Най-добрите оферти за черен петък 2019 за малкия бизнес

Черен петък е точно зад ъгъла и това е най-доброто време през годината, за да могат собствениците на фирми да вземат най-добрите оферти. От уеб хостинг до бизнес инструменти има толкова много неща, които могат да помогнат на бизнеса да процъфтява в тази цифрова епоха. Стартирането на бизнес днес означава, че трябва да извършвате повече онлайн дейности, отколкото просто да имате уебсайт, който седи там в застой.


Някои от тези неща могат да бъдат предизвикателни, като например да намерите правилните инструменти, които да ви помогнат. Нека разгледаме някои от най-добрите, които се предлагат тази година и как можете да ги използвате, за да получите крак в конкуренцията.

Подбрани оферти за черен петък за собствениците на малък бизнес

1. NameCheap

Namecheap черни петък отстъпки 2019

NameCheap е признато име е индустрията за уеб хостинг и предоставяне на имена на домейни. Той предлага на клиентите няколко варианта за сделки този Черен петък. Първата е огромна продажба – до 97% отстъпка – при регистрацията на топ домейни и 27% отстъпки от трансфери на имена на домейни. Можете също така да спестите 60% от лични планове за електронна поща и до 85% за SSL сертификати.

Днес присъствието в мрежата вече не е просто опция, която е добре да стане от съществено значение за бизнеса от всички нива. Дори и да не използвате интернет директно за продажби, без цифрово присъствие може да загубите от брандиране и създаване на нови клиенти.

Но това, което много хора не осъзнават, е, че не е нужно да купувате всички продукти, необходими за вашите онлайн дейности, на едно място. Например можете да изберете да закупите вашия уеб хостинг от една компания, но името на вашия домейн от друга.

Причината за това е, че всички тези продукти имат еластични цени. Namecheap е един от най-добрите ресурси за добри сделки с имена на домейни и спестяването на 97% от цената на един може да бъде значително за малък бизнес.

Въпреки че много уеб хостинг пакети идват с известна надбавка за работа с електронна поща, те не винаги са подходящи за бизнес нужди. Например, ако искате да изпращате големи обеми маркетингови имейли, вероятно ще е по-добре с отделен хостинг на частен имейл.

И накрая, има SSL сертификация. Това е необходимо днес, тъй като много фирми от интернет браузъри започнаха да поставят акцент върху сигурността. Google също санкционира класирането за търсене на сайтове, които нямат SSL сертификат.

Каква е офертата за NameCheap?

 • 97% отстъпка от регистрация на топ домейни
 • 27% отстъпки от трансфери на име на домейни
 • 60% отстъпка от частни планове за електронна поща
 • До 85% отстъпка от SSL сертификати

Посетете NameCheap

2. Енвато елементи

Envato Black Friday Promo 2019

Envato Elements предлага на потребителите достъп до огромна колекция от графики, които могат да бъдат използвани за всякакви цели. Това ги прави почти необходимост за бизнеса, особено тези, които искат да достигнат до широка аудитория чрез дигитален маркетинг.

Проблемът с търсенето на изображение, което да използвате във вашите маркетингови дейности, е, че често предметите, които намерите онлайн, принадлежат на някого. За да ги използвате за собствените си нужди, трябва да опитате и да получите правата за това, което може да бъде доста старателно и да струва различни суми.

Решете този проблем, като се регистрирате с Envato и получите достъп до тяхната база данни, съдържаща милиони файлове. Те могат да бъдат използвани повторно по всякакъв начин, който желаете, бързо и лесно. Всичко, от което се нуждаете, е един абонамент, който плащате месечно.

Този Черен петък те предлагат отстъпки както за годишни, така и за месечни абонаменти. Цените на месечните абонаменти намаляват от 33 долара на месец до 19 долара на месец, докато ако плащате годишно, спестявате още повече със скорост от само 14 долара на месец.

Сравнете това с базите данни за стокови изображения като iStock снимки, които таксуват $ 12 за един кредит (някои изображения струват повече от 1 кредит) и можете да видите каква може да бъде кражба на абонамент с Envato.

Техните сделки за Черен петък започват от 12:00 AEDT на 2 декември 2019 г. и продължават до 17:00. AEDT на 3 декември 2019 г..

Какво е сключването на Envato?

 • 50% отстъпка от всички абонаментни планове

Посетете Envato

3. A2 хостинг споделен хостинг

A2 Хостинг Черен петък Промо 2019

Където Namecheap предлага страхотни оферти за имена на домейни и други аксесоари този Черен петък, A2 хостинг ви обхвана, ако сте на пазара за споделен хостинг. A2 хостингът е едно от най-добрите имена в бизнеса и ако не сте доволни от текущия си хостинг, това е чудесно място да се преместите сега.

Те намалиха споделените цени на хостинг до кокал и тези планове започват от $ 1,98 сега. Това ги прави изключително достъпни. Най-добрата част е, че 67% отстъпка за споделен хостинг се прилага за целия им споделен хостинг диапазон, което означава, че ако търсите повече ресурси за споделен хостинг, ще спестите още повече.

Ако сте били мъка за лошо изпълняващ уеб хост, преместването тук сега не само ще ви спести пари, но и ще се справи с миграцията на уебсайта ви вместо вас. Нека вместо това се притесняват за техническите подробности!

Насладете се на тези специални намалени цени от A2 хостинг от 9 часа сутринта на 26 ноември 2019 г. до 11.59 ч. на 3 декември 2019г.

Каква е офертата за A2 хостинг?

 • 67% отстъпка от всички споделени хостинг планове

Посетете A2 хостинг

4. Известен хост VPS хостинг

Известни оферти за черен петък 2019

K knownHost е доставчик на уеб хостинг услуги в цял обхват, но също така е известен (извинете за каламбура) за отличните VPS планове, които има. Това са редовен споделен хостинг за ускоряване и често можете да избирате колко искате точно по отношение на ресурсите. Тези ресурси също са лесно мащабируеми.

Ако сайтът ви е успешен, не забравяйте да внимавате за използването на ресурсите си и да планирате разширяване. Споделен хостинг, ако често е непростим, ако превишавате използването на ресурси и правите това, може да доведе до прекъсвания на услугата, засягащи вашия бизнес.

Погледнете по-рано към плановете на VPS, особено сега, когато KemedHost предлага специални оферти този Черен петък. За всеки VPS план, с който влизате, не само получавате отстъпки от цените, но и други предимства.

Използване на кода на талона KHBLKFRI5030 когато изберете пакети за управляван VPS или облачен управляван KVM Cloud, ще получите не само 50% отстъпка, но и ще се насладите на повтарящи се отстъпки от 30%, когато дойде време за подновяване. Те също удвояват вашите VPS хостинг ресурси, така че получавате повече от всичко. Комбинацията е солидна дългосрочна полза за долния ред за управление на вашия бизнес уебсайт.

Вземете тези сделки от K PoznaHost този черен петък, валидни от 18:00 на 22 ноември 2019 г. до полунощ на 1 декември 2019 г..

Каква е сделката за KknownHost?

 • 50% отстъпка от управляван VPS или управляван KVM облак
 • 30% отстъпка на повтарящи се сметки

Посетете KknownHost

5. Постоянен контакт

Контакт Контакт Черен петък Промо 2019

Постоянният контакт е едно от водещите имена, когато става дума за дигитален маркетинг. Те имат солидна гама от функции, за да предложат бизнес от всякакъв размер, обхващащ множество области на дигиталния маркетинг. Това варира от маркетинг по имейл до автоматизация на маркетинга. Те са вашият актив на едно гише за дигитален маркетинг.

Дигиталният маркетинг може да помогне на бизнеса по толкова много начини и е мощен инструмент за използване. Постоянният контакт може не само да помогне да се свържете с вашите клиенти, но и в подходящия момент и с правилните оферти. Увеличете лесно и бързо своето поколение.

За потребители, които са нови за постоянен контакт, можете да се насладите на отстъпка с 50% отстъпка през първите три месеца от абонамента ви. Цената на абонамента ви зависи от броя на имейл адресите, които имате в своя имейл списък.

Сделката се отнася и за потребители, които са на безплатен пробен период, така че не се притеснявайте, тези от вас, които все още могат да получат 50% отстъпка за първите три месеца.

Тази сделка е валидна от 25 ноември 2019 г. до 1 декември 2019 г. Ако я пропуснете, записването между 2 декември 2019 г. и 4 декември 2019 г. все още ще ви спести 40% отстъпка през първите три месеца.

Каква е сделката при постоянен контакт?

 • 50% отстъпка през първите три месеца от абонамента ви

Посетете постоянен контакт

6. WP ракета

WP Rocket Black Friday Promo 2019

WP Rocket е приставка за WordPress, създадена да ускори вашия сайт. С толкова много уебсайтове, работещи с WordPress днес, това е популярен избор, който не е просто мощен, но като плъгин, също лесен за използване. Просто инсталирайте от вашия WordPress плъгин и го настройте да работи по начина, по който искате.

WordPress е фантастична платформа, но поради начина, по който се държи, понякога е и малко свине за ресурси. Това се отразява повече на бизнес сайтовете, тъй като техните уебсайтове не просто правят продажби или генерират потенциални клиенти, но са цифровото лице на тяхната марка.

Имате нужда от сайт, който може да се представи най-добре, за да покаже бизнеса си в най-добрия случай и точно там инструмент като WP Rocket е удобен. Също така е необходимо да го конфигурирате само веднъж и сайтът ви ще работи в състояние на върха за дълго време.

Този Черен петък можете да получите WP Rocket с 30% отстъпка, независимо кой лиценз изберете. Сделката продължава от 26 ноември 2019 г. до 3 декември 2019 г..

Какво е сключването на WP Rocket?

 • 30% отстъпка от всички лицензи

Посетете WP Rocket

Вижте – Избраните оферти за черен петък за собственици на малък бизнес чрез @BuildThis_io кажете на приятел

Заключение: Спестете големи и увеличете бизнеса си

Черен петък често е най-доброто време за осигуряване на много, но това важи особено за малкия бизнес, който трябва да следи внимателно разходите. Тази година колекцията от оферти за Черен петък, която събрахме тук, обхваща много части от дигиталния бизнес за вас.

За бизнеса цифровото присъствие е повече от просто „да се вижда онлайн“, но има толкова много начини, че можете да използвате онлайн активите си, за да дадете тласък на бизнеса си.

Разгледайте много от тези инструменти не като незадължителни, но потенциално служат като безценни начини за увеличаване на бизнеса. Във всеки сценарий това е добре, но при стръмни отстъпки става още по-добро. Възползвайте се от по-ниските цени сега и повишете дигиталните си характеристики веднага.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map