Преглед на квадратното пространство

Оценки на квадратното пространство & Обобщение на прегледа


Име: Squarespace

Описание: Квадратното пространство може да се използва от почти всеки, който се нуждае от уебсайт, за да го сглоби бързо и лесно. Той предлага предварително проектирани шаблони в среда, която е много удобна за потребителите. Шаблоните на дизайнерите карат Squarespace да надвишава конкурентите.

Операционна система: Уеб-базирана

Категория на приложение: Строител на уебсайтове, Строител на онлайн магазини, Електронна търговия

 • Лесно използване

 • Templates & дизайни

 • Функции & гъвкавост

 • Съотношение качество-цена

 • Поддръжка на клиенти

цялостен

4.2

резюме

Площта на квадратите се навежда към усъвършенстване на дизайна. Шаблоните на концептуалните дизайнери правят Squarespace да се откроява от останалите конкуренти. С новото измерение на редактор, той прави процеса на персонализиране по-плавен и естествено, всички шаблони ще изглеждат страхотно на устройства. Въпреки всички недостатъци, Squarespace е изключително удобна за начинаещи платформа и подходяща за тези, които търсят шаблони извън кутията.

Научете повече

 • Squarespace – най-лесният строител досега?
 • Наградени шаблони
 • Често задавани въпроси за квадратното пространство
 • Нашата присъда

Професионалисти

 • LayoutEngine 2 – новото измерение на редактора
 • Достъп до стокови изображения от Getty Images и Unsplash
 • Страхотни изглеждащи шаблони, оптимизирани за мобилни устройства
 • Блогът става лесен
 • Основни хостинг функции

Против

 • Няма наличен безплатен план
 • Не са разрешени инструменти на трета страна / приложение за добавки
 • Планът за електронна търговия е скъп
 • Ограничени възможности за растеж на уебсайтове
 • Изпробвайте Squarespace безплатно
 • Вижте шаблони на квадратното пространство

{
"@context": "http://schema.org",
"@Тип": "преглед",
"itemReviewed": {
"@Тип": "SoftwareApplication",
"име": "Squarespace",
"описание": "Квадратното пространство може да се използва от почти всеки, който се нуждае от уебсайт, за да го сглоби бързо и лесно. Той предлага предварително проектирани шаблони в среда, която е много удобна за потребителите. Шаблоните на дизайнерите карат Squarespace да надвишава конкурентите.",
"изображение": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"операционна система": "Уеб-базирана",
"applicationCategory": "Строител на уебсайтове, Строител на онлайн магазини, Електронна търговия"
},
"reviewRating": {
"@Тип": "оценка",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"автор": {
"@Тип": "човек",
"име": "Джейсън Чоу"
},
"reviewBody": "

Площта на квадратите се навежда към усъвършенстване на дизайна. Шаблоните на концептуалните дизайнери правят Squarespace да се откроява от останалите конкуренти. С новото измерение на редактор, той прави процеса на персонализиране по-плавен и естествено, всички шаблони ще изглеждат страхотно на устройства. Въпреки всички недостатъци, Squarespace е изключително удобна за начинаещи платформа и подходяща за тези, които търсят шаблони извън кутията.

\ Г \ п

Научете повече

\ Г \ п

  \ Г \ п
 • Squarespace – най-лесният строител досега?
 • \ Г \ п

 • Наградени шаблони
 • \ Г \ п

 • Често задавани въпроси за квадратното пространство
 • \ Г \ п

 • Нашата присъда
 • \ Г \ п

"
}

Дали това е най-лесният сайт за създаване на сайтове?

През последните няколко години видяхме доста голям дял от създатели на визуални уебсайтове, които улесняват непрограмистите. Те винаги следват модел, когато става въпрос за функционалност, дизайн и използваемост.

След като прекарах няколко часа в Squarespace, аз съм напълно убеден, че той е един от перфектните образци на това какви трябва да бъдат създателите на сайтове.

Веднага от прилепа, това ще ви помогне да започнете всичко от нулата – от регистриране на нов домейн и интегриране на тема във вашия уебсайт.

Ето бърз поглед върху функциите на Squarespace:

1. Управлението на визуалните активи е лесно

Тъй като дизайнът е една от най-важните точки на Squarespace, той идва с мениджър на плъзгане и пускане на изображения. Това може да ви помогне да организирате, разширите и оптимизирате библиотеката си с визуални активи без караница.

По-долу са някои от нещата, които можете да направите с Image Manager на Squarespace:

 • Достъп до 40 милиона изображения
  Ако имате нужда от уникално представено изображение за чисто нова публикация в блога, можете да използвате интеграцията на Squarespace Getty Images. Дава ви достъп до над 40 милиона изображения, които можете да използвате за справедлива цена.
 • По-бързо изпълнение на уебсайта
  За да осигури максимална ефективност на вашия уебсайт, Squarespace предоставя безплатен CDN – кратък за мрежата за доставка на съдържание. Той работи, като разпределя натоварването на предаване на съдържание в мрежа от глобално разпределени центрове за данни.
 • Отзивчив за зареждане на изображения
  Всеки път, когато качвате файл с изображения, SquareSpace автоматично генерира набор от изображение в различни мащаби. След това изображението с подходящ размер се зарежда в зависимост от дисплея на потребителя.
 • Покажете визуалните си активи
  За да покажете вашите визуални активи, можете да създадете „Галерия Блокове“, които могат да бъдат поставени навсякъде на вашия сайт. Можете също да включите видеоклипове, както и да приложите дисплеи на дисплея, за да изпъкнете галерията си.

2. Нови измерения на контрола

Редакторът на сайтове на Squarespace предоставя на потребителите нов и лесен контрол за персонализиране.

С „LayoutEngine 2„, Винаги се представяте с настройки от левия панел и преглед на живо отдясно. За разлика от платформи като WordPress.org, които разчитат на опит и грешки, Squarespace улеснява постигането на точния дизайн, който искате.

Персонализирайте дизайна на уебсайта, който искате, с новото измерение на контролаС новите измерения на контрола можете да персонализирате дизайна на уебсайта, който искате.

Можете също така да промените директно всеки елемент на страницата, като ги изберете в прозореца за преглед.

Когато става въпрос за редактиране на съдържание, можете бързо да добавяте елементи на страницата, като бутони, слайдшоу, календари и фрагменти от код. Просто щракнете върху бутона плюс (+) в долния десен ъгъл на редактора на публикации.

редактор на квадратно пространствоРедактор на квадрат.

Разбира се, всеки елемент идва със собствена страница за изчерпателни настройки. Това е полезно за потребители, които имат големи идеи, но нямат необходимите технически умения, за да ги направят.

Например, ако кликнете върху ново добавен бутон, можете лесно да промените неговия външен вид, взаимодействие и позициониране.

редактиране на квадратното пространствоРедактиране на квадратна зона.

3. Блогът става лесен

Независимо от вашата ниша и цели, блог секцията е безспорно една от най-важните характеристики на вашия сайт. Може да ви помогне да задвижвате повтарящ се трафик, да установите доверието си като експерт и да подобрите SEO.

В Squarespace публикациите в блогове са градивните елементи на структурата на уебсайта. Можете да ги модифицирате чрез плаващия редактор, който прилича на приложение за първична обработка на текстове.

Блогът е лесен с SquarespaceБлогът е лесен с Squarespace.

Може да изглежда просто, но редакторът на Squarespace опакова само основните неща, когато става въпрос за публикуване на публикации в блогове. Можете да ги организирате в категории, да прилагате маркери, да активирате коментари и други. Навигирането до „Опции“ също може да ви помогне да оптимизирате ключови аспекти на публикацията си, от откъса до миниатюрното изображение.

Можете да ги организирате в категории, да прилагате маркери, да активирате коментари и други. Навигирането до „Опции“ също може да ви помогне да оптимизирате ключови аспекти на публикацията си, от откъса до миниатюрното изображение.

Други ключови характеристики на блог системата Squarespace включват следното:

 • Подкаст
  Можете да създадете „Аудио блокове“, за да публикувате интервюта, записани уебинари и други форми на подкасти. Той поддържа iTunes маркиране, което ви позволява да популяризирате своя подкаст канал към повече потребители.
 • Множество автори
  Квадратното пространство дава възможност да се работи с участници в съдържанието. Като собственик на сайта можете да променяте техните права на достъп, като добавяне на нови публикации и промяна на темата на сайта.
 • Социално споделяне
  С Squarespace е лесно да вмъквате бутони за социално споделяне в публикациите си в блога. Някои от поддържаните мрежи включват Reddit, Facebook, Twitter и Tumblr.

4. Продайте продукти от вашия уебсайт

Ако се стремите да продавате продукти направо от уебсайта си, можете да използвате вградените функции за електронна търговия в Squarespace. Можете да проследявате поръчки, да управлявате инвентара си и да следите клиентите – всичко това в обединения раздел „Търговия“.

Можете да проследявате поръчки, да управлявате инвентара си и да следите клиентите – всичко това в обединения раздел „Търговия“.

продават продукти от уебсайта на квадратЛесно е да управлявате продажбите си чрез електронната търговия на Squarespace.

Squarespace също така ви позволява да създавате промоции за отстъпки, които могат да стимулират повече продажби. Те могат да се предлагат като автоматични отстъпки, които се изпълняват за определен период или чрез изключителни промо кодове.

оферти за отстъпки на квадратни пространстваЛесно е да управлявате отстъпка в Squarespace.

Шаблони и приложения за квадратни пространства

Може да има изобилие от създатели на сайтове, които предлагат десетки професионално изглеждащи теми, но колекцията на Squarespace е просто визуално зашеметяваща.

Понастоящем Squarespace има над 40 дизайнерски шаблона, които са сегментирани в различни категории, включително, но не само онлайн магазини, здравеопазване, музика и фотография.

Само разглеждането на официалната колекция от шаблони на Squarespace може да ви закачи за известно време:

професионално проектирани шаблони и темиТемите на квадратното пространство са предназначени за големи снимки и силна типография.

Въпреки изображенията с висока разделителна способност, тези теми използват минималистичен и плосък подход навсякъде другаде. Това означава, че вашият потенциален сайт ще се зарежда бързо и ще се изпълнява безпроблемно, след като стартира на живо.

Всички шаблони на Squarespace също са създадени така, че да отговарят на мобилните устройства направо извън кутията, като се гарантира, че потребителското изживяване остава последователно в множество платформи. Той също така позволява промени в CSS за допълнително ощипване на шаблоните ви.

За да разшири властта на уебсайта си в мрежата, Squarespace поддържа шепа интеграции на приложения.

Тези интеграции могат да помогнат за разширяване на функционалността на вашия уебсайт. Някои от популярните приложения включват G Suite, Xero, Facebook, Disqus, Google Analytics и платформи за маркетинг по имейл.

Squarespace SEO

Squarespace предлага пълна анализа на уебсайтове, която ще ви помогне при вземането на SEO решения.

Можете да разчитате на вградена Squarespace аналитика за да подобрите работата на уебсайта си във времето. Тя обхваща показатели като източници на трафик, заявки за търсене в сайта, популярно съдържание и общия брой уникални посетители.

Повече за Squarespace (FAQ)

Без квадратура е свободен?

Не. Squarespace не предлага безплатен план за разлика от други като Wix и Weebly. Но, Squarespace предлага 14-дневна безплатна пробна версия, така че можете да изпробвате задвижване на Squarespace без никакви разходи.

Получавате ли безплатен домейн с Squarespace?

Можете да регистрирате един домейн безплатно, когато се регистрирате с годишен план за таксуване. Безплатният домейн е валиден за една година. Което означава, че след първата година е необходимо да плащате стандартната такса за подновяване на домейн от $ 20 на година.

Колко струва Squarespace на транзакция?

За електронната търговия Squarespace включва 2 вида такси за транзакции – такса за шлюз за плащания ($ 0,30 + 2,9%) и такса за транзакция на Squarespace за бизнес план (3%). В плановете за електронна търговия не са включени такси за транзакции на Squarespace.

Колко са уебсайтовете на Squarespace?

Squarespace има 4 плана – 2 за уебсайт и 2 за електронна търговия: 1) Личен план – 12 долара на месец, 2) Бизнес план – 18 долара на месец, 3) Основен план за търговия – 26 долара на месец, 4) Разширен търговски план – 40 долара на месец

Имате ли нужда от хостинг за Squarespace?

Не. Нямате нужда от хостинг, за да използвате Squarespace. Вашият уебсайт ще бъде хостван в техния напълно управляван облачен хостинг. Въпреки че Squarespace не налага ограничения за ресурси за пакетите, трябва да следвате тяхната политика за използване.

Преглед на квадратното пространство: Нашата присъда

Връщайки се към въпроса, Squarespace е най-лесният създател на сайтове към днешна дата? Вероятно да, но не прекалено много в сравнение с други лесни за използване платформи като Weebly и Wix.

Като цяло, Squarespace е изключително лесна за начинаещи платформа. Със своя набор от функции, той може да ви помогне да създадете конкурентен уебсайт за по-малко от час. Въпреки че кривата на обучение е налице, всеки може да се научи да се ориентира доста бързо.

Как да започнем

Независимо дали сте начинаещ или опитен търговец на съдържание, Squarespace разполага с всичко, от което някога ще се нуждаете. Той дори разполага с 14-дневна безплатна пробна версия – което ви позволява да дадете на платформата малко пробно шофиране.

Разкриване на FTC

BuildThis.io печели комисионна от насочване на посетителите към продукти, услуги и софтуер чрез партньорско партньорство.

Нашият сайт се фокусира върху подпомагане на малки фирми и лица, които искат да изграждат страхотни неща онлайн. Подкрепете ни, като направите покупка чрез нашите партньорски връзки, за да можем да продължим да произвеждаме безплатно, полезно ръководство като това.

Алтернативи на квадратното пространство

Търсите алтернатива? Ето и други популярни създатели на уебсайтове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map