, които нямат представа в уеб разработката.

Ето по-отблизо как Sitey прави създаването на уебсайт разходка в парка:

Характеристики на сайта, които ви помагат при изграждането на уебсайт

След като създадете своя акаунт, ще бъдете отведени направо в главния редактор на Sitey. Ако нямате никакъв опит с платформите за изграждане на сайтове, помислете да посетите помощния център, като щракнете върху „?“ бутон.

sitey-редакторSitey редактор на уебсайтове.

В противен случай, не се колебайте да разгледате и чрез навигационното меню. За да изгладите кривата на обучение, ето по-подробно разглеждане на основните функции на Sitey за създаване на сайт.

1. Създаването на уебсайт е лесно

Със Sitey можете свободно да коригирате външния вид на уебсайта си, като преоразмерявате и влачите елементи с мишката.

Над контекстното меню ще се появи и контекстно меню. Това ви позволява да извършвате различни действия, като например изтриване на елемента или добавяне на хипервръзка.

sitey-сайт-редактор елементиКонтекстно меню на сайта.
sitey-сайт-за добавяне на елементиОбърнете внимание: Различните типове елементи използват различни контекстни менюта. Например, ако изберете текстов контейнер, контекстното меню ще показва бутони за форматиране на текст.

Лесно е, ако трябва да добавите още функции към уебсайта си Sitey.

Можете да направите това, като кликнете върху „Елементи“ от главното меню. Това ще изведе палитрата с инструменти, където можете да намерите цялото съдържание, което можете да използвате на вашия сайт.

sitey-функцияПросто плъзнете и пуснете елементите в главния редактор на Sitey.

Елементите като бутони, социални бутони и текст имат различни формати. Просто изберете тази, която ви е необходима, и я пуснете навсякъде в главния редактор. Доста лесно, нали?

2. Хостинг на вашия сайт с няколко кликвания

В допълнение към своя създател на уебсайтове, Sitey също елиминира нуждата от външно уеб хостинг решение.

Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „Публикуване“, за да стартирате процеса на хостинг, след като сте направили създаването на вашия сайт.

сайт свързване хостингУебсайтът на Sitey трябва да бъде публикуван, преди да може да се свърже с домейн.

След това ще бъдете помолени да посочите име на домейн за вашия сайт. Визуализация на URL адреса на вашия домейн ще бъде показан в долната част на текстовото поле „Домейн“.

свържете домейнВъведете име на домейн на уебсайта си.

За да разгледате уебсайта си, върнете се обратно към таблото за управление на Sitey. Трябва да можете да видите връзка към новия ви домейн в секцията „Моите сайтове“.

сайтово таблоSitey табло за управление.

Чувствайте се свободни да проучите вашия сайт и проверете дали бутоните, връзките и елементите на място работят по предназначение. Във всеки случай не забравяйте, че винаги можете да редактирате вашия сайт, като се върнете обратно в „Моите сайтове“ и кликнете върху „Редактиране на сайта“.

Обърнете внимание, че имате нужда от платен акаунт, ако искате персонализиран домейн без разширението „.sitey.me“. За да научите повече за хостинг възможностите и плановете на Sitey, можете да се обърнете към тяхната помощна секция, като кликнете върху бутона „Поддръжка“.

3. Превърнете вашия сайт в магазин за електронна търговия

Sitey е оборудван с всичко необходимо за създаване на онлайн магазин.

Най-простият метод е да използвате PayPal интеграциите в менюто с елементи. До тях можете да получите достъп в секцията „Елементи“.

sitey за електронна търговияСайтна електронна търговия.

Ако сериозно се занимавате с продажба на Sitey, ще трябва да се регистрирате за платен акаунт, за да получите достъп до функциите за електронна търговия.

Не се притеснявайте – повечето технически неща автоматично ще се извършват от платформата. Просто трябва да се съсредоточите върху дизайнерските аспекти на вашата цифрова витрина.

4. Сайтни инструменти за маркетинг

Начинаещите вероятно ще имат нулеви указания как да правят онлайн маркетинг. За щастие, Sitey може да държи ръката ви, докато покривате най-важното.

Можете да създадете блог раздел за вашия сайт, който ще привлече посетители и ще подобри вашия авторитет.

sitey-блог-създаватеПросто трябва да изберете шаблон за вашия блог и да му дадете име.

Можете да започнете да пишете и управлявате своите публикации в блога веднага след създаването на блога.

Останалите функции на онлайн маркетинга на Sitey могат да бъдат достъпни от началната страница. В „Маркетинг“ можете да намерите различни полезни инструменти, които можете да използвате:

sitey-маркетингСайтове за маркетинг на сайтове.

Ето едно бързо възстановяване на тези инструменти:

 • Анализ – Позволява ви да интегрирате Google Analytics, за да проследявате ефективността на вашия сайт във времето.
 • SEO инструменти – Позволява ви да изпълнявате различни задачи за SEO (оптимизация за търсачки). Това ще бъде разгледано по-подробно по-късно.
 • Social Booster – Позволява ви да управлявате маркетингови задачи за социални медии на Sitey.
 • Кампании по имейл – Интегрира постоянен контакт за генериране на олово и имейл маркетинг.
 • Споделете вашия сайт – Позволява ви да споделяте вашия сайт на различни канали.

Започнете с Sitey

Шаблони и приложения на сайтове

Шаблони на сайтове

Sitey предлага над 750 шаблона, от които можете да избирате.

sitey-шаблониШаблони на сайтове.

Ако трябва да разгледате кои шаблони ви подхождат, просто въведете ключовата дума в лентата за търсене.

Например, ако искате да създадете магазин за електронна търговия, просто въведете „онлайн магазин“ в лентата за търсене.

Можете допълнително да прецизирате търсенето, като изберете категория от падащото меню вляво. Кажете, ако вашият онлайн магазин ще предлага продукти за лайфстайл, просто изберете „Lifestyle“, за да обновите автоматично резултатите.

sitey-шаблони-категорияПрецизирайте търсенето на вашия шаблон, като изберете категория.

Можете също така да имате достъп до шаблони, когато се опитате да създадете нови сайтове. Подобен процес на търсене може да се използва, за да ви помогне да намерите идеалното съответствие за вашите онлайн нужди.

Приложения за сайтове

За да разшири уебсайта си, Sitey предлага пазар на приложения, които можете да придобиете за цена. Те варират от поддръжка на приоритет на дисплея до инструменти за сигурност като SiteLock.

sitey приложениятаПазарен сайт за приложения.

Не забравяйте, че е лесно да отидете зад борда, когато пазарувате приложения, които да използвате на вашия сайт. Добра стратегия е предварително да създадете списък на целите на уебсайта си.

Можете да посетите пазара чрез бутона „Market Place“ на началната страница.

Sitey SEO

И накрая, споменаването на оптимизация за търсачки или SEO е достатъчно, за да накара дори опитни блогъри да трепнат. Но това не променя факта, че това е един от крайъгълните камъни на успешното онлайн присъствие.

Добрата новина е, че Sitey може да ви насочи в правилната посока с богатите си SEO инструменти.

sitey-SEOSitey SEO.

В крайна сметка ще трябва да използвате всички SEO инструменти, налични на Sitey, ако искате да бъдете конкурентоспособни. За да се възползвате максимално от тях, трябва да започнете с намерената безплатна библиотека за обучение тук.

Нашата присъда

Sitey е инструмент за блогове, създаване на страници и маркетингова платформа, превърнати в едно цяло.

Въпреки че има достатъчно функции, за да направи ветерани щастливи, той има и използваемост за абсолютни начинаещи. Може да не е толкова популярен, колкото по-големите строители на сайтове като Weebly, но все пак предлага удар за вашия долар.

Как да започнем

Процесът на регистрация на Sitey е приятно необичаен. Вместо да хвърля страница за регистрация, тя започва с екран за избор на шаблон. Това означава, че получавате предупредителен поглед върху това, което платформата може да направи.

След като намерите шаблон, който ви харесва, задръжте курсора на мишката и кликнете върху бутона „Редактиране“. Завършете процеса на регистрация, за да продължите.

Посетете Sitey.com

Разкриване на FTC

BuildThis.io печели комисионна от насочване на посетителите към продукти, услуги и софтуер чрез партньорско партньорство.

Нашият сайт се фокусира върху подпомагане на малки фирми и лица, които искат да изграждат страхотни неща онлайн. Подкрепете ни, като направите покупка чрез нашите партньорски връзки, за да можем да продължим да произвеждаме безплатно, полезно ръководство като това.

Алтернативи на сайта

Търсите алтернатива? Ето и други популярни създатели на уебсайтове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map